Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék van egy barátom akivel (11 db)

Mit tehetnék ha van egy barátom akivel már fél éve együtt vagyok de még egyszer nem volt köztünk szexuális kapcsolat?

mert miel?tt betenné, lelankad pedig még csak gumit sem húzott fel...Eddig csak egyszer próbált kielégíteni nagy unszolás után..Viszont egyszer kb. sikerült eljuttatnom a csúcsra.Nem próbálja megoldani a dolgokat!Bennem van a hiba vagy benne?

Legjobb válasz: Fél még az egésztõl! és nem kéne eröltetnek, bha õ nem akarja, medrt ott fog hagyni, én is ezért hagytam ott a barátnõmet anno, mert én még nemvoltam erre felkszülve. ha szereted akkor hagyj még neki egy kis idõt. elöbb-utobb menni fog neki és akarni fogja, csak õ most ugy érzi neii ez még korai, hidd el hogy igy van én is átmentem ezen.

Fél még az egésztõl! és nem kéne eröltetnek, bha õ nem akarja, medrt ott fog hagyni, én is ezért hagytam ott a barátnõmet anno, mert én még nemvoltam erre felkszülve. ha szereted akkor hagyj még neki egy kis idõt. elöbb-utobb menni fog neki és akarni fogja, csak õ most ugy érzi neii ez még korai, hidd el hogy igy van én is átmentem ezen.
szeggény.... kurvára izgulhat a srác! állítsd fel, és gyorsan próbálja betenni egy picit legalább. ha ahhoz is unszolni kell, hogy MEGPRÓBÁLJON KIELÉGÍTENI az szerintem gáz, és köcsögség tõle. Egyáltalán nem Benned van a baj!!! Kérdez meg, hogy õ nem akar lefeküdni veled?! Ha Te nagyon szeretd õt, és nagyon szeretnél lefeküdni vele, vannak megoldások, csak szerintem nem is ér annyit az egész. Miért vagy vele??? azért sok sikert
Lehet, hogy túlságosan izgul!az elsõnél szokott ilyen lenni!de ha õ nem akarja megoldani akkor biztosan nem benned van a hiba!
Próbálkozz, hátha.. :)
Nekem volt egy párom akivel a neten ismerkedtem meg akkoriban Angliában tanult egy hónap múlva jött haza karácsonyra és találkoztunk (Annak ellenére hogy amikor itthon volt is 180km volt köztünk) aztán végül vissza sem ment.nem csak miattam amúgy sem :D fél évig még együtt voltunk.Szóval ha nekünk ment szerintem próbálkozz be nála egész nyugodtan :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Meg még annyit hogy mi nagyon jó barátok vagyunk. ezért is kérezem, hogy érdemes-e elmondanom hogy mennyire tetszik, és igy bepróbálkozni?:O:)

Mit tegyek/tehetek? Mit tehetnék ha van egy srác aki nagyon bejön 3, 5 éve ismerem és azt lehet mondani nayon jó barátok vagyunk?

Probléma csak ott van hogy összejöhettünk volna mert én is tetszem/tetszettem neki de ? elszúrta.a volt bn?jét váálasztotta, de álítólag megbánta azóta van másik barátn?je de engem nem hanyagol és március 5-én megcsókolt amit viszonoztam és ez mái napig el?fordul.

Legjobb válasz: megcsalna. szerintem hagyd élni..mindig utáltam a lány 'legjobb barátokat', ugyanis elõbb-utóbb mindig ki akarnak kezdeni a sráccal.

