Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnénk ellen (13 db)

Mit tehetnénk ez ellen az érzés ellen?

Egyszerûen nem tudom túltenni magam az exemen! Azért szakítottunk, mert azt hittem megcsalt és én is megcsaltam õt, de kiderült hogy nem csalt meg, de megtudta hogy én igen és elhagyott! De én már nagyon bánom amit tettem és érzem hogy szeretem Õt, de nem akar megbocsátani! 1 hónapja szakítottunk, és láttam hogy flörtölt más nõkkel és nagyon rosszul esett! Úgy érzem azok a nõk nem vehetik el a Szerelmemet mert Õ az enyém és szeret és megbántam mindent és ha megbocsátana újra boldogok lehetnénk! De mindig elzavar! És úgy érzem az lenne ha legjobb ha megölném vagy elrabolnám mert akkor senki nem vehetné el tõlem! Mit tegyek?? 24L

Legjobb válasz: Te sem szeretheted annyira, hogy egy pletyka miatt "ha õ is te is" megcsaltad...

Te sem szeretheted annyira, hogy egy pletyka miatt "ha õ is te is" megcsaltad...
Semmiképp ne öld, meg és ne rabold el. Határozottan állj elé mond neki, hogy csak 2 percet kész, semmi többet. Mond el neki, hogy tudod, hogy mekkorát hibáztál, és hogy mennyire megbántottad. Õszintén megbántad és szeretnéd a bocsánatát kérni.
Ne öld meg, és ne rabold el. Semmit ne tegyél.
A kérdező hozzászólása: De szeretem.. Azt hittem a barátnõmben megbzhatok aki ezt mondta:( de kiderült összetévesztette a barátomat egy másik sráccal...
A kérdező hozzászólása: De olyan rossz õt más nõkkel látni... 2: már többször próbáltam.....de sosem hallgatott meg..
Na most úgy tûnik, hogy vagy bolond vagy, vagy jó úton tartasz felé. Megölni? Elrabolni? Eszednél vagy? Meg oké, hogy szerelmes vagy, de MÁR nem a tiéd. Mégis mit gondoltál, hogy majd megcsalod és elmondod, hogy azért, mert azt hitted, hogy õ is megcsalt és tárt karokkal fogad vissza, a dolog meg tisztázva? Nem így megy ez, itt már gondok voltak, ha Te nem bíztál benne, akkor mibõl gondolod, hogy õ majd bízni fog benned? Amit írtam ne vedd rossz néven, nem lecseszni akartalak, de ne várj megváltásra amikor te hibáztál hatalmasat. :( Valahogy lépj túl rajta, van még sok-sok más csávó, de tanulj a hibáidból. Muszáj lennie kölcsönös bizalomnak, mert ide vezet ha nincs. A párod valószínûleg bízott benned, de te összetörted lelkileg. Ilyet ne tégy többé még akkor se ha veled megteszik.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: nem veszem rossz néven mert igazad van:( de nekem nem kell más és érzem hogy minden percben meghalok bennt mert hülye voltam. . õ pedig más nõkkel enyeleg, engem meg 2 év után meg se hallgat....
Valahogy kapd el az utcán, és mint már írták, mondd, hogy csak 2 percet rabolnál az életébõl. Elmondod, hogy hibáztál és, hogy sajnálod, de arra ne számíts, hogy visszafogad és ne könyörögj. Talán (és remélem), megkönnyebbülsz egy kicsit. Viszont idõ kell, hogy lelkileg felgyógyulj teljesen és talán sose felejted el, de túl kell lépned, fiatal vagy, ott az egész élet elõtted. :D Tudom, tenni sokkal nehezebb, mint mondani, de mégis ezt látom megoldásnak. :) Láttam egy elõzõ kommentedben, hogy barátnõd mondta el neki a dolgot. Hát azért azt se hidd el 100%-ban, hogy összetévesztette mással. Szerintem elég gyenge érv. De ezzel szemben ne tegyél semmit, csak vigyázz mit mondasz el és kinek. Meg amúgy is, ezt senkinek nem kellett volna elmondanod (tudom, ki kell beszélni a problémákat, nekem is könnyebb utána :D), de a barátnõdnek meg fõleg nem kellett volna továbbadnia. :/ Legközelebb, ha valami baj van, írd ki egy lapra vagy ilyesmi aztán lapot dobd ki és kész, majdnem olyan, mintha elmondtad volna valakinek. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Nagyon nehéz úgy érzem szép lassan megöl...

