Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél egy olyan (16 db)

Mi tennél, ha azért nem kapnál diplomát mert nem tudtál teljesíteni egy olyan tantárgyat (sítábor) ami több mint 60 ezer forint?

Legjobb válasz: Egyetemen nem tolnak semmit a segged alá. Neked kell utánajárni a dolgoknak. Ha nem tetted meg, az a te hibád. Amúgy 60 ezer forintot azért nem olyan nehéz összeszedni...

Egyetemen nem tolnak semmit a segged alá. Neked kell utánajárni a dolgoknak. Ha nem tetted meg, az a te hibád. Amúgy 60 ezer forintot azért nem olyan nehéz összeszedni...
nem tudom hova jársz ha valami osztrák sísuliba még akkor is furcsa de sztem ez hülyeség
? Kreditért ment a sítábor? Mi a f.sznak jelentkeztél, ha nem tudod kifizetni?
A kérdező hozzászólása: Kaposvári Egyetemen tanulok. Angol mûveltségterületes tanító akartam lenni, de az nem indult. Tesi, ének meg magyar indult csak. Tesi tünt a legjobbnak de természetesen azt, hogy a tábor kötelezõ senki nem mondta meg késõbb is derült ki.
Gondolom valamelyik tesit ki lehetett váltai a sítáborral, arra hajazott, hogy majd elmegy, aztán nem tudott elmenni, és most bukta a diploma. Mit éreznék? Azt, hogy hülye voltam. Több lábon kell megállni, mindig kell B terv. Én teljesítettem volna a tesit, és a sítábor lett volna a B terv. Mert ha nem sikerül, akkor abba a helyzetbe kerülök amiben te vagy épp.
Jövõ évre összespórolnám, mert nincs más választásom.

Mit tennél hogy ha egy kalóz csapat elrabolna téged egy ûrhajóval és kidobnának egy olyan bolygóra ahol pónik vannak?

Legjobb válasz: Megszelídítenék egy pónit,üldözõbe venném a kalózokat,megszerezném az ûrhajót,és hazajönnék.Aztán feljelenteném õket emberrablásért:D

Megszelídítenék egy pónit, üldözõbe venném a kalózokat, megszerezném az ûrhajót, és hazajönnék.Aztán feljelenteném õket emberrablásért:D
pónikolbászt
Velem már volt ilyen.A pónik nagyon kedvesek voltak velem.:)
Meghódítanám és magamévá tenném a pónik legszebbikét. Gyermekeinknek pedig Pónember és Empóni nevet adnám.
Megdöbbennék.
felhívnám a haverokat, hátha kérnek a cuccból

Mit tennél, ha nem sokkal a diploma előtt úgy éreznéd, hogy éveket pocsékoltál egy olyan képzésre, amire nincs is szükséged, mert ezen a területen a szakképzés többet ér, és rájössz, hogy csak a szüleid akarták minden áron a diplomát?

Legjobb válasz: Hát mostmár mind1!!!A diploma az diploma marad!Azzal , hogy megszerzel egy diplomát, azt akárhogy is nézzük de nem lehet idõ pocsékolásnak nevezni!. Esetleg ezután váltasz egy más téma körre és abból is szerzel egy diplomát!

