Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél és mit (253 db)

Miért nem fut el a Battlefield 2 a Windows 7-ten? És mi a megoldás?

Legjobb válasz: Honnan mondjam meg! Nem irtad hogy mi a probléma, hogy mit ír ki! Egyébként a Windows 7 egy fos, sok ideig használtam, nem teccik! Kiforratlan! XP Prof SP3 a király!!! (win7en sok jatek Nem fut el, mert viszonylag új, barátom win7 ultimatején VALAMIÉRT folyamatosan 9fps-sel megy a counter strike soure, es eleg eros gepe van :/

Honnan mondjam meg! Nem irtad hogy mi a probléma, hogy mit ír ki! Egyébként a Windows 7 egy fos, sok ideig használtam, nem teccik! Kiforratlan! XP Prof SP3 a király!!! (win7en sok jatek Nem fut el, mert viszonylag új, barátom win7 ultimatején VALAMIÉRT folyamatosan 9fps-sel megy a counter strike soure, es eleg eros gepe van :/

Mit éreznél és mit tennél ha csak egy kurzus hiányozna a diplomádhoz, de a tanárnál elvágtad magad és a sokadik próbálkozásra se ad kettest?

Legjobb válasz: Kedves Sorstársam! Pont ugyanebben a cipõben járok. Érdeklõpdve várom a válaszokat én is, mert már azon is gondolkodtam, hogy leadom ezt a szakot. Más ember nem tud levizsgáztatni, mert egyedül az õ szakterülete. Az anyagot tudom, értem, de a tanár megmondta nekem, hogy akár szó szerint is felmondhatom neki a szakirodalmat, akkor sem fog átengedni. Ezen az egy kurzuson múlik a diplomám. Másnak feleennyi tudásra is ötöst adott... Azt hiszem, most õsszel, hetedévesen újra, utoljára megpróbálom, ha most is azt mondja, hogy "a tudásom nem elegendõ", akkor egyszerûen leadom a szkomat, és elkönyvelem magamban, hogy hat évet kidobtam az életembõl egy szemétláda ember miatt.

Kedves Sorstársam! Pont ugyanebben a cipõben járok. Érdeklõpdve várom a válaszokat én is, mert már azon is gondolkodtam, hogy leadom ezt a szakot. Más ember nem tud levizsgáztatni, mert egyedül az õ szakterülete. Az anyagot tudom, értem, de a tanár megmondta nekem, hogy akár szó szerint is felmondhatom neki a szakirodalmat, akkor sem fog átengedni. Ezen az egy kurzuson múlik a diplomám. Másnak feleennyi tudásra is ötöst adott... Azt hiszem, most õsszel, hetedévesen újra, utoljára megpróbálom, ha most is azt mondja, hogy "a tudásom nem elegendõ", akkor egyszerûen leadom a szkomat, és elkönyvelem magamban, hogy hat évet kidobtam az életembõl egy szemétláda ember miatt.
Mivel vágtátok el magatokat? Csak érdekel, hogy mi lehet az az ok, amiért egy ember képes ekkora szemét lenni:S
Iskolaváltás nem mûködik? :S
Lehet kérni bizottsági vizsgáztatást, pont ilyen esetekre van. Olvassátok a TVSZt és okuljatok... -.-"
A kérdező hozzászólása: Kedves Sorstársam! Akkor Te pontosan tudod, hogy min megyek keresztül! Az átjelentkezés gondolata Téged is foglalkoztat? Hány százalékban fogadná el egy másik iskola az elsõ iskolában megszerzett kurzusainkat? Úgy gondolom ez lenne a legfontosabb kérdés. Állami vagy költségtérítéses képzésen vagy most? Lenne másik felsõoktatási iskola az országban ahol van még olyan szak mint a tiéd?
Nem gyenge..:/ Megkérdezhetem hova jársz, és mi ez a kurzus?
Bocs, de nem mondom meg. Korábban valaki egészen véletlenül rám ismert ezen az oldalon, és voltak már belõle problémáim. Amúgy is a jelenség a lényeg, nem az konkrét egyén.
hívj mindenkit cuncimókusnak, akkor nem lesz keveredés
nem feküdtem le mással rajta kívül õ sem rajtam kívül, szóval tárgytalan:D 2o-L
szex közben nem beszélek:) úgyhogy ilyen baleset még véletlenül sem fordulhatna elö. 22/L
akkor minek írsz ide?
te miért? amilyen a kérdés olyan a válasz:D
Hogy is mondjam ...Õ... nem szokásom úgy élvezni a szexet, hogy a párom nevét mondogatom, így pedig nem fenyeget a veszély, hogy az exemét mondanám. De egy ilyen esetben az a legésszerûbb, ha a pár leül és ezt a dolgot megbeszéli.

Mit tennél meg és mit nem a párodért?

