Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék hogy összeköltözzön velem (1 db)

Mit tehetnék még, hogy összeköltözzön velem?

Évek óta járok valakivel akit nagyon szeretek szívb?l igazán.Nagyon szeretnék vele élni de ha szóba hozom a dolgot akkor olyan mintha pánikba esne.Nem tudunk egymás nélkül meglenni.Volt,hogy nem voltunk együtt -e miatt és ? is keresett és velem akart lenni ragaszkodik hozzám.Mégis ha össze szeretnék költözni mindig van kifogás.Mit tegyek???

Legjobb válasz: Nem érzi,h itt az ideje. Amikor én megismertem a Kedvesemet tudtam,h õ az,és vele akarom leélni az életemet.De ez nem mindenkinél ennyire egyértelmû,sajnos.Nem írtad,h hány évesek vagytok.Azért az is meghatározó,meg,h milyen indokkal bújik ki. Nálunk is lassan ment a dolog.(Eléggé áldatlan lakáshelyzetünk volt.)Hagytam,h a páromban is megérjen az elhatározás.Mikor õ is úgy érezte,h itt az ideje,akkor õ hozta fel.Közvetlen baráti körömben egy pár szintén így van.A lány szeretett volna már az elején összebútorozni,de a fiú hallani sem akart róla.Eltelt egy fél év és a srác állt elõ vele,h milyen jó lenne. Csak azt tudom tanácsolni,h várj még.Nem akarásnak nyögés a vége!

Nem érzi, h itt az ideje. Amikor én megismertem a Kedvesemet tudtam, h õ az, és vele akarom leélni az életemet.De ez nem mindenkinél ennyire egyértelmû, sajnos.Nem írtad, h hány évesek vagytok.Azért az is meghatározó, meg, h milyen indokkal bújik ki. Nálunk is lassan ment a dolog.(Eléggé áldatlan lakáshelyzetünk volt.)Hagytam, h a páromban is megérjen az elhatározás.Mikor õ is úgy érezte, h itt az ideje, akkor õ hozta fel.Közvetlen baráti körömben egy pár szintén így van.A lány szeretett volna már az elején összebútorozni, de a fiú hallani sem akart róla.Eltelt egy fél év és a srác állt elõ vele, h milyen jó lenne. Csak azt tudom tanácsolni, h várj még.Nem akarásnak nyögés a vége!
csak gondolj a forditott helyzetre, ha téged is kényszeritenek valamire amit nem akarsz még, hogy érzed magad? mit tanit neked ez a helyzet, figyelj milyen érzéseket kelt benned a helyzet- türelmetlen vagy mire tanit? TÜRELEMRE sok szerencsét!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A barátom megkérte a kezem, amit egy kicsit korainak tartok ezért időt kértem tőle átgondolni a választ. Szerintetek túl korai 20 évesen férjhez menni?

9

Jól érzem én hogy röpke évek alatt, ennyire leadták az emberek hogy nem akarnak házasságot kötni, és inkább ku. ak össze vissza, minthogy megállapodnának, és ez kicsit nem morbid nektek?

13

Férfi főnök vonzódhat a fiatal beosztottjához? És tanár a diákhoz (egyetemen)?

Ilyen gondolatok teljesen normálisak a férfiak részéről,vagy ezek a teljesen tabu kategóriába esnek?

4

Lányok, ha a párotoknak egy más lány mondaná, hogy 'szeretlek'hogyan reagálnátok?

És milyen reakciót várnátok el a párotoktól?
Pl valami jó hírrel szolgált a párod, erre a másik lány(akivel nem is barátok) azt mondja:'úúgy szeretlek!!'
Én meg mellette álltam, annyira rosszul esett:/

4

Lányok, miért jön be nektek, ha valaki ostoba, tanulatlan bunkó, nagyon alacsony, és állandóan sajnáltatja magát? Elsősorban 20 alattiak válaszát várom.

Most kezdtem a gimit, és egyre több ilyen kis gyökér ismerősöm van.

12

Áá megőrülök! Kell nekem egy barát! (? )

Eddig egyeltalán nem voltam rágörcsölve a dologra, most sem vagyok igazán, tudom, hogy sok időm van még de annyira szeretném már átélni azt a tipikus tiniszerelmet. Meg nagyon hiányzik, hogy legyen valaki aki csak engem szeret. Mit tanácsoltok? Hogy ismerkedjek, suli kilőve, ott mindenkit túl jól ismerek.

21

Nem tudok szakítani a barátnőmmel. Ha megteszem előbb-utóbb újra össze jövünk, nem kellenek hetek. Mit tegyek? 23f

3

Szerintetek igazat mond? A párom ma olyan smst küldött nem tudja mikor jönn haza mert megbeszélés lesz a melóhelyén zárás után. A köv smsbe, már csapat építés az utolsó smsbe, , meg olyan buli amin midenkinek magáról kell mesélni.

A melót a volt barátnője intézte neki.Lehet újra kavarnak vagy csak túl reagálom?

14

Mi szerintetek a legromantikusabb hely, ahol történhet az első csók?

Valószínűleg holnap lesz, mert utalt rá, és én döntöm el, hogy hová menjünk randizni.. Én valami különlegesre, és romantikusra gondoltam.. De egyszerűen nincs ötletem.. Szerintetek?:)
14/L

10

Mit tegyek, bízik egyáltalán bennem a barátom?

van egy csodálatos barátom, már több mint 1éve és nagyon szeretem de valahogy szokót hiányozni szórakozás, h többet lennék barátaimmal de amikor fel hozom neki akkor mindig felhúzza magát el kezd veszekedni velem..
De valamikor úgy érzem nagyon mindig elhúzna magához engem többiektől és én pont társaság kedvelő vagyok és nagyon szarul esik valamikor ha szeretnék bár szót is beszélgetni velük..
volt már olyan példa is h egyik jó barátom azt mondta, h nem akarja el mondani mert barátom úgy is besértődik ha el kezdünk beszélgetni négyszemközt.
de én mindig megengedem h el menyjen haverjához meg nyugodtan el mehet iszogatni barátaival mert én bízok benne..

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!