Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék félénk vagyok (8 db)

Nagyon félénk vagyok, mit tehetnék?

15 éves lány vagyok. Az a gondom, hogy eléggé visszahúzódó vagyok. Bár ez engem nem zavarna, de úgy rossz ha mások ezt kihasználják. Ett?l még inkább rosszabbul érzem magam, mert attól félek, hogy pl. le ne égessem magam vagy ilyesmi. Tehetnék vmit ez ellen, vagy én ilyen vagyok és kész? :/

Legjobb válasz: én 21 éves fiú vagyok és én is félénk vagyok :( bizz magadban , szerezz barátokat

én 21 éves fiú vagyok és én is félénk vagyok :( bizz magadban , szerezz barátokat
ne féljetek. úgyse történik semmi. :)
hát tapasztalatszerzéssel megoldható ez a probléma ! na!!! ne csak ülj a gép elõtt! nyomás tapasztalatot szerezni a külvilágba :D és hajrá, hok sikert! én szorítok!
ne hagyd magad ki használni Az a Te hibád nem másé Az h félénk vagy hát légy mindig õszinte , vállald önmagad a véleményed ne akarj megfelelni és jó lesz : -)

Félénk vagyok és ha valaki kérdez valamit alig merek megszólalni. Persze ha van velem egy barátnőm az sokat segít és szinte ez észrevehetetlen és családi és baráti körbe nem vagyok ilyen. Mit tehetnék?

Én alapjáraton nem vagyok gyáva ez nem tudom miért van. De aki szembe jön velem és kérdez alig merek megmukkanni. Lécci segítsetek, hogy mit tegyek, hogy legyen önbizalmam. Köszi és lécci ezért ne fújjoljatok rám

Legjobb válasz: Intelligens emberek nem "fújjolnak" ilyesmire. Elõször is gondold végig,hogy mi lehet az oka annak,hogy iylen szégyenlõs vagy mások elõtt. Esetleg a kinézeteddel nem vagy megelédedve, nem tudom, ezt csak te érezheted. Ha abszolút nem tudod az okát, akkor beszélgess el egy pszichológussal, szerintem az segíthet.

Intelligens emberek nem "fújjolnak" ilyesmire. Elõször is gondold végig, hogy mi lehet az oka annak, hogy iylen szégyenlõs vagy mások elõtt. Esetleg a kinézeteddel nem vagy megelédedve, nem tudom, ezt csak te érezheted. Ha abszolút nem tudod az okát, akkor beszélgess el egy pszichológussal, szerintem az segíthet.
Én is ilyen vagyok :(
Én is ilyen voltam, változtatnod kell ezen. Képzelt azt mint a barátaiddal beszélsz. Nekem példáúl bevált. Család és barátok azok mások hisz azokat rég óta ismered és ott nyitottabbá válsz.

Megvan a vonzalom de nagyon félénk, és nem igazán "lépeget" persze már õ is kezdeményezett. Mit tehetnék hogy jobban felkeltsem azt hogy kezdeményezzen? Adjam a tudatára hogy nekem õ kell vagy csak finom lépésekben? És mik ezek a lépések?

Úgy érzem nekem kell most a talpamra állnom hogy legyen valami, de nem akarok a nyakára akaszkodni meg ilyesmik.

Legjobb válasz: de neki persze kellene tudnia fejbõl a lépéseket :d

de neki persze kellene tudnia fejbõl a lépéseket :d
Ha kezdeményezett, mi a gond? Tiéd a következõ lépés. Csak finoman, hogy meg ne ijedjen!
Én ha közeledek valakihez és nem viszonozza akkor úgy tekintem, hogy nem érdeklem, sõt, esetleg zavarom is. Akkor ott abbahagyom. Senkire nem fogok nyomulni. Gyûlölöm az egyoldalúságot egyébként is. Semmi értelme, ha csak én teszek efféle lépéseket. A mai világban pedig egyébként sem csak a férfi dolga kezdeményezni, a nõ is ugyanúgy megteheti, FÕLEG ha a férfi már megtette az elsõ lépéseket. 22/F
Te a lány vagy, vagy a fiú?
Szerintem lényegtelen.


Mit tehetek ha félénk vagyok, és sokszor "megkukulok" fiúk társaságában? Annyira kínos.

De annyira zavarban vagyok, hogy nem jut eszembe egy büdös szó sem. Akit már ismerek, azzal lazább vagyok, de elég sok idő kell, míg fölengedek. Nem tehetek róla, hogy ilyen vagyok. Igaz, a külsőmhöz inkább egy vadmacska természet passzolna, ezért talán nem is értik sokan, hogy mi bajom van :D kívülről nem az a tipikus szolid lány vagyok, szeretem a bőrkabátokat, vagányabb holmikat, sminkelem magam stb.. Vannak fiúba is hasonlók, akiket kiver a víz ha jó csajjal beszélgetnek, vagy akár el is vörösödnek?