megcsalna. szerintem hagyd élni..mindig utáltam a lány 'legjobb barátokat', ugyanis elõbb-utóbb mindig ki akarnak kezdeni a sráccal.
Jogosan félhetsz attól, hogy ha Veled lesz, Veled is ugyanezt fogja csinálni. Azonban ez nem biztos, és arra, hogy ezt elõre megtud, "vajon így lesz e?" csekély esélye van. Ugye annak, ha megkérdezed egyenesen, hogy "ugye velem nem fogod ugyanezt csinálni?" nem sok értelme van. Viszont, ha ez annyira nem zavar, és ennek ellenére is szeretnél továbblépni vele, akkor kérdezz rá, hogy mit akar tõled. Elmondhatod, hogy Neked tetszik. És lehetõség szerint a "nem tudom" válasszal ne elégedj meg - ilyen helyzetben 90% az esélye :) . Szép napot! Sárky
A kérdező hozzászólása: 19:58-as ezt nem teljesen értem! ne én kezdtem ezt:S
A kérdező hozzászólása: Jó tudom én is hibás vagyok de mégis!nem "én kezdtem ki vele"
Lehet, hogy tùl fiatalnak tart..... a baràtnoje hàny èves? nem idosebb esetleg nàlad? Hogy megcsalna-e? Ki tudja... Te ismered jobban... Azonban nem szèp dolog flortolni veled, amikor baràtnoje van, de ezt Te is èrzed... .....nem lenne kàr egy ilyen jò kis baràtsàgot elrontani kb 2-3 hònap jàràssal? (és az a vàlaszolò meg szègyellje magàt, amelyik azt ìrta, hogy a csajok màsznak rà a pasira egy làny-fiù baràtsàgban. Nàlam pl pont fordìtva tortènt, meg is ment a baràtsàg... kàr volt èrte...)

Mi tehetnék ebben a helyzetben? Az én helyzetem úgy néz ki, hogy van egy barátnõm, akivel lassan 2.5 éve vagyunk 1ütt.1 éve romlott a helyzet, és mára már nem is fekszünk le egymással.

Durván mondva 1 évig tökéletesen mûködöt közöttünk a sex (orgazmus, hosszan tartott, mindent kipróbltunk és eszméletlenül élveztük), és egy kis idõ után egyre kevsébé voltunk 1ütt úgy, egyre több probléma halmozódott fel közöttünk.Azt tudnotok kell hogy barátnõm, külföldre jár egyetemre és hetente csak 7végén tudunk találkozni, ezt azért említettem meg mert kapcsolódik az egyik legnagyobb problémánkhoz. Arról lenne szó, hogy volt rá példa, hogy nem találkoztam vele 2 hétig, vagy 4-5 napig és megkívántam a sexet, ezért a pornófilmhez fordultam, és mikor ez kitudódott ebbõl hatalmas cikrusz alakult ki, és akkor megígértem h többet ilyen nem lesz, sajnos ez azóta így megy tovább, volt hogy sokáig nem néztem, de egy idõ után megtört a jég a sok sexmentes idõszak miatt, és a hosszabb távollét miatt. Ma már az a szituáció, hogy barátnõm undorodik a szextõl és úgy érzi nincs szüksége ra. Teljesen ellentétei vagyunk egymásnak, õ egy nagyon ambiciózus személy, én pedig annak a hive vagyok h lassan de férifasan. Es minden ellentét ellenére nagyon szeretjük egymást, ebben biztos vagyok. Azt vettem észre, hogy barátnõm mizantrópiában szenved, nem tudja elviselni azokat az embereket (ezek közá tartoznak az agyonsminkelt lányok, pornószínésznõk) akik a külsõségekkel és az anyagiakkal foglalkoznak, undorodik tõlük, és sajnos nekem elõtte majdnem csak ilyen lányokkal volt dolgom, de benne megtaláltam az igazit. Példának mondom, sétálunk az utcác és ha véletlenül ránézek egy lányra akire illik az elõzõekben említettek akkor letámad h miert néztem meg õt, meg h õ mindig is tudta h nekem az ilyen lányok tetszenek, és hogy õ nekem nem is tetszik annyira mint azok a fajta lányok ( vagy mint pl a pornóban optikailag agyontuningolt nõk).21 éves a barátnõm, én 24 vagyok, és nem hinném azt még a legdurvább rémalmomban sem, hogy ilyenkor már a sexet hanyagolni kellene. Nem tudom mitévõ legyek, már esküszöm bármit megtennék, csak az a probléma hogy azt látom az egészbõl h lehet mindent megteszek fél év-év idõtartamban és a végén nagy rá az esély hogy semmi értelme nem lesz, mert egyszerûen ez ami most van nem hasonlít arra ami régen volt, úgy értem sose lesz még hasonló sem az egész ahhoz ami régen volt a sok probléma és csalódás végett amit okoztam neki. (Soha nem csaltam meg, nem tudnék vele ilyet tenni annyira szeretem h leírni nem tudom szavakkal), a hazudozások által átélt csalódásokról beszélek. Örülnék ha valaki tudna valamilyen hasznos tanácsot adni, hogy mit tehetnék mert kezdem elveszíteni magam, es egyre jobban tönkremegyek egészségügyileg mint psychologiailag is. Minden vágyam, hogy visszacsináljam csak HASONLÓRA a kapcsolatunkat mint amilyen régebben volt, de abban biztos vagyok, hogy ezt a végteenségig nem fogom birni.

