Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék újra a (139 db)

Megkaptam a kislány yorkimat, de van még emellett egy puli kislány-kutyánk is. Az a gond, hogy ő nem viseli valami jól az új jövevényt. Mit tehetnék, hogy a puli befogadja az új kutyust?

Legjobb válasz: Szia Nagyon nagyon sokat foglalkozz és játsz velük úgy, hogy mindketten benne legyenek a játékban! A Puli egy nagyon önérzetes fajta nehéz vele, de el fogja fogadni csak idõ kell neki. Fontos, hogy ne érezze magát mellõzve!

Szia Nagyon nagyon sokat foglalkozz és játsz velük úgy, hogy mindketten benne legyenek a játékban! A Puli egy nagyon önérzetes fajta nehéz vele, de el fogja fogadni csak idõ kell neki. Fontos, hogy ne érezze magát mellõzve!
Egyetértek az elõttem írókkal! Még annyit, hogy a pulid mindig tudja, hogy õ van elõrébb a rangsorban a yorki-hoz képest! Hiába aranyos az új kiskutya, ne legyenek neki kiváltságai, olyan ami a pulinak nincs. Pl én olyanokat csinálok, hogy ki kap elõbb engedélyt az evésre, ki megy ki elõbb az ajtón, kivel gyarkorolok elõbb stb. Nekem 3 szukám van, kettõ már ivarérett és sosincs gond, mert tudják hogy kinek hol a helye. :)
hááát nálunk 4 kutya van , és nehéz volt, .de nálunka szerencse hoyg 2 fiu 2 lány van, és egy fajtájuak, igy egy sulycsoportba tartoznak, de hát a te két kutyád koránt s em.ha nem fogadja ela nagy kutya akkor nincs mese külön kell öket tarttani teljesen.sajnos van ez igy.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, próbálkozni fogok....:D
ha a pulid tisztel téged, mint gazdát és nem vonja kétségbe, nem bírálja felül a döntéseidet (pl. hívásnál azonnal jön, nem gondolkozik, szót fogad, ha éppe máshoz is lenne kedve jobban, stb.) akkor abban is te dönthetsz, hogy lesz új falkatag, õ ezt nem bírálhatja felül. Ha ezt tenné, akkor elõbb a vele való viszonyodat rendezd sürgõsen! De ezek után is figyelj oda, hogy azért az önérzete ne sérüljön, tehát ismerd el, hogy õ elõrébb van a rangsorban, mint az új kiskutya. Ha véletlenül a kicsi kapnak jogokat vagy ehet elõtte vagy mehet be hamarabb ajtón, vagy õt simogatod meg elõször, akkor ne csodálkozz, ha õ próbálja visszaszerezni az elõjogokat kemény megtorlással a kicsi felé. Ezért kell neked figyelni az ilyen részletekekre. :)
Nem kislány, szuka

Mit tehetnék, hogy a legjobb barátom újra a régi legyen?

Az egyik legjobb barátom mefedron függ?. Hosszú hónapok teltek el azóta, hogy el?ször kipróbálta a katit. Akkoriban kezdte el, amikor sokat veszekedtünk. Mindig is volt egyfajta hajlama a drogozásra, de amíg 4 évig mellette voltam, úgy láttam, jól van, és kontroll alatt tartja magát. Tudta, hogy én utálom a drogokat, ezért néhány havonta buliban speedezett "csak". Hónapok óta nem beszélünk, és egy barátom tegnap vázolta el?ttem, milyen helyzetben van a srác. Együtt van egy lánnyal kb. 2 hónapja, aki igénytelen, mosdatlan, és folyamatosan katizik. Most már ? is. Rossz ránézni. Inkább bulizni sem megyek el, mert a közös érdekl?dés miatt félek, hogy összefutnék vele, és nem szeretném 'úgy' látni.


Uj akváriumba mikor tehetem be a halakat?

Legjobb válasz: Az akváriumot minimum 2, de inkább 3 hétig kell járatni halak nélkül. A szûrõnek mennie kell, és 3 naponta szórj kis halkaját a vízbe. Ugye szûrõd van?

Az akváriumot minimum 2, de inkább 3 hétig kell járatni halak nélkül. A szûrõnek mennie kell, és 3 naponta szórj kis halkaját a vízbe. Ugye szûrõd van?
A kérdező hozzászólása: Igen van.
Sajnos ez a hajó fel lett rúgva Chuck Norris által. Szerintem vége. :S
a szerelem idõvel megváltozik, átalakul. nem errõl van szó?
keress másikat... vagy beszélgess vele.

Kisbabát várok az "új" páromtól, de én még a férjezett nevemen szerepelek (még nem váltunk el). Mit tehetünk, hogy a baba az apukája nevét kaphassa. Elég egy apasági nyilatkozat?

