Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél rájönnél, (8 db)

Mit tennél, ha rájönnél, hogy csak egy kaland voltál annak, akiért elhagytad a férjed?

Legjobb válasz: Azt nem tudom te mit tennel, de en rohogok rajtad... ;D

meselj mar mi lett a tortenet vege?
"Ha valakiket igazán sajnálni kell, azok a lányaid. Önzõ voltál és rájuk nem gondoltál..." Miért gondolják sokan, hogy a gyerekek (bár jelen esetben majdnem felnõtt emberekrõl van szó) miatt minden áron együtt kell maradni? Nekik is két boldog, kiegyensúlyozott szülõre van szükségük, nem két befásult, keserû emberre. Nem várható el egy szülõtõl se, hogy ilyen téren feláldozza az életét. Kezdetben nyilván midenkinek nehéz, de idõvel csak jobb lesz mindenkinek külön. Ami nem mûködik, azt kár erõltetni.
"A lányaim 17 és 16 évesek és látni sem akarnak." Még ennek ellenére is megérte volna neked összejönni azzal a férfival??? Most már nem tudsz mit csinálni. Kezdj el normális életet élni, idõvel megbocsájtanak majd.
Nagy arat fizettel egy kaland miatt. Latod az elet isten karma nagyon igazsagos es kemeny. Szedd ossze magad es tobbe ne szegd meg az erkolcsi eloirasokat. Nos pasival foglaltan ne kezdj senkivel.
A kérdező hozzászólása: A lányaim 17 és 16 évesek és látni sem akarnak.
"A férjem egy undorító gesztust tett felém, " Most úgy õszintén... Csodálkozol? Mondtam, hogy ez lesz. A férfit kikiáltjátok fõbûnösnek, a kérdezõ meg a kis ártatlan szende, akit sajnálni kell. Ha valakiket igazán sajnálni kell, azok a lányaid. Önzõ voltál és rájuk nem gondoltál...
Igen kezdj uj életet, bárcsak én is megtehetném.
A kérdező hozzászólása: Nem fordulok vissza, már biztos. A férjem egy undorító gesztust tett felém, és ez biztossá tette számomra, hogy helyesen döntöttem, amikor elhagytam. Igazatok van, új életet kell kezdenem.
Szerintem az érzéseknek nehezen lehet parancsolni. Én elsõsorban önvizsgálatot tartanék. -Mi hiányzott a házasságomból, hogy esélyt kapott egy harmadik fél? -Mit hozott ki belõlem a harmadik, amit nyilván nagyon élveztem mert szerelmes lettem? -Tudom-e ezt kamatoztatni a további életemben? -Valóban olyan jó volt-e a házasságom mint hittem? nem mennék vissza a "langyos vízbe", biztos vagyok benne, hogy nagyon hiányozna a lángolás. Megpróbálnám kamatoztatni a dolgot, hogy kiélem azokat a tulajdonságaimat is, amiket az új férfi hozott ki belõlem és másik kapcsolatot kezdenék.
Szerintem hagyd a férjed. Keress egy harmadikat, aki rendes, és nincs családja.
ha megbantad amit tettel talan a volt ferjed meg tud bocsajtani talan de csak akkor ha oszintenm banod. Nalam ott lenne a kerdes a fejemben mi lesz legkozelebb
A kérdező hozzászólása: Mit meg nem adnék most azért a nem jól mûködõ kapcsolatért!
Elõször a falba verném a fejem, aztán jót röhögnék, hogy milyen hülye voltam, és hogy megszívtam. De egyet értek azokkal, hogy egy jó kapcsolatba/házasságba nem tud beférkõzni egy harmadik fél. Szóval én elõször feladnám a rossz kapcsolatot, és utána kezdenék újba. Ezután nem érezném a "két szék közé a földre" effektust, mert az egyiket önszántamból adnám fel, a másikról meg nem tudni az elején, hogy hogy alakul. Mint ahogy a házasságok nagy része se úgy kezdõdik, hogy egyszer úgyis megcsalom és elhagyom a másikat. Mégis sokkal ez lesz.
A kérdező hozzászólása: Valaki kérdezte a gyerekeket. Igen, van két lányunk.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Miért gondolják sokan, hogy a gyerekek (bár jelen esetben majdnem felnõtt emberekrõl van szó) miatt minden áron együtt kell maradni? Nekik is két boldog, kiegyensúlyozott szülõre van szükségük, nem két befásult, keserû emberre. Nem várható el egy szülõtõl se, hogy ilyen téren feláldozza az életét. Kezdetben nyilván midenkinek nehéz, de idõvel csak jobb lesz mindenkinek külön. Ami nem mûködik, azt kár erõltetni." Ha figyelmesen elolvastad volna, azt írta, hogy nem volt gond a kapcsolatával. Minden mûködött. Ebbõl nem azt szûröm le, hogy a férje rossz ember lenne. Nem volt már szerelmes? Ennyi év után érthetõ... Ettõl még nem lesz rossz egy kapcsolat. Itt arról van szó, hogy jött ez a fellángolás, amiért képes lett volna feláldozni "mindent". Igazad van abban, amit írsz. Csakhogy ez esetben nem errõl van szó.
Szerintem meg nem attól lesz valaki jó szülõ, hogy feláldozza magát egy boldogtalan kapcsolatban. Attól, hogy nem tulajdonított a Kérdezõ nagy jelentõséget az intõ jeleknek, még nyilván voltak, valószínûleg nem klappolt minden, sõt... És ez nem arról szól, hogy már nem lángoló szerelmet érez a férj iránt, nem hinném, hogy csak úgy, csapot-papot otthagyott volna ha minden olyan jól mûködik. Lehet, hogy most még nem értik a nagylányok, hogy az anyjuk miért borította fel a"békés, családi idillt", de majd ha felnõnek, (remélhetõleg megélik és)megértik, mi a különbség a vegetálás és a valódi kiteljesedés, boldogság és harmonikus élet közt. Én személy szerint nem hibáztatom a Kérdezõt.Ha valaki, hát én tudom, milyen végignézni, ahogy egy anya elfonnyad a "tisztességes" ámde boldogtalan kapcsolatban. Nem éri meg csak mások véleménye miatt szégyenkezni! Kérdezõ! Törekedj boldogságra és teljességre, légy erõs, ezzel mutass példát a gyermekeidnek!
H ü l y e P i c s a !