Legjobb válasz: A helyzet az, hogy nem kellett volna annyit szexelni. A barátnõd szemmel láthatóan kiégett, és kiábrándult, neked is ehhez kéne alkalmazkodnod, nem pedig a saját szexmániádat kielégítened. Ha errõl nem tudsz lemondani, akkor róla kell lemondanod!

A helyzet az, hogy nem kellett volna annyit szexelni. A barátnõd szemmel láthatóan kiégett, és kiábrándult, neked is ehhez kéne alkalmazkodnod, nem pedig a saját szexmániádat kielégítened. Ha errõl nem tudsz lemondani, akkor róla kell lemondanod!
Hagyd ott, sajnos pont ebben a szituban voltam, utólag semmi értelme fenntartani egy kapcsolatot ha nem tökéletes és jól müködik. Az én esetem 1, 5 évig nagyon jól megvoltunk, utána elõjöttek a gondok és 1, 5 évig csak ugy együtt voltunk, nagyon kár volt.. És nem lett jobb, ha idõben elválunk barátként tudtam volna rá gondolni...de igy sokkal több negativum jut eszembe az egészrõl mint pozitivum.
Szerintem ez egy kidobnivaló p uncika, aki nem fogja fel hogy vannak igényei egy férfi embernek. Csak hátráltat, nem fejlõdsz egy ilyen kapcsolatban lelkileg, és a nõ értelmi szintje is megkérdõjelezendõ ha meg merészel sértõdni azon hogy pornót nézel. minél elõbb végezz vele! (mmint ne öld meg, csak szakíts :D)
"Ma már az a szituáció, hogy barátnõm undorodik a szextõl és úgy érzi nincs szüksége ra." Akkor ez azt jelenti, nem tudsz neki örömet nyújtani az ágyban. Mennyit beszélgettetek errõl? Mit mondott, miért nem akar szexelni?
A kérdezõ nem szexmániás, hanem egy egészséges fiatal. Mindenképpen beszélj errõl a lánnyal. Mondd el neki, hogy ez sajnos nem mehet így tovább. A távkapcsolat nem akadálya a dolognak, sõt, ha az ember már 1-2 hete nem látta a párját az a normális, h egymásnak esnek találkozáskor, nem? 3, 5 éve élek távkapcsiban. A leírtak alapján a barátnõd külsõ segítségre szorul, értem ez alatt a szakembert, pszichológust elsõsorban.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, psychológusra lenne szüksége, mert ahogy elítettem a mizantrópiának is hatalmas köze van ehhez... Az pedig hogy nem tudok neki örömet szerezni azt 100% biztosra tudom állitani hogy butaság :)
Irtam már, hogy kb. nálunk is ugyanez a helyzet, a lényeg hogy semmibe ne legyél biztos, pl. konkrétan leirva én vonultam ki a szexuális életbõl, mert elkezdtem undorodni a sráctól, persze ilyet nem mondanék neki, meg tutti velem van a baj, kezdõdött hogy büdösnek éreztem, a fogait sárgának láttam stb. tehát abszolut nem jött be../de nem büdös, meg ápolt/ csak bennem váltott ki ilyet, de még 1, 5 évig együtt maradtunk, mivel azért rendes, meg helyes, meg tudunk beszélni, meg minden okéé. csak...Ezért is irtam, hogy ha nem müködik valami jobb ha odébállunk még idõben, és ha õszinték lennénk annyira megaláznánk a másikat, holott lehet nem õ a hibás, csak egyszerüen nem müködik a kapcsolatban a kémia. De ezt ne vedd magadra amit leirtam, lehet nálatok egész más a gond, csak nem tudja az ember annyira biztosra hogy mi is az oka..lehet egész más mint amire gondol.. Másik eset, barátnõm koleszba került a barátja otthon maradt, lényeg romlott a kapcsolatuk, a barátnõm leadja a szûz rendes lányt, de nekem elmondta van neki ott másik, csakmég gondolkozik, hogy is legyen tovább.. tehát ezer egy oka lehet..
