Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék fenekemben (51 db)

Nagyon lapos a fenekem. Mit tehetnék? Nagyon zava titeket?

Legjobb válasz: én magamból indulok mint férfi. Ha a barátnõm lennél akkor a személyiségedért szeretnélek és a külsõdnél is az arcod lenne az 1. helyen. Viszont hülyeségnek tartom azt, hogy fogad el így magad. ugyanis ez nem olyan nagy dolog, edzéssel, tornázással, valóbban jobb lesz a feneked nagyobb és kerek, formás, ami önbizalmat is ad, azon kívül, hogy jobban fogsz kinézni és igen is ha nem fogadod el magadat így akkor csak jót teszel magadnak, a sport egészséges, és ez fontosabb is mint a kinézet és végezetül sok lány el van keseredve a melle miatt, a fenék sokkal fontosabb mint a mell, ha 2média" nem is ezt közvetíti az emberek felé inkább fenék mint mell és azon könnyebb is javítani. Érdekesség képen, mivel lapos a feneked, mekkora a melled?

én magamból indulok mint férfi. Ha a barátnõm lennél akkor a személyiségedért szeretnélek és a külsõdnél is az arcod lenne az 1. helyen. Viszont hülyeségnek tartom azt, hogy fogad el így magad. ugyanis ez nem olyan nagy dolog, edzéssel, tornázással, valóbban jobb lesz a feneked nagyobb és kerek, formás, ami önbizalmat is ad, azon kívül, hogy jobban fogsz kinézni és igen is ha nem fogadod el magadat így akkor csak jót teszel magadnak, a sport egészséges, és ez fontosabb is mint a kinézet és végezetül sok lány el van keseredve a melle miatt, a fenék sokkal fontosabb mint a mell, ha 2média" nem is ezt közvetíti az emberek felé inkább fenék mint mell és azon könnyebb is javítani. Érdekesség képen, mivel lapos a feneked, mekkora a melled?
Hát engem aztán nem zavar, de ha téged igen, akkor biciklizz meg kocogj. Az enyém is attól lett formás, mindenki másnak teljesen lapos a felmenõim közül. 23L
Hát tegyél ellene.. Egyébként keress egy kanos pasit, õt biztos nem fogja zavarni.
Majd kikerekedik ha tömik egy ideje.
Ferikee adj egy ötöst XDDD
Engem nem zavar...privibe kép?
Én párom is deszka. Isten valamit meghagy, valamit elvesz, hiszen nem mindegy, hogy az eszedért vagy a fenekedért kellesz... bnõm az arcáért és a belsõ tulajdonságaiért szeretem. 17f
Engem speciel nem ... :-) Mivel nem látom és nem is igazán ismerjük egymást és valószínûleg közel sem fogok hozzá kerülni, mivel nõ vagyok és (a mai liberális felfogás ellenére is) heteroszexuális. :-) De ha leginkább arra lettél volna kíváncsi, hogy a pasit akit majd közel engedsz magadhoz akár érzelmileg, akár testi kapcsolatot alapul véve, akkor szerintem amíg Te nem tudod így elfogadni magad és így dögös és magabiztos nõként viselkedni az ágyban, addig ezt a pasik érezni fogják rajtad ... :-) Szerintem fogadd el úgy magad ahogyan vagy hiszen ha lapos a feneked, ha nem, ezt kaptad és ezzel kell élned. (persze tornával sok minden javítható) Hidd el, hogy nem ezen fognak múlni a "sikereid" ;)
Szexel is kerekebb lesz. Dobj levelet.

Mit tehetnék, hogy 1 hónapos kicsim ne éjjel fél 2-ig legyen fent?

5 és 6 óra között megébred a délutáni alvásból, (vagy magától, vagy ébresztem szopizni, és onnantól végig fent van 1-ig, fél 2-ig. Van egy testvérkéje, aki viszont reggel kel időben, így úgy érzem, már nem bírom sokáig....

