Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél rájönnél, hogy az (1 db)

Mit tennél ha rájönnél, hogy az anyád és a párod összejöttek és különféle praktikákkal elakarnak az útból távolítani?

Bevetve minden fortélyt, Gondolok itt ezotériára, mágiára.

Legjobb válasz: Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.

Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.
Hagyd ott a parod, anyaddal meg beszelj de nagyon gyorsan!!!
itt már nincs mit tenni, ha ezek összeszürték a levet, áldás rájuk, küzdeni nincs értelme, inkább örülj annak, hogy kiderült és rájöttél, hogy milyen emberekkel is vagy körülvéve. egyébként a mágia meg egyéb csak akkor hat, ha hisznek benne, és az illetõ a félelmeivel vonzza be negativ energiákat ekkor megteremtõdik.. ami a lényeg: sokan nem tudják, de amit kifelé áramoltatnak azt vissza-vonzzák...ez azt jelenti, ha kifelé lõssz egy nyilat, az saját magadat fog eltalálni, tehát nyugodtan mágiázhatnak veled semmi nem fog történni, légy nyugodt és ne félj!!! nekik már van mitõl, több szinten is vétkeztek- lsd 10 parancsolat más férjét/feleségét ne kivándd és a gonosszal lepadtáltak ne tarts velük te maradj meg a jó oldalán...
fúha úgy érted tûket szúrkálnak egy rámhasonlító viaszbaba szívébe? rögtön elhúznék magamtól inkább elmek minthogy õk küldjenek el így...
én utána néznék hogy hogy tudnék magamra tenni valami bübájt ami megvéd a gonosz mágiával szemben, vagy felkeresnék egy olyan embert aki tényleg ért hozzá, hogy ilyen téren ne legyen bajom, a pasit kidobnám az anyámat meg elküldeném a p...ába.
Otthagynám mind a kettõt és nagyon messze mennék új életet kezdeni, és meggazdagítanám a pszichológusomat..
Csináld ki õket amennyire csak tudod.
Az igaz szerelemre nem hat semmilyen mágia.
Menj arrébb, mert biztos zavarod õket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történhet? Nagyon megijedtem. Nem értek semmit

tegnap kirándultam és amikor megálltam pihenőre találtam egy gyűrűt. (szlovákiában) ez a gyűrű olyan hogy ezüst szinű, és van egy fekete kő a közepén. amikor felhúztam egyből lezsibbadt a kezem, és azóta sorozatosan szerencsétlenségek történnek. Mi a fene történik? ilyenekben nem hiszek. Valaki tudna mondani valami észszerűt?
30/n

12

Szerelmi mágia hogyan? Olyan módszer, ami bevált?

Nem akarok egy konkrét személyt megkötni, mert az erkölcstelen.
Viszont nagyon vágyok a szerelemre. Ismertek valamilyen varázslatot, amivel be tudnám vonzani?

9

Definiálnád nekem a 'Mágia' szót?

Szkeptikusoknak lehet hogy csak egy Roxforti élmény, de az ő véleményük csak akkor érdekel, ha ki is fejtik a véleményüket...
Paulo Coelho azt mondta róla: ,,Egy híd a látható világból a láthatatlanba."
Az angyalmágusoktól csak a Mágusra hallottam meghatározást: ,,Valaki, aki képes uralkodni elsősorban a saját-majd mások érzelmein, akaratán."
Ezekről mi a véleményetek?
ps.: számtalanszor megkaptam hogy a mágiához nagy hülyeség ilyen racionális gondolkodással hozzáfogni- de amíg nem hallottam értelmes megfogalmazást ezekre a fogalmakra, nem játszadoznék vele.

11

Mit tegyek? ( bocsi, ha rossz kategóriába írtam. )

Lécci ne nézzetek hülyének, de úgy érzem van bennem valamilyen energia , ami néha kikészít. Van, amikor túl sok bennem a gyűlölet, és olyankor megőrít, mikor nem tudom a gondolataimat, a felfogásomat irányítani. Csak az jár olyankor az eszembe, h mennyire utálom őt/őket/azt. És néha "megjósolok magamnak" dolgokat. Vagyis mikor csak úgy gondolkodok és eszembejut spontán valami. És megtörténik, valóra válik. Pl.: reggel még várom a buszt azon gondolkozok h miből írunk. és mikor már majdnem én jutok sorra, h felszáljak, akkor megnézem az elöttem levőt, h ki is ő. Aztán eszembe jut h múltkor leejtette a pénzt. És arra gondolok, h gáz ha adod oda a buszsofőrnek, és útközben kiesik a kezedből és jó h én még nem ejtettem le soha. erre mikor én fizetek, akkor leejtem.
Ilyesmik és sűrűn fordulnak velem elő.
Meg azt mondják az osztálytársaim/barátnőim, h nekem olyan durva a szemem, mert nagyon "gonoszul" és ilyesztően tudok nézni néha. Amikor sátoroztunk a barátnőmmel a kertjükben:') akkor épp feküdtünk le h na már alszunk és rámnézett és úgy megijedt mert azt mondta, h úgy nézek ki mint egy vámpír:'):D ( am mind a két szemfogam kintebb nőtt)
És álmomban mindig beszélek, és anya azt mondja, h olyan mintha egy más nyelven beszélnék, vagy rettentően hadarnék, nem mintha csak halandzsáznék. És régebben kb. 1 éve mindig olyan volt mintha vki mindig figyelt volna de már nem olyan. Meg az a fura h álltalában az én koromban ( 13/L) inkább félnek a sötétben, hát én meg vmiért szeretem...... segítenétek? adnátok tanácsot? mitől vannak? vagy csak egyszerűen megzakkantam????

10

Fisz, te és az általad ismert spirituális sátánisták az illuminatihoz tartoztok? Vagy az illuminati nem is spirituális sátánista csoport?

9

Hogyan kell démon segítségét kérni?

61

Budapesten vagy a környékén vannak boszorkányklubok vagy kovenek?

7

Hogyan néznek ki a démonok?

Spirituális sátánisták és más idézők állítására is kíváncsi lennék!

18

Fontos! Valamilyen rontás, átok stb. rituáléja lehet, ha valakinek bevarrják a száját, és a bal halántékába tűket szurkálnak?

Ez velem esett meg,de álmomban.Elképzelhető,hogy valaki manipulálni akar,és én ezt megálmodtam?Elég érzékeny vagyok,sok mindent megálmodok.Ismer valaki olyan szertartást,melyre illik ez a rituálé?

13

Szerintetek létezik mágia?

hm.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!