Találatok a következő kifejezésre: Mit tennél, az anyád (7 db)

Te mit tennél, ha az az ember, akit legjobban utálsz az egész világról egy házban lakna veled és pont az anyád lenne?

Amiota megszulettem nem birjuk egymast. Vagyis rendesen utálom es ? is engem, és ezt rendesen ki is nyilvánitja. Mondja hogy utál, hogyha ram néz, meg ne is szóljak hozzá, mert elég hogy hozza szóljak, hogy kiakadjon.

Legjobb válasz: Hú! Õszinte leszek, három generáció, amiben te is benne vagy, és te is örökölhettél belõle jócskán. Azért nem bírjátok egymást, mert minden öntörvényûek vagytok. Ugye nem sértõdtél meg rám. Az utálat mindegyikõtökben benne van. Anyukád anyja is így bánt a gyerekével, és a te anyukád is, te pedig majd arra ügyelj ne legyél ilyen a gyermekeddel. Minél elõbb szabadulj meg tõlük, ha lehet.

Hú! Õszinte leszek, három generáció, amiben te is benne vagy, és te is örökölhettél belõle jócskán. Azért nem bírjátok egymást, mert minden öntörvényûek vagytok. Ugye nem sértõdtél meg rám. Az utálat mindegyikõtökben benne van. Anyukád anyja is így bánt a gyerekével, és a te anyukád is, te pedig majd arra ügyelj ne legyél ilyen a gyermekeddel. Minél elõbb szabadulj meg tõlük, ha lehet.
Tanulj tovább az ország túlsó végében, ha megoldható, irány a kollégium és jó esetben alig-alig fogod látni. Abból amit leírsz úgy tûnik, hogy esély sincs a békülésre. Ha lány vagy és összejössz egy rendes pasival, költözzetek össze és kezdj el önállósodni. Csak addig nagy a szája, amíg nem állsz meg a saját lábadon. Az én anyám is az orrom alá dörgölte, hogy "amíg az én házamban laksz és az én kenyeremet eszed...", mostanra már nem talál fogást rajtam. Sír is a szája rendesen, de nem felejtem el, hogy sokszor milyen mocsok volt velem.
A kérdező hozzászólása: nem, én soha nem lennék ilyen :) totál ellentéte vagyok anyámnak, és a gyerekem a barátom kell legyen majd és nem az ellenségem. amúgy lehet igazad van, az öntörvénnyel kapcsolatban. bár sehogy sem tudom megoldani vele a problémáinkat, mert nem képes kommunikálni.. ám elsõ válaszoló, nem tudnék elmenni konviktusba messzire, mert nagyon szeretem itt az osztályomat és a barátaimat is. és nemhiszem adna rá pénzt. : /
Ha még nem vagy 18, menj a gyámhatóságra, hogy otthonba szeretnél menni. Vagy azért gondoskodni gondoskodik rólad rendesen?
Hát de miért hagyod magad?Tanuld meg, h az gyõz, aki az erõsebb.

Mit szólnál és főként mit tennél ha meglátnád az anyád egy profi pornó képsorozaton, ahol nyilván való pénzért szerepel (t)?

Elméleti kérdés és ne vedd személyeskedésnek! De fontos kérdés mert sokakkal meg eset már.

Legjobb válasz: biztosan azért csinálta h a gyerekét fel tudja vmibõl neveni ebben az eldurvult gazdasági helyzetben.inkább feláldozza magát, minthogy a gyereke szenvedjen hiányt bármiben is. de ez csak 1 indok lehet még 100 másik. pornózni nem poénból kezd el vki....persze vannak kivételek.

biztosan azért csinálta h a gyerekét fel tudja vmibõl neveni ebben az eldurvult gazdasági helyzetben.inkább feláldozza magát, minthogy a gyereke szenvedjen hiányt bármiben is. de ez csak 1 indok lehet még 100 másik. pornózni nem poénból kezd el vki....persze vannak kivételek.
nem tudom. Talán bántana, hogy nem volt õszinte velem. Talán csalódnék benne. Nem tudom :S
Meg kell mutatni osztálytársaknak, kollegáknak
Kiverném a bréét.
nemtom, attol függ mennyit kapott érte :D
Anyámról készített anno meztelen képeket apám. Nem profi képek, és nem pornó, csak amatõr meztelen képek. Volt köztük amin teljesen meztelen, és volt monokinis is. Láttam már ezeket a képeket és egyáltalán nem lepõdtem meg. Szép nõ anyám. Bár egy kis borotva el kélt volna. :-)) Szõrös punci befigyelt. De hát akkoriban az volt a divat.
az emberek elfelejtik hogy a szülõk is csak emberek, akik voltak fiatalok.ha rólam csinál a párom 20évesen pl egy akt képet akkor azt szégyelnem kéne majd 20év múlva? ugyan már álszentség lenne.

