Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél és mit nem a (58 db)

Mit tennél, ha nem sokkal a diploma előtt úgy éreznéd, hogy éveket pocsékoltál egy olyan képzésre, amire nincs is szükséged, mert ezen a területen a szakképzés többet ér, és rájössz, hogy csak a szüleid akarták minden áron a diplomát?

Legjobb válasz: Hát mostmár mind1!!!A diploma az diploma marad!Azzal , hogy megszerzel egy diplomát, azt akárhogy is nézzük de nem lehet idõ pocsékolásnak nevezni!. Esetleg ezután váltasz egy más téma körre és abból is szerzel egy diplomát!

Hát mostmár mind1!!!A diploma az diploma marad!Azzal , hogy megszerzel egy diplomát, azt akárhogy is nézzük de nem lehet idõ pocsékolásnak nevezni!. Esetleg ezután váltasz egy más téma körre és abból is szerzel egy diplomát!
Tanulással senki nem lesz szegényebb (mármint szellemiekben). Nyugodtan elvégezhetsz még egy szakképzést is, abból károd nem lesz, hogy egyetemet is végeztél.
A kérdező hozzászólása: Nem a témakörrel van a baj, mert a témakör ugyanaz lenne szakképzés esetén, csak szakképzésen sokkal többet és részletesebben tanítanak, hogy ebben a szakmában hasznos legyek munka területén.
Elárulnád mit tanultál?
A kérdező hozzászólása: informatikát, de itt nem számít a diploma
A kérdező hozzászólása: Az a gondom, hogy ha elvégeztem volna szakképzést ezen a területen, akkor be lehetne sorolni a tanultakat, hogy igen, ezt tanultam, ezt tudom, de a diploma csak átfogó alapképzés, semmi konkrét. A szüleim teljesen más területeken szereztek diplomát, azt gondolják, ez is olyan.
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok, hogy tudnám visszaszerezni az elvesztett ambíciómat? Ki szeretnék utazni külföldre dolgozni és tanulni, ott akarom megtanulni azt a képzést, aminek hasznát látom, aztán majd honosítom, már szervezés alatt áll, ha összejön, kicsit több, mint fél év, és kint valószínûleg több évet leszek, de elõtte be kell ezt is fejezni, csak valahol elveszett a lelkesedés, és nem tudom, mit tudok csinálni, hogy ne érezzem ambíció nélkül ilyen nehéznek.
Én májusban végeztem az egyetemen francia szakon, de már harmadikban rájöttem, hogy ez engem mégsem érdekel, de anyukám rábeszélt, hogy csináljam végig. Már akkor hülye voltam, de belementem, Most egy olyan OKJ képzésre járok ami érdekel, tetszik, de mivel van diplomám így fiezhetem a súlyos pénzeket:S Én négy évet pocsékoltam el.

Mit tennél, ha egy nem rokon nálad főzne be paradicsomot és utána rád hagyná a mosogatnivalót?

Egy ismer?s sráccal jártam így, aki munkásszállón lakik. Régen jóban voltunk, de hasonló dolgai miatt én már nem keresem a társaságát. Felhasznált kb. 1000 Ft érték? üvegemet, plusz a celofán, majd közölte hogy egyel?re nem tudja ?ket elvinni, tároljam én neki. Az edényeket még beáztatta adjam a kutyáknak a 30 liter áztatott lét címmel. Én mondtam neki, hogy esetleg egy edényt hagyjon meg, de a többit mossa el, mert ennyit nem tudnak meginni a kutyáim. Erre nem mondott semmit, nálunk aludt mivel este 11-re lett kész a bef?zéssel, másnap hajnalban ment el, azóta is várom az elnézést kér? telefont amiért nem tudott elmosogatni...

Legjobb válasz: Hívd fel,azt kérdezd meg hogy õ ezt mégis hogy gondolta.

