Találatok a következő kifejezésre: Mit tud az a (1762 db)

Mit tudnak azok a fiatal fiúk (16-23), akikkel összeállnak idősebb nők?

Legjobb válasz: Semmi különöset. Én átlagos 23 éves srác vagyok és volt ebben az évben egy 30 éves barátnõm. Fõleg szex kapcsolat volt, amúgy jól éreztük együtt magunkat, véletlenül jöttünk össze nem "vadásztam" nálam idõsebb nõre. Kb.: Ennyi.

Mert ezáltal a nõ is fiatalabbnak érzi magát, ha fiatalabbakkal randizik/van együtt/szexel.
Semmi különöset. Én átlagos 23 éves srác vagyok és volt ebben az évben egy 30 éves barátnõm. Fõleg szex kapcsolat volt, amúgy jól éreztük együtt magunkat, véletlenül jöttünk össze nem "vadásztam" nálam idõsebb nõre. Kb.: Ennyi.
"Jobbak az ágyban, mint a 40-50 éves papák." Haha. HAHAHAHAHAHA. Ez igazán jó vicc volt, értékelem a humorod :)
Pénz & Sárm
Én tudom miért van ez, mert ezek a fiatal fiúk, koruknál idõsebbnek néznek ki, nagytestûek, magaask, férfiasak. Én 23 vagyok, de kisfiús vonásaim vannak, így csak tini lányoknak jöttem be eddig, a korombeli, de még a 17 éves csajok is nyominak, kisfiúnak néznek, szóval mázlista az a srác, aki idõsebbnek néz ki, vagyis nagy darab és magas.
Jobbak az ágyban, mint a 40-50 éves papák.
Nem válogatnak.
Amúgy érdekes ahogy valaki fentebb a 30 éves nõt "idõsebb".nek gondolja. Amúgy ahhoz hogy egy férfi megtapasztalja és sikerrel gyakorolja, hogy mi kell egy nõ testének és lelkének ahhoz bizony kellenek az évtizedek. Szóval a gyorstüzelõ ifjúság gondoljon arra néha, hogy egy nõ nem biztos hogy boldogabb négy ötperces szeretkezéstõl mint egy kétórástól.
"egy nõ nem biztos hogy boldogabb négy ötperces szeretkezéstõl mint egy kétórástól." A legtöbb nõnek elég a 4-5 perces is. A két órás, az az Egri csillagok. Addig dugni, hááát..
B...szni.
A kérdésre: Az idõsebb nõk nagy része kb. zéró kultúrát kapott addigi párjától (20 év házasság, hasonlók). Ezek után egy teljesítmény képes, vagy egy olyan srác, aki odavan érte, az egy óriási különbség. Általánosságban elfogadható elv, hogy a kapcsolatban lévõk életkora beáll a közös átlagra. 15/16-nak: A fiatal lányok választása genetika. A férfiaknak tudat alatt az az egyed szép, ami utód kihordására és felnevelésére a leginkább alkalmas. ezért választ minden idõsebb férfi fiatalabb nõt. 28/F :)
Aki eddig kommentelt: mindig az elsõ számot nézzétek, a második változó, mert azt jelzi, hány válasz érkezett már eddig. A gyerekprostitúció több okból népszerû: 1) a kislány még nagyon fiatal, és szûk 2) pedifília 3) szûz lány nem nemi beteg. A titkárnõs történet pedig nem az ágyban való teljesítményrõl, hanem a kemény cicirõl, és fenékrõl szól. És igen, a 40-es pasik jobbak az ágyban. 22/L
Én nem találom a 12/13-mat....
Bocsánat, a válaszom a 12/13-nak szólt!
12/12-nek! Majd rá fogsz jönni! Mint ahogy arra is, hogy nincs összefüggés az említett problémákkal!
AKiik szerint a 40esek jobak az ágyban magyarázák már meg a gyerek prostitúciót vagy hogy mért cseréli le a fõnõk a feleségét a 20éves alkalmazotjára.
Az idõsebb nõk általában maguknak, és másoknak akarnak bizonyítani. Viszont az is elképzelhetõ, hogy az a fiatal fiú, sokkal érettebb, komolyabb gondolkozású, mint a vele egykorú társai, így a nõnek megfelelõ partner egy ideig. Ez legkevésbé a sexrõl szól, hisz minõségben még bõven alul marad egy tíz-húsz évvel idõsebb férfinél! Majd erre rájön az a magáról sokat tartó srác is. Estleg maga a "fiatalsága" lehet izgató egy idõsebb nõnek.
Ugyan azt mint acsajok akik õsze álnak idõseb pasival. F/23
Szimplán van egy kis férfias kisugárzásunk :D
Olyat amit én nem. :( :DD
Elõre bocsájtom, hogy nem az elképzeléseimrõl, hanem a tapasztalataimról írok. Harminc, negyven, vagy afeletti korú hölgyek esetében jóval fiatalabb partner választása legtöbbször (azaz nem minden esetben)válás, szakítás okozta lelki sérülés eredménye.Több olyan ismerõsöm van, akit elhagyott a férje egy fiatal nõért.Õk megalázottnak, lesajnáltnak, értéktelennek érzik magukat sok esetben.Önbizalmuknak, saját értékükbe vetett hitüknek tesz jót, hogy õk is "kellenek" egy fiatal férfinek.Ez ideiglenesen segíthet is kilábalni a gödörbõl. Akkor van baj, ha a nõ nem veszi észre, hogy a fiatal pasinak csak "arra"kell, és esze ágában sincs szeretõnél többet nyújtani. Innen még több felé folytatódhat a történet, legjobb esetben arra, hogy a nõ visszatalál az egészséges , reális párkapcsolatban való gondolkodásra. Persze vannak olyan esetek is , amikor csak a fiatal, ránctalan izmos testtel való szexrõl szól a kapcsolat, és olyan is volt a környezetemben, hogy anyáskodó típusú nõ talált rá gyámoltalan, pátyolgatásra, anya-pótlásra váró huszonévesre.

