Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél egy olyan (18 db)

Te mit tennél egy olyan helyzetben, ahol beszélgetsz a csajjal 2 hónapja neten, majd találkozóra invitálnád de nem merne elmenni? :-D

Rohadtul elvagytok a neten, minden klappol, de nem merne elmenni, amikor messze laktok egymástól ráadásul te mész a városába, de még így se? :-D

Legjobb válasz: Akkor ott valami nagyon gyanús. Felejtõs a csaj.

Akkor ott valami nagyon gyanús. Felejtõs a csaj.
Szerintem is hagyd, ha semmilyen módon nem akar találkozni.
A kérdező hozzászólása: Tudjátok könnyû mondani, de minden nap dumálunk, és egyszerûen már az életem részévé vált õ, és kicsit úgy érzem én is az övéé.
Mintha az én esetemet irnad le :o ez durva .. Bár mi most talakozunk de detto
mint a lufi, úgy durrana ki ez a kapcsolat. persze megpróbálnám rábeszélni, meg minden, de ha nem hát nem.
Én is voltam pont így, de én találkoztam is vele.
azt gondolnám, hogy annyira mégse jövök be neki mint hittem. Hidd el ha bejönnél neki akkor ugrana az elsõ kis kretén próbálkozásodra. Viszont ha nem jössz be neki akkor bármit csinálhatsz soha nem is fogsz neki.
Norbi, te vagy az??? :O
A kérdező hozzászólása: #7: értem, de honnan tudhatná hogy nem jövök be neki, ha õ még nem látott? Csak én láttam õt képeken. Õ még nem kért képet, nem hozta fel magától a találkozót, ennek ellenére 3, hónapja napi szinten beszélünk neten és pikánsabb levelezéseket is ejtünk. Jól érezzük magunkat, de azt mondja, fél, hogy elveszne élõben a varázs, hogy már nem lenne ugyanez. Mit tegyek? Nem Norbi vagyok.

Mi tennél, ha azért nem kapnál diplomát mert nem tudtál teljesíteni egy olyan tantárgyat (sítábor) ami több mint 60 ezer forint?

Legjobb válasz: Egyetemen nem tolnak semmit a segged alá. Neked kell utánajárni a dolgoknak. Ha nem tetted meg, az a te hibád. Amúgy 60 ezer forintot azért nem olyan nehéz összeszedni...

Egyetemen nem tolnak semmit a segged alá. Neked kell utánajárni a dolgoknak. Ha nem tetted meg, az a te hibád. Amúgy 60 ezer forintot azért nem olyan nehéz összeszedni...
nem tudom hova jársz ha valami osztrák sísuliba még akkor is furcsa de sztem ez hülyeség
? Kreditért ment a sítábor? Mi a f.sznak jelentkeztél, ha nem tudod kifizetni?
A kérdező hozzászólása: Kaposvári Egyetemen tanulok. Angol mûveltségterületes tanító akartam lenni, de az nem indult. Tesi, ének meg magyar indult csak. Tesi tünt a legjobbnak de természetesen azt, hogy a tábor kötelezõ senki nem mondta meg késõbb is derült ki.
Gondolom valamelyik tesit ki lehetett váltai a sítáborral, arra hajazott, hogy majd elmegy, aztán nem tudott elmenni, és most bukta a diploma. Mit éreznék? Azt, hogy hülye voltam. Több lábon kell megállni, mindig kell B terv. Én teljesítettem volna a tesit, és a sítábor lett volna a B terv. Mert ha nem sikerül, akkor abba a helyzetbe kerülök amiben te vagy épp.
Jövõ évre összespórolnám, mert nincs más választásom.

Mit tennél hogy ha egy kalóz csapat elrabolna téged egy ûrhajóval és kidobnának egy olyan bolygóra ahol pónik vannak?

Legjobb válasz: Megszelídítenék egy pónit,üldözõbe venném a kalózokat,megszerezném az ûrhajót,és hazajönnék.Aztán feljelenteném õket emberrablásért:D

Megszelídítenék egy pónit, üldözõbe venném a kalózokat, megszerezném az ûrhajót, és hazajönnék.Aztán feljelenteném õket emberrablásért:D
pónikolbászt
Velem már volt ilyen.A pónik nagyon kedvesek voltak velem.:)
Meghódítanám és magamévá tenném a pónik legszebbikét. Gyermekeinknek pedig Pónember és Empóni nevet adnám.
Megdöbbennék.
felhívnám a haverokat, hátha kérnek a cuccból


Mit tennél, ha nem sokkal a diploma előtt úgy éreznéd, hogy éveket pocsékoltál egy olyan képzésre, amire nincs is szükséged, mert ezen a területen a szakképzés többet ér, és rájössz, hogy csak a szüleid akarták minden áron a diplomát?

Legjobb válasz: Hát mostmár mind1!!!A diploma az diploma marad!Azzal , hogy megszerzel egy diplomát, azt akárhogy is nézzük de nem lehet idõ pocsékolásnak nevezni!. Esetleg ezután váltasz egy más téma körre és abból is szerzel egy diplomát!

Hát mostmár mind1!!!A diploma az diploma marad!Azzal , hogy megszerzel egy diplomát, azt akárhogy is nézzük de nem lehet idõ pocsékolásnak nevezni!. Esetleg ezután váltasz egy más téma körre és abból is szerzel egy diplomát!
Tanulással senki nem lesz szegényebb (mármint szellemiekben). Nyugodtan elvégezhetsz még egy szakképzést is, abból károd nem lesz, hogy egyetemet is végeztél.
A kérdező hozzászólása: Nem a témakörrel van a baj, mert a témakör ugyanaz lenne szakképzés esetén, csak szakképzésen sokkal többet és részletesebben tanítanak, hogy ebben a szakmában hasznos legyek munka területén.
Elárulnád mit tanultál?
A kérdező hozzászólása: informatikát, de itt nem számít a diploma
A kérdező hozzászólása: Az a gondom, hogy ha elvégeztem volna szakképzést ezen a területen, akkor be lehetne sorolni a tanultakat, hogy igen, ezt tanultam, ezt tudom, de a diploma csak átfogó alapképzés, semmi konkrét. A szüleim teljesen más területeken szereztek diplomát, azt gondolják, ez is olyan.
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok, hogy tudnám visszaszerezni az elvesztett ambíciómat? Ki szeretnék utazni külföldre dolgozni és tanulni, ott akarom megtanulni azt a képzést, aminek hasznát látom, aztán majd honosítom, már szervezés alatt áll, ha összejön, kicsit több, mint fél év, és kint valószínûleg több évet leszek, de elõtte be kell ezt is fejezni, csak valahol elveszett a lelkesedés, és nem tudom, mit tudok csinálni, hogy ne érezzem ambíció nélkül ilyen nehéznek.
Én májusban végeztem az egyetemen francia szakon, de már harmadikban rájöttem, hogy ez engem mégsem érdekel, de anyukám rábeszélt, hogy csináljam végig. Már akkor hülye voltam, de belementem, Most egy olyan OKJ képzésre járok ami érdekel, tetszik, de mivel van diplomám így fiezhetem a súlyos pénzeket:S Én négy évet pocsékoltam el.