Legjobb válasz: átérzem a nehézségedet, nálam ugyan csak egy baba van, aki szeret sokáig fenn lenni... Mi most azt próbáljuk, hogy délután kifárasszuk (amikor ébren van), játszunk, beszélünk, járkálunk vele, így nagyon sok inger éri, így sikerült elérni, hogy már 11kor megkezdje az éjszakai alvást. Úgy tûnik beválik ez a módszer... Nappal járkálok körülötte, telefonálok, fõzök-mosok...zajongok, amíg õ alszik, este viszont viszonylag csend van (max. fehér zaj), és így egész jól tudatosult nála, hogy mikor van nappal, mikor éjjel. 7,5 hetes a kislányom

átérzem a nehézségedet, nálam ugyan csak egy baba van, aki szeret sokáig fenn lenni... Mi most azt próbáljuk, hogy délután kifárasszuk (amikor ébren van), játszunk, beszélünk, járkálunk vele, így nagyon sok inger éri, így sikerült elérni, hogy már 11kor megkezdje az éjszakai alvást. Úgy tûnik beválik ez a módszer... Nappal járkálok körülötte, telefonálok, fõzök-mosok...zajongok, amíg õ alszik, este viszont viszonylag csend van (max. fehér zaj), és így egész jól tudatosult nála, hogy mikor van nappal, mikor éjjel. 7, 5 hetes a kislányom
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát nagyon nehéz, én is zajongok, illetve van itthon zaj bõven a nõvére miatt, de semmi hatás, hiába próbálom fent tartani, úgy alszik, mint a tej. Most is alszik már 50 perce, és rettegek az éjszakától. Próbálom akkor én is a "mesterséges" ébren tartást.....
Nálunk nem vált be a mesterséges ébrentartás ilyen kicsike korban, tulajdonképpen tojt rá, hogy mi mivel próbálkozunk. 3 hónapos korára ügyesebb lett, és rájött mikor "kell" aludni. Én kitartást és türelmet kívánok neked!
Tény, minden baba más, nálunk többnyire bejön, amit leírtam. Egy próbát megér, aztán vagy változik, vagy nem... :( Kitartást!
Persze, hogy ki kell próbálni mindent. Én sem írtam, hogy ne próbálja meg. Csak sajna nálunk nem volt jó semmi, csak az idõ múlása. De naná, próbáld ki azért, hogy ébren tartod!
nálunk is csak most kezd normalizálódni a helyzet. 3.5 hónapos a lányom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek is! Valamennyire vigasztal, hogy magától rendezõdik, egyszer talán.... :-O Addig mesterségesen ébren tartom, ha engedi, vagy még megpróbálom a fürdetéses módszert.

4.5 éves gyermekem ha leszidást kap, vagy a fenekére kap, akkor magát karmolja, üti. Mit tehetek?

Nagyon okos, érzékeny kisfiú. Akaratos is,muszáj erős határokat húzni neki, azon belül igyekszem szabadságot adni neki. Így is sor kerül néha arra, hogy kap a fenekére, mert időnként éreznie kell, hogy vannak határok. Először persze kérem, érvelek, de néha eljutunk idáig. Minden konfliktus után kibékülünk, elmondom, akkor is szeretem, mikor ez van, de vannak dolgok, amit be kell tartania. Ezt kb 1 hónapja csinálja.Tudom azt is, hogy az akaratosság ellenére kishitű, mert türelmetlen magával, ha nem sikerül vmi, mondja ő buta, pedig sosem mondom neki, ha rosszat csinál is, mindig azt mondom, most bután viselkedtél, pedig te okos kisfiú vagy. Ha már érzi, baj van, nem abbahagyja a hisztit, hanem üti a fejét és karmolja az arcát (pedig a fejét sem ütöttem soha, a max, hogy elfenekeltem. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Azt, hogy néha kap a fenekére, nem nevezném verésnek! Kérdezõ, szerintem is vidd el pszichológushoz vagy nevelési tanácsadóba!

