Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék ellen, hogy ne (61 db)

Hazban lakom, van 2 kutyam, mit tehetnek, hogy ne piszkoljanak mindenhova? Es mut tehetnek az ellen, hogy ne assanak fel minden?

Az egesz udvar olyan toluk mint a csatater...valami hazi praktika vagy valami? Hallottam klormeszrol, de nem vallt be.mas?

Legjobb válasz: sétáltatni kéne õket, minden nap legalább 1-2 órát nem kell ide semmi házipatika, az unatkozó kutyák ellen mit sem ér, max õk is meszesek lesznek

sétáltatni kéne õket, minden nap legalább 1-2 órát nem kell ide semmi házipatika, az unatkozó kutyák ellen mit sem ér, max õk is meszesek lesznek
Csépelhetjük itt az szánkat, úgy sem fogod érteni a lényeget! Ha eldöntötted, hogy kutya téren mûvelõdni kéne, akkor szólj és ajánlunk könyveket.
más ötlet?? minek ! tök gyökérként viselkedsz :) a kutya nem dönt ! az ember dönt. hideg van ?? hol ??? mert a hideg mínusz 10 foktól indul, a kutyák pedig imádják a 0 fok körüli hõmérsékletet. rendszeres séta, ( hogy beinduljon a bélmûködés !) , homokkal felszort terület az udvaron , séta elõtt kutya odavisz, pisi- jutalmazás, dícséret, stb, és így tovább. bár szerintem te ehhez lusta vagy. inkább szedd a kakit mindenhonnan. neked ez a sorsod.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Más ötlet? Szólj rá a dogra, hogy "figyelj már, ne tanítsd a rosszra a másikat", aztán majd magától megoldódik minden... Azt hiszem mindenki elég kimerítõen leírta mit kell tenned. "probaltam tanitani de sikertelen..." Milyen módszerrel tanítottad? Milyen könyvet olvastál el a kutyák tanításával kapcsolatban? Mivel motiváltad a tanítás során? "jon a hideg es ki se jonnek a melegbol" Inkább csak TE nem akarsz kimozdulni a meleg szobából... A kutyának szükségük van a sétára, új ingerekre, játékra és szaladgálásra a szabadban. Te se éreznéd jól magad, ha életed végéig egy kertben kéne élned. A kutyák sokkal jobban bírják a hideget is, ha meg mozognak is közben, akkor fõleg. "a 7 eves cocokeremetis tanitja a rosszra" Miért nem neveled akkor meg a kicsit? Miért hagyod neki, hogy rosszalkodjon?
A kérdező hozzászólása: Amig egy kutyam volt semmi gond nem volt. Vettem egy nemet dogot 2 honapja, most 5 honapos .probaltam tanitani de sikertelen...setaltatni meg nem tudom minden nap, es jon a hideg es ki se jonnek a melegbol ugyhogy az esett...es a helyzet aznh a 7 eves cocokeremetis tanitja a rosszra...mas otletek?
A klórmész azt felejtsd el!!! Le kéne õket mozgatni napi szinten rendesen! Unatkozó kutya persze, hogy felássa a kertet. Az, hogy nem csak egy helyre kakil, az szinte természetes. A kutya ilyen, ezt remélem azelõtt is tudta mielõtt megvetted!
Nem minden kutya teszi meg, hogy egy helyre piszkol. Tanítani akkor lehet, amikor odakerült. Az ásás unatkozás miatt van elsõsorban. Bár, vannak fajták, amelyek sokkal intenzívebben ásnak. Hiába van két kutyád, nem fogják egymást szórakoztatni. Gödör ellen talán próbáld ki, hogy kutyakakit teszel a gödörbe.
Érdekes, hogy azt írod " ne piszkoljanak mindenhova" A mi tacskónk kiválasztotta magán az udvar legtávolabbi részét a vén-diófa alatt, és még (mint aki szemérmes) hátat is fordított nekünk, ha a dolgát végezte. Talán amikor összeszeded a széthagyott piszkot, és úgy viszed egy általad megfelelõ helyre, hogy a kutyákat is viszed magaddal, megmutatod nekik, hogy annak ott a helye, ... okosak ezek, elõbb-utóbb megértik, mit akarsz nekik mondani!
A klórmész az egy nagyon durván maró szer, ahova leteszed ott egy ideig az életnek semmilyen formája nem jelentkezik, nem véletlen, hogy tömegsírokba a hullákra szokták önteni. Felásás ellen mozgatás a megoldás, meg a foglalkozás. 1-1 kedvenc hûsölõ gödröt meghagyhatsz, de alapvetõen annyit kell mozgatni a kutyát, hogyha hazaér akkor a pihenésen kívül ne nagyon érdekelje más. A sok séta a kertben ürítés gondját is megoldja. Ha ez nem tetszik marad a porcelán kutya verzió. Dekoratív, nem ás, nem piszkol csak idõnként le kell porolni.
Milyen házban laksz ? Kõházban ? Mert a gabièk a kõházban laktak ott bujtatták a joskagyereket de mègis lement a vècès joskához aki nem mellesleg transz-szexuális . A kutyakkal is hasonlo gond lehet , ha kõházban laksz onnan nem fognak kimenni mert itt bujtatod õket ez az igazság , de amugy is ezt mar mondtam neked . Le kell szorni klor mèsszel a küszöböt ès az kiûzi az ártó szellemeket ami miatt a kutyákba nyugtalanság van. El akarnak menekülni ezèr ásnak de mivel alul vasbetont raktunk le nálatok igy nem tudnak ezer mindenhol ásnak mert fèlnek benn a szellemektõl. Ez az igazság