Legjobb válasz: Nyugi, nem soká rád fog találni a szerelem. Leírom az én sztorimat Az elõzõ barátnõmmel amikor elõször találkoztam az egy baráti sörözgetésen történt. 3 órát voltunk a helyen 4-5 lehettünk, õ egész beszélgetés alatt (3 óra!!) 2 mondatot mondott azt is csak azért mert már zavart h két órája csak annyit mondott h Sziasztok! Nem volt egyszerû az elsõ randi de tetszett h ilyen visszahúzódó. 1 hónap után már be nem állt a szája.:D Õ akkor 21 volt szerintem te még fiatalabb vagy! Szóval ne aggódj, ha valaki meg akar ismerni veled azt a legkevésbé sem fogja zavarni, sõt az én szememben sokkal titokzatosabb egy ilyen típusú nõ.

Nyugi, nem soká rád fog találni a szerelem. Leírom az én sztorimat Az elõzõ barátnõmmel amikor elõször találkoztam az egy baráti sörözgetésen történt. 3 órát voltunk a helyen 4-5 lehettünk, õ egész beszélgetés alatt (3 óra!!) 2 mondatot mondott azt is csak azért mert már zavart h két órája csak annyit mondott h Sziasztok! Nem volt egyszerû az elsõ randi de tetszett h ilyen visszahúzódó. 1 hónap után már be nem állt a szája.:D Õ akkor 21 volt szerintem te még fiatalabb vagy! Szóval ne aggódj, ha valaki meg akar ismerni veled azt a legkevésbé sem fogja zavarni, sõt az én szememben sokkal titokzatosabb egy ilyen típusú nõ.

Mit tehetnék ha félénk vagyok?

Eddig még csak nadrágon keresztül volt simi,fogdosódá más nem.Éshát... Én elég szégyelös vagyok és elég bátortalan is és nemtom mitcsináljak hogy bátrabb legyek és végre eljussunk a pettingig és a szexig.Mit ajánlanátok mit tegyek, csináljak?Amugy lány vagyok és már pár honapja eggyüt vagyunk.

Legjobb válasz: Takarózz be, vagy legyen félhomály. És hagyd õt keresgélni... jó lesz, ne félj tõle. Egyelõre elég lesz a petting is, mondd meg elõre neki.

Takarózz be, vagy legyen félhomály. És hagyd õt keresgélni... jó lesz, ne félj tõle. Egyelõre elég lesz a petting is, mondd meg elõre neki.
Nekem is ez volt a problémám abból adodoan hogy molett is vagyok. Nemtudom lehet h szerencsémvolt bár ez kicsit furcsa kifejezés erre de barátom kezdeményezett és én hagytam bármenyire is féltem legbelül mert amit csinált élveztem és legbelül vágytamrá. Akkor még nem szeretem és most lehet sokan elítélnek 2hét után feküdtem le vele én nem bántam meg mert olyan fantasztikus érzésekkel teltem el h még többet akartam! Nem tudom barátod szûz e de ha hagyod h õ kezdeményezen izgasson, simogasson és kérd h türelmes legyen! Ja és enged hogy ha nem is vetközöl le de ne legyen semmi anyag az õ keze és te közted. Hidd el jóérzés és csak többet akarsz majd és nem lesz megállás! Szóval Ne görcsölj!
Én is ilyen voltam, és a félhomály sokat segített. :) Ha szeret a barátod, akkor biztos megérti. Majd késõbb belelendülsz! ;)
Beszélj vele nyíltan errõl és az lehet h segít majd!!Csatlakozom az elõttem szólókhoz csinálj félhomályt!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) :) A félhomályt megfogom fogadni:)
Tribulus Terrestris (Királydinnye)

Csendes visszahúzódó lányként mit tehetek hogy a tanárom ne nézzen olyan feltûnõen? szólni nem merek, mert elég félénk lány vagyok, és amúgy is kedves volt velem mert átengedett a tantárgyából, pedig megbuktam volna.

szeptembertõl már most félek

Legjobb válasz: Szerintem vegyél fel csadort, de elõtte térj át iszlám hitre. Komolyan, hova jutottunk, már a nézés is bûn? Ezért nincsenek az iskolákban férfi tanárok, így a fiúknak se otthon, se az iskolában nincsen férfi mintáik. Ajánlatot tett? Fogdosott? Ha igen, akkor félhetsz és szólhatsz másoknak. Nézd meg a minden férfi pedofil? c. filmet sürgõsen.

