Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék van (1561 db)

Mégis mit tehetnék, van megoldás?

Teljesen egyedül élek.Senkim nincs.Korban már előre haladott vagyok.Három sztrokon vagyok túl.Félek a magánytól.Attól a legjobban,hogy egyszer magányosan csukom le majd a szemem.Szeretném ha valaki megosztaná velem hajlékomat,de a pár kereső oldalak sem hoztak eredményt.Tényleg így kell tengetnem az életem,magányosan?!Ez nem élet,vegetáció.Van valakinek esetleg egy használható ötlete?Mert én már kifogytam belőle.Már csak ebben az oldalban reménykedek,hogy segély kiáltásomra válasz érkezik.Privátban is írhatsz.Teljesen el vagyok keseredve,de reménykedem bennetek akik olvassátok ezt és válaszol.Külön kérem,most a trollok kíméljenek.

Legjobb válasz: Csak ebben az oldalban? Hát az nem túl jó. Mivel a leghasznosabb infot itt úgysem tudod meg. Amúgy õszintén ajánlom hogy nézz bele pár Forrai Ildikó adásba, youtubeon fent vannak. Sok jó tanácsot ad a "teremtéssel" kapcsolatban is. A lélektv-t írd be youtubera, és ha rámész ott az új feltöltéseknél vannak a videoi. De az is jó ha a nevét írod be.

Csak ebben az oldalban? Hát az nem túl jó. Mivel a leghasznosabb infot itt úgysem tudod meg. Amúgy õszintén ajánlom hogy nézz bele pár Forrai Ildikó adásba, youtubeon fent vannak. Sok jó tanácsot ad a "teremtéssel" kapcsolatban is. A lélektv-t írd be youtubera, és ha rámész ott az új feltöltéseknél vannak a videoi. De az is jó ha a nevét írod be.
Keress sorstársakat, akik megértenek!Ez mindenféleképpen fontos lenne.AMúgy kívánom neked, hogy ne legyen még egyszer stroke-d!
Megkérdezhetem, hány éves vagy? Nyugdíjas? Férfi vagy nõ? Én 46 évesen élek egyedül, egyelõre nem zavar, csupán az aggaszt, hogy mi lesz késõbb.
A kérdező hozzászólása: 53 éves, férfi, kecskeméti lakos vagyok.Mint említettem sztrokom volt és a teljes bal oldalam lebénult.Ma már segédeszköz nélkül járok és mozgok.Rokkantságin kellene lennem, de állam bácsi úgy döntött, hiányzik 59 napom, ezért nem ad semmit.De szociális segélyt azt adott és most õ, ezért nagyon büszke.
mennyi a korkülönbség ?
Óvatosan beszélj vele. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 19 õ 30ez itt a problem

Nehéz ügy! A bátyám csalja a feleségét, mit tegyek szeretem a testvéremet de a sogornőmet is! Mit tehetnék? Van gyerekük is már nem szeretném ha széjjel robbana a család

Legjobb válasz: Ez tényleg nehéz ügy. Két tûz között. Nem is tudom mit tennék. Én is tudom valakirõl, hogy évek óta átveri a férjét, de eddig nem szóltam, mert a csaj nem rokonom. Majd lebukik magától. De fura egy érzés, hogy bármikor elmondhatnám annak a felszarvazott pasinak. Még egyelõre ne tegyél semmilyen elhamarkodott lépést. De mivel a tesód, vele simán beszélhetsz..hogy tudod mi a helyzet és nagyon szereted õket, nem szeretnéd, ha szétmennének. Gondolja át mit tesz és ha úgy dönt, abbahagyja azzal a másik nõvel a viszonyt, akkor nem mondod el a sógornõdnek.

