Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék megismerjem a (1 db)

Mit tehetnék hogy megismerjem a férjem igazi szüleit? Hol kezdjek a felkutatásukba?

Õ nem akkar hallani a szüleir?l,de én azért szeretném megismerni öket,Férjemmet 6hónaposan elveték az anyátol mert nem gondozta kellöen(napokra otthol hagyta egyedül a lakásba egyszer 3 illetve 6hónaposan) (8hónapos a kisfiunk szeretném nekik bemutatni)sose keresték a férjem,ö nevelö szülökhoz lett kihelyezve a hugával együtt öt születésekor elveték töle..hol tudok utána járni a kilétüknek?(Anya neve:Orsós Katalin,Apja:Laki József és elvileg Szekszárdon laknak/laktak)ha netán ismeri öket valaki akkor szolna?

Legjobb válasz: a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.

a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.
el kell felejteni, ezek a te érzéseid, te várod el te akaratod..mutatsd be a saját rokonságaidnak a gyermeked!! egyfajta bizonyitási vágy van benned tudatalatt... te mit szólnál hozzá forditott esetben mikor a párod erõsködne olyan dologban amirõl te hallani sem akarsz, hogy éreznéd magad, légyszives gondolkodj el ezen.. ha szereted nem teszel az akarata ellen, biztosan nem azért mond nemet, mert az ellenkezõjét gondolja, mélyen sérült érzelmileg és ezt te mint laikus nem tudod azzal megoldani, hogy "megmentõt játszol".. ehhez szakember segitsége kellene, hogy a párodban helyre tegye a régmúltat. koncentrálj arra, hogy a párod és te mindenben a gyermeked mellett legyetek ahogyan a régmúltban mint gyermekek nem kaptátok meg az ami járt... kellemes karácsonyt!
A férjed tud utánajárni az illetékes gyámhivatalnál ami elhozta a szüleitõl. Ott megkapja a szülei adatait, amik alapján el lehet kezdeni keresgélni. ( Van ilyen lakossági nyilvántartás az önkormányzatoknál, vagy mifene. ) Te elméletileg nem tudsz utánajárni a hivatalokban. Szerintem elsõ körben semmiképp ne vigyétek a csemetét, mert elég kellemetlen helyzetekbe is kerülhettek. ( Gondolj bele, ott állsz egy romos ház elõtt amiben tizen laknak és elõjön Orsós Katalin, aki mélyen alkoholista és erõsen leromlott. Majd mondjuk pénzt kér. Ez is benne van a pakliban vastagon. )
szerintem beszéld meg a férjeddel. ez neki biztos fáj, a szülei elhagyták biztos nem szép emlékként gondol rájuk lehet h csak fájdalmat okoznál neki és a peforrt sebeket ujra feltépnéd
Miért nem vagy tekintettel a férjed érzéseire??????
miért szeretnéd felbolygatni?? Jó perszea te döntésed, és ha párod is tud róla, akkor keresd. De vigyázz, nehogy neki okozz fájdalmat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan viszonyulnátok a továbbiakban?

Van egy bátyám, aki 36 éves. A legjobb barátnőmet már lassan 12 éve ismerem. Végül is együtt nőttünk fel, 25 évesek vagyunk.
A testvérem 21 évesen kiköltözött külföldre és ott végezte el a tanulmányait. Nem rég hazaköltözött. Egészen pontosan az esküvőm előtt pár héttel.

A barátnőmmel az esküvőmön találkoztak elsőként. Amikor látogatóba jött haza a testvérem, akkor valahogy sosem hozta úgy a sors, hogy találkozzanak.
Fényképről persze látták egymást és sokat hallottak egymásról.
A bátyámmal rendszeresen tartottam a kapcsolatot.

Szóval, lassan egy éve itthon van és a napokban úgy hozta a sors, hogy összegabalyodtak.
Nagyon jól érzik magukat együtt és teljesen egy hullámon vannak. Örülök nekik nagyon, de valahogy nekem (még) olyan fura ez az egész!

Persze felnőttek, eltudják dönteni, hogy mi jó nekik. Nem is szeretnék beleszólni a dolgukba.
Csak egyszerűen nem tudok ehhez hogyan viszonyulni.. zavarban vagyok, ha erről, róluk van szó!

