Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék 5 (187 db)

Vége 3.5 évnek! Mit tehetek h elfelejtsem? Mit tehetek h ne gondoljak rá? Mit tehetek h ne fájjon? Mi lesz velem?

Szakított velem a barátom de zokogott ? is és azt mondta h nem tudja ezt folytatni velem(sokat veszekedtünk).Mégis zokogott legalább ne tette volna most belehalok.Mi lesz???

Legjobb válasz: Elején rossz, ezt érzed most, utána borzalmas lesz. Idõvel enyhül. Nem tudsz semmit tenni ellene, hisz ember vagy.

Elején rossz, ezt érzed most, utána borzalmas lesz. Idõvel enyhül. Nem tudsz semmit tenni ellene, hisz ember vagy.
Elfelejteni nem fogod, rá nem gondolni nem tudsz. Adj idõt magadnak, és éld az életed. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem bírom ki!:( nem nem nem!!!:( 18vagyok

Egy új építésű 5 emeletes kamerával és biztonsági őrrel felszerelt házban lakom. Mit kellene tegyek, ha rájövök, hogy van egy tolvaj a házunkban? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Ok, a megfogalmazásom tényleg nem lett tökéletes, de attól még szerintem érthetõ. Kamera a házban a bejáratoknál van. A tolvaj a folyosón elérhetõ tárgyakat tulajdonítja el. Ok, értem, hogy ha az ajtó elõtt semmit nem hagyok, akkor nem tud mit elvinni tõlem, viszont a kérdés arra szól, ha elkapnám, mikor lopni próbál, mit tehetnék vele?

A kérdező hozzászólása: Ok, a megfogalmazásom tényleg nem lett tökéletes, de attól még szerintem érthetõ. Kamera a házban a bejáratoknál van. A tolvaj a folyosón elérhetõ tárgyakat tulajdonítja el. Ok, értem, hogy ha az ajtó elõtt semmit nem hagyok, akkor nem tud mit elvinni tõlem, viszont a kérdés arra szól, ha elkapnám, mikor lopni próbál, mit tehetnék vele?
Ugyanazt, mint bárhol máshol, felhívod a rendõrséget :D A biztonsági õrt is hívhatod de õ úgyse tehet semmit max. megkérheti h "Ejnye, ne lopjon már kérem" :D
Könyörgöm akkor minek van a kamera? Ha idegen jön be azt látni kell, aztán még ott a bizti õr is. Ha csak úgy eltûnnek dolgok akkor lehet, hogy lakó van a dologban, esetleg az õr lehet még sáros. Ha elkapod egybõl szólsz az õrnek és értesítitek a rendõrséget.
A kamerának a biztonsági õrnek, és a házban összegyûjtött értékeknek különösen nagy vonzóereje van a tolvajokra, akik mindig egy lépéssel elõbbre vannak. Költözz el onnan olyan helyre, ahol nincs semmi lopni érdemes és ne gyûjts semmi értékeset.

Reggel 5 kor kel a babám.9 honapos. Ez egy kicsit korán van még. Mit tehetnák hogy tovább aludjon? Probáltam már hogy este tovább van fent de ugy is 5 kor kel.

Legjobb válasz: nekem 5-6 ora fele kell és 7 honapos nem tudok én se vele mit csinálni szerintem ahogy a nyukám mondta van nekik egy belsö orájuk amit mi nem tudunk beálitani van egy 7 éves fiam is ö is kiskora ota 6-7 fele kell még mindig ez nem válozott ennyi év alatt se ö mindig igy kell csecsemö kora ota ugyhogy én már nem is probálkozok mert szerintem ez igy marad a kicsinél is :)amugy meg jol jönnek a gyerekem mert nem kell ébresztö ora sose késünk el sehonnan még az ovibol se

nekem 5-6 ora fele kell és 7 honapos nem tudok én se vele mit csinálni szerintem ahogy a nyukám mondta van nekik egy belsö orájuk amit mi nem tudunk beálitani van egy 7 éves fiam is ö is kiskora ota 6-7 fele kell még mindig ez nem válozott ennyi év alatt se ö mindig igy kell csecsemö kora ota ugyhogy én már nem is probálkozok mert szerintem ez igy marad a kicsinél is :) amugy meg jol jönnek a gyerekem mert nem kell ébresztö ora sose késünk el sehonnan még az ovibol se
Enyém is 5-kor kelt, de olyankor gyorsan cicire raktam és visszaalaudt. Azóta 6-7 körül ébred.
A nappali alvásával tudsz variálni-ha tudsz. Mennyit alszik nappal? De igaz, tényleg vannak ilyen korán kelõ babák... Lányom 6-7 között kel, akármikor teszem le...Örülnék, ha legalább 8-ig elaludna...


