Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél rájönnél, hogy az (1 db)

Mit tennél ha rájönnél, hogy az anyád és a párod összejöttek és különféle praktikákkal elakarnak az útból távolítani?

Bevetve minden fortélyt, Gondolok itt ezotériára, mágiára.

Legjobb válasz: Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.

Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.
Hagyd ott a parod, anyaddal meg beszelj de nagyon gyorsan!!!
itt már nincs mit tenni, ha ezek összeszürték a levet, áldás rájuk, küzdeni nincs értelme, inkább örülj annak, hogy kiderült és rájöttél, hogy milyen emberekkel is vagy körülvéve. egyébként a mágia meg egyéb csak akkor hat, ha hisznek benne, és az illetõ a félelmeivel vonzza be negativ energiákat ekkor megteremtõdik.. ami a lényeg: sokan nem tudják, de amit kifelé áramoltatnak azt vissza-vonzzák...ez azt jelenti, ha kifelé lõssz egy nyilat, az saját magadat fog eltalálni, tehát nyugodtan mágiázhatnak veled semmi nem fog történni, légy nyugodt és ne félj!!! nekik már van mitõl, több szinten is vétkeztek- lsd 10 parancsolat más férjét/feleségét ne kivándd és a gonosszal lepadtáltak ne tarts velük te maradj meg a jó oldalán...
fúha úgy érted tûket szúrkálnak egy rámhasonlító viaszbaba szívébe? rögtön elhúznék magamtól inkább elmek minthogy õk küldjenek el így...
én utána néznék hogy hogy tudnék magamra tenni valami bübájt ami megvéd a gonosz mágiával szemben, vagy felkeresnék egy olyan embert aki tényleg ért hozzá, hogy ilyen téren ne legyen bajom, a pasit kidobnám az anyámat meg elküldeném a p...ába.
Otthagynám mind a kettõt és nagyon messze mennék új életet kezdeni, és meggazdagítanám a pszichológusomat..
Csináld ki õket amennyire csak tudod.
Az igaz szerelemre nem hat semmilyen mágia.
Menj arrébb, mert biztos zavarod õket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mijért ment Merlin Mágusasszony át az EZO TV-ből az Asztro TV-be?

Sokáig néztem az ezo tvben asztán eltűnt, mer Müller rózsa volt már helyette. Aszt hittem már nem látom, de szerencsére ismét feltűnt az asztró shówba :-) Miért váltott át?

18

Hogy találjak rá a másik felemre?

mi lesz ha úgy járok mint Brida, én "vele" maradtam volna nem mentem volna Lorens-sel...:s :$

11

Rózsaszín öltönyös szellemet fotóztak le véletlenül?

http://paranormal.hu/news.php?extend.917 képpel !

12

A mágiával meglehet bolondítani az embert?

Hogy visszahúzódó lesz, az iq-ja elromlik. Ha egy emberre, nagyon beképzelem, hogy bánt, akkor elképzelhető, hogy tényleg bír mágiával? Nem mutat testi bántalmat. Ha, olyan történik velem, lefekszek aludni, még nem aludtam el. De azt képzelem, hogy eldőlök valami, és mikor eldőlnék a dolog akkor hirtelen nyílik az ajtó, és bejön a házba az ember. Aztán, hirtelen felébredek, éber állapotba. Majd írok még.

18

Hogy kezdjem? Merre induljak?

Sziasztok! 17 éves fiú vagyok,jelenlegi szintem egyenlő a semmivel és pont ez lenne a kérdésem,hogy merre induljak el? Hogy kezdjek bele ebbe az egész dologba? Nagyon érdekel a téma, tulajdon képen mindent tudni szeretnék és mindent meg tanulni! (A szellem idézés és ezzel kapcsolatos dolgokat kivéve.) Várom a válaszokat és előre is köszi mindenkinek!

8

Az új otthonomban fura dolgok történnek. Mit tehetnék, hogy megszűnjenek?

Párommal kb. egy hónapja költöztünk össze az ő lakásába. Mióta itt lakom fura dolgok történnek. Először azt hittem, hogy képzelődöm, de aztán a párom is észre vette. Eleinte olyan érzésem volt, hogy valaki járkál a lakásban. Pár nap múlva felrobbant az égő az előszobában, majd a konyhában is. A konyhai robot elkezdett füstölni, a mosógép fura hangokat ad ki. Többször előfordult, hogy hozzá sem érek a pohárhoz, kiborul, leesnek dolgok, vagy nem találok valamit, pedig határozottan emlékszem hová tettem. Mikor egyedül vagyok itthon, gyakran érzem, mintha lenne itt valaki. A párom mikor haza jön, ingerült, nem találja a helyét, mintha menekülne itthonról, és én sem érzem jól magam a lakásban. Pár napja takarítás közben eszembe jutott olyan buta gondolat is, hogy "fuj, itt lakott az a nő".. Volt egy barátnője, aki pár éve itt lakott nála kb. 2 évig, de megcsalta a páromat, aki kihajította. Mikor megtudta a lány, hogy együtt vagyunk, zaklatott bennünket a Fb-on. Lehet, hogy elátkozott bennünket? Létezik ilyen? Mit csináljak? Segítsetek kérlek!!!!

8

Ki az aki bposzorkány közülletek?

kik azok akiktöl tanulhatnék?

4

Hogyan tudnék vmire (nem szerelem) mágikusan is ráerősíteni, hogy tényleg sikerüljön?

Gondolkoztam azon, h vmiféle főzetet csinálnék, vagy mantráznék gyertyákkal, de vki letudná pontosan írni hogy mit tegyek?

1

A fekete macska gyógyító erejű?

Például ha rajtad alszik, dorombol és gyógyító hullámokat bocsájt ki.

15

Jerry Jonesnal volt valaki szerelmi kotesen? Tapasztalatok?

Akik voltak nala, kerem irjanak! Koszonom.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!