Mit tennel, ha a ferjed nem akarna megszakitani a kapcsolatot a multjabol egy olyan szemellyel, akivel anno alkalmi kapcsolata is volt?

Hazasok vagyunk 3 eve es tobbszor mar megkertem,hogy ne beszeljen a lannyal,mert mergezi a kapcsolatunkat vele es rosszul esik,mindig az a valasz jott ra,hogy nagyon sokat segitett ez a lany neki es nem lenne szive letorolni. Arrol van szo,hogy amikor uj varosba ment munka miatt a ferjem es meg nem ismertuk egymast,akkor ez a lany adott neki szallast es etelt kis idore. Neha-neha ossze is fekudtek egymassal,habar a lany mar hazas evek ota,de a ferje katona..szoval neha-neha rajtakapom azon a ferjem,hogy ezzel a lannyal beszel,habar evek ota mi mas varosban elunk,de neha hazamegyunk latogatoba es akkor siman talalkozhatnanak. Tegnap is egy ilyen volt,lattam,hogy elkoszonnek egymastol,ezert masnap itthon felejtette a telefonjat a ferjem es beleneztem a beszelgetesbe ( tudom,hogy nem szep,de ugy ereztem,meg kell tennem). A lany mondja neki,hogy kar,hogy amikor itt volt legutobb,nem tudta meglatogatni ot..es ha legkozelebb jon,mindenkepp szoljon neki. Mondta a ferjem,hogy persze legkozelebb mindenkepp meglatogatja majd es telefonszamot csereltek,de epp amikor a ferjem irta volna az ovet,akkor a lany leirta helyette es irta,hogy meg mindig tudja a szamat a ferjemnek szivbol. A ferjem erre,hogy tenyleg? Es hogy puszi erte. Erre irta a lany,hogy na ezt betartatja vele..mikor elkoszontek a vegen,a ferjem odairta neki,hogy fontos neki. Amugy semmi gyanus dolga nincs a ferjemnek,de ez a csaj engem mar kezdetek ota irrital.

Legjobb válasz: "rajtakapom azon a ferjem,hogy ezzel a lannyal beszel" :) Te valami felügyelõtiszt vagy a férjed fölött? Hát mért nem engeded, hogy avval beszéljen, akivel akar, meg bünteted (megszidod), ha nem?:) Mit lehet kezdeni? Nyilván úgy ismerted meg a férjed, hogy volt neki ez a lány a barátai közt. Vagy választod akkor õt barátodnak, vagy nem. ennyit lehet tenni. Most õt evvel együtt választottad. És le akarod szoktatni? Aki nem dohányzóval akar járni, az ne jöjjön össze dohányossal, hogy aztán jól leszoktathassa! Csak Magadat szivatod evvel a választással!