Mit tud az a memoriakártya, amire rá van írva az is, hogy wifi?

media m ujsagban lattam, 4gigás, de az ára elég borsos, gondolom a +wifi miatt. Mire lehet használni?

Legjobb válasz: olyan pda-ban ,amiben gyárilag nincs wifi és támogatja is a bövitést sd buszon keresztül.

olyan pda-ban , amiben gyárilag nincs wifi és támogatja is a bövitést sd buszon keresztül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Mit tudnak azok a HTC telefonok amelyeken a Beats By Dre felirat virít? Számit az Bármit is? Vagy csak parasztvakítás?

Nem terveztem ilyen készüléket venni, csak érdekel mert egy Rakás HTC-n látom.

Legjobb válasz: [link] minõségi hangtechnika

[link] minõségi hangtechnika
A kérdező hozzászólása: Én tudom mi a beats, de Tényleg olyan sokat dob a hangzáson?? Egyáltalán ez a jelölés szoftveres, vagy hardveres "másságot" jelöl a többi telefonhoz képest?
semmit nem dob rajta marketing csak szarul szól ez is
A hardveres leképzést, AD/DA konvertert egy hordozható kütyübe felesleges fényûzés tenni. A beats by Dr.Dre csak egy végerõsítõ fokozat. Ami mindegyik telefonban van, csak a htc úgy gondolta növelni a sikerét - ami kissé lefelé áldozóban van -, hogy egy népszerû cég végerõsítõ chipjét teszi fel a telefon alaplapjára. Amúgy a htc-hez járó Dr.Dre fülhallgatók elég gagyik, AKG, Sennheiser fülesekkel kombinálva picikét jobb az átlagtól.
Nekem HTC One- om van és nagyon jól szól a BoomSound, simán lenyomja az osztálytársak telefonjait minõségbe.


Mért lehet azt és mit tudnék azzal a helyzettel tenni, hogy 8 hónapos babám rengeteget sír?