Mit tehetnénk az ellen, hogy ne tartsa vissza a székletét a kislányunk?

3 éves kislányunk egy ideje visszatartja a székletét. Képes 3-4 napig sem kakilni. Kellene neki, de visszatartja, látszik rajta, ahogy ezen er?lködik. Ma már nagyon sírt, hogy fájt a feneke és a hasa.

Legjobb válasz: Ennek már lelki okai lehetnek. Valószínûleg valami miatt szorong a kislányod. Ovikezdés, elszakadás, családi feszültség, számára jelentõs változás... vagy ki tudja mi. Próbáld végiggondolni, mi lehet a gond. Ha egyedül nem jössz rá, érdemes elmenni egy jó gyermekpszichológushoz.

Ennek már lelki okai lehetnek. Valószínûleg valami miatt szorong a kislányod. Ovikezdés, elszakadás, családi feszültség, számára jelentõs változás... vagy ki tudja mi. Próbáld végiggondolni, mi lehet a gond. Ha egyedül nem jössz rá, érdemes elmenni egy jó gyermekpszichológushoz.
Sajnos mi is ezzel küzdünk, szintén 3 éves a lányom :-( Leírom neked, hogy mi miket alkalmazunk, és nálunk ettõl hála az égnek, javult a helyzet, és 2 naponta van széklet. Reggel éhgyomorra 10 ml laevolac szirup, 1 közepes kanál szilvalekvár, majd jó édes karamellás tej. Este pedig lefekvés elõtt adunk neki natrium choratum 9 ch homeós bogyóból 5 golyócskát. Ezek nélkül nekünk sem menne sajnos, de ezek így együtt nálunk sokat segítenek. Remélem tudtam neked segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Holnap veszek is ilyen homeo-s golyókat. Sajnos tudom, hogy lelki okai vannak, és szorongás miatt van.
Vannak erre specializálódott gyógytornák. Talán kazettán vagy CD-n/DVD-n lehet még kapni.

Nem érzem kielégítõnek a szexet a barátommal, mit tehetnénk ez ellen?

Nem arról van szó, hogy nincs orgazmusom, mert azért valamilyen formában mindig van, hanem egyszerûen nem érzem azt utána, hogy na ez aztán 100%-osan kielégített testileg és lelkileg is.

Legjobb válasz: Milyen orgazmusod van? Csiklós vagy hüvelyi. Nekem, ha csak csiklós van akkor van hiányérzetem.

Milyen orgazmusod van? Csiklós vagy hüvelyi. Nekem, ha csak csiklós van akkor van hiányérzetem.
Valamit rosszul csinál a srác nem figyel oda rád lehet
Nem találod vonzónak :/ már nincs meg az a szikra... van ilyen sajnos
szerintem nemsokára, féééééélrekuuuuuursz :D Na de am komolyan... ahol nem mey a szex, lehetsz te akármilyen szerelmes... ki lehet dobni az egészet a fenébe. Találsz majd oylat aki mindent me tud adni. De ha dobod a srácot, nehogy megmond neki az igazat h miért nem akarsz vele tovább lenni....! Lehet h neked nem jo, majd tökéletesen elég lesz másnak, ne törd össze...legalábbis ne ezzel :)
A kérdező hozzászólása: De vonzónak találom, nagyon tetszik nekem mindene, az illata is, íze is, minden... Csak valahogy maga a szex mégis csalódás. :( Hüvelyi orgazmusom szokott lenni legtöbbször, a valamilyen formábant csak arra értettem, hogy nem feltétlen a szextõl, hanem mondjuk utána csinálja még a kezével és úgy.
hány évesek vagytok?

Mit tehetnénk, a párom volt élettársa ellen? Nagyon iszik és van egy közös kislányuk.

Tegnap este a párom elment a volt élettársához meglátogatni a kislányukat. A nő rendszeresen iszik ezért a párom szólt neki, hogy ne igyon, erre a csaj kétszer megszúrta a páromat, szerencsére nem szenvedett komolyabb sérülést. A nőt már ki is engedték mivel nincs ellene bizonyíték. Mi lesz most?