Ha ilyen pontra értetek 1 év után az minden csak nem egészséges. Viszont ezt folytatni a végtelenségig nem érdemes mert csak téged vág padlóra. Kíméld meg magad a hosszútávú szenvedéstõl, hidd el jobban jársz. Elhiszem, hogy szereted és vannak terveid vele, de erre az ingatag dologra nem szabad tervezni mert a vége totális összeomlás lesz, ezt tapasztalatból mondom. Olyan nõ kegyeit keresni és megfelelni az igényeinek plusz még mindenfélét hozzád vág csak mert félre néztél egy csajra... szerintem nem éri meg. A megfelelési kényszerbe ne menekülj miatta. Beszélj a barátnõddel, hogy mi az ábra. Tisztelet a kivételnek de sok csaj, aki egyetemre kerül, mindegy hogy hazai pályán, vagy külföldön, egy idõ után az értékrendjük elég csúnyán megtud változni. Nem állítom, hogy ez lehet a baj de ez sem kizárt. Sokan mondják hogy a jó kapcsolat sava-borsa szex amiben van azért valami de nyilván nem jó ha csak ebbõl áll. 24 évesen nem kell papnak vonulnod miatta. Mindenképp üljetek le megbeszélni a dolgokat a szakemberhez fordulás jó ötlet szerintem is. Sok szerencsét! 7#-es a barátnõd biztos büszke magára amiért ilyen szûzies életet él... Aki meg várja otthon le van szarva...csodálatos. Nem mintha ez nem lenne kb. szokványos dolog. Manapság már az a szokatlan ha egy pár bírja a távkapcsolatot minden megcsalás nélkül. Szerintem õ is mondja a meg a barátjának, fejezzék be. A Csúfos lebukás rosszabb mint az õszinteség.
Nem szívesen látjuk be, de a helyzet az, hogy az ember állandóan változik. Ha távkapcsolatban teszi ezt, nagyon kevés az esélye, hogy a partenrével ugyanazon irányban változzanak. Óhatatlanul is eltávolodnak egymástól, és a szakadék egyre csak mélyül...
Többynire jól nézel ki?
A kérdező hozzászólása: igen..
akkor amikor épp többnyire vagy hajolj hozzá közel úgyis megcsókol ha teccel neki
Ha meg semmit nem akar tõled, nem lesz belõle hosszú kapcsolat...
ha nem akkor várdmeg hogy igyon
ha csak barátként szeret akkor felesleges próbálkoznod. inkább akkor erõsítsd a kapcsolatotokat és szervezz néha közös programokst, hívd el valahova és akkor lehet h a végén már õ sem csak barátként fog rád gondolni =) de az a lényeg hogy ne erõltesd ha õ nem akarja mert akkor már a barátságotoknak is vége lesz..
A kérdező hozzászólása: de úgy érzem h csak barátként gondol rám... mongyuk egy dolgot nemértek... egyszer mikor bulizni voltam találkoztam vele és nagyonsokat ittam és le akartam kapni de ö nemhagyta.. ez lehet azért volt mert közbe egy másik sráccal is voltam.. de nemiztos : D és õ tuggya h ha iszok ilyenvagyok.. és azota párszor már hivott inni.. meg folyton hivogat.. de ha teccek neki akk nemértem mért nem lép, ha meg nem akk nemértem mért hivogat meg jön oda hozzám...
Hát írni azt nem tudsz és túl komoly sem vagy... Talán ez lehet az oka...
Ennél nagyobb gondod sose legyen az életben, kicsikém. Amúgy meg észrevetted, hogy a szöveged központi témája az ivás? Csoda, hogy a srác egyátalán tekint rád valahogy...

