Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék megismerjem a férjem igazi (1 db)

Mit tehetnék hogy megismerjem a férjem igazi szüleit? Hol kezdjek a felkutatásukba?

Õ nem akkar hallani a szüleir?l,de én azért szeretném megismerni öket,Férjemmet 6hónaposan elveték az anyátol mert nem gondozta kellöen(napokra otthol hagyta egyedül a lakásba egyszer 3 illetve 6hónaposan) (8hónapos a kisfiunk szeretném nekik bemutatni)sose keresték a férjem,ö nevelö szülökhoz lett kihelyezve a hugával együtt öt születésekor elveték töle..hol tudok utána járni a kilétüknek?(Anya neve:Orsós Katalin,Apja:Laki József és elvileg Szekszárdon laknak/laktak)ha netán ismeri öket valaki akkor szolna?

Legjobb válasz: a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.

a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.
el kell felejteni, ezek a te érzéseid, te várod el te akaratod..mutatsd be a saját rokonságaidnak a gyermeked!! egyfajta bizonyitási vágy van benned tudatalatt... te mit szólnál hozzá forditott esetben mikor a párod erõsködne olyan dologban amirõl te hallani sem akarsz, hogy éreznéd magad, légyszives gondolkodj el ezen.. ha szereted nem teszel az akarata ellen, biztosan nem azért mond nemet, mert az ellenkezõjét gondolja, mélyen sérült érzelmileg és ezt te mint laikus nem tudod azzal megoldani, hogy "megmentõt játszol".. ehhez szakember segitsége kellene, hogy a párodban helyre tegye a régmúltat. koncentrálj arra, hogy a párod és te mindenben a gyermeked mellett legyetek ahogyan a régmúltban mint gyermekek nem kaptátok meg az ami járt... kellemes karácsonyt!
A férjed tud utánajárni az illetékes gyámhivatalnál ami elhozta a szüleitõl. Ott megkapja a szülei adatait, amik alapján el lehet kezdeni keresgélni. ( Van ilyen lakossági nyilvántartás az önkormányzatoknál, vagy mifene. ) Te elméletileg nem tudsz utánajárni a hivatalokban. Szerintem elsõ körben semmiképp ne vigyétek a csemetét, mert elég kellemetlen helyzetekbe is kerülhettek. ( Gondolj bele, ott állsz egy romos ház elõtt amiben tizen laknak és elõjön Orsós Katalin, aki mélyen alkoholista és erõsen leromlott. Majd mondjuk pénzt kér. Ez is benne van a pakliban vastagon. )
szerintem beszéld meg a férjeddel. ez neki biztos fáj, a szülei elhagyták biztos nem szép emlékként gondol rájuk lehet h csak fájdalmat okoznál neki és a peforrt sebeket ujra feltépnéd
Miért nem vagy tekintettel a férjed érzéseire??????
miért szeretnéd felbolygatni?? Jó perszea te döntésed, és ha párod is tud róla, akkor keresd. De vigyázz, nehogy neki okozz fájdalmat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen eredetü a Fehér megyei (Erdély) Mand név?

Olvastam, hogy talán sváb vagy izraelita lenne.

1

Szentgotthárdon él esetleg rokonotok, vagy ismerősötök?

És milyen maga a város? Kedvesek az ott élő emberek?
Szép táj veszi körül?

6

Kaphatok-e Osztrák honosítást, ha bizonyíthatóan Ausztria területéről származnak a felmenőim (apai ágon)?

Az osztrák-magyar monarchia idején települt át Budapestre az ük apám miután egy magyar nőt vett feleségül(az ük anyámat)
Ez feljogosít engem valamire,ha én vissza szeretnék települni Ausztriába?Lehetek kettős (osztrák-magyar) állampolgár esetleg?? Ezt támogatja valamilyen szinten az osztrák állam??

10

Szerintetek ez bunkóság?

a barátomnak az unoka tesója át jött hozzánk teszem hozzá kicsit bunkó. vettem direkt sört neki meg a barátomnak,haza hozta a barátomat elérte a benzin pénzt mert haza hozta és volt nekem egy doboz cigim de neki is volt..és mindig az enyémből vett elszívta a doboz cigimet miközben neki ott volt,semmi mizu veled,én kérdeztem meg.mindegy nem kicsinyeskedtem,de ha ott van neki a cigije ami ráadásul teli is volt,akkor miért az enyémet szívta el,a másik meg holnap megyünk haza barátommal a szüleihez,kedvem sincs menni de muszáj,de az anyja haza visz minket kocsival,és elkéri a benzin pénzt amit nekem kel fizetnem hát semmi kedvem:( szerintetek olyan egy Spurok,tegnap így is a barátommal mentünk vásárolni, és egy 70 ft os pudingot nem engedte meg pedig nekem is van meg neki is van pénze.. már elég volt ebből..

9

A kisfiam kicsodája a testvéremnek (bátyámnak)?

7

Apám öccsének a felesége kicsoda nekem?

4

Véletlenségből, valamilyen rokonom vagy?

Apai ágon, 150évre visszamenőleg megvan egy családfánk. Leírtam a családneveket, igaz pár olyan név is akad, akikkel csak mostanság kerültünk kapcsolatba, de itt vannak:

SAJA,LÁZÁR,GELLÉRT,VIDA,GÁBOS,MÁRÓ,BALLA,DEÁK,SIPOS,VESZA,SZ
ILÁGYI,BARTA,SZÁNTÓ,
CSIMA,KISS,KOVÁCS,BALOG,STEFÁN,ERDÕHÁTI,FÜRJ,FORGONY,NAGY,DA
JKA,KERTÉSZ,FAZEKAS,CSABAI,KUGA,OLDAL,TÓTH,BAKONYI,MANÓCZKI

10

A Tóth vezetéknév visszavezethető horvát vagy német esetleg szlovén eredetre?

9

Neten tudok kutatni családfát?

Vagy valami könyvtár vagy hol?

4

Mi az Ignácz név eredete?

Ha lehet, származást (pl. görög), jelentést is írjatok. Előre is köszi a normális válaszokat! :-)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!