"rajtakapom azon a ferjem, hogy ezzel a lannyal beszel" :) Te valami felügyelõtiszt vagy a férjed fölött? Hát mért nem engeded, hogy avval beszéljen, akivel akar, meg bünteted (megszidod), ha nem?:) Mit lehet kezdeni? Nyilván úgy ismerted meg a férjed, hogy volt neki ez a lány a barátai közt. Vagy választod akkor õt barátodnak, vagy nem. ennyit lehet tenni. Most õt evvel együtt választottad. És le akarod szoktatni? Aki nem dohányzóval akar járni, az ne jöjjön össze dohányossal, hogy aztán jól leszoktathassa! Csak Magadat szivatod evvel a választással!
Te tudod magadról, hogy mit bírsz elviselni, mennyire vagy paranoiás vagy sem. Ha téged ez ennyire irritál, ha megcsal, ha nem, akkor mondd meg a férjednek, hogy nem vagy képes megbízni benne, akkor mondd meg neki, hogy inkább váljatok el, mert így nem tudsz élni. Szerintem az ember azt érzi, ha megcsalják. Nem tudhatjuk, hogy te ezt érzed és azt, hogy hülyét csinál belõled a párod, vagy túl bizalmatlan vagy... Hülyék ne legyünk, de azért bízni is kell a párunkban! Én nõ vagyok és még mindig tartom a kapcsolatot valakivel, akivel már legalább 7 éve szakítottam. Egyszerûen azért, jól ismerem, tudom mi érdekli, mit csinál, mit dolgozik, merre tart, és ha olvasok valami érdekeset ami számára még érdekesebb, vagy csak hasznára válhatok azzal, hogy valamit megosztok vele, akkor miért ne tegyem? Ha pl tudom, hogy hupikék csempéket gyûjt, és én látok valahol egy olyat, akkor miért ne írjak neki? Ha ismerem a szüleit, akkor miért ne kérdezzem meg néha, hogy mi van velük? stb... Azért mert nem jöttünk ki, nem tudtunk együtt élni, még nem tartom rossz embernek, semmi rosszat nem tett velem. Mondjuk az idegesít, hogy elvett egy csomó évet az életembõl, amikor még együtt voltunk, de végülis elõbb is szakíthattam volna... Ettõl még nem egy nagy ívben kerülendõ alak. Nem leszek szerelmes belé és össze sem fekszem vele. De szívesen szóba állok vele... Nem örülnék, ha a leendõ párom ezt kifogásolná, de ha csak úgy nyugodt, ha nem állok többé szóba vele, akkor én a kedvéért megtenném. Megmondanám az egykori exnek, hogy betegesen féltékeny a párom, de ez van, szeretem és alkalmazkodom hozzá, mert ilyen vagyok, ám logikát nem látnék benne... jobban díjaznám, ha bízna bennem...
"magatol ertetodo kellene legyen, hogy hazas emberkent nem beszelek flortolo uzemmodban egy lannyal sem, foleg nem olyannal, akihez regem kozom volt" Pontosan.
Világ életemben hülységnek tartottam azt, hogy ha összeházasodik két ember, akkor utána megszüntetik mindenféle társasági kapcsolataikat. Nyilván nem folytatni kell bármit is az exekkel, de azért a kapcsolatok végleges lezárása túlzás. Ugyanígy szokták megszakítani a friss házasok a baráti kapcsolataikat, utána meg pár év alatt befásul a házasságuk, ráunnak egymásra. Közben rettegnek attól, hogy szakítsanak, mert addigra az összes barát elpártolt tõlük, hisz õket sem keresték. A feleség és a férj is általában. Így szokott az lenni, hogy pár év után ott ül az anyuka a pici gyerekével, halálra unja magát, hogy nincs kivel beszélgetnie, mert mivel a barátai nem voltak fontosak számára, így most már õ sem az számukra, ezért állandóan a férje nyakán ül, és várja, hogy hazajöjjön, ha késik, már félrelépésrõl gyanakodik. Ha gyanakodik, a férje is megunja, és végül kocsmába megy vagy tényleg félre is lép, mert a haverjait addigra más õ is rég elveszítette... Ahelyett, hogy a családi élet mellett néha szóba állnának a régi ismerõsökkel.
Kedves hozzászólók! Nem kívánom sokáig osztani az észt, mert ezen az oldalon az lenne a legfontosabb, hogy segítséget nyújtsunk a kérdezõnek, amennyiben pedig ezt nem tudjuk megtenni jobb ha tovább lapozunk. Nem tudok azonban elsiklani az igen segítõkész és jóindulatú válaszaitok mellett. Nem vagyok ügyvéd, mégis úgy érzem, meg kell védenem a kérdezõt, aki egy számára nehéz és kellemetlen kérdéssel fordult felénk, mert nem biztos a saját ítélõképességében, szakemberre pedig nincs mindenkinek kidobálni való pénze. Gusztustalan dolognak tartottam mindig azt, ha valaki segítség helyett lehord valakit, ám, ha neki van hasonló gondja, akkor "Dögöljön meg a világ, mert nekem fáj!" Örüljön mindenki, akinek nem volt hasonló problémája, de a nagyszerû filozófiáját tartsa meg magának, mert ha a kérdezõ arra vágyna, hogy gúnyosan a lelkébe tapossanak, egyszerûen elkísérné a férjét a feltételezett szeretõjéhez, és végignézné az akciót. Kedves Kérdezõ! Véleményem szerint az aggodalmad jogos, ám mivel nem szabad azonban készpénznek venned a feltételezésedet, jobb volna, ha mielõbb a végére járnál az ügynek. Ha valakiben felmerül a bizalmatlanság, annak az esetek túlnyomó többségében van alapja, legfeljebb több az olyan álszent ember, aki ezt tagadja. Nem veled van a baj! Több módon is megbizonyosodhatsz arról, hogy hûtlen-e a férjed, de egyet biztosan át kell gondolnod: Ha leültél vele, és elmondtad neki az aggodalmaidat, megkérted, hogy tartsa távol magát a hölgytõl, õ pedig nem is próbált megérteni Téged, akkor sajnos elképzelhetõ, hogy az érzelmei irántad megváltoztak. Ha õ nem veszi komolyan a te fájdalmaidat és félelmeidet, az egy intõ jel arra, hogy már nem vagy neki annyira fontos, mint voltál. Ha egy egyszerû barát lenne számára a hölgy, akivel sosem létesített volna intim kapcsolatot, jogosan mondhatná, hogy túlreagálod, de mivel többször is együtt voltak, bizony igazat írt a férjed, a lány valóban fontos neki. Amiket a beszélgetésben láttál, és leírtad ide, azok sajnos valóban arra utalhatnak, hogy ha épp nincs is köztük semmi, mert a körülmények nem teszik lehetõvé, adott szituációban mindketten hajlandóak lennének rá. Én személy szerint úgy gondolom, hogy a megcsalás is, mint minden, fejben kezdõdik, és ha nem is fajul tettlegességig, ha már csak a gondolatával is eljátszik, bizony van okod aggódni. Tedd fel a kérdést magadnak: A te férjed eltûrné, hogy kérését semmibe vedd, és találkozgass egy férfival, aki korábban a szeretõd volt? Ha pedig eltûrné, és el sem gondolkodna azon, hogy "mi van, ha?..." akkor vajon számítasz neki egyáltalán? Ezzel persze most biztosan közmegbotránkoztatást váltok ki, de vállalom. Azt tudom tanácsolni neked, hogy mindenek elõtt ne tégy elhamarkodott lépéseket, és ne vádaskodj egyértelmû bizonyíték nélkül, mert amid van most, az nem bizonyíték, csak feltételezés. Próbálj meg higgadt maradni, és ne legyen gyanakvásra utaló magatartásod, mert árthatsz vele. Annyit érnél el a dologgal, hogy a férjed jobban odafigyelne, beszélgetéseit törölné, és állandó feszültség lenne köztetek. A vitákból mindig te jönnél ki vesztes félként, õ pedig nyugodtan folytatná, amit eddig, mondván, hogy úgysem hagyod el. Amit tehetsz, hogy kedves maradsz, nem indukálsz veszekedést, és résen leszel. Csúnya- nem csúnya dolog (annál nem csúnyább, amit õ tesz), csekkold folyamatosan, de úgy, hogy errõl ne tudjon. Ha ráakadsz egy olyan egyértelmû bizonyítékra, amit nem fog tudni letagadni, akkor ülj le EGYEDÜL, és gondold át, hogy képes vagy-e vele folytatni, tudván, hogy jobban szereted, mint õ téged. Képes vagy-e neki gyerekeket szülni, és 30-40 éven át azon aggódni, hogy hol van, amikor azt mondja, hogy túlórázik. Ha úgy döntesz, hogy nem tudod folytatni vele, akkor mondd el, hogy tudsz a viszonyról, és támaszd alá, de ha nem vagy képes õt elhagyni, akkor ne tégy semmit, mert ha azt látja, hogy neked ez belefér, megszûnik irántad minden tisztelete, és onnantól egy szõnyeg leszel számára, akit mélyen megvet.
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak az elejét. Én megértem a kérdezõt. Nekem rosszul esne, ha egy nõ nyomulna a férjemre (mert azt csinálja), és a férjem meg még adná is alá a lovat. Lehet, hogy a csaj csak haver, de szerintem egyértelmû, hogy többet akar a férjedtõl. Pontosabban csak egy dolgot, mert a férje sokat van távol. Lehet, hogy a férjed nem akar már tõle semmit, legfeljebb haverként kezeli, de csakis rajta múlik, hogy lesz-e ebbõl több, vagy sem. Hogy mit reagálnék? Nehéz erre okos dolgot mondani, de engem is nagyon zavarna a helyzet. Biztos, hogy leülnék vele beszélgetni, elmondanám az aggályaimat, és megkérném, hogy ne látogassa meg. Ha viszont tényleg ennyire fontos, és csak barát, akkor ezentúl együtt menjetek hozzá vendégségbe, ahogy egy család szokott a másik baráti családhoz. Ha nagyon tiltakozik, akkor lehet, hogy van okod aggódni.
Megmondanám neki, hogy tarkarongyolhat a r.bijéhez, holnap beadom a válást és még ma elköltözöm. Nekem ez már nem fér bele!
A kérdező hozzászólása: Jajj, koszonom utolso elotti 2 valaszt, mar jo par eve fent vagyok itt, de ezek eletem legertelmesebb valaszai. Es persze koszonom mindenki masnak is, aki idejet szanja egy valaszra :)
KAMU: "masnap itthon felejtette a telefonjat a ferjem es beleneztem" "es telefonszamot csereltek, de epp amikor a ferjem irta volna az ovet, akkor a lany leirta helyette es irta, hogy meg mindig tudja a szamat a ferjemnek szivbol." Ha épp telefonon írkáltak egymásnak, akkor minek kellett volna telefonszámcsere? Várj, megírom neked a számot, amire épp mosz küldtél smst? :D
Én voltam hasonló helyzetben, és nagyon rossz volt, sajnos. Egy ideig nyomult rá a csaj, akivel párszor lefeküdtek még elõttem. Mi még épp hogy csak összejöttünk, úgyhogy nem tudtam mire számíthatok, hogy megbízhatok-e benne. Amikor elmondtam a félelmeimet neki, ô megértette és megszakították a kapcsolatot. Azóta bízom benne, mert már tudom, hogy nem élne vissza a bizalmammal és hogy számíthatok rá bármiben.
25, lehet ám a facebookon történt üzenetváltás is, amit telefonon is meg lehet nézni. De akkor értelmezd úgy, hogy a történet kamu, de a helyzet lehet valós. Arra mit tudnál írni?
Az igaz, hogy nem szabad minden kapcsolatot megszakítani a régi ismerõsökkel, csak mert jön az új szerelem, de szerintem van különbség ismerõs és ismerõs között. Van, aki tényleg barátja a párodnak, és fontos neki, és van, aki azon túl hogy barátkozik, próbál máshogy is közelebb kerülni hozzá.
Van különbség ex és ex között! Más az, akivel a kölcsönös meg-nem-értés miatt ment szét a kapcsolat, és azóta mindenki éli az életét, lett családja stb. És más az amikor az egyik félben még élénkek az érzések, aminek lehetõség szerint hangot is ad, mindenféle hátsó szándékkal. Sajnos sokszor a férfiak nem érzik a különbséget, és nem fogják fel ezt a hátsó szándékot, talán még jól is esik nekik, ha kapnak pár kedves megjegyzést. És ez utóbbi nekem sem tetszik, nagyon nem, míg az elõbbivel semmi gond nem lenne. Nálunk is volt hasonló probléma. Megmondtam a páromnak, hogy nekem ez rosszul esik, és gondoljon bele õ mit érezne fordított esetben. Persze neki sem esne jól, csak mondta hogy erre eddig nem is gondolt, bocsánatot kért. Azóta hanyagolja azt a nõt, vagy csak én nem tudok róla, nem is érdekel, mert tudom, ha meg akar csalni, akkor úgyis megtenné. Viszont azóta nem idegesít a dolog. Szerintem próbálj meg vele beszélni errõl, nyugodtan, nem hisztisen, tárgyilagosan, hogy szeretnéd ha pontot tennétek valahogyana dolog végére, úgy hogy mindenki megnyugodjon. Ez korrekt lenne.
