Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél, kiderülne, hogy (51 db)

Mit tennel ha egy ev utan kiderulne hogy osszecsereltek a babakat a korhazban tehat nem a te babad van otthon veled?

Ezt almodtam az ejjel es sirva ebredtem,belegondolni is rossz volt hogy azt akit egy eve minden nap szeretgettem nem is az enyem,...

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, mit tennék. Jó kérdés. Szerintem elájulnék, utána, ha felmostak megkonzultálnám a férjemmel, hogy mi legyen.

Fogalmam sincs, mit tennék. Jó kérdés. Szerintem elájulnék, utána, ha felmostak megkonzultálnám a férjemmel, hogy mi legyen.
Jogilag mi a megoldás?Szerintem a vérszerinti babát visszahelyeznék, nem tehetne mást a másik fél.De hogy az egész hogy valósul meg, már a szülõpárokon múlik. Szerencsére már legtöbb esetben apuka írja meg a karszalagot, végigfotózza az eseményeket!De az ördög olykor ébren van..
Elméletben: nagyon érdekelne, hogy mi van a saját gyerekemmel. Gyakorlatban: ez nem lehetséges, mert tuti a sajátomat nevelem.
Ez nagyon nehéz kérdés, hiszen mindkét gyereket mindkét család a sajátjának érezhetné. Ha visszacserélnénk, a gyerekeket nagyon megviselné, és mindkét család idegennek érezné a vér szerinti gyerekét, legalábbis eleinte. Talán azt választanám, amit többen is írtak, hogy maradna mindkét gyerek ott, ahol nevelik, de szoros kapcsolatot építenék ki a másik családdal. De akkor maradna az örök szomorúság, hogy a vér szerinti gyerekemet más neveli, mást szólít anyának. Volt egy film pár éve a tévében, ugyanez volt az alapsztori. Ott már nagyobbak voltak a gyerekek, talán valamilyen betegség miatt kezdtek nyomozni. Ekkor derült ki, hogy a kórházban elcserélték a babákat. De a másik családban a gyerek idõközben meghalt. Nem láttam végig, de nagyon szomorú film volt. Nem emlékszik véletlenül valaki a címére? Hátha meg lehet szerezni valahonnan.
Mivel tényleg nincs ilyen helyzetre lehetõség, én a megoldásról is "álmot alkotok" most:a kórháztól elnyert pénzösszegbõl ikerházat építenék a két családnak, hogy együtt-egymás mellett élhessen a vérszerinti és a nevelt gyermekem, s ne kelljen elszakítani tõlem és a családtól /és a másik anyukától, családtól/ egyikõjüket sem.Kicsit olyan lenne, mint az elvált szülõk egymás mellé költözése..mégis nagyon más!Ugyanis a tudat hogy az általam szeretett gyerkõc mégsem az enyém, de az enyémet más szeretgeti-felõrölheti a szülõpárokat.én bele is zavarodnék.És nem csak most, de ahogy cseperedik, ahogy az óvónõk panaszolják, hogy húzgálja a lányok bugyiját, a tanító magatartászavart állapít meg stb. , úgy ezek a negatív dolgok erõsen rombolhatják a köteléket egy ilyen szituban.
megtartanám mindkettõt.
bármilyen nehéz is visszacserélném, mindenkinek a saját családjában a helye és ott-is érzi jól magát.hiszen a külsõ és belsõ tulajdonságai genetikailag is a vér szerinti családjához hasonlítanak.amúgy történt már nem is egy ilyen csak nem hozzák nyilvánosságra.amirõl én tudok kb.10éve volt de még a kórházban kiderült a csere a nõvért ki is rúgták.
Nem cserélném vissza a gyereket. Ha egy évig nem tûnt fel (pl. vércsoport, vagy bármi) alapján, hogy a gyerek nem az enyém, és saját gyerekemként szerettem, akkor nem fogom eldobni magamtól, csak mert a génállománya nem azonos az enyémmel.
Azt a gyereket tartanám meg, akit felneveltem. Ez biztos. A fiamról nem tudnék lemondani semmi pénzért. De ez lehetetlen. Még ott, a szülésnél azonnal rátették a kis karszalagot, én pedig az eszembe véstem az arcvonásait. Nem tudnám összekeverni egyetlen másik babával se.
Hát, nehéz belegondolni, de nem adnám vissza. Viszont a vér szerinti gyerekemmel és családjával is szoros kapcsolatot építenék ki! :)
Nem cserélném vissza!
Én sem adnám oda a fiamat semmi pénzért! Inkább családommá fogadnám a másik családot. Ha oda kellene adnom, miután nekem mondta, hogy anya, engem ölelget, és puszilgat, nekem szorítja a nyakam, hozzám bújik.... Nem soha. Ez nekem többet ér, mint a gének. De amúgy kizártnak tartom, hogy el tudták volna cserélni, abban a pár percben, amíg nem láttam, küldtem vele az apját. És különben is, ahogy a hasamra tették és rámnézett, már a szívembe véstem minden egyes vonását:)
nekem a szülés elõtti néhány napban járt ez folyamatosan a fejemben. A férjem bent volt szülésnél, és a lelkére kötöttem, hogy nézze hogy rendesen rátették e a karszalagot. + fotókat is készített a picirõl, így egyértelmû hogy õ az enyém. :-) Én se cserélném vissza a saját gyerekemre az tuti ha véletlen ilyen elõfordult volna.
én is visszacserélném, bármilyen nehéz is!
Az a baj, hogy nem tudom elképzelni, hogy összecserélik a babámat.Illetve ezt a részét igen, hogy bénák fürdetésnél rossz karszalagot adnak rá stb..., de azt hogy mondjuk másnap nem az én fiamat, hanem a kis Pistát hozzák oda, hogy õ az én gyerekem.... én meg nem veszem észre.... KIZÁRT!!! Amikor szülés után rám tették onnantól kitörölhetetlen az emléke, az arca a kis teste és sírása, az összes többi gyerek ronda és irritáló hangú kis izé volt, csak az enyém gyönyörû csengõ bongó hangon éneklõ baba:D, mint gondolom minden édesanyának a sajátja. De ha vmi mûhiba folytán szülés után nem látom és más gyerekét kapom meg, mint sajátot.... nem tudom, bár élek a gyanuperrel, hogy akkor is valami ösztön rávezet hogy valami nem jó, de ha nem akkor fogalmam sincs. De talán legjobb lenne a lassú szoktatással való visszacserélés, hogy ne okozzon nagy traumát... vagy megszöknék mindkét gyerekkel, hiszen az egyiket neveltem, a másik pedig vér szerint az enyém... :D Legyen ez, mindkettõ babát akarnám. Amúgy eszembe jutott egy kérdés tovább ragozva a témát: Mi van akkor ha megtörténik ez az eset és az a család ahol a vér szerinti babád van éppen ellenkezõleg dönt mint te? (azaz ha te cserélnéd a babákat õk nem akarnák, ha pedig megtartanád, õk akarnának cserélni.)
Én is álmodtam már ilyet! Annyira sírtam, majd megszakadt a szivem mindkét babáért; az igaziért is, aki természetesen valóban a sajátom, meg a másikért is, akirõl álmodtam, hogy az enyém. De ha ne adj Isten megtörténne, foglmam sincs mit tennék. De szerintem ez nem nagyon fordulhat elõ. Ahogy megszületik a baba, ráteszik a karszalagot. Még a magzatmáz is rászáradt a fiaim karszalagjára, annyira hamar rátették!
Ha kiderülne a lányomról, hogy nem az enyém, se tudnám odaadni senkinek, nem cserélném vissza. De ez nem fog kiderülni, különös ismertetõjeggyel született:-))

