Találatok a következő kifejezésre: Mit tud az a nő aki (6 db)

Mit tud tenni az a nő aki nagyon izgul?

Lassan 2éve van ez.Volt egy sokk amit nem nagyon tudtam feldolgozni és ez lelkisérelmet okozott és ez úgy hat ki,hogy pisilési ingerem van.Ha valahova megyek mindig pisilek elötte és nem is iszom ilyenkor,hogy kibírjam az út végét.Ez néha sikerül néha nem.Páromnak szólok,hogy álljon meg,mert pisilnem kell.Ez miatt félek elmenni,hogy lerakjam a jogsit,mert egy oktató csak nem fog félreálni nekem :) Gondolkoztam azon,hogy Jógázom és hátha megnyúgszik a lelkem.Van bárkinek is ötlete,hogy mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: az inger megszokás kérdése. te most erre a sokkra fogod az ingert, pedig a szervezeted csak megszokta hogy amikor kell már mehetsz is. pl én minden nap 13 órakkor érek haza szinte pontban, és már rohanok is pisilni. de ha meglátogatom a barátnöm vagy vásárolni megyek elöbb (ez ritkán van mondjuk max hetenete egyszer) akkor eszembe sem jut pisilni. tartsd vissza. nagylány vagy már nem ovis. ha nincs fizikai probléma az izmaiddal akkor tarsd vissza, ha meg van akkor lehet kapni ezeket a felnött pelenkákat. egty felnött embernek ezt tudnia kell erre tanított anyukád is éveken keresztül. fizikai probléma más. soha nem szorultok dugóba ahol mondjuk órákat kell ücsörögni? a munkahelyen sem lehet mindig kimenni, vannak olyan szituk amikor akár fél órát is várni kell , vagy te vagy aki miatt mindki ugrik mert neki pisilni kell?

az inger megszokás kérdése. te most erre a sokkra fogod az ingert, pedig a szervezeted csak megszokta hogy amikor kell már mehetsz is. pl én minden nap 13 órakkor érek haza szinte pontban, és már rohanok is pisilni. de ha meglátogatom a barátnöm vagy vásárolni megyek elöbb (ez ritkán van mondjuk max hetenete egyszer) akkor eszembe sem jut pisilni. tartsd vissza. nagylány vagy már nem ovis. ha nincs fizikai probléma az izmaiddal akkor tarsd vissza, ha meg van akkor lehet kapni ezeket a felnött pelenkákat. egty felnött embernek ezt tudnia kell erre tanított anyukád is éveken keresztül. fizikai probléma más. soha nem szorultok dugóba ahol mondjuk órákat kell ücsörögni? a munkahelyen sem lehet mindig kimenni, vannak olyan szituk amikor akár fél órát is várni kell , vagy te vagy aki miatt mindki ugrik mert neki pisilni kell?
Próbáldd meg edzeni a PC izmaidaidat. Valahányszor pisilni mész, próbáld meg megszakítani a vizelést. Habár szerintem inkább lelki probléma lesz, ez mintsem testi. Talán a kibeszélése segíthetne, ha mással nem is, de olyasvalakivel, aki már átélt hasonlót.
Nekem 3 es fel evvel ezelott volt egy nagy tores az eletemben. Nekem a fosas jutott. Ugy mentem a varosba, hogy a baratnom kulcsa mindig nallam volt - o fel uton lakik - ha nem bironam ki... Uzletbe csak olyanba mentem, ahol tudtam hol a klotyo ugyanis zart kozegben 5 perc volt a maximum amit kibirtam ez a szagok is nagyon irritaltak... Szoval hogyan oldottam meg egy nagyon szornyu eset utan...elhataroztam, hogy na nem erdekel felszallok a metrora, megyek, elintezem a dolgomat akkoris, ha beszarok. persze elotte tisztasagi betet, minden kibiztositva ...es lass csodat a testem nem hagyta, hogy megtortenjen. Nem mondom, hogy nem fordult fel a gyomrom es nem kezdodotek el a tojofajasok...de akarhanyszor jott az inger azt mondtam magamnak, hogy basszus akkor most beszarok es akkor mi van???? Nem akarlak elszomoritani de beletellet olyan 2 evembe, mire kikuraltam magam ezzel a modszerrel. Egyeretelmuen lelki okai vannak a problemadnak. Nem tudom segitettem-e? Probald ki es dacolj magaddal!
Ezt Pánikbetegségnek hívják, és valamiylen lelki trauma okozza. Nekem is hasonló a problémám mint az utolsó kommentezõnek, (immáron 9 éve). Én ezt úgy oldottam meg hogy reggelente megcsinálom a dolgomat és valamivel egyszerûbb így az élet. Ha továbbra sem sikerül megszüntetni a problémát keress fel egy pszichiátert!