Legjobb válasz: Bíróságra vinni az ügyet, mert ha veszélyes (megszúrta a párod kétszer) a gyerekre is veszélyes lehet!!! Ne hagyjátok annyiban szerintem. Én nem tenném.

Bíróságra vinni az ügyet, mert ha veszélyes (megszúrta a párod kétszer) a gyerekre is veszélyes lehet!!! Ne hagyjátok annyiban szerintem. Én nem tenném.
Börtönviselt munkanélkülinek? Hát ez egyik jobb, mint a másik!!!Ezt ugye te sem gondolod komolyan!
A kérdező hozzászólása: Nincs rá bizonyíték, hogy a nõ szúrt és ezért kiengedték. Èn amúgy sem akarok balhét azzal a családdal. Szerintetek egy börtönviselt munkanélkülinek odaadnának egy két éves kislányt?
A Családsegítõ és Gyerekjóléti Szolgálathoz viszont nem kellenek jogok, oda egy szomszéd is bejelentést tehet, aki tanúja pl, hogy verik a gyereket.Az oda való bejelentéssel és a havi kijárkálásukkal már visszafogjátok õket. Én tapasztalatból ajánlottam õket.
Attól még simán megkaphatjátok a gyereket, ha jó körülményeket tudtok a számára biztosítani. Biztosan nem önvédelembõl szúrta meg a párod? És mi az, hogy nem bizonyítható? Rendõrségi feljelentés + orvosi látlelet + bizonyíték (kés, vér, ujjlenyomat)
A kérdező hozzászólása: A párom öt évig még biztos nem kap munkát. Sajnos nem tiszta az erkölcsi bizonyítványa. Így biztos nem nyerné meg a pert.
Az elsõ út a Családsegítõ és Gyerekjóléti Szolgálat legyen. Õk azok akik a valóságban lefolytatják a vizsgálatot, hogy kimennek havonta a gyerekhez, megnézik a körülményeket, hogy a gyerek fél e szülõtõl stb.Az õ hivatalos véleményükkel már nyitott az út komolyabb beavatkozásra.
Hát ha nem is próbáljátok, akkor biztos nem...alkoholistánál szinte semmilyen esetben sem hagynak gyereket. A párod miért nem dolgozik?
Hülyeség, hogy nem kapnátok meg, te nem is akarod, hogy az a gyerek veletek legyen.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van egy három éves fiam és csak nekem van állandó munkám. Sajnos nem kapnánk meg a kislányt. Amúgy a nõnek több gyereke is van.
Adjatok be keresetet a gyermekelhelyezés megváltoztatására. Ha iszákos, akkor minden bizonnyal megnyeritek. A sérülésekrõl látleletet kellene vetetni, ha még lehet!
He? Szóval a párod exe kétszer megszúrta a párodat? Hogy-hogy nincs rá bizonyíték? Nem igen értem ezt a történtet, fõleg azt nem, hogy a kislány miért van még anyukánál. Gyermekelhelyezés újratárgyalása stb.
A kérdező hozzászólása: 12. Min vagy úgy fölháborodva? Már írtam, hogy nem dolgozik a párom.

Cigány vagyok fehér a bőröm és magyar barátaim vannak én nagyon szeretném ha magyarnak születtem volna de mégis össze hasonlítanak a többivel! Pedig nem is ismernek! Mit tehetnénk ez ellen?

Legjobb válasz: ha fehér a bõröd és magyar barátaid vannak, akkor hogy veszik észre, hogy cigány vagy ? Persze ha minden második szavad dikk meg more akkor nem kérdeztem semmit..

