Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnek férfiak (9 db)

Férjemmel eltért a véleményünk egy kis dologban, végül kibökte -csak úgy nagy általánosságban-, hogy egy bábnak érzi magát a családunkban, aki pénzt keres és nincsen szava semmiben. Férfiak:mit tehetek, ha ilyen horderejű dologgal áll elő?

Legjobb válasz: beszéld meg vele. Valahogy csak eljutott ide. És gondolkozz el mi volt az utolsó neki fontos dolog,ahol az õakarata érvényesült. És ha sokat kell gondolkodnod,akkor te is tudod, hogy baj van.

beszéld meg vele. Valahogy csak eljutott ide. És gondolkozz el mi volt az utolsó neki fontos dolog, ahol az õakarata érvényesült. És ha sokat kell gondolkodnod, akkor te is tudod, hogy baj van.
A kérdező hozzászólása: Király :( Én igyekszem odafigyelni, dícsérem, támogatom, szar látni, ha nem sikerül...aki nézi a született feleségeket, tisztára a Scavo család lebeg a szemeim elött.Ott sem tehet egyikük sem arról, hogy húsz év után elválnak. Ez meg az én fó biám, hogy bárhogy ápolom, mégis elromplhat egy kapcsolat a rossz kommunikáció okán? brühi
Figyelj, te is tudod, hogy feltettél neki egy döntési kérdést amire nem volt felkészülve, nem is rá tartozik (ebben a pillanatban) aztán mérges vagy, mert nem döntött. Gondolom, ha döntött volna, akkor nem fogadtad volna el, vagy 10 perc múlva mondod, hogy szar döntés volt, nem mûködik. Azt gondold végig ami neki fontos, ahol tényleg számíthatna a véleménye. gondolom te a nagybeszédeiddel az elmúlt években egyre hátrébb szorítottad õt és most már úgy érzi elérte a falat
A kérdező hozzászólása: Szerintem nyomdakész beszédet nyomtam le tegnap, ezért kérem a ti véleményeteket, mert úgy érzem, bem vitt elõre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:-) Tegnap este minden tudásomat elõszedve, nyugodt hangvételû, minden irányból és mindenki szemszögébõl átgondolva beszélgettünk, értsd:beszélek, õ hallgat.Esetleg egy-egy mondatba kapaszkodva olyasmit momd, hogx de a múltkor bezzeg én is így vagy úgy viselkedtem.Érdemi reakciót nem ad. Ma a picit nem sikerült elaltatnom, megkérdeztem õt, hogy szerinte ragaszkodjak ahhoz, hogy kiságy, vagy vegyem kézbe és öt perc múlva alszik? válasz: jó kérdés... Pipa lettem, õ meg picivel késõbb odajön:elmondanád, mi bajod van velem? Nekem meg így megint belekezdeni egy litániába nincsen kedvem.Azt hiszem, van a fejében egy variáció, és amit én mondok, az el sem jut, csak azt hallja, hogy nyakig ül egy fejmosásban.Mindegy az, hogy üvöltök vagy okfejtek, csúnya vagy értelmes a beszéd. pfff
Szerintem inkább ne teremtsd le, hogy neked miatta kellett átvenned az irányítást x éve. Attól csak még jobban megerõsödne benne ez a rossz érzés. Márpedig Te szereted õt, nem? Vannak határozott emberek, és vannak, akik kevésbé azok, akiknek kell egy kis lökés. De ezek az utóbbiak sem szolgák, és nem szeretnék magukat értéktelen báboknak érezni. Szóval csak finoman.
Ha határozott személyiség vagy, hát ülj le és beszéld meg vele. Az elsõ kérdésem a helyedben az lenne, hogy ha ennyire bántja, hogy nem õ dönt, miért viselkedett úgy az utóbbi X évben, hogy át KELLETT venned az irányítást?
Én nõ vagyok, de azért remélem nem bánod, ha válaszolok. Talán nem igaz fekete-fehéren, amit kijelentett. Csak pillanatnyilag így érezte. Mindenesetre vedd komolyan, figyelj oda, hogy õ mit mond, mit szeretne. Akár apró dolgokban. Lehet, hogy gondjai vannak (talán a munkahelyén)? De az is lehet, hogy ez csak egy "játék", hogy megfigyelje a reakciódat? Az én férjem nagyon határozott egyéniség. Szokta mondani, hogy csak értünk dolgozik, de tudom, hogy nemcsak a pénzért dolgozik, hanem a saját önmegvalósításáért. Egy (igazi) férfinak nagyon fontos a munkája. Hiába mondja az ellenkezõjét, nem bírna otthon ülni. Itt most nem a mihaszna emberekre gondolok.
A kérdező hozzászólása: Ha megkérdem, szerinte mit csináljak/csináljunk, rám hárítja a döntést:"ez jó kérdés„ mondja. Tehát ált. én döntök, unfairnek érzem, hogy azt az életvitelt veti a szememre, qmit õ alakított így a kezdezektõl. :(
A kérdező hozzászólása: 30 évesek vagyunk, hét éve élünk együtt, két (három év alatti) gyermekünk van, elég sok kihívással teli idõszakot élünk. Én azt hiszem, ez a fajta kommunikáció nem vezet jóra hosszú távon, amikor ezt kifejtem, azt monja:ahaaa, ha húsz év múlva elválunk, annak is én leszek az oka, ugye? Én úgy látom, csak beszélek, csak beszélek, és nem tudom, mire gondol, mert csöndbe burkolózik.Nem szoktunk vitatkozni, váratlanul ért ez a kijelentés.Elég határozott, szókimondó egyéniség vagyok, most aggódva, bizalmatlanul nyitom ki a számat, nem tudva, mit is gondol igazán? Mi a teendõ ilyenkor szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Utolsó:köszönöm.Segít az ilyen õszinte meg-/rálátás.

