Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék megismerjem (1 db)

Mit tehetnék hogy megismerjem a férjem igazi szüleit? Hol kezdjek a felkutatásukba?

Õ nem akkar hallani a szüleir?l,de én azért szeretném megismerni öket,Férjemmet 6hónaposan elveték az anyátol mert nem gondozta kellöen(napokra otthol hagyta egyedül a lakásba egyszer 3 illetve 6hónaposan) (8hónapos a kisfiunk szeretném nekik bemutatni)sose keresték a férjem,ö nevelö szülökhoz lett kihelyezve a hugával együtt öt születésekor elveték töle..hol tudok utána járni a kilétüknek?(Anya neve:Orsós Katalin,Apja:Laki József és elvileg Szekszárdon laknak/laktak)ha netán ismeri öket valaki akkor szolna?

Legjobb válasz: a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.

a nevelõszülõket nem tudod bemutatni mit nagyszülõket? nem biztos hogy megéri feltépni a régi sebeket.
el kell felejteni, ezek a te érzéseid, te várod el te akaratod..mutatsd be a saját rokonságaidnak a gyermeked!! egyfajta bizonyitási vágy van benned tudatalatt... te mit szólnál hozzá forditott esetben mikor a párod erõsködne olyan dologban amirõl te hallani sem akarsz, hogy éreznéd magad, légyszives gondolkodj el ezen.. ha szereted nem teszel az akarata ellen, biztosan nem azért mond nemet, mert az ellenkezõjét gondolja, mélyen sérült érzelmileg és ezt te mint laikus nem tudod azzal megoldani, hogy "megmentõt játszol".. ehhez szakember segitsége kellene, hogy a párodban helyre tegye a régmúltat. koncentrálj arra, hogy a párod és te mindenben a gyermeked mellett legyetek ahogyan a régmúltban mint gyermekek nem kaptátok meg az ami járt... kellemes karácsonyt!
A férjed tud utánajárni az illetékes gyámhivatalnál ami elhozta a szüleitõl. Ott megkapja a szülei adatait, amik alapján el lehet kezdeni keresgélni. ( Van ilyen lakossági nyilvántartás az önkormányzatoknál, vagy mifene. ) Te elméletileg nem tudsz utánajárni a hivatalokban. Szerintem elsõ körben semmiképp ne vigyétek a csemetét, mert elég kellemetlen helyzetekbe is kerülhettek. ( Gondolj bele, ott állsz egy romos ház elõtt amiben tizen laknak és elõjön Orsós Katalin, aki mélyen alkoholista és erõsen leromlott. Majd mondjuk pénzt kér. Ez is benne van a pakliban vastagon. )
szerintem beszéld meg a férjeddel. ez neki biztos fáj, a szülei elhagyták biztos nem szép emlékként gondol rájuk lehet h csak fájdalmat okoznál neki és a peforrt sebeket ujra feltépnéd
Miért nem vagy tekintettel a férjed érzéseire??????
miért szeretnéd felbolygatni?? Jó perszea te döntésed, és ha párod is tud róla, akkor keresd. De vigyázz, nehogy neki okozz fájdalmat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit szóltok a Zoé vezetéknévhez?

14

Ti kimennétek a helyembe külföldre dolgozni?

Tudni kell, hogy én GYED-en vagyok itthon jelenleg a 15 hónapos lányommal. A párom tanár, de mint tudjuk .. lótúrót se fizetik meg.

6

Tehetek a lányért valamit?

Egy ötszintes panelházban lakunk a párommal és a fiammal. Már vagy 2-3 hete halljuk, hogy a fölöttünk lakó szomszédok (egy elvált, negyvenes anya és a 15 éves lánya) napi egyszer minimum veszekednek. De nagyon.

15

Valaki megmondaná nekem, hogy a Petró milyen nemzetiségű név?

5

Más családban mi a szokás ilyen esetben? Milyen esetben illő szívességet várni a családtagodtól?

Pl.: fest?, mázoló tapétázó a nagypapa. Otthon van, nyugdíjas. Egészsége jó. Lányáék (három unokájával) szorult anyagi helyzetben vannak. Költözniük kell, lakást kell felújítani, ahova mennek. Mennyire természetes az, hogy nagypapa kifest? Ezért cserébe mit illik adni és elvárni?

8

Hogyan jelölik a nevelőszülőt?

jelölik egyáltalán a családfán?

2

Mit tegyek? Anyukám teljesen igazságtalan.

na szóval anyukárol lenne szó

10

Az unokatestvérem kisfia pontosan kicsoda nekem?

Mármint, hogy mi a pontos megnevezée ennek a rokoni kapcsolatnak?

4

Mi volt a legcikibb dolog ami történt veletek amikor a párotok családjánál voltatok?

8

Hogyan akadályozhatom meg, hogy hozzánk költözzenek?

Sógoromék válnak, hitelüket nem tudják fizetni, ezért hagyják, hogy a bank vigye a házat. Azt találták ki, párommal együtt, hogy ide költöznek hozzánk. Biztos, hogy nem fogom engedni, már csak azért sem, mert párom volt az aki mindig azt hangoztatta, hogy hozzánk biztos nem költözik soha senki. Van egy különálló lakrész, egy kis melléképület a telkünkön, ?k kitalálták, hogy majd ?k odaköltöznek. Sógorn?m meg a gyerek. Mondtam a páromnak, hogy ez kizárt dolog, erre ? meg azt mondta, hogy nem én fogom eldönteni, ezen kicsit kiakadtam. Nem értem miért nem a szüleikhez mennek, ott a ház is nagyobb, ráadásul ez az épület nálunk le van pukkanva, mi szerszámok tárolására használjuk, azt gondolják, hogy mi majd azért újítsuk fel, hogy nekik legyen hol lakniuk. Itt nálunk még munkalehet?ség sincs.

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!