Hát mostmár mind1!!!A diploma az diploma marad!Azzal , hogy megszerzel egy diplomát, azt akárhogy is nézzük de nem lehet idõ pocsékolásnak nevezni!. Esetleg ezután váltasz egy más téma körre és abból is szerzel egy diplomát!
Tanulással senki nem lesz szegényebb (mármint szellemiekben). Nyugodtan elvégezhetsz még egy szakképzést is, abból károd nem lesz, hogy egyetemet is végeztél.
A kérdező hozzászólása: Nem a témakörrel van a baj, mert a témakör ugyanaz lenne szakképzés esetén, csak szakképzésen sokkal többet és részletesebben tanítanak, hogy ebben a szakmában hasznos legyek munka területén.
Elárulnád mit tanultál?
A kérdező hozzászólása: informatikát, de itt nem számít a diploma
A kérdező hozzászólása: Az a gondom, hogy ha elvégeztem volna szakképzést ezen a területen, akkor be lehetne sorolni a tanultakat, hogy igen, ezt tanultam, ezt tudom, de a diploma csak átfogó alapképzés, semmi konkrét. A szüleim teljesen más területeken szereztek diplomát, azt gondolják, ez is olyan.
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok, hogy tudnám visszaszerezni az elvesztett ambíciómat? Ki szeretnék utazni külföldre dolgozni és tanulni, ott akarom megtanulni azt a képzést, aminek hasznát látom, aztán majd honosítom, már szervezés alatt áll, ha összejön, kicsit több, mint fél év, és kint valószínûleg több évet leszek, de elõtte be kell ezt is fejezni, csak valahol elveszett a lelkesedés, és nem tudom, mit tudok csinálni, hogy ne érezzem ambíció nélkül ilyen nehéznek.
Én májusban végeztem az egyetemen francia szakon, de már harmadikban rájöttem, hogy ez engem mégsem érdekel, de anyukám rábeszélt, hogy csináljam végig. Már akkor hülye voltam, de belementem, Most egy olyan OKJ képzésre járok ami érdekel, tetszik, de mivel van diplomám így fiezhetem a súlyos pénzeket:S Én négy évet pocsékoltam el.


Ez egy olyan kerdes, hogy mit tennel HA?

(Szoval csak megjegyzem a kerdes elott , hogy sok kiirt kerdest lattam mar errol : hogyan szakitsak a parommal? Erre jottek valaszok ami persze igaz , de mindig ott van egy DE . Szoval a valasz a kerdesre . Csak mond meg neki jobb annal , hogy hazudsz neki . Vagy, hogy milyen buta vagy nemcsak , hogy magadnak hazudsz neki is . Megerdemli , hogy ne legyen veled . Szanalmas.. es itt jon az a bizonyos DE nemtudhatod , hogy van e ebben "tapasztalata" azaz elso kapcsolat vagy mindig vele szkitottak es ot a szkitasokat (persze mindenkit ) rosszul viselte es nem akarja azt az erzest masnak okozni .. ) Tehat kerlek Titeket , hogy ebbe kepzeljetek magatokat . Fefiak nok , fiuk lanyok valaszat is varom . Ha nemet es kort is kapok azt megkoszonnem. Szoval a szitu : talalkozol egy emberrel nagyon megtetszik randiztok es kialakul a kapcsolat de a kapcsolat folyaman sok mindenre rajossz .. arra hogy eddig elotted egy 5 eves kapcsolata volt amiben az urolso 3 ev hazugsag volt neki . Megcsaltak , atvertek, leneztek es labtorolnek hasznaltak. Onbizalma nulla ongyilkos is akart lenni. Kapott segitsegett nagyon nehezen ugy ahogy kiheverte .. benned is nagyon nehezen kezdtt el megbizni . De ugyanekkor nem csak erre jottel ra hanem egy ev elteltevel , a hibait is felfedezted. Egy kettovel egyut tudnal elni de a tobbivel nem. Nem vagy annyira boldog. Megprobaltad ezt vele megbeszelni de o ilyen valtozni nem akar/nem tud az mindegy . Arra a dontesre jutsz , hogy neked menned kell mert igy ez nem jo. De azert szereted , torodsz vele es felsz , hogy szkitasz vele visszaesik abba a helyzetbe amibe legelosszor akar rosszabb lesz a helyzet . Ongyilkos is lehet. A kerdes az ennel a helyeztnel mit mondanal a szakitasnal ? Hogyan tenned ? Tehat kerlek ird le az egesz helyzetet. Leulok vele otthon es ezt mondanam vagy elvinnem vacsorazni es ott ezt mondanam .. barmit. Akar aki mar tapasztalt ilyet o mitt tettt mi lett utana? Elore is koszi :)