Legjobb válasz: Ezt nehéz megválaszolni, az tuti hogy akkor jösz rá hogy mit tennél, tettél volna meg amikor már nem vagytok együtt.

csak azt tenném meg, amit õ is értem. de biztos nem lennék hajlandó eladósodni miatta, vagy olyat tenni, ami az elveimbe ütközik. a páromat nem azért választottam, h megváltoztasson, hanem hogy vigyük egymást elõre. ha ebben benne van a változás, akkor legyen, de csak miatta semmit sem változtatnék magamom. sem belülrõl, sem kívülrõl. de õ olyan jó hatással van rám, hogy mióta vele vagyok, fogytam 10kgt. és ez fõleg nekem jó :)
Ezt nehéz megválaszolni, az tuti hogy akkor jösz rá hogy mit tennél, tettél volna meg amikor már nem vagytok együtt.
Megennék érte egy krokodilt! De nem kell szerencsére....krokodil nélkül is imádjuk egymást....
Megennék olyan dolgokat amiket nem szeretek, ha ezen múlna h visszajöjjön:P Leégetném mgam valamivel több ezer ember elõtt(ez még belefér). Nem halnék meg érte:S Nem áldoznám föl magam és ilyesmik.
Mindent, amit a személyiségem enged.És ami nem megalázó.
bármit megtennék, ha az életéért kellene, de hobortokból nem sok mindent, ami nekem kellemetlen.
Eddigi pasiaimnak mindent megtettem, rá kellett döbbenjek, hogy az nem jó ha pasi miatt akarsz megváltozni, ha valamit akarsz azt tedd meg önmagadért. és õ meg fogadjon el téged.
Mindent vagy semmit! Mindent megtettem amit ember megtehet egy kapcsolatért, még is ráfáztam! Ha visszafordithatnám...nem tennék semmit mert nem érte meg!
Nem venném be harmadiknak, a szõke nagymellût, a kisboltból. :-)Mindent megtennék a páromért, ami nem ellenkezik az elveimmel, annak függvényében, hogy õ mire képes értem.Ez nem önzõség, hanem, csak így van értelme, hogy egyikünk se kerüljön lealacsonyító helyzetbe.Szerencsére, én olyan párkapcsolatban élek, hogy mindent megérdemel a párom, persze ezt ügyesen titkolom, nehogy visszájára forduljon a dolog.:-)Azért, a szívünk mélyén, tiszteljük egymást annyira, hogy tudjuk, sose élnénk vissza a másik jóindulatával, és teljesmértékû társak vagyunk az életben egymásnak.
Eddig már mindent megtettem, a mit ember megtehet és nem sok foganatja volt, ezért azt hiszem már nem sokat...
Szinte mindent, kivéve: AZ ÉLETBEN NEM KÖLTÖZNÉK ÖSSZE AZ ANYUKÁJÁVAL!!!! :)
Semmit. Ha már ezen múlik a dolog már régen megette a fene az egsézet.
sterintem azt mindenki érzi, hogy mikor jön el az a pasi, akiért érdemes bármit meg tenni!aztán majd mikor lessz egy gyereked rá jössz, hogy ö az akiért bárkit, és bámit fel adnál!egy pasi nagyvonalakba szeressen ugy ahogy vagy, mert ijennek szeretett meg, persze csiszolodtok majd egymáshoz, és akkor kérés nélkül változol te is, meg ö is!azt me csináld amit nem akarsz, ha neked teher, ne tedd!nekem az a szavam járása, hogy SEMMI SE KÖTELEZÖ!és ez igy is van!élj ugy, hogy akármit teszel, sose bánd meg, ez nehéz, de ha azt teszed amit te akarsz, és nem azt amit más, akkor sikerülni fog%
Én mindent magtennék érte. Nem vagyok idõs (21éves), de nekem csak õ van. Nagyon szeretjük egymást, nagyon nagyaon sok ellenségünk is volt, és sokmindent átéltünk együtt, pedig csak egy éve vagyunk együtt. És most már a sok rossz mellé kapunk jót is, pl sikerült a lakáshitelünk. Szóval, az életem adnám érte.
Nah ez egy jó kérdés. De talán jelent valamit ha "vén" (32 leszek) fejemmel még a változásra is képes vagyok érte. Vannak rigolyáim amik egy idõ után idegesítõek. Ezt be is látom és változtatok, változtattam rajta. Sosem probáltam meg változni 1 pasiért sem, de érte megéri. Imádom. Amúgy meg tûzbe mennék érte. Nah azért kútba nem ugranék :)
AZ ELÕZZÕ PÁRJAIMÉRT SEMMIT DE A JELENLEGI PÁROMÉRT TÛZBE MENNÉK ANNYIRA SZERETEM.

Mit tennél, ha a kislányod bölcsis gondozónénije türelmetlen, mogorva, érzéketlen és gépies lenne és a kislányod kizárólag a csoport másik dadusát emlegetné (aki kedvesebb és szívesen foglalkozik a gyerekekkel)?