Talán elõbb el kellett volna válni és csak utána félremenni... Teljesen jogosan haragszanak rád a lányaid, milyen példát mutatsz neki?! Ha a férjed egy szemét, akkor miért nem váltál el tõle az elmúlt 15 évben? Megérdemelted az egészet, be kéne linkelni a kérdést pár szeretõnek akik mindig itt magas lóról nyomják az észt.
Azt hiszem, neked is kaland volt az egész, de a házasságod is, meg az egész életed! Ha ezt képes leszel magadnak beismerni, változni csak akkor fogsz. Ráadásul próbálkoztál visszasírni magad? Nem hiszem, hogy a jövõben bármikor is visszanyernéd a hiteled. Lehet, hogy nem is ez volt életed elsõ ilyen kalandja. Ha ez lett volna, a második a sokadik már rutinszerû lenne.
Megérdemli a megalázást. Amúgy örülj ilyen férjed van, én szétverném a fejed:D
Mik azok a "szolgáltatások"???Szerintem meg akar alázni, azaz haragszik rád, semmibe nem néz...
"A férjem csak bizonyos szexuális szolgáltatásokért cserébe fogadna vissza, amiket nem vagyok hajlandó teljesíteni." Mekkora király a pali xD Pacsiii
bizonyos szexualis szolgaltatasokert csereben?? Mi az a szexualis dolog ami egy ferj es feleseg kozott tabu lehet? Nem csoda tonkrement a hazassagod Szerintem ne menj bele mert majd szexualis dolog utan kepedbe nevet es eldob hogy te is eldobtad ot.
Csunyan irom, de - ha egy no kiralynokent viselkedik, akkor ugy kell vele banni. - ha meg ..rvakent viselkedik, akkor meg ugy kell vele banni. Es ugy latszik a ferjed is ismeri ezt.
A kérdező hozzászólása: Nem lesz ebbõl már semmi. A férjem csak bizonyos szexuális szolgáltatásokért cserébe fogadna vissza, amiket nem vagyok hajlandó teljesíteni.
"Sajnos nem mentség, de a hormonok tudnak érdekes dolgokat kihozni az emberbõl, férfiból, nõbõl egyaránt!" Mar bocs, de en ezt ferfikent kikerem magamnak. Nagy atlagban a nok dontenek erzelmek alapjan es nem a ferfiak. Szerintem a ferfiak probalnak racionalisan, erzelmeket elnyomva donteni. (En legalabbis biztosan!)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én nem szeretnék ítélkezni, mint sok elõttem válaszoló. Maximálisan át tudom érezni a csalódottságodat és kiábrándultságodat magad és a pasas irányában is. Sajnos nem mentség, de a hormonok tudnak érdekes dolgokat kihozni az emberbõl, férfiból, nõbõl egyaránt! Az ember szerelmes lesz, teljesen hülyét csinál magából és ezt mindenki észreveszi a környezetében, csak saját maga nem. Ez van. Még csak az sem kell hozzá, hogy az elõzõ párjából kiszeressen. Egy házasság vagy komolyabb párkapcsolat alatt bizony akadnak hullámvölgyek. Visszább vesz a lángolás, a testi vonzalom, ami a szerelem elejét jellemzi. Kicsit bele is fásulunk a mindennapokba, a megszokásba, ilyenkor az ember szívét könnyen ejti rabul egy-egy csinosabb arc. Igen, hibát követtél el, amit mindenképpen meg kell beszélned a férjeddel, de azt se felejtsd el, hogy emberek vagyunk, hibázunk. Javaslom, hogy ebben az esetben tedd félre a gyávaságodat és ülj le vele egy õszinte, nyílt és kétoldalú beszélgetésre. Valószínûleg neki is van mondanivalója a számodra. Mindenképpen kérj tõle bocsánatot, ez alap! Ha még szereted és õ viszontszeret, akkor van remény arra, hogy helyrehozd ezt a bakit. Légy hálás érte és ezután minden erõddel azon munkálkodj, hogy boldogok legyetek együtt. Az embereknek meg kellene tanulniuk ragaszkodni ahhoz, ami már az övéké, ami mûködik és jó. Nem lenne ennyi válás és kiábrándult ember. Sok sikert kívánok hozzá. Megírhatnád, hogy hogyan alakult végül...
Pffff... Megérdemelted! Legalább gerinces ember módjára intézted volna el. "Szívem, ez a házasság egy szar, váljunk el." És nem pedig az hogy szépen félrekefélsz. Retkes p1csa.
seemi
Ismerek ilyen szitut, még általános iskolások voltunk, amikor a barátnõm anyja egyik napról a másikra lelépett egy pasival. A barátnõm az apjával maradt, válás után is, az anyját látni se akarta. Kb. 12 évesek voltunk. Azóta 10 év telt el, és még mindig nem beszél az anyjával, pedig megállás nélkül ostromolja. Mondanom sem kell, hogy kb. 1, 5 hónapig volt együtt az új pasijával, mielõtt az kidobta volna. Azóta nincs senkije, a szüleinél él, és gondolom bánja az egész életét. Õk is jó házasságban éltek, barátnõm apja és a szüleim jó kapcsolatban vannak, barátok, nekik mesélte el a férfi, hogy az elhagyás elõtt pár nappal még le is feküdt vele a nõ, semmi jelét nem mutatta annak, hogy le akar koccolni.
Utolsónak 29-es vagyok, nem élek (boldogtalan) házasságban. Jól mûködõ kapcsolatom van évek óta, nem vágyom házasságra, mert nem a papírtól leszek boldog. Mivel minden jól mûködik köztünk (egyelõre, bár nem tudhatom mi lesz évek múlva, mint ahogy más sem) esélytelennek tartom, hogy belépjen egy harmadik fél a kapcsolatunkba. Ha ez megtörténhet, akkor igenis gond volt már kettõnk között. Nyilván nem az a helyes, ha megcsalással vetünk véget egy kapcsolatnak (de nem itélkezem), de én biztos nem maradnék egy olyan kapcsolatban, ahol már nem vagyok boldog. Egy életem van, azt úgy szeretném élni, hogy nekem jó legyen. A másik fél életét is csak megkeseríteném, ha vele maradnék úgy, hogy már nem szeretem (és nyilván itt nem arról beszélek, hogy a kezdeti lángolás átalakul egy sokkal mélyebb szeretetbe)