Legjobb válasz: Nekem baromi bûntudatom lenne...De leülnék vele megbeszélni,hogy fontos nekem és szeretem,de ezzel,meg ezzel a hibával nem tudok együtt élni. Végül finoman megkérném hogy ne legyen öngyilkos,mert nekem nagyon hiányozna. Az elkövetkezõ hónapokban pedig megpróbálnám növelni az önbizalmát,úgy hogy egy pszichológustól kérnék tanácsot. A legjobb az lenne ,ha azzal tudnék beszélni,aki õt kezelte régebben. 15/l

Nekem baromi bûntudatom lenne...De leülnék vele megbeszélni, hogy fontos nekem és szeretem, de ezzel, meg ezzel a hibával nem tudok együtt élni. Végül finoman megkérném hogy ne legyen öngyilkos, mert nekem nagyon hiányozna. Az elkövetkezõ hónapokban pedig megpróbálnám növelni az önbizalmát, úgy hogy egy pszichológustól kérnék tanácsot. A legjobb az lenne , ha azzal tudnék beszélni, aki õt kezelte régebben. 15/l
Na jó ez lehet nagyon béna válasz lesz, de nem tudnád "rávenni" hogy õ szakítson veled? Mert ha én szakítanék vele, és esetleg hülyeséget csinálna utána vagy lelkileg összeomolna, azt biztos jó ideig nem tudnám magamnak megbocsátani. De ha esetleg, nem tennéd magad 110%osan oda a kapcsolatotoknak, és idõvel õ jönne rá, hogy másra vágyik, jobbra vágyik (és ezzel eszem ágában sincs téged sértegetni) és tovább akar állni, ezért szakít veled, így neked úgymond nincs lehetõséged összetörni õt.
Detto ugyanebben a helyzetben voltam pár éve. Szóval a saját tapasztalatomat tudom leírni. A srác nagyon érzékeny típus volt. Elõzõ barátnõje/barátnõi mind õt dobták ki, nem kellett nekik mégsem, megcsalták, stb. Az én helyzetem az volt, hogy barátok voltunk, utána azt hittem hogy valamit érzek iránta, hisz mindig olyan kedves volt, megértõ, mindig meghallgatott. Mint egy nagyon jó barátnõ, de pasiban. Mi nõk vágyunk egy ilyen kapcsolatra, de valljuk be, ez nekünk kevés. Mi vágyunk arra is, hogy egy erõs társunk legyen, aki kiáll, határozott, és férfias. Ezek mind hiányoztak belõle, lásd érzékeny, barátnõ típus. Szóval végül csak egy pár voltunk, és az elején minden ment is, szerettem (legalábbis azt hittem), aztán megjöttek a hibái, ahogy nálad is. Elsírta magát nyilvánosan, nem egyezett a világról alkotott képünk, rámakaszkodott, mint egy kiskutya, egy idõ után már az érzelgõssége is zavaró volt. Tudtam hogy korábban elõzõ barátnõje miatt öngyilkos akart lenni (gyógyszer), de megtalálték, és kórházban segítettek neki. Nekem is mondta hogy ha elhagynám, öngyilkos lenne, meg ilyenek. Sokáig ezzel sakkban tartott. De rájöttem hogy ha ez így megy, akkor vagy én megyek tönkre, vagy õ, de ez sehogy sem jó. Én úgy szakítottam vele, hogy elmentünk sétálni, és egy csendesebb, kevésbé nyilvános parkban leültünk egy padra, és elmondtam neki ezt az egészet. Persze megint csak sírt (fenét, hangosan zokogott), számomra már nagyon kellemetlen (vérciki) volt. De nagyon erõs voltam, tartottam magam, csak az járt a fejemben hogy nekem jobb lesz. Önzõnek hangzik, de ez így van. Végül mikor ott akartam hagyni, megfogott, nem engedett el, levágta magát a földre, úgy átfogta a lábam, hogy ne tudjak elmenni. Valahogy csak kiszabadultam, és otthagytam faképnél. Durva megoldásnak tûnik, de más nem használt. Ezek után hónapokig nem mentem a környékükre sem, pedig nem messze laktak tõlem, inkább más útvonalat válaszottam, nem jártam olyan helyekre, ahol õ is ott lehetett. Furcsa volt, de így új embereket ismerhettem meg, új dolgok kerültek az életemben, õt pedig szép lassan elfelejtettem. A srác persze nem csinált semmit, és pár hétre rá újra megvolt a nagy szerelme. Azt tudom neked tanácsolni, ha szakítasz vele, semmiképp se egymás lakásán, se nálad, se nála, mert ha bekattan, és olyan mint az enyém volt, akkor akár veszélyessé is fajulhat a dolog. Ha lefog, könyörög, fenyeget, bármit csinál, a lakásból nem szabadulhatsz. Elállhatja az utat, fenyegethet késsel, ollóval, bármivel. Nagyon veszélyes. Viszont ez a nyilvánosságra sem tartozik, semmiképp ne étterem, ilyen helyre ne menjetek, ahol sok ember van. Inkább keress a városodban egy csendes parkot, vagy szobrot, vagy ilyesmi, ahol nincsenek sokan a közelben, vagy egyáltalán nincsenek, de van neked menekülési útvonalad. Több is. Durván hangzik, de tanulj az én hibámból. És legyél erõs. Hiába mondja hogy még egy esély, megváltozik, meg minden. Ha eddig nem tette, ezután sem fog. És ne húzd sokáig. TÖmör legyél, rövid, de ne az a , , Szia! Szakítani akarok! HEllo". Ne áltasd hogy ülsz még vele ott órákig. Hagyd ott. Egyszer úgyis el fog menni. A következmények. Hát ezt nem tudom hogy a te srácod milyen. De ha mégis csinál valamit, akkor az nem temiattad lesz, ez nagyon fontos. Õ választotta a rosszabbik megoldást, õ döntött úgy ha öngyilkos lesz, egyedül, és CSAK és KIZÁRÓLAG az õ hibája ha lekerül a padlóra, onnan nem tud felálni. Ha nem tud megküzdeni a bajaival, arról nem te tehetsz. Ha te már lezártad, akkor onnantól kezdve már vagy TE, és van Õ, de már nincs TI. CSak kitartást, és erõt kívánok neked, és utána vegyél egy nagy levegõt. Sok sikert!