Azt, hogy néha kap a fenekére, nem nevezném verésnek! Kérdezõ, szerintem is vidd el pszichológushoz vagy nevelési tanácsadóba!
Szia, szerintem is vidd el pszichológushoz, de nincs nagy baj, ne ijedj meg. Én is voltam a fiammal ovis korában nevelési tanácsadóban, nagyon jót tett neki, hogy a pszichológus beszélgetett vele. Õ a fejét ütötte a falba, meg ököllel ütötte a homlokát, ha megszidtam valamiért. A pszichológus mondta, hogy ez egy elfojtott düh-reakció, alacsony a frusztráció- tûrõ képessége, és a felgyülemlett feszültséget magán vezeti le. Képes volt akkor is így tenni, ha pl. nem sikerült az építõkockákból megépíteni amit akart, eldobálta a kockákat, és ütötte a fejét... Hát a pszichológus valami csodát tett vele. De velem is, hiszen megnyugtatott, hogy normális a gyermekem, és én sem követtem el hibát a nevelésében. A fiam ma már 10 éves, okos, jó tanuló, és nyoma sincs a régi viselkedésének. Persze sokat tettünk érte, sportolni írattuk be, mindenért dícsértük stb. Kívánok nektek is hasonlót!
Én sokat kaptam, mert rosszalkodtam ( átmásztunk a kapun, nem mentem haza iskola után stb.) mégsem lettem hülye ember és a gyerek idõvel belátja, hogy volt miért kapnia. Nem mondom, hogy verni kell a gyereket, de ha már nem ér a szó, nem lesz semmi baja ha kap egyet a fenekére. Szerintem senki nem csap a gyerekére akkorát, h két métert repüljön. Akikrõl tudom, hogy nem kaptak soha, azt is tudom, hogy milyen elkényeztetettek lettek... Kérdezõ! mindenképp menj, el vele a megfelelõ helyre. Minden gyerek másképp érteti meg magát, nem feltétlenül beteg, biztos segítenek neked! Te is megnyugszol és a kicsi is. Sok sikert Nektek! :)
Nem értem, hogy ha néha-néha a fenekére csapunk, miért veszi mindenki rögtön annak, hogy verjük a gyereket? Egyszer eljárt már az én kezem is, mikor többszöri figyelmeztetés után is azzal szórakozott hogy a kisöccsére ugrált. Nem látok ebben semmi rosszat, tudnia kell hol a határ. Egy pszichológus szerint azokból a gyerekekbõl lesznek a lusta, kezelhetetlen tinik, akik sosem kaptak. Itt persze nem a rendszeres verésre gondolok hanem arra hogy évi egy-két alkalommal kap a kezére vagy a fenekére. Lehet lepontozni, de majd pár év múlva minden kiderül. :-)
Szerintem sem üss még a fenekére sem. Az éles határokat annélkül is megtudod tartani, ütni már elkeseredésedben teszed, ezt ne tedd. Az, hogy magát üti, ez azért alakulhatott ki, mert nem engedted a dühét másképp levezetni, valószínü elözöleg ha mérges volt és pl dobált mindig rászoltál. A düh levezetés megtanítása egy gyermeknek nagyon fontos dolog. Vagy magától találta ki vagy már más nem jutott neki, csak az ha dühös magát üsse. Ha megint eljönne ez a pillanat akkor szolj rá hogy ne üsse magát, megérted, hogy dühös, és adj valamit amin levezetheti dühét. Pl kiboríthatja a játékos dobozt, toporzékolhat, oda vághatja a mackót, vegyél boxzsákot.... Amikor az általad elfogadott dühlevezetöt használja akkor mond neki, hogy érted hogy dühös és jól teszi, hogy levezeti. Ez agressziv is lehet, azzal sincsen baj, de olyan dolog legyen, ami neked nem baj. Vagy is a dühét ne rajtad vagy magán vezesse le, ne a tányért törje stb... Ha nem engeded a düh levezetését, akkor egyszer csak robban és egyben jön ki. Ez lehet tiniként (tipikus példa az ámokfutok, akikröl minden szomszéd azt mondja, hogy milyen jó gyerek volt). ìrod, hogy teret adsz neki, akkor adj a dühének is teret, a megfelelö körülmények között. A fenekre csapás semmire sem vezet, söt ezzel csak azt tanulja meg ha dühös anya akkor csap, és ha ö dühös nyugodtan üthet ö is. Ìgy nem lenne csoda, ha a dühét legközelebb mások ütésével vezetné le. A határokat betudod tartatni másképp is. ìrod, hogy kevés az ünbizalma hamar feladja a dolgokat. Ez leginkább azért van, mert sokat segítettél neki a világ felfedezéséen. nem csak mellette álltál, hanem segítettél is neki. ès kevés dicséretet kapott. A dicséret az amivel erösítjük az önbizalmát. A szidás pedig amivel elvesszük az önbizalmát. Èn ezt azzal tartom egyensúlyba, hogy ha rosszat csinál, akkor leszidom, de megmutatom mit is kellene csinálni, és mikor sikerül akkor nagyon megdicsérem. Pl rugdosott a lábaival csak úgy, és majdnem lerúgott egy vázát. Ekkor leszidtam, de megmutattam neki, hogy tud legközelebb rugdosni, hogy a váza ne sérüljön, egyböl arra csinálta, és meg is dicsértem. Másnap ugyan ott játszott, de már úgy ahogy én megmutattam, akkor megint megdicsértem.
