Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék hogy összeköltözzön (1 db)

Mit tehetnék még, hogy összeköltözzön velem?

Évek óta járok valakivel akit nagyon szeretek szívb?l igazán.Nagyon szeretnék vele élni de ha szóba hozom a dolgot akkor olyan mintha pánikba esne.Nem tudunk egymás nélkül meglenni.Volt,hogy nem voltunk együtt -e miatt és ? is keresett és velem akart lenni ragaszkodik hozzám.Mégis ha össze szeretnék költözni mindig van kifogás.Mit tegyek???

Legjobb válasz: Nem érzi,h itt az ideje. Amikor én megismertem a Kedvesemet tudtam,h õ az,és vele akarom leélni az életemet.De ez nem mindenkinél ennyire egyértelmû,sajnos.Nem írtad,h hány évesek vagytok.Azért az is meghatározó,meg,h milyen indokkal bújik ki. Nálunk is lassan ment a dolog.(Eléggé áldatlan lakáshelyzetünk volt.)Hagytam,h a páromban is megérjen az elhatározás.Mikor õ is úgy érezte,h itt az ideje,akkor õ hozta fel.Közvetlen baráti körömben egy pár szintén így van.A lány szeretett volna már az elején összebútorozni,de a fiú hallani sem akart róla.Eltelt egy fél év és a srác állt elõ vele,h milyen jó lenne. Csak azt tudom tanácsolni,h várj még.Nem akarásnak nyögés a vége!

Nem érzi, h itt az ideje. Amikor én megismertem a Kedvesemet tudtam, h õ az, és vele akarom leélni az életemet.De ez nem mindenkinél ennyire egyértelmû, sajnos.Nem írtad, h hány évesek vagytok.Azért az is meghatározó, meg, h milyen indokkal bújik ki. Nálunk is lassan ment a dolog.(Eléggé áldatlan lakáshelyzetünk volt.)Hagytam, h a páromban is megérjen az elhatározás.Mikor õ is úgy érezte, h itt az ideje, akkor õ hozta fel.Közvetlen baráti körömben egy pár szintén így van.A lány szeretett volna már az elején összebútorozni, de a fiú hallani sem akart róla.Eltelt egy fél év és a srác állt elõ vele, h milyen jó lenne. Csak azt tudom tanácsolni, h várj még.Nem akarásnak nyögés a vége!
csak gondolj a forditott helyzetre, ha téged is kényszeritenek valamire amit nem akarsz még, hogy érzed magad? mit tanit neked ez a helyzet, figyelj milyen érzéseket kelt benned a helyzet- türelmetlen vagy mire tanit? TÜRELEMRE sok szerencsét!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nők (elsősorban, de férfiak válaszai is érdekelnek)! Ti mit gondolnátok erről?

Párom a munkahelyén-elvileg a többi férfikollégával-abban fogadtak a nőkkel, hogy elmennek pilatesre. Nekem ez bűzlik egy kicsit, főleg, hogy az utóbbi napokban furán viselkedik. pl.: ne hívjam reggel, mert nincs kedvem bájcsevejre, tegnap este -állítólag a metró miatt-nem hallotta, hogy kb. 4-5 alkalommal csörgettem. Jelzem, nem hívom állandóan, de az, hogy rám nyomja a telefont, amikor beszélek, az túlzás...

8

Míg terhes voltam, a barátom lefeküdt kétszer 1-1 nővel. Jó revans ha én meg 2 férfival hármasban csinálom?

22

Miért ilyen szigoruak velem a fiúkkal kapcsolatosan? Lent.

17 éves vagyok de úgy viselkedik velem anyám apám mint egy 2 évessel azaz igazság hogy én több mint 2 évig "férjnél" voltam elvoltam kérve anyámtól apámtól ott laktam a fiúnál..(14 éves korom óta egészen mostanáig ...cigányok vagyunk..)
egy hónapja nem vagyunk együtt a gyerekkel túl erőltetett volt..és végül haza költöztem .de most úgy viselkednek velem mint egy 2 évessel ha fiúról van szó..nem is értem hát emberel laktam..
mért van ez hogy ilyenek?

2

Léteznek ilyen férfiak is? (lent)

Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.
Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...
De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:
- szeret
- akinek első vagyok az életében
- aki szívesen van velem
- aki lemond dolgokról miattam
- akinek fontos a én véleményem is
- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak
- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem
-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden
-harcol értem
- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem
- IGAZI TÁRS

19

Milyen ember az aki a barátját válassza, a nője helyet? Hogy lehet valaki ennyire befolyásolható?

9

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

7

Ma voltam venni 1 pólót és belenéztem a nagy tükörbe és láttam magamon a szerencsétlenség és a gyász fizikai, kézzelfogható tulajdonságait. (? )

hogy dobjam le magamról ezeket
f

20

Férfiak ti összejönnétek egy munkanélküli lánnyal akinek még barátai sincsenek? Vagy ha ezek kiderülnének abba is hagynátok az ismerkedést?

Mindkét dolog nagyrészt önhibán kivüli. A barátnői érettségi után eltűntek, megszakadt a kapcsolat, a többi barát elköltözött, nem maradt senkije. Munkát minden erejével keres, vannnak szakmái is, de nem veszik fel sehova ismerettség és tapasztalat nélküli pályakezdőként. Zavarna ez titeket ha amúgy tetszene a lány?

20

Ha "belefáradtam" egy kapcsolatba akkor érdemes folytatni és küzdeni érte vagy nem?

22

Szerintetek gáz ha 15/L, 3 hete vagyok együtt a barátommal, és lefekszek vele?

Nagyon szerelmesek vagyunk, amióta megláttuk egymást, szerelem első látásra, és nagyon nehéz türtőztetni magunkat.

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!