Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék megismerjem a (1 db)

Mit tehetnék hogy megismerjem a férjem igazi szüleit? Hol kezdjek a felkutatásukba?

Õ nem akkar hallani a szüleir?l,de én azért szeretném megismerni öket,Férjemmet 6hónaposan elveték az anyátol mert nem gondozta kellöen(napokra otthol hagyta egyedül a lakásba egyszer 3 illetve 6hónaposan) (8hónapos a kisfiunk szeretném nekik bemutatni)sose keresték a férjem,ö nevelö szülökhoz lett kihelyezve a hugával együtt öt születésekor elveték töle..hol tudok utána járni a kilétüknek?(Anya neve:Orsós Katalin,Apja:Laki József és elvileg Szekszárdon laknak/laktak)ha netán ismeri öket valaki akkor szolna?

Legjobb válasz: a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.

a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.
el kell felejteni, ezek a te érzéseid, te várod el te akaratod..mutatsd be a saját rokonságaidnak a gyermeked!! egyfajta bizonyitási vágy van benned tudatalatt... te mit szólnál hozzá forditott esetben mikor a párod erõsködne olyan dologban amirõl te hallani sem akarsz, hogy éreznéd magad, légyszives gondolkodj el ezen.. ha szereted nem teszel az akarata ellen, biztosan nem azért mond nemet, mert az ellenkezõjét gondolja, mélyen sérült érzelmileg és ezt te mint laikus nem tudod azzal megoldani, hogy "megmentõt játszol".. ehhez szakember segitsége kellene, hogy a párodban helyre tegye a régmúltat. koncentrálj arra, hogy a párod és te mindenben a gyermeked mellett legyetek ahogyan a régmúltban mint gyermekek nem kaptátok meg az ami járt... kellemes karácsonyt!
A férjed tud utánajárni az illetékes gyámhivatalnál ami elhozta a szüleitõl. Ott megkapja a szülei adatait, amik alapján el lehet kezdeni keresgélni. ( Van ilyen lakossági nyilvántartás az önkormányzatoknál, vagy mifene. ) Te elméletileg nem tudsz utánajárni a hivatalokban. Szerintem elsõ körben semmiképp ne vigyétek a csemetét, mert elég kellemetlen helyzetekbe is kerülhettek. ( Gondolj bele, ott állsz egy romos ház elõtt amiben tizen laknak és elõjön Orsós Katalin, aki mélyen alkoholista és erõsen leromlott. Majd mondjuk pénzt kér. Ez is benne van a pakliban vastagon. )
szerintem beszéld meg a férjeddel. ez neki biztos fáj, a szülei elhagyták biztos nem szép emlékként gondol rájuk lehet h csak fájdalmat okoznál neki és a peforrt sebeket ujra feltépnéd
Miért nem vagy tekintettel a férjed érzéseire??????
miért szeretnéd felbolygatni?? Jó perszea te döntésed, és ha párod is tud róla, akkor keresd. De vigyázz, nehogy neki okozz fájdalmat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek gáz ha egy fiúban feltámad a gondolat hogy mi lesz vele a szülei nélkül, erre pedig könnybe fakad a szeme?

18

Mit csináltok ha anyukátok nem veszi fel a telefont?

Fél kettőkor ment el itthonról a biciklivel 7 percnyire lévő munkahelyére, azt mondta hogy egy óra múlva itthon lesz. Most fél négy van és már 6x hívtam nem veszi fel a telefont.
Ideges vagyok, mert bringával ment, ráadásul itt meg tűzoltók meg rendőrök vannak előttünk.
Nagyon úgy vagyok vele, hogy ha 4-ig nem ér haza, akkor utána megyek, de hülyét sem akarok csinálni magamból. Mi legyen???

9

Hol és mennyiért lehet genetikai tesztet csináltatni? Érdekelne, hogy valóban magyar vagyok e, ha nem, milyen más nemzetiség van bennem.

Leginkább Budapesten érdekelne , ha tudtok árat , azt is írjátok kérlek ! Ez a genetikai teszt meddig megy vissza ? Tehát mondjuk az 1500-as években vagy korábban élt őseim nemzetiségét is ki tudja mutatni ?

5

A Pigler név milyen eredetű?

6

Mit szólnátok ahhoz, ha a 36 éves fiatok egy 20 éves leányba lenne szerelmes?

Pár hónapja vannak együtt.

26

Amikor a család mérgezi az embert?

Ez nem is igazán kérdés, csak kijelentés. Én azt elhiszem, hogy kényelmetlen, rossz, önérzetsértő a szülőknek szembenézni, hogy ők is hibázhatnak. Ajánlom sok ember figyelmébe, susan howard Mérgező szülők című könyvét. Sok mindent leír, vannak szélsőséges példák is mint pl megerőszakolt gyerekek példái, de nagyon sok hétköznapi példa. Nem indok az, amikor ki vagy készítve anyu, apu álltal, hogy " azért vagyok veled kemény, mert az élet is az" ez sok esetben butaság. Saját frusztráltsága, vagy szintén nem megfelelő gyerekkor következményei ezek. Olvastátok már a könyvet? Az ilyen gyerekek ezt úgy élik meg, és később is ha nincs bennük feldolgozva saját magukat hibáztatják tudat alatt, illetve tudatosan, minden baj miatt, még azért is, ha indokolatlanul kaptak verést, vagy ha baj volt a családba, magukra vették. Nagyon érdekes az egész, és nem belebeszélső hüleség, ezek mind igazak.

17

Ha a férjemnek két keresztneve van, muszáj mindkettőt felvennem?

Pl. Kovács Imre István neje lehet hivatalosan is Kovács Imréné?

16

Milyen nemzetiségű lehet a KLEMBUCZ név? Honnan származhatunk?

7

Anyunak az unokatesójának a gyereke nekem kicsoda?

4

A bátyám feleségének az anyja az ki nekem?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!