Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék megismerjem a férjem igazi (1 db)

Mit tehetnék hogy megismerjem a férjem igazi szüleit? Hol kezdjek a felkutatásukba?

Õ nem akkar hallani a szüleir?l,de én azért szeretném megismerni öket,Férjemmet 6hónaposan elveték az anyátol mert nem gondozta kellöen(napokra otthol hagyta egyedül a lakásba egyszer 3 illetve 6hónaposan) (8hónapos a kisfiunk szeretném nekik bemutatni)sose keresték a férjem,ö nevelö szülökhoz lett kihelyezve a hugával együtt öt születésekor elveték töle..hol tudok utána járni a kilétüknek?(Anya neve:Orsós Katalin,Apja:Laki József és elvileg Szekszárdon laknak/laktak)ha netán ismeri öket valaki akkor szolna?

Legjobb válasz: a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.

a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.
el kell felejteni, ezek a te érzéseid, te várod el te akaratod..mutatsd be a saját rokonságaidnak a gyermeked!! egyfajta bizonyitási vágy van benned tudatalatt... te mit szólnál hozzá forditott esetben mikor a párod erõsködne olyan dologban amirõl te hallani sem akarsz, hogy éreznéd magad, légyszives gondolkodj el ezen.. ha szereted nem teszel az akarata ellen, biztosan nem azért mond nemet, mert az ellenkezõjét gondolja, mélyen sérült érzelmileg és ezt te mint laikus nem tudod azzal megoldani, hogy "megmentõt játszol".. ehhez szakember segitsége kellene, hogy a párodban helyre tegye a régmúltat. koncentrálj arra, hogy a párod és te mindenben a gyermeked mellett legyetek ahogyan a régmúltban mint gyermekek nem kaptátok meg az ami járt... kellemes karácsonyt!
A férjed tud utánajárni az illetékes gyámhivatalnál ami elhozta a szüleitõl. Ott megkapja a szülei adatait, amik alapján el lehet kezdeni keresgélni. ( Van ilyen lakossági nyilvántartás az önkormányzatoknál, vagy mifene. ) Te elméletileg nem tudsz utánajárni a hivatalokban. Szerintem elsõ körben semmiképp ne vigyétek a csemetét, mert elég kellemetlen helyzetekbe is kerülhettek. ( Gondolj bele, ott állsz egy romos ház elõtt amiben tizen laknak és elõjön Orsós Katalin, aki mélyen alkoholista és erõsen leromlott. Majd mondjuk pénzt kér. Ez is benne van a pakliban vastagon. )
szerintem beszéld meg a férjeddel. ez neki biztos fáj, a szülei elhagyták biztos nem szép emlékként gondol rájuk lehet h csak fájdalmat okoznál neki és a peforrt sebeket ujra feltépnéd
Miért nem vagy tekintettel a férjed érzéseire??????
miért szeretnéd felbolygatni?? Jó perszea te döntésed, és ha párod is tud róla, akkor keresd. De vigyázz, nehogy neki okozz fájdalmat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Lelt vezetéknév jelentése?

7

Ismertek Csorba családnevű személyeket?

És ha igen, akkor hogy néznek ki? Milyen a bőr-, haj-, és szemszínük?
Mert sokan azt hiszik, hogy a Csorba cigány név, pedig nekem biztosan nincsenek cigány őseim.
Biztos van cigány Csorba is (csak névrokon), de én csak magyarokat ismerek.

29

Milyen származású a Sarkadi vezeték név?

8

Levelet írni a szülőnek, amit nem küldesz el neki?

Ismeritek ezt a fajta pszichológiai módszert? Amiben leírod, hogy mit érzel, mi volt ami fájt neked akár felnőtt fejjel is amit nem mondtál el nekik. Ezzel úgymond lezárod őket mint "hiteles szülők" és mint Csernus is mondja úgy tekintesz rájuk mint emberekre, elfogadva ezzel a hibáikat, de már nem kötöd magad érzelmileg úgy az ilyen szülőhöz. Ez szerintem jó módszer, és azoknak a szülőknek mondanám, akik felháborodnak, hogy akinek nem inge ne vegye magára, de érdemes elgondolkodni, hogy a módszerek, CSAK nekik kényelmesebb amit alkalmaznak gyerek neveléskor, vagy tényleg használhatóak e úgy, hogy ne sérüljön a gyerek, amit aztán visz majd saját családjába, stb stb. Alkalmazta már valaki ezt a módszert?

13

Milyen eredetű a Kostka vezetéknév?

5

Anyukám unokatestvére kicsoda nekem?

5

A plébánia kérhet pénzt azért mert én a plébániai anyakönyvekből a saját családfámat kutatom?

Katolikus vagyok és az egész családom az. Mindig is fizettük a hitközségi adót. Lehetséges, hogy pénzt kérnek azért, mert a családfámat kutatom???

7

Családtagotok fordította már ellenetek azt a helyzetet amit előtte még ő ajánlott, hogy vágj bele?

Nekem anyu csinálta ezt, 16 hónapja nincs munkám, nem otthol lakok, magam tartom el, és pont akkor tavaly mikor leépítés volt, elkezdtem egy négy féléves továbbképzést amit saját önerőmből fizetek. Akkor anyu bíztatott, hogy ne kuporgassak, hanem fektessem magamba a pénzt. Most meg azzal jön, hogy a "tanulásba menekülsz, ahelyett, hogy keresnél munkát" Szabolcs megyében lakunk, ragaszkodnék is a szakmámhoz amit most tanulok mert azért 500 ezer ft-ba jön majd ki a végén, nem szórakozásból tanulom ezt. Szerintetek is nem fer egy szülőtől olyan visszavágni az emberhez, amire előtte direkt kikérted a véleményét most meg ezt vágja az emberhez? Én tudom, hogy nem, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is. Azt hiszi, hogy így váltogathatja a véleményét, amikor ez nekem nagyon is fontos dolog, hiszen amit ráfordítok összeget azt több év alatt kerestem meg. Vélemények?

10

Hogyan találhatnám meg a dédnagyapámról készült műsort?

Olyan 10 éves lehettem, amikor a dédipapámmal készült egy riport. Sajnos nem emlékszem melyik csatorna volt az és arra sem melyik műsör.
Azt tudom, hogy születésnapra összejött a nagy család, gyerekek, unokák, dédunokák és akkor forgattak. Sajnos a nagymamám és a testvére sem emlékszik már, hogy honnan jöttek akkor és milyen műsor volt, pedig emlékszem, egyszer valahogy visszatudtuk nézni a forgatás után nem sokkal.
A háborús emlékekről, élményekről szólt, a dédipapám mesélt benne, illetve a dédimamám is elmondta számára ez milyen élmény volt itthonról. Lassan 10 éve, hogy a dédipapám nincs közöttünk, illetve 4 évvel később a dédimamám is elhagyott minket. Nagyon szeretném megtalálni ezt a felvételt, jó lenne újra látni őket, ahogy beszéltek, ahogy mozogtak, illetve immáron felnőtt fejjel meghallgatni a történeteiket. 13 év telt el minimum a forgatás óta, így ötletem sincs hogyan induljak el.
Nem nagy csatorna volt, olyasmi rémlik. Nem tud valaki olyan műsorokat esetleg, amik anno háborús történetekkel foglalkoztak?

6

Szerintetek csörgedezik bennem roma vér?

Hajam és szemem színe barna, bőröm szine fehér. Mégis a romákhoz vonzódom mitől lehet ez? (Csak normális válaszokat kérek!)

26

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!