Fiúk, ismertek olyan lányt vagy lányokat a környezetetekben, akik olyan szinten tetszenek nektek, hogy szinte ölni tudnátok a bugyijáért, vagy csak egy szimpla pusziért tőle? Mit tud az ilyen nő?

Lányoktól is kérdezem, hogy van e ilyen pasi a környezetetekben, akiért megőrülnétek majdnem?

Legjobb válasz: Van egy ilyen pasi, kb. minden bevállalnék a kedvéért az análtól kezdve, mélytorok, szado-mazo, bdsm, bármi csak egy éjszakát kapnék tõle.

Van egy ilyen pasi, kb. minden bevállalnék a kedvéért az análtól kezdve, mélytorok, szado-mazo, bdsm, bármi csak egy éjszakát kapnék tõle.
Van egy ilyen srác. De azt hiszem nem ölni fogok érte, csak küzdeni :D Mit tud? Jófej, spontán, jó a humora, okos, sportol, nem izomagy, jó az illata! szép a keze, és elolvadok, ha rámnéz.
Nem ismerünk. Kérdés megválaszolva.
Van. Minden nap csak õ jár a fejemben...apropó, ha már ölés, õt ölöm meg a bugyiért, vagy mást? :D Hogy mit tud? Okos, szép ( fõleg a szeme), õszinte, nem r*banc, van stílusa minden téren, mosolygós, nem utál, jól el lehet vele beszélgetni bármirõl.nagyjából ennyit. Ennyit, és mindent. P*csaba, hogy nem merem elhivni sehova......
A kérdező hozzászólása: Szép a keze :D Ez is valami nagy fétish mint a fiúknál a lábfétish meg a bugyifétish.
#9 "szép a keze" Dafuq? :D
Igen van! Meghalok azon a mosolyán és amikor megfogom a kezét, leül mellém átteszi a combjait a lábamon egy buli közepén és azt mondja, hogy nem lehet köztünk semmi az elmondhatatlan érzés, és így ülünk órákig és nézzük a csillagos eget az erkélyrõl.
Sajnos van xD
Hát próbálkozz meg nálla ;) , ha nem vagy ey kvazimódó XD talán sikerrel is jársz :D !
A kérdező hozzászólása: Én ismerek ilyen lányt, egyszerûen annyira rendben van, hogy térden állva pitiznék is neki egy randiért, akármennyi is nem férfias szokás ez.
Még jó, hogy csak szinte. Amúgy nincs sajnos:(
Nekem van. Hogy mit tud? Faszák a génjei, és olyan szép lett, hogy tényleg megérné ölni, na nem a bugyijáért, hanem a puncijáért.
Szerencsére nem.

Mit tud tenni az a nő, én akinek a férjére nyomul egy munkatársnő?

Legjobb válasz: Talán a férjnek sem ártana tenni valamit, nem?