Vids else gyermekpszichologushoz vagy pszichiaterhez es fejezd be a verést.
Autizmus. De miért vered a gyereked?
Már 5× elverted?! Mondjuk ki. Rendszeresen vered a gyermeked. Ne haragudj, de ez azért felháborító! Remélem nem vagy alkoholista vagy más szenvedélybeteg és e miatt vered a fiad. Ezt nagyon szomorú így hallani, és a tehetetlenség érzése még rosszabb. Remélem minél hamarabb felnõ és megtanul védekezni a saját anyja ellen. Olyan szomorú ez...
A kérdező hozzászólása: Nem elvertem, a fenekére csaptam. De nem számít, gondoljatok, amit akartok. Továbbra is kérem azok segítségét, akik jártak hasonló cipõben és eredményesen tudtak segíteni a gyermeküknek!
Kérdezõ, 24# szerintem csak kötekszik veled (vagy meg tényleg ennyire ostoba)
Anyám, ez a rengeteg tökéletes anyuka...pff! Nem hiába van az, hogy 14%-ban adtok hasznos válaszokat, kb ennyit is ér a véleményetek!
26#: mondjuk ki:OSTOBA :)
Nem csak GYÖKÉR!!!!!
Ne verd....esetleg.....
Istenem...ez a sok õsanya.. és akkor mit csináltok, ha kamaszkorában jó dolgában nektek esik? Mert hogy sose volt határozottan fegyelmezve, Akkor is csak annyit mondasz hogy nem szabad kicsikém?
Utolsó! Határozottan igazat adok Neked!!!
Attól, hogy te egyetértesz vele, még nincs igaza... Épp hogy a "határozottan fegyelmezett" gyerekekbõl lesznek az igazán problémás tinik, akiket pedig szeretettel és megértéssel nevelnek, és egyenrangú félként kezelnek (ergo nem tekintélyelven, fenyítve, verve), azok ugyanígy tesznek tinikorukban és felnõtt korukban is. Azt kapsz vissza, amit adsz...
Én kaptam mert megérdemeltem és nem voltam problémás Tini, nem loptam, nem csaltam, nem mentem neki a szüleimnek, engem ugyan úgy szeretnek a szüleim mint régen. Nem kell egy kalap alá venni a verést és a fegyelmezést!!! Fogalom hiányban szenvedtek!!!!
A kérdező hozzászólása: Jó, azt hiszem picit már sok az okoskodó, hurrogó véleménybõl... elfogadom ha vki sosem csap a gyereke fenekére, de azért mindenki picit gondolkodjon el! nem a döntési szabadságában van korlátozva, csak ha veszélyes dolgot tesz magára és a környezetére mégsem hagyhatom! fogalmatok sincs hogyan élünk és nevelem a gyerekem, nem mondom, hogy tökéletes vagyok, de rengeteg szeretet adok neki, elég türelmes is vagyok, sõt megkaptam már más okoskodóktól, hogy túl liberális vagyok vele, stb... Ide azért írtam, mert segítséget kérek, és 4 és fél év alatt kb 5x kapott a fenekére. Szóval kérem a tökéletes mintaszülõket örüljenek neki, ha náluk nincs semmi gond, hogy mindent meg tudnak oldani kéréssel és ha nem tudnak segíteni, akkor legalább fejezzék be a mocskolódást.
Tomboló anyuka???? Jézusom, egyeseknek nagyon nagy a fantáziája...
Kitartást a kisfiadnak, nehéz élete lehet. Sajnálom, hogy egy ilyen emberhez született a lelke. Az apa nem tud közbelépni? Esetleg õ leállíthatná a tomboló "anyukát". Szegény kis srác. Nehéz élete lesz. :(
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! köszönöm az értelmes választ. Leírnád nekem, milyen tanácsokat kaptál, Elviszem, amint tudom, csak sajnos a nevelési tanácsadóban jártam már, mert voltak kaki-problémák, és akárhányszor elmentem, nem volt ott a pszichológus. nem szóltak, hogy nem lesz, 3x mentem el, és sosem fogadtak.. Ezek után nem tudom, érdemes-e elmennem, és nagyon õszintén, magánpszichológusra nincs pénzem. Ettõl függetlenül gondoltam önvédelmi sortra és hogy teszek ott még egy próbát... Köszönöm szépen!
Igen, feltétlenül vidd el önvédelmi sportra, legalább a saját anyjától tudja megvédeni magát. Remélem a gyámügynek is gondja lesz rád. Szegény kisgyerek...