Mit tennél, ha 3, 5 éves kislányod egy magyarországi híres művésznő iránt rajongana, és gyakran azt mondogatná, hogy "mondjuk Õ (tehát ez a művésznő) az Anyukám, nekem meg a testvéremnek, jó Anya? "

Legjobb válasz: Így már kicsit komplikáltabb a dolog. Ezoterikus körökben ilyenkor elkezdjük bogozni, elõzõ életükben hogyan voltak összekapcsolva ezek a lelkek. Kicsi még, nyitva vannak a szenzorai. Ne firtasd ezt a rajongást, el fog múlni, ahogy növekszik és új dolgokat tapasztal, elfelejti. De ne vedd a szívedre, nem ellened szól!

Így már kicsit komplikáltabb a dolog. Ezoterikus körökben ilyenkor elkezdjük bogozni, elõzõ életükben hogyan voltak összekapcsolva ezek a lelkek. Kicsi még, nyitva vannak a szenzorai. Ne firtasd ezt a rajongást, el fog múlni, ahogy növekszik és új dolgokat tapasztal, elfelejti. De ne vedd a szívedre, nem ellened szól!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma is bálványoztuk az imádottat.... :-) na mindegy. Nagyon szereti a lányom, így "én is."
Majd elmúlik.
Hát én bizony nem mosolyhok olyan dolgokon, amik egyáltalán nem tetszenek, hanem kimutatom az igazi érzéseim. Én ugyanezt várom a gyerekemtõl most 4 évesen is, valamint majdan felnõttként. Ha olyat csinál, tesz ami fáj - akár fizikailag, akár lelkileg- én nem alakoskodom. Miért ne értené, hogy ez rosszul esik neked? Az a nõ egy idegen, anya pedig te vagy. Ezt mindig elmondanám neki, mikor anyának nevez egy vadidegen akárkit. Ha játék, ha nem. Van olyan játék, amibe nem kell feltétlen partner lenni. Felesleges hülye tévképeket erõsíteni benne.
Úgy érted, hogy szituációs játékban pl a Halász Judit az anyukája? Ha csak játék, nem hiszem, hogy foglalkoznék vele. Pici még, pár hét alatt túl lesz ezen szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ez a rajongása több mint egy éve kezdõdött, amikor elmentünk egy koncertjére. Azóta több koncerten is voltunk, virágot is vittünk neki, hogy a kislányom odamehessen hozzá, és átadhassa. Azóta minden nap téma ez a hölgy, hogy a lányom mennyire nagyon szereti, mindig szituációs játékokat játszunk vele kapcsolatban, eljátszuk, hogyan adja át a virágot, vagy kitalált játékokat játszunk, például megbetegszik, és a lányom kíséri orvoshoz, õ gyógyítja, stb... Azonban pár napja elkezdte azt mondogatni, hogy ez a mûvésznõ az anyukája, és ma esti mese közben is megszakított, és mosolyogva mondta, hogy neki és a testvérének õ az anyukája. AMikor megkérdeztem, hogy akkor én kinek legyek az anyukája, akkor azt felelte, hogy a Böbének (Böbe a lányom játékbabája). EZekhez mindig mosolygós képet vágok, de ma olyan volt, mintha egy kést döftek volna a szívembe. Persze ma is mosolyogtam hozzá.
Ne vedd a szívedre! Lányom mostanság ha nem az van amit akar, vagy nem engedem, össze fonja a két karját, hátat fordít nekem, és lazán azt mondja Tünj el innen, nem szeretlek! Én csak mosolygós rajta, mert még ilyenkor is olyan aranyos, nem vesz fel a dolgokat!

Mit tennél ha rájönnél, hogy az anyád és a párod összejöttek és különféle praktikákkal elakarnak az útból távolítani?