A lányom iszonyúan szeretetéhes lett, amióta a bölcsibe jár. Ez persze nem a gondozónéni egyedüli hibája, hanem a helyzetbõl is adódik, hogy kevesebbet van velem. Kérdésre azonban kerek perec kijelenti, hogy a saját dadusát nem szereti, a másik dadust viszont igen. Az õ dadusán látszódik, hogy gépiesen, fásultan végzi a munkáját. Sokszor türelmetlen, katonás hangon beszél a pici gyerekekkel és egyáltalán nem szokása megvígasztalni még a beszoktatós gyereket sem, ha sír. Más anyukáknak sincsen ínyére a hozzállása. A lányom nem fut oda hozzá reggel, hanem inkább a gyerekek közé vegyül. Hogy van szive így viselkedni? Hiszen élõ, érzõ picike emberkékkel dolgozik, nem a soron rakja a dobozokat!!!

Legjobb válasz: Mindenki más személyiség, mindenkinek más a szimpatikus viselkedés. Valahol a gyereknek is meg kell szoknia, hogy bizony körül fogják még venni bõven olyan emberek akikkel nem szeret együtt lenni, vagy nem szimpatikus neki az illetõ. Iskolában is vannak tanárok akik kedvesebbek, vannak viszont olyanok is akik leadják a tananyagot, gyakorolnak a gyerekkel, de ezen kívül nem barátkoznak, vagy babusgatják a diákot. Én nem tennék semmit, meg fogja szokni a gyerek, hogy ez a dadus ilyen és kész. A problémáival a másik dadushoz fog fordulni, és nem hozzá, pont. De nem kezdenék el lázadni az óvodavezetõségnek, vagy akarnám kirúgatni a dadát.

Mindenki más személyiség, mindenkinek más a szimpatikus viselkedés. Valahol a gyereknek is meg kell szoknia, hogy bizony körül fogják még venni bõven olyan emberek akikkel nem szeret együtt lenni, vagy nem szimpatikus neki az illetõ. Iskolában is vannak tanárok akik kedvesebbek, vannak viszont olyanok is akik leadják a tananyagot, gyakorolnak a gyerekkel, de ezen kívül nem barátkoznak, vagy babusgatják a diákot. Én nem tennék semmit, meg fogja szokni a gyerek, hogy ez a dadus ilyen és kész. A problémáival a másik dadushoz fog fordulni, és nem hozzá, pont. De nem kezdenék el lázadni az óvodavezetõségnek, vagy akarnám kirúgatni a dadát.
Kérdezõ, amiket írtál a lányod gondozónõjérõl, a kiégés tipikus tünetei. Ezen Te sajnos nem segíthetsz. Sajnálom, hogy a kislányod egy ilyen nõhöz került. Igazán összeszedhetné magát, hiszen õ az anyát pótolja.
Megértelek, de nem kellene ennyire aggódnod. Az a lényeg, hogy a gyereked megtalálja a megnyugvást.Ami a kiégést illeti ennek nagy a valószínûsége.Nem vagyunk egyformák. Nem tudhatod, hogy a gnõnek milyen egyéni ill. munkahelyi problémái vannak.Az, hogy katonásan beszél a habitusából fakadhat, de mint manapság nincs szakmai alkalmassági vizsgálat az nem az õ bûne.Valóban megszokja majd a gyerek, ne aggódj, inkább próbálj vele kapcsolatot kialakítani, beszédbe elegyedni, oldani a helyzetet.Remélem sikerül.

Ha a párod elkezdene egy régi ismerõsével (akivel volt már szex) feltûnõen hosszadalmasan és rendszeresen facen chatelni mit tennél, vagy tennél valamit egyáltalán?

a párod meg csak annyit mond, úgy sem lenne köztünk semmi,mert te itt vagy nekem, neki meg van barátja. de a csaj úgy érzi a barátja nem is szereti. a párod meg amikor vele chatel mindig mosolyog, meg minden sor tetszik neki, meg be van sózva, eleve úgy megy fel facre...most ezt csupán végig kell nézni, és reménykedni, hogy nem lesz belõle semmi, mert úgy is messze vannak egymástól, szóval elviselni ezt a "plátói izgalmas szerelmet"?

Legjobb válasz: vagy egyáltalán ilyen esetben a "sértett" fél, hogy tud megmaradni vonzó nõnek a párja szemében, aki felébreszti benne a férfit, amikor egy másik hecceli, és megnevetteti?

