Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék hogy összeköltözzön (1 db)

Mit tehetnék még, hogy összeköltözzön velem?

Évek óta járok valakivel akit nagyon szeretek szívb?l igazán.Nagyon szeretnék vele élni de ha szóba hozom a dolgot akkor olyan mintha pánikba esne.Nem tudunk egymás nélkül meglenni.Volt,hogy nem voltunk együtt -e miatt és ? is keresett és velem akart lenni ragaszkodik hozzám.Mégis ha össze szeretnék költözni mindig van kifogás.Mit tegyek???

Legjobb válasz: Nem érzi,h itt az ideje. Amikor én megismertem a Kedvesemet tudtam,h õ az,és vele akarom leélni az életemet.De ez nem mindenkinél ennyire egyértelmû,sajnos.Nem írtad,h hány évesek vagytok.Azért az is meghatározó,meg,h milyen indokkal bújik ki. Nálunk is lassan ment a dolog.(Eléggé áldatlan lakáshelyzetünk volt.)Hagytam,h a páromban is megérjen az elhatározás.Mikor õ is úgy érezte,h itt az ideje,akkor õ hozta fel.Közvetlen baráti körömben egy pár szintén így van.A lány szeretett volna már az elején összebútorozni,de a fiú hallani sem akart róla.Eltelt egy fél év és a srác állt elõ vele,h milyen jó lenne. Csak azt tudom tanácsolni,h várj még.Nem akarásnak nyögés a vége!

Nem érzi, h itt az ideje. Amikor én megismertem a Kedvesemet tudtam, h õ az, és vele akarom leélni az életemet.De ez nem mindenkinél ennyire egyértelmû, sajnos.Nem írtad, h hány évesek vagytok.Azért az is meghatározó, meg, h milyen indokkal bújik ki. Nálunk is lassan ment a dolog.(Eléggé áldatlan lakáshelyzetünk volt.)Hagytam, h a páromban is megérjen az elhatározás.Mikor õ is úgy érezte, h itt az ideje, akkor õ hozta fel.Közvetlen baráti körömben egy pár szintén így van.A lány szeretett volna már az elején összebútorozni, de a fiú hallani sem akart róla.Eltelt egy fél év és a srác állt elõ vele, h milyen jó lenne. Csak azt tudom tanácsolni, h várj még.Nem akarásnak nyögés a vége!
csak gondolj a forditott helyzetre, ha téged is kényszeritenek valamire amit nem akarsz még, hogy érzed magad? mit tanit neked ez a helyzet, figyelj milyen érzéseket kelt benned a helyzet- türelmetlen vagy mire tanit? TÜRELEMRE sok szerencsét!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szakítsak vagy kezdjek új életet tiszta lappal?

Már 5 éve élek párkapcsolatban, 17 éves voltam, amikor összejöttünk, sok mindenen átment a kapcsolatunk ( volt, hogy megcsalt a párom és én is őt), de mégis együtt maradtunk, mert erős a kötelék közöttünk. Tudjuk, h túl fiatalon ismerkedtünk meg és, hogy lehet jobb lenne külön, hogy mindketten kiélhessük magunkat, de ő már azóta 26 éves és nem szeretne többet szórakozni, teljesen elkötelezte magát mellettem. Én viszont még egyetemre járok, és sok a hullámvölgy a kapcsolatunkban, van, hogy úgy érzem csak ő kell nekem, nincs szükségem semmi másra, nem kell a buli se, de máskor meg annyira ki akarok törni és vágyok az újra, az új helyzetekre... Többször is előfordult már, h megtetszett valaki más, valaki aki igazán megfogott, és sokszor elképzeltem milyen lenne vele...de nem lett belőle soha semmi, mert nem mertem a barátomat ott hagyni valaki másért. Már annyira elkönyveltem, h mi együtt vagyunk, együtt kell lennünk... El tudnám vele képzelni az életemet, de most is abban a szituban vagyok, h úgy lennék egy kicsit egyedül, azt csinálhatnék, amit akarnék, azzal akivel akarok, de akkor őt örökre elveszteném :/ Nem bírna ki a kapcsolatunk egy újabb ideiglenes szakítást... Meg nem is látom értelmét... Elmúlt a szerelem? Vagy csak szimplán ellaposodott a kapcsolat? És ha igen, akkor nem gáz ez ilyen fiatalon? Néha nem tudom elképzelni, h ez így menjen még évekig és aztán örökké... De a párom már így tervezi. Segítsetek! (22/L)

4

Viszony.hu-ról vélemény?

Bárkinek bármilyen jellegű kapcsolat összejött ott?

7

Hogyan keressek normális párkapcsolatot? 26 N

Annyit csalódtam már,pedig nincs sok elvárásom...Én csak egy szerető társat szeretnék akinek csak én vagyok a mindene...

8

Régi barát vagy új barát?

4 hónapja szakítottam a volt barátommal, mert kezdtem érezni egy másik fiú iránt is valamit. Vele másfél évig voltunk együtt. Nem akartam megbántani azzal, hogy megcsalom inkább szakítottam vele. Az előző barátommal a kapcsolatunk elején voltak problémáink. Nagyon sok féltékenykedés volt, de ezen kívül jól megvoltunk.Szakítás óta még mindig könyörög, hogy menjek vissza hozzá, nagyon szerelmes belém. Az új barátommal 3 hónapja járunk. Õ is nagyon szerelmes belém, mindent megtesz értem. Viszont a régi barátom szakítás óta még mindig hiányzik nekem. Megkértem már, hogy ne beszéljünk, de csak pár napig megy ez. Más lánnyal látnám megörülnék. Mit tegyek?
22/L

8

Van itt olyan, aki megcsalta már a barátját/barátnőjét, nem mondta el neki, nagyon megbánta és nem csinált soha többet ilyet és azóta együtt vannak ugyanúgy?

12

Fiúk/férfiak! Ti hogyan reagálnátok arra, ha a barátnőtök a tenyerén akarna hordozni titeket és meg is tenné?

Itt most konkrétan nem anyagiakra gondolok hanem pont arra, hogy szó szoros értelmében a barátnőtök összezsugorítana (úgy 15-20 centi alacsonyra).
Lehetségesnek tartanátok azt, hogy továbbra is normális ütemben, a megszokott módon (már amennyire meg lehet ezt szokni) folyjon tovább a kapcsolatotok?
Mindezek után is ugyanúgy szeretnétek azt a lányt még akkor is, ha nem tudna visszaváltoztatni? Mi erről a véleményetek?

Nőkre is vonatkozik a kérdés meg úgy minden nem nemű permutációra ami a kérdéssel kapcsolatban lehetséges.

7

Lányok, az nektek riasztó ha egy srácnak nincsen baráti köre?

18

Ha a lány szakított velem, viszont nem tiltottuk egymást közösségi oldalakon, akkor gáz, ha írok neki?

Folyton látom és alig bírom ki, hogy ne írjak... Megalázom magam, ha írok?

15

Mit tegyek? A sógornőm ok nélkül gyűlöl.

A barátommal 1 éve vagyunk együtt,minden jó köztünk,csak a sógornőm furán viselkedik velem,pedig semmi oka nincs rá...azt mondják,hogy ilyen a természete,de engem nagyon zavar,főleg a családi kajákon. HOlnap is lesz,de előre izgulok..Nem szól hozzám,kimegy a szobából,ha én is ott vagyok...annyira kellemetlen...végig gyomoridegem van ilyenkor...23éves lány

9

Ti miken szoktatok összeveszni a párotokkal?

Csak kíváncsiságból kérdezném.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!