Mit tehetek még? Kislányom 5 hós múlt, és a héten semmivel se tudtam lekötni.

nagyon sokat kell cipelni.Ha leteszem,sír.Nem beteg,nem fáj semmije,a foga sem jön épp,mégsem jó neki semmi.A magammal viv?s módszereket is kipróbáltam,a hordozóban is ordított,hiába bohóckodtam neki.A nagyágyon is játszottunk-max.10 percig bírta,aztán bömbi!A babakocsiban csak aludni van el,aztán hiszti van,ha csak "simán"tologatni akarom.Tegnap már akkor is nyüszögött,ha cipeltem.Egyedül vagyok estig,nincs segítségem.Mikor lesz jobb a helyzet?

Legjobb válasz: Én is estig egyedül vagyok 5,5 hós fiammal.Lehet,h.szivtelennek gondolsz,de én fokozatosan mindig egy kicsit többet hagytam a szõnyegen a játékaival.Zörög neki a Minimax,de nem nagyon nézi,csak hallja a hangokat.Körberaktam a játékaival,és egy idõ után megszokta.Persze volt hiszti asz elején,de muszáj voltam ezt csinálni,mert du.4-tõl már csak az órát néztem,h.mikor jön apa.Én is nagyon sokat cipeltem,de most már szinte alig.Fokozatosan próbáld meg mindig egy kicsit több idõre magárahagyni,persze ha tudod,lesd,hogy mit csinál.Rossz az elején,de megéri,hidd el.Egyre könnyebb szerintem,ahogy már sok minden érdekli,KITARTÁS!

Én is estig egyedül vagyok 5, 5 hós fiammal.Lehet, h.szivtelennek gondolsz, de én fokozatosan mindig egy kicsit többet hagytam a szõnyegen a játékaival.Zörög neki a Minimax, de nem nagyon nézi, csak hallja a hangokat.Körberaktam a játékaival, és egy idõ után megszokta.Persze volt hiszti asz elején, de muszáj voltam ezt csinálni, mert du.4-tõl már csak az órát néztem, h.mikor jön apa.Én is nagyon sokat cipeltem, de most már szinte alig.Fokozatosan próbáld meg mindig egy kicsit több idõre magárahagyni, persze ha tudod, lesd, hogy mit csinál.Rossz az elején, de megéri, hidd el.Egyre könnyebb szerintem, ahogy már sok minden érdekli, KITARTÁS!
Az enyém négy hónapos és ugyanezt csinálja.Csak akkor nyugszik meg, ha pucérra vetkõztetem a nagyágyon és tornázunk egy fél órát.:) De egyébként én is teljesen kész vagyok.Mintha nem is ugyanaz a baba lenne, mint két hete.
1.vagyok.Nekem is fájt, és tudom, h.nehéz elkezdeni, de állj hozzá pozitivan, hogy könnyebben fog menni, mint gondoltad!
gondoltam, reméltem hogy nemcsak az én majdnem öt hós fiam csinálja ugyanezt:) érdekes, mert egyik nap egyfolytában ölben lenne, aztán már ott sem jó, pár nap mulva jobban elvan, aztán megint azt se tudom mit találjak ki a szórakoztatására! Én estére marhára elfáradok mikor nyünnyõnapja van:(:) pedig tök nyugi bébi amúgy:) elkezdtem némi gyümi kostoltatást.... Talán az új íz meg hami a pociban csinál egy kis nyüszit? Még szoknia kell a szervezetének talán. Ti nem kezdtetek el neki a tejen-tápin kívül mást is adni? Mostanában, ha nyüszög unalmában, lefekszem a nagyágyra (amugy is ott fetrengünk egész nap) a combomra teszem hanyatt, fogom a kezét és hintázunk, lötyögtetem. Vagy bekapcsolok a tv- ben egy kis zenét és táncizok vele. Tegnap az is bejött, hogy a polifomját nem a szokott helyre tettem a szobában, hanem levittem a nappaljba, felkapcsoltam a fényeket, tök elvolt mert máshogy és máshol feküdt. Ja meg az almapép evéssel is elmolyolunk egy fél órát...:) remélem segítettem:)
sziasztok! az én 5 hónapos fiam dettó ezt csinálja. pedig még csak tápszert eszik ... nála van, hogy csak az jön be, hogy "rádobom" az ágyra és össze-vissza puszilgatom, megcsikizem, megdögönyözöm. na akkor bezzeg röhög, kacag hangosan. abbahagyom, megint bömbi... és cipelés... és én is nézem az órát :) ja, újabban rendszeresen én hívom meg a férjem két haverját, mert szórakoztatják a fiamat :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 1. válaszoló, nem gondollak szívtelennek, énnekem is meg kéne próbálnom magára hagyogatni néha, tudom hogy sírni fog..csak nehéz elkezdeni.De muszály lesz, mert már fáj a hátam a sok cipeléstõl.