A barátnőm féltékeny a férfiakra akik az életembe lépnek. Mit tehetnék?

Arra jöttem rá, hogy a legjobb barátnőm (tényleg a legeslegjobb, rengeteg éve) féltékeny. Először azt hittem, hogy arra, hogy milyen pasikat szedek fel, de mostanra nagyon úgy tűnik, hogy egyszerűen valami olyasmitől fél, hogy az épp aktuális férfi "vesz el" tőle. Ezért olykor szabotálja is azt, hogy összejöjjek valakivel, kimondva vagy csak utalva választás elé állít... Ha szingli vagyok és egy fiú közelít felém, azonnal megpróbálja eltüntetni. Ha jó a párkapcsolatom, a legkisebb gond esetén is a szakítás felé próbál terelgetni, ha pedig rossz, akkor pont mintha azt akarná, hogy benne maradjak... Mit tehetnék, hogy ne féljen attól, hogy elvesznek tőle és hagyja, hogy boldog legyek azzal akivel szeretnék?

Legjobb válasz: ribik vagytok mind2en.

ribik vagytok mind2en.
A kérdező hozzászólása: ja oké, akkor tárgytalan. köszi a segítséget, minden problémára hatékony megoldást sikerült nyújtanod.
nem tehetsz túl sokat, egy barátság mindenképpen sérül mihelyt az egyiknek (vagy mindkettõnek) lesz párkapcsolata, ugyebár kevesebb jut/ személyes konktatk jut a másikra, és lehet ez az elején nem tûnik fel, de hosszabb idõ elteltével bizony a barátságotok lazulni fog, ezért fél a barátnõd ennyire.
nagyon gonosz dolog amit csinál, de egyébként mint ahogy az elõzõ válaszoló írta, meg van az oka, és én egy nagyon picit meg is értem. a legjobb barátnõmnek és nekem is egyszerre lett barátunk, mindketten már 1 éve vagyunk kapcsolatban, és teljesen megromlott a kapcsolatunk :( olykor-olykor rámír facebookon, meg próbálunk találkozókat szervezni, de egyszerûen látszik az egészen, hogy igazából egyikünknek sincs kedve már hozzá, és ez tényleg nagyon szomorú. te tartsd ki a barátnõd mellett akármennyire is szeretsz egy fiút, és érzékeltesd vele mindig hogy õ is fontos neked, mert úgy fogsz járni mint én.
Vagy irigyli a boldogságodat, vagy hamarosan várhatsz egy elõbújást.

Taszítom a férfiakat? Mit tehetnék?

Nem vagyok csúnya,sőt rengeteg ember szerint szép,dagadt sem vagyok ,átlagos testalkatú:van fenekem,van mellem.Mondhatni értelmes vagyok,hiszen egyetemista vagyok egy elég kemény karon,illetve szeretek művelődni. Kedves vagyok mindenkivel és szeretek beszélgetni,viszont a srácok kb le se szarnak,főleg mostanában.Eddig is ha nyomultak,mind csak szexet akart,de őket lekoptattam,mert inkább ne legyen senkim soha,minthogy egy darab húsnak tekintsenek...Nem merek a fiúk felé közeledni és nem is szeretnék,mert nem olyan ember vagyok.Egy normális kapcsolat már rám férne egy normális,értelmes sráccal,de néha azt érzem,hogy rólam fogják forgatni a 40éves szűz következő részét vagy én abszolút magányra születtem.Azt meg komolyan nem értem,hogy a buta,rámenős,igénytelen,csúnyácska lányok miért olyan kelendőek? Ennyire taszító lennék vagy ronda?Esetleg baj van a kisugárzásommal vagy a feromonjaimmal?:((

Legjobb válasz: elkeseredettségedben felfedezni vélek egy nagy adag mesterkéltséget.