Már a kórházban ez volt, ezért nem hinném, hogy az elkényezteztetés lenne az oka. Szopi után van 15perc nyugi meg ha néha alszik napközben 20percet. A többit végigüvölti, de általában, ha felveszem megnyugszik. Ez normális? A környzetemben senkinek nem csinál ilyet a babája. Mit tegyek? Próbálkozások ahol sír: saját ágya, én ágyam, babakocsi, kenguru, pihen? hinta szék állva vagy hintázva, játszóhíd. Hm?

Legjobb válasz: Elírtam már itt fáradtságomban :O) a baba 8 hetes....es 2,5 óránként eszik, szépen gyarapodik.

A kérdező hozzászólása: Elírtam már itt fáradtságomban :O) a baba 8 hetes....es 2, 5 óránként eszik, szépen gyarapodik.
Nagyon semmit, babusgasd sokat, és majd meghálálja a törõdést. Nemsoká vége a sírós idõszaknak, általában kb 3 hónaposan.
Nem fájhat a pocija? Ha igen , akkor kipróbálhatod az infacolt vagy a babáknak való espumisant. Az infacol nekünk használt. Ha gondolod vidd el homeopátiás orvoshoz. Én nme hittem ebben, de a kislányomnak sokat segített ez a gyógymód.

Mi a különbség a gyakorlatban az olcsóbb és adrágább típusó box között? Mit tud az egyik és mit tud a másik, amiket egymás mellett hirdetnek?

Egy szórólapon belül van 7000-ért és 10000-ért is készülék, miben jobb a drágább? tud valamelyik mûsorrögzítést? vagy csak extra kártyával is bõvíthetõ a drágább?

Legjobb válasz: Mindegyik mûszaki adataiban szerepel mit tud. Csatornaszám, processzor, memória, váltási idõ, csatlakozók fajtája, net és rögzítési lehetõség... Soroljam? Nézd meg, ítéld meg és aszerint dönts. Persze van még gyártó is... Nem mindegy kinek neve alatt fut.

Mindegyik mûszaki adataiban szerepel mit tud. Csatornaszám, processzor, memória, váltási idõ, csatlakozók fajtája, net és rögzítési lehetõség... Soroljam? Nézd meg, ítéld meg és aszerint dönts. Persze van még gyártó is... Nem mindegy kinek neve alatt fut.
Az Alcor HD 2650-et vegyed, az egy bevált típus !7000be kerül, a drágábbak képesek a kódolt adások vételére ha elõfizetsz rá
A kérdező hozzászólása: Ez az Alcor kepes rogziteni az adast?
Igen, a felvételt számitógépen is meg tudod nézni illetve szerkeszteni

Tüdõszûrésen találtak egy 1cm-es homályos foltot. Elküldtek CT-re. Mi lehet az a folt? 19 vagyok.

Legjobb válasz: Régi tüdõgyulladás helye, sikertelen felvétel, TBC, tüdõrák. Akkor van baj, ha 'kerekárnyék'-ként írták le. Az valószínûleg daganat. És ne mondjátok, hogy 19 évesen nem lehet, a betegségek nem néznek életkort...

Régi tüdõgyulladás helye, sikertelen felvétel, TBC, tüdõrák. Akkor van baj, ha 'kerekárnyék'-ként írták le. Az valószínûleg daganat. És ne mondjátok, hogy 19 évesen nem lehet, a betegségek nem néznek életkort...
Bocs most látom, hogy CT-re küldtek...akkor gyanítják, hogy daganat lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Most olvasom, hogy , , 1 cm-es szabálytalan árnyék" van a CT beutalóra írva.
Az a jobbik verzió. Így megmondani nem lehet, hogy mi az. De ha kerekárnyék van a beutalón az valószínûleg daganat. Bár a gyanu nálad is fennáll, azért küldtek CT-re. Bízzunk benne, hogy semmi komoly.
A kérdező hozzászólása: A CT vizsgálat eredménye szerint egy gombás fertõzés maradványa, tehát nem aktív folyamat. Az orvosom mégis el akar küldeni tüdõtükrözésre, hogy mintát vegyenek onnan. Muszáj elmennem? Semmi panaszom nincs, nem is volt, a ct is maradványt mutatott de az orvos erõsködik h lehet, hogy tbc.