Ez tényleg nehéz ügy. Két tûz között. Nem is tudom mit tennék. Én is tudom valakirõl, hogy évek óta átveri a férjét, de eddig nem szóltam, mert a csaj nem rokonom. Majd lebukik magától. De fura egy érzés, hogy bármikor elmondhatnám annak a felszarvazott pasinak. Még egyelõre ne tegyél semmilyen elhamarkodott lépést. De mivel a tesód, vele simán beszélhetsz..hogy tudod mi a helyzet és nagyon szereted õket, nem szeretnéd, ha szétmennének. Gondolja át mit tesz és ha úgy dönt, abbahagyja azzal a másik nõvel a viszonyt, akkor nem mondod el a sógornõdnek.
Én a bátyámmal beszélnék elõször.
A bátyóval beszélj, mert ha a sógornõddel beszélsz nem biztos hogy elhiszi neked. Tudod milyen egy csalfa férj, ugyis kimagyarázza magát, meg teszi a szépet a feleségének.
Nem szabad beleavatkozni és megkavarni az életüket. Nem írom le mi a véleményem a hûtlen férjekrõl, de 1x úgyis lebukik. Egyébként az tudod, hogy miért csalja? Van vmi konkrét oka?
Szia! Tényleg nehéz dolog, de próbálj meg beszélni a bátyáddal õszintén.Hallgasd végig, kérd meg, hogy gondolkozzon el a dolgokon. A felesége tudja, hogy megcsalja? Valami nincs rendben köztük? Szép tõled, hogy próbálod megõrizni a családi békét, és szem elõtt tartod a gyerekek sorsát is. Egy próbát megér, de ha a tesód a saját feje után megy felrúgva ezzel a családi békét, akkor nem nagyon tehetsz semmit, és jobb ha kimaradsz a dolgokból! Remélem eredményre vezet a beszélgetésetek, és jobb belátásra bírod a bátyád!
..vagy mind a kettõnek :P
egy jó nagy pofont a bátyádnak, hogy észhez térjen.
Voltam ugyanígy. A megoldás a mi esetünkben: mondja el õ az asszonynak, miután lezárta azt a másik kapcsolatot, különben én mondom el.
A kérdező hozzászólása: jó hát a csaj nem egy tip top háziasszony! És tudom hogy tesóm nézeteit észresem veszi azzal foglalkozik hogy a legdivatosabb cucckat hordja!Meg tesóm pucolgatja a hütõt és tudom hogy ezt tesóm nem szereti!De nem szabadna hogy megcsalja akkor inkább hagyná ott!
Szerintem ebbõl ki kellene maradnod.... Nekem is megvan a véleményem az olyan pasikról, akik "higanyszindrómában" szenvednek (azaz minden lyukba befolynak :) )) és szívem szerint tökön rúgnám, vagy ilyen esetben mindig levágnék az "ékszerükbõl" 1-1 cm-t, szerintem hamar rájönnének hogy nem helyes.... Meg hát, hogy van képük mással henteregni, miközben otthon a család, és van még képe "jó pofizni" az asszonnyal, gusztustalan...ha már volt "pofája" hogy megcsalja a feleségét, akkor ahhoz is legyen hogy elé áll és bevallja... bár ezt elõtte kellett volna, hogy "szivi. nézd már a kapcsolatunk nem olyan, mint amilyen volt...szakítsunk, váljunk..stb" Azért sem kellene belefolynod -szerintem - mert: 1. Tesódnak kell elvinnie a balhét, nehogy az legyen, hogy miattad ment szét a család... érted ügye mire gondolok? A sógornõd lehet hogy ezt vágná a fejedhez: "amit nem lát a szem, nem fáj a szívnek...ha nem szóltál volna, még mindig boldog - ugyanakkor tudatlan - családban élnénk...stb 2. Nem tudhatod, hogy tud-e errõl a sógornõd, lehet hogy csak egy alkalmas pillanatot vár, hogy lebuktathassa, és ezzel a tetteddel áthúzhatod a számításait 3. Nem tudhatod, hogy miben állapodtak meg, lehet hogy nyitott házasságban élnek... 4.Nagy valószínûséggel te lennél a gonosz, tudod a rossz hírek hozóját mindig "lelövik", lehet te lennél a család fekete báránya... 5. Lehet hogy csak egy kolléganõje volt... Még annyit, hogyha a tesód magának ilyen csajszit választott, és összehoztak már gyerekeket, akkor "egyék is meg amit fõztek" ... lehet hogy a tesód, csak egy alkalmat akar keresni arra hogy kidobja a felesége, hogy újra szabad lehessen... Hát, kb ennyi.
a volt sógornõm keveredett olyanba, hogy a legjobb barátnöjének elmonda, csalja a pasija. a végén mindent a sógornõmre kentek, hogy rosszindulatból szét akarja robbantani a kapcsolatukat. a barátság is megszakadt. legjobb talán kimaradni az egészbõl. oldják meg egymás közt.


