Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék ellen, hogy (173 db)

Miért jelenik meg a a növényeimen fekete szőrősszerű valami? Mit tehetnék ellen? Hogyan kezeljem?

Van sz?r?m és rendszeresen végzek vízcserét is. A világítás egész nap megy. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ecsetalgád van. Van abból is többféle, fekete pamacsok, vagy fekete szõrös szálak.

Ecsetalgád van. Van abból is többféle, fekete pamacsok, vagy fekete szõrös szálak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mi ennek az oka? Mit tegyek hogy eltûnjön?

Tegnap vásároltam egy ilyen bőr cipőt és az a problémám vele, hogy a sarok résznél a gumi szörnyen töri a lábamat, mit tehetnék ellen?

http://divat-ruha.vatera.hu/noi_cipo/noi_felcipo_zart_cipo/b..

Legjobb válasz: Ha bõr a sarokrész, akkor vegyél bõrpuhító balzsamot, cipõboltban, drogériában, nagyobb hipermarketben lehet kapni , színtelent érdemes. VAGY Scholl-nak meg egy két ilyen cégnek van sarokpárna ami zselés, belülre be lehet ragasztani a cipõbe. Nem tudom mennyire tartós, ezt mér nem próbáltam.

Ha bõr a sarokrész, akkor vegyél bõrpuhító balzsamot, cipõboltban, drogériában, nagyobb hipermarketben lehet kapni , színtelent érdemes. VAGY Scholl-nak meg egy két ilyen cégnek van sarokpárna ami zselés, belülre be lehet ragasztani a cipõbe. Nem tudom mennyire tartós, ezt mér nem próbáltam.
A kérdező hozzászólása: Ja most nézem, hogy rosszat írtam! :D Nem a sarkamnál tör, hanem a bokámnál!
Vegyél minõségi terméket!
A kérdező hozzászólása: Ez egy 10000 Ft-os cipõ! BÕR! Ennél misõségibre nekem nem telik! DE köszönöm az értelmes hozzászólásodat!

Napallergia ellen mit tehetek és hogy tüntethetem el?

Ujjatlan pólóban voltam napon, egész nap és szépen le is égtem. Másnap megint egész nap aztán köv nap is.... A hátamat nem érte nap, mégis megjelennek a kis gusztustalan piros pöttyök és tudom, hogy kis idő múlva ocsmány gennyes pattanásszerű kiütések lesznek. Ez ellen mit tehetek és hogy tüntethetem el a már kialakulóban lévő pöttyöket? Olyanokkal, hogy ne menj napra hát jah az szóba sem jöhet mivel a meló miatt sokszor reggel 7-től délután5-6-ig napon vagyok.... Tudtok valami jó orvosságot rá?

Legjobb válasz: Bõrgyógyász írhat krémet. Gyógyszertárban kikeverik, ha elõ jön a pötty, rákened és elmúlik félóra alatt. Olyan is van, amit a hólyagokra kell kenni, az elfakasztja õket, és már meg is van. Amúgy magas faktorszámú napkrém, sok folyadék, addig míg nem jutsz bõrgyógyászhoz.

Bõrgyógyász írhat krémet. Gyógyszertárban kikeverik, ha elõ jön a pötty, rákened és elmúlik félóra alatt. Olyan is van, amit a hólyagokra kell kenni, az elfakasztja õket, és már meg is van. Amúgy magas faktorszámú napkrém, sok folyadék, addig míg nem jutsz bõrgyógyászhoz.
Javult a helyzeted? Kértél rá vmi kencét? Lett megoldás nálad? Mert én is hasonló helyzetben vagyok és bõrgyógyászhoz 2 hónap múlva kapok idõpontot, de ugyanilyen csúnya nekem is a hátam, nyakam, dekoltázsom ... pedig nem is a legnagyobb melegben ér a nap. :( Próbálnék házi praktikát is, de nem tudom mi lenne a legjobb.
50+-os napkrém, akkor is, ha nem süt a nap annyira. Sok folyadék (csapvíz), egyik ismerõsöm igyekezett sok zöldséget, gyümölcsöt, olívaolajat/bogyót enni, meg minél kevesebb tartósítószert és mûkaját. Neki segített. Próbáld ki, hátha.