Mit tennél ha egy hosszú-hosszú betegség után a méreganyag felszívódása az agyból után olyan szinten okosabb lennél, mintha egy kutya megtanult volna 3 nyelven beszélni?

29 éves vagyok. Eddig rohadt nehezen vettem az akadályokat. Nyögve diplomáztam le (3,5 évből csináltam 6 évet), a munkahelyemen se ment minden simán. 2 éve egy genetika betegségem, amiről nem tudtam kijött rajtam. Megbutultam olyan szinten hogy nem tudtam kfejezni magam, csak néztem ki bambán a fejemből. Utána meg megőrűltem, ellenséges lettem s paranoiás. Mindez hirtelen történt. Aztán egyszer csak "kinyílt a szemem". Nekiálltam látni dolgokat, átláttam az embereken. Most már olyan szinten vagyok hogy egyidőben odatudok figyelni egyszerre 3 dologra is. Olyan logikám van, hogy magamtól rájövök technikai megoldásokra (smartphone, pc, tv...stb.) Most jön a probléma! Megjelent egy szakadék köztem s az eddig isnert pár ember közt (akik nem hagytak el a betegségem alatt), köztük a családom is. Olyan szinten 0 nagyképűség nélkül magasabb szinten állok agyilag, gondolkodásban, logikában, hogy degradálja őket hogy 29 évesen okosabbvagyok mint ők 53 évesen. Sok mindenre rjöttem (eddig naív voltam): az emberek sokszínűek, kígyók, érdekemberek, s idióták, mert cél nélkül másnak tesznek be. Meggyűlöltem az embereket. Betegségem révén megszűnt a külső világ számomra. Kapu a facebook lett más híjján. 2 szó: hogy vagy? se jött azoktól az emberektől akikért hajdanán mindent megtettem. Egyik szemem nevet az eszem miatt, a másik sír a nagysága végett. :) :(

