Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék túlzott (7 db)

Mit tehetnék túlzott nedvesedés ellen?

A barátommal igencsak bõkezûen bánt az ég méretek tekintetében, de szex végére már általában annyira benedvesedek (ha addig nem élveztem még el), hogy szinte õt sem érzem. De komolyan, volt már, hogy annyira benedvesedtem, hogy semmit nem éreztem belõle, csak csiklóval a külsõ részeket. Az elején persze jó, ahogy feszít, satöbbi, élvezem, de a végére már túl nedves, túlságosan csúszik, nem érzek semmit. Õ igen, nem a tágassággal van gond, neki mindenképpen nagyon jó szokott lenni, de nekem így sokkal nehezebb eljutnom az orgazmusig. Ami meg nyilván frusztrálttá tesz, morcossá, õt meg teljesítménykényszerbe sodorja, szóval senkinek se érdeke ez az állapot fenntartása, sõt, éppen fordítva.

Legjobb válasz: Hoppá, bocsánat, nem ebbe az alkategóriába szántam.

A kérdező hozzászólása: Hoppá, bocsánat, nem ebbe az alkategóriába szántam.
Semmit. Ha felizgulsz a szervezet így reagál rá. Nem tudod megakadályozni hogy lucskos legyél. De nem is kell, akkor fájdalmas lehet a dugás....
Hát figyelj, törölközõ, hajszárító, sok kint lét a napon, ezek mind orvosolhatják a problémát.

Mit tehetnék a túlzott maszturbáció ellen? Mit tegyek, hogy ne "1 perces ember" legyek?

Tavaly elõtt vesztettem el a szüzességemet a barátnõmmel, szexmániások voltunk mind a ketten és szomszédok is, naponta 2x akár 3x is szeretkeztünk mindenhol ahol csak alkalom volt, kint a teraszon, egy strand wc-ében, minden alkalmat kihasználtunk, kb 10-15 de néha 20 percen át is szeretkeztünk. Kb 8-10 hónapja szakítottunk azóta sajnos rászoktam a maszturbációra, napi 3x is csinálom és sajnos már csak 1-2 perceket birok ki a szexben ami nagyon kellemetlen, szerintem elég nagy bajban vagyok, akinek volt hasonló problémája mit tett, hogyan tudta elnyújtani az élvezést, nagyon jó lenne már az is ha legalább 5 percet kibírnék nem csak 1-2-õt!

Legjobb válasz: Napi 1 maszti, és megállással/indits módszerrel húzd el 15-20 percig is. Tehát amikor érzed, hogy élvezni fogsz, lassít/megáll/fogást vált (amelyik jobban mûködik) és amint az inger lejjebb ment lehet folytatni a szokott módon. Csak cirka 20p után fejezd be.

Napi 1 maszti, és megállással/indits módszerrel húzd el 15-20 percig is. Tehát amikor érzed, hogy élvezni fogsz, lassít/megáll/fogást vált (amelyik jobban mûködik) és amint az inger lejjebb ment lehet folytatni a szokott módon. Csak cirka 20p után fejezd be.
A kérdező hozzászólása: 8 hónapba került, hogy korai magömlésem legyen, gondolom ez nem 2 napba fog kerülni!
nem 2 napos történet, de pár hét szerintem már látványosan fog javítani. Küldök privit is.
Ajánld fel a barátnõdnek, hogy ha vesztek a szex shopban férfiaknak való erényövet, hordani fogod. Õnála lesz a kulcs, és ha õ akarja, kinyitja. Máskor viszont te nem férsz fizikailag hozzá magadhoz.
Hülye. (méghogy erényöv...) Oszt pisi, kaki hova kerül? :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó elõttinek üzenem, hogy már nincs barátnõm azért szoktam rá! És igen, erényövet maximum egy Amerikai börtönben hordanék....

Túlzott féltékenység! Mit tehetek! Túl reagálom?

2 éve járok a párommal,de 1 éve beleszeretett egy másik lányba,bár semmit nem történt köztük egy ölelésen kívül meg a szokásos arcra puszin kívül! Volt 1-2 kisebb hazugsága is meg ígéret amiket nem tartott be, de ezekbe legtöbbször a barátai vitték bele,de még sosem csalt meg! Egy fél éve már oda figyel hogy ne legyen probléma, de amióta beleszeretett a lányba nem tudok benne minden esettben megbízni! Nagyon szeretem és nem akarom,hogy vége legyen,meg látom is hogy megváltozott!Mit tehetnék hogy meg bízzak benne?