Mit tennél ha kiderülne, hogy súlyos betegséged van, pl. rákos vagy. Visszamennél az orvoshoz vagy nem?

Legjobb válasz: Én biztos nagyon kétségbe esnék. Ezen járna az eszem állandóan. Alapjában egy optimista ember vagyok, de ha egy komolyabb betegségem kiderülne, hááát eléggé befordulnék. Minden elismerésem azoké, akik még ilyen esetben is határozottan szembenéznek a problémával. Megéri így cselekedni.

Én biztos nagyon kétségbe esnék. Ezen járna az eszem állandóan. Alapjában egy optimista ember vagyok, de ha egy komolyabb betegségem kiderülne, hááát eléggé befordulnék. Minden elismerésem azoké, akik még ilyen esetben is határozottan szembenéznek a problémával. Megéri így cselekedni.
A pàrom legjobb baràtja szenvedett ràkban. Eleinte eljàrt a kezelésekre, de 2 év utàn màr azt mondta hogy nem akarja ujra egy mütétnek alàvetni magàt, szeretne inkàbb meghalni. Végül csak elment a kezelésekre, de aztàn meg mr az orvos mondott le rola. 34 évesen elhunyt...... Én tuti hogy ugyanugy végigjàrnàm a korhàzakat, mert remény az mindig van, és amig lehet addig élni szeretnék, ha csak néhàny nappal tovàbb is akkor is. Hogy mit tennék? Ugyanugy élnék mint elötte, de màr jobban segitenék mindenki màson, (nem sajnàlnàm magamtol odaadni az utolso forintot se) Megprobàlnék minél több helyet bejàrni(kiràndulàs) Olyan dolgokat kiprobàlni amiket elötte szerettem volna, csak nem volt bàtorsàgom) Imàdkoznék..... És a lehetö legtöbb idöt tölteném el szeretteimmel. Nem zàrkoznék be a négy fal közé, küzdenék, amig lehet.
Attól függ. Ha mostanában derülne ki eljárnék a kezelésekre meg ilyesmi, egyrészt mert a családom ezt akarná, másrészt meg nem olyan szar az életem, hogy könnyen lemondjak róla. Viszont ha pár év múlva derülne ki ilyen, és nem lenne mögöttem olyan család mint most, nem lennék sikeres, szóval értitek.. akkor beletörõdnék. Úgyis mindenki meghal egyszer és inkább így érek a finisbe, minthogy utcán agyonverjenek, ilyesmi.. Persze ha lenne élettársam/férjem/barátom/kölyköm/bármi akkor is kezeltetném magam.
Azt mondják, akit "megérint" a halál szele, sokkal jobban ragaszkodik és küzd az életéért. Én biztos nagyon elkeserednék, de az elsõ sokk után küzdenék az életben maradásért.
Felülmúlnám azokat az élményeket, amiket eddig a legjobbaknak tekintettem. Utána pedig jöhet a kezelés, jöhet a halál is.
Mindent megtennék, amirõl emberek csak álmodni mernek, mert félnek/nincs bátorságuk megtenni, ha tudnám, hogy nincs vissza út, lehet hogy nem várnám meg a végzetem, hanem keresnék egy békés nyugodt elfoglaltságot, amikor kegyeletteljesen lehet meghalni, nem pedig telegyógyszerezve, eszméletlenül
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
Naná hogy visszamennék. Minden szarból gyógyultak már ki emberek, és egyik sem az otthon imádkozásnak köszönheti, meg hát jó a kontroll, mert különben te sem vagy képben az állapotoddal, ami fura dolgokhoz vezethet (lásd az idevágó House részt ;)).
nem mennék vissza beletörõdnék és mindent megtennék amit meg akartam tenni

Mit tennél, ha a kamasz lányodról/fiadról kiderülne, hogy vagdossa magát?

Legjobb válasz: Semmiképp nem szidnám le, mert attól csak mégjobban bezárkózna. Megkérdezném mi a gond, miért teszi ezt magával, mi okozza. Ha nem mondana semmit akkor meg irány a pszichológus. De mindenesetre nagyon odaifigyelnék. Nem csak rá, hanem a szokásaira és a dolgokra is, amik körülveszik õt. (Gondolok itt barátokra, családtagokra stb. Bármire, ami nekem gyanúsnak tûnik, amire eddig nem figyeltem fel. Mert lehet ott van a gond forrása.)