7 hósom alig eszi a tápszert. Napi kb.200-300 ml-t iszik meg. Próbálok neki uzsira tejpépet adni, de még úgy is alig van még a napi 0, 5 l tejalapú étkezés. Mit tehetnék?

Arról már nem is beszélve, h. vacsira is alig eszi meg a 120 milit, nem lakik jól, így korán kel. Nagyon lecsökkent az étvágya az elmúlt hetekben. Jellemzõ ez ebben az életkorban?

Legjobb válasz: Szia!foga van már?mert lehet attól csökkent az étvágy.nálunk most jön felül a foga,és szintén keveset eszik.1,5 hónapja mikor alul bújt ki akkor ez volt,kb 1-1,5 hétig,aztán visszaállt minden.ez ilyenkor normális,míg át nem töri az ínyt a fog,utána már nem okoz gondot.

Szia!foga van már?mert lehet attól csökkent az étvágy.nálunk most jön felül a foga, és szintén keveset eszik.1, 5 hónapja mikor alul bújt ki akkor ez volt, kb 1-1, 5 hétig, aztán visszaállt minden.ez ilyenkor normális, míg át nem töri az ínyt a fog, utána már nem okoz gondot.
Hasonlóan elsõhöz, az én lányom se nagyon evett, mikor a felsõ egyes fogai jöttek ki. Mit eszik amúgy?
A kérdező hozzászólása: alsó kettõ van már, nem tudom bújnak e épp, mert már egy hónapja is láttam már pirosnak sõt, a lentiek melletti fogakat is látom az ínyében. szóval a foga lehet? nem akarok mindent a fogára fogni. mert ugye ha nyûgös, ha nem alszik jól, ha sírdogál. .. most már meg az evés is :)
A kérdező hozzászólása: reggel tápszert eszik, max 130 milit, de. gyümi, délben valami husis, du. tejpép vagy megint valami fõzelék, este pedig megint 100-130 milli tápszer.
Ha már hetek óta tart az étvágytalanság, esetleg a súlyfejlõdésben is megakadt, akkor szóba jöhet8ne) egy komplett orvosi vizsgálat is! Lehet, hogy tényleg csak a fogacskája, de biztos, ami biztos alapon... A csecsemõk vízigényérõl egy szösszenet: "A víz testünk jelentõs alkotórésze. A csecsemõ testének 70%-a víz! Oldószer, amely a szervezet anyagcseréjében végbemenõ vegyi folyamatokban jelentõs. Szállítja a különbözõ anyagcseretermékeket.Mivel a kisbabák veséje gyengébben koncentrál, mint a felnõtté, a bomlástermékek kiválasztásához nagyobb mennyiségû vízre van szükség. A víz szerepet játszik a hõszabályozásban is. A csecsemõ napi vízigénye testtömegkilógrammonként 150-160 ml. Fokozódik a vízszükséglet, ha az elfogyasztott tápláléknak nagy a fehérje és sótartalma, mivel a fehérjebontás során keletkezõ bomlástermékek kiválasztásához nagyobb mennyiségû vízre van szükség. (Figyelem! Hozzátáplálásnál még fontosabb!) Különös gonddal kell a folyadékpótlásról gondoskodni, ha a külsõ hõmérséklet emelkedik, (pl.kánikulában, túlfûtött helyiségben) vagy, ha valamilyen okból nagyfokú folyadékvesztést észlelünk (hányás, hasmenés). A csecsemõ nem bírja a szomjazást, így könnyen jelentkezhetnek a kiszáradás tünetei: a száj és a nyelv kiszárad, a kutacsok beesnek, a bõr szárazzá válik és könnyen elemelhetõ. Nagyon sajnálatos, hogy a mai „modern felfogás szerint" a csecsemõnek csak anyatejre/babatejre van szüksége! Javaslom a kételkedõknek, hogy próbáljanak ki egy napot, amikor csak tejjel olthatják szomjúságukat..." Speciális orvosi vizsgálatokra háziorvostól lehet beutalót kérni abban az esetben, ha õ is úgy ítéli, hogy szükséges, de egyénileg is megkereshetik a szülõk az illetékes intézményeket! Gyanús magatartási tünetek 7-9 hónapos csecsemõknél: Mikor, mit kell figyelni? Milyen tünetek esetén érdemes (kell) felkeresni Osztályunkat? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=635903829758981&set=..
A kérdező hozzászólása: köszi. de nem a folyadékbevitel miatt aggódom, hanem a Ca bevitel miatt.
A kérdező hozzászólása: nagysúlyú baba, 8, 5 kg volt 6 hósan. azóta sztem csak nyúlt.