Legjobb válasz: mi értelme ennek? õ másba szerelmes..

mi értelme ennek? õ másba szerelmes..
Miért vagy együtt olyannal, aki másba szerelmes, hazudozik neked, ráadásul idióták a haverjai..?
A kérdező hozzászólása: 1 hétig volt csak belé szerelmes!! De már minden rendben van!Csak én nem tudok benne már úgy bízni és még az élõ fára is féltékeny vagyok pedig nem szeretnék!
Nekem ez már magas.Ti miért vagytok együtt?Az én felfogásom szerint egy ember egy emberbe lehet szerelmes, és ebben az esetben nem te vagy a másik.
mi az, h elmúlt egy hét alatt? akkor meg tökre komolytalan a pasi....
magadban bízz, hogy vagy olyan értékes, hogy összeteheti érted a srác a kezét. ha sikerül így megváltoztatnod a gondolataid nem leszel féltékeny.
A kérdező hozzászólása: Azért is múlt el ilyen hamar, mert az a mázlim. hogy nem tud hazudni és mindent elmond nekem és megmondat hogy hadjákk abba, mert akkor elveszít és tudta hogy hülye volt!Meg késõbb kiderült, hogy csak szimplán f*** hiánya volt mert szint minden fiúval össze akart jönni az osztályából!A kisebb dolgok meg már nincsenek, mert a haverjai ara kérték, hogy menjen el velük csajozni, de ott hagyta azokat a haverokat és már minden rendben van, de rohadt féltékeny vagyok mindenkire akire rá nézz!És nem akarok az lenni!

Mit tehetnék a túlzott izzadás ellen?

17 éves lány vagyok.A tenyerem és a hónaaljam egészen kiskoromtól kezdve nagyon er?sen izzad, évszaktól, id?járástól függetlenül mindig kellemetlenséget okoz.Természetesen használok dezodort, kipróbáltam már százféle terméket, de szó szerint SEMMI hatásuk.A szagokkal nincs problémám szerencsére...csak a túlzott nedvesség zavar..Hogy soha nem tudom jól érezni magam a ruháimban, mert folyton az izzadságfoltot próbálom eltakarni:S Már azon is gondolkodtam, h tisztasági betétet ragasztok a pólóim hónaalj részébe :D teljesen tanácstalan vagyok...

Legjobb válasz: nem lehet hogy hiperhidrózisod van??? ezek a tünetek annak a betegségnek a jelei, szerintem menj el dokihoz vele. de ha tényleg azod van akkor azzal nem tudsz mit kezdeni, mert egyik ismerõsöm is ebben szenved

nem lehet hogy hiperhidrózisod van??? ezek a tünetek annak a betegségnek a jelei, szerintem menj el dokihoz vele. de ha tényleg azod van akkor azzal nem tudsz mit kezdeni, mert egyik ismerõsöm is ebben szenved
Viszont ezzel az általatok csodaszernek hitt löttynek van egy hátulütõje. A fõ összetevõje alumínium, ami nem az izzadást csökkenti, hanem eltömíti a pólusokat...ami miatt nem tud levegõzni a tested.
A kérdező hozzászólása: Ami a legjobban bevált, a Solutio Antisudorica, patikában kapható pár száz Ft-ért. Este bekentem vele, és másnap már egyáltalán nem izzadtam:O és elég volt 3-4 nap múlva megismételnem a használatát.
A kérdezõtõl kérdezném, h bevált-e vmi? És ha igen, mennyi idõbe telt, h hasson?
A kérdező hozzászólása: Jah , azt hozzáteszem, belõlem is stressz-alapú izzadság folyt patakokban, de ez a szer még így is használ.
A kérdező hozzászólása: írtam privit az utolsó válaszolónak, mert nem tudom, visszanézel-e..
Az Antisudorica mellett lehet használni dezodort is? Sajnos én is izzadási gondokkal küzdök. Voltam orvosnál, de a pajzsmirigyemmel meg semmimmel nincs baj, szóval a stressz miatt van.. Rossz, hogy nem vehetek fel a feketén kívül semmit, mert csak azon nem feltûnõ az izzadás.
Remélem még ellátogatol ide, mert látoma múlt héten írtad a kérdésed.Nekem is voltak ilyen gondjaim, mondjuk tudom az okát, de nekem segített a zsálya tea, a patikában kapható.Ajánlom neked, még a legnagyobb forróságban sem izzadok tõle, szerintem mindenkép megér egy próbát
A kérdező hozzászólása: Soványnak sovány vagyok, de ez nem alkati, én értem el kõkemény diétákkal..De mindenképpen kivizsgáltatom magam.addig pedig Soluitio Antisudorica xD nagyon remélem hogy használni fog...Mégegy kérdés: ha esetleg bizonyos mértékig idegi alapú az izzadás-problémám, akkor is számíthatok ennek a szernek a segítségére?Köszönöm mindenkinek a választ:)
recept nélkül kapható, nagyon jó nekem bevált, próbáld ki!
A háziorvos mindkét kérdésedre válszt fog adni, de sajnos én is úgy tudom, hogy ez veled született, és nincs mit tenni ellene. Nekem meg az a problémám, hogy sose izzadok, ezzel se tudnak mit csinálni, és ez is baj, mert a méreganyagok nem tudnak rendesen távozni a szervezetbõl, mert a bõr a legnagyobb "kiválasztó". Nem tudom, nem vagy sovány esetleg, és akkor a pajzsmirigy is felelõs lehet ezért. Mindenesetre menj el ezzel orvoshoz mégis, azt javaslom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...Nem tudom mi az a hiperhidrózis, de utánanézek.Ezt milyen dokinál lehet kivizsgáltatni? A másik kérdésem pedig, hogy ez a Solutio A. recep nélkül kapható, vagy fel kell iratnom?
Gyógyszertárban kapható Solutio antisodurica, nagyon jó, nekem is ilyen gondom volt.kozmetikai pamacsot bevizezel, rá a szer és ezzel kenned be a hónaaljban fürdés után.kb.400ft
Nekem a Solutio Antisudorica sem jött be, ti hogy álltok? Rossz, hogy lány létemre úgy izzadok mint egy versenysportoló:(

