Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék újra a régi én (2 db)

Mit tehetnék hogy újra a régi én legyek? Talán jobb lenne véget vetni a sok fájdalomnak?

itt vagyok 21 éves fiatal lány de tele szomorúsággal.keresem a "nagy szerelmet" de valahogy mindig elkerül!ha megismerkedek valakivel,csak fájdalmat okoz és kihasznál.nincs semmi életkedvem már!!!!

Legjobb válasz: miért nem kapok válaszokat??? elszomorít

A kérdező hozzászólása: miért nem kapok válaszokat??? elszomorít
Szia! Én csak most olvastam a kérdésedet, több mint egy év után, és kíváncsi lennék, mi van veled azóta. Megtaláltad a "nagy szerelmet"? Vagy legalábbis jobban érzed már magad?
Látom a motor szûri a linkeket: youtube.com/watch?v=oCOxlZJNzlI
Ne várj a nagy õ-re. Aktivizáld magad és menj pasizni. Egyébként a legnormálisabb pasikat a baráti körben, iskolában, vagy a munkahelyen lehet felszedni. Bulikon csak gáz alakok vannak. De látom neked érzékeny lelked van, tele szomorúsággal, de hidd el annyira sosem lehet rossz neked, mint Anna-Varney Cantodea -nak: http://youtube.com/watch?v=oCOxlZJNzlI 40 éves koráig él elzárkózva és depresszióban. A zene segített neki kitõrni. Az õ szomorúságának az oka, hogy transznemû volt. Belül nõ volt, de férfi testbe született. A szomorúságról az õ Gótikus zenéjébõl tudhatsz meg a legtöbbet.
A kérdező hozzászólása: :-(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.merre lax ha megkérdezhetem?
Köszönöm, én is szorítok neked, hogy megtaláljon a szerelem! :)
A kérdező hozzászólása: én voltam az is csak 2 nevem van
A kérdező hozzászólása: teljesen igazad van, és nagyon sajnálom a jelenlegi helyzetedet.kívánom hogy jobbra forduljanak a dolgaid olyannyira hogy még a baba is össze jöjjön
teljesen igazad van, és nagyon sajnálom a jelenlegi helyzetedet.kívánom hogy jobbra forduljanak a dolgaid olyannyira hogy még a baba is össze jöjjön
2. válaszoló vagyok. Már mért lenne szar. Szar azoknak, akik a földrengés súlytotta területeken élnek, ahol több 10ezer társuk halt meg.. Itt az én példám: 25 vagyok, barátom 28, de anyagilag a 0 alatt vagyunk, szülõknél élünk, gürizünk (szellemi munkát mindketten), mégse tudunk egyrõl a kettöre jutni. Babát szeretnék, de ez csak álom, amíg nem lesz jobb a helyzet. Nem keseredek el, optimistán állok a jövõhöz, és örölök az élet apró örömeinek! Tedd te is ezt!
A kérdező hozzászólása: épp ez az.nem adom magam könnyen.sõt... és mégis???
Vedd észre az élet apró örömeit! Mint ahogy írtad, fiatal vagy még, ráérsz, ne keresd a szerelmet, jön az majd ha itt az ideje. Ha megismerkedsz valakivel, ne a nagy szerelmet várd tõle rögtön, és persze ne add oda neki magad elsõre, elõbb ismerd ki, és akkor kisebb az esélye, hogy csalódsz!
A kérdező hozzászólása: és miért szar az élet??????
Akkor ne keresdd!!!! Ne görcsölj ezen, majd megtalál ha akar. Tényleg csak jóindulatból mondom, soha nagyobb gondod ne legyen az életedben. Örülj, hogy egészséges vagy, és a köv. fiúnál jól nyisdd ki a szemet, hogy nem e csak kihasználni akar.
A kérdező hozzászólása: szia igen megtaláltam és boldog vagyok babánk született 2hónapos :) ) és veled mizujs?

Tévesen utaltam pénzt a régi számlámról [a számlát utána lezárattam] az új számlámra, ahova nem jött meg, kiderült hogy a 3szor 8 karakter helyett én csak az utolsó 2szer 8at adtam meg, amiből az 1.8 karakter azonosít egy bankot. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Ott kell annak lnni a lezárt régi számládon. Ha egy utalást nem tudnak teljesiteni, mert a cimzettje nem azonositható, akkor a pénz visszakerül a feladóhoz. Az hogy a régi számlát bezárták nem jelenti azt, hogy pénz nem érkezhet rá, akár még évek múlva is. Meg kell érdeklõdni, a régi számládat kezelõ banknál az egyenlegedet

Ott kell annak lnni a lezárt régi számládon. Ha egy utalást nem tudnak teljesiteni, mert a cimzettje nem azonositható, akkor a pénz visszakerül a feladóhoz. Az hogy a régi számlát bezárták nem jelenti azt, hogy pénz nem érkezhet rá, akár még évek múlva is. Meg kell érdeklõdni, a régi számládat kezelõ banknál az egyenlegedet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!