Találatok a következő kifejezésre: Mit tudnék azért, hogy ne (6 db)

Mit tudnák tenni hogy ne csak azért barátkozzanak velem mert hasonlítok egy sztárra?

Én nagyon szeretem az AFC Tomit,és hasonlítok rá,arcra nagyon.Kiköpött mása vagyok,csak annyi hogy én lányban.

Legjobb válasz: Te most halál komolyan 16 éves vagy? Leszakad a pofám..

Te most halál komolyan 16 éves vagy? Leszakad a pofám..
Nézd! Én nem tudom, hogy ki ez a Tomi. De nem lehet, hogy te egy "kicsit" rájátszol erre a hasonlóságra? Nem lehet, hogy túl sokat foglalkozol vele, hogy hasonlítasz-e vagy sem? Legyél te magad. Ne foglalkozz a Tomival.
18:03! AFC Tomi nem fiú XD
Pl. tanulj meg normálisan Magyarul beszélni és ne úgy kérdezd h TUDNÁK hanem úgy h TUDNÉK ezzel már több esélyed van :)
szerintem te csak hasonlítani akarsz rá. kár ebbe belekeverni a baráti viszonyokat, mert 2 külön dolog
sürgõsen változtatnék drasztikusan magamon, ha egy fiúra hasonlítanék...
Képzelodsz! Inkább majd akkor gondolkozz el ezen, amikor útálni fognak az emberek! Mert inkább utálni az AFC-t mint szeretni :DDD Ja, és az AFC mióta sztár? Azok nem sztárok, csak hulye kis tinik.
A kérdező hozzászólása: Húú..de sok értelmileg fogyatékos ember van ezen az oldalon.Szánalom.És tök jó hogy átlehet vágni a fejüket. Honnan tudod hogy nem fiú.esetleg lefeküdtél már vele és láttad mit hord a lába között? XD Jó neked. Te meg a nyelvtan tanár vagy nagyokos? XD na ez vicc.Hülyék XD XD K*rva jót nevettem XD köszi nektek, és máskor figyeljetek melyik kérdés KAMU XD Áhhh...ez jó volt :D
A kérdező hozzászólása: Nem játszom rá.Nem foglalkozom vele sokat.Én tényleg nem tehetek róla. Én már mindent kipróbáltam hogy ne ez legyen.
Nem nem vagyok nyelvtantanár nah ez benne a pláne h ennek ellenére sem beszélek úgy mint egy suttyó paraszt ellentétben veled... "tudnák"... Nah szép vagy öcsém ennyit tudsz meg a nevedet...
A kérdező hozzászólása: Öcsém?? O.o ez gáz...honnan tudod hogy srác vagyok? XD És bocsy de 20 éves vagyok és unatkoztam XD Te meg tanulj nyelvtant XD Nagyon unatkozom mostanában xD és bocsy ha nem érted/értítek a viccet XD Nagy puszik.
Hét öregem elég szar unalmas fásott életed lehet ha ennyire unatkozol h kínodba nem tudsz mit csinálni csak itt baromkodni.. Nem irigyellek mi több sajnállak... Életemben nem unatkoztam annyira h ilyeneket csináljak. Ócska egy szar élet lehet a tiéd ezekszerint... jah és tanulj meg normálisan írni te tróger... (tudnák)

Mit tudnék tenni azért, hogy ne legyenek szomorú és borúlátó gondolataim?

Férjemmel van egy egészséges és csodaszép 4éves kislányunk, akinek hamarosan szeretnénk egy kistestvért. Sajnos azonban a családban nemrég történt egy haláleset, a picuri az édesanyja hasában halt meg születése el?tt két héttel. Akkor úgy t?nt viszonylag hamar túltettem magam ezen, mostanában viszont szinte minden nap eszembe jut, hogy mi lesz ha velünk is ez fog történni? Biztosan bele?rülnék a fájdalomba. Mikor végre sikerül magamat megnyugtatni, akkor is a következ? gondolatok járnak a fejemben: Mi lesz, ha nem fogok teherbe esni? Mi lesz ha elvetélek? Mi lesz ha a gyermekünk betegen fog születni? Tudom, hogy nem szabadna ilyen dolgokon agyalnom, de egyszer?en nem tudok másra gondolni.

Legjobb válasz: Szia! Az én kisfiam születés után 1 hónappal halt meg.Súlyos agyi fejlõdési rendellenességgel született.Most próbálkozunk a kistesóval!!!Nekem is van már egy 10éves fiam,Aki egészséges.Sajnos senki nincs védve az ilyen dolgoktól,de kockáztatni kell. Bízom benne,hogy egészséges babám születik. Ha ilyen gondolataid vannak,várj még a terhességgel. Biztos egészséges babád lesz! A félsz mindenkiben megvan,lehet bennem jobban,de megpróbálok pozitívan gondolkodni. Nagyon nehéz lesz kihordanom,de igyekszem nem sokat aggódni,ha babás leszek.