28 eves no vagyok! Most egy kicsit meghiztam es olyan vizeresek lettek a labaim, mit tehetnek? Van valami gel ami eltunteti?

Legjobb válasz: Olyan,hogy vízér,az emberi testben nincs. A vízér a föld alatt folyó víz neve. Te a visszérre gondolsz. Nem,a krém nem tünteti el,csak a nagyon enyhe gyulladást gátolhatja meg. Ha vastag és fáj,akkor érsebészetre kell menni és ott alaposan megnézik, mi a helyzet. Fogyjál vissza és elmúlik,valószínû nem vészes még.

Olyan, hogy vízér, az emberi testben nincs. A vízér a föld alatt folyó víz neve. Te a visszérre gondolsz. Nem, a krém nem tünteti el, csak a nagyon enyhe gyulladást gátolhatja meg. Ha vastag és fáj, akkor érsebészetre kell menni és ott alaposan megnézik, mi a helyzet. Fogyjál vissza és elmúlik, valószínû nem vészes még.

Mit tehetnék? Van még reményem, hogy az enyém lehessen?

Próbálom rövidre fogni.

Legjobb válasz: mi az hogy 7-es esélyt???

mi az hogy 7-es esélyt???
na pont mint én. : )) amúgy remélem összejöttök. : )
A kérdező hozzászólása: 16 évesek vagyunk.
Az emberfaj sárkányfog-vetemény: Nincsen remény! nincsen remény!
csak*
tényleg csaj viccnek szántam. : ) Amúgy hány évesek vagytok? mert azt jó e tudni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk már gyerekek. :) Kissé gyerekes, de mégis gondolom jelent valamit. Egyetlen egyszer hoztam szóba a dolgot (akkori randi híváskor), aztán soha (azelõtt sem). Barátom azt tanácsolta, hogy valószínûleg nem kész egy kapcsolatra és ezért utasított vissza. Szerintetek?
7-es esélyt?...már bocs , de hányadikosak vagytok? 7.esek? :DDD jó poénnak szántam...de ilyen nincs , hogy 10-es skálán mennyire jövök be..vagyis van de...olyan gyerekes. Amúgy meg ne erõltesd a dolgot ne kérdezd mindig ne hozd szóba..hidd el majd jön magától. (tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: 10-es skálán 7-es. Tudom, hogy ez ilyen hülyeség, de mégis...
Mit jelent az hogy 7-es esély????
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm.. én is. :) )

Megvadult és kezelhetetlen a kutyám, mit tehetnék? Van segítség vagy elbúcsúzhatok tőle?

Kaukázusi apa és egy keverék anya kölyke, Kiskutyaként is elég kajla volt, próbáltuk tanítani, több-kevesebb sikerrel.

Legjobb válasz: megfelelõ módon megkötöd?? Nem csodálom hogy megvadul egy amúgy arra hajlamos kutyafajta! Attól hogy neki ott az a kert ami teljesen ingerszegény számára,nem éri semmi inger attól persze hogy bekattan! Szüksége van sétákra,kutyákkal való találkozásra futtatásra! Kutyádnak az a legnagyobb baja hogy nincs lefárasztva ezért jött ki rajta! Az hogy [email protected]átok a nevelését a ti hibátok,nehogymár a ti szerencsétlenségetek miatt haljon meg! Vidd el sétálni,kutyaiskolába,vagy hívjatok házhoz egy kutyatrénert!!! Kisgyereket meg ne engedd a kutya közelébe addig sem!