A stílusod eléggé irritáló, csipetnyi nagyképûséggel fûszerezve. Hozod az "egyetemista elit vagyok" viselkedésformát. Ettõl még nem leszel értékesebb ember.
elkeseredettségedben felfedezni vélek egy nagy adag mesterkéltséget.
Ha küldessz privátban képet, megtudnám mondani, hogy nézel ki, akár személy szerint nekem hogyan jössz be, vagy más egyszerû férfiak hogyan látnak. Pontozhatlak is ha akarod. Tanácsokat is adhatnék, vagy ötleteket, tippeket. (Elõnyös haj hordás stb.) Ha érdekel írj. Így látatlanba nem sokan tudnak véleményt alkotni, csak átlagos szavakkal biztatni, hogy legyél kedvesebb, nyitottabb (blablabla sablon szövegek).
Az, hogy valaki egyetemista önmagában nem jelent garanciát az értelmességre. Legalábbis én ezt tapasztalom az egyetemen. Egyébként így látatlanba és ismeretlenül baromi nehéz megmondani, hogy mi lehet a para. Én azt javaslom, hogy légy türelmes és elõbb-utóbb jön valaki. Én is ebben reménykedem, mert hasonló helyzetben vagyok, mint te. :)
Megközelíthetetlenséget sugárzol. A kérdésed végén említett csajok pedig könnyen kaphatóságot. Légy nyitottabb.
SOTA? ott voltál az ökörsütésen tegnap ? :D
Az intelligenciát az emberek nem tudják értékelni kedves kérdezõ. Az intelligens nõ pedig sok férfit egyenesen taszít, mert nem lehet irányítani. Az további probléma lehet, hogy a normális srácokat esetleg nem veszed emberszámba. Sok orvosis lánynál megfigyeltem ezt, hogy aki nem tíz évvel idõsebb adjunktus, vagy nem tipikus nagymenõ partyarc, az nem igazán jön nálatok szóba. Ha nem ez a helyzet, akkor, csak annyit próbálj meg, hogy mosolyogsz azokra a férfiakra, akik szimpatikusak neked, és keresed a társaságukat, venni fogják a lapot. Egy jégkirálynõnél viszont senki sem szívesen kezdeményez. Egyébként az emberek baromi irigyek. Itt is látszik több hozzászólásban. Én amikor közlöm, hogy orvosira járok (amikor megkérdezik, mert magamtól nem szoktam hangoztatni) gyakran látom az irigységet. És igenis azt hiszem, baromi büszkék lehetünk magunkra kedves kérdezõ, mert letettünk valamit az asztalra, az ország talán legkeményebb egyetemi szakjára járunk, és sikerrel vesszük az akadályokat. Aki szerint nagyképûség erre büszkének lenni, az elmehet a francba, de egyszer úgyis ott fog állni elõttem, vagy valamelyik kollégám elõtt és boci szemekkel fog könyörögni a segítségért, vagy éppen elkeseredetten fog üvöltözni, vérmérséklettõl függõen. A végén ugyanis mindenki nálunk köt ki. Üdv: egy kolléga Pécsrõl
"és végül mindenki azért ismerkedik a másik nemûekkel, mert szexelni akar velük, a többi része csak járulékos dolog." Ezt pedig baromság. Én azért ismerkedem a másik nemmel, mert társat keresek, egy társat, akire számíthatok, és aki számíthat rám, egy társat, aki szeret, és akit szerethetek. A szex csak a hab a tortán. Kár, hogy sok embernek annyira elkorcsosult az érzelmi intelligenciája, hogy van a szex, és minden az alá van rendelve.
Végre egy nõ, akinél nem számít a külsõ, csak a belsõ szervek..... :D
Melyik suliba jársz?
Ez nem érzelmi intelligenciától függ, hanem szaporodási ösztön, biológiai vonzalom.Ha az nem lenne, akkor megfelelne párnak pl egy azonos nemû is.
"Nem merek a fiúk felé közeledni és nem is szeretnék, mert nem olyan ember vagyok." Márpedig akkor valószínûleg azt hiszik nem érdekelnek téged. Ha nem adsz semmi jelet nem fognak csak úgy odamenni, ehhez még rondának se kell lenni.
Ha értelmes egyetemista vagy, akkor a választ Te magad is ki tudod következtetni. Ha rengeteg ember szerint szép vagy (gondolom ápolt is), akkor valószínûleg a stílusoddal lehet probléma, és ne haragudj, hogy nem vagyok finom, de elég irritálóan sikerült a kérdés kifejtésed megfogalmaznod. Ha nem írod le, hogy tanult lány vagy, akkor azt feltételeztem volna, hogy ez valami újabb picsogás, nyafogós önsajnáltatás egy visszaigazolást kutató tinitõl. 32/N
Mert nem akarnak "nem vagyok hús" jégkirálynõkkel veszõdni...
Az 57-es utas nagyon is jól beszél. Ha valaki éppenséggel nem akar szexet, vagy nem teszi nyilvánvalóvá, akkor nem is fogsz vonzódni hozzá. Ti, nõk így mûködtök. Nem annak kéne a kérdésnek lenni, hogy akar-e valaki szexet, mert ha nem akar, akkor csak haver lesz. A kérdés, hogy azon kívül akar-e még valamit.
A kérdező hozzászólása: SOTE-ÁOK :)
SOTE? Doktor néni! Játsszunk doktor néniset! :D
Értelmes nõként feromonokról ne kezdj beszélni megkérlek, nem vagyunk sem állatok sem rovarok, mi nem érzékeljük! :) A kisugárzás, az már teljesen más dolog. A viselkedés megint, sokat számít, hogy hogy viszonyulsz a férfiakhoz, tölts fel egy képet az alakodról, anonimitásként az arcod kihagyhatod és megmondom, szerintem mi lesz a gond.
#4-es vagyok, csak annyi h pont az elittárs reklámja megy a kérdésnél... hm...
Kedves #-es, használj reklámblokkolót. Hidd el, ezt fogod hinni, hogy új világba csöppentél. /OFF
ha mutatsz képet, megmondom, hogy tényleg csúnya vagy-e :D Amúgy a feromonok igenis léteznek, és mûködnek :)
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem szerettem volna nagyképûnek vagy egyetemista "elitnek" tûnni.Rosszindulatot vélek felfedezni, egy egyszerû kérdésbõl még senkirõl sem lehet megállapítani, hogy milyen ember, az írás stílusából sem. Én is ugyanúgy tudom, hogy lehet attól még valaki egy tajparaszt bunkó állat, hogy egyetemet végez...
Attól ha szexet akarnak még nem néznek egy darab húsnak.A hússal senki nem szokott szexelni, és végül mindenki azért ismerkedik a másik nemûekkel, mert szexelni akar velük, a többi része csak járulékos dolog.
Azért lehet, mert a normális, értelmes srácokat általában nem egyszerû megtalálni. Sem itt, sem a valós életben. Nem értek egyet azzal, aki szerint csak a szexért bele kellene menned valamibe. Én speciel szeretem megismerni a partnerem, és ha szimpatikus akkor jöhet a szex is. De az ismerkedés akár több hónap is lehet. Tehát én sem vagyok a kalandok híve. Nem látom viszont értelmét olyan kapcsolatba belekezdeni, ahol kapásból látom, hogy nem lesz belõle semmi. Tehát igyekszem tisztességesen viselkedni. Úgy, ahogy azt én is elvárom. A szép és okos nõk szerintem általában riasztják a férfiakat, mivel (általában) jobbak náluk. Én szeretem, ha egy nõ tájékozott, van önálló gondolkodása, nem akarom alárendeltként kezelni, ezért engem nem is zavar, ha okos (vagy épp okosabb nálam).

