Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnek hatfajas ellen (4 db)

Mit tehetek hátfájás ellen?

Gerincferdülésem van. Úszással korrigálható lenne, tudom. De sajnos nem tudok elmenni úszni, mivel nincs a közelben semmi uszoda. Valami más ,,praktika", amivel csillapítható legalább a fájás? 18/F (ilyen korban már nem annyira korrigálható.)

Legjobb válasz: Gyógytorna? Masszász?

Gyógytorna? Masszász?
A gyógytornát felnõtt korban is el lehet kezdeni, a reumatológus beutal, és ingyenes.

Mit tehetnék a hátfájás ellen? Suliba 8:30-16:00-ig ülök és nagyon kényelmetlen és a hátam már nagyon fáj, ég.

Legjobb válasz: Erõsítened kell a gerinc környéki izmokat, amit úszással tudsz a legjobban, vagy keress kifejezetten olyan gyakorlatokat amik erre irányulnak!

Erõsítened kell a gerinc környéki izmokat, amit úszással tudsz a legjobban, vagy keress kifejezetten olyan gyakorlatokat amik erre irányulnak!
én megnézetném egy ortopéd orvossal

Van valakinek hatásos módszere hátfájás ellen? Amint egy kicsit többet mozgok, máris fáj a hátam, többnyire egészen lent, és ilyenkor sehogy sem jó, sem ülve, sem fekve. Mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Nekem egy bizonyos IKEA fotelben, lábat felpolcolva, hátam mögött alul párnázva volt ok, de akkor sem tökéletes. Illetve az ágyon a matrac nagyon sokat számit, ha szereztek egy igazán jó rendes közepesen kemény matracot, az nagyon sokat segit, mert kiegyenliti a terhelést a gerinceden, csipõdön, nekem szerencsére ilyen volt a terhesség végén, ég és föld a különbség. Amúgy ki kell várni sajnos.

Nekem egy bizonyos IKEA fotelben, lábat felpolcolva, hátam mögött alul párnázva volt ok, de akkor sem tökéletes. Illetve az ágyon a matrac nagyon sokat számit, ha szereztek egy igazán jó rendes közepesen kemény matracot, az nagyon sokat segit, mert kiegyenliti a terhelést a gerinceden, csipõdön, nekem szerencsére ilyen volt a terhesség végén, ég és föld a különbség. Amúgy ki kell várni sajnos.
Nem tudom hány hetes vagy, ha már nagy a pocid normálisnak mondható, bár én úgy tudom, hogy ha felveszed az egyenes testtartást, nem görnyedsz, kevésbé terheli a gerincet a súly és ezáltal a hátfájás is enyhül.


Mit tehetnek a hatfajas ellen?

11hetes vagyok,de mar most nagyon faj a hatam.Ritkan,nem allando jelleggel faj,de akkor nagyon!Mit tegyek?

Legjobb válasz: Neked is gyenge a hátizmod!Úszni kell minden mennyiségben!

Neked is gyenge a hátizmod!Úszni kell minden mennyiségben!
Szerintem is úszni, vagy a vízi terhestorna is jó. Sõt, nekem terhességem alatt egyszer fájt pár napig, tornáztam a Rubint Réka kismamatornájára, és elmúlt. Egyszóval, a kismamáknak való mozgás jó rá.
Hátizomerõsítés. Úszás vagy kismamatorna, ezek mind nagyon jók a hátra. Nekem is ez volt, vacak, lusta hátizmok, és hátfájás. Az úszás sokat segített.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!