Mit tehetnék, hogy jobban aludjon a 4, 5 hónapos babám?

Kb. 3 hónapos koráig (a kezdeti nehézségek után) egyre jobban aludt. Aztán "abba kellett hagyni" a szopit, azóta fejek és cumisüvegből kapja. Már akkor volt érzékelhető némi visszaesés, de aztán megint kezdett javulni a helyzet. Többször előfordult, hogy 8-tól 1/2 - 3/4 3-ig aludt, aztán 6-ig. Kb. 2 hete nagyon meg volt fázva, s azóta borzasztó éjszakáink vannak: 1-2 órát alszik elsőre, aztán pedig nincs összefüggő 60 perc reggelig. Kap tejcsit is, de általában próbálom cumival visszaaltatni. Kizárólag hason tud aludni, és amikor felébred, csukott szemmel forgatja oda-vissza a fejét, mintha valami miatt nem tudna aludni. Ha átfordítom a hátára, azonnal felébred teljesen, az oldalára fektetve ált. elalszik rögtön, de max. 1,5 óra után akármennyire kitámasztom, a hátára próbál fordulni, amitől megint felébred és ordít. Anyósomtól kapom az ívet, hogy ne adjak neki éjszaka tejet, mert már nagy, és le kell róla szoknia. De egyenlőre az az egyetlen eszköz, amivel biztos el lehet altatni. Csakhát azért félóránként sem szeretnék kijárkálni melegíteni. Az a baj, hogy lassan olyan vagyok, mint egy zombi, és semmi javulás nincs kilátásban. Tud valaki segíteni? Nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: Nekem is ugyanez volt mi mar betoltottuk az 5 honapot. Panaszkodtam a vedononek, o javasolta hogy vacsi elott adhatok neki kis tejpepet (sinlacot mondta mert az tej es glutenmentes) , es nekunk azota csoda tortent. 5 napja csinalom ezt es azota elso naptol csak egyszer ebredt ma pedig vegigaludta ujra az ejszakat. Meg en azt csinaltam hogy a halozsakra meg raraktam neki egy takarot amit jol ratekertem igy nem nagyon tud forgolodni. Abbol indultam ki hogy a babakocsiba is orakat alazik ha jol ne van dunsztolva:) alvas elott szerintem meg fujhatsz neki tengervizes orrsprayt meg szivd ki az orrat is hatha meg nem teljesen gyogyult meg. Nappal mennyit evett betegen? Lehet hogy az is keves volt neki. Nappal is eves elott nem art kiszivni az orrat. Enyem sztrajkolt mert nem kapott rendesen levegot, es ejjel potolta a hianyat. Aztan meg is szokta ezt arendszert a betegseg utan jo egy honapig ment igy es most a sinlac tette helyre pedig csak magyon keveset kap kb 50gr-ot.

