Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék leghatékonyabban a (2 db)

Mit tehetnék a leghatékonyabban a hisztamin túltermelés ellen? Milyen szert használjak?

Iszonyatosan szenvedek az allergiától, már a calcium sem segít!

Legjobb válasz: Allergiológia,ott megfelelõ gyszert írnak fel.Ne szenvedj, lehet többfélét kell használnod,pl. orrspray,szemcsepp gyszer,vagy komolyabb puffok,én csak így hívom õket.Mindenképp orvossal beszéld meg, de elõtte körzeti beutaló.

Allergiológia, ott megfelelõ gyszert írnak fel.Ne szenvedj, lehet többfélét kell használnod, pl. orrspray, szemcsepp gyszer, vagy komolyabb puffok, én csak így hívom õket.Mindenképp orvossal beszéld meg, de elõtte körzeti beutaló.
c vitamin, nagy mennyiségben, hisztamin megkötõ hatású, valamin immunrendzser erõsítés!!!
azt olvastam, hogy a roiboos tea is segít.

Penészes a falunk! Mit tehetek? Hogy lehet a leghatékonyabban eltüntetni?

Most volt felújítva... a pelenkázó mögött vettem észre.. Kérlek segítsetek, mert pici 2hós babám van. Ugye nem ártalmas az egészségre?

Legjobb válasz: Sajnos káros, a spórák a levegõben terjednek. Nálunk is van ilyen idõnként, nálunk ez vált be: 1. Lehet kapni üzletben SziSi (vagy valami ilyesmi) nevû szert, amit a fertõzött területre kell kifújni. 2. Egyszerûbb és jóval olcsóbb: veszel egy liter hypot, szórófejes palackba ("viráglocsoló") töltöd, ezzel befújod a penészes részt. Mindkét megoldásnál készülj fel, hogy legalább egy fél napig érdemes utána szellõztetni, mert elég erõs szaga van. Ez után is megjelenhet még a penész, kb. fél-1 év múlva, de ez a megoldás nem drága és aránylag hosszú távon segít. Persze a végleges megoldás nem ez, de errõl inkább mást kérdezz. Üdv!

Sajnos káros, a spórák a levegõben terjednek. Nálunk is van ilyen idõnként, nálunk ez vált be: 1. Lehet kapni üzletben SziSi (vagy valami ilyesmi) nevû szert, amit a fertõzött területre kell kifújni. 2. Egyszerûbb és jóval olcsóbb: veszel egy liter hypot, szórófejes palackba ("viráglocsoló") töltöd, ezzel befújod a penészes részt. Mindkét megoldásnál készülj fel, hogy legalább egy fél napig érdemes utána szellõztetni, mert elég erõs szaga van. Ez után is megjelenhet még a penész, kb. fél-1 év múlva, de ez a megoldás nem drága és aránylag hosszú távon segít. Persze a végleges megoldás nem ez, de errõl inkább mást kérdezz. Üdv!
Lehet kapni, festék boltban vagy mi például az OBI-ban vettük, zöld fulyókás kupában az van ráirva penészõlõ.A legdurvábbra is hatékony volt.Kb 2000ft volt.Sajnos ez sokunknál probléma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!