Hívd fel, azt kérdezd meg hogy õ ezt mégis hogy gondolta.
ha ilyen szemét akkor hívd fel hogy sajnos nem tudod tárolni a cuccát, ha nem viszi el x idõpontig akkor kiteszed a kuka mellé
Jó lecke volt, legközelebb ne engedd meg neki. És ha megkérdezi, hogy miért, akkor mondd meg neki, hogy pontosan ezért nem.
Elmosogatnék. Közben erõsen morognék és megfogadnám, sosem teheti be hozzám a lábát. Majd tudom, hogy a jó szívem megint megengedi, hogy kihasználjon. A jószívû ember sosem tanul, csak morog. Magában. Szóval nyugi:)
[email protected] De az emberek ilyenek.
Hát ne várd szerintem. Az biztos, hogy én nem tárolnám a paradicsomlevét....mekkora tuskó [email protected] már
Egyet értek az utolsóval.
ezt õ mégis hogy gondolta?

Miért nem fut el a Battlefield 2 a Windows 7-ten? És mi a megoldás?

Legjobb válasz: Honnan mondjam meg! Nem irtad hogy mi a probléma, hogy mit ír ki! Egyébként a Windows 7 egy fos, sok ideig használtam, nem teccik! Kiforratlan! XP Prof SP3 a király!!! (win7en sok jatek Nem fut el, mert viszonylag új, barátom win7 ultimatején VALAMIÉRT folyamatosan 9fps-sel megy a counter strike soure, es eleg eros gepe van :/

Honnan mondjam meg! Nem irtad hogy mi a probléma, hogy mit ír ki! Egyébként a Windows 7 egy fos, sok ideig használtam, nem teccik! Kiforratlan! XP Prof SP3 a király!!! (win7en sok jatek Nem fut el, mert viszonylag új, barátom win7 ultimatején VALAMIÉRT folyamatosan 9fps-sel megy a counter strike soure, es eleg eros gepe van :/

Mit tennél, ha te finanszíroznád a gyereked egyetemi tanulmányait, és közben kiderülne, hogy a gyereked tojik az egyetemre, tárgyak nagy rézéből már az első vizsgákon nem ment át, mert tanulás helyett a gép előtt ült, mások idegeire ment?

Legjobb válasz: Elzavarnám dolgozni!!!-mint ahogy tették is velem a szüleim és igazuk volt. Dolgoztam egy évet,újra felvételiztem és munka mellett elvégeztem a fõsulit.

Elzavarnám dolgozni!!!-mint ahogy tették is velem a szüleim és igazuk volt. Dolgoztam egy évet, újra felvételiztem és munka mellett elvégeztem a fõsulit.
Átvitt értelemben: Nyitsz a gyereknek egy lekötött betétet, amire havi fixet utalsz. De ám! Azt veszed észre, hogy nemhogy több lenne a számlán a pénz, hanem inkább fogy. Tennél be még pénzt? Az egyetem is ilyesmi. Ha nem térül meg a belefektetett pénz, magyarán nem tanul, nem érdekli a gyereket, akkor szerintem hagyd a csudába. Esetleg adj ultimátumot. Vagy tanul, vagy dolgozik. Döntse el maga!
én is elzavarnám dolgozni...akkor megtudná hogy jobb lett volna ha tanul..:)
Nekem sajnos nem egy szaktársam ilyen.... Nemhogy a szakra nem való, de egyetemre se. Én a szülõ helyében megmondanám neki, hogy ezt a félévet vagy évet még megkapja arra, hogy javítson és csinálja meg a vizsgákat. Ha nem csinálná meg, akkor irány dolgozni vagy menjen olyan suliba ami ingyenes( persze ha ott is bukdácsolna, akkor az otthoni rezsit fizetnie kellene). Légy erõskezû, mert sose fog megváltozni, még lehet esélye....
Semmit azonkívül, hogy tovább egy fityinget nem kapna tõlem...
Nekem kicsit más volt a történet. De egy a lényeg: abbahagytam, így visszafizettették az albérleti díjat, utazási költséget...
Hát én azért elgondolkodnék elõbb valamin: miért tanult tovább a gyerek, és miért ott? Csak mert sok ilyen ismerõsöm van, akit nem érdekel a szak, inkább tanult volna más szakon, vagy szakmát, de anyuci-apuci erõltette a dolgot. Ez esetben az egyetlen, aki hibás, az a szülõ. Elbeszélgetnék vele, hogy miért nem érdekli, hogyha nem ezt, akkor mit akar csinálni? Ha látnám rajta, hogy egy másik szakon szívesebben tanulna, akkor megadnám rá a lehetõséget, ha ott se teljesít, akkor viszont azt mondanám, oldja meg maga. Az elsõ pár vizsgám nekem sem sikerült anno, kicsit be is punnyadtam a csalódottság miatt, aztán csak sikerült talpra állnom, és megszoknom, hogy mit hogy kell csinálni. Szerintem adj neki még egy fél évet, akárhogy is, hátha neki is leesik a tantusz, és talpra áll. Persze ha semmire nem mutat semmi hajlandóságot, akkor megmondanám neki, hogy még két hónapot kap, aztán menjen, ahova akar/tud isten hírével, két hetente vasárnap szívesen látom otthon. :D
A kérdező hozzászólása: én is így tenném
Tegye passzívra a félévét, menjen el dolgozni, és 6 hónap munka után döntse el, akar-e tanulni... eztán már a saját költségén!
Fúú, nagyon mérges volnék, és nem fizetnék tovább helyette! Ha nem volt jó neki az iskola, akkor menjen dolgozni!