ha fehér a bõröd és magyar barátaid vannak, akkor hogy veszik észre, hogy cigány vagy ? Persze ha minden második szavad dikk meg more akkor nem kérdeztem semmit..
A cigány kultúra elõtört megint :D
A kérdező hozzászólása: *Beszélni*
nagy fehér halmaz? :D már inkább feketének kéne nevezni.. :D szerintem, ha normálisan viselkedsz, tanulsz ( és nem 30 évesen végzed el a 8 általános amiért neked fizetnek) majd dolgozol, normális körökben mozogsz akkor senkinek semmilyen elõítélete nem lesz veled szemben ( nem vagyok rasszista, de nem is rajongok a legtöbb cigányért, de vannak cigány barátaim, akik gimnáziumba járnak v. jártak, majd szakmát szereztek, de van olyan is aki jogot tanul) Ha a bõröd is fehér és amiket leírtam betartod akkor a kutya sem fog azzal foglalkozni, hogy te cigány vagy, vagy sem.
Akaszd fel magad gyökér amiért szégyenled a fajtádat!!!!!
Szerintem inkább mélyen nézz magadba. Hogy lehet olyat mondani, h sajnos cigánynak születtem? Tudod mit? inkább asszimilálódj és olvadj be a nagy fehér halmazba. csak az a baj ezzel a viselkedéssel, h a nem romák sohasem fognak teljes értékû magyarnak tekinteni akárhány diplomád lesz, a cigányok pedig kirekesztenek majd.két szék közé...
Osztom a többiek véleményét hogy légy büszke a származásodra :) Sose akarj a magyaroknak megfelelni és ne akarj magyar lenni a magyarok örülhetnének ha ilyen színes és szép kultúrájuk lenne mint a cigányoknak ;) A nagy magyaroknak meg üzenem hogy jó szórakozást a kiváló országukhoz ami nemsokára darabokra esik szét :) Üdv. egy külföldi ;)
Szerintem is légy büszke arra, hogy cigány vagy! Nem tehetsz semmit az ellen ha összehasonlítanak a többivel, mert elérhetsz akármit az életben, akkor is cigány maradsz....az irigyek és rasszisták szemében is csak egy "büdös cigány". Márpedig az emberek igen nagy részét képezi az elõbb említett két csoport. Tisztelet a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Tudják, sajnos egyébként a legjobb haverom magyar és õ szokott így meszélni :D
légy inkább büszke hogy cigány vagy esküszöm ha ilyet a cigányság elõtt mondanál kitaposnánk a beledet
Miért kéne mindenkinek pofabe ha értelmiséginek tanul ? Végülis oké.. tényleg nagy dolog, ha egy cigány kijárja az általánost..ha középiskolát is, az már csodaszámba megy, na de még ha fõiskola is... az már tényleg a fehér holló esete. Beszélj normálisan.. hagyd el a cigány szlengeket, beszélj úgy mint egy normális ember.. és akkor magyar lehetsz.
Elõttem szóló: ne általánosíts. A primitívség elsõ jele. Kérdezõ: Ha értelmiségi szakon tanulsz, mindenkinek pofabe! Vannak kivételek is.
akkor a barátod is cigány.. hiába fehér a bõre. Itt a kultúra számít nem a bõrszín.
még hozzátenném, hogy ha lehet akkor ne szülj/csinálj gyereket 14-15 évesen majd minden évben egy újabbat, ne segélybõl élj, ne csak a jogaidat tudd hanem a kötelességeidet is, ne köss bele eberekbe a semmiért, ne lopj! (ezt nem ellened mondom, csak röviden leírtam, hogy milyenné ne válj, mert pontosan a leírt dolgok miatt utálják a cigányokat... tisztelet a kivételnek, mert van!!) Remélem nem sértettelek meg semmivel. u.i.: Kinek nem inge, ne vegye magára! :D

Mit tehetneek ez ellen? (lent)

Az egyik pasimmal vesztettem el a szuzessegem 5 honap utan .Az a baj h nagyon megbantam mert a fiu nagyon megszivatott.Megfogattam h nem fogok lefekudni senkivel addig amig nem talalok egy rendes fiut.A masik baj h kivanom a sexet de nem merek lefekudni senkivel.Mit tegyek?16/L

Legjobb válasz: "az egyik" Miért mennyi van?