Nekem is ugyanez volt mi mar betoltottuk az 5 honapot. Panaszkodtam a vedononek, o javasolta hogy vacsi elott adhatok neki kis tejpepet (sinlacot mondta mert az tej es glutenmentes) , es nekunk azota csoda tortent. 5 napja csinalom ezt es azota elso naptol csak egyszer ebredt ma pedig vegigaludta ujra az ejszakat. Meg en azt csinaltam hogy a halozsakra meg raraktam neki egy takarot amit jol ratekertem igy nem nagyon tud forgolodni. Abbol indultam ki hogy a babakocsiba is orakat alazik ha jol ne van dunsztolva:) alvas elott szerintem meg fujhatsz neki tengervizes orrsprayt meg szivd ki az orrat is hatha meg nem teljesen gyogyult meg. Nappal mennyit evett betegen? Lehet hogy az is keves volt neki. Nappal is eves elott nem art kiszivni az orrat. Enyem sztrajkolt mert nem kapott rendesen levegot, es ejjel potolta a hianyat. Aztan meg is szokta ezt arendszert a betegseg utan jo egy honapig ment igy es most a sinlac tette helyre pedig csak magyon keveset kap kb 50gr-ot.
Mi is sokat keltünk 6 hónapos koráig. Aztán írattam fel a gyermekorvosunkkal Milumil HA vanília ízû rizspépet (4 hós kortól adható) és azóta alig ébred éjszaka. És ha ébred is, csak a cumija kell. Igaz, hogy már kap mást is napközben a rizspépen és anyatejen kívül (gyümölcs, fõzelék), de szerintem, ha napközben beviszi a napi kalóriaszükségletét, éjszaka jobban alszik. Szerintem ezt a fajta rizspépet ti is kipróbálhatjátok, az én babám nagyon válogatós, de ezt megeszi. Remélem nektek is beválik :) ! Ja és írasd fel receptre a dokival, így jóval olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint van remény :) Csak az a baj, hogy Németországban élünk, nem tudom, itt van - e sinlac, utána kell néznem. Meg a rizspépnek is. A megfázás már teljesen elmúlt, azzal nem lehet gond. Viszont a betegsége alatt nagyon keveset, 40-90 ml-t evett. Mostmár napközben egész jól feltornáztuk, 150-180 ml, este mindig megvan a 180, délben pedig már menüt kap, bár még nem egész üveggel. A gyerekorvos ajánlotta, és itt zöldséggel kellett kezdeni. Nem tudom, segítene - e, ha már lassan bevezetnénk a vacsit. ? A sinlac egyféle bébiétel? Vagy gyógyszertárban lehet kapni? Bocsánat, de egyáltalán nem ismerem.
A sinlac is pep de nem tejalapu hanem rizs es szentjanoskenyermag orlemenybol van vizzel kell megcsinalni nagyon fini edes. Van mar a milupanak is ilyen annak talan similac neve vagy ilyesmi a sinlacot a nestle gyartja. Gyogyszertartban van itthon meg drogeriakban is . Csak ezeket felirja itt adoki ugy olcsobb. De sima tejpepet tudsz venni ami nem tejalapu biztos ott is. De a sinlacra azt mondjak nagyon kaloriadus es laktato, mert nalunk a sulygyarapodassal is gond volt a betegseg utan. Elso voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszke, máris küldöm a férjem :)
Biztosan ott is van DM, és ott tuti hogy kaptok tejpépet, rizspépet. Szerintem ezt uzsonnára add a babádnak, szóval a lefekvés elõtti szopi elõtt. Pl. nálunk 18 órakor van az uzsonnna (ami jelen esetben rizspép, tejpép - változó), utána fürdés, játszás, és 22 órakor még szopi. Szerintem közvetlenül lefekvés elõtt azért nem lenne jó, mert azért megterhelõ a pici gyomrának éjszakára, ráadásul elalvás elõtt lehet már nem lenne kedve kanalazni. Ez csupán az én elképzelésem, de te úgy csinálod, ahogy nektek jobban bejön. Sok sikert!!! (én voltam a rizspépes).

Help! Mit tehetek? ! szeretnék kb:5 kilót lefogyni de már most is kevesebbet eszek az ajánlottnál, táncolok is de még sem mennek le. mit tehetek? Ez egyáltalán arányos vagy már túl sok: 12 év 157cm 45kg

Legjobb válasz: 12 évesen ne fogyózz, teljesen tönkreteszed magad. Egészségesen táplálkozz, sok gyümölcsöt, zöldséget egyél, és sportolj ami jólesik. De ne koplalj, a szervezetednek ilyenkor van szüksége a növekedéshez a legtöbb tápanyagra, vitaminra! Nem vagy kövér!!!!