Talán a férjnek sem ártana tenni valamit, nem?
Te semmit nem tudsz tenni. A férjednek kell elintézni, ha meg azt mondja, hogy nem tudja leállítani, akkor hazudik. Ha udvariaskodva, és nem elég határozottan áll a kérdéshez, akkor a nõ nem fog leállni, pláne, ha a férj hiúságát legyezgeti a dolog, és emiatt nem elég karakán.
Ezt most komolyan gondolod, hogy neked kéne valamit tenned és nem a férjednek?????? Jézusom...
Nem derul ki a kerdesbol, hogy valojaban mi a problemad, hiszen a ferjed egy felnott ember. Kepzeld el, ha ez veled tortenik, akkor te mit tennel? A velemenyem, hogy hatarozottan eltudja ezt a ferjed is intezni, tehat neked semmit nem kell tenned.
be tudod bizonyitani hogy te vagy a férjed számára a legjobb, és nincs érteme más nökkel foglalkozni. ez a legjobb amit tehetsz
Ha huzamosabb ideig nyomul rá, akkor a férjed valszeg nem hajtotta el határozottan. Határozott, nyílt visszautasítás után nem szoktam a nõk nyomulni.
A férj dolga elhajtani.
Ja általában, de vannak törtetõk, nem minden nõ egyforma, valakinek kihívás!
Honnan tudsz egyáltalán az ügyrõl? Errõl nem szokott tudni a feleség.
a férjed le állítsa a nõt, de én azért a helyedbe nyitott szemmel járnék... vagy simán el csevegnék a munkatársnõvel és hogy állítsa le magát, van ö neki kire nyomulnia a saját férjére.
hú az tényleg mindig hatásos, ha meg van fenyegetve a harmadik nõ. anno engem is így szereltek le. a srác meg büszke lett a párjára...
8:21: nem kell minden nap versenyezni, egyszerûen a kapcsolatnak kell olyannak lenni, hogy jó legyen. De egy házisárkány, akinek nehéz egy kapcsolatban a másikat megérteni ezt gondolom nem érti.
Egyetértek a 14. válaszadóval :)
bemész és lerúgod a veséjét:-)
te nem sokat.Értékeld hogy a párod elmondta és nehogy most elkezd kombinálni vagy ne adj isten féltékenykedni , mert akkor sose fog semmit se elmondani. Nálunk is hasonló eset volt csak még melegebb éghajlatra se lehetett a nõcit elküldeni mert a fõnök lánya és hát kirúgással járt volna.A csajszi páromnak többször célozgatott , hogy ezt meg azt kéne nála is megjavítani meg , hogy ilyen jó lenne meg olyan jó.Párom egyszerûen csak átnézett rajta.Mostanában leakadt róla a kis csaj... Nem mondom , hogy nem voltam féltékeny, miközben én itthon nevelem a kislányunkat(5hónapos)és hát nem mindig vagyok toppon mivel 2 gyerek, háztartás, udvar, kert, állatok....Õt közben meg egy pláza cica kinézetû csajszi kerülgeti.De sose gyanúsítottam meg vele , hogy talán nem bírt a kísértésnek....Fõ a bizalom, elõbb utóbb úgyis lebukna ha megcsalna.Addig meg miért aggódjak ilyenen....26/N
Ja, hát baromi jó, hogy a feléeségnek kell minden nap versenyezni az összes ilyen h.lye nõvel, nem lehet rossz napja, nem lehet fáradt, mérges, stb. Egy kapcsolat kompromisszumokat igényel, nem lehet ok megcsalásra a nem kap meg mindentotthon! Szép is lenne, állandóan ugrásrakészen, kiszolgálószemélyzetként élni, hogy jaaaaj, csak mindent megkapjoin a férjem! Nem a középkorban élünk.De az igaz, hogy a férjedtõl elvárható, hogy határozottan leszerelje. Ha egyértelmûen fogalmaz, nem hiszem, hogy lenne nõ, aki tovább nyomul, legfeljebb a bolond. Amúgy meg az ilyen nõket jól fel kellene valakinek pofozni, nem bírták megnevelni...
Ha mindent magkap tõled, nincs ok aggodalomra. Akkor bárki nyomulhat rá, semmit nem fog elérni. Nálunk is ez ment, nyomult rá egy nõ, párom meg nevetve mesélte, hogy milyen hülye a kolleganõje, hát nem látja, hogy õ boldog így ahogy van?!
A kérdező hozzászólása: Tegnap mondta el a férjem, hogy egy munkatársnõje rámenõsen nyomul rá és ennek a munkatársnõjének van férje és 2 gyereke.
Na, és ha összejönnek egy-két szex erejéig? Utána csak jobban fog hozzád ragaszkodni. Engedj neki egy kis szabadságot, ne nyomozz utána, hagyd lefutni az ügyet. Ahogy lesz, úgy lesz. Lehet, hogy visszautasítja a férjed, lehet, hogy nem, elhagyni úgysem fog, legalább nem egy elégedetlen, kritizáló férfi válik belõle idõvel, hanem kitartó és figyelmes, ha nincs rövid pórázon tartva.

A pasik vádaskodnak, hogy a nők csak a pénzes, jóképű, magas pasikra mennek, de ha jön egy független nő, akkor azzal nem tudnak mit kezdeni?