Mit tudnék az ellen tenni hogy ne legyen ragyás a bőröm?

évekig csúnya pattanásos volt a b?röm mire megtaláltuk a gyógyszert, ami segített eltüntetni ?ket. örültem nagyon a változásnak sokkal nyitottabb lettem de a hegek és a foltok még mindig megmaradtak és ez miatt nem érzem szépnek magam még mindig.

Legjobb válasz: Sok kozmetikai és szépészeti kezelés van már ami javít rajta. Kozmetikus finomabb módszerrel (és olcsobb) a plasztikai sebész komolyabb gépekkel, módszerekkel tud segíteni. Te magadnak otthon nem tudsz mit csinálni vele. Mindenképp szakszerû kezelés kell.

Sok kozmetikai és szépészeti kezelés van már ami javít rajta. Kozmetikus finomabb módszerrel (és olcsobb) a plasztikai sebész komolyabb gépekkel, módszerekkel tud segíteni. Te magadnak otthon nem tudsz mit csinálni vele. Mindenképp szakszerû kezelés kell.
Velem is ugyanez volt. Nekem a bõrgyógyász a mikrodermabráziót (bõrcsiszolás) ajánlotta. 6 alkalommal voltam, és szépen eltüntette a hegeket. Persze nem lett tökéletes a bõröm, ahhoz túl mélyek voltak a hegek, de nagyon sokat javított rajta. Én ezt mindenképpen ajánlom.
A kozmetikai szalonban kérhetsz bõrcsiszolást.Szép, sima lesz.
Igen az jó ötlet és nincs is olyan horror árban mint a többi kezelés. Még jó lehet a derma roller is rá.
hány éves vagy?

A Samsung galaxy s3 és az s4 miben különböznek? Mit tud az S4 amit az s3 nem? Melyik ajánlottabb?

Legjobb válasz: Kicsit erõsebb hardware, és annyival tud többet, hogy kesztyûben is lehet nyomkodni a kijelzõt, és érzékeli az ujjadat közelrõl, mint a Note 2 a tollat.

Kicsit erõsebb hardware, és annyival tud többet, hogy kesztyûben is lehet nyomkodni a kijelzõt, és érzékeli az ujjadat közelrõl, mint a Note 2 a tollat.
Szebb, nagyobb kijelzö, 2x annyi RAM, erösebb proci, GPU, jobb kamera.

Akinek ez a kedvenc idézete, az mit tud az életről, a házasságról?

"Két szem összevillanásában néha nagyobb titok rejlik,mint húsz év házasság történetében."

Legjobb válasz: Szerintem a kedvenc idézet és hogy mit tud az életrõl semmiféle összefüggés sincs! :) Nekem pl. ez a kedvenc idézetem: Mosolyogj mindig, hadd higgye a többi ember, hogy csak neki van sz.r napja! - jó kedvre derít, és talán van benne némi igazság is!

Szerintem a kedvenc idézet és hogy mit tud az életrõl semmiféle összefüggés sincs! :) Nekem pl. ez a kedvenc idézetem: Mosolyogj mindig, hadd higgye a többi ember, hogy csak neki van sz.r napja! - jó kedvre derít, és talán van benne némi igazság is!
Nekem nem ez a kedvenc idézetem, de értem, azaz érteni vélem. Két szem összevillanása NÉHA nagyobb titok, és itt a néhán van a hangsúly, tehát nem mindig, szóval ez lehet egy páratlan és váratlan ajándék, csoda, míg egy húsz éves házasság NÉHA dögunalom. És akkor nincs is mit csodálkoznunk az egész mondáson.
Szerintem ez az idézet az elsõ pillantásra örök szerelmet akarja leírni... Nekem nem tetszik.
Utolsó leírta a tutit!