A kérdező hozzászólása: vagy egyáltalán ilyen esetben a "sértett" fél, hogy tud megmaradni vonzó nõnek a párja szemében, aki felébreszti benne a férfit, amikor egy másik hecceli, és megnevetteti?
A kérdező hozzászólása: de már az x-edik kísértés én maradok a véletlen halmaz elméletnél
Kísértés mindig jön. Kérdés, hogy ellen akar-e állni neki az ember lánya/fia. Szó sincs róla szerintem, hogy véletlenek halmaza lenne egy kapcsolat:)
A kérdező hozzászólása: belegondolva szerintem elég gyakori, hogy csak a véletleneken múlik, hogy egy pár együtt marad e vagy sem. nem jön kísértés semmilyen pillanatban, vagy nem jön semmi más, ami szétzilálna, vagy pont jön valami, ami összetart. véletlenek halmaza az egész. persze kell a saját akarta, meg tenni a kapcsolatért, de azért a körülmények azok körülmények. kíváncsi vagyok hány elvált párból lenne elvált egy lakatlan szigeten ahol ketten vannak...
Ilyenben nekem is volt részem. Nem akarlak elkeseríteni, de... Pár hónapos facebook-on és sms-ben való incselkedés után csak összeszûrték a levet. Az én pasim is "szeretett" persze. Csak az volt a baj, hogy másokat is szeretett:D
A kérdező hozzászólása: tényleg ilyet én is hallottam már :) egy csaj mellett feküdt a pasi az ágyban, felhívta a bnõje kérdezte hol vagy, erre a srác: egy csajjal az ágyban. a bnõ is röhögött. de nehogymá ebben legyek
Hát áltathatod magad, de az, hogy annyit és úgy beszélget azzal a csajjal, nehogy azt hidd már, hogy véletlen. Mellesleg: Van egy ismerõsöm, akinek a barátnõje megkérdezte, hogy kié az a nõi hajszál az ingén ami rajta volt:) A srác válasza: a másik barátnõmé. Erre a csaj: Hahaha, jaj, olyan hülye vagy:D. És tényleg a másik barátnõ hajszála volt.
A kérdező hozzászólása: mondhatnám úgy is a féltékenységemet így kezeli, hogy már csak azért is rátesz egy lapáttal. szóval õ olyan típus aki mellé valahol egy nagyon magabiztos csaj való. csak nekem meg ilyenek elveszik a magabiztosságom :(
A kérdező hozzászólása: de õ amúgy is mindig így fogalmaz. pl volt már olyan is, hogynem tudtam hol volt, kezdtem idegeskedni, erre közli, hogy vagy 20 csajjal volt egyszerre. nézek rá nagy szemekkel, erre el kezd röhögni. szóval õ olyan típus, hogy nem el kezd magyarázkodni, meg szépíteni, hanem bevág amolyan kemény dolgokat. és mindezeket csak olyankor, amikor valahol féltékeny vagyok. mert amúgy romantikus, udvarol, meg minden jó. relatíve.
Hát ha nekem ilyet mondana a pasim, rögtön közölném is vele, hogy akkor nem állok az útjukba. Ez a srác nem szeret téged, és még csak nem is próbálja titkolni. Van okod aggódni. Fognak rá alkalmat keríteni, hogy találkozzanak és keféljenek egy nagyot.
Akkor meg minek vagy vele, ha nem szeret téged? Akkor õ csak azért van veled , mert , hogy addig legyen kit dugni , te meg vele maradsz , hogy az egódat ne sértse a dolog. Ha nekem ilyet mondana bárki , akármennyire is szeretném mutatnám neki a kijáratot.
A kérdező hozzászólása: ennyi erõvel ha a következõ volt szexpartnere feltûnik, akivel tudnak is találkozni... és akkor maradjon meg az ember bizalma. ahogy a facen chatelnek, ha azt én elképzelem az életben...mint egy szerelmespár :( nevetés, kuncogás, stb stb
A kérdező hozzászólása: megbeszélve. elmondta, hogy volt már köztük szex és az nagyon jó volt, sõt. csak azért nincsenek együtt, mert épp foglaltak mindketten (mint valami rossz körülmények miatt...) meg amúgy szeretik egymást. de úgy is messze van, nem tudnak találkozni. ilyenek miatt maradjak nyugodt?
Passz. Ezt csak vele tudod megbeszélni
A kérdező hozzászólása: érdekes, eddig semmilyen gond nem volt, mindig hozott virágot, mindig mondta, szeretlek..stb egyszerûen most csak megtalálta valaki a facen
Akkor valamit rosszul csinálsz , hogy így érez és tûri még valameddig és már valszeg keres mást. Szóval itt veled van a gond beszéljétek meg mi a probléma a kapcsolatotokkal. De a kérdésedre a válasz: engem nem zavarna , mert maximálisan megbíznék a barátnõmben.
Egészen nyugodtan:) Nem ma, nem mi, és nem itt fogjuk kihúzni a fejed a homokból, úgyhogy én nem is erõlködök ezen:) Sok boldogságot. Viszont a féltékenykedést felejtsd el, mert azzal a rossz irányba tereled a dolgokat.

Csak pár Walking Dead-es kérdés. Te mit tennél, mi a véleményed?