Legjobb válasz: Ugyan ilyenrol meg nem hallottam , de orulj nek tok jo! En biztos nyelvet kezdenek tanulni. A hatrany pedig hogy a hajad fogod tepni a primitivsegtol. Keresd a menzasokat... :-) Valoszinu a tobbiek szemeben nagykepunek hatsz... pedig ez nem az. Ja... es hogy vagy ? :-)

Ugyan ilyenrol meg nem hallottam , de orulj nek tok jo! En biztos nyelvet kezdenek tanulni. A hatrany pedig hogy a hajad fogod tepni a primitivsegtol. Keresd a menzasokat... :-) Valoszinu a tobbiek szemeben nagykepunek hatsz... pedig ez nem az. Ja... es hogy vagy ? :-)
És ez csak úgy egyszercsak alakult ki? Nem vagy asperger?
A kérdező hozzászólása: 10:1000000-ból az elõfordulási esélye ennek. Rohadt ritka. Nem Nem asperger! Egy genetikai anyagcserezavarral járó idegbetegspég. 20 éve gyûlik bennem, majd apránként kezdett elromlani az agyi képességem, lásd fõiskola. Még mindig beteg vagyok, nem igen sikerült új ismerõsökre szert tenni. A megmaradt ismerõseimet degradálja az, hogy okosabb vagyok. Sajnos mellettem mindenki hülyének érzi magát 30 perc után. Az emberek nem szeretik ezt. Vágyok egy okos társaságra. Kik azok a menzások? Az itt leírt sztori a lerövidített, leegyszerûített sztori. A helyzet ennél sokkal bonyolultabb.
Róluk beszéltem, a magasabb iq-val rendelkezõk vannak itt, rengeteg iq tesztet töltenek, csomó logikai játékot ismernek: http://mensa.hu/

Mit tennél ha meglátnád egyik volt osztálytársadat/akivel jóban voltál/ egy olyan oldalon ahol szexuális szolgáltatásokat nyújt férfiaknak?

Mit gondolnál róla? Pletyiznél róla másoknak? 23/N

Legjobb válasz: Nem "pletyiznék" munka az is. Viszont lehet elmennék egy alkalomra

Nem "pletyiznék" munka az is. Viszont lehet elmennék egy alkalomra
Semmit. Nem, minek?
Semmi rosszat. Lattam en mar olyan lanyt, akin vegigment fel Magyarorszag, megis neki volt a legjobb szive a munkahelyemen. A tobbi csaj meg egy nagy szutyok volt lelkileg. Ezek szerint meg nincs nagy elettapasztalatod, kedves kerdezo. A masik csaj meg azert volt ilyen, mert meghalt a baratja, es rettegett a kozelebe engedni egy masik ferfit. Felt, hogyha megszeert valakit.. Ne errol itelj meg egy embert. A latszat neha csal.
Létezhet, hogy valaki bosszúból felteszi egy ilyen oldalra, de ennek kisebb az esélye.
Tudod kerdezo, a ferfinak mindent megbocsatanak. De a nonek, annak ki bocsat meg?
Szia. Nos, a helyzet az, hogy mindenki úgy éli az életét, ahogy azt szeretné. Nincs ezzel semmi gond. Ki milyen beállítottságú. Õ ezt meg tudja tenni, gond nélkül, bizonyos okok miatt, amit most mi itt nem tudhatunk. S mi például, nem lennénk rá képesek. Az én véleményem az, hogy ne szólj senkinek. S Te is felejtsd el. Ha mégis motoszkál benned a gondolat, akkor elõször gondold át a helyzetét. Próbáld megismerni. M ha vagytok olyan kapcsolatban meg is kérdezheted akár... amit tudni szeretnél. Mert, ha mindezt szemtõl szembe teszed, azért egy picit sem haragszik az ember. Egy a fontos, úgy ne beszélj ki senkit a háta mögött, hogy azt sem tudod miért teszi azt amit tesz.
A kérdező hozzászólása: Nem merek rákérdezni nála, az lehet ciki lenne neki? Úgy vagyok én is hogy jobb csöndben maradni, csak most mindenki errõl témázik... Esetleg létezik olyan, hogy mondjuk egy volt pasija felteszi egy ilyen oldalra? Ez létezhet? Vagy ne legyek naiv? :)
Nem pletykálnék róla. Meglepõdnék, de elkönyvelném magamba annyival, hogy "na ez is csak ennyire vitte", vagy valami ilyesmi...
megkérdezném tõle hogy miért rakta fel magát.semmiképpen nem pletykálnám el a többinek..
Osztálytalin leitatnám... :) Azt, amit a többi prostiról. NEM! 20f
Semmit. Ha igy el, akkor igy el. Mit erdekel az engem, hogy keresi a penzet? 18/l
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok az a lány, az egyik ismerõsöm. Én igazából sajnálom, hogy idáig jutott. Sok minden közrejátszódhatott nála, család, pasik... De ettõl már ebbe kell belemenekülnie egy nõnek? Még nem pletyiztem róla, de mások igen.Én is onnan tudom.
Nem csinálnék semmit. Meglepõdnék, de az õ dolga.
Megkérdezném, hogy a régi ismeretség miatt adna-e egy kis kedvezményt XD