12 évesen ne fogyózz, teljesen tönkreteszed magad. Egészségesen táplálkozz, sok gyümölcsöt, zöldséget egyél, és sportolj ami jólesik. De ne koplalj, a szervezetednek ilyenkor van szüksége a növekedéshez a legtöbb tápanyagra, vitaminra! Nem vagy kövér!!!!
IGEN!
lányom neked pszichés gondjaid vannak..
A kérdező hozzászólása: ohh és a combom felülü összeér mindig+ pici toka is van, a karom se tartozik a vékony kategóriába.
A kérdező hozzászólása: oks tehát amit írtam(magaság év kiló) az arányos?
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!

Mit tegyek/tehetek? Mit tehetnék ha van egy srác aki nagyon bejön 3, 5 éve ismerem és azt lehet mondani nayon jó barátok vagyunk?

Probléma csak ott van hogy összejöhettünk volna mert én is tetszem/tetszettem neki de ? elszúrta.a volt bn?jét váálasztotta, de álítólag megbánta azóta van másik barátn?je de engem nem hanyagol és március 5-én megcsókolt amit viszonoztam és ez mái napig el?fordul.

Legjobb válasz: megcsalna. szerintem hagyd élni..mindig utáltam a lány 'legjobb barátokat', ugyanis elõbb-utóbb mindig ki akarnak kezdeni a sráccal.