A szüleim elváltak és a nagyszüleimmel élek nem engedik hogy legyen barátom és van egy barátom de ők ezt nem tudják anya tud róla és próbált beszélni a nagyszüleimmel de nem engedik akkor sem szeretnék segítséget kérni hogy mit tehetnék? 15 éves vok

Legjobb válasz: Ha igazán szeretnek úgysem raknak ki. Legalábbis én így gondolom. Elhiszem h nekik nehéz ezt elfogadni, mert ugye ezek a mai fiatalok... Valószínûnek tartom h elõbb utóbb elfogadják azt h felnõttél.

Ha igazán szeretnek úgysem raknak ki. Legalábbis én így gondolom. Elhiszem h nekik nehéz ezt elfogadni, mert ugye ezek a mai fiatalok... Valószínûnek tartom h elõbb utóbb elfogadják azt h felnõttél.
Ez nem nagykorúság kérdése. Kérdezd meg h õk hány évesek voltak mikor megismerkedtek. Gondolom kb annyi mit te. próbálj meg ezzel érvelni. Én tuti megpróbálnám.
Megkérdezhetem h miért nem anyukáddal élsz?
Az én nagyszüleim sem örültek neki mikor lett barátom lett, 14 éves voltam. De szépen lassan hozzászoktak a gondolathoz, mostmár nem szólnak bele. Csak néha megjegyzik h remélik lagzi még nem lesz... Sztem ha te azzal a fiúval akarsz lenni úgysem tudnak mit csinálni. Ha meg a szüleidet nem zavaja akkor nincs semmi gond. Én biztos kitartanák a fiú melett.
Nem engedik hogy barátkozz ???
És mivel magyarázzák, hogy nem engedik??? Én két okra gondolnék: 1. Ha a szex-tõl féltenek, akkor mond nekik, hogy emiatt még ne aggódjanak (fiatal vagy hozzá). 2. Vagy azért, mert a tanulást elhanyagolod. Hát bizonyítsd nekik szeptembertõl, hogy nem így lesz. És ezzel a sráccal van bajuk, vagy magával a ténnyel? Mennyi idõs a barátod?
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot igazad van szerintem is aranyos vagy hogy segitettél majd megpróbálom tovább igy csinálni a dolgokat
Értem! Hááááát nem vagy könnyû helyzetben. Sztem folytasd így tovább, találkozzatok titokban, és szépen fokozatosan adagold be nekik h ez van és kész nem tehetnek semmit. Én tuti ezt csinálnám. Ha látják h te kitartasz mellette és õ is melletted akkor elõbb utóbb bele kel törõdniük. Szurkolok h megoldódjon a dolog. Nektek meg kitartás. Szeressétek egymást és akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: persze azért mert ivott apám is és anyukám is de anya már nem iszik apa még igen és nem voltak megfelõek a krülmények igy anya felment pestre dolgozni de hazaszokott járni apa meg egy másik faluban lakik
A kérdező hozzászólása: anya mikor beszélt velük ugyanezeket felhozta nekik és nem is szóltak rá de akkor sem engedik és mondta anya mamának hogy mi lenne ha leülne velem beszélgetni de nem ül le hanem ha van vmi akkor el kezdd kiabálni
A kérdező hozzászólása: azt modták ha nagykoru leszek akkor lehet csak pasim
A kérdező hozzászólása: ám én ki is tartok mellette mert nagyon szeretem és õ is engem még mindig velem van ezek után hogy nem engedik, titokban kell igy találkozni de jó lenne már bemutatni csakhogy akkor kapok
A kérdező hozzászólása: köszi csakhogy nekem azt mondták ha megtudják akkor pakolhatok
A kérdező hozzászólása: magával a ténnyel mert még nem is ismerik 17 a pasim

Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok, de a suliban láttam, hogy egy másik lányt fog. Kicsit elszomorodtam. Aztán pár nap múlva az egyik barátja fogta a lányt. Most mit tehetnék? Mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ne! Ne támadd le rögtön,mert szerintem csak megrémisztenéd. Elõször kezd el vele ismerkedni,jóba lenni. Lehet,hogy ha jobban megismernéd,nem is tetszene. De a lényeg,hogy ne támadd le ilyennel,fõleg úgy,hogy ha még nem is beszéltetek. Esetleg kérj meg egy közös ismerõst,hogy ismertessen össze titeket.Próbáld meg felkelteni a figyelmét. Remélem segítettem.:) 16L

Ne! Ne támadd le rögtön, mert szerintem csak megrémisztenéd. Elõször kezd el vele ismerkedni, jóba lenni. Lehet, hogy ha jobban megismernéd, nem is tetszene. De a lényeg, hogy ne támadd le ilyennel, fõleg úgy, hogy ha még nem is beszéltetek. Esetleg kérj meg egy közös ismerõst, hogy ismertessen össze titeket.Próbáld meg felkelteni a figyelmét. Remélem segítettem.:) 16L
Sajnállak, hogy nektek nyáriszünetben is iskola van :D
Fogd meg te a lányt!
nyári szünet van amúgy meg attól, hogy tetszik Neked valaki, az semmi, õ tud róla, õs is beléd? hanem akkor mirõl beszélünk, a nulláról akkor lenne ez valós, ha õs is szeretne közben más csajokat fogdos, de ha jól fogom errõl szó nincs, csak egy plátói szerelem részedrõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Van egy csaj akit 2hete ismerek és már 2×elmentem vele "randizni" (csak sétálgattunk meg beszélgettünk). Már meg mondtam neki, hogy mia szitu, hogy rohadtul bejön, stb. Mit tehetnék még, hogy neazt mondja majd néhány nap után, hogy maradjunk barátok?