Túlzott féltékeny vagyok. Mit tehetnék ellene?

A pasimnak minden egyes szavára féltékeny vagyok amit a lányrol mond..mit tehetnék?

Legjobb válasz: Kezdj el fát vágni.

Kezdj el fát vágni.
Mi a bajod? Milyen lányról?! Kifejthetnéd egy kicsit bõvebben :)
A kérdező hozzászólása: Bármilyen lány osztálytàrsa vagy utcán valakit meglát..:/
A te fajtádat kell elkerülnie a pasiknak, ha nyugalmat szeretnének egy kapcsolatban.

Mit tehetnék, ha túlzott kishitüségem, alkalmazkodókészségem miatt úgy érzem [email protected]ének kezelnek és nemhogy szeretnének, hanem kihasználnak, kigúnyolnak?

Ez számomra gondot okoz a családban,a munkahelyi kollektívában is .Határtalan szeretetéhségem van emiatt képes vagyok másoknak már-már eltúlzott szívességeket is tenni,nem bántanék meg senkit sem soha ,mindig kedves vagyok,éppen ezért fáj annyira nekem ,hogy mások sokszor visszaélnek ezzel ,ha szivességet teszek nekik azt örömmel elfogadják,viszont ha tehetik és olyan kedvük van tiszteletlenül és bántóan beszélnek velem. Mindig maximalista voltam ,a tanulmányaim során például sosem voltam elégedett magammal holott a legjobban teljesítettem mindig ,a munkahelyemen nagyon zavaró a többiek számára ez a maximalizmusom,túlzott igyekezetem.Esküszöm nem tetszelegni szeretnék abban,hogy én vagyok a legjobb ,csak szeretném ha elismernék ahogy dolgozom,magammal szemben sajnos nem tudom lejjebb adni az elvárásaimat,mindig úgy érzem,hogy lepleznem kell furcsa másságomat ,szégyelnem kell ,hogy túlzottan függők mások megítélésétől és extra szívességet teszek másoknak,hogy elfogadjanak . Mi lehet az én konkrét problémám ami miatt ilyen vagyok :( ?

Legjobb válasz: Konkrét probléma az ilyesmi hátterében egyszerûen nem létezik. Nem ismerlek, éppen ezért nagyon nehéz meghatározni az okokat. Úgy gondolom, valamelyik szülõd, esetleg mindkettejük, nem értek rá veled foglalkozni. Ez lehet valamilyen függõ- vagy egészségügyi baj, esetleg lefoglaló munka, stb. Zavarhatta õket, ha kisebb korodban, amire már nem is emlékszel, valami csínyt tettél, amivel szerintük kellemetlen helyzetbe hozhattad õket, vagy ilyesmi, s (ahogyan ezt nagyon sok szülõ hatalmas butaságot elkövetve meg is tesz)