Mit tennél, ha egy nő ezt mondaná neked (és te is nő vagy) "Édes leányom, te olyan szexi vagy, nemhogy elmész kandúrok után. "?

Legjobb válasz: Furán néznék, és örülnék, hogy nem értem, mit mondott, mert nem biztos, hogy akarnám érteni.

Furán néznék, és örülnék, hogy nem értem, mit mondott, mert nem biztos, hogy akarnám érteni.
Furcsán néznék, hogy szavakat úgy tesz egymás mögé, hogy annak nincs értelme. Illetve figyelmeztetném, hogy beszél, de nem mond semmit.
A mondat fordítása: Túl jó nõ vagy ahhoz, hogy te fuss a férfiak után. :D Megköszönném a bókot.
Javasolnám neki, hogy tanuljon meg értelmes mondatokban beszélni.
Ezt dícséretnek szánta, azt mondta ezzel, hogy menjek már pasizni, mert jól nézek ki. Mosolyognék rajta, az biztos, érdekes fogalmazás. :)
Vagy mit keresnek nálad idegen nõk, míg Te pizsomában vagy?
A kérdező hozzászólása: gyógyfördpn volt
A kérdező hozzászólása: bocsánat, gyógyfürdõn
Megköszönném, és magamban mosolyognék, mert elég kacifántos.
14-23, 14-26 :)
Jahh. Így már értelmes. Nos ez esetben megfogadnám, hogy valóban ne én fussak a faszik után. Megalázó ez már igaz. Majd azok üldöznek ha érdemesnek tartják. (elsõ voltam) 22/F :) ))
Mit keresel te idegen nõknél pizsamában?
A kérdező hozzászólása: nem, egy idegen nõ mondta
Amire Te vagy kíváncsi arra a válaszom: Nem, nem lezbi, ill. nem akar tõled semmi "olyat". Csak megjegyezte h. jó az alakod.
Gondolom anyád vagy nagyanyád lehetett, az a korosztály beszél így. Bókolni akart.
Gondolom ezt akarta mondani: Édes lányom, te olyan szexi vagy, nehogy te mászkálj már a pasik után, járjanak õk utánad! Mosolyognék és megköszönném.
A kérdező hozzászólása: pizsamában voltam, akkor mondta egy nõ
Jahh. Így már értelmes. Nos ez esetben megfogadnám, hogy valóban ne én fussak a faszik után. Megalázó ez már igaz. Majd azok üldöznek ha érdemesnek tartják. (elsõ voltam) 22/F
14.10. helyesen írta.
Úgy látom, hogy kikerekítetted a kis történeted, és már nem gyógyfürdõrõl, hanem kórházakról panaszkodsz. Elszégyellhetnéd magad, kamuzol itt össze-vissza, az egészségügy így is elég [email protected] helyzetben van. (arról nem is beszélve, hogy nem a kórház hibája, hogy te nem tudsz hazamenni és kapsz magad mellé egy szobatársat) http://praxis.blog.hu/2011/09/13/az_agyakon_jokat_lehet_szex..

