Találatok a következő kifejezésre: Mit tudnék a 2 megmaradt (2 db)

Mit tudnék csinálni a 2 megmaradt levél Lyndinette 20 tablettával?

A múlt héten váltottam ki, de már nem szedhetem tovább...

Legjobb válasz: Add el!

Add el!
Te tudod van e ismerõsöd, akinek oda tudnád adni, de csak ha kimondottan ezt szedi.
Add nekem. :P
Persze, be lehet oda is vinni. Vagy a helyi templomba is akár.
A védõnõd szerintem egyszerûen lusta.Annak idején mi is kaptunk a védõnõtõl pelus mert egy anyuka bevitte, hogy neki már nem jó és odaadta nekünk.Azután volt, hogy nekünk is maradt 40db liberó és szóltam a védõnõnek, eljött érte és megköszönte, hogy felajánlom.
hát szerintem sem itt kezdõdik a bûn ... :/
Vidd be a helyi családsegítõbe.
béna a védõnõ!nálunk még ruhát is be lehet vinni.szétosztják.
Én becsüllek, hogy nem az eladásra, hanem ajándékozásra gondoltál.Vannak még jó szándékú emberek! :) Én is azt gondolom, hogy elsõsorban a védõnõnek kellett volna megemelni a popsiját és segíteni, kinek adható oda.Ahogy te is írtad, a mai világban sajnos egyre többeknek van anyagi problémája;így gondot jelenthet a pelus vásárlás.Biztos vagyok benne, hogy van olyan család a körzetébe, akinek jól jött volna.Csak hát ezzel ugye "munka" van.A másik jó ötlet a családsegítõ.Ott tuti találnak neki helyet!
Szia! Miért nem adod el? vatera, teszvesz egyéb ilyen-olyan aukciós oldalakon.
1-2 napja itt vki írta hogy nincs pénze pelusra.Azt hiszem 18 kerületben lakik.Add neki ha nem kérsz pénzt érte.
utolsó! elsõ vagyok! Akkor mindenki rohadt, szemét anyuka mert eladja féláron a bontott csomag pelusukat, ami azért Pampers nem 500Ft és mer a gyerekének venni valami játékot rajta?? Ezt kicsit gondold át, az elsõ mondatodat. Attól még lehetnek a vaterás anyukák jóérzésûek!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2-es, köszönöm, akkor megpróbálom ott, hátha ott elfogadják :) én azt hittem, a védõnõ is nagyon fog örülni, mert sok helyen hallom, hogy oda szokták leadni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, a családsegítõ eszembe se jutott :)
A kérdező hozzászólása: Mert bontott csomag, gondoltam inkább elajándékozom.. Annyi olyat olvasni mostanság hogy nem jut pelusra pénz.. Gondoltam majd a védõnõ szétosztja. De nem
Én a családsegítõbe vittem be. Nagyon örültek neki.
sokan árulnak vaterán fillérekért bontott pelusokat, szerintem nincs is azzal baj, meg lehet velük egyezni a vételár alatt is ha ott veszi az ember. ha valamennyit kér érte az nem bûn szerintem
Kedves utolsó! Én nem minõsíteni akartalak ezzel, csak szerintem a mai világban igenis nagy dolog, ha nem mindenbõl pénzt akar csinálni az ember.Nyilván ez anyagi kérdés is, de csak részben.Képzeld én is Vaterázom, adok-veszek.Csak nem értettem, hogy miért egybõl az eladás jutott eszedbe, mikor a Kedves Kérdezõ azt szerette volna tudni kinek AJÁNDÉKOZHATJA a pelenkákat.
A kérdező hozzászólása: Tudom, olvastam, de neki nagyobb kellett
Nekem is a családsegítõ jutott eszembe, õk úgyis tudják, kinek lehet majd odaadni. De nagyon furcsa, hogy a védõnõtök nem foglalkozik ezzel a "problémával". (Én is védõnõnek adtam a kinõtt pelusokat.) Pedig tõle aztán tényleg elvárható lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!