Mit tennél, ha egyszercsak beállna a derekad és nem tudnád felvenni a babádat?

Most konkrétan mozogni sem tudok. Leültem ide, a nagyfiam mesét néz meg játszik, ebéd sehol, apa nem jöhet haza csak 5-kor, más segítség nincs, a picit kiraktam mászkálni a játszós szobába, de nagyon kétesélyes volt a dolog, hogy elesünk-e mindketten...a kiságyában etettem meg, mert nem tudtam el tudom-e vinni a konyháig. Előre félek, hogy fogom visszatenni majd, ha aludni akar. Ti ilyenkor mit csináltok?

Legjobb válasz: Én egyszer jártam így, 6 hónapos volt akkor a lányom. Délutánig gyakorlatilag négykézláb intéztem a baba körüli dolgokat, közben potyogtak a könnyeim. A férjem megígérte, hogy délután, ha hazaért átvisz masszõrhöz, erre telefonáltak a suliból, hogy a fiam eltörte az ujját. Így Õt kellett bevinni a kórházba (masszõr másik településen). A lényeg, hogy amíg távol voltak, fel kellett emelni a picit, valami újra roppant, és onnantól szabadon tudtam mozogni, csak 2 napig sajgott még.

Én egyszer jártam így, 6 hónapos volt akkor a lányom. Délutánig gyakorlatilag négykézláb intéztem a baba körüli dolgokat, közben potyogtak a könnyeim. A férjem megígérte, hogy délután, ha hazaért átvisz masszõrhöz, erre telefonáltak a suliból, hogy a fiam eltörte az ujját. Így Õt kellett bevinni a kórházba (masszõr másik településen). A lényeg, hogy amíg távol voltak, fel kellett emelni a picit, valami újra roppant, és onnantól szabadon tudtam mozogni, csak 2 napig sajgott még.
az injekciótól el fog
Dokit hivd ki mindenképp. A nagy mennyi idõs? Nem tud õ segiteni neked? Tudom miylen rossz nekem kétszer volt ilyen. Elõször anyós tudott segiteni legközelebb meg potyogó könnyekkel láttam el a babám. Házimunkát meg felejsd el. jobbulást!
Nekem a magnézium segít. Esetleg fájdalomcsillapító. De az injekció jó ötlet, ha nincs segítséged.
Hú, ez rossz lehet. Nekem gyógytornász a lumbágóra mindig mondja, hogy ha csak sima becsípõdés (nem huzattól, izom megeröltetésétõl stb) akkor valahogy vissza kell mozgatni a helyére az elkóborolt ideget. Én lefekszem hanyatt a földre, felhúzom a térdeim a hasamhoz és elkezdek a padlóval párhozamos köröket leírni az összezárt térdeimmel 20-20 egyik és másik irány (eleinte ezek pici körök, késõbb lesz már rendes). Aztán megpróbálom jobbra leengedni az összezárt térdeim merõlegesen a testemre, hogy húzodjon egy picit a derekam majd ugyanez a másik irányba. Eleinte majdnem betojok annyira fáj, de ha aznap vagy 4-5 alkalommal ezt megcsinálom és bekenem valami placebo krémmel (medvés, vietnámi, melegítõs, aloés, voltaren stb), másnapra szinte elmúlik.
én ilyenre apranaxot szedek már az elsõ után egy hangyányival jobb szokott lenni
Hívd ki a háziorvosod ad majd gyulladáscsökkentõ injekciót. Sajnos jobbat nem tudok.
A kérdező hozzászólása: 3 éves a nagy, 9 hónapos a pici :) elvileg jön ki a doki, remélem tényleg ideér. De mit tud tenni? injekciót ad, de ha meg nem múlik el?
Tegnap 12.21es vagyok! Nahh hogy vagy? Hatott az injekció?
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam :( Csak gyógyszert, gyulaadáscsökknetõt. Már egész egyenes vagyok, de még mindig sajog, emelni nem tudok, pedig muszáj :( Kijött a doki házhoz aznap este, de nem volt indokolt megböknie. Köszi a válaszokat!