Mit tehetnék az ellen, hogy ne szeressem ennyire a bosszút?

14/L vok és hát naon bosszúálló vagyok és ezen szeretnék változtatni, mert ha az illet? megbánta a tettét, akkor se bocsátok meg neki és még mindig bunkó vok vele és rossz dolgokat csinálok ellene.

Legjobb válasz: Nekem is nagyon nehezemre esik egy sérelem ellen tovább tennem magam, de én nem szeretek senki alá sem kavarni. Gondolj abba bele, hogy ha másoknak rosszat teszel, akkor te is ugyan olyan vagy, mint õ. Egy példa. A hentes megöli a virágost. Ha a virágos felesége megöli a hentes feleségét, mi a különbség?? Gyilkos mindegyik. Ha rájött, hogy hibázott, bocsánatot kért, neked meg kell bocsátanod. Ha újra elõfordul, akkor meg ahelyett, hogy alákeversz, zárd ki az életedbõl, ne foglalkozz vele, mert nem érdemel meg téged, a barátságod, a szerelmed, stb. Remélem érted.:)

Nekem is nagyon nehezemre esik egy sérelem ellen tovább tennem magam, de én nem szeretek senki alá sem kavarni. Gondolj abba bele, hogy ha másoknak rosszat teszel, akkor te is ugyan olyan vagy, mint õ. Egy példa. A hentes megöli a virágost. Ha a virágos felesége megöli a hentes feleségét, mi a különbség?? Gyilkos mindegyik. Ha rájött, hogy hibázott, bocsánatot kért, neked meg kell bocsátanod. Ha újra elõfordul, akkor meg ahelyett, hogy alákeversz, zárd ki az életedbõl, ne foglalkozz vele, mert nem érdemel meg téged, a barátságod, a szerelmed, stb. Remélem érted.:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! azér még várom a többiek válaszát is!

17éves vagyok. A barátommal lefeküdtünk. Tudjuk hogy ez nagyon nagy felelősség volt. Nem hiszem hogy terhes vagyok. Az anyukám nem segíthet mert már nincs. Az apukám külföldön van. Egyedül vagyok. Mit tehetnék az ellen hogy ne legyek terhes?

Legjobb válasz: "Az ellen"? Most már vagy terhes vagy, vagy nem. Épp az imént volt itt egy ilyen kérdés. A válasz ugyanaz. Ha még nem telt el 72 óra, akkor sürgõsségi ambulancián kérhetsz esemény utáni tablettát (bár lehet, hogy a szüleid engedélye kell hozzá, nem tudom), ha meg már eltelt annál több idõ, akkor az aktustól számított két hát múlva tesztelhetsz, ha addig meg nem jön...