23 évesen van olyan szerencsém, hogy anyagilag teljesen független vagyok és eléggé luxusos életet élhetek. Ehhez képest már 2,5 éve szingli vagyok és eddig akikkel ismerkedtem (nem sok időm van sajnos), mind először azon morfondíroztak, hogy a nők pénzéhesek, ilyenek, olyanok, de amikor szembesültek a helyzetemmel, valami hülye kis kifogással eltávolodtak. Hol itt a logika? Ha zavarja őket a pénzéhes nő, akkor mi a gond azzal, amelyik nem az? A félreértések elkerülése érdekében, mindegyik esetben működött a beszélgetés is, értelmi szint hasonló volt, de amint kiderült, hogy gazdag vagyok, kész.

Legjobb válasz: Ez igaz: "Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva." ÉS még az is sûrû jelenség, hogy a pasi kevésnek érzi magát hozzád és nem külsõleg hanem anyagilag, hogy te milliomos vagy õ meg csóró. Sok pasinál ez gondot jelent.

Ez igaz: "Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva." ÉS még az is sûrû jelenség, hogy a pasi kevésnek érzi magát hozzád és nem külsõleg hanem anyagilag, hogy te milliomos vagy õ meg csóró. Sok pasinál ez gondot jelent.
Van olyan szerencséd is, hogy nyelvtan órára sem kellett járnod, mert az luxusélet és nem luxusos élet... Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva.
látod ezért jó milliomos férfinak lenni :) így nálam pont fordított a helyzet hi-hi
Utolsó, azért fogsz kiesni, mert egy tapló vagy.(csapviz... omg..)
22. na, jól van akkor :-) és nem lenne kedved valamikor meginni velem egy pohár csapvizet?
Jaj már, mit irigykedtek:D Vágjatok ti is bele valamibe, urambocsá, tanuljatok tovább, és tadammm... lehet h less egy jól fizetõ melótok. :) Amúgy sztem akik ilyeneket írnak, azoknak csak a képernyõ elõl nagy a szájuk, amúgy még arra sem képesek, h leszólítsanak egy csajt az utcán. De amúgy meg sztem ne beszélj nekik errõl, csak szolidan, h te nem vagy olyan.. és akkor rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha tanulsz, akkor nem. :)
még nem dolgozom, nincs saját keresetem :-( akkor én most kiestem?
Hajrá! Ne add fel. Senkinek sem könnyû. Mindenkiben van hiba. Szálkát találni mindenkiben lehet.
A kérdező hozzászólása: Mivel inkább iszom csapvizet, mint ásványvizet, jöhet. :D
Azt érzem rajtad, hogy te túlságosan is erõs kontroll alatt tartod az életed, nagyon énközpotú vagy, mindent kézben akarsz tatani, és ez elriaszthat másokat, hiszen õk is önálló személyek, nem tárgyak.Ennek nem sok férfi tud megfelelni, ai igen, az meg neked nem kell. nem tudsz "alárendelõdni" másoknak, pedig néha rá kell hagyni dolgokat, elviselni, hogy mások akarata is érvényesülhessen.
" Jaj már, mit irigykedtek:D Vágjatok ti is bele valamibe, urambocsá, tanuljatok tovább, és tadammm... lehet h less egy jól fizetõ melótok. :) Amúgy sztem akik ilyeneket írnak, azoknak csak a képernyõ elõl nagy a szájuk, amúgy még arra sem képesek, h leszólítsanak egy csajt az utcán. " Én nem vagyok földönfutó kisfiam, lehet, hogy több mindenem van mint neked aki csak a "csajleszólítással" tud mellet döngetni!
A kérdező hozzászólása: Domináns vagyok, nem tagadom, de a páromért mindent megteszek, ha szeretem. Viszont annak a híve vagyok, hogy mindenki tartsa meg a saját életét is a közös mellett. Hagyok mindenkit érvényesülni, egészen addig ráhagyok dolgokat az emberekre, amíg azzal, amit tesz nem szalad késbe. Néha még akkor is hallgatok, csak azért, hogy megtapasztalja.
Kisebbrendûségi érzést keltettél bennük, mert úgy érzik, hogy kevesek lennének hozzád.
Keresd a magadfajta sznob lenézõ fajtát, akkor nem lesz gondod.. Amúgy ne higgyetek neki.. Én õszintén írtam levelet neki, annyira se vette a dolgot, hogy válaszoljon rá.. Persze a kedves figyelmes milliárdos apuci kislánya.. Jó vicc.
Bennem abszolút nem keltett kisebbségi érzést, valahogy sosem érdekelt, hogy másoknak mennyi pénze van, úgysem én költöm el. :D Majdnem én is írtam neki egy levelet õszintén, csak igazából négy évvel idõsebb nálam.
Ne ess pánikba, sok embert zavar, de lesz olyan aki elfogad úgy ahogy vagy, a luxusoddal együtt és szeretni fog :) Én mondjuk nagyon kíváncsi lennék egy ilyen különleges személyiségre, amilyen te lehetsz. A poén az, hogy volt már régebben egy exem, akire teljesen ráillik az általad vázolt leírás.