Mit tennél meg és mit nem a párodért?

Legjobb válasz: Ezt nehéz megválaszolni, az tuti hogy akkor jösz rá hogy mit tennél, tettél volna meg amikor már nem vagytok együtt.

csak azt tenném meg, amit õ is értem. de biztos nem lennék hajlandó eladósodni miatta, vagy olyat tenni, ami az elveimbe ütközik. a páromat nem azért választottam, h megváltoztasson, hanem hogy vigyük egymást elõre. ha ebben benne van a változás, akkor legyen, de csak miatta semmit sem változtatnék magamom. sem belülrõl, sem kívülrõl. de õ olyan jó hatással van rám, hogy mióta vele vagyok, fogytam 10kgt. és ez fõleg nekem jó :)
Ezt nehéz megválaszolni, az tuti hogy akkor jösz rá hogy mit tennél, tettél volna meg amikor már nem vagytok együtt.
Megennék érte egy krokodilt! De nem kell szerencsére....krokodil nélkül is imádjuk egymást....
Megennék olyan dolgokat amiket nem szeretek, ha ezen múlna h visszajöjjön:P Leégetném mgam valamivel több ezer ember elõtt(ez még belefér). Nem halnék meg érte:S Nem áldoznám föl magam és ilyesmik.
Mindent, amit a személyiségem enged.És ami nem megalázó.
bármit megtennék, ha az életéért kellene, de hobortokból nem sok mindent, ami nekem kellemetlen.
Eddigi pasiaimnak mindent megtettem, rá kellett döbbenjek, hogy az nem jó ha pasi miatt akarsz megváltozni, ha valamit akarsz azt tedd meg önmagadért. és õ meg fogadjon el téged.
Mindent vagy semmit! Mindent megtettem amit ember megtehet egy kapcsolatért, még is ráfáztam! Ha visszafordithatnám...nem tennék semmit mert nem érte meg!
Nem venném be harmadiknak, a szõke nagymellût, a kisboltból. :-)Mindent megtennék a páromért, ami nem ellenkezik az elveimmel, annak függvényében, hogy õ mire képes értem.Ez nem önzõség, hanem, csak így van értelme, hogy egyikünk se kerüljön lealacsonyító helyzetbe.Szerencsére, én olyan párkapcsolatban élek, hogy mindent megérdemel a párom, persze ezt ügyesen titkolom, nehogy visszájára forduljon a dolog.:-)Azért, a szívünk mélyén, tiszteljük egymást annyira, hogy tudjuk, sose élnénk vissza a másik jóindulatával, és teljesmértékû társak vagyunk az életben egymásnak.
Eddig már mindent megtettem, a mit ember megtehet és nem sok foganatja volt, ezért azt hiszem már nem sokat...
Szinte mindent, kivéve: AZ ÉLETBEN NEM KÖLTÖZNÉK ÖSSZE AZ ANYUKÁJÁVAL!!!! :)
Semmit. Ha már ezen múlik a dolog már régen megette a fene az egsézet.
sterintem azt mindenki érzi, hogy mikor jön el az a pasi, akiért érdemes bármit meg tenni!aztán majd mikor lessz egy gyereked rá jössz, hogy ö az akiért bárkit, és bámit fel adnál!egy pasi nagyvonalakba szeressen ugy ahogy vagy, mert ijennek szeretett meg, persze csiszolodtok majd egymáshoz, és akkor kérés nélkül változol te is, meg ö is!azt me csináld amit nem akarsz, ha neked teher, ne tedd!nekem az a szavam járása, hogy SEMMI SE KÖTELEZÖ!és ez igy is van!élj ugy, hogy akármit teszel, sose bánd meg, ez nehéz, de ha azt teszed amit te akarsz, és nem azt amit más, akkor sikerülni fog%
Én mindent magtennék érte. Nem vagyok idõs (21éves), de nekem csak õ van. Nagyon szeretjük egymást, nagyon nagyaon sok ellenségünk is volt, és sokmindent átéltünk együtt, pedig csak egy éve vagyunk együtt. És most már a sok rossz mellé kapunk jót is, pl sikerült a lakáshitelünk. Szóval, az életem adnám érte.
Nah ez egy jó kérdés. De talán jelent valamit ha "vén" (32 leszek) fejemmel még a változásra is képes vagyok érte. Vannak rigolyáim amik egy idõ után idegesítõek. Ezt be is látom és változtatok, változtattam rajta. Sosem probáltam meg változni 1 pasiért sem, de érte megéri. Imádom. Amúgy meg tûzbe mennék érte. Nah azért kútba nem ugranék :)
AZ ELÕZZÕ PÁRJAIMÉRT SEMMIT DE A JELENLEGI PÁROMÉRT TÛZBE MENNÉK ANNYIRA SZERETEM.

