Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék ne romoljanak (2 db)

Mit tehetnék az ellen h ne romoljanak ennyire a fogaim?

19 vagyok...reggel este fogat mosok,étkezések után rágó meg ilyesmik...de a fogaim mégis romlanak!!! A fogorvost már pár éve kérdeztem ? azt mondta látszik h mosom mert fehérek és nem lepedékesek..de ha genetikai eredet? az ellen nem tud mit tenni!! Ez volt kb 3 éve,de most komolyan akkor nincs mit tenni??? Félek h húszonévesen már m?fogsorom lesz!!!!

Legjobb válasz: nem lehet hogy túl magas a gyomorsavad? nekem attól romlottak a fogaim, de ezt csak a nagyon rendes háziorvosom segített kideríteni.a fogorvosom az égvilágon semmit sem csinált....a túl magas gyomorsav ellen diétázni kell

nem lehet hogy túl magas a gyomorsavad? nekem attól romlottak a fogaim, de ezt csak a nagyon rendes háziorvosom segített kideríteni.a fogorvosom az égvilágon semmit sem csinált....a túl magas gyomorsav ellen diétázni kell
Én javaslom az FLP álltal forgalmazott BRIGHT nevü fogkrémet, calcium bevitelére a Natur Min-t, vagy a Forever calciumot....Ne rágózz! Egyél lúgosabb ételeket, ha nem vagy vesekõ érzékeny.A szervezet ellugosítása egyébként is rákmegelõzõ hatást vált ki. Viszont ne essünk át a , , ló másik oldalára" sem.
ne egyél édességet:) és elvileg a szõlõ és a méz a legkárosabb a fogakra :)
Használ fogselymet is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat!!!
Nálam is ez a helyzet. Én 23 vagyok, de már több fogam hiányzik. Most megyek fogpótlásra, és szinte minden fogamban tömés van. Volt, hogy egy fogammal 1 évig jártam kezelésre, mégis húzás lett a vége. Ráadásul minden egyes foghúzásom feltárással végzõdött, mert annyi törnek is, meg a gyökerük is meg van csavarodva. És hiába mosom, állandóan újabb lyukak jelennek meg rajta. A legjobb fogkrém egyébként az Elmex, ez nálam is kissé lelassította a dolgokat. De én már beletörõdtem, hogy mûfogsorom lesz...brühü
Én Vitinne-t szedek, mert az ínyemmel is baj van és kalciumot szedek. Remélem használni fognak valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!

Mit tehetnék hogy ne romoljanak olyan gyorsan a fogaim?

2 hete csinálták meg a fogaimat,most megint 6 rossz van.Valami vitaminhiányom lehet?A fogorvosom most nem akkar hozzányúlni,majd csak szülés után,vagy ha nagyon fog fájni.Mit tudtok nekem ajálani hogy egy kicsit lelassuljon a fogromlásom,és kibírjam legalább 1 hónapig.37 hetes vagyok.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Teljesen normális ha terhesség alatt romlanak a fogaid, mindenkinél így van, vitamint szív el a baba. lehet kérni a nõgyógyásztól gyógyszert.

Teljesen normális ha terhesség alatt romlanak a fogaid, mindenkinél így van, vitamint szív el a baba. lehet kérni a nõgyógyásztól gyógyszert.
Evés után fogmosás, fogselyem használata. Sok kálcium, rendszeres orvosi ellenõrzés, kevés cukros étel. persze, ha öröklött, akkor más a helyzet, de megelõzni vagy kordában tartani talán lehet.
A kérdező hozzászólása: Naponta 2-4 alkalommal mosom a fogaimat, használok fogselymet is, meg szájvizet is.Az elsõ babával nem volt ilyen gondom, 1 fogam sem romlott el.Most a második baba csak úgy visszi el a fogaimat.Nemtudom hogyan fogom így kibirni annyirra zavar hogy romlanak a fogaim, de olyan gyorsan.Pár napja még nem volt rajta semmi ma viszont letörött.Köszönöm a válaszokat.
Próbálj kalcimot szedni, lehetõleg természetes eredetût, ne gyóygszert az segíthet pótolni a hiányt! Remélem segítettem! :) 36 hetes kismami
nem azért romlik terhesség alatt a fog mert a baba elszivja a vitamint, hanem mert savasabb a kismamák nyála és jobban roncsolja a fogakat.használj zöld elmex fogkrémet és lehetõleg minden étkezés után.40 hetes vagyok és semmi baj nincs velük


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!