Egy szeretoi kapcsolat viszont nem hazassag! Az hogy valakit felhuzunk magunkra, az nem ugyanaz, mint amikor kotelezettseget vallalunk erte. Persze egy "boldogtalan feleseg" ezt hogyan erthetne meg? 28-29: Es unod mar a mostanit is? Vagy kell még vagy 2 év? ;D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Miért az jobb, ha valaki a házasságát is fenntartja, de közben szeretõje is van, vagy alkalmi kapcsolatai? " Mondjátok csak. Ti olyanról még nem hallottatok, hogy egyik sincs? No nem azért, mert az ember elfelejt érzõ lény lenni az igen kimondásával, hanem azért mert hozott anno egy döntést, ami a hûségrõl szól és ahhoz tartja magát. Én nõ vagyok. Még nem csaltam, és elméletileg nem is csaltak meg. Pedig elég sok ajánlatot kapok férfiaktól. Jó nõnek tartanak, /ez most hülyén hangzik, de tényleg ezek a visszajelzések még nõi részrõl is, pedig ott nincs érdek/ de ezt sose használom ki. Én a férjemet szeretem, tisztelem becsülöm. Persze nem vagyok érzéketlen, van hogy felkelti a figyelmemet egy jó pasi, sõt halandó módjára van hogy beeszi magát a gondolataimba, /hívjuk fellángolásnak/ de ennyi. Hûvösen viselkedek vele, mert tudom hogy nincs se értelme, se jövõje a dolognak. Nem bátorítom, és nem megyek bele fölösleges senkinek se jó körökbe. Egy-két hét alatt lecseng a fellángolás. Ha nem lovalná bele magát az ember a hülyeségbe, akkor nem csak nálam, de másnál is elmúlna egy ilyen jellegû, valljuk be csak szexuális érdeklõdés. Nem kell félremenni, és nem lesz baj. Aki meg ilyen méltatlan helyzetbe hozza a párját, megérdemli hogy pofára essen.
Amor nyila? A nok tenyleg ilyen egyszeruek, mint a fakocka? Ha valaki szerelmes lesz, akkor borithatja a hazassagot? Ferfiaknal miert nincs ilyen veszely? Mar komolyan fontolgatom, hogy ratyi legyek!
Megérdemelted ribizli:)
Attól is függ, hogy a férjednek mit jelentesz az életében. Ha meg tudja neked bocsájtani, akkor nyertes vagy.Szerintem, ha nem volt semmi rossz a házassàgotokban, akkor te nagyon unatkoztál. Egy jó müködõ házasságban ez nem történhet meg csakis akkor ha a férj vagy a feleség nagyon unatkoznak és ki akarnak próbálni valami ujat. Szereted a férjedet, akkor annyit megérdemel, hogy bocsánatot kérjél tõle.Ha a megcsaláshoz bátor voltál, akkor légy ehhez is bátor. Ebbõl az esetbõl mindenki tanulhat, mert senki sem tudja elõre, hogy az ámor nyila mikor kapja el!
Szomorú :( Ez a két szék közt a pad alá tipikus esete. Az benne a szomorú, hogy azt írod, hogy egyébként nem voltak problémák közted és a férjed között. Bár azért biztos voltak, ha elhagytad. Gondolom megbánnám, ami történt, elkeserednék, szégyellném magam.
Hát ez nagyon nehéz lehet. Én is próbálnék tanulni belõle, és átgondolni hogy a férjem az igazi, és ez csak egy kis megingás volt, vagy azért hagytam el, mert vele már nem volt az igazi. Ha úgy érzed, hogy a férjed fontos neked, és nem csak azért mennél vissza hozzá, mert az kényelmes lenne, akkor állj elé, és légy vele õszinte. Majd Õ eldönti, hogy tudja-e így folytatni.
Mit tennék? Hát tanulnék a hibámból nyilván. Bár ez a fajta viselkedés tõlem távol áll. Tudod ha tartod a sorrendet, akkor nem keveredsz ekkora bajba. Ha rossz a házasság elválsz, majd keresel valakit. Ocsmány módon használtad a férjedet szeretet nélkül addig, amíg kerested a nagy õt. Biztonsági játékosnak gondoltad magad, csak arra nem gondoltál, hogy két szék közt..... Legközelebb elõször tisztázod az életed, aztán lépsz. Amúgy szerintem aki házas emberrel kezd, alapból nem tervez hosszú távra. Neki kényelmes a tudat, hogy csak röpke légyottokról, meg kötelezettség nélküli kapcsolatról lehet szó. Ahogy a házasságból kilép a fél, abban a pillanatban borul a pasi élete. Mármint borulna ha hagyná, de nem teszi, inkább keres egy másik férjes nõt könnyed idõtöltésre.
A kérdező hozzászólása: Nem volt még válás. Olyan hatalmas gondok sem voltak a férjemmel. Nem ment volna tönkre a kapcsolatunk magától, én úgy gondolom, csak szerelmes lettem, mint egy kislány. Természetesen nem akaraok a férjem szeme elé kerülni többet, mert még gyáva is vagyok. Elismerem, hogy az én hibám és szégyenlem magam, de már nincs mit tenni, vagy talán lehetne, de nincs hozzá erõm. Se vissza, se elõre.
Levonnám a szükséges tanulságot... A férjedhez esélytelen, hogy visszakönyörögd magad, és értelmét se látom. Oka van annak, ha elváltál tõle egy kalandért. A másik pasi meg jól át..ta a búrádat, ez van. Tanulj a hibádból.
remelem olvassak azok akik nem hisznek abban hogy a hazassagbontokat az elet kemenyen bunteti. Ez az elet rendje hibaztal es a karma megadta amit erdemeltel. Sajnalom remelem tanultal belole
A férjednek gratulálok, hogy sikerült megszabadulnia egy ilyen nõtõl :-)
Ha elhagytad a férjed, akkor biztos nem szeretted. Akkor meg nem sírnék, h nem vagyok együtt valakivel, akit nem szeretek. ne legyek kapcsolatfüggõ, az gyökérség. Én személy szerint felvennék egy hedonista életmódot, buliznék, utaznék, jókat ennék, táncolnék, sportolnék, jól öltözködnék, meg is lesz a köv. pasi egy-kettõre
Nyilván egy hatalmas tévedésként könyvelném el, és attól is függ, hogy elõbb-utóbb elhagytam volna-e a férjem, ha van más, ha nincs. Magamban keeresném a hibát, hogy miért nem vettem észre, hogy a másik fél csak kihasznál. De teljes mértékben én lennék a hibás, hiszen az én döntésem volt, és ezért nem vonható felelõsségre senki más.
