Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék begennyesedett (2 db)

Mit tehetek, hogy megmaradjon a begennyesedett, gyökérkezelés alatt álló fogam, aminek nem sok jót jósol a fogorvos?

Úgy értem, van-e valami gyulladáscsökkent?, amit érdemes szedni, vagy ismertek-e egyéb praktikát, amivel növelhetem az esélyt, hogy megmaradjon? A fogorvos azt mondta (magán), hogy megpróbálja kezelni, de nem túl biztató a helyzet. :( Nem akarom, hogy kihúzzák.

Legjobb válasz: Kamillatea esetleg.

Kamillatea esetleg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, végülis úgy néz ki, gyógyszerszedés nélkül is rendbejön, több gyógyszeres tömés után már meg is volt a gyökértömés.
Cataflam 3x1, max 3 napig
A Catalflam meg társai csak ideigelenesen szüntetik meg a gyulladást meg a fájdalmat sajnos, tapasztalat. ha a gyökér be van gennyesedve, azt csak a fogorvos tudja kezelni. mióta kezelik? türelemmel kell lenni és követni az orvos utasításait. gondolom most egy ideig tisztogatni fogja a gyökércsatornát, nem gyökértömi még egyelõre. nekem is gyökérkezelés alatt áll az egyik fogam, de még nekem sem tökéletes sajnos. azt mondta a doki, hogy néha idõbe telik, mire teljesen meg sikerül szüntetni a gyökércsúcsi gyulladást. most egyelõre én is gyógyszeres tömésekre járok. bízz az orvosodban. esetleg érdeklõdj nála, hogy nem lehet-e antibiotikumot szedni a helyi gyökértisztogatás mellett.

Mit tehetnék a begennyesedett mandulámmal?

Sajnos 2 hónap alatt 2.szor gennyesedett be a bal mandulám egy elég nagy foltban.azon kívül h picit szúr semmilyen más tünetem nincs mégcsak h?emelkedésem sincs.

Legjobb válasz: Ha nem lennél terhes, azt javasolnám, vetesd ki. Most mindenképp várj a szülésig. De utána jobb lenne kivetetni. A vacak mandula sok bajt okozhat neked. Izületigyulladás, szívizomgyulladás, ilyesmi. Azt nem hiszem, hogy a babának ártana.

Ha nem lennél terhes, azt javasolnám, vetesd ki. Most mindenképp várj a szülésig. De utána jobb lenne kivetetni. A vacak mandula sok bajt okozhat neked. Izületigyulladás, szívizomgyulladás, ilyesmi. Azt nem hiszem, hogy a babának ártana.
Nekem is volt ilyen. Napi 8 gramm (8000mg) C vitamintól elmúlt!
Mutasd meg orvosnak.
Hát szerintem vetesd ki!Meg nem akarlak megieszteni, de az a babának sem jó, kérdezd meg a háziorvosod!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!