Szia. Én az én példámat tudom Neked leirni, kérdezõ. Nálunk 3 hónapja történt egy szakitás, majd ezután a páromnak volt egy egy éjszakás kalandja. Tudni kell, hogy a kolléganõjével õ baráti viszonyban volt, viszont egy buli után megtörtént köztük a dolog. Ezután a nõ elmondta Neki, hogy õ szerelmes belé. Párom mondta, hogy õ csak baráti érzelmeket táplál felé, meg is bánta az egészet, majd hetek után megkeresett engem, bevallott mindent és elmondta, hogy engem akar, hiányzom neki stb. Én mostanra tudtam megbocsájtani neki mindent, újra együtt vagyunk, DE! Megmondtam neki, hogy én megértem, hogy õk barátok voltak, de ennek már annyim hisz a nõ többet akart és szerintem még most is akarna és nem vagyok hajlandó a történtek után támogatni azt, hogy õk továbbra is csevegjenek. Nekem nagyon rosszul esik, mert érzem, hogy a nõ többet akar. Páromnak elhiszem, hogy csak testiség volt , megbeszéltük a dolgokat, de akkor sem tudom elviselni, hogy barátként visszairjon neki. Engem zavar, pont. Megkértem, hogy döntsön. Vagy elfogadja, hogy én nekem ez a kérésem vagy nem, de akkor felejtse el az újrakezdést. Õ belement, hogy nem komminikálnak, sõt, még a munkahelyére sem ment vissza emiatt (nem én kértem) Ha mégis megtudnám, hogy az igérete ellenére beszélgetnek én kidobnám, pedig jópár év van mögöttünk. De ezt õ is tudja, nyilt lapokkal játszom, nem szeretem, ha hülyének néznek :)
Mondom én, hogy nem létezik nõ-férfi barátság... :D Az egyik mindig többet akar (még ha csak egy pillanatra is)
Kikernem magamnak, hogy puszikat kuldozgessen a volt szexpartnerenek, es a bizalmaskodast is. Az ilyen alkalmi kapcsolatokat le szoktak epiteni intelligens emberek, ha komoly parkapcsolatban elnek, nem pedig keresik egymas tarsasagat. Ha a ferjem a korabbi szexpartnerenek kuldozgetne smsben puszikat, akkor megkernem, hogy valasszon. Ha engem akarma felesegenek, akkor tiszteljen meg azzal, hogy megszakitja a kapcsolatot vele. Ha tovabbra is szeretne tartani, akkor elvalnek. En nem akarok ezen zsolozsmazni, hogy vajon mikor fekszik ossze vele.
15: Hogy érted ezt? Van vezetékes telefonotok, de a lány mégis a férjed mobilján telefonál csak?
Én nem drámáznék, ugyanis ha a férjem félrekefél akkor megteszi akkor is ha hisztizem, és ha nem. Azt tudom, hogy sokszor mi nõk hajszoljuk bele a férjünket más nõ karjába ha gyanúsítgatással, kutakodással. Egyébként az én férjemnek is van egy régi volt barátnõje, aki anno annak idején szintén sokat segített a férjemnek. A férjem tartja vele a kapcsolatot, de engem nem zavar. Mivel a nõ családanya, boldog feleség. Csak a régi barátság van meg. Nálatok is ez lehet. Csak régi barátság, és a nõ csak alapból ilyen amilyen. Ettõl még nem fog megcsalni, de haragudni fog, hogy beleütötted az orrodat a magánügyeibe. Attól, hogy házasok vagytok még legyen egy kis magánszféra mindkettõtöknek.
Én sosem kérem a páromat, hogy miattam szakítson régi barátokkal, akiket elõttem ismert már. Elfogadtam én a múltjával együtt.
Neha-neha ossze is fekudtek egymassa Na itt hagytam abban, megérdemled ha hagyod
Én férfi vagyok, de a helyedben én nem tûrném ezt a "kapcsolatot". Teljesen érthetõ, hogy téged az zavar. Ha a férjed nem veszi figyelembe az érzéseidet, akkor nem tisztel téged.
"mindig tudja a szamat a ferjemnek szivbol" to know something by heart Ez a kérdés akkora kamu, mint ide Hanoi de amúgy az alapötlet érdekes
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek. En ugy vagyok vele, ha en kibirom effele "maganszfera" nelkul, akkor en is elvarom ezt cserebe tole. Egyaltalan nem beszelek fiukkal a multambol, de meg csak alapjaraton sem, nem is hianyzik egyaltalan. Miert lenne a kerdes kamu? A ferjem angol es angolul bszeltek a lannyal es pont igy irta a lany, hogy "i still know your number by heart" es nem tudtam maskepp megfogalmazni, csak igy, hogy szivebol tudja meg a szamat.
"En ugy vagyok vele, ha en kibirom effele "maganszfera" nelkul, akkor en is elvarom ezt cserebe tole. " De mért akarsz kibírni és õvele kibíratni olyan dolgokat, amik rosszak, sokkal rosszabbak, mintha nem kéne kibírni. Nem értem, miért erõltetsz Magadra és másokra olyan dolgokat, amik rosszak?.... Ez fura...
"En ugy vagyok vele, ha en kibirom effele "maganszfera" nelkul, akkor en is elvarom ezt cserebe tole." A szeretet szabadságon alapul, nem szükségen és elvárásokon. Attól, hogy te hülye vagy, másnak nem muszáj azzá válni. Amit csinálsz, az beteges, fõleg 3 év házasság után. Mi a francnak mentél hozzá? Akkor is ugyanígy megvolt ez a barátság. Azt hitted, a kedvedért majd "letörli"? Hinni a templomban kell. Engem is sokminden irritál, pl. a szomszéd, de se le nem töröltem, se el nem költöztem. Sõt, képes vagyok civilizáltan viselkedni vele. Szerintem ez egy házasságban is elvárható. Nekem is vannak barátaim, a férjem soha nem kérné, hogy szakítsam meg a kapcsolatot velük (nem is tennék ilyet), sõt, õ is tartja a kapcsolatot a korábbi párjával. Ettõl még az én férjem. Nem kell túlreagálni ezeket. Ha megcsal, az nem a nõ miatt lesz, hanem azért, mert nézegeted a telefonján, és úgy viselkedsz, mint egy 15 éves. Akkor még cuki ez a féltékenykedés, de felnõtt embertõl már elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Nem szandekozom raeroltetni senkire, epp ez a szomoru, hogy ez magatol ertetodo kellene legyen, hogy hazas emberkent nem beszelek flortolo uzemmodban egy lannyal sem, foleg nem olyannal, akihez regem kozom volt. Forditott esetben, ha engem kerne meg a ferjem ilyenre, engem nem erdekelne es megszakitanam a kapcsolatot a lannyal, ha ez a hazasagunkat segiti. De szerintem erteto modon aggodom, mert latom hogy alakulnak a dolgok. Eleinte csak dumalgatasok, aztan mar jonnek a talalkozok, eleinte csak neha-neha, aztan egyre tobbet es amilyen ez a lany alapbol is, ahogy flortol a ferjemmel, haaat nem hagy nyugodni..
10: "Nem szandekozom raeroltetni senkire, epp ez a szomoru, hogy ez magatol ertetodo kellene legyen, hogy hazas emberkent nem beszelek flortolo uzemmodban egy lannyal sem, foleg nem olyannal, akihez regem kozom volt. " Ez nem magától értetõdõ dolog mindenki számára, hanem ez a Te saját elvárásod, saját világképed. Ellenpéldának ott van rögtön közvetlen közeledben a férjed. Õneki nyilvánvalóan nem tartozéka a házasságnak ez. EZÉRT kell az embernek az önismeret, hogy ezt tudatosítsa magában, és NE válasszon olyan embert, aki nem felel meg alapvetõ elvárásainak. Te tudtad ezt róla, mert a házasság elõtt is így volt, és mégis hozzámentél. Hát, nem voltál elég okos, elég tudatos! Nem tehetsz egyebet, mint hogy most, érettebb fejjel korrigáld! ÕT nem tudod megváltoztatni, csakis saját Magadat és a saját döntéseidet!
A kérdező hozzászólása: Szabadsagon alapul? Annyi szabadsaga azert van, hogy ne erezze bezarva magat, nem tartom porazon. Ahhoz hogy szabadnak erezd magad, nem kell massal flortolgetni meg talalkozgatni. Nem ertem, hogy a mai hazassagok miert veszik ennyire felvallon a dolgokat. Es ez hulyeseg, hogy pont ezzel lokom mas karjaiba, mert ha kepes megcsalni, akkor enelkul is elobb-utobb megtenne. EZ csak egy tipikus kifogas arra, hogy miert csal meg, hogy meg en legyek a hibaforras..de amint mondtam, ha o alapbol ilyen konnyeden megcsalna egy ilyen hulye kifogas reven, akkor mar reg nem en rontottam el a dolgokat.
Hát nem is tudom.... Én sosem hittem a férfi-nõ barátságban, az egyik félnek mindig van egy gyenge pillanata, és többet akar. Nem drámáznék, az biztos, egy szót sem ejtenék az egészrõl. Hagynám az egészet. Ha meg akar csalni, akkor meg is fog vagy ezzel a nõvel, vagy mással. Ha nem akar megcsalni, akkor meg nem fog sem ezzel a nõvel sem mással. Egy biztos: a gyanúsítgatás, nyomozgatás, kérdezõsködés SEMMI JÓRA nem vezet....
A kérdező hozzászólása: Nem tervezem en sem szova tenni, majd alakulnak a dolgok maguktol, ezt befolyasolni nem tudom. De azert jo tudni errol, majd rajta tartom a szemem, mikor legkozelebb megyunk haza latogatoba.
A kérdező hozzászólása: De ha a lany semmit nem akarna, miert csak a ferjemet hivja?Tud rolam is egy az egy eves kislanyunkrol is.
Bár az én kapcsolataimban még nem volt ilyen, néhány vészesen hasonló példát láttam már ismerõsi körben: -Két régi osztálytársamból lett házaspár egy osztálytalálkozó után, ahol a pasi tartotta a kapcsolatot a falujából származó gyerekkori szerelmével. Annak is volt már férje, mégis néha-néha beszéltek egymással. Ez annyira zavarta a feleséget, hogy teljesen féltékennyé vált, és állandóan veszekedett a férjével. A férje a kedvéért ritkította a kontaktust, de mivel annak a nõnek a férjével is barátok lettek korábban, mégis néha elment hozzájuk. A felesége nem volt hajlandó vele tartani. Valószínûleg nem csalta meg sose a feleségét, mégis ráment erre a házasságuk. Egyébként még a nõ férje is próbált beszélni a barátja féltékeny feleségével, de neki sem hitt... Elváltak. A pasi továbbra is találkozik a gyerekkori szerelmével és annak párjával. Közben meg talált magának új feleséget, akit nem zavarnak a régi barátok, szerelmek. -A másik a kollégám. Õ a felesége exére volt féltékeny. A feleségének meg már elege lett a férje alaptalan gyanusítgatásaiból, ezért maga kezdeményezte, hogy költözzenek el egy másik városba, ide a férje szüleihez. Így távol vannak az extõl, a munkahelyü(n)khöz még közelebb is, és most lenyugodott a kollégám. :-) -Meg arra is láttam már példát, hogy a pasi (régi kollégám) valóban csalta a feleségét az exével, akihez bármikor fordulhatott... A felesége állítólag nem volt elég jó az ágyban, vagy keveset törõdött vele, nem tudom. Mindenesetre megcsalta, a feleség ezt megneszelte, mert õk is gyakran csevegtek neten és mobilon. Hát nem az együttléteikrõl csevegtek, ezért nem is titkolta a férj, hogy néha beszélnek. De rájött a feleség, hogy nem csak ennyirõl van szó. És eztuán kicsapta a balhét a feleség, válóperrel fenyegetõzött. A férj erre megígérte, hogy befejezi, meg nem jelentett neki semmit, blabla. A feleség megnyugodott. A férj pedig továbbra is csalja, csak most már titokban...