Semmiképp nem szidnám le, mert attól csak mégjobban bezárkózna. Megkérdezném mi a gond, miért teszi ezt magával, mi okozza. Ha nem mondana semmit akkor meg irány a pszichológus. De mindenesetre nagyon odaifigyelnék. Nem csak rá, hanem a szokásaira és a dolgokra is, amik körülveszik õt. (Gondolok itt barátokra, családtagokra stb. Bármire, ami nekem gyanúsnak tûnik, amire eddig nem figyeltem fel. Mert lehet ott van a gond forrása.)
Egyszerûen abszurdnak tartom, hogy itt egyes emberek azt gondolják, hogy ezt "divatból" csinálják, és hogy egy pofon segít. Általában olyan emberek csonkítják magukat, akik nem egészségesek lelkileg, problémájuk van. Szerinted, ha jól leszidnád és megütnéd, akkor lelkileg egészségesebb lenne? Õrületes.. :) Én megpróbálnám megbeszélni vele, hogy mi a baj, miért csinálja, mi bántja, ha szükséges, pszichológushoz vinném, és nagyon odafigyelnék rá.
Akkor elgondolkoznék, hogy mi lehet a gond, amiért ilyet tesz. Talán magamba is néznék, mert lehet ott van a probléma.
6-os, igen, engem én komolyan venném ezt a problémát, és vsz. sírnék is rajta. Az empátiával többet segíthet egy szülõ, mint a fenyegetéssel (én is kérdezhetném, hogy komolyan gondolod a pofont...? csak rontanál a helyzeten). Ha valaki, egy kamasz vagdossa magát, az bizony komolyan kell venni, és az okait fel kell tárni ahhoz, hogy a dolgok megoldódjanak. Egy ráförmedéssel, meg nem értéssel (divatból még a kamaszok sem csinálnak ilyet!) az ember csak távolabb kerül a gyerekétõl. A sírás meg arra vonatkozik, hogy elsõ körben az jutna eszembe, hogy valamit kra elrontottam az alapoknál... egy elrontott gyerek a szülõ hibáit tükrözi! Úgyhogy jobb, ha a szülõ magának adja az elsõ pofont egy ilyen helyzeten!
Tutira elsírnám magamat, átölelném, és megmondanám neki, hogy mennyire szeretem. Az apja ugyanezt tenné sírás nélkül. Aztán megkérdezném, mióta és miért teszi, biztatnám, hogy beszéljen, mondja el az érzéseit. Ennek függvényében keresnénk aztán gyógyírt, megoldást.
Próbálnám megbeszélni vele, hogy mi lehet a baj, valamint azt is, hogy menjünk el orvoshoz, ha szükséges, hogy könnyebben meg lehessen oldani.
Beiratnám boxra. Ott kiélhetné a felesleges agresszióit. Vagy elvinném szétnézni a világ szerencsétlenebbik részeire, az éhezõ és aidses gyerekek közé. Vagy vennék neki valami szabásmintát, hátha attól észhez tér.
Hát én nem bõgnék ezen, jéééézusom!Megmondanám neki, hogy ne vagdosd magad, mert örökre megmarad és mindenki megfog vetni érte, azt hiszik majd, hogy nem vagy normális.Amúgy meg elmondanám neki, hogy mostantól mondjon el minden problémáját és megoldjuk.
#3-as: Te komolyan sírnál? Jó, nem rosszindulatból, de én ezen nem sírnék, és nem is ölelgetném, inkább kiakadnék. Szerintem én leülnék vele, és elmondanám, hogyha el nem felejti ezt a dolgot akkor olyan pofont kap.. de tényleg, nem vagyok az erõszak híve, de ez már több, mint sok. Mellesleg megbeszélném vele ezt hogy miért teszi.
Megkérdezném, megbolondult-e, mi ez az új hóbort és hogy miért nem értelmes dolgokba öli az energiáit. Elmagyaráznám neki, hogy a mi idõnkben nem volt divat az ilyen, jó volna, ha abbahagyná, mert olyan nyaklevest kap, hogy a fal adja a másikat, majd akkor nem divatol.
Ha van rá mód, akkor személyesen érdemes megbeszélni vele, de csak maximális elfogadással. A vagdosásnak lelki, de sokszor fiziológiai okai is vannak, amikrõl a gyerek nem tehet és többnyire kezelni sem tud. Ez lehet helyzeti és életkori sajátosság is. Ilyenkor a gyereknek elfogadásra van szüksége, barátra, akinek mindent elmondhat. De gyakran szakember segítségére is szükség van, lelki vagy gyógyszeres kezelésre. Ha a szülõ támadólag lép fel, az hozhat pillanatnyi megoldást, de már középtávon súlyosabbá válhat a helyzet - mert a vagdosás oka nem szûnik meg ezáltal. (A vagdosás által endorfin szabadul fel a szervezetben. Tehát stresszre, boldogsághiányra és egyéb lelki és fiziológiás zavarra szokott válasz lenni a fiatalok részérõl.)
Nem vagyok szülõ, hanem egy kamasz lány aki vagdosta magát.Azoknak írnám ezt elsõ sorban akik leszidnák ezért a gyereküket.Ezt nem divatból csinálja az ember.A vagdosást csak az értheti meg, aki csinálja.Én például valahogy megkönnyebbültem utána, de persze ez nem tartott sokáig, mégis jobb volt.Azzal, hogy leordítaná a gyereket semmit se érne el, csak azt hogy még jobban összeomlana, ilyenkor segítség kell.Konkrétan, amikor a vagdosás utána késztetéssel küzd az ember, saját magát gyõzi le.És az az ember aki megvet a vagdosás miatt valakit kicsit magába nézhetne..
Hogyhogy nem "divat" a vagdosás?! Azt ne mondjátok, hogy amikor ti voltatok kamaszok, általános volt, hogy valaki vagdossa magát... én 28 vagyok, de még az én gyerekkoromban sem tudtuk, hogy na akkor most én jól összevagdosom magam és akkor minden megoldódik. Ez egy legújabb õrület, és aki elõször csinálta, annak kellett volna kicsit mélyebben húznia a pengét. Nem szoktam ilyeneket írni, mint amit itt leírtam, de viccek vagytok, komolyan. A mai gyerekek nevelésébõl hiányzik az a bizonyos atyai pofon, ami megtanítja, hogy nem vagdosom és ezzel röhögtetem magam, hanem szépen tanulok és segítek a házimunkában. Vagdossa magát... ízlelgetem a szót, de még mindig felháborít.
Van akinek divat, de van akinek nem.Csak meg kéne érteni hogy tényleg vannak problémás emberek.
Utolsó, szerinted régen nem voltak problémás emberek? Amióta világ a világ, voltak, vannak lesznek. De megnézheted az idõsebb generációt, hánynak a bõrén találsz vagdosásból származó hegeket. Egynek se! Tudod, miért? Mert nem értek rá egész nap a saját problémáikban dagonyázni.


Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod rasszista?

Legjobb válasz: Mit szépítsem, valamilyen szinten én is az vagyok. Mondjuk én csak egy fajt nem bírok, de õket se azért, mert más a bõrük színe, hanem azért, mert félek tõlük. Ez megalapozott, volt már rossz tapasztalatom velük, meg sok ismerõsömnek is. Viszont ha a f*szi csak azzal lenne elfoglalva, hogy "FUJJ IRTSUK KI EZT A FAJT ÖLJÜK MEG MINDET" az nagyon nem tetszene. Az ilyen az élet minden területén agresszív. Szóval ha a buszon vannak nem épp kellemes szagú más bõrszínûek, akkor nem zavar, ha elkezdi nekem mondani, hogy úristen, milyen szörnyû, de csak úgy ne hozza elõ ezt a témát. 17/L

