Találatok a következő kifejezésre: Mit tud Citric Acid (1 db)

Mit tud a Citric Acid és mire való?

http://nothingtoxic.com/media/1214440811/Experiment_Keeps_a_..

Legjobb válasz: A citric acid magyarul ciromsav, innetõl kezdve könnyû kitalálni mire jó és hol fordul elõ. Kis infó: http://hu.wikipedia.org/wiki/Citromsav

A citric acid magyarul ciromsav, innetõl kezdve könnyû kitalálni mire jó és hol fordul elõ. Kis infó: http://hu.wikipedia.org/wiki/Citromsav


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fizikai szimulációkhoz program?

Egyszerűbb szerkezetek készítéséhez szeretnék olyan programot, amivel modellezhető annak működése. Gondolok pl. egy sima emelőre (
és pl. ilyesmit ha csinálánék a x b méretű zártszelvényből, akkor az mekkora súly bírna el, milyen terhelésnek lehetne kitenni? Ezt milyen progival lehetne leszimulálni, esetleg egy ilyenhez konkrét oktatóanyag youtube-on? Kérem az írjon, aki tényleg csinált ilyet. Köszönöm!

3

2 sík metszése feladat szerkesztésének lépései? (ábrázoló geometria)

A feladat egy 3 szög és egy paralelogramma metszésének megrajzolása láthatóság szerint , jelölve a metszésvonalat.

Hogyan kezdjem el? rajzoljak 2 ilyen tetszőleges síkidomot egymásba , majd valahogy szerkesszem ki , hogy mi látszik meg mi nem , vagy hogy ? Igazából semmi egyéb nincs megadva , tehát lehet dőlt , feszített állású bármelyik , bármekkora nagyságú , szóval semmi konkrétum.

Köszi a segítséget!

2

Mivel kenik be a vas kokillát hogy az alu öntvény ne ragadjon bele?

10

A kolloidok több fázisú több komponensű rendszerek?

0

Oldat és elegy. Melyik homogén és melyik heterogén?

2

SEGÍTSÉG PART II.! A gyökvonás és a matematikai azonosságokat figyelembe véve, hogyan egyszerűsíthető a következő: 3 az ötödiken szor 2 a minusz haramdikon szor négy a negyediken törtvonal 6 a negyediken szor 3?

Például a kettő a minusz negyediken az kettő a minusz másodikon és az a másodikon vagy például a nyolc az a kettő a harmadikon, tehát ezzekhez hasonlóan, melyik lesz a közös alap a fentiekben, és hogyan kell elvégezni?

1

A kompakt neutroncsillagokat teljes egészében nukleonok alkotják, sűrűségük tehát megegyezik az atommagéval. Vagyis nincs bennük elektron? Akkor a neutroncsillagoknak nagyon erős pozitív elektromágneses töltésük van?

3

Magyarországon melyik áruvédelmi rendszer az elterjedtebb? És miért van az, hogy hatástalanítás után bizonyos idővel újra jeleznek a kapuk a markerekre?

Vagy ezek olyan kérdések, amik a lopni szándékozókat vérteznék fel olyan tudással, amivel esetleg kijátszhatnák ezeket a rendszereket? Mert elég kevés információt találtam eddig erről.

0

Nagyon fontos holnap matekbol dolgozatot írunk de nem értem, hogy kell ezt megoldani? Többi lent

8x+2·4=2x

Ne csak az eredményt írjátok oda,hanem azt is hogy hogyan kell megfejteni,mert találgatásra ott nem lesz időm :S

2

Mi az az impulzusmomentum?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!