"az egyik" Miért mennyi van?
Akkor te egyaltalan honnan tudod, hogy mi a jo neked, ha nem maszturbalsz?:D ja..5honaputan az artatlansagod odaadni? NAGY SZEGYEN ;)
#9 pedig nem árt én csak így tudok életben maradni (F)
Na, ez a baj! :D Találd meg, hogy mi izgat fel! Pornó, erotikus történetek, a fantáziád... :)
Vegyél egy vibrit.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam kielegieteni magam :)
Elégítsd ki magad, vagy legyen egy "csak szex és más semmi" kapcsolatod... talán még ez a legelfogadhatóbb, bár engem az sem zavar, ha buliban összeszedsz valami jóképût egy éjszakára, mondjuk engem! :P :)
A kérdező hozzászólása: 1.arra irtam hogy "az eggyik pasimmal" mert tobbis VOLT 2.nem tudtam h ilyen , teljesen mas oldalat mutatta es egy hosszu tavu kapcsolatra szamitottam.
Vegyél egy dildót (3. voltam)
miért nem mersz lefeküdni senkivel? már mind1
randizz , ismerkedj fiúkkal és ha esetleg összejön valami valakivel és egy bizonyos idõ után úgy gondolod h készen álltok rá akkor álljatok neki:) Nem kell kényszeresen. Amíg meg nincs senki olyan tereld el a gondolataidat
Ha kívánod a szexet, akkor azért is lehet tenni, ha találni akarsz egy normális srácot, azért is lehet tenni. Kérdés, hogy melyiket akarod jobban. (privátba)
már semmit... elõbb gondolkodj, és utána cselekedj...
Kicsi szívem tényleg azzal jársz a legjobban hogyha önkielégítést végzel. Nem kell ahhoz eszköz, elég a kezed. Kezdetnek akár simogathatod is magadat. Fedezd fel a tested. :)

Mitől van ez? Mit tehetnénk ez ellen?

Az a gondunk hogy van egy perzsa cicánk .. és kint szokott sokat lenni ez id? alatt lepik a legyek a köpölegyek .. és a legyek petéjével van tele mikorbbejön . hiába fürdessük le másnap ugyan ott haladunk ..mit?l van ez ? h tudnánk meg oldani ?

Legjobb válasz: Hát perzsa macska bentre való! Nem kintre. Hogy nézhet ki a szõre???

Hát perzsa macska bentre való! Nem kintre. Hogy nézhet ki a szõre???
Teljesen mindegy milyen macska, egy egészséges macskát nem köp be a légy. Nem petézik olyan helyre, ahol nincs mit enni a lárváknak, márpedig ha tiszta a macska, akkor nincs rajta mit enni. Valami bõrbetegsége lehet, vagy rühesség, vagy bármi a hámló, bomló hámréteget eredményez. Még a sok mosástól is lehet, ha minden nap fürdetitek, mert ha nem szárad meg jól akkor gombás is lehet. Mindegy, az a lényeg, hogy az igazi probléma nem maga a légy, hanem hogy miért köpi be. Azok szagra mennek, tehát valami komolyabb baj van a háttérben. Ahhoz viszont doki kell. Biztos létezik valami gyógysampon, amivel helyre lehet tenni, utána pedig figyelni kell a szõrzet helyes gondozására. A hosszú szõrûekre különösen ügyelni kell, de inkább kikefélni kell gyakrabban, mint fürdetni.
Ajaj, ahogy az elõttem szóló írta ott valami nagyobb gond van!Vigyétek el orvoshoz!Az orvossal vagy kozmetikussal nyirassátok le a szõrét, el nem tudom képzelni milyen lehet a bõre, hogy köpik a legyek :( Ne engedjétek ki míg ennyire egészségtelen a cica.Majd írd meg, hogy mit diagnosztizált az orvos!
bent kéne tartani és vidd orvoshoz

Kislányunk 3 éves A nagyiék a szomszédba laknak Haza jön a bölcsiből irány a mama! Ha nem engedjük üvölt, hisztizik, hány. Velünk nem is akar játszani. Nálunk szinte csak sír a mamáért, papáért Pedig a mindenünk! Ez! Mit tehetnénk ez ellen?

A hétvégék a legszörnyübbek!Nem akar nálunk enni se csak a mamánál Játszani se aludni se.