megfelelõ módon megkötöd?? Nem csodálom hogy megvadul egy amúgy arra hajlamos kutyafajta! Attól hogy neki ott az a kert ami teljesen ingerszegény számára, nem éri semmi inger attól persze hogy bekattan! Szüksége van sétákra, kutyákkal való találkozásra futtatásra! Kutyádnak az a legnagyobb baja hogy nincs lefárasztva ezért jött ki rajta! Az hogy [email protected]átok a nevelését a ti hibátok, nehogymár a ti szerencsétlenségetek miatt haljon meg! Vidd el sétálni, kutyaiskolába, vagy hívjatok házhoz egy kutyatrénert!!! Kisgyereket meg ne engedd a kutya közelébe addig sem!
Igen, csak az állatorvosok általában nem szokták megtagadni az altatást, nehogy szegény állattal végül házilag végezzenek. Akkor már jobb neki, ha csendben elszundít...
19:28-as! A jelenleg érvényben lévõ állatvédelmi törvényben már meg van határozva, h mikor oltható ki egy állat élete: 11. § (1) Az állat életét elfogadható ok vagy körülmény nélkül kioltani nem szabad. Elfogadható oknak, körülménynek minõsül különösen az élelmezési cél vágóállat esetében, a prém termelése, az állományszabályozás, a gyógyíthatatlan betegség, illetve sérülés, a fertõzõ betegségek felszámolása, valamint az azok ellen való védekezés, a kártevõk irtása, a másként el nem hárítható támadás megakadályozása, a tudományos kutatás, valamint közegészségügyi veszély elhárítása. Eb és macska tekintetében az élelmezési cél, illetve a prém termelése nem minõsül elfogadható oknak, körülménynek, továbbá tilos e fajok élelmiszerként és prémként történõ felhasználása.
ma 15:39, teljesen egyetértek vele. Valamint azzal is, hogy beakarják vezetni az új törvénybe, hogy csak állatorvos által adott egészségügyi indokkal lehessen elaltatni kutyát. Mert a félrenevelés, és kötvetartás nem az.
Nekem is kaukázusim van 7 éves .Sokat tudok ezekrõl a kutyákról.Azt tudom javasolni ne tartsd megkötve hanem csinálj egy kennelt! Eleinte én is megkötve hagytam, mert nagy a nyüzsgés forgás nappal de láttam hogy ez így nem ok és mióta kennel van azóta semmi baj este meg kiengedem az udvara !
2-es vagyok. De minél elõbb kezdjétek el, mert nem állapot ami most van a kutya és köztetek. A kiképzõ mindent el fog magyarázni, és ha véletlenül nem említené hogy mit csináltatok rosszul, most leírom. -megkötve van tartva -nulla hozzáértés nélkül vettetek magatokhoz egy olyan fajtájú kutyát, ami csak tapasztalt kutyásoknak való -nincs semmilyen szinten lemozgatva -nem találkozik más kutyákkal -nincsenek szabályok Nagyon új életet kell kezdenetek, mert a kutyának (akkor is ha kinti!!!) napi szinten min. 1, 5 órás sétára van szüksége. Most persze ne állj neki sétáltatni, mert nem fog menni. Ha a kutya ok nélkül rátok morog, szerinted hogyan reagálna, ha nyakánál fogva kezdenéd rángatni? (gondolom sosem volt sétálni) A sétán kívül a kutyatársaság is nagyon fontos lenne. hogy tudjon találkozni, kommunikálni, játszani a fajtársaival. Nem kis fába vágjátok a fejszéteket, nem irigylem a helyzetet, de szerintem csak most döbbensz rá mennyi felelõsség egy kutya nevelése. Ha nincs kapacitás, kedv, vagy lehetõség arra hogy normális életet tudj biztosítani a kutyának, akkor keress neki egy olyan gazdit, aki mellett tényleg teljes életet tudna élni. Olyan ember kellene ehhez a kutyához, akinek sok-sok tapasztalata van, és nem ijed meg a kihívástól. De remélem sikerül nektek kiköszörülni a csorbát.
Egy kutya nem arra való, hogy megkössék. Egy kutyának kell a szabadság. A másik fele az, hogy kajla volt a kutya, nem egyenlõ azzal, hogy nehéz tanítani. Valószínû, hogy hozzá nem értõ személyek próbálták tanítani kölyökkorában(vagyis ti), és ezért van az, hogy "több-kevesebb sikerrel". Amúgy miért van napközben megkötve, délután meg elengedve? Sétáltatjátok? Viszitek kutyák közé? Ennek a hatalmas kutyának nem elég egy kert, legyen az bármekkora is. Neki több órás séta és futtatás kell, kellenek az idegen szagok, ingerek, idegen kutyákkal való találkozás, és persze idegen emberekkel való találkozás. Ennyi a trükk. Foglalkozni kellett volna vele. Sajnálom, nem akarlak megbántani, de ti b.asztátok el a kutyát ott, hogy megkötöttétek.
Én se hagynám magam megkötni... láthatólag nem értetek a kutyákhoz, hívjatok kiképzõt és a megkötést feleljtsétek el. Ha zárni kell a kutyát akkor építsetek megfelelõ kennelt. Megfelelõ megkötés nincs.
A kaukázusi, és a fia egyáltalán nem megköttendõ kutya. Persze, hogy bevadul. Nekem is ugyan ilyen keverékem van, és egyáltalán nem vad. Ti rontottátok el õt!!!
Meg kell nevelni. Nem próbálkozni kell, hanem megcsinálni. Az altatás legyen a legeslegvégsõ gondolatod, amíg odáig juttok hogy et legyen az egyetlen megoldás, nagyon sok víz folyik még le a Dunán. Mennyi idõs a kutya? Mióta van nálatok? Egyáltalán nem volt nevelve? nagyon úgy néz ki, hogy egyedül nem fogtok bírni vele, az írásodból úgy tûnik már eléggé a fejetekre nõtt. Hívjatok házhoz egy kutyakiképzõt, ne egyedül álljatok neki megnevelni nulla tapasztalattal, mert csak rosszabb lesz a helyzet. A kiképzõ meg fogja mutatni, hogy milyen esetekben hogyan kell kezelni a kutyát, és segít abban, hogy normálisan tudjátok nevelni a továbbiakban.Elég kemény meló elõtt álltok, de ha lesz egy jó kiképzõtök, és követitek a tanácsait, nem lesz gáz. Lesz egy tündéri kutyátok.
Igen tudom...elvileg, de ahogy az utolsó is írja. Azt hiszem vmi olyan módosítás lesz amivel az állatorvosnak is el kell számolnia. Nem emlékszem, pontosan hogy olvastam, de ha ennél jobb, az már jó. Most a megszületett kölyköt is elaltatják simán, amiért megszületett. Nem tudom, hogy hivatalosan minek nevezik.