Persze, gyámügynek azért, mert valaki rásóz a gyerek seggére. Ilyenkor azt hiszem nem kérdés, hogy kinek a gyerekei dobálják a kést az óvodában ebéd közben (unokatesómat majdnem eltalálta), meg kinek a gyerekei rohangálnak ki az autók elé. Tudjátok a verés elítélendõ dolog, de nem hiszem, hogy attól, hogy ilyen esetekben valaki a gyerek fenekére, vagy kezére csap bármiféle negatívummal kellene illetni.
Gyámügyeeet??? Nevetséges vagy!
Péntek Lászlót, Nyerges Zoltánt és Lakatos Józsefet is verték kiskorában. Az eredmény sajnos meglett. Akkor kedves kérdezõ, tedd amit jónak látsz, gyereket verni akkor sem szép dolog, ha büszke vagy rá, ha nem. Szegény gyerek... Továbbra is.
Utolsó, te nem vagy komplett. Régen, amikor még nem ezeket a vattaközti nevelési elveket vallották kb. mindenki rásózott a gyereke seggére, és mégsem volt bûnözõ az egész társadalom. Ha valakit súlyosan bántalmaznak, értsd tényleg vernek, nem csak kap egy inkább lelki seggest, attól nem szenved károsodást! Akiket nádpálcával, fakanállal és egyebekkel tényleg elvertek, az azért nem említhetõ a kérdezõvel egy kategórián belül.
Azért ne tévesszük össze azt az esetet, amikor valakit az alkoholista apja napi háromszor a falhoz csapkodott és verésen kívül mást nem kapott (se szeretetet, se törõdést, se figyelmet) meg azt az esetet, amikor az anyuka a hisztis gyereke fenekére sóz egyet finoman. Ugye te sem gondolod, hogy a kettõ ugyanaz???!!!
Kedves 13-as. Te ezt honnan tudod? Ismered õket? Ott voltál? Ennyi erõvel én meg mondhatom, hogy az összes anyagyilkosnak meg ki volt nyalva a feneke, sose kapott egy fenékre sózást se, ha ennyire elborult az agyuk attól, ha valamit nem kaptak meg hirtelen az anyjuktól. Természetesen ebben az általam leírt példában is csak annyi a valóság alap mint a te hozzászólásodban. És nem, nem verem a gyerekem, de egy-kétszer már kapott, mikor olyat csinált és a szép szó nem használt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megértõ válaszokat. Nem haragszom azokra, akik elítélnek, mindenkinek jogában van mást gondolni... de magyarázni sem fogom, hogy nem passióból csapok a fenekére... nyilván ez nem a legjobb megoldás, de vannak helyzetek, mikor eljutunk idáig... amivel próbálkozom, az az, hogy merje nyugodtan kimondani, kimutatni az érzéseit, köszönöm a párnaötletet, ez erre pl. nagyon jó.... igyekszem én is kimutatni majd, ha van bennem feszültség és ezzel is példát mutatni, hogy hogyan lehet ezt úgy levezetni, hogy sem magunkban sem másban nem teszünk kárt... beírattam ma karate edzésre is, remélem ez is hosszútávon segíteni fog. Több idõt próbálok vele tölteni, és még többet dicsérni, bár eddig is rengeteget dicsértem, és figyeltem arra, hogy növeljem önbizalmát. Köszönöm az eddigi válaszokat, ha vki járt hasonló cipõben és tud még nekem tanácsot adni, nagyon köszi!
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy nagyon köszi a biztatást, a rengeteg jó ötletet... türelmes leszek, és hinni fogok benne, hogy sikerül túljutnunk ezen... és nem, nem vagyok büszke rá, hogy odacsapok a fenekére, de néha sajnos van ilyen. Mindent meg fogok tenni, hogy segítsek neki!
"ha nem sikerül vmi, mondja õ buta, pedig sosem mondom neki, ha rosszat csinál is, mindig azt mondom, most bután viselkedtél" Értem. 1.) Nem kellene semmilyen körülmények között buta vagy egyéb leértékelõ jelzõkkel illetni a gyermeked, mivel ettõl lesz kishitû, ahogy írod. 2.) Nem kellene bántanod sem (igen, a fenekére csapás is verés kategória). Te mit szólnál így felnõttként, ha valaki elfenekelne, mert nem azt teszed, amit õ mond?? És csodálkozol, hogy üti a fejét és karmolja az arcát?? Ne tedd már tönkre szegény gyermeket! Csupán harcolni próbál a döntési szabadságáért, amit te folyamatosan meggátolsz... Gondold végig logikusan.
az én apám alkoholista volt, és még most is az. sosem ütött meg sem õ, sem az anyám, ha rossz voltam akkor sem, pedig megérdemeltem volna. attól még hogy a fenekére versz, nem vagy rossza anya, én is rácsapok a fenekére az én gyerekemnek ha majd rosszat csinál és nem hat a szép szó. ez itt egy anya, aki kétségek között vergõdik hogy beteg e a gyereke, mit tegyen, hogyan kezelje.tanácsot kér, nem pedig ítélkezést..