1. Ki a kedvenc szereplőd, és miét? 2. Melyik a kedvenc részed? 3. Mióta nézed a sorozatot? 4. Kedvenc zene a soundtrack-ből? (persze ha van bármelyik is) 5. Te mit tennél egy ilyen zombiapokalipszis esetén? Ha látnád a tv-ben, hogy ez van mit csinálnál? (csak olyan kíváncsi vagyok, hogy más mit csinálna. vagy csak én szoktam ilyenen gondolkodni?) :D

Legjobb válasz: 1. Daryl, Michonne. Õk azok akiket szívesen látnék az oldalamon egy ilyen esetben. 2. Az elsõ két rész. Aztán a 2. évadban amikor megállnak az úton és Sophia eltûnik, meg az a rész amikor elõkerül, és amikor menekülnek a farmról. Utána a 3. évadban mikor Rick újra találkozik Morgannal. Meg Merle ámokfutása, részegen. 3. Tavaly nyáron találtam rá, még akkor be is faltam a 2 évadot. 4. Jamie N Commons - Lead Me Home http://www.youtube.com/watch?v=K53Lf5Jkbjs 5. Ha ilyet látnék a TV-ben valószínû belém fagyna a sz4r. Aztán persze beindulna a túlélõösztön. fegyverkeresés, haverokkal összebandázás, biztonságos hely keresés stb. :D

1. Daryl, Michonne. Õk azok akiket szívesen látnék az oldalamon egy ilyen esetben. 2. Az elsõ két rész. Aztán a 2. évadban amikor megállnak az úton és Sophia eltûnik, meg az a rész amikor elõkerül, és amikor menekülnek a farmról. Utána a 3. évadban mikor Rick újra találkozik Morgannal. Meg Merle ámokfutása, részegen. 3. Tavaly nyáron találtam rá, még akkor be is faltam a 2 évadot. 4. Jamie N Commons - Lead Me Home http://www.youtube.com/watch?v=K53Lf5Jkbjs 5. Ha ilyet látnék a TV-ben valószínû belém fagyna a sz4r. Aztán persze beindulna a túlélõösztön. fegyverkeresés, haverokkal összebandázás, biztonságos hely keresés stb. :D
1. Michonne. Kiáll magáért, kemény, jószándékú. Kíváncsian várom mikor ismerhetjük meg egy érzékenyebb oldaláról is. 2. Sok van. Az elsõ évad összes része, a 2. évdban, amikor elkezdik kiereszteni a járkálókat a pajtából, a harmadikban Lori szülése, és amikor a Kormányzó elõször megy el a börtönhöz a járkálókkal teli teherautóval. 3. Tavaly augusztus óta. Kb. 1 hét alatt néztem meg az elsõ 2 évadot. 4. Van egy zene, ami általában akkor szól, ha a Kormányzó van színen. Akkor hallottam elõször, amikor Rick-ék elsõ alkalommal mentek el Woodbury-be. 5. Már nagyon sokat gondolkodtam ezen. Valószínûleg északnak mennék, oda ahol minél hidegebb van, a sorozatba is mondták, hogy a hideg lelassítja õket. Gyûjtenék minél több ellátmányt és próbálnám túlélni.
A kérdező hozzászólása: óó nagyon jókat írtatok :D igazából az ötösre voltam a legkíváncsibb. Mindenkit felpontoztam. és a harmadiknak: még , hogy pont itt lakok a közelben (a Bükkben)
A kérdező hozzászólása: nem, nem én tettem fel ezt a kérdést :D én azért nem vagyok megszállott, csak elgondolkodtam, hogy mégis mi lenne ha.. :D
5. Én is sokat szoktam ezen gondolkodni. Elsõ dolgom lenne kiköltöznék a tanyánkra pár közeli ismerõssel és a családdal (3 sor kerítésen kéne a zombiknak átverekedni magukat, mire a legbelsõ körbe érnének, ahol a lakóház van) itt van egy betonpince is egy jó vastag ajtóval, ez nagyon tágas vannak benne nagy betontartályok, ebben vizet lehetne tárolni, vagy kisebb szobáknak is beillenének a komfort miatt. :D Itthonról ki vinnék minden tartós élelmiszert (a pince tele van lekvárokkal, befõttekkel, a hûtõláda tartalmát is kivinném, zsírban lesütném, és a zsírban hagynám, így elég hosszú ideig tartós maradna). Itt tartjuk a tüzelõt, úgyhogy télen is meleg lenne. Van mellettünk egy kisebb erdõ az itt található fák egy részébõl mind a 3 sor kerítés elé hegyes cövekeket tennék. Fegyvereket és muníciót arról a lõtérrõl hoznék, ahova járok hobbi szinten lõni (Itt nagyon sok különbözõ kaliberû pisztoly, és öntöltõ fegyverek is vannak.) Ezek lennének az elsõ pár hét teendõi. Ezután valószínûleg a környezõ településeken keresnénk további felszerelés, élelmiszert.
1. Daryl-hihetetlen jó figura, az egyetlen olyan a csapatban, aki 100%-ban kiáll Rick mellett, õ a jobbkeze. Õ ment át a legnagyobb jellemfejlõdésen (emlékszek, az elején morogtam, hogy minek ez ide, csak rontja a levegõt, most meg sokkot kapné, ha kiírnák) 2. 1x4, 2x7, 2x12, 2x13, 3x1, The Suicide King, 2x13 3. Szeptemberben daráltam le 3 évadot, most meg nézem hetente a 4-et 4. Az a zene, ami ment, mikor Glenn lelépett a sportkocsival:D 5. Nem tudom...csatlakoznék pár olyan emberhez, akiket jól ismerek, hogy minél nagyobb csapatban legyek, aztán keresnék valami jól védhetõ helyet.