Mit tehetek? Van egy kis adó tartozásom amit rendszeresen fizetek, erre jön egy levél egy végrehajtótól hogy az autónkat kivonják a forgalomból.

...ami még opciósan a banké, mert részletre vettük. Szóval tehetnek ilyet, mikor rendesen fizetem a tartozásom? Ha elveszik az autót akkor a férjem dolgozni se tud menni.....

Legjobb válasz: valahogy nagyon nem kerek ez a történet... ha az adótartozára a nav részletfizetési engedményt adott, és a részletek rendesen fizetve vannak, akkor hogy kerül a képbe végrehajtó? ha már végrehajtó jelentkezik, akkor annak mindenképpen elõzményének kellett lenni, tehát vagy az adótartozás, vagy valamilyen más tartozás nem lett fizetve, és a többszöri felszólítás után sem lett rendezve az ügy.

valahogy nagyon nem kerek ez a történet... ha az adótartozára a nav részletfizetési engedményt adott, és a részletek rendesen fizetve vannak, akkor hogy kerül a képbe végrehajtó? ha már végrehajtó jelentkezik, akkor annak mindenképpen elõzményének kellett lenni, tehát vagy az adótartozás, vagy valamilyen más tartozás nem lett fizetve, és a többszöri felszólítás után sem lett rendezve az ügy.