"Az ellen"? Most már vagy terhes vagy, vagy nem. Épp az imént volt itt egy ilyen kérdés. A válasz ugyanaz. Ha még nem telt el 72 óra, akkor sürgõsségi ambulancián kérhetsz esemény utáni tablettát (bár lehet, hogy a szüleid engedélye kell hozzá, nem tudom), ha meg már eltelt annál több idõ, akkor az aktustól számított két hát múlva tesztelhetsz, ha addig meg nem jön...
Apró fogalomzavar, ez nem "felelõsség" volt, hanem felelõtlenség!!!! A megoldás most: a 72 órás, legközelebb pedig a védekezés valamelyik megbízható formája!
De tényleg nem jobb lenne úgy szexelni, (ha már szexelsz)hogy ne kellemetlen érzések kísérjék, rettegés a következõ menstruációig, stb.Elméletileg a szerelmeskedés, örömforrás, pozitív dolognak kellene lenni(utána is!)Ezt sosem értem meg.....Ha ezt megúszod, menj el nõgyógyászhoz, írass fogamzásgátlót, és majd érzed a különbséget, +nem kell abortuszon átesned!!!A barátod sem okosabb, ne engedj neki(amíg a védekezést nem oldod meg), mert a terhet TE cipeled utána!!!
Ami segít elvetélni, abba jó eséllyel te is belehalsz, vagy maradandó károkat okozol vele magadnak. Koffein és vetélés, hát ha nem vetélsz is el, lesz egy beteg babád, az se sokkal jobb, bár akkor a magzat egészségére tekintettel ingyenes az ab, de erre ne várj. Anno 16voltam, kiszakadt a gumi, elbattyogtam a nõgyógyászatra, elmondtam, hogy kiszakadt a gumi, a doki adta a receptet, lesétáltam a gyogyótárba kiváltottam, slussz. Nem kérdezte senki de senki, hogy a drágajóédesanyja... Tajkártya és te kellesz hozzá, még megvizsgálni se fog, ha ennél több panaszod sincs http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23 parancsolj, a lakóhelyedhez legközelebbit keresd ki, telefonálj, és GONDOLKODJ, ha már dugni tudsz.
...úristen, de ostoba vagy 17 éves korod ellenére, már ne is haragudj. Fogod a telefont, és ahogy az elõttem szóló írta felhívod a sürgõsségi ambulanciát vagy ami még jobb a tinédzser ambulanciát és megkérdezed, hogy mi a teendõ ahhoz hogy egyszeri fogamzásgátló gyógyszert v. ahhoz receptet kapj! Egyébként tudtommal sem kell hozzá semmi, csak bemenni az ügyeletre, elmondani az utolsó mensid idõpontját, plussz TAJ - kártya. Ha csak receptet kapsz, akkor még egész sok pénz is, mert nem olcsó kiváltani...
semmit, hívj fel egy sürgõsségi ambulanciát és kérdezd meg hogy mi kell a 72 órás tabletta kiváltásához.
A kérdező hozzászólása: ez az egész még csak tegnap történt.. de tablettát nem tudok bevenni. Természetesen mit tudnék tenni?
egy vetélést sem biztos hogy megúszol kórház nélkül.... barátnõm elvetélt és utána kórházba kellett mennie mert utána még megkaparták nehogy "valami benn maradjon" mert az rád nézve komoly fenyegetés lenne!Én így tudom..
A kérdező hozzászólása: Akkor mit tehetnék a gyógyszereken kívül?
NEM
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. Olvastam hogy a koffein fogyasztása és a cigizés segíthet hogyha terhes vagyok az elvetélésben. A cigizés nem tenne jót .. a koffeint választottam. Szerintetek beválhat?
Nem tudom nekem is kellett még anno és én sem voltam akkor még 18 mégis kiadták és fel is írták...és nem a nõgyógyász írja fel(gyõrben legalábbis)
Sajnos semmit...vagy terhes vagy, vagy nem, késõ bánat ha igen. Drukkolok, hogy ne legyél. (egyébként mensi után 1 nappal kicsi a valószínûsége h teherbe estél, de sajnos bármi lehet)
A kérdező hozzászólása: A gyámom a 80 éves nagymamám. aki szinte járni sem bír.
A kérdező hozzászólása: Most volt meg.. utána egy nappal történt. A 72 órás gyógyszert szülõvel és vénnyel adják ki. Egyébként is amit vénnyel kell kivenni azt 18éven alul nem adják ki.:( természetesen mit tudnék ellene tenni?
Védekeztetek?ha nem akkor 72 órán belül kell bemenni a kórházba és kérni a tablettát! Amúgy meg menj el nõgyógyászhoz és kérd meg hogy adjon neked fogamzásgátló tablettát, hogy elkerüld a nem kívánt terhességet a jövõben!
Elõször is ki a gyámod ki vigyázz rád? Mivel kiskorú vagy nem élhetsz egyedül. Másodszor a nõgyogyászaton irnak ki esemény utánit. De az sem olcso. Beszélj egy felnõttel valaki csak van aki segíthet.
Nem védekeztetek?? Azt írod, hogy szerinted nem vagy terhes, de akkor miért kérdezed, hogy mit tehetnél ellene? Nem egészen értelek...
Valahogy vedd elõ a 80 éves nagymamádat és oldjátok meg a dolgot ÕSZINTESÉGGEL. Ha nem akarsz nagyobb bajba kerülni...

Hogyan közöljem barátnőmmel, hogy már szeretnék lefeküdni vele és mit tehetek az ellen hogy ne menjek el hamar?

20/f vagyok, sz?z. Barátn?m 20 éves ? is sz?z. 4 hónapja vagyunk együtt, de én már szeretném, hogy megtörténjen. Viszont már beszéltünk a szexr?l és mondta, hogy még idén nem szeretné. A héten fog el?ször nálunk aludni, nagyon örülnék neki, ha megtörténne.