Bevetve minden fortélyt, Gondolok itt ezotériára, mágiára.

Legjobb válasz: Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.

Nem normálisak, hagyd ott õket, amilyen gyorsan tudod.
Hagyd ott a parod, anyaddal meg beszelj de nagyon gyorsan!!!
itt már nincs mit tenni, ha ezek összeszürték a levet, áldás rájuk, küzdeni nincs értelme, inkább örülj annak, hogy kiderült és rájöttél, hogy milyen emberekkel is vagy körülvéve. egyébként a mágia meg egyéb csak akkor hat, ha hisznek benne, és az illetõ a félelmeivel vonzza be negativ energiákat ekkor megteremtõdik.. ami a lényeg: sokan nem tudják, de amit kifelé áramoltatnak azt vissza-vonzzák...ez azt jelenti, ha kifelé lõssz egy nyilat, az saját magadat fog eltalálni, tehát nyugodtan mágiázhatnak veled semmi nem fog történni, légy nyugodt és ne félj!!! nekik már van mitõl, több szinten is vétkeztek- lsd 10 parancsolat más férjét/feleségét ne kivándd és a gonosszal lepadtáltak ne tarts velük te maradj meg a jó oldalán...
fúha úgy érted tûket szúrkálnak egy rámhasonlító viaszbaba szívébe? rögtön elhúznék magamtól inkább elmek minthogy õk küldjenek el így...
én utána néznék hogy hogy tudnék magamra tenni valami bübájt ami megvéd a gonosz mágiával szemben, vagy felkeresnék egy olyan embert aki tényleg ért hozzá, hogy ilyen téren ne legyen bajom, a pasit kidobnám az anyámat meg elküldeném a p...ába.
Otthagynám mind a kettõt és nagyon messze mennék új életet kezdeni, és meggazdagítanám a pszichológusomat..
Csináld ki õket amennyire csak tudod.
Az igaz szerelemre nem hat semmilyen mágia.
Menj arrébb, mert biztos zavarod õket.

Mit tennél, ha az anyád bevallaná, hogy megölte az apád?

Nem történt semmi ilyesmi csak érdekel:D

Legjobb válasz: Szia! Nem is tudom!!tenyleg nem! Ha komoly oka volt ra ,mondjuk terorizalta az egesz csaladot! Vegul is az igazsag mindig gyoz!Valahol ,valamikor! ne hari hogy ilyen komolytalan valaszt adtam ,de ha ugy igazan belegondolsz az ember ilyen dolgokba tanacsot adni!?elvesziteni az eggyik szulot ,es tevegetted a masikat is! mar ha feladnad.