Hétvégén családi gyűlés lesz nálunk. Mindenki jön a rokonságból és persze a bátyám és a legjobb barátnőm is! Akkor lesz a nagy bejelentés! :)
Mert hogy rajtam kívül senki sem tud róluk!

Tudom, hogy mindenki engem fog kérdezgetni, hogy mióta, stb.. Nem tudom, hogy mit mondjak. Igazából mit mondhatnék?!

Na meg .. fura, hogy lett egy 3 nappal idősebb "nővérem", aki egyébként tojáshéjas korunk óta a legjobb barátnőm! :)))

4

Mit tehetünk, hogy ne adoptáljuk a hibás szülői nevelési mintákat?

pl. ha gyerekkorodban veréssel fenyítettek akkor Te neverd a gyereked (de ez csak egy példa volt.. általánosságban véve kérdeztem)

10

A Petronella és a Petro név tényleg a petrónius nemzetségből származik?

1

Milyen eredetű a Bana és a Bontovics vezetéknév?

3

Milyen lanynev illik a Paszka vezeteknevhez?

21

Honnan ered a Bányász név?

5

Régi és új felfogás az együttmaradás okozatai?

Manapság azt mondják, hogy túl könnyen és hamar, megoldás nélkül, csak elvállnak a párok egymástól, azaz meg sem próbálják megmenteni a kapcsolatukat. Én ezen gondolkodom mióta, és egy példa jutott az eszembe. Főleg régi időkben felnövő emberek mondják ezeket, és szerintem hiába verik a mellüket. Sok rossz házassságot láttam kivülről, iszákos férj, bár dolgozik, de minden nap részegen megy haza, az asszony veszekszik, egy idő után beleszokik, és így élt le több évtizedet. Ezt jónak találja. De biztos az? A gyerekek végignézték a veszekedéseket, stb, ezek mind negatívan csapódtak le, de amire büszke a szülő, hogy jóban rosszban, mégsem hagyta el a párját mint "manapság" Ti mit szóltok? Szerintem inkább ez mint a régi megalkuvó példa inkább.

13

Számotokra mi, vagy mit jelent az élet?

Csak rövid mondatokat várok egy-egy kreatív, sokatmondó jelzővel.
Pl.: Az élet egy...
Az élet során ... és ... van / történik

24

Mit tegyek hogy anya engedékenyebb legyen?

A családban született egy kisbaba és én imádom a gyerekeket ha lehetne minden nap kisgyerekekkel lennék. Minden héten 1x (hétvégén) elmegyek megnézni a kicsit de anya soha nem szereti hogyha megyek nem csak oda hanem akárhova ha megyek 1 napig győzködnöm kell hogy had menjek már, pedig nem vagyok se lógós se rossz tanuló és nem hazudok neki soha semmit na meg kicsi se vagyok már (17/L) és mindig megmondja hogy hányra kell hazaérnem mondjuk ez annyira nem zavar csak hogy sehova nem enged. Akár mikor meg akarom vele beszélni ezt a dolgot hogy legyen kicsit engedékenyebb soha nem engedi mert a végén vita lesz belőle és inkább ráhagyom mert nem akarok vele beszélgetni. Amikor nagy nehezen elenged valahova akkor mindig rossz kedvel megyek el mert tudom hogy anya nem szívesen engedett el. mit tehetnék ellene hogy anya engedékenyebb legyen?? Ha kicsi vagy zűrös gyerek lennék megérteném de így? HELP!!

1

Miért gyűlölöm ennyire?

Már ha a sógornőmre gondolok már elkap az ideg.
Még mikor ott laktunk anyósoméknál,én akkor szültem meg a lányomat.Állandóan beszólogatott,nagyobb rendűnek gondolta magát mert ők jobban állnak anyagilag.Mikor első nap megismertem már sejtettem hogy nem fogunk jól kijönni.
Féltékeny hogy nekünk lányunk lett,nekik meg nem sikerült.
Két gyerek anyja de egy igazi nagyszájú nagyképű nő.
Egyszerűen ha már eszembe jut akkor már minden bajom van.Most terhes a harmadikkal,állítólag lány lesz.
Nekem meg szúrja a szememet egy kicsit.Nem tudom miért utálom ennyire.Hátha ti kivülállóként jobban látjátok.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!