Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél rájönnél, hogy az (1 db)

Mit tennél ha rájönnél, hogy az anyád és a párod összejöttek és különféle praktikákkal elakarnak az útból távolítani?

Bevetve minden fortélyt, Gondolok itt ezotériára, mágiára.

Legjobb válasz: Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.

Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.
Hagyd ott a parod, anyaddal meg beszelj de nagyon gyorsan!!!
itt már nincs mit tenni, ha ezek összeszürték a levet, áldás rájuk, küzdeni nincs értelme, inkább örülj annak, hogy kiderült és rájöttél, hogy milyen emberekkel is vagy körülvéve. egyébként a mágia meg egyéb csak akkor hat, ha hisznek benne, és az illetõ a félelmeivel vonzza be negativ energiákat ekkor megteremtõdik.. ami a lényeg: sokan nem tudják, de amit kifelé áramoltatnak azt vissza-vonzzák...ez azt jelenti, ha kifelé lõssz egy nyilat, az saját magadat fog eltalálni, tehát nyugodtan mágiázhatnak veled semmi nem fog történni, légy nyugodt és ne félj!!! nekik már van mitõl, több szinten is vétkeztek- lsd 10 parancsolat más férjét/feleségét ne kivándd és a gonosszal lepadtáltak ne tarts velük te maradj meg a jó oldalán...
fúha úgy érted tûket szúrkálnak egy rámhasonlító viaszbaba szívébe? rögtön elhúznék magamtól inkább elmek minthogy õk küldjenek el így...
én utána néznék hogy hogy tudnék magamra tenni valami bübájt ami megvéd a gonosz mágiával szemben, vagy felkeresnék egy olyan embert aki tényleg ért hozzá, hogy ilyen téren ne legyen bajom, a pasit kidobnám az anyámat meg elküldeném a p...ába.
Otthagynám mind a kettõt és nagyon messze mennék új életet kezdeni, és meggazdagítanám a pszichológusomat..
Csináld ki õket amennyire csak tudod.
Az igaz szerelemre nem hat semmilyen mágia.
Menj arrébb, mert biztos zavarod õket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha belemásztam valaki agyába hogy mászhatok ki belőle? Lehetséges, hogy fekete mágiát alkalmaztam?

Régen olvastam egy gyertyás dolgot, hogy akire megcsináljuk szerelmes legyen belénk. Ezt megcsináltam, de nem történt semmi. Hanem, a következő pasim minden érzését éreztem, néha még a gondolatait is. Ezt onnan tudom, hogy csak akkor éreztem máshogy magam, amikor felkelt, és onnantól. Lehet, hogy ez fekete mágia volt? Szeretnék kimászni a csávó agyából, mit csináljak? Ez komoly!!

18

Mikor lesz Isten & sátán apokaliptikus harca?

21

Valaki aki tanulja, ill. a vallasa: Wicca (ejtsd: vikka) es komolyabban foglalkozik vele, az kerem irjon! Esetleg van valaki aki ismer wicca vallasu embereket?

Szeretnem a Wicca vallast tanulmanyozni, gyakorolni, es wicca szeretnek lenni. Aki tudna segiteni, tanitani, vagy tud egy jo helyet (oldalt, szemelyt, akarmit) az leci irjon!
????

5

Létezik olyan, h valaki a gondolataival képes befolyásolni a történéseket? Gondolok itt még a jövőbelátásra is.

Nem kérek gúnyos megjegyzéseket. Ez fontos. Évek óta történnek velem olyan pillanatok, h képekben megjelennek előttem dolgok, amik még nem történtek meg. Viszont pár óra múlva valóságossá váltak ezek a történések. Néha filmesszerűen is megjelennek előttem ezek. Mi a véleményetek? (Csak komoly válaszok érdekelnek, nem pedig lenéző, megvető, és degradáló megjegyzések) Előre is köszi!

9

Nina Kulagina bizonyítsa a telekinézist?

http://www.youtube.com/watch?v=L61RptUUEqU

17

Járjak esőtáncot?

Azt hogy kell? ESÕT AKAROK!!!!!!

35

Lehetséges, hogy alkalmaztak rajtam szerelmi kötést?

Már 2 éve nem vagyunk együtt a régi párommal , neki is van új barátnője és nekem is, de nem tudom elfelejteni az exemet , sokat gondolok rá még most is , és mindig ábrándozok , hogy milyen jó volt mikor együtt voltunk , holott szeretem a mostani barátomat és fogalmam nincs miért van ez , hogy még 2 év és új kapcsolat után is róla ábrándozok és ő jár a fejembe

5

Mágiában gyakorlott személyek?

Szeretnék pár ötletet segítséget kérni azoktól akik járatosak a mágiában...és akik valóban nagyon jók benne kérlek azok irjanak privátot vagy bármi köszönöm szépen előre is:)

8

Tényleg megátkozhatnak valakit főleg babákat?

7

Miért van az ha holló vagyok 3000 es a pingem és csak az eget látom +nem én irányítom magam?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!