A fejemet verném a falba, hogy mekkora hülye vagyok alapból. A volt férjed ezen szerintem besírna. :)
Lehúznám magam a wc-n.
"Ha valaki szerelmes lesz, akkor borithatja a hazassagot?" Miért az jobb, ha valaki a házasságát is fenntartja, de közben szeretõje is van, vagy alkalmi kapcsolatai? Egyébként azért, mert a kérdezõ nõ, nemcsak nõk tesznek ilyet, hanem ugyanúgy férfiak is. Azért a férfiak sem szentek, az ebben a történetben szereplõ 3. fél sem egy remek úriember.
11:30 Nehogy azt mondd már, hogy a férfiaknál nincs ilyesmi, szerintem sokkal inkább elõfordul a férfiaknál, mint a nõknél.A férfiaknál több esetben akkor történik meg, amikor bizonyitani akarják a férfiasságukat.
Még a végén a férj lesz a hibás, beszarok. Feminista libák, lehet innen elhúzni!
28-assal teljesen egyetértek. Egy jól mûködõ házasságba nem tud belépni egy harmadik fél. Nyilván azért kerested a kalandot, mert nem voltál teljesen boldog a házasságodban.
Én voltam ilyen helyzetben. Örülök neki. Mert nélküle ülnék a dögunalmas házasságomban, mint annyi nõ élete végéig. Így viszont kvázi kaptam egy új esélyt a boldogságra. És ezt már nem fogom elpuskázni. A "nem rossz" házasság még nem feltétlenül jó!!
Emberek, ne dõljetek már be ennek a mézes-mázas tálalásnak! A szart is sokféleképpen le lehet írni, attól még ugyanúgy szar marad. Ugyanígy a kérdezõ is egy emberi hulladék.
"A szerelem olyan mély és erõs érzés, amely által szorosabban kötõdünk a másik félhez, mint ha csak csupán szeretetet éreznénk iránta." [link] De hogy miert kell "szerelmes" -tehat nem normalis helyzetben levo- allpotban eletbevago donteseket hozni, szamomra ez rejtely. Ne haragudj Kerdezo, de nem tudom aterezni a problemadat. En csak a ferjedet sajnalom. Csori urge. Nem csinalt semmit, megis o sziv. Ha visszaengedi akkor is sziv, mert a sajat enkepe csorbul. Ha nem engedi vissza akkor is sziv, mert a kovetkezo feleseget/csaladot osszehozni nem par honap "befektetes". Vannak gyerekeitek?
Én szívbõl kívánom neked hogy összeverve rohadj meg egy erdõ mélyén:)
Ne legyél már ilyen szigoru!Amikor valaki szerelembe esik, lehet sohasem érezte azt az érzést.Honnan tudod, hogy szerelmes volt -e a férjébe, mert van olyan, hogy azt hisszük, hogy szerelmesek vagyunk és minden OK, és közben az telejesen más érzés. En sajnálom a kérdezõt valami ok volt arra, hogy ezt tegye.Viszont ráfizetett, de még az sem biztos.
A kérdező hozzászólása: Igen, neki is van családja, de õk nem tudják, hogy mi történt, õk jól jártak, csak mi mentünk tönkre.
Ez szívás. Hát semmiképp nem könyörögném magam vissza, mert ha szerelmes tudtam lenni egy masikba, akkor nem voltam szerelmes a ferjembe. Hasonlo helyzetben vagyok. Egy éves kapcsolatból mint egy kislány szerelmes lettem egy olyanba, aki konkrétan azt mondta, h érte nem érdemes elhagynom a barátom, õ nagyon szemét tud lenni a nõkkel
Hadd ne sajnaljam mar a kerdezot! "Nem ment volna tönkre a kapcsolatunk magától, én úgy gondolom, csak szerelmes lettem, mint egy kislány." Becsapva??? Miert lett becsapva? Az erzeseiert senki nem vallal felelosseget. A kerdezo rohadtul nem, de a szereton szamon kerned? A szereto sem akar az erzeseiert felelosseget vallani. Egyszeruen elmult a szerelem. Pontosan annyira, mint a felesegnek a ferj irant. Nesze Kerdezo! Emesztgesd!
11:49 Igen én meg, mint feleség oldaláról véleményezem a kérdést.Olyanok is vannak, mint amit te is irtál, de szerintem sokkal kevesebben. Viszont ez a helyzet sokkal rosszabb, mert a kérdezõ alaposan be lett csapva. Kérdezõ a pasinak van családja?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Belátnám, hogy ezt megérdemeltem és benne volt a pakliban. Kockáztattam, beszívtam. Mérhetetlenül kibuknék, hogy képes voltam ezt tenni a férjemmel, akivel amúgy nem is voltak problémáink. Másrészt verném a fejemet a falba. Szerintem a tini és a fiatalkor való arra, hogy ennyire naiv legyen az ember és megéljen ilyeneket. Nagy fellángolások, szerelmek, megcsalások, szakítások, átverések, világfájdalom... Én úgy gondolom ezt bõven kitapasztaltam és tanultam eleget belõle. Ha ennek ellenére még is úgy viselkednék, mint egy szerelmes kis tini és az elsõ szép szóra ugranék más ágyába, akkor igencsak szembe köpném magam. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de megérdemled. Az élet megy tovább, a te döntésed, hogy maradsz a padlón és nyalogatod a sebeidet, avagy felállsz és próbálsz emelt fõvel tovább haladni. Talán írj egy levelet a férjednek, amiben õszintén leírod a vele és az esettel kapcsolatos érzéseidet... Az más téma, hogy engem baromira nem hatna meg a helyzet, mert kicsit "ha nincs ló, jó a szamár is" szaga van a helyzetnek. Nem lett az új pasiból világra szóló szerelem, akkor még is csak jó lenne õ is. Na nem...
Mar bocs de en ferj oldalrol erzem at az egeszet. Onnantol, hogy a no szult rohadtul elveti a sulykot. Nyeregbe kerul a parjaval szemben es erosen ki is hasznalja. Tisztelet a kivetelnek! De a kerdes is azt mutatja, hogy most még eggyel kevesebb lett a kivetel...
Azt nem tudom te mit tennel, de en rohogok rajtad... ;D