Miért van az hogy futok egy fél kőrt és utána eszek de visszahizom? Miért és mit kell teni elenne?

Legjobb válasz: A kérdést sem értem, nem csak a borzalmas helyesírás és magyartalan szórend miatt. Szóval futsz egy kört, utána eszel. Mit hízol vissza? Azt hiszed, hogy egy kör (tényleg, mekkora az az egy kör és mennyi ideig tart lefutni?) futással bármennyit is fogysz? És akkor ez ellen mit kéne tenni? Elõször is okosodj a témában, hogy hatékonyan tudj fogyni. Kezdd ezzel: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561

A kérdést sem értem, nem csak a borzalmas helyesírás és magyartalan szórend miatt. Szóval futsz egy kört, utána eszel. Mit hízol vissza? Azt hiszed, hogy egy kör (tényleg, mekkora az az egy kör és mennyi ideig tart lefutni?) futással bármennyit is fogysz? És akkor ez ellen mit kéne tenni? Elõször is okosodj a témában, hogy hatékonyan tudj fogyni. Kezdd ezzel: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561

Évek óta nincsen párom, barátom alig, az állásomat utálom és szerintem napokon belül kirúgnak. Nagyon magányos vagyok. Mit tennél ilyen elkeserítő helyzetben?

Legjobb válasz: háát rágyújtanék... És mivel nincs segítség, így elkezdenék állás után nézni , valami jobb állás után. Mást nem tehetsz. Mivel pénz nincs vagyis ami van azt félre kell rakni mert mivan ha 2 hónapig nincs állásod ugye...így szórakozni nem mehetsz el... Nehéz helyzet. De mivel valamiböl meg kell élni és a rezsit is fizetni kell így az elsõ az a munkahely keresése....bármennyire is nehéz.