Mit tehetnék? Van 5perced rám?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Az exed egy MAJOM! (ha összejött a volt nõjével, és még neked dicsekszik vele) Te is kamuzz vmit, hogy összejöttél egy nála sokal aranyosabb, és okosabb sráccal. És kitartás, minden rossznak vége szakad egyszer. Am én is sokat csalódtam a csajokban (18 éves srác vagyok) több napon át udvaroltam, bókolgattam neki, és a végén odalöki, hogy bocs de 2 éves kapcsolata van....nem akarja hogy vége legyen.... am tedd tul magad rajta.... (most férfitársaim, és magam ellen is szólok): egy csávó se ér annyit, hogy MIATTA 2 hétig ki se mozdulj, és bánkódj... Fel a fejjel!!!!

Az exed egy MAJOM! (ha összejött a volt nõjével, és még neked dicsekszik vele) Te is kamuzz vmit, hogy összejöttél egy nála sokal aranyosabb, és okosabb sráccal. És kitartás, minden rossznak vége szakad egyszer. Am én is sokat csalódtam a csajokban (18 éves srác vagyok) több napon át udvaroltam, bókolgattam neki, és a végén odalöki, hogy bocs de 2 éves kapcsolata van....nem akarja hogy vége legyen.... am tedd tul magad rajta.... (most férfitársaim, és magam ellen is szólok): egy csávó se ér annyit, hogy MIATTA 2 hétig ki se mozdulj, és bánkódj... Fel a fejjel!!!!
Na a világ legnagyobb frázisa: 17 évesen elõtted az élet. Komolyra fordítva: nem lehetsz olyan igénytelen, hogy olyan srác után epekedsz, akinek nem kellesz. Meg olyan se, hogy nagy bánatodban fûvel-fával pasizz. Elment, kész. Ha nem görcsölsz, ha természetesen viselkedsz, sokkal vonzóbb leszel, ráadásul olyan számára is, aki komolyan vesz.
háát, 17 évesen már tényleg nincs, olyan öregecske vagy :) Na fel a fejjel, vonat és exek után nem érdemes futni, majd jön másik! Járjál csak bulikba, szórakozóhelyekre, meg kultúrprogramokra, de elsõsorban azért, hogy jól érezd magad, aztán egy fiú úgyis felfigyel Rád! Jó szerencsét!
Jesszus! Mintha magamat hallanam 17 eves fejjel! (Most 32 vagyok). Dehogy nincs eselyes a szerelemre! Most igy gondolod, de hidd el, az ido begyogyitja a sebeket. Sajnos az elet ilyen. De hidd el, jobb ha nem 17 evesen talalod meg az igazit. Eld az eleted, legy nyitott es vidam. Annyi mas pasi van meg a vilagon! Most lehetsz ugyan banatos, de szepen lassan tessek felallni, leporolni a nadragodat, es ujra elindulni. Es lehet, hogy kozhely, de ha becsukodik egy ajto, akkor tuti kinyilik egy masik. Erre gondolj. Minden rendben lesz. Leszel te meg szerelmes es boldog.
Az idõ mindent meg fog oldani.Fel a fejjel!:D
eh, 17 évesen azt hittem belepusztulok, amikor visszautasított Õ. Az isten, az adonisz, a legjobb, legszebb , legokosabb pasi a földön. Nyomorultnak éreztem magam, hogy de miért ver rám a sors ekkora terhet....27 évesen meg találtam még annál is különbet :)
Biztos azért mondta, hogy egy darabig nem kell neki barátnõ, hogy nyugtasson egy kicsit. Meg ha összejött valakivel akkor egybõl henceg neked? Ne hagyd, hogy felidegesítsen. Lehet õ 1 hónapig lesz a csajjal, te meg késõbb találsz valakit akivel sokáig együtt leszel.
Szánalmas az az ember aki csak azért van kapcsolatban egy másik emberrel hogy dicsekedjen vele, tehát érdekbõl.Ne keresgélj párt kétségbeesetten, egyszer még szerelmes leszel újra, az exedet meg felejtsd el.