Mit szépítsem, valamilyen szinten én is az vagyok. Mondjuk én csak egy fajt nem bírok, de õket se azért, mert más a bõrük színe, hanem azért, mert félek tõlük. Ez megalapozott, volt már rossz tapasztalatom velük, meg sok ismerõsömnek is. Viszont ha a f*szi csak azzal lenne elfoglalva, hogy "FUJJ IRTSUK KI EZT A FAJT ÖLJÜK MEG MINDET" az nagyon nem tetszene. Az ilyen az élet minden területén agresszív. Szóval ha a buszon vannak nem épp kellemes szagú más bõrszínûek, akkor nem zavar, ha elkezdi nekem mondani, hogy úristen, milyen szörnyû, de csak úgy ne hozza elõ ezt a témát. 17/L
Semmit.. Sajnos en is az vagyok, es nem tudok vele mit csinalni.. De nekem okom is van ra..
Mágjára küldeném
Dobnám.A rosszizmus(is) egyfajta jellemi visszamaradottságot is jelez, hogy buta, mint a zálat.
Szakítanék vele. Én ezt nem tolerálom. El nem tudom képzelni, hogy lehet valakit azért utálni mert más. Az meg butaság, hogy valakinek oka van rá. Azért mert 1, 2, 3, 4 ember rosszat tett veled xy csoportból, nem azt jelenti, hogy a többi (akár sok millió)is mind rossz.
Nem érdekelne.
Hát ha feka lennék pl akkor zavarna xD de amúgy nem.
4. válaszoló: szerelmes lettem beléd :(
Attól függ, mit értesz rasszizmus alatt.
Antirasszistává válnék hogy kiegészítsük egymást! :D
Az enyém az. De fiatal és remélem még kinövi (17). Késõbb nem hiszem, hogy tolerálnám, de nagyban függ a mértéktõl is (ha elõítélet bizonyos emberekkel szemben és nem társul kiirtási vággyal, az még az elfogadható kategória).
Biztos megvan az oka. nem?
Én ezt már az megkérdezem és kiszûröm, mert nem kéne.
Vele együtt rassziskodnék :D

Mit tennél, ha a barátnődről kiderülne, hogy szűz, pedig korábban azt mondta, volt már pasival?

Legjobb válasz: Fiúk!!! Szerintetek mégis miért mondta? Azért mert félt... Inkább azt beszéld meg a barátnõddel, hogy mi az oka a félelmének, és nyugtasd meg!!! Ahelyett, hogy a hazugságon akadsz fenn!!!

Fiúk!!! Szerintetek mégis miért mondta? Azért mert félt... Inkább azt beszéld meg a barátnõddel, hogy mi az oka a félelmének, és nyugtasd meg!!! Ahelyett, hogy a hazugságon akadsz fenn!!!
Szerintem ez a jobbik verzió. Gondolja bele, ha azt hazudná, hogy szûz majd kiderülne, hogy mégsem. Persze hazudni nem szép dolog.
szerintem ennek csak örülni lehet...
Lehet nem örülnék.
megkérdezném, hogy miért hazudott. persze szépen
Érdekelne, miért hazudott.
Nem örülnék, hogy nem bízott bennem, pedig aki megismer, az tudja, hogy nem szoktam leharapni senkinek a fejét. Na jó, néha elõfordul, hogy kisbaltát állítok az illetõ hátába, ha megérdemli, de egyébként nem vagyok vérengzõ. Mondjuk ha a lány bocsánatot kérne a hazugságáért, és meg tudná magyarázni, akkor valószínûleg megbocsátanék.
Hát ez nagy probléma!

Mit tennél ha kiderülne hogy a szerelmed és annak családja ilyen dolgokat művel?

Na szóval nem dolgoznak, és nagyon sok pénzük van.Gondoltam eddig sem hogy nem valami legális de most kaptam egy hírt hogy drogot árulnak.Mit tegyek most?Hogyan jöjjek rá?

Legjobb válasz: Ha nem akarod az életed rettegésben leélni hogy bármikor rád támadhatnak a kommandósok, akkor te is tudod mit kell tenned. Sajnos tapasztalatból beszélek...:(

Ha nem akarod az életed rettegésben leélni hogy bármikor rád támadhatnak a kommandósok, akkor te is tudod mit kell tenned. Sajnos tapasztalatból beszélek...:(
IIINKÁBB SZAKÍTS. nE KEVEREDJ BELE. miATTAD NEM FOGJÁK ABBAHAGYNI. jOBB HA NEM TUDJÁK HOYG TUDOD.Ha nagyon bánt valahoyg tudathatod a rendõrséggel - késõbb. Amikor már nem rád gyanakodnak. Ez veszélyes is lehet. De talán a barátod nem tudja, vagy nem akarja?
Én se keverednék bele. Õk is drogoznak, vagy csak árulják? (Amúgy semmi közöd hozzá, ne is akarj tudni róla, mert még a végén te is bûnrészes leszel, vagy azért csuknak le mert akadályoztad a lebuktatásukat)
Hát ha ez igaz én nem keverednék bele a helyedbe...
Biztos, hogy nem hazudik a hírforrásod? Mit jelent a most kaptad a hírt? Haver pletykált?
aki drogot árul, az majdnem olyan, mint aki embereket öl! És aki ezt lelkiismeretfurdalás nélkül meg tudja tenni, attól nem sok jót várhatsz :(
"Most kaptad a hírt"? Bemondták a rádióban?
miért rossz? engem nem zavarna, jobb 12 órázni heti hat napban majd a hó végén az állam lenyúlja a fele fizudat....
A kérdező hozzászólása: Ez annyira rossz érzés. :(:(:(:(
A kérdező hozzászólása: egy lány mondta hogy az apja vett tõlük, ráadásul már mondta hogy miket árul (speed, extasy, Kati) Csak nem tudom hogyan jöjjek rá
Ennyi? Egy lány mondta, hogy az apja vett tõlük és aztán felsorolta pár kábítószer nevét és ennyi elég neked, hogy el is hidd? Tapasztaltál már velük/náluk bármi gyanusat?Nem lehet, hogy sokat örököltek és abból élnek? Rájönni pedig neked semmire sem kell.Szakíts a sráccal, szakítsd meg a családdal a kapcsolatot, ne tudj semmirõl és dobd ki a detektív könyveidet.Mást nem tehetsz.
A kérdező hozzászólása: A legnagyobbik bátyja, akiben már eddig is gyanakodtam hisz 23éves nem dolgozik otthon teng leng, na pedig az még agresszív és veri a barátnõjét.
Üzenem annak a válaszadónak, aki azt sugallta, hogy a drogárus szülõket le kellene buktatnod a rendõrségen, hogy egy idióta barom. Ha ezt megteszed, valószínûleg lebuksz, évekig járhatsz tárgyalásra és attól is félned kell, hogy bosszút állnak rajtad. Ha "rájössz", és elkezdesz pattogni, akkor pedig megpróbálnak majd elhallgattatni, és hidd el, nem szépen fognak megkérni. Legjobb esetben kapsz egy fenyegetést. Ha nem életed szerelme a srác, akkor dobd ki, ha pedig igen, akkor írhatunk bármit... Akkor legalább ne keveredj bele, viselkedj úgy mintha semmirõl nem tudnál és ne üsd bele az orrod. De a legjobb lenne ha szakítanál vele!
Az a legjobb, ha semmirõl sem tudsz!!! Én a helyedben leépíteném a srácot és azt is elfelejteném, hol laknak! Már az is furcsa, hogy a családban senki nem dolgozik, azért én már ezen is elgondolkodnék, micsoda egy lumpen népség...
Azért ennek lehet sokkal egyszerûbb magyarázata is.Ha valaki nagyobb tõkéhez jut, például örökség által, aztán jól fekteti be, az utána profitot fog termelni, neki pedig csak ki kell nyújtania érte a kezét.Ez pedig nem illegális. Emellett felnevelnek a társadalomra egy igen hasznos egyedet, aki unalmában és mert haragban van a világgal, agresszióját a barátnõjén éli ki, aki van olyan buta, hogy ezt hagyja.Terápia: El kell küldeni dolgozni! Kérdezõ: ha a fejedbe vetted, hogy drogdílerek, akkor nem értem mi a kérdés.Hagyj ott mindenkit és mentsd az irhád.Ha kiderülne, hogy csak ingatlanban utaznak pl.bérbe adással, akkor pedig így jártál.
engem nem érdekelne...