Legjobb válasz: Figyi, NE a digi-dugira menjetek rá egybõl, hanem pettingeljetek pár alkalommal. Kis puncinyalás, kis szopás, fürge ujjak, egymás testének felfedezése. Így is lehet élvezetet okozni a másiknak, kitapasztaljátok, hogy kinek hol jó (közöljétek a másikkal, hogy mit szeretne, hol, milyen erõsen, hol jó érzés). Aztán ha összeszedtek egy kis önbizalmat vagy esetleg elkap titeket a hév, akkor lépjetek tovább és persze védekezzetek megfelelõen. A petting segít ezeket a kezdeti görcsöket feloldani. Pl most ha együtt alszotok, akkor kezdetnek masszírozzátok át testápolóval vagy babaolajjal egymás meztelen testét. Aztán ha kedvet kaptok, akkor jöhet egy kis kölcsönös kézimunka, nyali fali. Haladjatok a saját tempótokban és ha arra a kerül a sor, akkor már oldottabbak lesztek.

Figyi, NE a digi-dugira menjetek rá egybõl, hanem pettingeljetek pár alkalommal. Kis puncinyalás, kis szopás, fürge ujjak, egymás testének felfedezése. Így is lehet élvezetet okozni a másiknak, kitapasztaljátok, hogy kinek hol jó (közöljétek a másikkal, hogy mit szeretne, hol, milyen erõsen, hol jó érzés). Aztán ha összeszedtek egy kis önbizalmat vagy esetleg elkap titeket a hév, akkor lépjetek tovább és persze védekezzetek megfelelõen. A petting segít ezeket a kezdeti görcsöket feloldani. Pl most ha együtt alszotok, akkor kezdetnek masszírozzátok át testápolóval vagy babaolajjal egymás meztelen testét. Aztán ha kedvet kaptok, akkor jöhet egy kis kölcsönös kézimunka, nyali fali. Haladjatok a saját tempótokban és ha arra a kerül a sor, akkor már oldottabbak lesztek.
Én 23 éves vagyok és szûz, de bizonyos helyzetben rohadtul nem érdekelne, ha a partnerem nem akarná, szerintem romantikázzatok egy picit, légy férfi, érd el hogy akarjon téged, ha egyszer te is vágysz rá... Azt teheted, hogy alkalmazod a start/stop technikát, keress rá google-ön. Amúgy szerintem legyen minden hosszabb egy picit az aktus során, de egy menet igen. Lehet hogy nem fogadod meg a tanácsom, mivel én is szûz vagyok (randizom valakivel), de én így csinálnám a helyedben.
nekem egyik fiu ismerosomn nemtudott elmenni szexben az elso alkalommal. mert h nemvolt neki megnyulva a bor
Hát aktus elõtt tárazz ki, ha annyira zavar. Amugy meg igen, több menet is lehet pláne 20 évesen.
A kérdező hozzászólása: köszi, azt hiszem hasznos lesz ;)
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam, 5x tudtam visszatartani, de a végén hatalmasat élveztem és az már visszafordíthatatlan volt. Azt hiszem azt a fajtát kéne valahogy még megtanulni visszatartani
Bizonyos hiedelmek szerint a sértetlen szûzhártya a nõ „szüzességét”, vagyis szexuális tapasztalatlanságát bizonyítja. Ezért is hívják többnyire „szûzhártyának”, ami azonban babona. A szûzhártyán általában több lyuk van, amelyek rugalmasak és lehetõvé teszik egy ujj, vagy akár egy pénisz bevezetését, s ha a hártya elég rugalmas, akár szûzhártya sérülés mentesen is történhet az aktus. Másrészt a szûzhártya számos lánynál könnyen megreped, nemcsak közösülés, hanem tamponhasználat, vagy testi erõfeszítés, sport révén is. Ezért akinek már nem ép a hártya, attól még lehet hogy életében semmilyen szexuális létesítést nem folytatott senkivel. Néhány esetben a szûzhártya teljesen hiányzik születésétõl kezdve. Szûzhártya beszakadása nem fáj, és rendkívül ritka esetben vérzik, akkor is alig észrevehetõen -ellentétben a hiedelmekkel mely szerint a lány olyan mészárszék szerû vérzésben részesült hogy elvérzett az ágyba és a fájdalomtól kitörtek a fogai-, nos ezeket azért találták ki hogy a lányokat félelemmel töltse el a szex gondolata is, és így nem akartak szexelni. Erre azért volt szükség hogy visszaszorítsák a nem kívánt terhességet mert régen máshogy nem tudtak védekezni. Azonkívül meggondolandó, hogy a sértetlen szûzhártyájú lányok esetleg már szeretkeztek orálisan, vagy análisan, mely intenzívebben hozzájárul az AIDS fertõzések terjedéséhez mint a hagyományos szex. Tehát mindenképpen védekezni kell óvszerrel, mert szûzhártya ide vagy oda, az nem bizonyíték a tényleges szüzességre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de az utolsó pár gondolattal lehetne kötekedni. Egymásra talál 2 szûz ember. Több, mint valószínû, hogy egyikünk sem AIDS-es, de óvszerrel védekezzünk. Miért pont azzal? Fogamzásgátló ebben a helyzetben teljesen megbízható, nem?
Aidses valóban nem leszel, de vannak olyan nemibetegségek is, amelyeket a nyilvános wc-Ben is összeszedhettek.