15éve nősültem, azóta apósom ingatlanában élek, amit teljesen azóta felújítottam. A nejem válni szeretne. Mit tehetek? Van részem a házból? Vagy csak úgy kitehetnek az útcára?

Legjobb válasz: mehetsz is ügyvédhez, hogy megnyugodj milyen jogaid és lehetõségeid vannak. valóban nem semmizhetnek ki, de az arányokat és nagyságrendet csak az õ segítségével tudhatod meg. Pár ezer forintot megér és nyugodtabb lesz a karácsonyod (egy ilyen "tanácsadás" kb. 5000 Ft-ba kerül)

mehetsz is ügyvédhez, hogy megnyugodj milyen jogaid és lehetõségeid vannak. valóban nem semmizhetnek ki, de az arányokat és nagyságrendet csak az õ segítségével tudhatod meg. Pár ezer forintot megér és nyugodtabb lesz a karácsonyod (egy ilyen "tanácsadás" kb. 5000 Ft-ba kerül)
15 éve vagyok bejelentkezve az ingatlanba. ide kerestem, és költöttem a fizetésem. akárhova nézek mindenhol az én munkámat látom. hogy rakhatna ki!!!!????
nem rakhat ki. viszont tanácsolom, hogy ne ezt az oldalt nézegesd, mert mi csak kontárok vagyunk, hanem keres egy lakóhelyedhez közeli válóperrel is foglalkozó ügyvédet. Még az is lehet, hogy nem kér pénzt az elsõ konzultációra (hiszen abban bízik, ha jó benyomást kelt benned, akkor hozzá viszed az ügyedet: ez biznisz!) tehát tudakozó!!!!!
Úgy rakhat ki, hogy elmegy, kijelent a lakásból és közli, hogy menj.De ha nincs ilyen gond, akkor nem értem a kérdés ezen részét.
Az ingatlannak volt egy értéke 15 éve. Azt az értéket mai értéken meg kell határozni. Ez nem egyszerû, de megoldható (tanúk, fotók, szakvélemények). Ezután meg kell határozni az ingatlan mostani piaci értékét. A számított mai érték és a valós piaci érték közötti különbség felére mindenképp igényt tarthatsz. Az, hogy ennél többre is, ahhoz kicsit jobban kellene tudni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi ez igazán megnyugtató, de gondolom ez elég bonyolult dolog lesz. Remélem nem tudnak kirakni egyik pillanatról a másikra. szándékaim békések, csak azért harcolnék ami jár.
Ez úgy ahogy van nem igaz, mert az apósod tulajdona az az apósodé és onnan nem kaphatsz semmit.Kivéve ugye a szóban forgó felújítást, amit igazolsz számlával vagy tanúkkal, stb..azt az összeget természetesen kérheted kamatostul, mivel ez jár.Az ingatlanban addig lakhatsz, ameddig megengedik, mert az após a tulajdonos és a tulajdonos dönti el, hogy kit enged be.
Nem rakhat ki!Igényt tarthatsz egy szobára vagy helyégre!Mióta vagy bejeletvel óda?15 éve?Ha igen akkor nyert ügyed van, mivel a férje vagy a lányának és oda vagy bejeltvel igy igényt tarthatsz egy szobára !Anyukáméknál is ugyan ez volt!
Tisztelt Kérdezõ! Ha még aktuális a kérdés, akkor javaslom, keressen meg privát emailben, szívesen válaszolok. Elöljáróban annyit, hogy Ön mindenképpen igényt tarthat egyrészt a lakáshasználati jog ellenértékére, ha eljön a volt közös lakásból és a bíróság a váláskor megosztja a lakáshasználatot (ez független a tulajdonjogtól), másrészt az Ön által elvégzett és bizonyítható értékemelõ beruházások ellenértékére.