Hazban lakom, van 2 kutyam, mit tehetnek, hogy ne piszkoljanak mindenhova? Es mut tehetnek az ellen, hogy ne assanak fel minden?

Az egesz udvar olyan toluk mint a csatater...valami hazi praktika vagy valami? Hallottam klormeszrol, de nem vallt be.mas?

Legjobb válasz: sétáltatni kéne õket, minden nap legalább 1-2 órát nem kell ide semmi házipatika, az unatkozó kutyák ellen mit sem ér, max õk is meszesek lesznek

sétáltatni kéne õket, minden nap legalább 1-2 órát nem kell ide semmi házipatika, az unatkozó kutyák ellen mit sem ér, max õk is meszesek lesznek
Csépelhetjük itt az szánkat, úgy sem fogod érteni a lényeget! Ha eldöntötted, hogy kutya téren mûvelõdni kéne, akkor szólj és ajánlunk könyveket.
más ötlet?? minek ! tök gyökérként viselkedsz :) a kutya nem dönt ! az ember dönt. hideg van ?? hol ??? mert a hideg mínusz 10 foktól indul, a kutyák pedig imádják a 0 fok körüli hõmérsékletet. rendszeres séta, ( hogy beinduljon a bélmûködés !) , homokkal felszort terület az udvaron , séta elõtt kutya odavisz, pisi- jutalmazás, dícséret, stb, és így tovább. bár szerintem te ehhez lusta vagy. inkább szedd a kakit mindenhonnan. neked ez a sorsod.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Más ötlet? Szólj rá a dogra, hogy "figyelj már, ne tanítsd a rosszra a másikat", aztán majd magától megoldódik minden... Azt hiszem mindenki elég kimerítõen leírta mit kell tenned. "probaltam tanitani de sikertelen..." Milyen módszerrel tanítottad? Milyen könyvet olvastál el a kutyák tanításával kapcsolatban? Mivel motiváltad a tanítás során? "jon a hideg es ki se jonnek a melegbol" Inkább csak TE nem akarsz kimozdulni a meleg szobából... A kutyának szükségük van a sétára, új ingerekre, játékra és szaladgálásra a szabadban. Te se éreznéd jól magad, ha életed végéig egy kertben kéne élned. A kutyák sokkal jobban bírják a hideget is, ha meg mozognak is közben, akkor fõleg. "a 7 eves cocokeremetis tanitja a rosszra" Miért nem neveled akkor meg a kicsit? Miért hagyod neki, hogy rosszalkodjon?
A kérdező hozzászólása: Amig egy kutyam volt semmi gond nem volt. Vettem egy nemet dogot 2 honapja, most 5 honapos .probaltam tanitani de sikertelen...setaltatni meg nem tudom minden nap, es jon a hideg es ki se jonnek a melegbol ugyhogy az esett...es a helyzet aznh a 7 eves cocokeremetis tanitja a rosszra...mas otletek?
A klórmész azt felejtsd el!!! Le kéne õket mozgatni napi szinten rendesen! Unatkozó kutya persze, hogy felássa a kertet. Az, hogy nem csak egy helyre kakil, az szinte természetes. A kutya ilyen, ezt remélem azelõtt is tudta mielõtt megvetted!
Nem minden kutya teszi meg, hogy egy helyre piszkol. Tanítani akkor lehet, amikor odakerült. Az ásás unatkozás miatt van elsõsorban. Bár, vannak fajták, amelyek sokkal intenzívebben ásnak. Hiába van két kutyád, nem fogják egymást szórakoztatni. Gödör ellen talán próbáld ki, hogy kutyakakit teszel a gödörbe.
Érdekes, hogy azt írod " ne piszkoljanak mindenhova" A mi tacskónk kiválasztotta magán az udvar legtávolabbi részét a vén-diófa alatt, és még (mint aki szemérmes) hátat is fordított nekünk, ha a dolgát végezte. Talán amikor összeszeded a széthagyott piszkot, és úgy viszed egy általad megfelelõ helyre, hogy a kutyákat is viszed magaddal, megmutatod nekik, hogy annak ott a helye, ... okosak ezek, elõbb-utóbb megértik, mit akarsz nekik mondani!
A klórmész az egy nagyon durván maró szer, ahova leteszed ott egy ideig az életnek semmilyen formája nem jelentkezik, nem véletlen, hogy tömegsírokba a hullákra szokták önteni. Felásás ellen mozgatás a megoldás, meg a foglalkozás. 1-1 kedvenc hûsölõ gödröt meghagyhatsz, de alapvetõen annyit kell mozgatni a kutyát, hogyha hazaér akkor a pihenésen kívül ne nagyon érdekelje más. A sok séta a kertben ürítés gondját is megoldja. Ha ez nem tetszik marad a porcelán kutya verzió. Dekoratív, nem ás, nem piszkol csak idõnként le kell porolni.
Milyen házban laksz ? Kõházban ? Mert a gabièk a kõházban laktak ott bujtatták a joskagyereket de mègis lement a vècès joskához aki nem mellesleg transz-szexuális . A kutyakkal is hasonlo gond lehet , ha kõházban laksz onnan nem fognak kimenni mert itt bujtatod õket ez az igazság , de amugy is ezt mar mondtam neked . Le kell szorni klor mèsszel a küszöböt ès az kiûzi az ártó szellemeket ami miatt a kutyákba nyugtalanság van. El akarnak menekülni ezèr ásnak de mivel alul vasbetont raktunk le nálatok igy nem tudnak ezer mindenhol ásnak mert fèlnek benn a szellemektõl. Ez az igazság