Mit tehetnék az ellen, hogy ne érezzem úgy, hogy senkinek sem leszek elég jó? 21/L

Egyszer?en nem tudok megnyílni az embereknek, nem bízom bennük, mert idáig folyton csak csalódást okoztak nekem. Éppen ezért még sosem volt párkapcsolatom, még sosem ölelt, csókolt meg egy fiú sem, nem tudom milyen érzés szerelmesnek lenni és szeretve lenni. A küls?m miatt elég sokan próbálkoznak, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha megismerik a bels? tulajdonságaim és megtudják mi volt a múltamban, elfognak hagyni. Az ismer?seim, rokonaim meg folyton azt kérdezgetik, hogy miért nincs ilyen küls?vel barátom, mi a baj velem?

Legjobb válasz: nem bízol az emberekben, de az elsõ ismeretlen válaszolónak máris elküldöd a fotódat... gondolj már bele, mire fogják használni, de nekem mindegy, csak kicsit ellentmondásos vagy lehet itt ismerkedni, de ne azzal kezd már, h elküldöd a fotód

nem bízol az emberekben, de az elsõ ismeretlen válaszolónak máris elküldöd a fotódat... gondolj már bele, mire fogják használni, de nekem mindegy, csak kicsit ellentmondásos vagy lehet itt ismerkedni, de ne azzal kezd már, h elküldöd a fotód
Mutass egy test és egy arcképet és megmondom:D
A kérdező hozzászólása: #ASOT Már sok kommentedet olvastam ezen az oldalon és mindig olyan dolgokat tudsz írni, amik tényleg nagyon hasznosak, örülök, hogy az én kérdésemre is válaszoltál, megfogadom a tanácsodat. Köszönöm a privátban küldött válaszokat és az ide kiírtakat is! Mindenkinek adtam zöld kezet! :)
Megjött Asot bácsi is :)
Azaz igazság csipkerózsika, hogy te a gyermeki korodban éslz még, ahol várod a fehér herceget aki kihoz a rosszból megcsókol és minden szép lesz és jó. De nem, ez a szõrnyû valóság, ahol neked kell talpra állnod és kijönnöd ebbõl a letargiából. Gyenge vagy, sebezhetõ, mint egy fülig szerelmes 15 éves. Mindenki csak csalódást okoz, mert hiszékeny vagy! Mert úgy gondolod h a barátok és család csak csupa jót mondhat és igazat, és miért bántanának meg??? Állj fel, és gondolkozz el, hogy az életed ha így folytatódik, akkor azt veszed majd észre, hogy ülsz egy szobában búsan egyedül õsz hajjal reszketõ kézzel, és azon fogsz gondolkozni, hogy mit [email protected] el??? Próbáld kiismerni, próbálj átlátni a színfalak mögé, és nem bízz mindenkiben meg, rögtön..légy kemény végre, mert olyan vagy mint egy édes kis nyuszimuszi... Légy kemény, légy olyan, hogy ki a [email protected] érdekl h mit vágsz már megint nekem, nem vagyok egy gyenge mihaszna ember, én is tudok erõs és magabiztos lenni. Állj a tükör elé és mondogasd "egy köcsög, nem hülye, nem megingatható, nem szörfdeszkán hullámzó mihasztna vagyok akit mindig maga alát tudtok sodorni...
oké, csalódtál, más is csalódott már, azért igyekszünk épp bõrrel megszúni, és felnõni ahogy sikerül nézd, a legszebb éveid mennek el a kesergéssel, anélkül, h próbálgattad volna magad ezen a téren, ami pótolható, de aztán majd egy következõ életszakaszba lépsz, ahol meg már az lesz az elvárás, h szüljél már gyereket, stb. és mire, ha nincs tapasztalod azon a téren, h kiválaszd, kinek is? a csalódások jók, mert hozzásegítenek a késõbbi helyes döntéseidhez, így is lehet gondolkodni
képet nekem is küldhetnél, ha gondolod. de ha tornáztál is, az sztem plusz pont mindenképp!
A kérdező hozzászólása: #ursula ursulella Nem azt írtam, hogy a férfiak okoztak csalódást, hanem az emberek. Ide beletartozik az apám, azok a lányok, akiket a barátnõimnek tekintettem. Tudom, hogy nem mindenki akar átvágni, de nem valószínû, hogy majd pont én fogok egy ilyen személybe bele botlani. Sajnos kihasználják a sebezhetõségemet és a jóindulatomat.
Mert elõször saját magadnak kell megfelelned, és amíg saját magadnak nem felelsz meg addig másoknak sem fogsz.
Leginkább, ha hagyod magad elcsábítani valakivel.Nem kell mást tenned, csak hagyni magad.
Nem vagy csúnya, úgyhogy no para! A belsõ tulajdonságaiddal nem tudom, hogy mi lehet a baj, de én csak amiatt aggódnék. Az, hogy mi volt a múltadban, amiatt csaknem fog elhagyni senki... Velem is történtek érdekes dolgok, ha valamelyik barátnõm rákérdezett, akkor elmondtam. Két napig kiakadtak aztán minden ment tovább... :D A másik pedig hogy nem tudsz megbízni senkiben. A mai világban ne is!
ne vedd már annyira magadra 1.eske :) hogy a kérdésre is válaszoljak pl tedd amit most teszel vagy mozdulj ki, de nem értem a férfiak hogyan okozhattak csalódást, ha még nem voltál sehogy sem fiúval? nem inkább a csalódást akarod elkerülni?
Hátés? Mit kezdjek egy arcképpel? Fotóboltoljak rá egy brokit vagy mi? Én meg az e-mail címemet küldtem el... Ritka nevem van, és a nevembõl lett összerakva. És mit fog csinálni a kérdezõ? Megnéz facebookon? Találni fog egy arcképet? Hmmm :D
Küldj nekem is! Ha gondolod megerõsítem az önbizalmad ;-)
A kérdező hozzászólása: Csak arc képet tudok küldeni, de csak ha privátban megadod az e-mailed.
Akkor hajrá! most csak beugrottam kicsit :) Holnap hosszú napom lesz... Nem minden kérdés érdekel elég kevés valójában, a picit gondolkodtatóbbak általában...