Mit tennél, ha rájönnél, hogy a lányod ezek közül csinál valamit?

Cizigés, ivás, drogozás, önvagdosás, liskolából való lógás. Megbüntetnéd érte? Haragudnál rá? Mit tennél?

Legjobb válasz: Az biztos h, megmozgatnék minden követ, h kezeltessük! Azért az önvagdosás már nem egy egyszerû iskolai lógással ér fel! Nem tudom, de ilyen gyermek már szerintem segítségre szorul!

Jó családom van, szüleim együtt vannak, viszonylag jól élünk, mégis belefutottam sajnos mindegyikbe... Ezek vagy szárnypróbálgatások, a tûréshatár tesztelése vagy csak unalom, szórakozás, izgalom. Nem lehet tenni, van, aki hajlamos rá, van, aki nem.
Az biztos h, megmozgatnék minden követ, h kezeltessük! Azért az önvagdosás már nem egy egyszerû iskolai lógással ér fel! Nem tudom, de ilyen gyermek már szerintem segítségre szorul!
Természetesen igen, nagyot csalódnék benne.
Magamba néznék, hol rontottam el és mi bántja annyira a lányomat, hogy magát bántsa. Sajnos az én anyámnak nem volt ehhez agya, 10 év alatt sem vette észre. Cigizés... ez olyan dolog, hogy ha akar úgy is rászokik, sok mindent nem lehet ellene tenni. Drogozás, suliból lógás, nagyon szomorú lennék, az biztos, de igyekezném "helyes" útra terelni és segíteném, amiben tudom.
Megprobalnek segíteni neki! Pl vagdodas esetében a büntetés és szidas nem hiszem, hogy a legmegfelelobb módszer! Nem rá haragudnek hanem magamra, mert ha eddig fajul és nem vettem észre akkor ott én lennék a hibás, hogy nem figyeltem eléggé rá! De mindent megteszek, hogy jó édesanya legyek! Még kicsik!:-)
Jajjj persze, egybol a szulok, a szulok nyugodtan terdepeljenek is egybõl kukoricara a sarokban!..... Ezer meg egy oka lehet barmelyiknek!!! Azok a gyerekek is beleesnek akiknek aztan tenyleg megvan mindenuk, de vmiert vkiert megis elkallodnak.... A kerdes inkabb az, h mit csinalnal h abbahagyja! A jo szulok tobbnyire el is tudja erni h a gyerek"megjavuljon".... viszont az sem mindegy miota tart, mikor derult ki es a tobbi.....
5-ösnél a pont. Én átéltem ezt (gyerek vagyok).
Elgondolkodnék magamon. Az ilyesmit mindig a szülõk miatt csinálják a gyerekek.
Az attól függ, hogy ezek közül melyiket. És persze, hogy milyen gyakran. Õszintén ezek közül anno én is majdnem mindet kipróbáltam (az önvagdosás kivételével). Szóval egy bizonyos fokig még beleférnek ezek a dolgok sztem.
Kivancsi lennek ki az a b u z i aki mindenkit lepontozott!?
Én gyerek vagyok, és szoktam csinálni az önvagdosást...ez még nem derült ki, pedig már jó ideje csinálom, és (legalábbis nekem) nem nagy izé, hogy ezt csinálom!
Én 16 éves lány vagyok és a felsoroltak közül mindegyikhez volt már szerencsém. A cigi pia drog kíváncsiságból, a vagdosás nyilván nem. Az egy ördögi kör amit jobb nem elkezdeni. Egyik sem a szüleim hibája tehát nem értem azokat a válaszolókat, akik azt írják hogy magukban keresnék a hibát, hogy mit ronthattak el.
Én speciel az ivásért (na ésszel csinálja), nem haragudnék. Lehet, le leszek pontozva, de rám sem haragudtak a szüleim, ha 16 éves koromtól elmentem a barátokkal kocsmázni, vagy házibulizni, és iszogattunk, vagy ha elszívtam pár szál cigit. Mindent elmondtam nekik, tudták, hogy nem fogom egy árokban összehányni magam. Önvagdosásért én biztos hogy pszichológushoz fordulnék a gyerekkel, mert gondolom nem jókedvében csinálja. Lógásért természetesen leszidnám, megkérdezném miért csinálta. Ha többször is elõfordult, akkor ha idõm engedi, én vinném be a suliba, és hoznám.