Mit tud tenni a barátnőm ha az anyja úgy bánik vele ahogy még egy kutyával sem lenne szabad. Turkál a holmiai közt és folyton üvöltözik vele a semmiért. Mit tud ilyenkor tenni?

Jah...és elküldte szegény lányt valamilyen faluba,miközben Budapesten van az iskolája.

Legjobb válasz: hát ez aggasztó!küldd el a lányt + az anyját a joshi baratba

hát ez aggasztó!küldd el a lányt + az anyját a joshi baratba
17:47 Sajnos megszûnik a máuniká só :(
sztem a mónika show jobb lenne... egyébként az tuti h bolond az az anya
Most ez így felelõtlenül hangzik, de ha velem bánna így az anyám én lelépnék.Szerintem még egy intézet is néha jobb mint ha mindennap agyon stresszelnek és idegrohamom vn.egyik brtnm ismerõse 14 évesen lelépett otthonról és talált 500000-et[nm vicc, szerecséje volt]és lelépett horváthországba mert ott voltak ismerõsei.Azóta helyrejött az élete.Másik brtnm ugyanilyen helyzetben volt 2hete.anyja elment dolgozni külföldre, és az anyabrtnjére bízta a lányt.Õ is kutatott a cuccai között és talált nála cigit erre felpofozta[amikor ehhez nem volt joga, mert még az anyja se ütötte]pedig csak kipróbálta a cigit és maradt nála egy szál.ELõtte meg ugráltatta, hogy mosogasson meg segítsen neki ekkor akkor és amikor végre gépezhetne akkor is ugyanez, persze az õ fia[anyjabrtnjéé]egészdélután lazsálhat és unalmában aztse tudja mit csináljon, de a csaj meg ugráljon nki[a nõnek].
Kedves kérdezõ. Ha valóban segíteni akarsz a barátnõdnek és jól akarsz neki segíteni, ajánlom, hogy a területileg illetékes családsegítõ és gyermekjóléti szolgálathoz menjetek be és ott meghallgatják a barátnõdet, illetve azt a problémát amit tapasztalsz nála. Ha kiskorúak vagytok az sem gond. A családsegítõ és gyermekjóléti szolgálathoz a kiskorúak is bemehetnek és õk remélhetõleg fognak megoldást találni. Ha mégsem, szívesen segítek. Én is családsegítõben dolgozom, csak nem Pesten.
a kék vonal talán jó ötlet, télleg ingyenes, de a számot sajnos nem tudom
nem tudom, hogy mia száma, de van ilyen kék vonal, ahol pont ez a korosztály bármit elmondhat a vonal másik végén lévõ félnek és õ próbál segíteni. a szám ha jól tudom akkor ingyenes.:) szerintem keress rá guglin:)
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm hogy próbáltok neki segíteni... Kérdéseitekre válaszaim:-az apukája lelépett kiskorában, 14 éves, és nincs hova mennie mivel nincs több családtagja illetve õk uyganolyanok mint az anyja. Tehát mivel nincs hova mennie, ezért a lelépés terv nem fog bejönni.És nem hülye nem megy emiatt a TV-be, ráadásul az anyja sem menne el, mivel a 2 hónapos húgára kell vigyáznia.És ha esetleg valaki tud valamilyen erre szakosodott segélyvonalat amit feltudna hívni...már az is nagy segítség lenne
TE JÓ ÉG!!:o Hogy lehet egy gyereket arra bíztatni, hogy lépjen le??!! Hány éves a barátnõd?Apuka hol van?Más közeli rokon? Testvére van??Egyébként sajnáloma dolgot ha válaszolsz akkor megpróbálok már ötlettel segíteni.:( :)
Ne küldjétek már õket a médiába, nyomik, max annyi, h leégetik magukat az egész világ elõtt. Ha anyukám ien lenne, lehet h én is lépnék...am apukája nincs a barátnõdnek?
Mennyi idõs a barátnõd?
Jah és ez jobb megoldás, mint a joshi vagy a mónika, mert én tényleg elmondom milyen lehetõségei vannak. 24/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!