Szia! Az én kisfiam születés után 1 hónappal halt meg.Súlyos agyi fejlõdési rendellenességgel született.Most próbálkozunk a kistesóval!!!Nekem is van már egy 10éves fiam, Aki egészséges.Sajnos senki nincs védve az ilyen dolgoktól, de kockáztatni kell. Bízom benne, hogy egészséges babám születik. Ha ilyen gondolataid vannak, várj még a terhességgel. Biztos egészséges babád lesz! A félsz mindenkiben megvan, lehet bennem jobban, de megpróbálok pozitívan gondolkodni. Nagyon nehéz lesz kihordanom, de igyekszem nem sokat aggódni, ha babás leszek.
Szia! Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy megfigyeled Magad körül a dolgokat és megtalálod bennük a szépet. Nézd a csodaszép kislányodat, amikor játszik, amikor alszik vagy amikor akármit is csinál! És GYÖNYÖRKÖDJ a látványban! És nem kell a kislányod látványához ragaszkodnod. Ott van a férjed is, a családod, a napfény, egy felhõ, stb. Találj annyi szépet Magad körül, amennyit ember még nem talált! Így nyugtasd meg Magad! Ui.: a problémákkal akkor foglalkozz, amikor meg kell oldani õket!
Relaxálj. Az nagyon jó dolog.Én gyakran szoktam. Tipp: Félhomály van a szobában, csend és nyugalom.Lefekszel az ágyra, 45 fokos szögben felfelé nézel (Fejed alá teszel egy párnát).Addig nézel egy pontot, míg el nem nehezülnek a szemhéjaid, akkor lecsukod.Elkezdesz magadban lassan számolni, és el is képzeled a számokat magad elõtt, közben mélyeket lélegzel.Ezzel lefoglalod az agyad jobb és bal féltekét is.Visszaszámolsz valahánytól (25, 50, 100, akármennyi), ha nullához érsz, visszaszámolsz 5-tõl.3-nál azt mondod magadba: Ha nullához érek, felkelek és eltûnnek a rossz gondolataim.Visszaszámolsz és felkelsz.Nagyon hatásos! Próbáld ki, sok szerencsét!

Aggódó kismama vagyok (5. hónap) Mit tudok tenni azért, hogy ne kezdjek el vérezni, mivel Placenta Praeviát állapítottak meg nálam? Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Kicsit megnyugodtam,és megfogadom a tanácsokat,köszönöm.Még vérzésem nem volt,pont ezt szeretném mindenképpen elkerülni.

A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugodtam, és megfogadom a tanácsokat, köszönöm.Még vérzésem nem volt, pont ezt szeretném mindenképpen elkerülni.
Szia! Olvastam a netrõl róla, nálam is szokott jelentkezni vérezgetés, rózsaszínezés. 21 hétben vagyok. Voltam dokinál vele, de nem talált semmit, azt mondta a lepény a helyén van. Nem tudom mitõl lehet. Nem mondtak semmit hogy mit tegyél? Ha már egyszer valaki megállapította hogy mi a baj? Amúgy gondolom a sok pihenés, ágynyugalom, mást nem nagyon tudsz tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Én is csak a pihenésre gondolok mást nem tudok tenni.Az orvosom csak annyit mondott, hogy szülésnél gondok lehetnek.Hát én tegnaptól frászban vagyok.
Szia. Én 20 hetes vagyok és hasonló cipõben járok. Sõt, én 5 napot kórházban is voltam, mert a lepény teljesen fedte a méhszájat. Aztán szépen elkezdett húzódni fölfelé, így csak pihenni kell, semmi emelgetés, hajolgatás, nyújtózkodás és szex:( De nekem azt mondta a dokim, hogy az esetek nagy részében a növekvõ baba elhúzza a lepényt, ha mégsem, akkor császár lesz belõle. Nyugi, nem lesz gond, csak tényleg pihenj és ha egy kicsi vrzés is jelentkezik, akkor irány a kórház!
elsõ válaszoló vagyok: nagyon vérezgetsz, vagy csak néha? Mikor állapította meg a doki hogy ez van? Mert én is voltam egy hónapja, hasonló gondok miatt, -vérzés- és uh-on nekem nem látott semmit. Mostmár én is beparáztam:( De tényleg feküdj sokat, pihenj, mást nem tudsz tenni.

Szeretnék hízni mit egyek? Mik a legfontosabbak hogy hizni tudjak? Rendszeres étkezés? Ha lehet azért ne menjen rá az összes fizetésem se. Valaki valami tanácsot tud adni? Hogy mit egyek?

ha lehet ne csakhúsbol áljon. esetleg valami gyogyszer vagy táplálékkiegészit??