háát rágyújtanék... És mivel nincs segítség, így elkezdenék állás után nézni , valami jobb állás után. Mást nem tehetsz. Mivel pénz nincs vagyis ami van azt félre kell rakni mert mivan ha 2 hónapig nincs állásod ugye...így szórakozni nem mehetsz el... Nehéz helyzet. De mivel valamiböl meg kell élni és a rezsit is fizetni kell így az elsõ az a munkahely keresése....bármennyire is nehéz.
az igazságérzetem nem bír több szomorú-magányos nõt elviselni 2011 van (ugye jól írtam :/ ?) és a világ biz. részein éheznek, a fiatal magyar nõk meg magányosak! na most kell nagyonhamar változtatni a dolgokon!
A kérdező hozzászólása: És mi lenne az elsõ javaslata az igazságérzetednek?:) )
Nekem sincs évek óta párom, barátom alig, az állásomat utálom, és legszívesebben felmondanék... Bulizni én se járok nagyon sehová, mert egyszerûen nem érzem ott jól magam... Hogy mit tegyél, azt nem tudom, de ha szükséged van valakire, én szívesen meghallgatlak. :) F/27
A kérdező hozzászólása: Igazán kedves vagy, bár én hallgatni jobban szeretek. Ha gondolod írj privit valamelyik "beszélgetõs" elérhetõségeddel.:)
Köszi Mikro! valami ilyesmit vártam :) Nektek bizonyára érdemes lenne beszélnetek vagyis a mai világhoz alkalmazkodva 'chatelnetek' egyet :) de én is felajánlottam volna a társaságomat, de sajna nekem még nincs meg az a bizonyos diploma, és jelenleg is azon dolgozom.. tanulok. de máskor lehet érdekesnek találnál egy beszélgetést velem is. egyébként, bár fiatalabb vagyok, úgy érzem megértelek Titeket, nekem lehet egy "jó" állásom majd a megszerzett papírommal, de már most tudom, hogy nem igazán fogom azt szeretni.. és nem minden 20 éves szeret bulizni, én is félévente 1x-2x járok, ha épp társasággal úgy alakul. ha már ott vagyok persze megtalálom a módját hogy jól teljen az az idõ, de persze tudom hogy nem ott kéne lennem :P no.. hát ennyi :)
A kérdező hozzászólása: szia, kedves "mégnemdiplomás"! így kihegyezve, mert ennyire kihangsúlyoztad:) ugyan kit érdekel? lehet, hogy én is jobban tettem volna ha a megszerzése alatt megtanulok spanyolul és gyakorlatot szerzek. köszönöm a kedves és õszinte szavaidat szívesen beszélgetnék veled is
õõõmmm.. azért emeltem ki mert azt haluztam hogy Te is írtál valami diplomáról mindegy felejtõs :) akkor a továbbiakban a "még nem diplomás" helyett maradhat a tejszínhabos fiú, több fantázia van benne. aláírni rendszerint elfelejtem.. xD 20F
"A mostani munkahelyem is elég nagyforgalmú, de a szóbajöhetõ harmincas pasik vagy házasok vagy rondák vagy melegek." Ez a mondat azért sokmindent elárul.. Kicsit lekezelõ vagy szerintem, így biztos nem találsz magadnak partnert, mert ez kiül az arcodra, látszik a viselkedésen, ilyen nõhöz nem megy oda senki...
ezen pedig segíteni kell! :)
A kérdező hozzászólása: köszi tejszinhabos fiú!:) tudom, csak egyedül kicsit nehezebb a felszínen maradni, mert az egyedüllét alapból lehúz egy bizonyos mentális szint alá, szórakozóhelyre, még egy frekventáltabba sem mehetek egyedül, ugye.
És miután van ugymond fix állásod utána, meg lehet nyílni a pasik elõtt, és nyitott szemmel jrni, és ha õk semmiképpen sem kezdeményeznek akkor próbálj te mert lehet h várhatsz akkor még év100-adokig.
alap az 1. hozzászóló, mindenképp. de most a helyedben csak beszélgetnék.. a néhány barátommal, vagy akár idegen de értelmes emberekkel. az segíthet.. mármint én igen nagy erõforrásként tekintek az emberekre, új gondolatok, ötletek, tervek..
A kérdező hozzászólása: Folyamatosan keresek állást, mert már pár nap után láttam, hogy mennyire nem jó ez a hely, de semmi. Pedig diplomám van két nyelven beszélek és nagy igényeim sincsenek mert most is többek között takarítok. A pasi hiányhoz meg kezdek hozzászokni, persze néha rossz, de ha nem jön hát nem jön:) Ja, egyébként 26 éves vagyok.
26 évesen biztos találsz magadnak párt. Ha lesz új munkahelyed akkor lehet hogy ott.
nem tudom merre élsz, de Pesten leugrasz egy estére egy szórakozóhelyre, sztem lehet találni jófej embereket mind fiúkat mind lányokat.. legalábbis én így látom.. 20F
A kérdező hozzászólása: Pesten lakom és nem szeretek bulizni járni, mert feszélyezve érzem magam. (Tudom, akkor ássam el magam:) Nincs is kivel pillanatnyilag leugranom sehová. A mostani munkahelyem is elég nagyforgalmú, de a szóbajöhetõ harmincas pasik vagy házasok vagy rondák vagy melegek.
ejj ilyen prekoncepciókkal, egy lelkes huszonéves biztos tudna segíteni kikapcsolódni. bizonyos dolgokat meg az embernek magában kell lerendeznie.. ok. mondhatni könnyen beszélek, ~17 éves korom óta nem nagyon feszéjez semmi és komolyan nem érdekel mások véleménye, egyetlen ami számít hogy az én harcmûvészetem jobb mint másoké, és ez elvesz annyi energiát az életembõl, hogy hülyeségekre (negatív gondolatok, érzelgés önemésztés stb..) nem marad és most már nagyon örülök ennek és hogy én így alakultam. elnézve barátaimat, a mai fiatalokat, és nálam akár 4-5 évvel idõsebb embereket.
igen, 20F voltam, és ne ásd el magad, hidd el kérlek, ha most nem minden rózsaszín és tejszínhab eperrel a tetején, eltemetve még nyomottabb a dolog xD
A kérdező hozzászólása: Én kérek elnézést, hogy a meleg és házas pasik nem a zsánereim... Fogadjunk, hogy egy számodra ronda nõre te sem hajtasz, ha mégis, nagyon ki lehetsz éhezve...

Ha egy fiatal srác lennél, és lenne inkontinenciád, és ezen kívül még pelenka fétish ed is, viszont meg lehetne műteni az inkontinenciát. Mit tennél?

A Műtéttel elmúlna, és a szüleim szeretnék, de én megmondom őszintén, egész gyerekkoromat pelenkában éltem le, és már megszoktam, és komolyan mondom, annak ellenére, hogy sokszor rohadt kellemetlen volt, megszerettem. annyira, hogy már úgy hozzámnőtt hogy ez lett a fétish em is. én nem szeretném a műtétet. de ha belegondolok, lehet mégsem ez a normális, viszont ha megműttetem magamat, már nem lesz okom hogy pelenkát hordjak, és míg a szüleimmel lakom, addig nagyon furcsállnák, ha ezt tenném. és nem szeretném hogy kiderüljön a fétish em, ez CSAK IS RÁM tartozik. senki másra. Ti mit tennétek? A szüleim szeretnék, de ha én nem, nem fogják erőltetni. de nem tudom mi tévő legyek.... egy fiú.