A férfiak mit tehetnek annak érdekében hogy minél tovább birják az ágyban? Tudom a gyakorlat teszi az embert mesteré na de ezenkivül van e még valami?

Legjobb válasz: Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.

Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.
én fõleg hétvégén tök sokáig bírom, van hogy 11-ig ki sem kelek az ágyból. ha lenne a közelben kaja, akkor még tovább is bírnék dögleni.
Azok a bizonyos 2 perces numerák... avagy: [A korai magömlésrõl] A korai magömlésnek számos oka van. A leggyakoribb oka: "túlzott izgatottság". Az, hogy izgulsz, vagy aggódsz a szexuális teljesítményed miatt. (Más is izgul nyugi!) Ez a 25-nél fiatalabb pasik 1/3-át érinti és 1/10-ét a 25 év felettieknek. Az orgazmus egy tanult reakció. Ahhoz, hogy végleg megtanuld irányítani, Csak az kell, hogy újra betanítod a reakciót. Az új feltétel rendszerbe hosszabb idõt kell az izgalmi állapotodban eltölteni az elsüléshez. Nos, két szakaszra bontható az "újra programozás": [1]: hosszútávon fog segíteni feloldani a gondjaidat, de sok gyakorlást igényelnek. [2]: átmeneti, gyors megoldások, amik akár már ma este is segíthetnek az ágyban. [ Átmeneti Gyors Megoldások ] Egyik, amit megtehetsz, hogy kivered, mielõtt szexelnél. Mivel a legtöbb srácoknál a második jóval tovább tart, ez segíteni fog. Ha úgy gondolod, hogy egyszer nem elég ... maszturbálj néhányszor az aktus elõtt. Másik tipp: használj vastagabb gumit. Van vékony / hagyományos / vastag is. (performax) Harmadik tip, amit kipróbálgatsz: érzéstelenítõ krémek, amitõl picit elzsibbad a makk, de az izgatásra nem leszel annyira érzékeny. Amennyiben érzéstelenítõ krémet használsz, Mindenképpen viselj óvszert !!! Különben a másikra sem fog elélvezni. És ugyan ott tartotok. Ezeket nem véletlenül hívják gyors tippeknek, mivel tompítják az érzékenységedet. - - - Ahhoz hogy hosszú távon is hatékonyan élvezhess, lássuk a hosszú távú megoldásokat: [1.] tipp: Indulj - Állj! módszer Alapvetõen mielõtt úgy érzed, közeledsz az elélvezéshez, kapd ki és állj le nagyjából 30 másodpercre. Ez enyhíti a szexuális feszültséget, majd kezdheted újra felhevíteni azt elélvezés nélkül. [2.] tipp: Elszorításos módszer Orgazmus közeli állapotban te, vagy a partnered finoman szorítsátok össze a makkot 3-4 másodpercig. Ez megakadályozza a kilövellést (kis pofozás is belefér). Várj újra 30 másodpercet, majd mehet tovább a hancúr. [!] Ezekben a 30 másodperces pihenõkben, csak téged nem szabad izgatni. Gondoskodj arról, hogy a partnered nem hagyta abba saját izgatását. Lényegében mindkét esetben tudatosan visszafogod magad, növelve kitartásodat. Ezek ismétlésével elérheted, hogy újra betanítsad az elélvezõ reakciódat. Hosszú távon meg is lesz az ejakulációs-szabályozásod. Próbálj elszakadni a szexuális szokásaidból. Mert valószínû, a szokás rabjaként rohansz a kéjelgéseid tetõfokára. Lehet hogy egy pozícióban túl nagy az inger. Akkor azt inkább a szeretkezés végére tartogassad.
sok menet egymás után vastag gumi speed vagy eki (ez a legjobb, mert 2-3 órát úgy lehet csinálni, mintha 10 perc lett volna)
Párom a csúcs elõtt meg szokott állni pár másodpercre aztán folytatja. De van, hogy elmegy két perc alatt, aztán a következõt már sokáig bírja :)
második válaszolón szétröhögtem magam :D
lassan kell csinálni az a lényeg :) én pl ha úgy érzem hogy már majdnem elmegyek kiveszem és nyalok kb 5 percet aztán visszateszem. ezzel a technikával órákig is el lehet húzni az orgazmust. a rekordomat inkább le se írom mert úgyse hinnétek el :D
Jó kedvemben vagyok, mert megígértem egy lánynak... szal szerencséd van. Ha már ott tart az ugy, hogy van barátnõ és gonodolom másként nem talakoztal volna ezzel a problemaval, akkor a következõket tudom tanácsolni: Huzz gumit, ne egy kört menyjetek egyszerre, igyál elotte kicsit, sûrûn bujjatok össze... Nekem pl csak rosszabb ha elotte kiverem...
Vastag gumi
Én rohadtul sokáig bírom az ágyban!Elfetrengek este nyolctól akár másnap délig is.