Szerintem vegyél fel csadort, de elõtte térj át iszlám hitre. Komolyan, hova jutottunk, már a nézés is bûn? Ezért nincsenek az iskolákban férfi tanárok, így a fiúknak se otthon, se az iskolában nincsen férfi mintáik. Ajánlatot tett? Fogdosott? Ha igen, akkor félhetsz és szólhatsz másoknak. Nézd meg a minden férfi pedofil? c. filmet sürgõsen.
Nem kell félned, nem tehet túl sok mindent!Ha tesz, akkor fel kell jelenteni(úgy, hogy elõtte szólsz a szüleidnek!)!
A kérdező hozzászólása: Semmi ilyesmirõl nincs szó, amire gondoltok, csak zavart hogy néz, de már tudom hogy segíteni akart , mert jót akart nekem.
Megkéred, h ne nézzen

Vékony és félénk vagyok, mit tehetnék?

Vékony és félénk srác vagyok, egyetemista. Itt az egyetemen nagyon sokan a macsókat szeretik, hogy lehet így esélyem? Velem csak barátkozni akarnak a lányok, hiába viselkedek néha keményebben. Elõbb-utóbb meglátszik, hogy visszahúzódó és rendes vagyok...

Legjobb válasz: hízz meg és legyél nagypofájú

hízz meg és legyél nagypofájú
Ismerõs. Én is ilyen vagyok. Hidd el nem a külsõ számít. Én pl külsõleg hiába vagyok 10/10 a legtöbb csaj szerint, a zárkózottságom miatt nem sok lány volt az életemben.
Azaz szerencsétlen. Figyelj, nem sokan szeretik a szerencsétlen embereket, legyen az nõ vagy faszi. A félénk emberekkel pedig még nehezebb is kommunikálni, nincsenek benne olyan sok dologban. A másik meg... attól, hogy valaki "macho" lehet, rendes vagy rendesebb is nálad, öregem. Hagyd el ezt az "én jófiú vagyok de nem szeret senki" dolgot. Szerencsétlen pöst vagy. Inkább ezen változtass. Például nyûgözd le az embereket a tudásoddal, ha már egyetemista vagy. Az emberek szeretik az okos (de nem okoskodó) embereket. Használd ki amid van, ne nyávogj.
Én írtam neked privibe *.* Egy képet megosztanál velünk?
Azzal hogy vékony vagy azzal még különösebben nincs gond.. Legyél kicsit bátrabb, és ne hagyd hogy a lány kedvére irányítson téged.. Ha hagyod hogy irányítson akkor hamar el megy tõled a kedve mert látja hogy 1 olyan pasi vagy akivel bármit megtehet és hagyod is.. Markold meg a tököd és szedd össze minden bátorságod.. Hidd el.. Ha bátrabb leszel nagyobb esélyed lesz..
Lehet hogy nem mindegyik lány akart barátkozni veled, csak azt hitted.
Hallod, ha vékony vagy és félénk, akkor kezdj el gyúrni és többet enni! Segíteni fog...
Na nekem pont egy ilyen pasi tetszik, de észre sem vesz mint nõt, hanem csak egy ismerõskét kezel. Miatta kosaraztam ki nem kevés pasit már. Félénk, tehát nem fogsz kezdeményezni, amit azért félig meddig megértek, de ha tetszik neked valaki, akkor igenis legyél kicsit kevésbé félénk. Mert a lányok sem szeretnek kezdeményezni, az már más tészta, hogy rákényszerítetek sokszor, mert ti nem léptek. De mondom, végül is érthetõ részben. Az nem baj, ha rendes vagy, örülj neki. Véletlenül nem az ME-re jársz?
Mit akarsz te szerencsétlen?!

Tetszik egy srác a suliból. Táncoltunk szombaton. Ha akarnám, meg tudnám szerezni az msn címét, de nem tudom jó ötlet-e! Pedig nem vagyok félénk lány, de nem tartom jó ötletnek. Mit tehetnék hogy érdekeljem?

Legjobb válasz: Szia, szerintem elobb hivd fel magadra a figyelmet, ha talakoztok a folyoson, probalj szemkontaktust letesiteni vele, mosolyogj ra (ez nagyon fontos), legyel kedves es szereny. Probalj szoba elegyedni vele es igy szepen lassan elerheted a celod,ha valoban tetszel neki. En nem irnek soha eloszor egy fiunak, megvarnam,h o lepjen.

Szia, szerintem elobb hivd fel magadra a figyelmet, ha talakoztok a folyoson, probalj szemkontaktust letesiteni vele, mosolyogj ra (ez nagyon fontos), legyel kedves es szereny. Probalj szoba elegyedni vele es igy szepen lassan elerheted a celod, ha valoban tetszel neki. En nem irnek soha eloszor egy fiunak, megvarnam, h o lepjen.
Hagyd az msn-t a 3, 14csába. A netes ismerkedés szinte semmit se ér.
A kérdező hozzászólása: jó, csak odamenni meg nem nagyon mernék..:D pedig nem vagyok félénk...mert a discoban is én mentem oda h táncolunk-e...de kb 2hét és elballag...
A kérdező hozzászólása: és h szólíthatnám le, ha mindig a haverjaival van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!