Fogínysorvadás (már kialakult) ellen mit tehet egy fogorvos, kb. mennyibe kerül a kezelése, és mit tehetek én ellene? Elmex vagy a paradontax fogkrémet használjam? Vitaminok? Helyesen hogyan kell fogat mosni?

Legjobb válasz: A fogorvos azt teheti, hogy leszedi a fogkövet, ha van, mert az nagyon rongálja az ínyt. Aztán alkalmazhat valamiféle kezelést, pl. hialuronsavval, vagy felírhat ilyen tartalmú szájvizet vagy spray-t, pl. ilyen a Gengigel nevû termék. Aztán õ elmondja neked, hogy hogyan kell jól fogat mosni, mert azt megmutatni is kell. Te pedig azt teheted ellene, hogy rendszeresen visszamész mondjuk félévente megnézetni az állapotodat, ilyenkor eltávolíttatod a fogköveket is, és minden nap kétszer fogat mosol. És használj valamilyen szájvizet is, amit a doki javasol. Ha ezeket megcsinálod, igaz, nem fog visszanõni az ínyed, de nem is fog tovább romlani az állapota. És még egy fontos dolog: a dohányzás is nagyon károsítja az ínyt, ha esetleg dohányzol, abba kellene hagynod.

A fogorvos azt teheti, hogy leszedi a fogkövet, ha van, mert az nagyon rongálja az ínyt. Aztán alkalmazhat valamiféle kezelést, pl. hialuronsavval, vagy felírhat ilyen tartalmú szájvizet vagy spray-t, pl. ilyen a Gengigel nevû termék. Aztán õ elmondja neked, hogy hogyan kell jól fogat mosni, mert azt megmutatni is kell. Te pedig azt teheted ellene, hogy rendszeresen visszamész mondjuk félévente megnézetni az állapotodat, ilyenkor eltávolíttatod a fogköveket is, és minden nap kétszer fogat mosol. És használj valamilyen szájvizet is, amit a doki javasol. Ha ezeket megcsinálod, igaz, nem fog visszanõni az ínyed, de nem is fog tovább romlani az állapota. És még egy fontos dolog: a dohányzás is nagyon károsítja az ínyt, ha esetleg dohányzol, abba kellene hagynod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, dohányozni nem dohányzok
én annyit tennék hozzá, hogy nõvéremnek is ez a problémája õ havonta jár fogkõleszedésre.
Fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, r
...rengeteg C vitamint (Rutascorbin tablettát). Az íny masszízozása is fontos, a legjobb lenne, ha vennél szájzuhany berendezést és napjában minimum 3-szor alkalmaznád.