Mit tennél ha kiderülne, hogy a barátnőd prostituáltként dolgozott mielőtt össze jöttetek volna?

Legjobb válasz: ha már csak "dolgozott" akkor nem gond. de egy autót kérnék tõle azért. miután hazajöttünk egyiptombol :) És hát azt mondják k..vábol lesz a jó feleség. aztán most lelehet fújjolni hogy olyan nõ kinek kell! de a mai fiatal kis csajok mire odáig elérnek hogy valaki elveszi õket addigra kb annyi f.szt fognak a kezükbe mint egy prosti. csak õk a buta k...va kategóriába tartoznak mert ingyen csinálták.

ha már csak "dolgozott" akkor nem gond. de egy autót kérnék tõle azért. miután hazajöttünk egyiptombol :) És hát azt mondják k..vábol lesz a jó feleség. aztán most lelehet fújjolni hogy olyan nõ kinek kell! de a mai fiatal kis csajok mire odáig elérnek hogy valaki elveszi õket addigra kb annyi f.szt fognak a kezükbe mint egy prosti. csak õk a buta k...va kategóriába tartoznak mert ingyen csinálták.
A párom egyik exével pont ez volt. Õ azonnal kidobta a csajt, egyúttal elment egy teljes kivizsgálásra, hogy nem kapott-e el tle valamit. Szerencsére nem :)
VAlószínûleg beugrana a kép hogy 3 50-es pasival bukkake partit tart. Nem tudnék többetr ránézni
Örülnék neki, és egyuttal bejelenteném, hogy nyugdíjba vonulok, õt pedig kinevezném családfenntartónak. Sajnos nekem nincs ilyen szerencsém, így melózhazok tovább.
Ha nem kapott el semmilyen betegséget nem zavarna. 21F
küldeném vissaz az út mellé a kamionosokhoz, és megpróbálnék még pár ilyen lánnyal összejönnni!
Mganvallalkozasba kezdenek vele meg par kolleganojevel...
Kihajítanám a piсsába.
Minél messzebbre hajtanám...
Nem lennék képes vele folytatni a kapcsolatot, szerintem.
Pofon huznám
Valóban igaz az, hogy a mai fiatal lányok ész nélkül csinálják minden fiúval és férfival, csak mert úgy gondolják ettõl menõk lesznek. Ez sajnálatos. Ill. van a prostituáltnak is több fajtája. Tehát az itthoni útszélén állók, akiket boldog boldogtalan megkaphat. Fillérekért. Ill. hallottam már olyanról, aki külföldön, nagyon sok pénzért igényes üzletemberekkel dolgozik, ahol még orvosi vizsgálatra is kötelezik. A lány itthon nem tudta eltartani az édesanyját és nagymamáját, és fizetni a hitelt, miután meghalt az apja aki a családfentartó volt. Nem mondom, hogy akármelyik rosszabb vagy jobb, de mérlegelned kell, hogy neked mi fér bele, és mi nem.
Meggyûlölném. Amúgy is agyon vannak baxva 18 éves korukra a lányaink, nem kell még egy orbitális nagy qrva. Lennék a stricije.
Hánynék, és kidobnám!

Mit tennél, ha párodról kiderülne, hogy drogozik? Hogy reagálnál? Mi a legjobb, amit ilyenkor tehet az ember?

Legjobb válasz: Ha meg gyerekem is lenne, ugy elkuldenem, hogy vissza se talalna. Ha kellene szereznek tavoltartasit, de tutira nem jonne tobbet a gyerek kozelebe!