A biciklizéstől hosszabb távon megfájdul a fenekem. Szilikonos ülésem van, szóval nm is rossz. Mit tehetnék, hogy előbb elmúljon a fájdalom?

vmi krém?

Legjobb válasz: nekem is fájt a fenekem a biciklizéstol,de en csak pihentettem,majd megszokta:)

nekem is fájt a fenekem a biciklizéstol, de en csak pihentettem, majd megszokta:)
Majd megszokja. Nekem tök mûanyag az ülés, azt is megszoktam.
Venni kell egy szivacsbetétes biciklisgatyát. Igen, hülyén néz ki, de ha az ember sokat biciklizik, akkor megéri. Ha kényelmetlen az ülés, akkor valószínû elõbb-utóbb nem megfelelõen fogsz rajta ülni, az árt a gerincnek, nyaknak, kisugárzik mindenhová. Szerintem megéri az árát. Nem azt mondom, hogy teljesen megszûnik a fájdalom bicajozásnál, de sokkal jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
Az ilyen kérdéseknél mindig belinkelem ezt: http://www.nolimitbike.hu/img/alkatreszek/nyergek/acor/asd24.. és hozzáteszem, hogy milyen piszkosul bejött nekem ez a vályús stílus. A mogyorózsibbadás teljesen eltûnt és seggem is körökkel jobban bírja. A bringásgyatya meg azért is jó, mert a combon gumírozott és nem gyûrõdik be állandóan, mint a sima gatya.
és bagóért belövik egy boltban jól az ülést, mert rosszul áll az tuti.

Egy hete szültem, elég nagy a vágás is. A gondom, hogy nem is annyira a gátseb, inkább a fenekem fáj, illetve, hogy olyan zsibbadt. érzéketlen valahogy. Mit tehetnék?

A széklet tartása ill.kinyomása se egyszer?. Van-e valaki hasonló tapasztalattl? Mennyi id? múlva állnak helyre ezeknek az izmoknak a m?ködése vajon?