megcsalna. szerintem hagyd élni..mindig utáltam a lány 'legjobb barátokat', ugyanis elõbb-utóbb mindig ki akarnak kezdeni a sráccal.
Jogosan félhetsz attól, hogy ha Veled lesz, Veled is ugyanezt fogja csinálni. Azonban ez nem biztos, és arra, hogy ezt elõre megtud, "vajon így lesz e?" csekély esélye van. Ugye annak, ha megkérdezed egyenesen, hogy "ugye velem nem fogod ugyanezt csinálni?" nem sok értelme van. Viszont, ha ez annyira nem zavar, és ennek ellenére is szeretnél továbblépni vele, akkor kérdezz rá, hogy mit akar tõled. Elmondhatod, hogy Neked tetszik. És lehetõség szerint a "nem tudom" válasszal ne elégedj meg - ilyen helyzetben 90% az esélye :) . Szép napot! Sárky
A kérdező hozzászólása: 19:58-as ezt nem teljesen értem! ne én kezdtem ezt:S
A kérdező hozzászólása: Jó tudom én is hibás vagyok de mégis!nem "én kezdtem ki vele"
Lehet, hogy tùl fiatalnak tart..... a baràtnoje hàny èves? nem idosebb esetleg nàlad? Hogy megcsalna-e? Ki tudja... Te ismered jobban... Azonban nem szèp dolog flortolni veled, amikor baràtnoje van, de ezt Te is èrzed... .....nem lenne kàr egy ilyen jò kis baràtsàgot elrontani kb 2-3 hònap jàràssal? (és az a vàlaszolò meg szègyellje magàt, amelyik azt ìrta, hogy a csajok màsznak rà a pasira egy làny-fiù baràtsàgban. Nàlam pl pont fordìtva tortènt, meg is ment a baràtsàg... kàr volt èrte...)
Az én lányomnál az 5-ik kislány lett a 4 fiú után:) )
14es hát ebben semmi igazság nincsen..
Szia :D mi is öten vagyunk testvérek. Van egy ismerõsöm akik pedig akkoriban 7en voltak (lehet hogy azóta már többen) mert az anyuka mindenképpen kislányt akart, de csak a 7. lett az :) Nem kell ítélkezni senkinek nagyon jól élnek meg van mindenük. És a legnagyobb örömükre kislányuk is lett. :D
Nálunk 3fiu van. Bár eredetileg is hármat szerettünk volna- mindegy milyen nemmel. Én annak örültem, hogy egészsgéesek, kezük-lábuk megvan... a többi meg, hidd el nem számít. Örülj annak, hogy 5gyönyörû egészséges kislányod lesz és légy büszke rájuk. 7-es! Nálunk tesómnak van 2fia még, így anyuéknak összesen 5fiu unokájuk, és egyátalán nem rossz velük sem! Nem rosszak, és nem hisztisek, nagyon jól eljátszanak együtt, és nagyon jó barátok-tesók-unokatesók. 7éves a legnagyobb és 1 a legkisebb.
Eloszoris gratulalok es minden tiszteletem a tietek. Masodszor egy kerdesem lenne, a csaladod hogy fogadja a baba erkezeset? En most jelentettem be meg csak anyunak h jon a 3.baba de huuu hihetetlen balhe van:( Mindenki (usmerosei akinek elmondta) elhordanak minden felelotlen bolonddnak;( Nalatok hogy van ez??? Nekem ez annyira faj:"(
bocsi most lehet kicsit undi lesz amit írok: egy gyárból egy mûszerrel csak egy féle termék jöhet ki :D :D
Mi tehetnél, hogy ne legyél szomorú, vagy hogy megváltozzon a neme? Érthetetlen a kérdés.
szánalmas szegény kérdezõ...
Hol van 4D-s uh karácsonykor? Csak kíváncsiságból kérdezem :-)
Karácsonykor mész ultrahangra?KAMU
A kérdező hozzászólása: Lehet kisfiú!! ma voltam egy másik orvosnál és õ kisfiút mondott! holnap megyek 4D-s ultrahangra ..ott majd minden kiderül..
Örülj neki, hogy van több gyereked! Mi évek óta vágyunk a második babára és nem jön! :-( Én boldog lennék bármilyen nemû is! Ha szülnél még ötöt, lehet akkor se jönne össze a fiú!
Örülj neki, hogy nem 5 fiú! :-)
Ezt megcáfolom! Én vagyok a legidõsebb(nõ), az öcsém 1, 5 évvel fiatalabb és tõle szintén 1, 5 évvel fiatalabb a húgom :-)
Mi azok voltunk gyerekként 4 gyerek 2 fiú 2 lány :) Igaz már felnõttünk. :) Nekem egyszer mondtak egy olyat ha több mint 3 év telik el az utolsó gyerkõc és az új kicsi között akkor különbözõ nemû lesz ha kevesebb akkor azonos. Nálunk mondjuk bevált de ez is olyan mint a többi dolog. :) Annyira azért nem hiszek benne. :) Csak gondoltam leírom. De biztos vannak ellenpéldák rá rengetegen. :) Boldog karácsonyt mindenkinek. :)
Addig fogsz szülni míg lesz egy fiad? Vannak amúgy nagycsaládos ismerõseim. Mindháromnál 4 lány 1 fiú van.
Mivel azt írtad, hogy õ is kislány lesz, ezért nem igazán értem, milyen tanácsra vársz... :-D Esetleg örökbefogadhatnátok egy kisfiút, vagy próbálkoztok megint. A net teli van különbözõ praktikákkal, hogy mit kell tenni, ahhoz, hogy kislány, vagy kisfiú legyen, bár én az 50-50%-ban hiszek. Vagy az lesz, vagy nem..:-) Gratula amúgy a gyerekekhez!
6., 7., 8., ...... ????? Bocs!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Kórházi benttartózkodása óta lányom egyre gyakrabban és erősebben kapargatja babrálja arcát, már nem csak elalvás előtt, tiszta sebes, nem tudom leszoktatni, már mindent bevetettem, mit tehetek? 2, 5 éves anyukája

Sok fájdalmat okoztak bent neki a vizsgálatokkal, lekötözték stb, de már 3 hónapja volt, azóta nem kéne elfelejtenie? Hasonló cip?ben járó anyukák , mit mondtok?

Legjobb válasz: Lányomnak 2,5 évesen kellett eltávolítani az egyik veséjét. Egy-másfél évig nem is akart tudni semmirõl, azt mondta nem emlékszik semmire a kórházból, és mostanában (5 éves) kezdi feldolgozni a kórházi dolgokat! (beszél róla, kérdezget)

Lányomnak 2, 5 évesen kellett eltávolítani az egyik veséjét. Egy-másfél évig nem is akart tudni semmirõl, azt mondta nem emlékszik semmire a kórházból, és mostanában (5 éves) kezdi feldolgozni a kórházi dolgokat! (beszél róla, kérdezget)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!