Ez egy olyan kerdes, hogy mit tennel HA?

(Szoval csak megjegyzem a kerdes elott , hogy sok kiirt kerdest lattam mar errol : hogyan szakitsak a parommal? Erre jottek valaszok ami persze igaz , de mindig ott van egy DE . Szoval a valasz a kerdesre . Csak mond meg neki jobb annal , hogy hazudsz neki . Vagy, hogy milyen buta vagy nemcsak , hogy magadnak hazudsz neki is . Megerdemli , hogy ne legyen veled . Szanalmas.. es itt jon az a bizonyos DE nemtudhatod , hogy van e ebben "tapasztalata" azaz elso kapcsolat vagy mindig vele szkitottak es ot a szkitasokat (persze mindenkit ) rosszul viselte es nem akarja azt az erzest masnak okozni .. ) Tehat kerlek Titeket , hogy ebbe kepzeljetek magatokat . Fefiak nok , fiuk lanyok valaszat is varom . Ha nemet es kort is kapok azt megkoszonnem. Szoval a szitu : talalkozol egy emberrel nagyon megtetszik randiztok es kialakul a kapcsolat de a kapcsolat folyaman sok mindenre rajossz .. arra hogy eddig elotted egy 5 eves kapcsolata volt amiben az urolso 3 ev hazugsag volt neki . Megcsaltak , atvertek, leneztek es labtorolnek hasznaltak. Onbizalma nulla ongyilkos is akart lenni. Kapott segitsegett nagyon nehezen ugy ahogy kiheverte .. benned is nagyon nehezen kezdtt el megbizni . De ugyanekkor nem csak erre jottel ra hanem egy ev elteltevel , a hibait is felfedezted. Egy kettovel egyut tudnal elni de a tobbivel nem. Nem vagy annyira boldog. Megprobaltad ezt vele megbeszelni de o ilyen valtozni nem akar/nem tud az mindegy . Arra a dontesre jutsz , hogy neked menned kell mert igy ez nem jo. De azert szereted , torodsz vele es felsz , hogy szkitasz vele visszaesik abba a helyzetbe amibe legelosszor akar rosszabb lesz a helyzet . Ongyilkos is lehet. A kerdes az ennel a helyeztnel mit mondanal a szakitasnal ? Hogyan tenned ? Tehat kerlek ird le az egesz helyzetet. Leulok vele otthon es ezt mondanam vagy elvinnem vacsorazni es ott ezt mondanam .. barmit. Akar aki mar tapasztalt ilyet o mitt tettt mi lett utana? Elore is koszi :)