Legjobb válasz: Én két hete szültem és már majdnem teljesen ok minden. Egy hete még én is nagyon szenvedtem és nem a gátsebbel, hanem a fenekemmel. Széklet még nehezen van, de legalább nem fáj. Még pár nap és rendbe jössz!

Én két hete szültem és már majdnem teljesen ok minden. Egy hete még én is nagyon szenvedtem és nem a gátsebbel, hanem a fenekemmel. Széklet még nehezen van, de legalább nem fáj. Még pár nap és rendbe jössz!
12 napos volt a babám, mikor este úgy fájt a varrat, hogy azt hittem kiszakad a belsõm. Nagyon fájt, már vissza akartam menni dokihoz, de reggelre mintha elvágták volna, onnan rendesen tudtam ülni. Székelés is jobb lett, de kitörölni magam nem volt ugyanaz még 4-5 hónapig. Kb fél éves volt a lányom, mire úgy éreztem hogy teljesen a régi vagyok, testben, lelekben, mindenben. Most meg kezdem elõlrõl. :-) 16 hós kislány, és 15 hetes ikres kismama
Szóval 16 hós a kislányom, és ....
Én 1 éve szültem, de már nem tudom pontosan mikor lett jobb. Én is nagyon sokat szenvedtem vele. Kb. a 6 hetes kontrollnál már normálisan tudtam WC-zni.
aranyér, vszínûleg belsõ ha tapintással nem érzed. kúp és kenõcs, hamarosan javulni fog.
Guggolás, kitörés, szokott a termekben célzottan olyan gép lenni ami a fenékre hat.
énis eztcsináltam és összement a seggem:DD:S
A kérdező hozzászólása: Köszike
Azt javaslom, hogy súllyal guggolj és végezz kitöréseket, különben csak lefogysz a fenekedbõl és csúnya lapos lesz. Én rendszeresen edzem fenékre edzõteremben viszonylag komoly súlyokkal és nagyon szép eredményeket hoz! próbáld ki! A férfiak imádják a feszes, izmos, de nem túl nagy feneket!
A kérdező hozzászólása: rendben nagyon szépen köszönöm !
sport, diéta , sok folyadék. szerintem ezek a leghatásosabbak.
az elsõhöz annyit fûznék hozzá, hogy a siéta ne a koplalást jeletse, hanem a kevés só és kevés cukor bevitelt, mondj le a mekis kajákról, a chips-rõl, kóláról, ilyenek. és sok friss gyömülcs+zöldség Egyébként a narancsbõrbe genetikai adottságok is beleszólnak, szóval van amin nem lehet 100%ban változtatni. A sok víz és a mozgás meg tényleg nagyon fontos. Ezeket esetleg alkalmazd együtt narancsbõr elleni bio-krémmel...
Viselj normal bugyit ne tangat.Ezenkivul sok viz, semmi so es cukor.Hideg-meleg valtott zuhany.
Nekem is voltak pattanások a hátsómon, de elmult magától. Igaz áttértem a normál bugyira a tanga helyett. Mert szerintem az lehetett a probléma.
Ezekhez még hozzátenném, a használt kvzaccot. tusolás közben jo alaposan kend be a kérdéses területet, de ne tul durván, mert fájni fog. Nekem csodákat tett. egy hétig minden nap használtam, és teljesen elmult. azota nem volt szükség rá , h. használjam, de a rengeteg viz fogyásztás elengedhetetlen!
A kérdező hozzászólása: a kávézacc komoly???
probáld ki nyugodtan, veszteni nem vesztesz vele semmit! nekem bejött!:)
nekem meg pont a tanga segített ezen a normál bugyi helyett még évekkel ezelött azótra is a tanga mellett vagyok:)
a narancsbõr engem is izgat. nekem is comb, fenék. Mit tegyek/ünk?

Reggel 5 kor kel a babám.9 honapos. Ez egy kicsit korán van még. Mit tehetnák hogy tovább aludjon? Probáltam már hogy este tovább van fent de ugy is 5 kor kel.