Mit tennél, ha rájönnél, hogy a 17 éves öcséd értékes ajándékokért szexel nála kétszer idősebb nőkkel?

Legjobb válasz: Szóhoz sem jutnék, majd kapjon el valamilyen betegséget!

Szóhoz sem jutnék, majd kapjon el valamilyen betegséget!
Meglepõdnék, mert nincs is öcsém :D
Van egy öcsém?! Amúgy valószínûleg, megmondanám neki, hogy egy '67-es impalát újítson be nekem.
ez az õ dolga szerintem, hagyjad N
vállon veregetném és felezném a hasznot a védelemért, ami saját magamtól menti meg. :D
Megkérném hogy vegyen be engem is a bizniszbe. 20f
Nekem sincs.
Ilyen munkát én is vállalok, kérek egy ûrhajót, ami a fénysebesség 300-szorosára képes. :D
átvenném a kuncsaftjait!
igen, de szerinted a legjobb milfek fizetnek neki? akire én azt mondom, hogy milf, az 1.hogy ritka, mint a fehér holló 2., hogy nem fog leállni, sõt fizetni a 17évesnek
A kétszer idõsebb még nem vén (30-as évei közepén egy nõ bõven nem az)
ja, tudja adni a fiatal testét a szottyadt vén muffoknak
Büszke lennék rá :D Azért ha 17 évesen valaki fizet neki a szexért, akkor tudhat valamit :D
feljelenteném a klienseit, mivel egy 17évessel szexeltek "ajándékokért" cserébe, ami nem más, mint fiatalkorú prostitúció
Hát én ilyet ingyen is bevállalnék, de amúgy büszke lennék rá, h az én vérem...:) F/19
meglepõdnék, hogy ilyesmire vetemedik aztán kétségbeesnék. Lehet megpróbálnék beszélni vele, ugyanis óriásit csalódnék benne, de ha már ilyesmit csinál, akkor kétlem, hogy hatni tudnék rá.. :(
Én lennék a menedzsere és néha egy dögösebb kuncsaftot jó pénzért én is megrántanák.
Hol vannak ilyen nõk? Ez engem is érdekel! Én miért nem találkozok soha ilyenekkel?

Mit tennél, ha rájönnél, hogy a fiad veri a családját?

Legjobb válasz: Négyszemközt beszélném meg vele a dolgot. Tudom nagyon nehéz elkezdened, hogyan is hozd fel a témát, de mindenképpen tedd meg.

Nagyon érdekes a kérdés és elgondolkoztatott. Sok férfi bántalmazza a családját, ez tény, de még sose hallottam olyat, (az itteni kommentekkel ellentétben), hogy a bántalmazó férfi családja lépéseket tett volna ez ellen és megvédte volna a nõt. Sajnos arról is ritkán hallottam, hogy a bántalmazott nõ családja segített volna a bajbajutott gyerekén.
Négyszemközt beszélném meg vele a dolgot. Tudom nagyon nehéz elkezdened, hogyan is hozd fel a témát, de mindenképpen tedd meg.
pofánverném a fiamat :)
Lehet, hogy a fiam, de feljelenteném.Csak elõtte beszélnék a menyemmel is.
Elõször is jól elkalapálnám, aztán megbeszélnénk, h miért csinálja.
feljelenteném. a fiam, szeretném, de van, amit még õ sem tehet meg. nem bírnám nézni, hogy bántja az unokáimat vagy a feleségét.
Elöszõr is nagyon komolyan elbeszélgetnénk vele hogy, mégis mi váltja ki nála ezt agresziv viselkedést ha ez nem tenné helyre . Magamhoz költöztetném a menyemet és az unokáimat és ammedig nem láttom hogy meg váltOzna vagy kulturált modon viselkedne csak akor találkozhatna velük mikor én is meg apja is ott van! De nagyon remélem hogy, én sose fogok ilyen helyzetben kerülni 2 fiam van
Látom sikerült jól megnevelni...de ez már mindegy, elúszott. Helyre raknám 4-5 jó kemény pofonnal, az apja helyében, hogy tudja milyen érzés, ha hozzá illõ "ellenfélt" kap.
Valószínûleg a családját magunkhoz költöztetném, vagy a fiammal jó sokáig elbeszélgetnék errõl..esetleg az apjával jól helyreigazítanám!
Ha én mint fater lennék v 80kg átlagos alkatú emberke. a fiam meg 100kg és kigyúrt srác. inkább meghúznám magam. Az egész családot veri?
Azokat a válaszolókat nem lehet komolyan venni akik azt írták hogy elvernék, vagy feljelentenék, csak gyerekek írnak ilyet, vagy olyanok akiknek nemhogy fiuk, de még nõjük sincs. Elbeszélgetésen kívül nem nagyon lehet mit tenni.Az se mindegy hogy a feleségét veri, vagy az unokákat, a nagyszülõk erre az utóbbira érzékenyebbek szoktak lenni.Akár a szülõ fiú viszony megromlásához is vezethet ha a bántalmazás a lelki fröccs után is fennáll, ez lehet a szülõ részérõl érzelmi zsarolás. Feljelentés, változtatás a feleség dolga, utóbbiban a szülõk segíthetnek ha tudnak.
Hát kösz. Csak az a baj, hogy a megfélemlített feleség nem fog csinálni semmit, a gyerekeket pedig meg KELL védeni, mindenáron!
Az a probléma, hogy általában az erõszakos, brutális fél családja, de legtöbbször a bántalmazott fél családja sincs a helyzet magaslatán, nem alkalmasak arra, hogy érdemben cselekedjenek, megvédjék az áldozatokat.
És õt is verték gyerekkorában, és szintén zsarnok apa mellet nõtt fel, és ezt a példát látta? Ha igen akkor bocsánatot kérnék tõle az elkövetett hibáimért, és felajánlanám a segítségemet, és támogatásomat, hogy boldog lehessen õ és a családja is.
Ha a gyereket is veri , mindenképpen meg mondanám a feleségének hogy hagyja ott a férjét!Tûrhetetlen, milyen ember az ilyen aki veri a gyerekét?De a feleségének is lehetne enyi esze hogy nem tûri meg!Én soha nem tûrném hogy a párom bántja a gyerekeimet.Az hogy jelentse fel a fiát, meg baromság!Ki tudná ezt megtenni?Én fiam még csak 4 éves , de ha ilyet tenne biztosan nem tenném meg, elbeszélgetnék vele miért ilyen agresszív, mert biztosan lelki oka van ami miatt a gyengébben vezeti le a dûhét!
Pontosan mit takar az, hogy "veri a családját"?
Én mindig mondtam a kölyöknek ha z asszony verve jó
Sicc innen, provokátor!