Mit tehetnék az ellen, hogy ne mennyek el olyan hamar az elsőnél?

Csak azért kérdezem,mert mindenhonnan azt hallom,hogy az els?nél hamar elmennek a fiúk: S És,hogy azt a lány nem is élvezi nagyon. És a barátn?m már nem sz?z csak én. Maszturbálásnál olyan is van,hogy egy percen belül elmegyek!

Legjobb válasz: amúgy ha nem akarsz elmenni, akk sztem maradj ott a csajnál. Most mi baj lehet belõle? Nem feltétlnül kell elmenni onnan... Inkább foglalkozz azzal, hogy ne élvezz el hamar, mint ilyen hülyeségekkel!

amúgy ha nem akarsz elmenni, akk sztem maradj ott a csajnál. Most mi baj lehet belõle? Nem feltétlnül kell elmenni onnan... Inkább foglalkozz azzal, hogy ne élvezz el hamar, mint ilyen hülyeségekkel!
maradj szûz
gondolj apádra, ha rákerülsz a lapátra :D
vagy mikor mennél el gondolj anyádra, így bírni fogod jó sokáig >XD
A kérdező hozzászólása: Tudom:) és köszi szépen a kijavítást:) engem a muszály idegesít:D
Szerintem pontosan tudja, hogy hogy értettem, azért köszi a javítást.
amikor "úgy érzi" rendszerint már késõ a helyes megfogalmazás az úgy kezdi érezni
Amikor úgy érzed, hogy elmennél, akkor állj meg egy kicsit, lassíts.Az is jó tipp, hogy elötte verd ki otthon. Még egy megjegyzés: MENJEK és nem mennyek!!! Nagyon gyakran látom ezt a hibát és remélem, ha sokszor leírom helyesen inkább az rögzül és nem a hibás!
verd ki mielõtt elmész a csajhoz. hidd el, minimum egy óráig birod majd. a csajok sem bírják amúgy 15-20 percnél tovább... legfeljebb nem fgsz akkorát élvezni, de gondolom gumi lesz rajtad.
Utolsó: Ez a kacaj helye: '-.-

Van 2 kutyusom ( szuka) ivartalanították őket, és nem tudom mit lehetne tenni az ellen, hogy ne ugorjanak egymásnak. Állandó felügyelet meg elég macerás lenne. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Fordulj szakemberhez, mert valamit nem jól csináltok otthon! Tudom hogy nehéz ezt belátni de te adsz valamilyen okot rá nekik. Ha pesti vagy kecskeméti vagy menj el a Cerberos kutyaiskolába!

Fordulj szakemberhez, mert valamit nem jól csináltok otthon! Tudom hogy nehéz ezt belátni de te adsz valamilyen okot rá nekik. Ha pesti vagy kecskeméti vagy menj el a Cerberos kutyaiskolába!
Ne nyomaszd, mert nagyon nem lehet ennyibõl megítélni. Ivartalanítás után hajlamosak a szukák keménykedni egymással.