A kérdező hozzászólása: Honnan lennék már prosti? :D Ha akarnék, akkor se lehetnék az. :D
prosti vagy ugye? (az escort is az)
A kérdező hozzászólása: 2. :) A kákán is csomót találsz, ha fáj az igazság, ugye? :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy kényelmes sem és elájulva sem vagyok magamtól. :) Nem tudom, hogy ez honnan jött.
Tudod, az a baj, hogy engem az egész helyzet frusztrálna. Én a Te életviteledben nem tudnék partner lenni. Pl. nem tudnék veled étterembe járni, stb... Én ezért nem kezdenék veled.
Én például kevés lennék ide. :D Amúgy nem szoktam vádaskodni, láttam is már, hogy ez egyáltalán nem így van.
A kérdező hozzászólása: Azért keresem az átlagos fiúk társaságát, mert én is átlagosan viselkedem. Nem szeretem a feltûnést, nem vágok fel semmivel. Valahogy olyan köztesnek érzem magam. Elmegyek szívesen étterembe, színházba, fogadásokra, nem átlagos hobbijaim vannak, de amott meg nem érdekel, hogy kinek mije van, csak legyen értelmes és rendes.
majd ha leállsz a sznobsággal, meg az éttermi hülyeségeiddel, akkor bejöhetsz a konyhámba és eheted a fõztömet kérdezõ. Nem mindenkinek van módja étteremben zabálni minden nap. :)
Igen szívem de ezt akkor sem bírja mindenki elviselni. Tudod ez néhány férfinál nem mûködik, mert õ a domináns fél a kapcsolatban. Égõ számára ha a nõ fizet, vagy ha a nõ vezet, vagy ha a nõ fizeti a számlák nagyobb részét. Van akit marhára nem érdekel az hogy a csajnak jobban megy, és el van vele mint a befõtt. Van aki meg nem. légy türelmes és kitartó! Ahogy itt elmondod próbáld ezt nyugodtan megbeszélni a legközelebbi emberkéddel. Aztán vagy igen vagy nem.
A kérdező hozzászólása: 9-es, a te fõztödbõl ez a stílus után biztosan nem kérek. ;) Mellesleg magamra fõzök, a barátaimmal szoktunk néha étterembe járni. ;) 10-es, a párom vezetheti a saját kocsiját, de az enyémet nem. :) Ha neki van sajátja, nyugodtan vezethet õ, ha ketten vagyunk, de az én kocsimat senki sem vezetheti rajtam kívül.
Te lehet h nem veszed észre magadon, és mások sem mondják, de szerintem, megvan benned is az a kicsi felsõbbrendûség. És ezt akarva akaratlanul is kifejezed. sorry...
Beképzelt ember vagy kérdezõ. A pénz tett tönkre. De egy nap megtudod, ha elveszik a pénzedet :D
Szerintem sem veszed észre magad. Gondok vannak veled is.
van akit ez zavar, nincs önbizalma. azt gondolja mivel neked ilyen jól megy, majd probléma lesz késõbb hogy neki pl. még kocsija, jogsija sincs és mondjuk valami konzervgyárban 12 órázik éhbérért. Magyarán, nem tud hasonlót felmutatni mint te és azt hiszi, ezért majd elhagyod/lenézed, esetleg ingyenélõnek tartod. Van a mondás hogy suba subával, guba gubával és nem rosszból mondom. De lehet hogy érdemesebb lenne inkább a hasonló anyagi helyeztûek felé nyitnod. Én meg a másik oldalon vagyok, egy csóró, kopott ruhás lányt nem fognak a kiöltözött gazdag fiúk észrevenni, ilyen csak a szappanoperában van. Találtam magamhoz hasonló helyzetût és boldogok vagyunk. Lehet hogy neked is így kéne. Egy idõ múlva hidd el, téged frusztrálna hogy a pár esetleg még fagyira sem tud meghívni, nem érteném miért gondolkozik hogy 100Ft-tal olcsóbb dolgot vegyen, miért szõrözik ilyeneken... aki nem ebben nõtt fel az nemigazán érti...
Hát én sem kezdenék veled, de fõleg a stílusod, modor alapján nem, nem csak az anyagiak miatt!
A kérdező hozzászólása: Na, szóval. Nem nézek le senkit, nem gyári munkásokról volt szó az esetemben, hanem egyetemistákról, ami én is vagyok. Igen, a suba subával, guba gubával elv szerint vagyok én is. Tudom, hogy nehéz lépést tartani, de én megelégszem annyival, ha a férfi dolgozik és van saját keresete, nem kell egyáltalán, hogy bármire is meghívjon. Ha látom, hogy szorgalmas, az már elég. A saját anyagi kategóriámon belül akik vannak, túlnyomó többsége pökhendi és lenézõ másokkal. Én nem vagyok ilyen. Nem tudom, hogy az írásomból mi jön le, de soha senkit nem néztem le, mindenkivel normális vagyok és csak azért, mert pénzem van, még nem érzem magam többnek.
Hú, gazdag vagy?És jó nõ is vagy?Jársz velem?:)
Hát szerintem nem tudnak megváltozni. De LEHET vannak kivételek , de csak hangsúlyozom LEHET!!!
Hát, nem hinném... Úgy ahogy a ribizli beállítottságú lányok sem képesek visszafogni magukat. (tapasztalat)

