Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél rájönnél, hogy az anyád (1 db)

Mit tennél ha rájönnél, hogy az anyád és a párod összejöttek és különféle praktikákkal elakarnak az útból távolítani?

Bevetve minden fortélyt, Gondolok itt ezotériára, mágiára.

Legjobb válasz: Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.

Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.
Hagyd ott a parod, anyaddal meg beszelj de nagyon gyorsan!!!
itt már nincs mit tenni, ha ezek összeszürték a levet, áldás rájuk, küzdeni nincs értelme, inkább örülj annak, hogy kiderült és rájöttél, hogy milyen emberekkel is vagy körülvéve. egyébként a mágia meg egyéb csak akkor hat, ha hisznek benne, és az illetõ a félelmeivel vonzza be negativ energiákat ekkor megteremtõdik.. ami a lényeg: sokan nem tudják, de amit kifelé áramoltatnak azt vissza-vonzzák...ez azt jelenti, ha kifelé lõssz egy nyilat, az saját magadat fog eltalálni, tehát nyugodtan mágiázhatnak veled semmi nem fog történni, légy nyugodt és ne félj!!! nekik már van mitõl, több szinten is vétkeztek- lsd 10 parancsolat más férjét/feleségét ne kivándd és a gonosszal lepadtáltak ne tarts velük te maradj meg a jó oldalán...
fúha úgy érted tûket szúrkálnak egy rámhasonlító viaszbaba szívébe? rögtön elhúznék magamtól inkább elmek minthogy õk küldjenek el így...
én utána néznék hogy hogy tudnék magamra tenni valami bübájt ami megvéd a gonosz mágiával szemben, vagy felkeresnék egy olyan embert aki tényleg ért hozzá, hogy ilyen téren ne legyen bajom, a pasit kidobnám az anyámat meg elküldeném a p...ába.
Otthagynám mind a kettõt és nagyon messze mennék új életet kezdeni, és meggazdagítanám a pszichológusomat..
Csináld ki õket amennyire csak tudod.
Az igaz szerelemre nem hat semmilyen mágia.
Menj arrébb, mert biztos zavarod õket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol találkozhatok Magyarországon sátánistákkal?

Egy kérdést szeretnék feltenni nekik.

11

Próbálok transzba lépni, de nem megy. Hiába élegzek ahogy kell, és érzem ahogy kilégzéskor lefelé megyek. Eddig 15 perc után értem el oda h bizsergést, és furcsának éreztem a kezeimet. Viszont a lábamnál nem éreztem semmit?

Három napja próbálkozok napi 2 szer kb 20 percer egy alkalommal, de nem érzem h fejlődnék, vagy hogy bármi történne. Mit tegyek h sikerüljön?

6

Nem kötekedésből, de, hogy tudtok hinni a mágiában, psziben?

Nem provokálásból kérdezem, de hogy tudtok hinni a mágiában és gyakorolgatni?
Úgy értem, hogy pl. itt van James Randi egy meg a többi szkeptikusok által hirdetett pénzbeli kihívások.
Az aki bemutat egy varázslatot vagy képes pszit használni pl. gondolat olvasás, laboratóriumi körülmények között kap egy csomó pénzt (Randinél 1 millió dollárt)
Még senki nem volt aki képes volt ilyet bemutatni sehol sem a világon.
Másik része az, hogy melyik katonaságba, rendőrségbe ne kéne egy telepata, varázsló stb. ?

A kérdés minden fajta misztikában jártas embernek szól: hermetikus, kabbalisztikus, Spirituális Sátánista, Wicca, simán ezoterikusok stb.

Viszont NEM szól: materialistáknak, naturalistáknak, szkeptikusoknak stb. Megkérném őket ne írjanak, és ne pontozzák le a válaszadókat! Köszönöm!

Mondom nem provokálásból kérdezem!
Írhattok privátban is, ha esetleg olyan információ lenne amit nem szívesen osztattok meg a nyilvánosan.
Minden jót! :)
25/F

Ui: Ha nem tűnne fel valakinek a fogalmazásból én is szeretnék hinni benne. Láttam már egy-két dolgot és elhiszem, hogy nem csak matéria van a világon... Van több ilyen könyvem is amúgy (Franz Bardon, Atlantiszi mágia stb.)
De valahogy a fenti megválaszolatlan kérdések miatt nem a benne való hit meg a komoly gyakorlás. Az pedig elengedhetetlen a mágiához. Csak kéne valami normális logikus magyarázat a fentiekre.

19

Szerelmi kötéstől hogy szabadulhatok?

Reménytelenül szerelmes vagyok valakibe, akitől nem tudok szabadulni. Tudom, hogy ő is szeret engem, de külső tényező miatt nem lehetünk egymáséi. Szeretném elfelejteni, de nem tudom, hogyan.

7

Spirituális sátánistáknál hogy van ez?

Mi alapján átkoznak meg valakit? Nem akarok megátkozni senkit, de tényleg. xdd Csak azért érdekel, mert az egyik népszerű ezós tag mondta itt egy szintén "híres" nicknevű spir. sátánistáról, hogy támadja őt. Na de látatlanban hogyan? Valamiféle koordináták nem kellenek ahhoz, hogy a küldött energia célba érjen? Pl név, szül. dátum vagy egy fénykép minimum? Ez olyan, hogy feladok egy levelet, de nem írok rá címzettet, akkor hogy fog eljutni a célszemélyhez?

6

Alexander mágus garantálta az 1 milliót 7 nap alatt. Szerinted bejön valakinek?

Éjjel a TV2 aEZO TV-be Alexander mágus lottószelvény mágiát csinált és a betelefonálóknak garantálta, hogy 7 napon belül kapnak bárhonnan 1 millió Ft-ot. Szerinted bejön?

Én nem telóztam be, mert nem volt lové a telón sajnos elbeszéltem. Egy csomóan betelefonáltak és mondta a Mágus, aki a titkos tanok titkos társaság tagjának vallja magát, hogy GARANCIÁT ad ! Ha nem jön be bezárják a műsort és jött 3 db telefon is. Mi lesz ? Mit szólsz ehhez a nagyszerű alkalomhoz?

17

Ma reggel az udvarunkon a következő tárgyakat találtuk a betonon a kapu előtt: egy ág száraz levelekkel, egy fűcsomó, egy terhességi teszt, egy kés, és 220 forint egymás mellé, szépen elhelyezve. Ez vajon mit jelenthet?

Valószínű, hogy nem véletlenül került oda.. Kicsit para belegondolni, hogy ki tette oda és miért...És hogy ezért éjszaka bemászott a kapun. Szóltunk a rendőrségen, és kiderült, hogy a környéken ez nem az első eset, már több háznál is felfigyeltek hasonló dologra. Van valami ötletetek, hogy mit jelenthet? Próbáltam utána nézni, de nem találtam semmit.

10

Mit jelent vallási értelemben, ha valaki a patakban rendszeresen kővet forgat (kővet most)?

Ez valami babona vagy átoknak számit?

4

Energiagömb létrehozása?

Hogy lehet energiagömböt csinálni és hogy lehet belőle kardot vagy más tárgyat csinálni? Kezdő vagyok ha valaki leírná részletesen hogy lehet ilyet csinálni akkor megköszönném.

12

Alföldi valamiféle mágiát bocsájtott rám?

folyamatosan az István a király dalszövegei benne vannak a felyemben mióta megnéztem a darabot, egyszerűen nemtudom őket kiverni, hiába gondolok más dalokra mindig ugyanoda jutok, mit lehet ilyenkor tenni?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!