Mit tehetnék, van megoldás, ha a barátom gyereket akar tõlem 2-3 év múlva, de én nem akarok gyereket? L22

Jól megvagyunk,de nem akarok gyereket. Szakító ok,igaz?:(

Legjobb válasz: Ha csak 2-3 év múlva akar semmi gond, addig még sok mindenre fény derül pl: együtt maradtok-e anyagi helyzetetek.. Kár most ezen aggódnod!!Élvezd vele az életet és majd rá érsz akkor ezen gondolkodni amikor 100-as hogy õ is akarja!!A.

Ha csak 2-3 év múlva akar semmi gond, addig még sok mindenre fény derül pl: együtt maradtok-e anyagi helyzetetek.. Kár most ezen aggódnod!!Élvezd vele az életet és majd rá érsz akkor ezen gondolkodni amikor 100-as hogy õ is akarja!!A.
Ha egyaltalán nem szeretnél gyereket, õ pedig mindenképp, akkor az elég nagy gond. Igen, ez simán szakító ok. Ha csak késõbb szeretnél, az még megoldható. De mindenképp ülj le vele és beszéljétek meg mit szeretnétek a másiktól. A gyerektéma egy elég fontos kérdés egy párkapcsolatban, ha homlokegyenest mást szeretnétek, akkor ez idõvel csak rosszabb lesz, gondolom nem szeretnéd megfosztani õt a saját családtól, gyerektõl. Ha elmondod és õ vállalja, akkor nincs gond, te fellélegezhetsz, és ki tudja, menet közben változtathatsz a véleményeden. :)
2-3 év múlva szeretne. Sok víz lefolyik addig a Dunán. Csak ezért ne szakíts, mert csinálsz még egy pasit, aki megutálja az összes nõt.
A #2 válaszolóval tudok egyetérteni. Ha Te egyáltalán nem szeretnél soha gyereket ne fogd vissza a párod. Persze meg lehet ezt beszélni, hogy jó akkor nincs gyerek, de ha a barátod egy alapvetõen családcentrikus típus ez folyton folyvást vissza fog köszönni és mindig vitaforrás lehet. Ez a kérdés elég komolyan meg tud mérgezni egy harmonikus kapcsolatot is. Engedd el, hogy találhasson magának valakit, ami megadja neki azt, amire vágyik. De ne úgy, hogy "viszlát! menj Isten hírével" Hanem ezt viszont tényleg komolyan meg kell beszélni, hogy miért és hogyan.
22 éves vagy, ez még simán változni fog. Nem mondom, ha most elképzelhetetlennek tartod, hogy 1 év múlva akarni fogod, de szerintem sok mindenki indul így. Van egy kolléganõm, aki azt mondta, hogy soha. Aztán elkezdtek jönni a környezetbe a babák és lett egy olyan párja, akit szeret és most azt mondja, ha anyagilag ok a helyzet, akkor 1 gyerek belefér. 29 éves a munkatársam. Szerintem a nõk nagy részénél beköszönt a vágy az anyaság iránt, ha pedig megszüli a gyereket, tuti, hogy imádni fogja. A lényeg, hogy tisztázd magadban, aztán a barátoddal, hogy soha nem akarsz, vagy az elkövetkezendõ pár évben nem érzed, hogy szülnél. Fiatal vagy még.
Most miért lettem lepontozva?? Érdekes más is van ilyen véleményen.A.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm. azaz igazság, hogy felidegesítenek a kisbabák, nem akarok, és ha úgy alakul, elengedem a barátomat.
nevetséges
22 évesen még gyerek vagy te is. Nincs azzal gond hogy még nem akarsz. Tanulj, DOLGOZZ, házasodj meg, gyûjts annyi pénzt, hogy a gyereket el tudd látni és akkor gondolkodhatsz azon, hogy már jöhet-e. Hidd el, 2-3 év múlva te fogod jobban akarni a gyereket, így vagyunk beprogramozva. Igen, a gyerek néha büdös, sír, csomó minden kell neki, sok mindenrõl le is kell mondani miatta, idegesítõ, de semmit sem fogsz jobban szeretni mint õt. Ez az élet rendje


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!