Nő vagyok, egy férfias szakmában dolgozom, van még mit tanulnom, de már sokat bizonyitottam. De még most is kivagyok azoktól akik lenéznek vagy alulértékelnek még az előtt, hogy tudnák mit tudok. Veletek volt ilyen? Hogy kezeltétek a helyzetet?

Legjobb válasz: Szia! Én sofõr vagyok.Nem egy álommeló,de én szeretem.Kollégáim egy kivétellel férfiak.A másik hölgy,õ már idõsebb,régóta ott dolgozik és fura,de van gyereke is.Kicsit irigy vagyok rá,persze jó értelemben :-) Én eleinte nem nagyon kértem segítséget,ha mûszaki problémám volt(amit a pasik se oldanak meg) akkor mûhely.Nekik szólhattam bátra.Kollégákkal meg eleinte nem is foglalkoztam,mert inkább a nõt látták bennem,mint a kolléganõt.Na,ebbõl indultak ki a beszélgetések,hogy miért csinálom ezt a munkát stb.Innentõl nem volt gond. Aki meg lenézett,vagy beszólt annak finoman én is vissza szóltam(pl.-nem volt otthon fakanál? -erre én képzeld nem volt,de már vettem...) Szólj vissza te is valami vicceset,frappánsat.

Szia! Én sofõr vagyok.Nem egy álommeló, de én szeretem.Kollégáim egy kivétellel férfiak.A másik hölgy, õ már idõsebb, régóta ott dolgozik és fura, de van gyereke is.Kicsit irigy vagyok rá, persze jó értelemben :-) Én eleinte nem nagyon kértem segítséget, ha mûszaki problémám volt(amit a pasik se oldanak meg) akkor mûhely.Nekik szólhattam bátra.Kollégákkal meg eleinte nem is foglalkoztam, mert inkább a nõt látták bennem, mint a kolléganõt.Na, ebbõl indultak ki a beszélgetések, hogy miért csinálom ezt a munkát stb.Innentõl nem volt gond. Aki meg lenézett, vagy beszólt annak finoman én is vissza szóltam(pl.-nem volt otthon fakanál? -erre én képzeld nem volt, de már vettem...) Szólj vissza te is valami vicceset, frappánsat.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is általában elpoénkodom, de a sokadik olyanra, hogy :'azt hittem itt egy szakember van' szövegre már fel tudnék robbanni. Pedig még nem kérdezett semmi szakmait...Általában kellemesen csalódnak miután segitek, de van aki elrohan mielõtt még megszólalnék.
kinek bizonyítottál? magadnak vagy a sok hülye baromnak akik körülötted vannak?
kíváncsi vagyok, milyen szakmában vagytok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!