Legjobb válasz: Ne legyél rámenõs. Egyik iskolatársam is így akart elhódítani, de a túl rámenõsségével tényleg csak azt érte el, hogy barát és kalap kabát. Ne vegyél neki rögtön meg mindent, udvarolj, de ne túlozz. És persze ne akarj rögtön a lényegre térni hagyd, hogy az csak úgy magától jöjjön, nem baj ha eltellik pár hét.

Ne legyél rámenõs. Egyik iskolatársam is így akart elhódítani, de a túl rámenõsségével tényleg csak azt érte el, hogy barát és kalap kabát. Ne vegyél neki rögtön meg mindent, udvarolj, de ne túlozz. És persze ne akarj rögtön a lényegre térni hagyd, hogy az csak úgy magától jöjjön, nem baj ha eltellik pár hét.
A kérdező hozzászólása: de pont attól félek , hogy ha sokáig csinálom így akkor csak barátként fog kezelni
Azért kell uvarolni, hogy érezze Te többet akarsz csak ne nyomulva!
ha már az elején túl rámenõs leszel, akkor nem fogja elhinni. az exem már az elsõ randin mondta, h szeret, nem kis meglepõdésemre. tudtam, h nem mondja komolyan és késõbb se tudtam megbízni benne.

A barátom szülei inkább azt szeretnék h gyermekük egy másik gyerekkel barátkozzon akivel szintén jóban van. Mit tehetek?

Igazából velem beszélget többet és vele szoktam pl. gépen játszani is. Míg a másik gyerekkel (akivel azt szeretnék h a barátom barátkozzon) vele is szokott beszélgetni, de sose játszik vele multis játékokkal és általában a tanulásról beszélgetnek. Mivel a szülei által erősen befolyásolva van, ezért párps munkáknál őt választja, ugyanakkor velem szívesebben játszik, beszélget általános témákról. Bocsi a fogalmazásért! Remélem tudtok tanácsot adni vagy segíteni vhogy! Előre is köszi!

Legjobb válasz: Azt kifelejtettem, hogy a szülei nem tiltják h velem barátkozzon, hanem azt szeretnék h az a másik gyerek legyen a legjobb barátja. Azzal a másikkal én is jóban vagyok. Nos ez már fél éve h tart így.

A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem, hogy a szülei nem tiltják h velem barátkozzon, hanem azt szeretnék h az a másik gyerek legyen a legjobb barátja. Azzal a másikkal én is jóban vagyok. Nos ez már fél éve h tart így.
és mi az oka ennek? lehet akkor tudnál alkalmazkodni, ha tudnád.
A kérdező hozzászólása: Lehet, de sajnos nem tudom miért. Az apja nem is súgalja, csak inkább az annya. Viszont, annyit tudok, hogy az anyukájuk egymással eléggé jóban van. Lehet ez az összefüggés. De mit tehetek én, mint kívül álló?
Nyilván úgy van vele az anyja, hogy jobb hatással van rá egy tanulós gyerek, mint egy számítógépen játszós..

Lány vagyok és van barátom akit nagyon szeretek de néha elképzelem milyen lenne egy lánnyal. Mi a gond velem? Mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: Miert lennel perverz?? Fiatal vagy meg, teljesen normalis hogy erdeklodsz a masik nem irant.

Miert lennel perverz?? Fiatal vagy meg, teljesen normalis hogy erdeklodsz a masik nem irant.
Semmit.
Azt hiszem erre mondják azt, h: perverz... bár lehet, hogy csak túl élénk a fantáziád :)
Nõk 80%-a kipróbálná egy másik lánnyal, csupán kíváncsiságból.Nem vagy leszbi, csak kíváncsi. :P Õszintén bevallom nekem is van barátom, de szívesen kipróbálnám egy lánnyal is. :DDD Sõt a barátom azt mondta ha egy lánnyal "csalom" meg azt nem veszi megcsalásnak. :DDD
Szerintem sincs ezzel baj. Az én párom is ezt mondta, mint az utolsó hozzászólónak :) .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!