Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél rájönnél, hogy az (1 db)

Mit tennél ha rájönnél, hogy az anyád és a párod összejöttek és különféle praktikákkal elakarnak az útból távolítani?

Bevetve minden fortélyt, Gondolok itt ezotériára, mágiára.

Legjobb válasz: Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.

Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.
Hagyd ott a parod, anyaddal meg beszelj de nagyon gyorsan!!!
itt már nincs mit tenni, ha ezek összeszürték a levet, áldás rájuk, küzdeni nincs értelme, inkább örülj annak, hogy kiderült és rájöttél, hogy milyen emberekkel is vagy körülvéve. egyébként a mágia meg egyéb csak akkor hat, ha hisznek benne, és az illetõ a félelmeivel vonzza be negativ energiákat ekkor megteremtõdik.. ami a lényeg: sokan nem tudják, de amit kifelé áramoltatnak azt vissza-vonzzák...ez azt jelenti, ha kifelé lõssz egy nyilat, az saját magadat fog eltalálni, tehát nyugodtan mágiázhatnak veled semmi nem fog történni, légy nyugodt és ne félj!!! nekik már van mitõl, több szinten is vétkeztek- lsd 10 parancsolat más férjét/feleségét ne kivándd és a gonosszal lepadtáltak ne tarts velük te maradj meg a jó oldalán...
fúha úgy érted tûket szúrkálnak egy rámhasonlító viaszbaba szívébe? rögtön elhúznék magamtól inkább elmek minthogy õk küldjenek el így...
én utána néznék hogy hogy tudnék magamra tenni valami bübájt ami megvéd a gonosz mágiával szemben, vagy felkeresnék egy olyan embert aki tényleg ért hozzá, hogy ilyen téren ne legyen bajom, a pasit kidobnám az anyámat meg elküldeném a p...ába.
Otthagynám mind a kettõt és nagyon messze mennék új életet kezdeni, és meggazdagítanám a pszichológusomat..
Csináld ki õket amennyire csak tudod.
Az igaz szerelemre nem hat semmilyen mágia.
Menj arrébb, mert biztos zavarod õket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit hallottatok a mentális magzat-nevelésről?

mi ez egyáltalán?

szkeptitrollok kíméljenek.

2

Néhány mágusrend neve? (lehetőleg létező, hülyeségeket nem kérek)

10

Szerelmi mágia. Mit kell tudni róla?

Félre értés ne essék, nem akarok semmi hülyeséget csinálni, csak érdekel a téma. Komolyan működik?Milyen hatásai vannak?Van itt olyan aki csinálta már?

5

Van egy férfi, akinél el szeretném érni, hogy együtt legyünk, mint pár vagy legalább csak néha. Tudom, hogy kedvel, de ő most egyedül akar lenni. Gondoltam a woodoo segítségével megváltoztatom ezt a gondolatát. Hogy álljak neki?

Vagy ha más módszert ajánlanátok azt is szívesen veszem!

15

Igaz ami a Rítus c. filmben volt?

Állítólag a film, megtőrtént eseményeken alapul. Játszik benne Antony Hopkinsz is.

Lényeg az, hogy ha valakit megszáll egy démon, meg lehet úgy szabadúlni tőle, ha megtudjuk a nevét és akkor távoznia kell. Azt nem értem, hogy hogyan lehet az hogy magas rangú démonok több embert gyermekkoruk óta kipécéznek és figyelik minden mozdulatukat az életben, a vágyaikat, majd ezzel visszaélve megszállják és tönkreteszik a hozzátartozóikat, végül mint valami dicsőséget megszállják az embereket. Nem értem, hogy egy sima emberi lényre hogyan figyelhetnek fel ennyire a démonok ? Ekkora dicsőség megszállni egy embert ?

10

Remélem jó helyre irom kérdésemet. Tudnátok nekem segiteni? Bővebben lent.

Olyant NE IRJATOK h ne higgyek ilyen hülyeségekben mert NEM HISZEK, SOHA NEM IS HITTEM, de ezt már nem lehet a véletlen számlájára irni!
Szal helyzet a következő nagyjából:
Egy megkeseredett vénlányról van szó. Nagyon beképzelt, mindenkinek beszólogat.. sokan utálják is ez végett.
Nincs senkije a családján kivül, ugy értem barátnők, barátja stb. DE A LÉNYEG:
Egy ideje fejébe vette h ő boszorkány, és meg is tesz mindent h ezt mások tudomására hozza, értem ez alatt pl: közösségi oldalakon emlegeti többször is hozzászólásaiban, h ő egy boszi, tőle félni kell.
Plusz otthon is gyertyázgat, vuduzgat, meg ki tudja mit csinál még. Ezt onnan tudom h az udvaron is szokta csinálni este sötétben, és bentről is néha kiszürődik a gyertya fénye.
Tévedések elkerulése végett: ÉN NEM HISZEK AZ ÁTKOKBAN, de ami az utóbbi időkben történt családon belül, és a környékunkön, már nem lehet a véletlen számlájára irni.
Ha tudnátok nekem abban segiteni h hogyan lehet hatástalanitani a felénk küldött "átkait", vagy esetleg visszaküldeni rá, légyszi segitsetek!
Csak olyanoktól kérek választ, akik tényleg jártasak ebben a témában, és csak házilag megoldható dolgok érdekelnének.

15

Milyen egy szellemidéző"szöveg"? Ilyenkor mit kell mondani? Mik a kellékek?

van egy darab gyertyám, meg füstölőm, ez elég? CSESZEGETÕ, ROSSZ INDULATU VÁLASZOKBÓL NEM KÉÉÉÉREK!!!!

17

A Dávid csillagnak van valami köze a pentagrammához?

mert ha valamelyikre rákeresek, előfordul hogy a másik is a találatok között van, és nem tudom hogy van-e valami összefüggés köztük, jelentésben, esetleg a keletkezés történetében agy ilyesmi...?

6

Hogyan tudok mágussá válni? NÉhány varázslatot kérhetnék?

19

A Fekete Nap-nak mi a jelentése?

Azt tudom hogy a nácik használták.
De mit jelent , mit jelképez ?
Van valamilyen hit vagy vallási jelentősége ?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!