Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék megismerjem a férjem igazi (1 db)

Mit tehetnék hogy megismerjem a férjem igazi szüleit? Hol kezdjek a felkutatásukba?

Õ nem akkar hallani a szüleir?l,de én azért szeretném megismerni öket,Férjemmet 6hónaposan elveték az anyátol mert nem gondozta kellöen(napokra otthol hagyta egyedül a lakásba egyszer 3 illetve 6hónaposan) (8hónapos a kisfiunk szeretném nekik bemutatni)sose keresték a férjem,ö nevelö szülökhoz lett kihelyezve a hugával együtt öt születésekor elveték töle..hol tudok utána járni a kilétüknek?(Anya neve:Orsós Katalin,Apja:Laki József és elvileg Szekszárdon laknak/laktak)ha netán ismeri öket valaki akkor szolna?

Legjobb válasz: a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.

a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.
el kell felejteni, ezek a te érzéseid, te várod el te akaratod..mutatsd be a saját rokonságaidnak a gyermeked!! egyfajta bizonyitási vágy van benned tudatalatt... te mit szólnál hozzá forditott esetben mikor a párod erõsködne olyan dologban amirõl te hallani sem akarsz, hogy éreznéd magad, légyszives gondolkodj el ezen.. ha szereted nem teszel az akarata ellen, biztosan nem azért mond nemet, mert az ellenkezõjét gondolja, mélyen sérült érzelmileg és ezt te mint laikus nem tudod azzal megoldani, hogy "megmentõt játszol".. ehhez szakember segitsége kellene, hogy a párodban helyre tegye a régmúltat. koncentrálj arra, hogy a párod és te mindenben a gyermeked mellett legyetek ahogyan a régmúltban mint gyermekek nem kaptátok meg az ami járt... kellemes karácsonyt!
A férjed tud utánajárni az illetékes gyámhivatalnál ami elhozta a szüleitõl. Ott megkapja a szülei adatait, amik alapján el lehet kezdeni keresgélni. ( Van ilyen lakossági nyilvántartás az önkormányzatoknál, vagy mifene. ) Te elméletileg nem tudsz utánajárni a hivatalokban. Szerintem elsõ körben semmiképp ne vigyétek a csemetét, mert elég kellemetlen helyzetekbe is kerülhettek. ( Gondolj bele, ott állsz egy romos ház elõtt amiben tizen laknak és elõjön Orsós Katalin, aki mélyen alkoholista és erõsen leromlott. Majd mondjuk pénzt kér. Ez is benne van a pakliban vastagon. )
szerintem beszéld meg a férjeddel. ez neki biztos fáj, a szülei elhagyták biztos nem szép emlékként gondol rájuk lehet h csak fájdalmat okoznál neki és a peforrt sebeket ujra feltépnéd
Miért nem vagy tekintettel a férjed érzéseire??????
miért szeretnéd felbolygatni?? Jó perszea te döntésed, és ha párod is tud róla, akkor keresd. De vigyázz, nehogy neki okozz fájdalmat!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most akkor ő kicsoda nekem?

Ha jól tudom nagynénim, de nem vagyok benne biztos!
Fiú vagyok.
Anyámnak az egyik fiútestvérének a felesége. Õ nekem kim? A nagynénim?

3

Nagyapám 1989-ben hunyt el. Szükségem lenne az ő édesapja, az én dédapám nevére. Hogyan tudnék hozzájutni az anyakönyvi kivonatához? (Rokonok kizárva, nem élnek/nem tudnak semmit sem. )

7

A származásomat és a nemzeti hovatartozásomat az egyenesági rokonokon kívül befolyásolja még valami?

5

Az normális, hogy bármikor is ránézek az öcsémre melegem lesz? és hogy szét akarom verni?

15

Így mi értelme van vállalni még egy gyereket?

Ismerősöméknek úton van a második baba. Érettségije nincs, az első kislány miatt le se tudja tenni mert az is még kicsi és nem tud mellette se tanulni se dolgozni. 23 éves már és nem is élnek olyan jó anyagi körülmények között, úgy rakják félre másnapra is az ennivalót. Így hogy lehet nyugodt szívvel még egy babát vállalni bizonytalan anyagi és létkörülmények közé?

13

Mit tegyek? Bőv. Lent

A férjemmel az anyjáéknál lakunk már kb 4hónapja,de fizetjük is a mi részünket.A férjem cukorbeteg,és nem lát már,csak foltokat,nem tud dolgozni. 36éves.Most kap nyugdíjjat.Azt tudni kell,hogy a szülőkkel oltári szar a viszonyom,lehetne taglalni hogy miért,ebből az a lényeg hogy mióta én megjelentem,azóta ki nem állhatnak,és csak azt nézik,hogy tehetnek tönkre,vagy hogyan alázhatnak meg minden percben,mert nem bírják elviselni,hogy a férjemet én gondozom(nem mintha sokat törődtek volna a fiukkal,mert mikor megszületett,otthagyta az anyja a szüleinél,ott nőtt fel,az apja meg lelépett és mikor felnőtt a férjem,akkor ugymondd visszafogadta az anyja meg a mostani férje,aki érezteti vele hogy nem a fia)és én velük ellentétben csak jót akarok neki.Az a lényeg hogy szó szerint megfujta a nevelőapja a drága autóját,egyszerűen azt mondta hogy nem adja oda a kulsokat,mert mostantól övé a kocsi.De ez csak a kezdet.Utánna meg az anyja számlájára megy azóta is a pénze a páromnak,és azt is lenyelik mindíg.Meg még amit a szeme miatt is kapott,azt is.Nincs se autónk,se pénzünk.
Mit tegyek

5

A Krisch vezetéknév tényleg zsidó eredetű?

Sokan mondták már eddig ezt, merthogy a Hirsch, Kirsch éssatobbi nevekkel hasonlítgatják, merthogy ezek kozismerten zsidó nevek. Ennek a névnek szerintetek mi a származása, esetleg jelentése? Várom a válaszokat.

9

Hogyan lehet valakit jogi úton kitagadni a családomból? Bármelyik rokonomat, rokonaimat kitagadhatom?

3

Mi számít vérrokonságnak? A származást melyik rokonok befolyásolják?

5

Ki tudja honnan származnak Majer-ok akik Oltárczon laktak és 7-en voltak testvérek? A nagyapám neve Majer József volt. Gyerekei- Majer József, Ferenc, István, János, László, Mária, Margit

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!