Mit tehetnék az ellen, hogy ne zavarjon ennek a nőnek a viselkedése?

Nos, a munkahelyen megismertem egy férfit még pár hónappal ezelőtt, és 3 hete összejöttünk. Õ elvált, egyedülálló férfi, idősebb nálam 15 évvel. Nagy divat errefelé a társbérlet, és ő egy régi nő ismerősével lakik együtt már 4 éve társbérletben. Nincs köztük semmi kapcsolat a barátságon kívűl, elmondta, hogy 3 éve megpróbálták, aztán 2 hétig tartott, aztán inkább csak albérlőtársak maradtak. Én hiszek neki, hiszen aki ismeri, az is megmondja, hogy így van, meg hát azóta voltak neki más nőkkel is kapcsolatai, próbálkozások. Viszont az a nő, az albérlőtársa megmondta páromnak, hogy nem jó ötlet, hogy velem van, mert túl fiatal vagyok hozzá, ennek nem lesz jó vége, meg amikor együtt lát minket, látom az arcán azt az undort, ahogy rámnéz. Egy munkahelyen vagyunk mind a 3-an, így van, hogy összefutunk, meg régebben még beszélgettünk is, kedves, normális volt velem a nő. Most, amióta párommal vagyok, egyszerűen nem ismerek rá, mert köszönni alig akar, flegmázik, ha szólok valamit, ráadásul "drágámnak" meg "életemnek" szólítja páromat. Annyira zavar, hogy az már elképesztő. Párom meg látva az arckifejezésem csak mosolyog rajtam, ahogy duzzogok, mert azt mondja, már nem tudja nekem hogy elmagyarázni, hogy nincs közöttük semmi, nem is lesz, mert akkor nem is kezdett volna kapcsolatba velem. Az albérlőtársa véleménye meg hidegen hagyja, azt mondta, őt nem érdekli, ki mit mond, csak velem lehessen. Nem tudom, mit tegyek, mert számomra ez a helyzet roppant kellemetlen, mert úgy érzem, mintha versenyeznem kellene azzal a nővel, holott nem, mert párom velem van, de mégis folyton arra sarkall valami gondolat. Az a nő az agyamra megy. Miért viselkedik így, miért teszi ezt velem? Pedig én szívesen barátkoznék vele. 25 éves nő vagyok

Legjobb válasz: Nekem ebbõl annyit sikerült kibogarásznom a csökött agyammal, hogy te választottál magadnak egy párt, abból a 6,5 négyzetméterbõl ahol dolgozol. Egy centivel nem voltál hajlandó messzebb nézni. Ott egy darab pali van, aki nálad 15 évvel idõsebb, ráadásul együtt él egy nõvel aki szintén ezen a 6,5 négyzetméteren leledzik egész nap + hab tortán hogy már végigpróbálták a bérelt lakás minden szegletét, de most már csak barátok. Most pedig hogy a lusta választásod eredménye beérett, segitségért kiáltasz, hogy téged elnyomnak. De mégis, mikor választottál mire gondoltál mi lesz? Hát hol jövök én össze egy nõvel egy kis irodában mikor az a nõ mellesleg az irodista fiúval él már 3 éve és idõnként egymásra fanyalodnak. De hát nem vagyunk egyformák mentálisan, én nem vágyom ilyen izgalmas életre mint te, nekem mivel ilyen döntésem nincs mint neked segitségért sem kell kiáltanom, igy nincs is mirõl pletyiznem a hétvégén. Nem baj, majd röhögök rajtad meg a buta választásodon.