Legjobb válasz: én engedném amíg menni akar, e miatt nem hagynám egy percet sem hogy sírjon

én engedném amíg menni akar, e miatt nem hagynám egy percet sem hogy sírjon
Valamiért ott jobban érzi magát, deríts ki, hogy mitõl. Ha attól, mert ott mindent megengednek neki, és nincs olyan hogy "nem" és nincsenek szabályok, az véleményem szerint nem jó, akkor beszélj a nagyszülõkkel. Ha azért szeret ott lenni, mert többet foglalkoznak vele, játszanak vele, minden figyelmüket rá fordítják, akkor nektek kell változtatni, vagyis amikor otthon van, foglalkoznotok, játszanotok kell vele. Nálunk az volt, hogy kisfiam iszonyú apás lett már pár hónapos korától, majd a nagyi volt a kettes számú kedvence, engem meg leginkább le se tojt :( ha itthon voltak, azt sem engedte meg hogy felvegyem, csak velük akart lenni. Én kikészültem. De aztán rájöttem, hogy ez bizony az én hibám, és nekem kell változtatnom. Mert rájöttem, hogy én nem fordítottam rá kellõ figyelmet, itt volt a házimunka, fáradt voltam, stb, õk meg csak vele foglalkoztak, ha együtt voltak. Tehát a kisfiam jobban élvezte az õ társaságukat, mint az enyémet. De én változtattam. Most már 3 éves, és le se száll rólam :) )
Ne haragudj, de ennek így semmi értelme sincsen. Miért akar a gyerek átmenni? Biztos, hogy van valami oka! Miért jobb neki a Mamánál, mint otthon? Itt valami van a háttérben, amit nem írsz, vagy nem tudsz, vagy nem akarsz róla tudomást venni. Ki kell deríteni az okát, mert ebbõl nem sül ki semmi jó. Fél a gyerek otthon valamitõl? Nagyiék édesgetik magukhoz? Miért akar átmenni+ott lenni?
Neked mi a véleményed, ott miért szeret jobban? Mindent megengednek neki? Játszanak vele? Babusgatják? Kényeztetik különbözõ finomságokkal? Olyan dolgokat is szabad, mat nálatok nem? Írj ezekrõl, hátha többet tudunk segíteni. (Pl egész más a helyzet, ha ott kénye-kedve szerint megtehet mindent, otthon meg ésszerû szabályok vannak, vagy ott foglalkoznak vele, otthon meg nincs rá idõ...)
Én is engedném, próbáljátok úgy hogyha átmentek a nagyiékhoz kapcsolódjatok be a játékba hátha vevõ lesz rá. De mindig egy kicsivel rövidebb idõre menjetek át, és szépen lassan majd visszaáll az anyura apura.
Na vajon miért?? Nem kell egybõl pszichés okokat keresni...egy nagyszülõ ha az unokára vigyáz, akkor 99%-ban vele foglalkozik, nem takarít közben, nem fõz, nem rámol. Ezt a gyerekek is szeretik.Sajnos egy anyuka ha dolgozik ezeket bizony este csinálja, s csak utána -vagy elõtte, van aminél közben játszik a a gyerkõccel.Ennyi a történet.Rafkós a kicsi:D Próbáld úgy, hogy átengeded amíg te fõzöl mondjuk, de utána érte mész és otthon játszol vele...de akkor csak rá figyelsz.Lehet ez fél óra is csak, de az tartalmas legyen.Tetszeni fog neki hidd el és kevesebbet akar majd menni.
ezek szerint ott jol erzi magat veletek pedig nem. En atmennek tanulni, hogy hogyan szerethetem a gyerekemet jol, hogyan jatszhatok vele ugy, hogy neki is tetszen
Pár hete már megkérdezted, hidd el, helyettetek senki nem fogja (és tudja)megoldani. Költözzetek messzebb.
És kipróbáltad azokat a tanácsokat, amit a korábbi kérdésedben kaptál? Bevonva a nagymamát is?
Nyilván nem, mert akkor nem nyavalyogna itt megint. Nem tudom, mit gondol, valakinek van egy varázspálcája, sutty, és minden rendben lesz?
Egyszer mi is így jártunk, verte magát a földhöz, zokogott, stb, hogy a mamához akar menni. Teljesen kikészültem. Majd kiderült, hogy azért akar visszamenni a mamához, mert a mama sír érte, ha elmegy, megszakad a szíve. Meg is halhat, fáj mindene, stb. Mikor ezt megtudtuk a férjemmel, beszéltünk a mamával, hogy ne tegye tönkre a gyereket, ne zsarolja érzelmileg. Mert, ha legközelebb is ez történik, többet nem visszük. Érdekes módon többet nem kapott sírógörcsöt, nem akadt ki a gyerekünk. A mamája szereti a fiunkat, csak nem vette észre, hogy tönkreteszi azzal, hogy elmondja neki, hogy nélküle nem tud élni, sír a szeme láttára, ha elmegy...Ezt egy 4-5 éves gyerek úgy értelmezi (legalább is az enyém úgy értelmezte), hogy ha elmegy a mamától, a mama meghal nélküle. Érzelmi zsarolás, a gyerek teljes tönkretétele. Szerintem valahogy szedd ki belõle, miért nem akar nálatok lenni, mit mondanak a mamáék. Ezt bábjátékkal, játékkal is ki tudjátok szedni belõle.