Mit tehetnék az ellen hogy megszeressem az irodalmat?

még nem vagyok 12.-es van még 2 év hátra, de kíváncsiságból elkezdtem olvasgatni a tételeket, és mindegyik könnyûnek tûnt és érdekelt is, viszont az irodalom soknak tûnt és még fullasztó is olvasni, így nem is nagyon tudtam elolvasni belõle semmit. szoktam könyveket olvasni és a kötelezõket is kiolvasom mindig. lehet általános iskolából a rossz élmények miatt ez az undor?

Legjobb válasz: Elõször is olvass sokat, hogy megtanulj fogalmazni :DD Csak mert a kérdésben kiírt mondat azt jelenti, hogy te épp kezded megszeretni az irodalmat, de szeretnél tenni valamit ez ellen a folyamat ellen, magyarul meg akarod utálni :D

Elõször is olvass sokat, hogy megtanulj fogalmazni :DD Csak mert a kérdésben kiírt mondat azt jelenti, hogy te épp kezded megszeretni az irodalmat, de szeretnél tenni valamit ez ellen a folyamat ellen, magyarul meg akarod utálni :D
A kérdező hozzászólása: jajj tényleg, az véletlen volt. de írtam, hogy szoktam sokat olvasni, így nem értem mi a baj

Van egy benti cicám, kicsi még, 2 szer vitte, le sétálni és nagyon élvezte, de mikor anya ezt észre vette, közölte velem, hogy kint bolhát kap meg könnyebben beteg lesz. mit tehetek ezek ellen?

nagyon tetszett neki , hogy kint van, ugrándozott szaglászott stb.. de any azt mondta, hogy nem vihetem le többet, a bolhák miatt meg úgy könnyebben beteg lesz, azt mondta, hogy talán ha beteg nem is de bolhás igen, mit tehetek a bolhák ellen? és mit mondjak anyukámnak? el?re is köszi :)

Legjobb válasz: Bolhanyakörv helyett hatásosabb ez: Spot-on bolhairtó, pl. a Frontline nevû (de vannak olcsóbbak is). Ezt a cica tarkójára, a bõrére kell cseppenteni úgy, hogy széthajtod a szõrét. Így nem fogja lenyalogatni. :) Így 2-3 hónapig védett lesz a cicád a bolhák ellen. Kb. 4-500 Forintért lehet kapni 4 kilóra féreghajtó tablettát is, ezt testúlyarányosan kell adni és az is megoldva. Ha kimegy a házból, tényleg fontos, hogy ne szedjen össze mindenféle betegséget. A fenti két dolog alap, nektek is fontos. :)