Elsősorban férfiak válaszát várom! 6 éve vagyunk együtt a férjemmel és vannak gondok az ágyban. Mit tehetek ez ellen?

Nem min?ségi problémák ezek, inkább mennyiségi. Neki elég havonta 1-2, de nekem többre (heti 2-3) lenne igényem. Mindig azt mondja, hogy fáradt, de ha olyan elfoglaltságot talál magának, ami kedvére való, akkor érdekes módon nem fáradt. Mit tehetnék, hogy fellendítsem a nemi életünket? Rengeteg trükköt, praktikát kipróbáltam már, de semmi nem jött be. Minden más téren rendben van a kapcsolatunk (még), de félek, ez a probléma tönkreteheti.

Legjobb válasz: Szerintem kicsit kevéssé erõltesd. Ne praktikázz, meg semmi. Csak legyél cuki meg megértõ. Bár nõ vok, az én párom ha ilyen van akkor mindig beindul, mert felébred a vadászösztöne. Nem mindig szeretik, ha "praktikázunk".

Szerintem kicsit kevéssé erõltesd. Ne praktikázz, meg semmi. Csak legyél cuki meg megértõ. Bár nõ vok, az én párom ha ilyen van akkor mindig beindul, mert felébred a vadászösztöne. Nem mindig szeretik, ha "praktikázunk".
Hány éves a párod? Középkorú, prosztatagondokkal?
Kedves kérdezõ, azt mondtad, hogy a kapcsolatotok a sexen kívül jó...de ha ennyit nem tudotok megbeszélni sajnos azt kell mondjam, hogy nincs igazad. A párodnak nem lenne szabad azt mondania, hogy jól van ez így, hogy nem érdekli, hogy nekem több együttlét kéne. Rengeteg oka lehet a problémádnak amit CSAK együtt oldhattok meg. Üljetek le beszélni, és ne kerülgessétek a problémát. Mondd meg neki, hogy neked ez így nem jó és meg kell oldani. Ne szégyelljétek kikérni esetleg szakember segítségét sem ha kell. Minden jól mûködõ kapcsolat alapja a kommunikáció. Sok sikert.
van gyereketek?
A kérdező hozzászólása: Nincs gyerek, nem is tervezzük mostanában... :/
Az, hogy nem lángolnak az érzelmek nagyon rossz kifogás. Én szintén 6 éve vagyok együtt a párommal, de egyetlen egyszer sem usított el, sõt állandóan szeretné még most is. Elõtte milyen gyakran voltatok együtt? Met ha akkor sem sûrûn, valószínûleg nem igényli a rendszeresebb szexuális együttléteket. Mások vagyunk, más-más igényekkel. Akkor tényleg neked kell eldöntened, hogy így jó-e neked és elfogadod, vagy tovább lépsz. Amit még úgy eltudok képzelni, hogy esetleg megváltoztál, már nem kíván annyira. De ezt neked kell tudnod, hogy külsõleg mennyire vagy rendben. Eléggé ápolt vagy-e pl, vagy nem-e szedtél fel pár kilót. Azt mondod mindig otthon vagytok, az sem jó, ha a párod mindig csak a mackónadrágos feleségét látja. Ahhoz, hogy pl. egyet sétáljatok nem kell pénz, de mégis kimozdultok egy kicsit. Igazából ezernyi oka lehet a dolognak...így, hogy nem látunk bele a kapcsolatotokba nagyon nehéz kitatálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: valóban felszedtem egy keveset, de nem annyit, hogy undorító és kövér legyek. Dolgozom azon, hogy leadjam. de nem jelentõs súlytöbbletrõl van szó, 3-4 kg-ról, szóval nem gondolnám, hogy ez a gond. Kérdeztem õt is errõl, azt mondta, így tetszem neki, ahogy vagyok.
ha meló nem stresszes akkor a) vmitõl nincs már libidója, heréi elsorvadtak b) sajnos megcsal téged :(
Mond meg neki, hogy többet vársz.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy stresszes a munkája, nem szokott ideges lenni mikor hazaér, és nem is mondja, hogy gond lenne, pedig sokat beszélgetünk és kérdezgetem is, milyen napja volt. A munkahelye biztosnak mondható, egy multinacionális cégnél dolgozik, ami elég jól megy. tehát a szexen kívül tényleg minden szuper, minden egyéb problémánkat meg tudjuk beszélni, kivéve ezt.