Szia! Nem is tudom!!tenyleg nem! Ha komoly oka volt ra , mondjuk terorizalta az egesz csaladot! Vegul is az igazsag mindig gyoz!Valahol , valamikor! ne hari hogy ilyen komolytalan valaszt adtam , de ha ugy igazan belegondolsz az ember ilyen dolgokba tanacsot adni!?elvesziteni az eggyik szulot , es tevegetted a masikat is! mar ha feladnad.
Atyaég! :) Szerintem sokminden függ a körülményektõl. Pl. hogy miért tette, meg ilyesmi.
Megdöbbennék, de biztos komoly oka lenne rá ha ilyenre vetemedne!
megkérdezném, miért várta meg, hogy felnõjünk?
Ez attól is függ, milyen a kapcsolatom az anyámmal és milyen volt az apámmal. Egy jó anya-gyerek kapcsolatban olyan erõs a kötõdés, hogy még egy gyilkosságot is meg lehet a másiknak bocsátani. Gondolj csak bele, hány gyilkost látogat rendszeresen az anyukája a börtönben.....
megkérdezném tõle, hogy miért tette? a válaszból adódóan 2 lehetséges válasz -- 1.az egyik biztosan indokolt pl/zaklatás, verte stb 2.a másik értelmetlen pl. zavarodott állapotban tette mind 2 esetben ---elfogadod a tettét- nem tiszted birálni senki cselekedetét még ha az anyád is, majd a "FENTI itélõszék"---- nem a földi--- eldönti mi jár annak aki ilyet tett...
Egy életre megutálnám, mert bármiért is tette nem volt joga hozzá hogy kioltson egy emberi életet!
Semmit. Nálunk ez nem probléma.
nem zavarna, csak megkérném, hogy ne verje nagy dobra, ez az õ magánélete.
Egyértelmûen semmit nem változtatna az érzelmeimen a gyerekem irányába :) Ugyanúgy szeretném, és támogatnám továbbra is, ahogy addig. Nem a szexuális vágyai fogják befolyásolni a kapcsolatunkat :) 23/N
Semmit. Nekem a fiam kb. 1 hónapja mondta el, hogy meleg. Meglepet de szeretem õt, és elfogadom olyannak amilyen.
ezt mondanám: 'tudom, szívem, mivel a gyerekem vagy, jól ismerlek. Természetesen ezzel nincs semmi gond, éld nyugodtan tovább az életeded, ahogyan eddig.'
Nálunk sem lenne ebbõl probléma. Számomra felfoghatatlan, hogy valaki imádja a gyermekét, megtesz érte mindent, és egy ilyen bejelentés után elfordul tõle, vagy kevésbé szereti. Ha megtalálja azt az embert, aki mellett 100%-ig boldog, akkor tök mindegy, hogy milyen nemû. Egyetlen dolgot sajnálnék kicsit, hogy nem lesz emiatt gyermeke (nekem unokám), és nem élheti át a gyereknevelés és család alapítás csodáját.
Semmit, még ha ötéves korára nem szenvedett volna többet mint amennyi egy átlagos 70 évesnek egész életére kijut, akkor sem változtatna ez semmin. Remélném, hogy olyan társat talál akivel boldog lesz. Ezekrõl a kérdésekrõl nekem mindig ez a vicc jut az eszembe: Apáca kihallgatásra jelentkezik a kolostort vezetõ papnál: - Atyám, szeretnék prostituált lenni! - Tessék, hogy mondtad, lányom? - Szeretnék prostituált lenni. - Ó, hála Istennek, elõször úgy értettem, hogy protestáns szeretnél lenni.
Semmit nem mondanék, a kezdetektõl fogva úgy nevelem, hogy elfogadja, normálisnak tartsa az azonos nemû párok kapcsolatát is, így remélem, hogy ha meleg, akkor egy pillanatig sem fogja szégyellni és nem fog belõle titkot csinálni.
Meglepõdnék, de elfogadnám. Akkor is a gyerekem, arról pedig, hogy kihez vonzódik nem tehet.
a lányomnak viccesen azt mondanám, hogy: igazad van, én is a lányokat szeretem. a fiamnak meg azt mondanám, hogy: te tudod. de azért próbáld meg diszkréten.
Hm érdekes olvasni ezeket a válaszokat, miután tudom, hogy az én szüleim milyen elutasítóak e téren. Sajnos nem így látják a dolgot, mint itt a válaszadók és nem így állnak hozzá. Ezért is nem fedtem még fel magam elõttük. 20/L
Én elgondolkoztam pár napja ezen a kérdésen, és az én reakcióm is pozitív lenne. Megkérdezném hogy boldog-e, és ha a válasza egy igen, egy nagy boldog mosollyal, akkor megölelném és várnám hogy hozza a barátját/barátnõjét bemutatni. :)
Kifejezetten örülnék, ha leszbikus lenne majd a lányom, de gyanítom, úgyse lesz ilyen szerencsém. :D Ha meg a fiam lesz meleg, hát na bumm, attól sem dõl össze a világ, õ tudja, nekem mindegy, kivel lesz boldog, csak legyen boldog. :)
Ezek tényleg nagyon szép válaszok voltak:)
Jó ezeket olvasni! És valóban az a normális, ha egy szülõ elfogadja a gyerekét függetlenül mindentõl, mert bármi történjen a gyereke!
A kérdező hozzászólása: Nagyon boldog vagyok ezektõl a válaszoktól, amolyan közvélemény kutatáshoz kellenek! :)
Jó látni, hogy ennyire pozitívan állnak az emberek ehhez a témához. Örülök ennek. Az én szüleim sajnos nem tolerálják a dolgot. :/ 23/L/L.
Kedves #17-es válaszoló, amíg nem feded fel a titkod, addig nem tudhatod hogyan reagálnak rá. Lehet beigazolódik, amit gondolsz. Én például azt hittem kiraknak itthonról, de inkább egybõl elmondtam (kb 1 hónapja voltam együtt egy lánnyal, annyi ideje is tudtam meg, hogy biszexuális vagyok) és kifejezetten meglepõdtem, milyen elfogadóak voltak. Persze lehetett látni rajtuk, hogy nehezen megy, bár inkább csak az apukámon lehetett látni. Anyám csak azt mondta hogy mi ebben az új? Szóval ne ítéld el õket elõre, hanem önbizalommal telve vállald fel azt, aki vagy... a szülõknek majdnemhogy kötelességük elfogadni! 21/L