Legjobb válasz: én az orromat mûttetem nem sokára, 6évesen fitymaszükületre mütöttek kibirod, és új élet kezdõdik! hidd el, ha normális életet akarsz, akkor azt tehetsz, amit akarsz: a normális élet kulcsa, hogy sázmodra legyen normális: de jo tudni, mi van az érme másik oldalán is döntsd el végre egyedül: légy felnõtt!

én az orromat mûttetem nem sokára, 6évesen fitymaszükületre mütöttek kibirod, és új élet kezdõdik! hidd el, ha normális életet akarsz, akkor azt tehetsz, amit akarsz: a normális élet kulcsa, hogy sázmodra legyen normális: de jo tudni, mi van az érme másik oldalán is döntsd el végre egyedül: légy felnõtt!
Én azt mondom, hogy ha annyira nem szeretnéd megmzttetni magad, akkor addig ne tedd. Idõd van még, ráérsz. Ha úgy érzed, hogy kell, akkor úgyis megteheted. A fétishrõl meg annyit, hogy én is imádom, szerintem baromi cuki.:) ) 17/f
értem én ezt, de próbáld mérlegelni, én pl nem tudom elkpzelni magamat pelenkában, te meg anélkül a mai társadalmi kultúrába való beilleszkedés alapfeltétele a szocializálódás: ez azt jelenti, hogy 1-2-3évesen kinövik a gyerekek a pelenkát, te is kinõtted akkor valszeg, csak tök más miatt nincs más megoldásod, visszatartanád te ha tudnád... de amig nem tudod: addig a közvetett tényezõk miatt szocializálatlannak látnak téged a társadalomban; vagyis igy nem tudsz beilleszkedni: ez pedig elengedhetetlen SZINTE! én pl túl jól tudok lakalmazkodni: és arra vágyok, hogy a társadalom nélkül tök egyedül is jól meglegyek(pl remeteként egykét baráttal, és élettárssal), szval a társadalommal csak minimálisan érintkeznék ha tehetném, mert nincs szükségem a sok primitiv állatra de szinte lehetetlen meglenni nélkülük; mert mindenhol utólérnek:S és neked kell alkalmazkodnod, mert õk nem tartják tiszteletben a másét, csak a maguk szavának adnak igazat (elsõ váalszoló f18)
A kérdező hozzászólása: Konkrétabb linket tudsz adni?
Az Index fórumon van a szex témakörben ha jól emlékszem, pisilõs fórum, ott ilyen emberekkel jobban tudnál beszélni.
A kérdező hozzászólása: you are WRONG! nincs semmi baj velem. ez csak egy fétis, és nem csak az, hanem valahogy hozzám nõtt a pelenka, sztem jól áll. ez furcsa lesz, de én szeretem nézegetni magamat benne pl... nekem ez jól esik. a legtöbb embernek van valamilyen fetish e, csak azok pl elfogadottabbak. pl lábfétis....
Szerinted ez mennyire vonzó tulajdonság, ha majd egyszer valaha csajozni kezdesz hogy Helló Béla vagyok, behugyozok és még örülük is neki. Ember, neked a mûtéten kívül pszichológus segítsége is kellene, és ezt nagyon komolyan mondom.
A kérdező hozzászólása: hát igen, fiatal vagyok. de nem tom eldönteni, de sztem maradok így. majd max ha egyszer úgy érzem akarom akkor teszem meg. de ezt meg elmondani a szüleimnek. akkor is furán fognak nézni rám... ááá... nincs kiút.
Idõvel más lesz a normális. Gondolom fiatal vagy, hamar megváltozol.
A kérdező hozzászólása: jó de én, hogy is mondjam, nem tudom mi lenne nekem normális, és mi nem. mert nekem ez az állapot normális, és jól érzem magamat így.
Szerintem mûttesd meg magad, hátha egyszer majd megváltozik a gondolkodásod vagy olyan helyre kerülsz, ahol kellemetlen lesz majd ha ilyened van. Mindenképp az a normális ha megmûtteted magad, de ettõl még te bebugyolálhatod magad ezután is. Ha nem akarod, hogy a szüleid megtudják, akkor oldd meg hogy este továbbra is így aludj, amikor senki nem lát, vagy amikor nincs senki otthon. Ha emberek közé mész is nyíltabb lehetsz a betegség nélkül, és ha meg majd egyszer elköltözöl ott úgyis azt csinálsz amit akarsz, és visszatérhetsz ehhez a szokásodhoz. Nekem van párom, és nekem is vannak szokásaim, nem ilyen mint ez, de az is szokatlan lenne más számára, részben a párom is elítéli, de tudja, hogy ez nekem örömet okoz és megérti és ugyanúgy szeret engem. :) Röviden szerintem megoldható ez a mûtét a helyes megoldás egy egészségesebb élethez, de a szokásaidról sem kell lemondanod. ff 28

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!