Legjobb válasz: Nekem baromi bûntudatom lenne...De leülnék vele megbeszélni,hogy fontos nekem és szeretem,de ezzel,meg ezzel a hibával nem tudok együtt élni. Végül finoman megkérném hogy ne legyen öngyilkos,mert nekem nagyon hiányozna. Az elkövetkezõ hónapokban pedig megpróbálnám növelni az önbizalmát,úgy hogy egy pszichológustól kérnék tanácsot. A legjobb az lenne ,ha azzal tudnék beszélni,aki õt kezelte régebben. 15/l

Nekem baromi bûntudatom lenne...De leülnék vele megbeszélni, hogy fontos nekem és szeretem, de ezzel, meg ezzel a hibával nem tudok együtt élni. Végül finoman megkérném hogy ne legyen öngyilkos, mert nekem nagyon hiányozna. Az elkövetkezõ hónapokban pedig megpróbálnám növelni az önbizalmát, úgy hogy egy pszichológustól kérnék tanácsot. A legjobb az lenne , ha azzal tudnék beszélni, aki õt kezelte régebben. 15/l
Na jó ez lehet nagyon béna válasz lesz, de nem tudnád "rávenni" hogy õ szakítson veled? Mert ha én szakítanék vele, és esetleg hülyeséget csinálna utána vagy lelkileg összeomolna, azt biztos jó ideig nem tudnám magamnak megbocsátani. De ha esetleg, nem tennéd magad 110%osan oda a kapcsolatotoknak, és idõvel õ jönne rá, hogy másra vágyik, jobbra vágyik (és ezzel eszem ágában sincs téged sértegetni) és tovább akar állni, ezért szakít veled, így neked úgymond nincs lehetõséged összetörni õt.
Detto ugyanebben a helyzetben voltam pár éve. Szóval a saját tapasztalatomat tudom leírni. A srác nagyon érzékeny típus volt. Elõzõ barátnõje/barátnõi mind õt dobták ki, nem kellett nekik mégsem, megcsalták, stb. Az én helyzetem az volt, hogy barátok voltunk, utána azt hittem hogy valamit érzek iránta, hisz mindig olyan kedves volt, megértõ, mindig meghallgatott. Mint egy nagyon jó barátnõ, de pasiban. Mi nõk vágyunk egy ilyen kapcsolatra, de valljuk be, ez nekünk kevés. Mi vágyunk arra is, hogy egy erõs társunk legyen, aki kiáll, határozott, és férfias. Ezek mind hiányoztak belõle, lásd érzékeny, barátnõ típus. Szóval végül csak egy pár voltunk, és az elején minden ment is, szerettem (legalábbis azt hittem), aztán megjöttek a hibái, ahogy nálad is. Elsírta magát nyilvánosan, nem egyezett a világról alkotott képünk, rámakaszkodott, mint egy kiskutya, egy idõ után már az érzelgõssége is zavaró volt. Tudtam hogy korábban elõzõ barátnõje miatt öngyilkos akart lenni (gyógyszer), de megtalálték, és kórházban segítettek neki. Nekem is mondta hogy ha elhagynám, öngyilkos lenne, meg ilyenek. Sokáig ezzel sakkban tartott. De rájöttem hogy ha ez így megy, akkor vagy én megyek tönkre, vagy õ, de ez sehogy sem jó. Én úgy szakítottam vele, hogy elmentünk sétálni, és egy csendesebb, kevésbé nyilvános parkban leültünk egy padra, és elmondtam neki ezt az egészet. Persze megint csak sírt (fenét, hangosan zokogott), számomra már nagyon kellemetlen (vérciki) volt. De nagyon erõs voltam, tartottam magam, csak az járt a fejemben hogy nekem jobb lesz. Önzõnek hangzik, de ez így van. Végül mikor ott akartam hagyni, megfogott, nem engedett el, levágta magát a földre, úgy átfogta a lábam, hogy ne tudjak elmenni. Valahogy csak kiszabadultam, és otthagytam faképnél. Durva megoldásnak tûnik, de más nem használt. Ezek után hónapokig nem mentem a környékükre sem, pedig nem messze laktak tõlem, inkább más útvonalat válaszottam, nem jártam olyan helyekre, ahol õ is ott lehetett. Furcsa volt, de így új embereket ismerhettem meg, új dolgok kerültek az életemben, õt pedig szép lassan elfelejtettem. A srác persze nem csinált semmit, és pár hétre rá újra megvolt a nagy szerelme. Azt tudom neked tanácsolni, ha szakítasz vele, semmiképp se egymás lakásán, se nálad, se nála, mert ha bekattan, és olyan mint az enyém volt, akkor akár veszélyessé is fajulhat a dolog. Ha lefog, könyörög, fenyeget, bármit csinál, a lakásból nem szabadulhatsz. Elállhatja az utat, fenyegethet késsel, ollóval, bármivel. Nagyon veszélyes. Viszont ez a nyilvánosságra sem tartozik, semmiképp ne étterem, ilyen helyre ne menjetek, ahol sok ember van. Inkább keress a városodban egy csendes parkot, vagy szobrot, vagy ilyesmi, ahol nincsenek sokan a közelben, vagy egyáltalán nincsenek, de van neked menekülési útvonalad. Több is. Durván hangzik, de tanulj az én hibámból. És legyél erõs. Hiába mondja hogy még egy esély, megváltozik, meg minden. Ha eddig nem tette, ezután sem fog. És ne húzd sokáig. TÖmör legyél, rövid, de ne az a , , Szia! Szakítani akarok! HEllo". Ne áltasd hogy ülsz még vele ott órákig. Hagyd ott. Egyszer úgyis el fog menni. A következmények. Hát ezt nem tudom hogy a te srácod milyen. De ha mégis csinál valamit, akkor az nem temiattad lesz, ez nagyon fontos. Õ választotta a rosszabbik megoldást, õ döntött úgy ha öngyilkos lesz, egyedül, és CSAK és KIZÁRÓLAG az õ hibája ha lekerül a padlóra, onnan nem tud felálni. Ha nem tud megküzdeni a bajaival, arról nem te tehetsz. Ha te már lezártad, akkor onnantól kezdve már vagy TE, és van Õ, de már nincs TI. CSak kitartást, és erõt kívánok neked, és utána vegyél egy nagy levegõt. Sok sikert!