Konkrét probléma az ilyesmi hátterében egyszerûen nem létezik. Nem ismerlek, éppen ezért nagyon nehéz meghatározni az okokat. Úgy gondolom, valamelyik szülõd, esetleg mindkettejük, nem értek rá veled foglalkozni. Ez lehet valamilyen függõ- vagy egészségügyi baj, esetleg lefoglaló munka, stb. Zavarhatta õket, ha kisebb korodban, amire már nem is emlékszel, valami csínyt tettél, amivel szerintük kellemetlen helyzetbe hozhattad õket, vagy ilyesmi, s (ahogyan ezt nagyon sok szülõ hatalmas butaságot elkövetve meg is tesz)
...szeretet megvonással próbáltak nevelni. Biztosan történtek más attrocitások is, és te a szeretetért cserébe próbáltál megfelelni nekik. És ez megmaradt a mai napig. Kezelni saját magad nem fogod tudni, mert akkor már megtetted volna. Menj pszichológushoz, bár jobban megérné, ha egy olyat választanál, aki figlalkozik kineziológiával is.

Elvileg felső légúti fertőzésem van, de antibiotikumot és Loratadint írt föl az orvos és szedem is, de nincs túlzott javulás, mit tehetek?

Hogy tudok segíteni magamon ? Ez biztos az ? A tünetek: nagyon fáj a mandulámnál. Képtelen vagyok nyelni, beszélni stb..

Legjobb válasz: Bocs, csak gyorsan olvastam, csodálkoztam is a gyógyszerválasztáson. Az antibiotikumról meg annyit, hogy lehet, hogy pont a te kórokozód nem érzékeny rá, vagy vírusos a fertõzés, akkor meg nem hat. Én februárban voltam úgy, hogy nyelni sem bírtam, úgy fájt a torkom, mint elõtte soha. Jó kis hagyományos gyógymód vált be, nem a gyógyszer: foghagyma összenyomva mézzel elkeverve, ebbõl eszegettem. Tudom nem túl guszta, de tényleg jó.

Bocs, csak gyorsan olvastam, csodálkoztam is a gyógyszerválasztáson. Az antibiotikumról meg annyit, hogy lehet, hogy pont a te kórokozód nem érzékeny rá, vagy vírusos a fertõzés, akkor meg nem hat. Én februárban voltam úgy, hogy nyelni sem bírtam, úgy fájt a torkom, mint elõtte soha. Jó kis hagyományos gyógymód vált be, nem a gyógyszer: foghagyma összenyomva mézzel elkeverve, ebbõl eszegettem. Tudom nem túl guszta, de tényleg jó.
Nekem influenzát mondott az orvos, ezért nem kaptam antibiotikumot, engem se vettek komolyan, ilyennel szinte senkit nem szoktak. A manduláimat már rég kivették, a jobboldali garatívem volt gyakorlatilag bíborvörös, még én is láttam a tükörben. A fertõtlenítés és a fájdalomcsillapítás marad. Ha gondolod vegyél olyan torokfertõtlenítõ tablettát, amiben lidocain is van (ha nem vagy rá érzékeny), például Strepsils plus. Én a mézes cuccon kívül nagy dózisban nyomtam a C vitamint, Rubophent (napi 2-õt, 3-at, mivel lázam is volt) és kaptam kölcsön Bioptron lámpát amivel világítottam, de így is kellett 5-6 nap a javulásig. Hát akkor jobbulást, és kitartás. Szia
A Loratadin nem antibiotikum, hanem allergiákban szokták alkalmazni, antihisztamin. Ha bakteriális, vagy virális mandulagyulladásod van, ez nem fog rá hatni sajnos, semmilyen fertõzésre nem jó. Menj vissza hétfõn a háziorvoshoz ha teheted, addig tünetileg kúráld magad (sok folyadék, kamilla tea, C vitamin, torokfertõtlenítõ, fájdalomcsillapító, pihenés).
A kérdező hozzászólása: 94%-os olvasni tudni kéne. ÉS van odaírva, nem vesszõ.
A kérdező hozzászólása: Ha vírusos a fertõzés, mit lehet tenni vele ? Az orvosok kb. nem vesznek komolyan.. Most elkezdtem öblögetni glycosepttel, ez szerintem jó ötlet. Napi 3x fogok 1hétig.. Neked mi volt a problémád, mit mondott az orvos ? S csak ennyit csináltál és elmúlt ?????:) Nekem nincs lázam, vagy bármi más. Csak ez, bár pont elég.. Köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!