ha nem csal meg vkivel másfél éve, akkor ez is lehet a probléma
Nehéz dió... A házasság ilyen fiatalon még hagyján... De hogy a szex nem elég... Azt szokták mondani ha egy kapcsolat nem mûködik az ágyban nem fog mûködni máshol sem:( Próbáljatok ki új dolgokat. Szerepjátékok, esetleg segédeszközök, kötözd ki az ágyhoz és... :) Vagy épp fordítva. Legvégsõ esetben egy harmadik is szóba jöhet, hogy fiú vagy lány, azt ti döntitek el. Vagy egy swinger-klubba látogassatok el. 25F
Ha életkorban közeláll hozzád, akkor az gond.... 1. érdemes kiszûrni, hogy lehet-e valami egészségügyi probléma ( prosztatától rejtett magas vérnyomásig egy csomó dolog lehet) 2. Érdemes átgondolnod, hogy eltekintve a gyakoriságtól milyennek tartod az együttléteket ( izgalmas, jó, kielégítõ, vagy számodra is csak formaság ) 3. Érdemes errõl egy õszinte hangú beszélgetést folytatni a pároddal 4. Változtatni csak együtt tudtok. Egyedül - szerintem - nincs értelme bele vágni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: kedves "elsõ válaszadó"! Nem középkorú, és nincsenek prosztatagondjai sem. egyidõsek vagyunk. És nem kérek a csipkelõdésedbõl! Köszi Kb. másfél éve áll fent ez a dolog, elõtte minden rendben volt. Azóta mereven elzárkózik az együttléttõl, a legtöbb alkalommal elutasítja a közeledésemet. Arra is gondoltam lehet, hogy megcsal, de az fizikai képtelenség! Munka után egybõl hazajön és nem is nagyon járunk külön sehova. Csak ritkán.
Akkor lehet h ez a baj, h nem jár el, besavanyodott. Küldd el egy horgászhétvégére a haverokkal. Lehet h lelkesen tér haza. Mindenkinek kellenek az új ingerek.
A kérdező hozzászólása: 4.! Próbáltam már vele megbeszélni, de szerinte hülyeség az egész és nincs probléma... :( Amikor van szex, az kielégítõ, szerencsére figyelmes a férjem, olyankor mindent megtesz, hogy nekem jó legyen. és fordítva is igaz. Ha nem jó , szólunk egymásnak, hogy hogyan lenne jobb. Egyszerûen ezzel a Mennyiségi kérdéssel nem tudok mit kezdeni. És nem értem, miért utasít el...
szerintem régóta van valakije... minden jel arra mutat, fõleg hogy mindketten ilyen fiatalok vagytok! Amit leírtál, totál úgy hangzik mintha valami szappanoperában láttam volna. Gondolkozz, és nézz bele a férjed mobiljába, leveleibe! 25 évesen napi 3szor kellene h együtt legyetek. Ja, a megértés és legyél cuki szerû dolog szart sem ér, járj utána miért nem kellesz neki!
A kérdező hozzászólása: anyagi nehézségek miatt nem járunk el szinte sehová. arra is gondoltam már, hogy ez nyomja rá a bélyegét a szexualitásunkra. Mármint a pénz.
2 éve is ennyire alacsony volt a libidója? milyen melója van, az mennyi stresszes? megy a cégnek ahol dolgozik, vagy éppen csak vegetál, vagy dönget a csõd felé? nem retteg attól, hogy bármelyik percben kirúghatják?
Hat szerintem is megcsal, sokan elvegzik a szexualis dolgaikat a munkahelyen, nem is egyet ismerek, vagy talan ha fonokno van akkor pont avval 22/F

Miért lehet az, hogy nem tudok nemet mondani? Főleg férfiaknak. Van bennem egy félelem, hogyha nemet mondok, nem akarom oda adni magam akkor nem kellek neki. Ez a félelem tönkre teszi a komolynak induló kapcsolatokat is. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Nincs önbizalmad. Túlságosan meg akarsz felelni a másik félnek. Nyugodtan mondj nemet. Ha valakinek ezért nem kellesz, megtudtad milyen ember.

