Találatok a következő kifejezésre: Mit tud Citric Acid és mire való (1 db)

Mit tud a Citric Acid és mire való?

http://nothingtoxic.com/media/1214440811/Experiment_Keeps_a_..

Legjobb válasz: A citric acid magyarul ciromsav, innetõl kezdve könnyû kitalálni mire jó és hol fordul elõ. Kis infó: http://hu.wikipedia.org/wiki/Citromsav

A citric acid magyarul ciromsav, innetõl kezdve könnyû kitalálni mire jó és hol fordul elõ. Kis infó: http://hu.wikipedia.org/wiki/Citromsav


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan oldjam meg a következő döntéselmélet feladatot? (Hosszú, de kérlek olvassátok át! )

Van 100 millió forintom. 3%-os valószínűséggel az ötödére csökken. 2,5 millióba kerül egy teljes körű biztosítás teljes kárpótlással. Ha a kockázathoz való viszonyom u=w^(1/2), akkor vajon hajlandó vagyok-e ennyit adni egy biztosításért?

Van két megoldásom, az egyik a biztosítás nélküli hasznosság, ami 9,834. Fogalmam sincs hogy jön ki.
A másik a biztosítással együtt lévő hasznosság, amit a következőképpen számolhatunk ki. (100 m- 2,5m)^(1/2)=9,874
Nem nehéz kitalálni, hogy az u=w^(1/2) egyenlet szerint jártunk el, és a 100 a vagyonunk a 2,5 pedig a biztosítás ára.

A gondot a biztosítás nélküli hasznosság jelenti számomra. Az biztos, hogy a 100-at be kell szorozni a vagyonmegmaradás valószínűségével, tehát a 0,97-tel. Elvileg a megmaradó vagyont is be kell szorozni az vagyonvesztés valószínűségével, ami ugye 0,03, azaz 3%. De nekem az istenért nem jön ki az a végeredmény ami a tanárnak. Arra gondoltam, hogy 97%-os valószínűséggel marad 100 millióm. Ennek a pénzértéke 97 millió. Ennek veszem a gyökét a hasznossági függvény miatt. Aztán ugye 3%-os valószínűséggel veszítek 80 milliót. Ennek a pénzértéke 2,4 millió. Ennek veszem szintén a gyökét. Az 1,549. De ez 8,299. Elvileg külön kell számolni a vagyonmegmaradás és a vagyonvesztés lehetőségének hasznosságát, de megpróbáltam együtt. Ekkor (97-2,4)^(1/2)=9,726 jött ki. Nincs olyan számítás, ami alapján kijönne. Van egy döntéselmélet könyvem de abban még hasonló sincs.

7

Mi lehet az 551 osztói ha a primszámellenörző szerint nem prím? Hogy kehet az ilyet megkeresni

7

Van olyan energia fegyver mint az alien vs predatorba? Vagy barmi ilyesmi? Vagy csak elmelet?

0

Milyen mértékegységben adják meg a gitár- illetve basszusgitárhúrok vastagságát?

Pl. veszek egy 45-ös méretű basszerhúrt, ez milyen mértékegységet takar?

3

Impulzus tétel matematikai levezetésről valakinek van anyaga?

Az impulzus tétel matematikai levezetése érdekelne Newton II törvényéből kiindulva. Könyv, jegyzet segítség bármi jöhet.

1

Tudatos álmodás?

Nagyon szeretnék tudatosan álmodni. Valami olyasmit olvastam, hogy ha óránként csinálok valamit miközben ébren vagyok akkor az a napi rutin részévé válik és álmomban is megfogom majd tenni és észreveszem hogy álmodom. Csak nem tudom mi volt már az a dolog amit csinálni kell. Ja és mostanában nem is emlékszem az álmaimra miután felkeltem. :( Olyan mintha nem is álmodnék.

3

Ha valaki mészkénlevet és sósavat összekever mondjuk egy vödörben, akkor kénhidrogén keletkezik?

Csak egy elméleti kérdés, nem öngyilkossággal kapcsolatos.

1

Mi a véleményetek ilyen relaxációs kamrák bevezetéséről vagy legalábbis a velük való kísérletezéssel? Beválnának a szervezet pihentetésére, afféle olcsóbb wellnessezés megteremtésére?

Egy olcsóbb alternatívája lenne a Wellness-nek. Lennének ilyen szarkofág-méretű kamrák, amibe beszáll az ember meztelenül, ezután jön az orvos, aki bevezet egy etetőcsövet a gyomorba, légzőcsövet a torokba, intravénás csöveket a véráramba, katétert a húgyvezetékbe és a végbélbe. Az intravénás csövön infúzió oldat mellett altató is jönne. Amikor a Wellness-ező elaludt, a szarkofág becsukódik és testmeleg vízzel töltődik fel.

Mondjuk 1 hétig lenne benne az ember és csak 10.000 forintot kéne fizetni érte.

Szerintetek ez a módszer pihentető lenne vagy megviselné a szervezetet, mi a véleményetek róla?

2

Egy I erossegu aramtol atjart l hosszu. Smeroleges keresztmetszetu pfajlagos ellenalasu egyenes vezeton a joule hatas miatt fejlodot ho kifejezese? A) ip l/s t b) Lnegyzetetn p l/s c) L negyzeten p l/s t D) lpnegyzet (l/s)

negyzeten t Mejik a jo valasz?

0

Fizika! 1, Írj két példát a hétköznapi életből melynél a nyomás növekedését a nyomott felület változásával érik el?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!