Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék hogy összeköltözzön (1 db)

Mit tehetnék még, hogy összeköltözzön velem?

Évek óta járok valakivel akit nagyon szeretek szívb?l igazán.Nagyon szeretnék vele élni de ha szóba hozom a dolgot akkor olyan mintha pánikba esne.Nem tudunk egymás nélkül meglenni.Volt,hogy nem voltunk együtt -e miatt és ? is keresett és velem akart lenni ragaszkodik hozzám.Mégis ha össze szeretnék költözni mindig van kifogás.Mit tegyek???

Legjobb válasz: Nem érzi,h itt az ideje. Amikor én megismertem a Kedvesemet tudtam,h õ az,és vele akarom leélni az életemet.De ez nem mindenkinél ennyire egyértelmû,sajnos.Nem írtad,h hány évesek vagytok.Azért az is meghatározó,meg,h milyen indokkal bújik ki. Nálunk is lassan ment a dolog.(Eléggé áldatlan lakáshelyzetünk volt.)Hagytam,h a páromban is megérjen az elhatározás.Mikor õ is úgy érezte,h itt az ideje,akkor õ hozta fel.Közvetlen baráti körömben egy pár szintén így van.A lány szeretett volna már az elején összebútorozni,de a fiú hallani sem akart róla.Eltelt egy fél év és a srác állt elõ vele,h milyen jó lenne. Csak azt tudom tanácsolni,h várj még.Nem akarásnak nyögés a vége!

Nem érzi, h itt az ideje. Amikor én megismertem a Kedvesemet tudtam, h õ az, és vele akarom leélni az életemet.De ez nem mindenkinél ennyire egyértelmû, sajnos.Nem írtad, h hány évesek vagytok.Azért az is meghatározó, meg, h milyen indokkal bújik ki. Nálunk is lassan ment a dolog.(Eléggé áldatlan lakáshelyzetünk volt.)Hagytam, h a páromban is megérjen az elhatározás.Mikor õ is úgy érezte, h itt az ideje, akkor õ hozta fel.Közvetlen baráti körömben egy pár szintén így van.A lány szeretett volna már az elején összebútorozni, de a fiú hallani sem akart róla.Eltelt egy fél év és a srác állt elõ vele, h milyen jó lenne. Csak azt tudom tanácsolni, h várj még.Nem akarásnak nyögés a vége!
csak gondolj a forditott helyzetre, ha téged is kényszeritenek valamire amit nem akarsz még, hogy érzed magad? mit tanit neked ez a helyzet, figyelj milyen érzéseket kelt benned a helyzet- türelmetlen vagy mire tanit? TÜRELEMRE sok szerencsét!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Így valaki lehet szerelmes?

Ha interneten keresztül beszélgettek és képet lát rólad? Nekem 2 ember szerelmet vallott és csak képekről látott engem és csak beszélgettünk. Így szerelembe lehet esni? :O

5

Nálatok ki irányít a szexben?

Nálunk a párom, és szerinte ez a normális. Ennyire patriarchális lenne a világ?

9

Lányok, ti mennyire vagytok érzékenyek a párkapcsolat rezdüléseire? Mikor sírtok, ha egyáltalán sírtok a párkapcsolatban?

Mi kell, hogy történjék ahhoz, hogy elsírjátok magatokat? Ezt pozitív, negatív értelemben is értem.

Kort fémjelezni!

8

Hogyan szerezhetném vissza a barátom bizalmát?

a barátommal nagyon össze vesztünk és a hívás listámon az exemnek a neve is szerepelt nem találkoztunk és nem is beszéltünk csak meg csörgettem és azt mondta hogy megcsaltam nem igazán bízik bennem viszont szeretem de hogyan tudnám vissza szerezni igazán a bizalmát? nomrális válaszokat

3

Veszprém megyei lányok, kijönne velem szallagavatomra és a ballagásomra?

irjatok üzenetet. 19/F vagyok

3

Miért van az, hogy egyszer már nagyon vágyom egy párkapcsolatra, máskor meg inkább úgy van, hogy azt érzem mellettem senki nem lenne boldog, és akkor inkább jobb nekem egyedül?

6

Miért van az, hogy a lányok csak "lelki társként" tekintenek rám?

Sziasztok. Az a bajom, hogy elég sok lányt ismerek, és néhányan közülük be is jönnek nekem. Nagyon jófejnek tartanak, jobbnak mint több másik srácot, meg sokak szerint nem is nézek ki rosszul, csak egy kicsit vékony vagyok. Nem tudom hogy miért, de mindegyik lánnyal csak ilyen "baráti" szinten vagyok, a lelki társuknak tekintenek többen, mindent megbeszélnek velem meg minden, de nem tudnak rám mint "pasi" tekinteni. Miért van ez? Miben változzak?
(16/f)

7

Honnan számítjátok egy kapcsolat kezdetét: első csók, találkozás, szex, randi vagy valami más?

2

Férfiak, fiúk! Ti sokat gondoltak azon exetekre, akivel nagyon jól éreztétek magatok minden téren?

Ha volt egy lány, akivel nagyjából minden tökéletes volt, és ezt ti magatok is elismeritek, de valami miatt egyikőtök feladta a kapcsolatot, eszetekbe jutna? Még akkor is, ha van barátnőtök? És elképzelhető szerintetek, hogy valaki a mostani mellől visszavágyjon egy ilyen volt kapcsolathoz? Köszönöm a válaszokat előre is!:)

3

Gáz az ha most akarom kiélni magam?

18 éves vagyok,nem érdekelnek a fiúk inkább hanyagolom őket a sok csalódás miatt,inkább a jövőmmel foglalkozok,tanulok,és eljárok bulizni..

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!