Nincs önbizalmad. Túlságosan meg akarsz felelni a másik félnek. Nyugodtan mondj nemet. Ha valakinek ezért nem kellesz, megtudtad milyen ember.
Nincs, vagy kevés az önbecsülésed. Vigyázz, mert így jogos lesz, ha még nem az, a félelmed. Használd az eszedet is.
Próbáld meg végig gondolni a beszélgetéseket és ha úgy érzed és látod hogy csak a tested kell neki akkor inkább hagyd a fenébe.Az ilyen típusú fiúk hatás vadászok és pontosan a kis önbizalmú lányokra hajtanak.Egy normális egoval rendelkezõ csaj szóba sem állna vele.
A kérdező hozzászólása: de hogy lehet megállapítani elsõre hogy ki mit is akar tõlem?
Úgy hogy megismered. Idõ kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk erõsen szelektálok aki nem tetszik azt hamar ejtem de ha már nekem is tetszik a fiú úgy nehezebb a helyzet..
Pont a visszautasítással deríthetnéd ki, hogy kinek mennyire vagy fontos.
A kérdező hozzászólása: De ha valakit vissza kéne utasítani, úgy érezném, hogy valamit kihagyok, elszalajtok egy lehetõséget.

Férfiak! Mit tehetnék, hogy a párom jobban kívánjon? Bővebben lent

Még nem feküdtünk le a párommal, de én már szeretném. (Õ nem biztos) Már egyik?nk sem sz?z. A kérdésem az lenne, hogy Ti mire gerjedtek be? Amit?l biztos, hogy menne..?

Legjobb válasz: Kezdj el vetkõzni elõtte, ha attól nem indul be, az mindenképpen fura.

Kezdj el vetkõzni elõtte, ha attól nem indul be, az mindenképpen fura.
Nem hiszem, hogy nagy praktika kell hozzá. Ülj szembõl az ölébe és csókold meg!
Cumizd le, vagy verd ki neki.
Kezd el simogatni, közeledj az érzékenyebb pontok felé szépen lassan, közben nézz rá úgy, mintha felfalnád a szemeddel, adj a testére puszit, csókolgasd stb.
Szerintem, különösen az elsõ alkalom esetében gyakorlatilag tökmindegy, mit csinálsz, úgyis kíánni fog :)
Na most basszus... Bocs kedves kérdezõ, nem konkrétan miattad akadok ki, csak most jött el az a pillanat. Az ilyen jellegû kérdéseknek megvan a maga helye, és ez már nem az elsõ. Nem tudom miért hiszik azt egyre többen, hogy lassan a szex-el kapcsolatos kérdéseiket is a családi kategóriába kell írni. Rohadtul nem ide tartozik. A te párkapcsolatod sem ide tartozik, (persze biztos nagyon szeretnéd, de srác nem a családod része, a nemi életetek meg aztán pláne nem) ott van a szerelem-szex-párkapcsolatok témakör. Fejezzétek ezt be. Ennyi erõvel a válás témakörbe kiírhatnék egy olyat, hogy hová utazzak nyáron nyaralni.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, azért ide írtam, mert a szerelem-szex témakörbe eléggé komolytalan válaszok vannak. És ide inkább a felnõttek járnak úgy gondolom. ezért is írtam ide! de elnézést azért.
Bonts fel a fogaddal egy sört, nyomd a kezébe, majd cumizd le és verd ki neki.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, attól, direkt le írtam, hogy nem a szopásra gondoltam, és nem is arra, hogy kiverjem Neki:) Ha meg nem tudsz normális választ írni, akkor ne is írj semmit! Vagy olvasd el normálisan a kérdést:)

Mit tehetnek a férfiak azért, hogy egészséges gyereket nemzzenek? Hogyan befolyásolja az életmódjuk leendő gyermekük egészségi állapotát?

Legjobb válasz: Ne cigizzenek, ne igyanak alkoholt, ne kávézzanak, ne drogozzanak, egészségesen étkezzenek, sportoljanak, szedjenek vitamonikat.

Ne cigizzenek, ne igyanak alkoholt, ne kávézzanak, ne drogozzanak, egészségesen étkezzenek, sportoljanak, szedjenek vitamonikat.
2-3 hónappal elõtte fontos elkezdeni vitamint szedni mindkettõtöknek! Folsavat is szedhet a párod is! És persze az elõttem szóló nagyon igazakat írt. Azért azt se felejtsük el, hogy a legtöbb ember egy "jól sikerült buli" eredménye, amin tutira folyt az alkohol is! :-)

Miért szoktak a nők nyavajogni hogy őket csak kihasználják és a férfiak csak örömforrásként bánnak velük mikor ők tehetnek róla?

például ottvan a playboy. nemhiszem hogy azok a lányok csak azért pózolnak a kamerának mert kényszerítették ?ket... és a fiatal csajoknak meg ?k a példaképeik. illegális prostitúció. beöltöznek k.vának és utána meg siránkoznak hogy úgy is kezelik ?ket... vagy ott van a szépségverseny. az egész arról szól hogy melyik csajjal lehetne a legjobbat kefélni. mégis a 6éves kislány modell akar lenni.

Legjobb válasz: Persze vannak, akik szintén nem a személyiségéért vannak egy pasival.