Mit tennél, ha az anyósod veled szemben "így szeretlek meg úgy szeretlek", de a hátad mögött meg kibeszél és csupa rosszat ír rólad egy számodra ismeretlen embernek, aztán erre rájönnél?

(anyós megkért, hogy nézzem meg az email címét, mert nem tud rá felmenni és az elküldött levelek között találtam egy ilyen pocskondiázó levelet.)Hozzá teszem, teljesen ok nélkül szemétkedik, mert én adott esetben a saját fiai el?tt is megvédtem. Legszívesebben nem engedném a fiát és az unokáját a közelébe se ezek után.

Legjobb válasz: A legrosszabb amit tehetsz, hogy a fiát és az unokáit eltiltod. Mert akkor okkal leszel szemét. Szerintem hagyd a francba. Aki ismer, úgysem hiszi el amit anyós mond. Nem?

A legrosszabb amit tehetsz, hogy a fiát és az unokáit eltiltod. Mert akkor okkal leszel szemét. Szerintem hagyd a francba. Aki ismer, úgysem hiszi el amit anyós mond. Nem?
Semmit. Úgyse tudsz vele mit csinálni. Beszélgetés...áhhhhhh
háááát....én rákérdeznék, az biztos. már csak azért is mert kiváncsi lennék szembesítve a levéllel mit hebeghabog össze. Az én anyósom pont fordítva csinálja, mindenki elõtt agyondícsér, én vagyok a mintameny, õ meg természetesen a mintanagyi, a család meg a mintacsalád. Az igazság pedig az, hogy ez mind nem igaz. De a látszat fontos, mert mit szólnak a szomszédok...
Nem lehet, hogy valamit felreertettel? Mert nem tudod, hogy pontosan mirol van szo abban a levelben vagy lehet, hogy epp valamiert merges volt rad, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeret. Egyebkent meg az sem szep dolog, hogy beleolvasol olyanba, ami mas levele. Ha eltiltod a gyereketeket meg a sajat fiat, mivel lesz jobb akarkinek is? Senkinek sem jobb es akkor tenyleg te leszel a szemet szerepeben. Inkabb beszelj vele, kerdezz ra, hogy mi baja.
Én próbáltam beszélni az anyósommal, de kár volt. Leordította a fejem. A mosolyszünet azóta is tart, ennek már kb.8 éve. Bár az is igaz, hogy az én anyósom ritka gonosz asszony sajnos, és nagyon nem szeret engem. Az unokáját kivisszük minden héten, bár ha nem vinnénk akkor sem hiányozna neki.
Én is úgy gondolom h az én anyósom a világ leggonoszabb asszonya. Iszonyúan utál, bár nekem nem mondja, de mindenki visszamondja, h miket mond rólam. Ott nem titkolja.
Ha lehetne én kinyomtatnám azt a levelet s megmutatnám a pici fiának. Szerintem elbeszélgetne az anyukával, hogy ha felnõtt értelmes embernek tartja magát aki ragaszkodik hozzá s az unokához akkor a családi béke érdekében sûrgõsen legyen torelánsabb. Nem kötelezõ tartani a kapcsolatot de akkor az ne ilyen képmutatásokkal s alakoskodással legyen tele.
Ha nem laksz vele együtt, sza.rd le. Semmi közöd nincs a banyához, te a férjeddel házasodtál össze, nem a családjával. Ha meg együtt laksz vele, költözz el, és utána sz.ard le. Ne kérj tõle semmit, és ne teljesíts semmi kérését. Kulcsszavak: igen, nem, viszlát, kifele. Ezeken kívül nem is kell mást használnod a vele való kapcsolatodban.
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: 08-10 22:28 És hogyan tudatnád a fiával, ha nem akarod, hogy az legyen, hogy elolvastad az anyja leveleit?

Mit tennél, ha rájönnél hogy valójában egy szuperhibátlan szuperélethű életszimulátorban léteztél eddig hamis emlékekkel, hamis én-képpel, és csak egy valóságshow szereplője lennél?

Olyanra gondolok mint a mátrixban, hogy a szimulátor az idegrendszerre lenne rákötve...

Legjobb válasz: hát elõször biztos rámjönne vmi röhögõgörcs, mint franciaórákon. Utána meg kirabolnék 1 fegyverboltot és elkezdenék vadászni a nem szimpi emberekre XP