Legjobb válasz: Természetesen elég! De én úgy tudom,hogy még ez sem szükséges. Akár a Te neved is viselhetné a Pici. Sok boldogságot Nektek.

Természetesen elég! De én úgy tudom, hogy még ez sem szükséges. Akár a Te neved is viselhetné a Pici. Sok boldogságot Nektek.
Sajnos automatikusan a férjed nevére anyakönyvezik. Nem segít az apasági nyilatkozat sem. A válás után, lehet megdönteni az apaság vélelmét, ahova a (volt)férjednek kell majd beadni egy kérelmet. Sajnos tapasztalatból beszélek.

Van egy hat éves kan palotapincsim. Amióta itt van egy új kölyök szuka kutyusunk nem hajlandó osztozni vele a labdás játékokban. Azaz hiába próbáljuk bevonni hogy ő is kergesse a labdát csak félreül. Mit tehetnék hogy a régi legyen?

Mindíg egyszerre foglalkozunk a két kutyussal és ugyanannyi bánásmódot kapnak.A kan kutyusunk mégis mindíg kivonja magát a játékból. Miel?tt még nem volt meg a szuka köjök a kan kutyusunk futkozott a kedvenc játéka után de amióta itt van azóta olyan mintha udvariaskodna.Már egyszer próbáltam a kan kutyussal külön játszani akkor aktív volt de ahogy ott van a másik is leül.Ez azért lehet mert jóval öregebb és nem érné utol a másikat vagy mert szerelmes és enged a lánynak???

Legjobb válasz: A kutyák nem szerelmesek. Náluk nincs ilyen. Ugye a szukát ivartalanítani akarod?

A kutyák nem szerelmesek. Náluk nincs ilyen. Ugye a szukát ivartalanítani akarod?
A kérdező hozzászólása: Igen amint megkapta az utolsó oltását és az állatorvos alkalmasnak tartja azaz amit lehet ivartalaníttatom! :)
A kérdező hozzászólása: Légyszíves a problémámat orvosoljátok és ne ti tegyetek fel kérdéseket a kérdésemen keresztül!! :)
Mióta van ott az új kutya?

Mikor tehetem ujra össze a nyulakat pároztatni, hogy kiderüljön sikerült-e az első aktus?

Legjobb válasz: A legbiztosabb ha a 10-14 nap körül teszed össze õket. De ezt el lehet kerülni,ha a pároztató napon 2 óránként visszateszed pározni,kb 3-szor.Így tuti,hogy lesznek kicsik,mert a nyulaknál a peteleválás a párzástól indul be,és a késõbb leváló peték így megtudnak termékenyülni. Az én nyulaim így 10-12 nyuszikat szoktak fialni.

A legbiztosabb ha a 10-14 nap körül teszed össze õket. De ezt el lehet kerülni, ha a pároztató napon 2 óránként visszateszed pározni, kb 3-szor.Így tuti, hogy lesznek kicsik, mert a nyulaknál a peteleválás a párzástól indul be, és a késõbb leváló peték így megtudnak termékenyülni. Az én nyulaim így 10-12 nyuszikat szoktak fialni.

Jó minőségű, új, win7-es laptopomnak a hangszórója időnként ropog, vagy sziszeg (50/100-on), mit tehetnék ezellen?

Legjobb válasz: például egybõl szervizhez fordulhatnál. mivel új még jótállásos is gondolom.. ez azért tipikusan olyan hiba amit így távsegítséggel igen nehéz lenne megállapítani mi okozhatja.

például egybõl szervizhez fordulhatnál. mivel új még jótállásos is gondolom.. ez azért tipikusan olyan hiba amit így távsegítséggel igen nehéz lenne megállapítani mi okozhatja.

Facebookon mikor kilépek és újra belépek akkor be van írva minden a jelszavam mindenem sárgával jelzi? Mit tehetek?

Legjobb válasz: Jó kérdés:) ,nézd meg másik böngészõvel mit csinál, mert nekem pl. belépés után kilépve ujra, akkor nekem nem maradnak meg a rublikában a emailom meg a jelszavam ahova ezeket kell beirni. hiába pipáltam ki a maradjak bejelentkezve szöveget. újra be kell irnom. XD

Jó kérdés:) , nézd meg másik böngészõvel mit csinál, mert nekem pl. belépés után kilépve ujra, akkor nekem nem maradnak meg a rublikában a emailom meg a jelszavam ahova ezeket kell beirni. hiába pipáltam ki a maradjak bejelentkezve szöveget. újra be kell irnom. XD
Chrome beállításainál törölheted a jelszót a mentett jelszavak listájából.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!