Persze vannak, akik szintén nem a személyiségéért vannak egy pasival.
És biztos, hogy ugyanazok a nõk vannak ezen a két véleményen?
Kérdezõ, elõször is, jobb, ha megtudod: a prostitúció Magyarországon legális. Vannak olyan férfiak, akik kihasználjá a nõket, és vannak olyan nõk is, akik kihasználják a férfiakat.
Te is örülsz, ha jó vagy az ágyban, de biztosan nem szívesen hallanád, hogy ez az egyetlen jó tulajdonságod.
Szerintem te h.lye vagy és menj aludni
Na azt én se vágom hogy a mai világban mi értelme van a feminizmusnak. Fõleg hogy inkább a nõknek van több joga mint a férfiaknak.
Aki úgy öltözik, meg az a munkája, annak onnantól kezdve kuss a neve, õ akarta és kész, nesze neked egy használati tárgy lettél, akire/akibe üríteni lehet. Megérdemlik. De vannak normális nõk is, nem mind egy ilyen magamutogatós csicsap.csa. Nekem meg egy ilyen sz uka soha nem lesz a példaképem. Kívül szép, belül sivár, engem ez nem hoz lázba.
Azt hiszem én értem, mit akarsz mondani, ill. írni. Fogyelj! Nem minden lány/nõ ilyen, mint ezek a cirkuszi majmok! Szerinted annak a nõnek, akinek van rendes énképe, és elképzelései bizonyos dolgokról, azok ilyen felszínes lapokban, mint pl. a Playboy, vagy ilyen sehanyad rangú majomparádékban, mint a Fásy-féle szépségversenyek, hajlandóak részt venni? Nem tartom magam csúnyának, de sosem tudnék, és akarnék olyan lenni, mint azok a nõk, akikrõl írsz. Egyébként nemtõl függetlenül érvényes mondás: csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.
"Miért szoktak a nõk nyavajogni hogy õket csak kihasználják" Azért nyavaLYognak, mert szokásuk a nyavalygás. Amúgy nem érdekes, mi"rõl" nyavalyognak, mert a nõknél nem érdekes, mit beszélnek. A viselkedésüket kell figyelni, nem a szavaikat. A nõi beszédnek nincs információtartalma, madárcsicsergés az egész. A nõk a tetteik alapján ítélhetõk meg. Mellesleg ez gyakran a férfiakra is igaz. "például ottvan a playboy. nemhiszem hogy azok a lányok csak azért pózolnak a kamerának mert kényszerítették õket..." Azért pózolnak, mert jól megfizetik õket. Ráadásul olyan munkáért, amihez nem kell tanulni és nem is magas a munkaidõ, nincs elrontott, selejtes munkadarab, nincs felelõsség. "és a fiatal csajoknak meg õk a példaképeik." Ld. az elõzõ "munkaköri leírást". "beöltöznek k.vának és utána meg siránkoznak hogy úgy is kezelik õket" Mostanra már elmondtam a fõ szabályt: a viselkedésük érdekes, nem a szavaik. Mit üzen a viselkedésével? Azt. Érdekes, hogy tagadja-e ezt magáról? Nem. Érdekes az egész téma (ki kurvа és ki nem)? Nem.
Ha egy férfi például örül annak, hogy sokat keres, és nem is titkolja, abból feltétlenül következik, hogy nem bánja, ha egy nõ csak a pénzéért hajt rá? Aki jól és szívesen fõz, az ne panaszkodjon, ha csak akkor hívják társaságba, amikor kell egy szakács? A nõk zöme szeret szexis lenni, szereti, ha dicsérik, de azt is szereti, ha szeretik. Azt meg erõsen vitatom, hogy a fiatal csajoknak a Playboy-modellek lennének a példaképeik. Legföljebb irigylik az alakjukat, de ez nem jelenti azt, hogy õk is mutogatnák a testüket meztelenül ország-világ elõtt. De lehet, hogy a te egészen másfajta lányokat ismersz, mint én, mert az én lányismerõseim pl. nemigen nézegetik a Playboyt. Én is csak egyszer láttam ilyen magazint belülrõl, azt sem én vettem.
"versenyeznek hogy kinek nagyobb a melle, kinek jobb a s.gge, ergó kivel lehetne jobban [email protected]" A külsõ nem biztosíték a szexuális teljesítményre. És attól, hogy egy lány jól érzi magát a bõrében, magabiztos, és kiteszi amije van, nem azt jelenti, hogy csak azt akarja, hogy használják... Hát ezért. Nem a ruha teszi az embert..
A kérdező hozzászólása: igen. ez így van. de akkor minek van az a sok feminista?
A kérdező hozzászólása: nem az összes, de igen, sok ilyen van. a ribancnak beöltözött csajoknak kb 80% nyafogna szerintem egy 'eset' után
A kérdező hozzászólása: <- ez az elsõnek ment
A kérdező hozzászólása: nem érted a kérdést. miért sztárolják a k.vákat, mikor utána meg csak sírnak hogy húú, kihsznált? najó egy magyar példa. megy a viván a szexi vagy nem, ami arrol szól hogy vonulnak fel a csajok sorba, és versenyeznek hogy kinek nagyobb a melle, kinek jobb a s.gge, ergó kivel lehetne jobban [email protected] de azok közül egyet is lefektetnek majd otthagynak csak csodálkozik. de min??
*Figyelj! Elõzõ voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!