Nekem ebbõl annyit sikerült kibogarásznom a csökött agyammal, hogy te választottál magadnak egy párt, abból a 6, 5 négyzetméterbõl ahol dolgozol. Egy centivel nem voltál hajlandó messzebb nézni. Ott egy darab pali van, aki nálad 15 évvel idõsebb, ráadásul együtt él egy nõvel aki szintén ezen a 6, 5 négyzetméteren leledzik egész nap + hab tortán hogy már végigpróbálták a bérelt lakás minden szegletét, de most már csak barátok. Most pedig hogy a lusta választásod eredménye beérett, segitségért kiáltasz, hogy téged elnyomnak. De mégis, mikor választottál mire gondoltál mi lesz? Hát hol jövök én össze egy nõvel egy kis irodában mikor az a nõ mellesleg az irodista fiúval él már 3 éve és idõnként egymásra fanyalodnak. De hát nem vagyunk egyformák mentálisan, én nem vágyom ilyen izgalmas életre mint te, nekem mivel ilyen döntésem nincs mint neked segitségért sem kell kiáltanom, igy nincs is mirõl pletyiznem a hétvégén. Nem baj, majd röhögök rajtad meg a buta választásodon.
Szerintem a ti esetetekben indokolt lenne esetleg közös albérlet után nézni...Engem is zavarna a helyedben a nõ, még akkor is, ha kedves lenne, így meg pláne.
Szerintem a párodnak illene egy ilyen helyzetben leállítani a nõt. Ha nekem lenne ellenkezõ nemû lakótársam és a párom elõtt drágámnak szólítana, valószínûleg melegebb éghajlatra küldeném és tisztáznám vele, hogy nem vagyok sem a drágája, sem az édese. Párodnak viszont valószínûleg imponál, hogy más nõknek is tetszik. Szóval ezt vele kellene tisztáznod, hogy mennyire zavar.
Körülnéztél már abban a lakásban, amikor ott alszol? Meggyõzõdtél róla, hogy valóban külön élnek? Mindenki takarít, mos, fõz saját magára? Nem vagyok gyanakvó természet, de nem hiszem, hogy csak lakótársak. Abban viszont igaza van a nõnek, hogy túl fiatal vagy a pasidhoz. Fiatal vagy még, hogy CSAK szeretõje legyél egy öregedõ férfinek. Feleségül nem fog venni, mert neki így is megfelel.
Egy negyvenes pasi meg egy nõ együtt élnek, még ha csak társbérletben is, de együtt és volt már köztök szex... hmmm... A nõ lehet azt remélte, ha a pasi 40 éves korára sem talál mást, akkor majd õt választja. Lehet volt egyezség is köztük! És a tanácsom! Ne duzzogj! A másik nõ mosolyog rá...te meg duzzogsz... Vedd fel a kesztyût baba, mert le leszel cserélve!

Mit tehetnék az ellen, hogy ne törje fel FOLYTON a cipő a lábamat?

Bármilyen cipő első viseletre feltöri a lábam, legyen az műbőr cipő, magassarkú, lapostalpú, sportcipő vagy bőrcipő, és aztán két napig meg sántikálok mert nem tudom más cipőben menni rendesen. Ez csakis a legelső viseletnél van, pedig mindig a mefelelő méretet veszem meg (37-38). Na most, más már járt így ? És ha igen, ez ellen valami házi praktika nincs? Esetleg kenőcs vagy mit tudom én ? :(

Legjobb válasz: Alap, de a cipõboltban mindig próbáld föl, mielõtt megveszed és sétálj benne pár percet, hogy kiderüljön, hogy tényleg jó-e. A számozás szép dolog, de egy csomószor azonos méretû cipõknek teljesen más a számozása, ne erre menj rá, hanem azt nézd, hogy a lábaidon kényelmes-e. Ráadásul az emberek jobb lába általában nagyobb is egy kicsit, mint a bal... Illetve még az is lehet, hogy az átlagnál szélesebb a lábfejed vagy hosszabb valamelyik lábujjad, más a sarkad formája, akármi, és ezért tör minden cipõ.

Alap, de a cipõboltban mindig próbáld föl, mielõtt megveszed és sétálj benne pár percet, hogy kiderüljön, hogy tényleg jó-e. A számozás szép dolog, de egy csomószor azonos méretû cipõknek teljesen más a számozása, ne erre menj rá, hanem azt nézd, hogy a lábaidon kényelmes-e. Ráadásul az emberek jobb lába általában nagyobb is egy kicsit, mint a bal... Illetve még az is lehet, hogy az átlagnál szélesebb a lábfejed vagy hosszabb valamelyik lábujjad, más a sarkad formája, akármi, és ezért tör minden cipõ.

Mit tehetnék az ellen, hogy ne ájuljak el vérvételen?

Legjobb válasz: Ne nézz oda, 1 perc az egész, én mindig elfordítom a fejem balra, míg veszik a vért.

Ne nézz oda, 1 perc az egész, én mindig elfordítom a fejem balra, míg veszik a vért.
Én is ilyen vagyok. A falon általában van kép. Azt szokták ajánlani, hogy nézd azt. Az nálam bevált. Plusz mindig közöld, hogy nem bírod a vérvételt, így általában jobban odafigyelnek rád (nekem pl. hátrahajtoták a széket, hogy ne legyek rosszul, kaptam vízet utána, meg kis karton valamit amibe hányhatok). Tudom, hogy nehéz, de ne stresszeld magad, akkor a legrosszabb. Ha ehetsz vérvétel elõtt, akkor ajánlom, hogy egyél egy keveset és igyál. Ha nem ehetsz, ihatsz, akkor menj jó korán és vigyél magaddal narancslevet, nehogy hazafelé legyél rosszul.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nálam nem jönne be az, hogy elfordulok, mert úgyis érezni fogom...Már amikor elvágom az ujjam is úgy megszédülök vagy ha szurit kapok, akkor is..:( Mást akkor nem igazán lehet tenni, mint hogy lefektetnek, igaz? Terheléses vércukor vizsgálatra megyek..
A kérdező hozzászólása: Tehát nem ehetek..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!