Mit tennétek, ha a kiscsoportos gyereked ordit, sir, elbújik, hogy nem akar oviba menni? Önkivületi állapotban orditana és ellenállna? Mit tennél?

Legjobb válasz: Feltételezném,hogy nemcsak az egyszerû "nem akarok oviba menni" hisztirõl van szó. megpróbálnám kideríteni, hogy mi történt. esetleg bántották-e, ilyesmi. ha ez zsákutca, megpróbálnék más ovit.

Feltételezném, hogy nemcsak az egyszerû "nem akarok oviba menni" hisztirõl van szó. megpróbálnám kideríteni, hogy mi történt. esetleg bántották-e, ilyesmi. ha ez zsákutca, megpróbálnék más ovit.
Kérdezõ, eszedbe jutott már hogy bemész az oviba és megkérded a gyereked csoport társait, és a óvónénit, mi lehet a baj? BENT HOGYAN VISELKEDIK? Talán bántják a töbiek, mert zárkózott elhúzódó, vagyis más mint az átlag.Ezt kell megtudni, és utánna tedd amit kell.
Megkérdezném az óvónõket, hogy bent hogy viselkedik. Ha ott semmi baj, jó kedvû, együtt müködõ és játszik a társaival, akkor beszélnék vele. Ha az oviban is ilyen, akkor beszélnék az óvónõkkel, hogy õk hogy látják, mitõl lehet ez, és ha pár napon belül nem lenne változás, keresnék másik ovit, csak ez rizikós, mert lehet, ott is ilyen lesz :-(
En a fiamat nem tudtam az oviban hagyni. Vegig benn voltam vele, aztan ugy dontottem nem megy meg. (Volt probalkozas arra, hogy kis idore ott hagyom, viszont 15 perc utan kijott az ovoneni es kerte menjek be, mert a gyerek mar oklendezik.) Valoszinu meg nem erett arra, hogy ovis legyen. Van ilyen, jovore probalkozunk megint. Ez olyan, mint a pelusrol leszoktatas. Ha sietteted, lehet karokat okozol a gyerekben, ha viszont magatol megerik a szobatisztasagra, elhagyja a pelust. Ha megerik az ovira nem lesznek problemak.
Az enyém ezt csinálja, 2 hete jár. Viszont ahogy kiteszem a lábam abbahagyja és jókedvû mikor megyek érte. Az óvónõ is azt mondja, hogy napközben nagyon jót játszik, eszébe sem jutok és már barátja is van. Én hagyom, hogy letépjék rólam reggelente és becipeljék, viszont 2 próbálkozás után úgy döntöttem az óvónõ javaslatára, hogy még ne aludjon bent, ebéd után elhoztam. Megbeszélem vele, hogy ha nincs hiszti akkor nem kell ott aludnia és ez bevált. Talán jövõ héten újra próbálkozunk az alvással.
azért rafkósak az óvónõk is ebben az egész nap is sír a gyerek témában, mert a fele lódítás és neked szól, hogy ne legyél ideges a gyerek miatt.az én fiam lebuktatta az ovónõt egy párszor igy amikor kint mondta anyukának, hogy á nem is sírt mire a fiam megszólalt, dehogyisnem egész nap.kérdezd meg bent mit tegyél, de te tudod mennyire sürgõs õt beszoktatnod, ha amúgy is itthon vagy akkor én hagynám egy kicsit, pár hónap múlva lehet minden másként lesz, erre is volt már sok példa.nem minden gyerek ovodaéret 3 éves korára.ha meg fontos beszoktatnod, akkor tedd lépcsõzetesen, vidd haza ebéd után pár hétig majd fokozatosan csábitsd hogy nemsokára ott fog aludni, a kedvenc mesehõsös takaróban és a kis kedvencével, te meg mész érte alvás után.kérdezd meg az ovónõt õ mit tanácsol.