Mit tehetnenk a Fidesz zsarnoksaga ellen?

Legjobb válasz: Azért pár éve volt itt taxis blokád, sõt tovább megyek, ennél is régebben forradalom. Lepontozhattok, de a Gyurcsány kormány kismiska volt ahhoz képest ami most zajlik.

Azért pár éve volt itt taxis blokád, sõt tovább megyek, ennél is régebben forradalom. Lepontozhattok, de a Gyurcsány kormány kismiska volt ahhoz képest ami most zajlik.
K*-ra semmit, épp ez a demokrácia lényege. Ha egyszer már szavaztál a választáson, akkor utána négy évig kuss a neved. Mert ugye elõrehozott választást nem lehet népszavazással követelni, úgyhogy ez van. Türelem tornaterem, négy év múlva majd el lehet zavarni õket is. Más kérdés, hogy ki kerüljön a helyükre... bár tény, hogy ennyire még az MSZP alatt sem volt rossz.
Azt, hogy legközelebb nem szavazol rájuk. Illetve még azt, hogy a lakosság tüntetések formájában rendre számon kéri rajtuk a hazugságaikat. Ehhez viszont sajnos még nem eléggé szervezett az ellenzék, illetve a Parlamenten kívüli csoportok.
"K*-ra semmit, épp ez a demokrácia lényege. Ha egyszer már szavaztál a választáson, akkor utána négy évig kuss a neved." Nem. A demokrácia népuralom, és ennek több formája van. Nálunk képviseleti demokrácia van, itt is kéne hogy lehetõség legyen a képviselõk visszahívására.
Oktass, szervezõdj, agitálj!
Például azt, hogy megkeresed a zsarnokság és a demokrácia közti különbségeket.
Miféle zsarnokság???
Ez nem a Fidesz, hanem a nemzetközi bankárbûnözõk és vadkapitalista kizsigerelõk zsarnoksága, a Wall Streetrõl irányított New World Order. A "Fidesz", az "MSZP", meg az "LMP-SZDSZ" csak marionettbábok a háttérben.

Mit tehetnénk a gyors beszéd ellen, ami át megy dadogásba?

Annyira gyorsan akarom mondani amit mondok,hogy már dadogok és ez nagyon ciki f?leg ha izgulok akkor még rosszabb.Amúgy is gyorsan beszélek,nem tudom mi tév? legyek.Kiskoromba semmi gond nem volt evvel a problémával nem dadogtam s?t még gyorsan se beszéltem aztán egyszer csak hirtelen bumm! A szüleim is egy feszt visszakérdeznek,hogy mit mondtál?Nem értem! :((

Legjobb válasz: Én hadartam és az ment át dadogásba. Amíg nem félsz a beszédtõl addig nincs gond. Nekem az agykontroll segített.

Én hadartam és az ment át dadogásba. Amíg nem félsz a beszédtõl addig nincs gond. Nekem az agykontroll segített.
Sokat olvass, hangosan, tagoltan. Ha nagyon rossz, akkor logopédus segíthet.
Próbálj meg lassan és érthetõen beszélni. Ezzel fejlesztheted magad a dadogás ellen. olvas sokat, hangosan és lassan, érthetõen. Naponta akár több órát. Elõbb-utóbb ráfog állni a 'nyelved' a lassú, érthetõ beszédre. Ha társaságban, szüleiddel beszélsz, akkor se zavartasd magad. Inkább lassabban mondj mindent, mint, hogy belekavarodj a saját gondolataidba. Ne aggódj azért, hogy esetleg cikiznek-e majd, le kell kakilni az ilyen embereket.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :) Még ma neki kezdek a "betegségnek"
Erdekelne ez az agykontrolos 'kigyogyulas' Ki fejtened h h is sikerult?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!