Bolhanyakörv helyett hatásosabb ez: Spot-on bolhairtó, pl. a Frontline nevû (de vannak olcsóbbak is). Ezt a cica tarkójára, a bõrére kell cseppenteni úgy, hogy széthajtod a szõrét. Így nem fogja lenyalogatni. :) Így 2-3 hónapig védett lesz a cicád a bolhák ellen. Kb. 4-500 Forintért lehet kapni 4 kilóra féreghajtó tablettát is, ezt testúlyarányosan kell adni és az is megoldva. Ha kimegy a házból, tényleg fontos, hogy ne szedjen össze mindenféle betegséget. A fenti két dolog alap, nektek is fontos. :)
Annyira azért nem könnyû bolhát szerezni:) De, ha annyira tartotok tõle, akkor addig, amíg kiviszed, tégy a cicára bolhanyakörvet.
Egyrészt, amit az utolsó írt, másrészt a nyakörv cak állandó viselés mellett hatásos, az elsõ 24 óra után... Tehát valóban praktikusabb a csepp a nyakára. Olcsó vacakot ne vegyél, nem ér semmit. Minimum Frontline. Ja nekem 30 én vannak macskáim:) 8 hetes kortól már rá lehet tenni. Ha ki fog járni, pláne kell neki az oltás, de nekem a bentiek is oltva voltak mindig. A kiscicának emlékeztetõ oltást is kell adni, a felnõttnek évente egyszer. A féregtelenítés valóban nagyon fontos, rendszeresen szükséges.
A nyakörv nem használ a cicának. Lazára kell hagyni, így vígan elsétálnak alatta a bolhák, amik az állat szemzugához járnak inni.
A bolhanyakörv is vegyszeres! A csepegtetõs módszert használják az állatorvosok is, mert gyors, könnyû, praktikus. A kutyák megtûrik magukon a nyakörvet, igen, mert nem mozognak annyit, de egy macska rengetegszer bújik be ide-oda, nagyon könnyen fennakadnak bármin vagy amikor le akarják operálni magukról, beleakad az állkapcsuk. (Láttam már ilyen szerencsétlenül járt példányt, megfulladt sajnos.) Éppen ezért szoktak benti macskákat hámmal sétáltatni, mert abban garantáltan megmaradnak. :D Már a 2-3 hónapos cicának lehet féreghajtót és bolhaelleni cseppet adni, tudom, 6 éve vannak macskáim. :)
Frontline a megoldas. anyumnak kinti cicai vannak, de sose bolhasak
Én mégiscsak a bolhanyakörvet ajánlom, mert levehetõ, és csak addig kerül vele kapcsolatba a cica, amíg szükséges. Mert bizony a vegyszerek nekik -a cicáknak- sem tesznek jót, fõleg ilyen fiatalon nem kéne nekik.
Az ajánlott Frontline hatásos kullancs ellen. Azt nem akadályozza meg, hogy belemenjen (olyan szer nincs is), de elpusztul, mielõtt megszívná magát.
Oltatni is feltétlenül kell, egy kombinált oltás 4-5 ezer Ft körül van, ezt évente kell ismételni. Egyébként lakásban tartott cicánál is érdemes oltatni, mert akár a cipõnk talpán is bevihetünk fertõzést. És valóban a bolha az, amit a legkevésbé fog összeszedni kinti környezetben. Ha füves-bokros helyre engeded, jól vizsgáljátok át, mert sajnos kullancsot viszont összeszedhet ma már városban is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, :)
...30 éve...

Mit tehetnék az ellen, hogy ne szeressem ennyire a bosszút?

14/L vok és hát naon bosszúálló vagyok és ezen szeretnék változtatni, mert ha az illet? megbánta a tettét, akkor se bocsátok meg neki és még mindig bunkó vok vele és rossz dolgokat csinálok ellene.

Legjobb válasz: Nekem is nagyon nehezemre esik egy sérelem ellen tovább tennem magam, de én nem szeretek senki alá sem kavarni. Gondolj abba bele, hogy ha másoknak rosszat teszel, akkor te is ugyan olyan vagy, mint õ. Egy példa. A hentes megöli a virágost. Ha a virágos felesége megöli a hentes feleségét, mi a különbség?? Gyilkos mindegyik. Ha rájött, hogy hibázott, bocsánatot kért, neked meg kell bocsátanod. Ha újra elõfordul, akkor meg ahelyett, hogy alákeversz, zárd ki az életedbõl, ne foglalkozz vele, mert nem érdemel meg téged, a barátságod, a szerelmed, stb. Remélem érted.:)

Nekem is nagyon nehezemre esik egy sérelem ellen tovább tennem magam, de én nem szeretek senki alá sem kavarni. Gondolj abba bele, hogy ha másoknak rosszat teszel, akkor te is ugyan olyan vagy, mint õ. Egy példa. A hentes megöli a virágost. Ha a virágos felesége megöli a hentes feleségét, mi a különbség?? Gyilkos mindegyik. Ha rájött, hogy hibázott, bocsánatot kért, neked meg kell bocsátanod. Ha újra elõfordul, akkor meg ahelyett, hogy alákeversz, zárd ki az életedbõl, ne foglalkozz vele, mert nem érdemel meg téged, a barátságod, a szerelmed, stb. Remélem érted.:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! azér még várom a többiek válaszát is!