2 hete jár. Volt beszoktatás? vagy durr bele? mert ha nem volt beszoktatás, akkor átvinném egy olyan oviba, ahol van. ha volt beszoktatás, és 2 hét után se haladnánk, akkor nem vinném tovább, vagy átkérném másik csoprtba, és újra elkezdeném a beszoktatást. szegény gyerkõc...meg Te is persze...
Ha nagyon nem tud beszokni es megoldhato, vedd ki az ovibol, mert valoszinu ovodaeretlen. Jovore erettebb lesz es nem lesz ilyen gond.
Mi a helyzet?? Jobb már?? vagy rosszabb?? :((

Mit tennél akkor, ha pl 1 éve jártok már, és elmennétek szűrővizsgálatra és kiderülne, h a párotoknak komoly fertőzése van (HIV, HPV stb)? Kort és nemet is légyszi

Legjobb válasz: eléggé meglepõdnék mivel mindketten szüzek vagyunk még, ilyesfajta vírust pedig csak nemi úton lehet elkapni.

eléggé meglepõdnék mivel mindketten szüzek vagyunk még, ilyesfajta vírust pedig csak nemi úton lehet elkapni.
Mivel én szûzen vágtam bele ebbe a kapcsolatba, mert rá vártam 21 éves voltam, õ meg jól kiélte magát elõtte...szerelem ide-oda ha vmit elkapok tõle neki annyi!!!! 25/l
Szegény, jòl lepippantanám hogy tudja együtt érzek vele
mivel gumi nélkül csináljuk, igy már továbbadta volna nekem Tudom hogy sosem csalt meg, amit máshogy vagy elõttem szedett össze, azzal nagyon nem tudok mit kezdeni, gyógyulgatunk együtt 24/N 26/F
10.55 24/L
11:00: 20L
A kérdező hozzászólása: Kort és nemet is, köszi :)
Ha HIV, akkor már tökmindegy, mert elkaptam, HPV-t is nagy valószínûséggel, szóval nekem is irány a doki és majd együtt gyógyulgatunk. :)
Remélem, lenne annyi eszem, hogy ne feküdjek le vele, amíg nem tudom, hogy egészséges-e.
"ilyesfajta vírust pedig csak nemi úton lehet elkapni." Na ez az amiben tevedsz, mert seb, ver, illetve egyeb higeniaszegeny helyeken bizony el lehet kapni. A HIV nem csak nemi uton terjed.
A kérdező hozzászólása: Hát, azért nem feltétlen csak úgy...
12:40 XD
Akkor csak beszélgetnék, vele!Mert nem tartom, magam használati tárgynak!!
Most akkor nem ártana tisztázni, hogy ez szexkapcsolat vagy párkapcsolat. Mert ha párkapcsolat nem feltétlenül kell egybõl kufircolni. Ha szexkapcsolat akkor meg ezt te vállaltad mert akarod. Párkapcsolatnak sztem úgy van értelme, hogy tudod, egyszer ez elmúlik és rendesen együtt lesztek. Reménytelenül sok értelme nincs belekezdeni. 23f Ha továbbiakban érdekel tõlem valami írj pm-et mert ezt a témát nem feltétlenül nézem vissza késõbb.
Ha néha találkoztok, és lefekszel vele, akkor jó esély van rá, hogy amikor éppen nem veled van, más csajokkal is lefekszik. Ha ez téged nem zavar, akkor miért ne...