Ha meg gyerekem is lenne, ugy elkuldenem, hogy vissza se talalna. Ha kellene szereznek tavoltartasit, de tutira nem jonne tobbet a gyerek kozelebe!
Szakítanék vele. Ez teljesen kizáró ok. Szép dolog hogy szeretem, meg a segítség de nem fogom az egész életem arra áldozni hogy egy ilyen embernek (nekem sem volt mindig jó életem mégsem kezdtem inni, dorgozni stb) segítsek, szenvedjek mellette...
én szakítanék vele. az lenne bennem, hogy a rászokáson túl - de az is lehet, hogy már most függõ - esetleg agresszívvá is válhat. szóval félnék egy ilyen kapcsolatban benne maradni. komoly kapcsolatra meg pláne szóba sem jöhetne, elköltené még a te pénzed is kábszerre.
Rohadtul meglepõdnék.
Elõször is megpróbálnám kihúzni belõle, hogy mi az oka? Mi a baj? Egy ilyen dolog mögöttt mindig komoly lelkiprobléma áll. Mindenben próbálnék segíteni, orvoshoz vinném.
Párom drogozott régebben, amikor 1 éve együtt voltunk, akkor mondta csak el. Most Hollandiában dolgozik 1 hónapig, de nem félek, hogy raszta hajjal, egy csomag fûvel a zsebében jön haza :) Ha kiderülne mégis, hogy füvezett, engem nem nagyon izgatna, régen is csinálta, tudja hol a határ, és Hollandiában amúgy is lehet. De ha itthon csinálná, kiakadnék, elküldeném a jó búsba. Vagy pszichológushoz vinném, úgyis kötelezi az orvosi titoktartás. Segíteni kell neki, ha drogozik, ha nem engedi, hogy segítsenek, akkor elvonóra betenni, igazából nagyon nehéz helyzet, amíg nem fordult velem elõ ilyesmi, addig nem igazán tudom, hogy reagálnék.
De egyébként azt mondanám, hogy drogozzunk együtt.
Ha csak fû, és csak alkalomadtán, akkor nem zavarna. Bármi más már igen.
Nem zavarna, mivel én is drogozom.
Rávenném, hogy kezeltesse magát( az nem mûködik tartósan, ha magától szokik le...) Ha nem hajlandó, akkor elhagynám! Az ilyen emberekkel bonyolultabb egy kapcsolat.Pl váratlan reakcióik vannak.A hétköznapi gondokat általában neked kell egyedül kezelni. Megbeszélni vele nem sok mindent lehet, mert félsz hogyan fog reagálni.Ha szakítasz, akkor esetleg jön az öngyilkos lesz, stb szöveggel -nem könnyû szakítani, mert félsz valami butaságot csinál.A másik dolog a pénz: honnan tudod, hogy mikor fog jelentõs összegeket költeni drogra? Elég ha rákattan jobban...Te fogod eltartani? Vagy nem baj, ha elvisz minden mozdíthatót a lakásból?
Sajnos voltak már negatív élményeim és tapasztalataim drogos emberrel kapcsolatban, konkrétan párkapcsolati téren. Mindezek birtokában azt mondom, gondolkodás nélkül elhagynám, és többé egy morzsányi esélyt nem adnék neki.Én nem fogok egy akarat-gyenge emberrel kínlódni, azt meg pláne nem fogom hagyni, hogy palira vegyen!Nem akarom, hogy belerángasson a hülyeségeibe, vagy olyasmibe, amit én nem szeretnék. Jah, és köszönöm szépen annak a pasinak, aki miatt az ilyenekrõl azt gondolom, hogy aljadék senkiháziak!!!
Ebben igazad van, de sajnos azt kell látnom, ez egy egyre inkább feltörekvõ probléma, ennek fõként a túlzott liberalizmus az oka, manapság már mindent szabad :( A legfiatalabb drogelvonós 9 éves, és akkor van aki henceg vele, hogy füvezik :( Képtelen vagyok elviselni az ilyen embereket, felõlem akármilyen oka lehet a drogozásra, erre nincs ok, nincs mentség, ahogyan az alkoholizmusra sem. Remélem végre visszaszorul ez a liberalista világnézet, helyreáll az oktatás minõsége (megszûnnek a tanárverések) és befejezik a drogpróbálgatást a fiatalok.
23:17 nem is kell.Mindenki másképpen fogja fel, fogadja el.
Szakítanék vele, nem érdekel mi az oka. Megpróbálnék segíteni neki meggyógyulni, de az én gyerekeim apja nem lesz egy drogos, még csak füves sem. Teljesen kizáró ok nálam, azt sem viselem el, ha valaki még csak kipróbálta. Szóval nekem elsõ dolgom lenne szakítani vele, utána ajánlanám fel a segítségemet. Hiába szeretném, ha utána nem tudnék rá úgy nézni, mint régen. El lehet ítélni, ezen képtelen vagyok változtatni, nem is akarok.
Mivel 6 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem, nem tudnám eldobni magamtól.Elvinném orvoshoz.Ha nem megy és látom, hogy lesz.rja az egészet, akkor bármennyire is fájna, de szakítanék vele.
Egy még számomra is kellemes közegben együtt innék vele, õ használhat drogot is. Persze ez "nem minden" esetben vezethet jóra. De mindenképpen szeretnék többet megtudni róla - Tõle !
Sehogy, ha õ nem akarja akkor mondhatsz csinálhatsz bármit.Én szakítottam kétszer is (két különbözõ ember és késõbb derült ki a dolog)
Komoly lelki problema? Hanyan drogoznak csak a feeling kedveert, vagy mert a havrok is nyomjak. A lelki problema keseobb jon, amikor mar nem tud lejonni a cuccrol!
Elsõ válaszoló, mi a párod keresztneve? Bocs a hülye kérdésért, de van egy ismerõsöm aki drogozott, és ha jól tudom jelenleg Hollandiában van :)
A kérdező hozzászólása: A többieknek köszi!
A kérdező hozzászólása: Tényleg? És a gyereket addig hova passzoljam le? :SS ... Komolyabb válaszokat légyszi!
2010-11-11 19:49 vagyok. Annyiban módosult azóta a hozzáállásom, hogy most már, ha nem függõ, akkor nem hátrány. Sõt, az alkalmi fogyasztás inkább elõny.

Mit tennél, ha háromgyerekes anyuka lennél, és az egyébként jó tanuló, intelligens 16 éves fiadról kiderülne, hogy rendszeresen dohányzik?

Legjobb válasz: Aztán akkor mi van, ha az osztályukban a csajok jobban dohányoznak, mint a fiúk?! Még ezzel sem tudok érvelni, hogy "a lányok undorodni fognak a büdös bagós leheletedtõl, sárga fogadtól", mert szemberöhög : Ugyanmár, anyu, hiszen a csajok jobban szívják, mint mi! :-P 9-ben még egyetlen fiú sem cigizett az osztályukban, de mindegyik lány igen! Most 12-ben már mindegyik fiú szép lassan rászokott...