Mit tennél ha egy hosszú-hosszú betegség után a méreganyag felszívódása az agyból után olyan szinten okosabb lennél, mintha egy kutya megtanult volna 3 nyelven beszélni?

29 éves vagyok. Eddig rohadt nehezen vettem az akadályokat. Nyögve diplomáztam le (3,5 évből csináltam 6 évet), a munkahelyemen se ment minden simán. 2 éve egy genetika betegségem, amiről nem tudtam kijött rajtam. Megbutultam olyan szinten hogy nem tudtam kfejezni magam, csak néztem ki bambán a fejemből. Utána meg megőrűltem, ellenséges lettem s paranoiás. Mindez hirtelen történt. Aztán egyszer csak "kinyílt a szemem". Nekiálltam látni dolgokat, átláttam az embereken. Most már olyan szinten vagyok hogy egyidőben odatudok figyelni egyszerre 3 dologra is. Olyan logikám van, hogy magamtól rájövök technikai megoldásokra (smartphone, pc, tv...stb.) Most jön a probléma! Megjelent egy szakadék köztem s az eddig isnert pár ember közt (akik nem hagytak el a betegségem alatt), köztük a családom is. Olyan szinten 0 nagyképűség nélkül magasabb szinten állok agyilag, gondolkodásban, logikában, hogy degradálja őket hogy 29 évesen okosabbvagyok mint ők 53 évesen. Sok mindenre rjöttem (eddig naív voltam): az emberek sokszínűek, kígyók, érdekemberek, s idióták, mert cél nélkül másnak tesznek be. Meggyűlöltem az embereket. Betegségem révén megszűnt a külső világ számomra. Kapu a facebook lett más híjján. 2 szó: hogy vagy? se jött azoktól az emberektől akikért hajdanán mindent megtettem. Egyik szemem nevet az eszem miatt, a másik sír a nagysága végett. :) :(

Legjobb válasz: Ugyan ilyenrol meg nem hallottam , de orulj nek tok jo! En biztos nyelvet kezdenek tanulni. A hatrany pedig hogy a hajad fogod tepni a primitivsegtol. Keresd a menzasokat... :-) Valoszinu a tobbiek szemeben nagykepunek hatsz... pedig ez nem az. Ja... es hogy vagy ? :-)

Ugyan ilyenrol meg nem hallottam , de orulj nek tok jo! En biztos nyelvet kezdenek tanulni. A hatrany pedig hogy a hajad fogod tepni a primitivsegtol. Keresd a menzasokat... :-) Valoszinu a tobbiek szemeben nagykepunek hatsz... pedig ez nem az. Ja... es hogy vagy ? :-)
És ez csak úgy egyszercsak alakult ki? Nem vagy asperger?
A kérdező hozzászólása: 10:1000000-ból az elõfordulási esélye ennek. Rohadt ritka. Nem Nem asperger! Egy genetikai anyagcserezavarral járó idegbetegspég. 20 éve gyûlik bennem, majd apránként kezdett elromlani az agyi képességem, lásd fõiskola. Még mindig beteg vagyok, nem igen sikerült új ismerõsökre szert tenni. A megmaradt ismerõseimet degradálja az, hogy okosabb vagyok. Sajnos mellettem mindenki hülyének érzi magát 30 perc után. Az emberek nem szeretik ezt. Vágyok egy okos társaságra. Kik azok a menzások? Az itt leírt sztori a lerövidített, leegyszerûített sztori. A helyzet ennél sokkal bonyolultabb.
Róluk beszéltem, a magasabb iq-val rendelkezõk vannak itt, rengeteg iq tesztet töltenek, csomó logikai játékot ismernek: http://mensa.hu/

Mit tennél ha meglátnád egyik volt osztálytársadat/akivel jóban voltál/ egy olyan oldalon ahol szexuális szolgáltatásokat nyújt férfiaknak?