hát elõször biztos rámjönne vmi röhögõgörcs, mint franciaórákon. Utána meg kirabolnék 1 fegyverboltot és elkezdenék vadászni a nem szimpi emberekre XP
A Mátrixban nem lehetett kirúgni a hámból, vagy öngyilkosnak lenni mert, ha meghaltál akkor a valóságban is meghaltál. Valószínûleg kíváncsi lennék az igazi valóságra, de nem biztos, hogy tetszene, és lehet megmondanám Morpheusnak, hogy dugja föl a piros kapszuláját én kérek egy kéket és elfelejtve az igazi valóságot visszamennék a Mátrixba.
Hát ha a redszer szuperhibátlan, akkor soha nem jönnék rá az igazságra. Ha ugyanis rájönnék, és errõl a redszer még csak nem is tudna, nem tenne ellenlépéseket, akkor az elég nagy hibának nevezhetõ. Részemrõl amúgy csak azért is probálnám kiismerni a rendszert, megtalálni és kihasználni a hibáit, és csinálni egy kis kékhalált:D
Lehet, hogy megölnének a rendezõk, ha megtudnák, hogy mindent tudok... inkább a Felforgatókönyv fõhõsét utánoznám.
felrúgnám a korlátokat, visszaélnék a tudásomból fakadó hatalmammal whehehe :)
Jaaa :D :D :D :D meg bevallanám a szerelmem a szerelmemnek, meg lesmárolnák minden lányt a diszkóban, megfogdosnák minden lányt az utcán... 1. vok
"Részemrõl amúgy csak azért is probálnám kiismerni a rendszert, megtalálni és kihasználni a hibáit, és csinálni egy kis kékhalált:D" Pontosan erre gondoltam én is: kipróbálnám, mennyire jó a rendszer, meg tudom-e hekkelni belülrõl :)
"Vagy mindent megengednél magadnak, kirúgnál a hából, és minden õrült dolgot kipróbálnál hiszen tudod hogy ez csak egy szimulátor? " Én így is mindent megengedek magamnak és minden õrültséget megcsinálok. Szarom le :DDD aztán ha ezt megunnám azt tenném amit az utolsó 2 válaszadó írt, megpróbálnám kiütni a rendszert én lennék az új Neo lol nem gond hogy lány vagyok. ez csak hamis én-kép :DDD
Hát hol is kezdjem, valahogy kiszabadulnák az igazi valóságba, és megpróbálnák hozzáférni a mátrix opciójához, aztán átírnák néhány dolgot, kitörölném a fájdalomérzet programot teleraknám pénzel a lakásom és a világ összes DVD lemezét raknám a házamba, no meg egy full HD-t és hozzá lejátszót. Na és még 1-2dolgot... :)
Sokat gondoltam erre: 1- Fizetséget kérnék érte, rengetek csokistejet!!! 2- Bort-Bambuszt-Vodkát xD 3- Megégetném a némettanárnõmet, felgyujtanám a sulit, a legjobb barátaimat megverném. 4- Elutaznák lengyelországba és ott élném az életemet :) Kb enyi... És te?
attol, hogy a rendszer szuperhibatlan, a tudomasodra juthat a letezese, illetve, hogy benne elsz, mert ha az 'uzemelteto' akarja a tudtodra hozni, azt megteheti egy hibatlan rendszer mellett is. amugy megrazna eloszor, es gondolom korulneznek a valodi vilagban is, aztan parhuzamosan elnek mind2ben, hol itt, hol ott. ha tokeletes szimulacioban elsz, amit az agyad elhisz valosagnak, akkor szamodra az a valosag.
A Truman show c. film is neked való xD

Mit tennél ha rájönnél, hogy az anyád és a párod összejöttek és különféle praktikákkal elakarnak az útból távolítani?

Bevetve minden fortélyt, Gondolok itt ezotériára, mágiára.

Legjobb válasz: Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.

Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.
Hagyd ott a parod, anyaddal meg beszelj de nagyon gyorsan!!!
itt már nincs mit tenni, ha ezek összeszürték a levet, áldás rájuk, küzdeni nincs értelme, inkább örülj annak, hogy kiderült és rájöttél, hogy milyen emberekkel is vagy körülvéve. egyébként a mágia meg egyéb csak akkor hat, ha hisznek benne, és az illetõ a félelmeivel vonzza be negativ energiákat ekkor megteremtõdik.. ami a lényeg: sokan nem tudják, de amit kifelé áramoltatnak azt vissza-vonzzák...ez azt jelenti, ha kifelé lõssz egy nyilat, az saját magadat fog eltalálni, tehát nyugodtan mágiázhatnak veled semmi nem fog történni, légy nyugodt és ne félj!!! nekik már van mitõl, több szinten is vétkeztek- lsd 10 parancsolat más férjét/feleségét ne kivándd és a gonosszal lepadtáltak ne tarts velük te maradj meg a jó oldalán...
fúha úgy érted tûket szúrkálnak egy rámhasonlító viaszbaba szívébe? rögtön elhúznék magamtól inkább elmek minthogy õk küldjenek el így...
én utána néznék hogy hogy tudnék magamra tenni valami bübájt ami megvéd a gonosz mágiával szemben, vagy felkeresnék egy olyan embert aki tényleg ért hozzá, hogy ilyen téren ne legyen bajom, a pasit kidobnám az anyámat meg elküldeném a p...ába.
Otthagynám mind a kettõt és nagyon messze mennék új életet kezdeni, és meggazdagítanám a pszichológusomat..
Csináld ki õket amennyire csak tudod.
Az igaz szerelemre nem hat semmilyen mágia.
Menj arrébb, mert biztos zavarod õket.

Meh rajt akarok bedfogni. Mit kel tenem?

Mehekel foglalkoznek hobi szinten,alergias nem vagyok reajuk,mert egyszer megcsipet vagy 50 db es nem tortent semi velem.Meg probalnek egy meh rajt hozam csalni .Lehet valami kepen.

Legjobb válasz: "egyszer megcsipet vagy 50 db es nem tortent semi " Csak a helyesírásod látta kárát!

"egyszer megcsipet vagy 50 db es nem tortent semi " Csak a helyesírásod látta kárát!
Nem gondoltál arra, hogy az a méhraj esetleg valaki másnak a tulajdona? Méhez nem szoktak csak úgy szabadon kószálni.
Elõször egy méhész szakkönyvet olvass el, és akkor nem fogsz itt butaságot kérdezni :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom ez egy tiszteseges valasz megegyszer szabomeheszet. Az olvasasal kapcsolatba nem tudom mit olvasak mert az irodalom a mehekrol nagy.Esedleg egy interneten megkaphato irast ajalhatnal.Koszi megegyszer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!