Aztán akkor mi van, ha az osztályukban a csajok jobban dohányoznak, mint a fiúk?! Még ezzel sem tudok érvelni, hogy "a lányok undorodni fognak a büdös bagós leheletedtõl, sárga fogadtól", mert szemberöhög : Ugyanmár, anyu, hiszen a csajok jobban szívják, mint mi! :-P 9-ben még egyetlen fiú sem cigizett az osztályukban, de mindegyik lány igen! Most 12-ben már mindegyik fiú szép lassan rászokott...
16 körül lehettem énis, amikor anyám elõször megtalálta a cigimet...onnantol látványosan kinált mindenki elõtt..."mélypont" akkor volt mikor a haverok elõtt is megkinált...ott ment el a kedvem az egésztõl, cigizzen akinek tiltják... (azota csak akkor cigi ha alkoholosat iszok, de az meg ritka, az sosem volt tiltva, sõt, töményet azért nem iszok, mert nagypapám megkinált házipálinkával, és nem tudtam lenyelni se:D) 22/L
én is ugyanebben a cipõben jártam mint a fiad, rászoktam a cigire, nem érdekelt hogy ki mit mond, aztán láttam hogy mennyire tönkretesz akkor elgondolkoztam hogy megérte-e, rendszeresen sportoltam, de aztán amikor a cigi bejött fokozatosan leépültem, 15 kilót fogytam 1 év alatt, a kondimnak annyi volt, a pénzem elfogyott, ugyhogy rászántam magam és abbahagytam, ezzel annyit szeretnék csak mondani hogy aki dohányzik arra nem lehet hatni, ezt saját magában kell eldöntenie. mióta letettem a cigit sokkal jobb lett minden.
szia csatlakozom azokhoz akik a" nem tehetsz semmit" vélaményen vannak. viszont én probálnék valami kompromisszumot kötni, pl szivhatod, de csak mondjuk 5-6-7 szálat és oda is adnám neki. valahogy felügyelve, persze azért elmondanám a szájszagot, a ruha szagát stb. mert ebbe a korban már a csajok is érdeklik õket. a másik meg a remény, ha ti nem dohányoztok hátha megjön az esze, mert több cigi és hosszú távon nem lesz jó a szervezetének, sõt sportolni se fog tudni. esetleg nem érdekli karate, boksz valami???? Sziha
Többször mond el neki milyen súlyos következményei lehetnek és hogy mibe kerül. Soha egy filért se kapjon amibõl cigit lehet venni. Szüntesed be a zsebpénzt ha nem lesz rá ingyenes szûlõi keret annyira nem lesz vonzó.
Ha rájön majd hogy a csajok azért kerülik mert bûzlik mindene, meg azért rohadnak a fogai és azért ronda a bõre mert cigizik akkor majd eszébe jut talán hogy le kéne szoknia. Rá kell kicsit segíteni, mindig emlegetni neki hogy büdös a haja, ruhája... A leszokás meg egyszerû hogyha már õ maga is akarja.
Nem tudsz mit csinálni!... :-[ Az én fiam most 18 éves, a lányom 19, már évek óta dohányzik mindkettõ : teljesen tehetetlenek vagyunk!!! Megpróbáltuk a pénzelvonást, a büntetést, a szép szót, a meggyõzést, a rábeszélést, az elijesztést... Sajnos, az iskolában folyamatosan megy a cigizés, ha õk is a "brancsba" akarnak tartozni, akkor nekik is szívni kell, különben ki vannak közösítve! (Az sem ér semmit, ha elmagyarázod neki, hogy nem kell ilyen társaság, ezek nem a barátai, stb.) Minden szünetben "megy a buli" a W.C.-ben vagy bárhol folyik a sulikban a "macska-egér" játék a diákok és a tanárok között, EZÉRT buli a cigizés, mert szünetben az a móka "hogyan-játsszuk-ki-a-tanárokat"... Állítom, ha nem tiltanák a sulikban a cigit, nem lenne buli a cigizés! Aztán mire észbe kapnak, akkor már rászoktak és azután már akkor is cigiznek, mikor nincs suli, csak úgy az utcán is... Ha nem adsz pénzt, akkor egymástól kunyerálnak, vagy idegeneket "lejmolnak" le cigivel... Most ott tartunk, hogy korlátozottan kénytelenek vagyunk engedni, veszem az 1mg-os Viceroy-t és naponta kapnak fejenként belõle 4-4 szálat elosztva... (Ez még mindig kevésbé ártalmas, mintha csupasz Symphoniát szívnának, amit a haver adott.) Sok kölök vizipipát vett magának, ami még ártalmasabb, ebbõl 1 szívás 1 doboz cigarettának felel meg!!! És jobb, ha tudod, hogy bárhol tudnak a kölkök cigit venni, mert mindenütt van olyan eladó, aki simán kiadja a dohányt kiskorúnak is... (A gyerekeim mesélik naponta.) Mi a férjemmel egyébként nem dohányzunk, tehát ilyen példát sem mutattunk nekik soha, ezért is vagyunk méginkább kétségbeesve.
"Sárga fogak" Erre a varázsszer a fogmosás, nõvérem erõs dohányos, mégis hófehérek a fogai. Mivel pedig szokott tisztálkodni, és egy ruhát nem hord 1 napnál tovább, ráadásul még a rágóról is hallott, még csak nem is büdös. Na ezt adjátok össze. Az pedig ha a fiad bagós, az õ dolga. Megpróbálhatod lebeszélni róla észérvekkel, de ha õ magától nem akarja letenni, te semmit nem tehetsz.
Én 15 éves voltam mikor anya megtudta.Vett egy doboz cigit és mindet elkellett szívnom elõtte.Olyan szinten undorító volt, hogy azóta nem dohányzom és soha többet ki nem próbálnám.(Ha alkoholosat iszok akkor sem) 19 L
Egyik este ultesd le, es egy doboz cigit tegyel ki neki. Mondd meg, hogy ezt most el kell szivnia! Szerintem a 3. utan fuldokolni fog tole, na akkor magyarazd el neki, hogy miert nem kell a cigi! Ezenkivul mondd meg neki, hogy legyen igenyes! Azt a csomo penzt amit az egeszsegtelen cigire kolt, gyujtse inkabb ossze, es ertelmese dolgokat vegyen belole! Budos a szaja, a keze, mindene. Sok penzbe kerul. Annyira egeszsegtelen, hogy bele is lehet halni (51 evesen a nagynenem tudorakban halt meg, ette a cigit 16 eves kora ota) Igenytelenseg!!! Ne a cigivel tunjon ki a bandabol, hanem a jo tanulasaval! Most azok, akik esetleg cikiznek, hogy miert nem gyujt ra, majd par ev mulva mar krakogva, budos szajjal irigyelnek a fiadat, hogy mennyi esze van, mert letette a cigit!
02:38 "Sok kölök vizipipát vett magának, ami még ártalmasabb, ebbõl 1 szívás 1 doboz cigarettának felel meg!!!" Ezen jót nevettem :D
Tilthatod, megvonhatod a zsebpénzét, akkor is szívni fogja, tudom, mert velem is ez volt nem is ilyen rég. Csak akkor nem normális cigit szívtam, hanem csempészett [email protected]ágot, ami olcsóbb volt, könnyebben megszereztem, viszont ki tudja, mi volt benne. Magyarázd el neki, ez a legtöbb amit tehetsz, esetleg felajánlod, hogy segítesz a leszokásban... De nem hinném, hogy sokra mész vele. Egyébként rohadt zavaró a kérdésed. Mintha az intelligens, jó tanulók nem cigiznének. Nem hát, az a büdös mocskos szakmunkástanulók sajátossága! Egyik válaszoló válasza meg az volt, hogy a vépébõl 1 szívás annyi, mint 1 doboz cigi. El ne hidd, mert oltári baromságXD A vépé kevésbé ártalmas mint a cigi, de az ilyen nyilván tájékozatlan, csak hirdeti a hülyeségeit. 17L
07:26 tetszik, hogy ilyen "proaktív" volt. A nem tiltott gyümölcs már nem is olyan finom ... Javaslom, mikor bevásárolni mentek, kérdezd meg tõle, hogy milyet szív, és mennyit. Az a gyanúm, hogy pár ilyen bevásárlás után ez ciki lesz neki. Vagy ha inkább pénzt kér (nem tudom hogy megy nálatok), akkor kérdezd meg, hogy a cigarettára külön mennyit adhatsz. És nézz a szemébe. Ne szúrósan, hanem mint szeretõ anya a fiáéba. Ez nem zsarolás, nem visszaélés az anyai szeretettel - ez maga az.
Nem tudsz tenni semmit, egyszer majd csak rájön, h nem egészséges... Minél jobban mondod, õ annál jobban csinálja... Sõt én még azt mondanám, h fiam szólj ha cigi kell, h ne a viceroyt meg a márkátlan szar cigit szívja... Sajna ilyenek a mai fiatalok... Akárki akármit monda ez így van..én tudom..még csak most kezdek felnõni és én is ilyen voltam, pedig okos, bájos, szófogadó gyerek voltam...de önfejû is... 22/l
Elmondod neki egyzser, hogy mi a véleményed róla. Ennél többet nem tehetsz, hiszen a tiltás, folyamatos nyaggatás acsak megerõsíti a viselkedésében.
Nem is tudom...esetleg kipróbálhatnátok a fordított pszichológiát.