Mit gondolnál róla? Pletyiznél róla másoknak? 23/N

Legjobb válasz: Nem "pletyiznék" munka az is. Viszont lehet elmennék egy alkalomra

Nem "pletyiznék" munka az is. Viszont lehet elmennék egy alkalomra
Semmit. Nem, minek?
Semmi rosszat. Lattam en mar olyan lanyt, akin vegigment fel Magyarorszag, megis neki volt a legjobb szive a munkahelyemen. A tobbi csaj meg egy nagy szutyok volt lelkileg. Ezek szerint meg nincs nagy elettapasztalatod, kedves kerdezo. A masik csaj meg azert volt ilyen, mert meghalt a baratja, es rettegett a kozelebe engedni egy masik ferfit. Felt, hogyha megszeert valakit.. Ne errol itelj meg egy embert. A latszat neha csal.
Létezhet, hogy valaki bosszúból felteszi egy ilyen oldalra, de ennek kisebb az esélye.
Tudod kerdezo, a ferfinak mindent megbocsatanak. De a nonek, annak ki bocsat meg?
Szia. Nos, a helyzet az, hogy mindenki úgy éli az életét, ahogy azt szeretné. Nincs ezzel semmi gond. Ki milyen beállítottságú. Õ ezt meg tudja tenni, gond nélkül, bizonyos okok miatt, amit most mi itt nem tudhatunk. S mi például, nem lennénk rá képesek. Az én véleményem az, hogy ne szólj senkinek. S Te is felejtsd el. Ha mégis motoszkál benned a gondolat, akkor elõször gondold át a helyzetét. Próbáld megismerni. M ha vagytok olyan kapcsolatban meg is kérdezheted akár... amit tudni szeretnél. Mert, ha mindezt szemtõl szembe teszed, azért egy picit sem haragszik az ember. Egy a fontos, úgy ne beszélj ki senkit a háta mögött, hogy azt sem tudod miért teszi azt amit tesz.
A kérdező hozzászólása: Nem merek rákérdezni nála, az lehet ciki lenne neki? Úgy vagyok én is hogy jobb csöndben maradni, csak most mindenki errõl témázik... Esetleg létezik olyan, hogy mondjuk egy volt pasija felteszi egy ilyen oldalra? Ez létezhet? Vagy ne legyek naiv? :)
Nem pletykálnék róla. Meglepõdnék, de elkönyvelném magamba annyival, hogy "na ez is csak ennyire vitte", vagy valami ilyesmi...
megkérdezném tõle hogy miért rakta fel magát.semmiképpen nem pletykálnám el a többinek..
Osztálytalin leitatnám... :) Azt, amit a többi prostiról. NEM! 20f
Semmit. Ha igy el, akkor igy el. Mit erdekel az engem, hogy keresi a penzet? 18/l
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok az a lány, az egyik ismerõsöm. Én igazából sajnálom, hogy idáig jutott. Sok minden közrejátszódhatott nála, család, pasik... De ettõl már ebbe kell belemenekülnie egy nõnek? Még nem pletyiztem róla, de mások igen.Én is onnan tudom.
Nem csinálnék semmit. Meglepõdnék, de az õ dolga.
Megkérdezném, hogy a régi ismeretség miatt adna-e egy kis kedvezményt XD

Mit tennél, ha egy nő ezt mondaná neked (és te is nő vagy) "Édes leányom, te olyan szexi vagy, nemhogy elmész kandúrok után. "?

Legjobb válasz: Furán néznék, és örülnék, hogy nem értem, mit mondott, mert nem biztos, hogy akarnám érteni.

Furán néznék, és örülnék, hogy nem értem, mit mondott, mert nem biztos, hogy akarnám érteni.
Furcsán néznék, hogy szavakat úgy tesz egymás mögé, hogy annak nincs értelme. Illetve figyelmeztetném, hogy beszél, de nem mond semmit.
A mondat fordítása: Túl jó nõ vagy ahhoz, hogy te fuss a férfiak után. :D Megköszönném a bókot.
Javasolnám neki, hogy tanuljon meg értelmes mondatokban beszélni.
Ezt dícséretnek szánta, azt mondta ezzel, hogy menjek már pasizni, mert jól nézek ki. Mosolyognék rajta, az biztos, érdekes fogalmazás. :)
Vagy mit keresnek nálad idegen nõk, míg Te pizsomában vagy?
A kérdező hozzászólása: gyógyfördpn volt
A kérdező hozzászólása: bocsánat, gyógyfürdõn
Megköszönném, és magamban mosolyognék, mert elég kacifántos.
14-23, 14-26 :)
Jahh. Így már értelmes. Nos ez esetben megfogadnám, hogy valóban ne én fussak a faszik után. Megalázó ez már igaz. Majd azok üldöznek ha érdemesnek tartják. (elsõ voltam) 22/F :) ))
Mit keresel te idegen nõknél pizsamában?
A kérdező hozzászólása: nem, egy idegen nõ mondta
Amire Te vagy kíváncsi arra a válaszom: Nem, nem lezbi, ill. nem akar tõled semmi "olyat". Csak megjegyezte h. jó az alakod.
Gondolom anyád vagy nagyanyád lehetett, az a korosztály beszél így. Bókolni akart.
Gondolom ezt akarta mondani: Édes lányom, te olyan szexi vagy, nehogy te mászkálj már a pasik után, járjanak õk utánad! Mosolyognék és megköszönném.
A kérdező hozzászólása: pizsamában voltam, akkor mondta egy nõ
Jahh. Így már értelmes. Nos ez esetben megfogadnám, hogy valóban ne én fussak a faszik után. Megalázó ez már igaz. Majd azok üldöznek ha érdemesnek tartják. (elsõ voltam) 22/F
14.10. helyesen írta.
Úgy látom, hogy kikerekítetted a kis történeted, és már nem gyógyfürdõrõl, hanem kórházakról panaszkodsz. Elszégyellhetnéd magad, kamuzol itt össze-vissza, az egészségügy így is elég [email protected] helyzetben van. (arról nem is beszélve, hogy nem a kórház hibája, hogy te nem tudsz hazamenni és kapsz magad mellé egy szobatársat) http://praxis.blog.hu/2011/09/13/az_agyakon_jokat_lehet_szex..

Mit tennél akkor ha egy olyan pasi aki tetszik neked, de ő nem akkar töled semmi komolyat felajánl neked egy szaxuális barátságot?

Legjobb válasz: Elküldeném a jó büdös francba, mert úgy érezném, hogy csak kihasznál...

Elküldeném a jó büdös francba, mert úgy érezném, hogy csak kihasznál...
Ha barátok vagyunk, és tudom, hogy ez nem töri meg a barátságunkat, simán. Volt rá példa, és tök jó volt. 21/L
én belementem és most szenvedek egy hónapja..kutyául vagyok minden percben õ jár a fejemben!!Szerelmes vagyok nagyon de nem akartam de az érzéseknek nem lehet parancsolni..igy pórul jártam!!Tudom ajánlani h ne menj bele még most könnyebben elfelejted
én (majdnem) bármelyik fiatal csajnak felajánlok egy szexuális barátságot. fogadjátok el
Én is pont ebben a helyzetben vagyok. Nem hagyom magam sosem. Csak kacérkodok vele, meg néha hagyom, hogy tapizzon, meg séta közben átöleljen, de semmi több.
Pofon vágnám és elfelejteném.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!