Kemény és komoly kérdés lesz. Mit tennél, ha valakit szeretsz igazán és minden perced őrjítő a hiánya miatt, de az a valaki elárult, becsapott, megcsalt mikor vele voltál? Észérvekkel nem alátámasztható válaszokat is várok.

Elérhetném,hogy újra "enyém" legyen néhány hétig, de hogyan tovább utána? Én nélküle már boldog nem leszek. Adjam fel az életem pár hét mennyországnyi boldogságért, vagy szenvedjek még időtlen időkig nélküle?

Legjobb válasz: megcsalt. Innentõl kezdve engem nem érdekelne.

megcsalt. Innentõl kezdve engem nem érdekelne.
Tényleg nagyon szeretheted ha eltudnál nézni a megcsalás felett.. De ami egyszer megtörténik, nem kizárt hogy újra megtörténik. :/
Jaj, nem tudom. Engem nemrég csaltak meg, de együtt maradtunk, mert tudom hogy át fogunk jutni ezen. Csak nehéz......
Szerintem ha meg tudott csalni, akkor õ nem így érzett, mint te.
én megértelek ilyen szerelem csak egyszer van az ember életében, és nem , nem fogod tudni elfelejteni de idõvel csillapodik az érzés és már csak ritkán gondolsz rá, de csak ha megadod magadnak az esélyt hogy találj egy hozzá hasonlót.Én is igy tudtam túllépni találtam valakit aki sokmindenben hasonlitott rá. Szóval én helyedben akár még össze is jönnék vele újra ahogy irtad de közben ismerkedni másokkal is és keresgélni
Próbáld meg félre tenni az érzelmeidet vele kapcsolatban és az eszedre hallgass, ha jót akarsz magadnak. Ez az ember ártott neked, nem érdemli meg a szereteted.
Nagyon kemény kérdés..kirugnám mint a xart az életembõl. 34/F
mindent ki lehet heverni
A kérdező hozzászólása: 31, és nem véletlenül írtam, hogy nehéz, komoly kérdés lesz. Két éve szenvedek. Minden ébren töltött pillanatomat Õ tölti ki, és úgy érzem, életem nagy szerelme. Ennyi idõsen talán elmondhatom, hogy igaz, egy jön ilyen az életben. sokszor voltam már szerelmes, de közel sem éreztem azt mint mikor vele lehettem.
5 év múlva eszedbe se jut, csak most érzed így hogy belehalsz. Lépj tovább. hány éves vagy? 16-18?
Miért csak pár hét boldogságért? Mi akadályoz, hogy több idõ legyen?
Elvakít a szerelem, és a sértett önérzet. Szenvedj pár hétig, aztán utána légy boldog egy olyan nõvel, aki megbecsül és szeret, akár idõtlen idõkig. ;) De tényleg. Tudom, hogy most úgy érzed, hogy mindennek vége, de átestem már ezen, és azt tudom mondani, hogy az idõ minden sebet begyógyít. Közhely, de igaz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!