Mit tennél akkor ha egy olyan pasi aki tetszik neked, de ő nem akkar töled semmi komolyat felajánl neked egy szaxuális barátságot?

Legjobb válasz: Elküldeném a jó büdös francba, mert úgy érezném, hogy csak kihasznál...

Elküldeném a jó büdös francba, mert úgy érezném, hogy csak kihasznál...
Ha barátok vagyunk, és tudom, hogy ez nem töri meg a barátságunkat, simán. Volt rá példa, és tök jó volt. 21/L
én belementem és most szenvedek egy hónapja..kutyául vagyok minden percben õ jár a fejemben!!Szerelmes vagyok nagyon de nem akartam de az érzéseknek nem lehet parancsolni..igy pórul jártam!!Tudom ajánlani h ne menj bele még most könnyebben elfelejted
én (majdnem) bármelyik fiatal csajnak felajánlok egy szexuális barátságot. fogadjátok el
Én is pont ebben a helyzetben vagyok. Nem hagyom magam sosem. Csak kacérkodok vele, meg néha hagyom, hogy tapizzon, meg séta közben átöleljen, de semmi több.
Pofon vágnám és elfelejteném.

Mit tennél ha feltalálnának egy olyan gépet, amivel összelehet kapcsolni az emberek tudatát, és be kellene lépned?

Tehát egy olyan gép, ami az emberek személyiségét, emlékeit, akaratát egy nagy közös kollektív emlékhalazhoz, tudathoz és akarathoz kapcsolná, hozzá, és onnantól megsz?nnél mint egyedülálló személyiség. Mindenki tudna rólad mindent, te is tudnál mindenkit?l mindent, mindenki megértene és te is mindenkit megértenél mert egy személlyé válnátok. Mint mikor egy pohár vizet beleöntenek a tengerbe. A kérdés ellenkeznél vagy önként kapcsolódnál a kollektívába?

Legjobb válasz: A star trekben volt egy ilyen faj, át tudtak alakulni emberi formába de az eredeti formájuk ilyen kocsonyás/folyós állapot és az anyabolygójuk egy nagy tenger volt amiben mindenki a nagy egység részét képezte.

A star trekben volt egy ilyen faj, át tudtak alakulni emberi formába de az eredeti formájuk ilyen kocsonyás/folyós állapot és az anyabolygójuk egy nagy tenger volt amiben mindenki a nagy egység részét képezte.
Mi a Borg vagyunk. Asszimiláljuk magukat. Minden ellenállás hasztalan.
Belépnék. Biztos érdekes lenne.
Felkeresnék egy reikimestert.
Természetesen erõsen reménykednék, s nem adnám fel. De a váltás is nagyon fontos. Igaz barátom ilyet nem mondana - új ismerõsök után kellene néznem.
Ehh, vmi ilyesmi van velem.. nem reménykedek, beletörõdtem, rosszabb csak nem lesz, ha meg lesz azt is leszarom. ^^
Én feladnám, nem minden küzdelem éri meg ha szenvedned kell, Ha már a halál megváltás lenne , azt választanám, feladnám, habár a remény soha nem vész el, reménykedni az utolsókig kell! Várnám a MEGVÁLTÓ HALÁLT , de közben minden pillanatban örülnék hogy még élek!!
Soha sem adnám fel!!!!Magamhoz húznám a kedvesem, és kérném, hogy adjon erõt...valamint a saját bennemlakó Istent szólítanám mag, hogy kerekedjen fell a bajaimon!!
ilyenkor kell a vonzás törvényét müködtetni az életedben... :)
Feladni soha!Én már voltam a halál kapujában, hidd el , tudom mit beszékek.
Hááááát nekem errõl az a véleményem hogy reménykedni mindíg lehet, de ennek érdekében tenni is kell! Pl mindenki reménykedik vagy szeretne 5-ös lottó nyertes lenni. Ennek érdekében ki is kell tölteni a szelvényt. Remélem hogy Érti mindenki hogy mire célzok ezzel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!