25 hetes kismama vagyok! 3 hete elkezdett keményedni a pocakom és azóta nem érzem, hogy mocorogna a babucim! Mit jelent a 2/K? És mit tehetek a keményedés ellen? Nagy baj, hogy nem érzem a picit mozogni?

Legjobb válasz: Ha eddig érezted, most meg 3 hete nem, az elég gáz. Miért nem mentél azóta dokihoz? Ha az én babám nem mozogna egy napig, tutira megnézetném, jól van-e. Keméynedés ellen a magnézium szedése és pihenés segíthet. De azért nézesd meg uh-val a picit, hogy van.

Ha eddig érezted, most meg 3 hete nem, az elég gáz. Miért nem mentél azóta dokihoz? Ha az én babám nem mozogna egy napig, tutira megnézetném, jól van-e. Keméynedés ellen a magnézium szedése és pihenés segíthet. De azért nézesd meg uh-val a picit, hogy van.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Voltam dokinál, aki azt mondta biztos csak lusta!És a keményedésre meg azt mondta természetes!
Feküdj a hátadra, és figyeld a pocidat. Akkor a leglátványosabb. Ha a doki azt mondta, minden rendben, akkor az úgy is van. További kellemes babavárást!
Szia! A 2/K a méh felsõ részét jelenti, most nem tudom pontosan, a köldök alatt v felett 2 ujjal. A keményedésre Magne B6-ot szoktak javasolni, van aki 3*2-t szed, de ezt az orvos dönti el. A baba ha rendben van, és az uh szerint sincs semmi vele, akkor tényleg lusta. Próbáld meg egy kis csokival felturbózni, azt mondják, attól beindulnak :) 22 hetes kismama

Már 2 éve edzek de most nagyon "csíkos" lett a vállam, strírák jelentek meg rajta, mit tehetek ez ellen? és hogy tudom eltüntetni? Köszönöm a segítséget és az értelmes válaszokat.

Legjobb válasz: Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni. Genetikától függ, mennyire rugalmas a bõröd. Vannak krémek, amik halványítják, de túl sokat ne várj tõlük, nem érnek valamit sokat.

Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni. Genetikától függ, mennyire rugalmas a bõröd. Vannak krémek, amik halványítják, de túl sokat ne várj tõlük, nem érnek valamit sokat.
Attól függ mennyire komoly, ha elõtte volt 40es karod, az nem fog látszani, de ha valaki komolyan meghízik, vagy elér egy szebb eredményt testépítésben, annak nem múlik el!
A kérdező hozzászólása: Tudnátok tippeket mondani hogy hogy tudnám elérni hogy halványabb legyen? vagy egyszerûen majd az idõ megoldja???
örülök hogy így vágod de az enyém már nem látszik, ma pont hátaztam de 2 és fél éve nem voltam konditeremben.
Csak halványabb lesz.
BBKristof nem múlik el, ez örök. Ha valaki meghízik, annak is megmarad, sajnos ezzel nincs mit kezdeni!
majd elmúlik ha leálltál a növéssel
Ha a bõr repedt meg, azzal nincs mit kezdeni, fogadd el, csak több lesz!
milyen színû? ha pirosas seb szerû akkor lehet csak az egyik géptõl van pl vádligéptõl, ez elmúlik magától. illetve ha túl gyorsan nõsz akkor a bõröd szét repedhet az ellen nem tudom mit kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: most van 40-es karom 73kg-an és még hízni szeretnék, jó nem kell hogy elmúljon csak hogy ne látszódjon ennyire


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!