Legjobb válasz: Hústól nem fogsz hízni. Szénhidrát. Az kell neked. Ha tényleg érdekel a dolog, a hízás, ajánlom ezt az oldalt. www.shop.builder.hu Nem kell elkezdened gyúrni, elég, ha elolvasod a táplálkozási alapismereteket, megnézed a tömegnövelõ étrendeket. És nem árt, ha tisztában vagy azzal, mikor mi történik a testedben. Szóval olvass, aztán hajrá:)

Hústól nem fogsz hízni. Szénhidrát. Az kell neked. Ha tényleg érdekel a dolog, a hízás, ajánlom ezt az oldalt. http://www.shop.builder.hu Nem kell elkezdened gyúrni, elég, ha elolvasod a táplálkozási alapismereteket, megnézed a tömegnövelõ étrendeket. És nem árt, ha tisztában vagy azzal, mikor mi történik a testedben. Szóval olvass, aztán hajrá:)
Elõzõ voltam. Még annyi, húst is kell enni természetesen, izmokhoz kell a fehérje, kb. rohadt sokat, de mellé kell rizs vagy burgonya. FGF
Kifejezetten tudom ajánlani a HERBA LIFE (herba lájf) terméket. ez egy por ki kell tejjel, vagy ha nem szereted, vízzel, keverni, és ez mellett jókat enni.De a flavitaminok között is találsz magadnak, olyat, ami hízást okoz! jó étvágyat!, m,
A kérdező hozzászólása: férfi vok. 21éves ha mék konditerembe és hizni is akarok mit szedjek hozzá?
Elsõ voltam. A b vitamintól jön meg az étvágyad, az hozza, szedhetsz valami b-komplexet. Túladagolni nem tudok, a fölösleget kihugyozod. Szedni nem kell semmit, amíg az alapismeretekkel nem vagy tisztában. Mondom, nézegesd azt az oldalt, amit ajánlottam, vagy amit az elõttem lévõ ajánlott. Röviden. Fehérje bevitel=testsúlyod*2-vel, grammban (tehát ha 70 kiló vagy, akkor 140g kell), szénhidrát ugyanez, csak 4-el beszorozva. 100g. csirkemellben van kb, 25 gramm fehérje, 100g. rizsben kb. 70 gramm szénhidrát. Így ha betolsz 600g csirkét és 400g. rizst, más nem is kell. De persze azért kell, hogy meglegyen a változatos étrend. Nagyon egyszerûen elmagyárzva így néz ki. Edzés után érdemes valamilyen komplex tömegnövelõt inni (volumass, jumbo), kezdésnek más nem nagyon kell. De mondom, tanulmányozd az általunk említett oldalakat.
ha hízni akarsz, akkor egyél naponta kevesebbet, de sokat. (pl.:napi 3x étkezel, de sokat eszel.) Én is hízni akartam, de túl sokat híztam: naponta egyfolytában zabáltam, most 13 éves koromra 72 kg vagyok. Tehát ha hízni akarsz, akkor ne az ilyenekkel hízz:egyél sokat, járj mekibe stb... De a "b" vitaminok tényleg jók.
mosd ritkábban.
Ne mosd olyan gyakran mert attól is jobban zsírosodik. Használj kénes sampont és herbavita hajszeszt.
ideiglenes megoldásként jó rá a hintõpor is, dörzsöld a fejbõrödbe, mindjárt felszívja a "zsírt".

Mi a legjobb megoldás? Ha valakibe belekötnek, és semmiképpen nem tudja elkerülni a verekedést, hogy tud úgy védekezni, hogy leszerelje a támadót, de komoly sérülést azért ne okozzon?

Vannak erre jó technikák? Csakmert azért ugye egy arcon ütésnek is lehetnek komoly, maradandó következményei, és a test többi pontjára is vonatkozik, de adott esetben meg valahogy védekezni kell... Szóval mi a legjobb? Ami hatásos, de mégsem okoz durva sérülést?

Legjobb válasz: járj valami küzdõsportra, és ott talán tanítanak blokkolásokat. vannak ilyen pontok, amit ha megütsz akkor elájul, vagy ideiglenesen lebénul.

járj valami küzdõsportra, és ott talán tanítanak blokkolásokat. vannak ilyen pontok, amit ha megütsz akkor elájul, vagy ideiglenesen lebénul.
Tökön kell rúgni és passsszzz! Én még nem láttam szabadrúgást "emígyen blokkoló" komolyan sérült focistát.
A tökön rúgás férfi támadónál tökéletes, egyébként ha már megtámadtak ne azon agyalj, h ne okozz súlyos sérülést meg jajj mi lesz, ha van rá lehetõség adj neki, ahol téged megtámadhatnak ott vissza is tudsz ütni, rád ugyanúgy nem hívják ki a rendõrt és ugyanúgy nem érdekel senkit sem. Egyébknét önvédelmi eszközök beszerzése jó ötlet, pl. gázspray. Kicsit és könnyen hordozható ha helyzet van hamar elõvehetõ és használható. De nem hadonászásra való ha már elõvetted akkor durr bele. képen fújod és pár percig tuti megszûnik a külvilág a támadónak. Csak valami normálisat vegyél KO Pepper vagy CS vagy ilyesmi. A Peppert javaslom, mert a CS hatástalan részeg vagy bedrogozott támadó ellen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!