Mit tennél ha kiderülne hogy áldott állapotban végig csalt és szeretõt tartott a párod?

Én még állapotos vagyok, és azt hiszem hogy a férjemnek szeretõje van.

Legjobb válasz: Elõször azt mond meg, mi keltette fel a gyanakvást, mert így maximum találgatni tudunk.

Elõször azt mond meg, mi keltette fel a gyanakvást, mert így maximum találgatni tudunk.
Bírom ezt a " ha így lenne , meg ha úgy lenne , azt hiszem " nõi logikát. A nõk nem ismerik azt hogy, tények. ???? Az én feleségem ilyen össze vissza beszélne biztos hogy meg csalnám.
Mit tettem? Elõször gyanakodtam, aztán rákérdeztem, aztán arra kértem, h gondolja át mit akar, közben nagyon ketyegett az óra, fogadkozott h minden olyan lesz mint régen, közben a csaj után sírt.Közben mindenki tanácsát meghallgattam,
És arra jutottam, h végtelen türelemmel, bölcs feleség módjára és a gyerekek érdekében szemet húnyok.De ahhoz is gyenge volt h megpróbálja a másik 3ember érdekét nézni.Elengedtem.
Nem volt kiért harcolni.Beadtam a válópert.Egyébként a kapcsolatunk nagyon jó, a gyerekek lelke rendben, apaként teljesít, de a mindennapok nehezek.DE jó h nem csúsztam térden egy gerinctelen alak szeretetéért "fõ a család" címszóval.
várnék. hogy saját magában lejátsza e és oda fog e állni talpig apaként mellénk, vagy sunyin sûrûsödik és elhagy, vagy én tesem ki
Mibõl gondolod, hogy szeretõje van? Jó lenne egy kicsit bõvebb információ, mert így nem tudjuk, hogy esetleg te hiszel megcsalásnak valami ártatlan dolgot, vagy konkrétan van erre utaló dolog. Amennyiben megcsal, én a helyedben kidobnám. Én inkább nevelném egyedül a gyerekem, mint egy ilyen tetûvel! Hidd el, tudom milyen nehéz egyedül gyereket nevelni, tesóm egyedülálló anya. Az õ gyerekének az apja lelépett...
Ha megbizonyosodtál róla, hogy megcsal, akkor dobd ki!/Ha vissza akarja könyörögni magát, eldöntheted megbocsátod-e a félrelépését.Ha meg nem könyörög, nem volt kár érte./Elítélem a megcsalást, de a leggusztustalanabb, ha egy kismamát csalnak meg. Egy kolléganõm és egy barátnõm járt hasonlóan, õk megbocsátottak.Mindkt házasságnak válás lett a vége néhány év múlva, a férjek újra csaltak.
Nagyon bírom, amikor a sok nõ itt egymásnak esik, miközben a kérdezõ eltûnt a balfenéken...
Kérdezõ nem írnál valami konkrétumot? Így csak a vita meg a találgatás megy.
Mert egy olyan férfivel sokra megy, aki már a terhessége alatt is csak azzal foglalkozik, hogy más nõkkel keféljen.
Azt ugye tudod, ha az elõzõ férfigyûlölõ nõ-sovinisztákra hallgatsz, akkor egyedül nevelheted a gyereket! Õk akkor már nem lesznek ott melletted...
Ha 100%-ig biztos, akkor én elhagynám. De ez én vagyok. Nem vagyok haragtartó típus, meg tudok bocsátani, de nem tudnék ugyanúgy állni hozzá, meg hinni neki, tisztelni, bízni benne stb. Akkor meg mi értelme?
Mibõl jöttél rá?
Nagyon sajnállak! :( Ez biztos hogy szeretõje van?
hát buktasd le de csak akkor ha 100%osan biztos vagy a dolgokban, mert ez a bizonytalanság se neked se a babának nem tesz jót..mik a jelek? ha van kedved beszélgetni... 28/f
hát most nem fognak szeretni, de késõ bánat eb gondolat! Gyereket vállaltál tõle, most így elhagyni a terhesség alatt.. én nem tudom mi a helyes, viszont azt tudom h én benyelném hogy legyen a gyerekemnek apja, megbocsájtanék ha tényleg így van.
Az "azt hiszem" még nem tény. Ha viszont valóban kézzelfogható adatok birtokába jutottál, akkor vagy ultimátummal megbocsátasz, abban az esetben, ha szereted, hisz nagyon nehéz egy csecsemõt egyedül nevelni. Ha nem szereted, nem becsülöd, nem tudsz megbocsátani, akkor nehéz lesz, de küldd a fenébe azt az embernek nevezett valakit, aki képes az állapotos feleségét csalni! De a macája is megéri a pénzét!
Mibõl gondolod, h megcsalt, fõleg azt , h végig?Valaki mondott valamit, vagy találtál erre utaló nyomokat?
Tuti kiborulnek. Bar mar csaltak meg es meg is bocsatottam az illetonek, megis ezt egy komoly kapcsolatban, ahol mar varandos vagyok, nem tudnam lenyelni. Milyen ember az ilyen?
Hát csalódnék, pont a legjobbkor csal meg. Egész biztos, hogy repülne.
Tényleg érdekelne hogy mibõl gondolod. Nem lehet hogy csak a hormonok játszanak veled? Megcsalás témában azt hiszem eléggé liberális vagyok. El tudom képzelni, hogy meg tudnám bocsájtani a férjem egy esetleges botlását. De! Ha mindezt akkor tenné velem, mikor a közös gyermekünkkel, akit feltételezhetõen mindketten akartunk, állapotos vagyok, akkor véget vetnék a kapcsolatunknak.
És mégis mik azok a jelek, amibõl "azt hiszed" megcsalnak???! Írd már le!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!