Tegnap anyám részegen poharakkal dobált kb 10-éjeli 3ig nem hagyot aludni azt mondta [email protected]@k a [email protected]@ mit tudok teni ma is kimegyek akonyhába fiam viselkedjél rendesen pedig semi roszat nem csinálok tanulok hazajövök enyi. Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Költözz el nagymamádhoz vagy más rokonodhoz ha van. Az írásod alapján kb 8-10 éves szinten vagy. Rendes szülõ kéne. Vagy uszíttasd rá a gyámügyet...

Költözz el nagymamádhoz vagy más rokonodhoz ha van. Az írásod alapján kb 8-10 éves szinten vagy. Rendes szülõ kéne. Vagy uszíttasd rá a gyámügyet...
A kérdező hozzászólása: senki nem tudna rá hatni max keresztanyámék de ot éltemígy is 3éves koromtól 12évés koromig de ot már nem lehetek max névadóapámhoz jászberénybe de az nekem meszevan meg max úgy keresztanyámékhoz h asulim meleti koleszba és elátnak pénzel
Gyámügy, családsegítõ, rendõrség, iskolai gyermekvédelmi felelõs.
A kérdező hozzászólása: 15/f ma is valami délután 6kor kelt fl a sör már a polcon
Ez döbbenet!!! Nincs ötletem, talán az iskolában jelezned kellene egy tanárnak akiben megbízol.
Nagyon sajnálom, és egy szebb életet kívánok! A lakóhelyeden keresd fel az önkormányzatot, ott van a gyámügyes. Az iskolai gyermekvédelmi felelõst, ha van ilyen, vagy egyszerûen az ofõ. Ha pedig még egyszer elõfordul, akár a rendprséget is kihívhatod, de javasolnám békeidõszakban az elsõ kettõt. szept.8. 21.26
A kérdező hozzászólása: nagymamám nagypapám meghalt apámat nem ismerem se a családját multko is akést tobta még jó h nem ált belém
Mit? Semmit, nem kell megijedni. Feltalálod magad. Most nem azért de interneten keresztül nem lehet csodát tenni. Szerintem te magadtól is megtudod oldani. Esetleg beszéled meg barátaiddal, haa eddig nem tetted.
Szóval ne fossál.Anyád nem árthat neked, hiába tördeli a poharakat.Erõfölényben vagy, mert te vagy a férfi.És ezt egyre inkább tapasztalni fogod ahogy idõsödsz.
Te is viselkedj rendesen anya, vagy lerúgom az alkesz fejed.És akkor hogy fogsz kinézni fej nélkül, nem lesz hol betöltened a piát.Na csak azért mondom.Tudd hogy mihez tartsd magad a jövõben, és ha nem hagysz aludni kijövök a konyhába, és egy pörgõ rúgással elküldelek aludni. Tudd hogy ki szólott.Lotyó.
Rokonokkal tudathatod, mi van, ill. a lakóhelyeden az önkormányzatnál van valaki, aki a gyámügyekkel foglalkozik, õt felkeresheted, megkérdezheted.
Nem tudsz valakitõl segítséget kérni? Például egy rokontól, vagy esetleg egy közeli baráttól/ismerõstõl (felnõttre gondolok). Anyukád szülei? Élnek még? Milyen a kapcsolatod velük? Ki tudna hatni szerinted anyukádra?
ó szegénykém:( ha akarsz írj privátot:) segítek ott:)
Szija hasonló helyzetben vagyunk! Az én anyámis eléggé gyakran be van rugva és elszarta az egész téliszünetemet:(:( és enm tudok mit csinálni max. elviselni.:( ha meg mondom neki hogy részeg akkor megsértõdik és hozzám se szól.Tudom ezzel nemsokat segitettem de azért megirtam nah szia 13/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!