Legjobb válasz: nekem 5-6 ora fele kell és 7 honapos nem tudok én se vele mit csinálni szerintem ahogy a nyukám mondta van nekik egy belsö orájuk amit mi nem tudunk beálitani van egy 7 éves fiam is ö is kiskora ota 6-7 fele kell még mindig ez nem válozott ennyi év alatt se ö mindig igy kell csecsemö kora ota ugyhogy én már nem is probálkozok mert szerintem ez igy marad a kicsinél is :)amugy meg jol jönnek a gyerekem mert nem kell ébresztö ora sose késünk el sehonnan még az ovibol se

nekem 5-6 ora fele kell és 7 honapos nem tudok én se vele mit csinálni szerintem ahogy a nyukám mondta van nekik egy belsö orájuk amit mi nem tudunk beálitani van egy 7 éves fiam is ö is kiskora ota 6-7 fele kell még mindig ez nem válozott ennyi év alatt se ö mindig igy kell csecsemö kora ota ugyhogy én már nem is probálkozok mert szerintem ez igy marad a kicsinél is :) amugy meg jol jönnek a gyerekem mert nem kell ébresztö ora sose késünk el sehonnan még az ovibol se
Enyém is 5-kor kelt, de olyankor gyorsan cicire raktam és visszaalaudt. Azóta 6-7 körül ébred.
A nappali alvásával tudsz variálni-ha tudsz. Mennyit alszik nappal? De igaz, tényleg vannak ilyen korán kelõ babák... Lányom 6-7 között kel, akármikor teszem le...Örülnék, ha legalább 8-ig elaludna...

Eddig semmi gondom nem volt sem az evéssel, sem a mozgással. Rendszeresen tornáztam, normálisan ettem, a 24. hétben vagyunk és 5 kg plusz van fent. De az elmúlt napokban állandóan éhes vagyok és annyira lusta. Nincs kedvem mozogni. Mit tehetek?

Nem hisztizek a kilók miatt, hiszen a babóm a legfontosabb, csak kérdezem.

Legjobb válasz: Szerintem hallgass a szervezetedre!:) Legalábbis én ezt teszem.:) Én is nagyon lusta vagyok, a 25.héten járok és kb.2-3 óránként ennem kell különben úgy érzem meghalok.:) Rajtam plussz 7 kiló van eddig. Azt hogy mit tehetsz,ezt nem tudom, mert én nem "küzdök" ez ellen. Szerintem még lesz olyan mikor mozogni lesz kedvem és kevesebbet eszem. Azt mondják ez az az idõszak amikor a kismamáknak legnagyobb az étvágya.:)

Szerintem hallgass a szervezetedre!:) Legalábbis én ezt teszem.:) Én is nagyon lusta vagyok, a 25.héten járok és kb.2-3 óránként ennem kell különben úgy érzem meghalok.:) Rajtam plussz 7 kiló van eddig. Azt hogy mit tehetsz, ezt nem tudom, mert én nem "küzdök" ez ellen. Szerintem még lesz olyan mikor mozogni lesz kedvem és kevesebbet eszem. Azt mondják ez az az idõszak amikor a kismamáknak legnagyobb az étvágya.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy!! Én sem gondolom, hogy végig ilyen leszek, csak furcsa :) De nem rágódok rajta!! Boldog babóca várást Neked!!

Bekapcsolás után a CPU használatom felmegy 100 %-ra és ott is marad, ugyanazok a programok vannak fent mint eddig, már újra lett telepítve a windows xp, de a probléma megmaradt. Mit tehetek?

Legjobb válasz:
Szia. Elsõ nekifutásra inditsd egy viruskeresést, ehhez megprobálhatod az off-line viruskeresõket is : drweb-cureit : [link] combofix : [link] Bekapcsolás után nyomd meg a CTRL+SHIFT+ESC gombot (Feladatkezelõ). Menj a Folyamatok fülre. Rakd sorrendbe CPU oszlop szerint a futó folyamatokat (katt 2x a CPU oszlop fejlécére a CPU feliratra) Ha megvan nézd, hogy mi az ami eszi-e a processzorodat. Manapság egyes windows xp-s gépeken a windows update (folyamatoknál : svchost.exe ) foglalja le a processzor 80-100%-át. Ha nállad is ez a helyzet (és nem virus) akkor : Futtatás : services.msc A megjelenõ ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni. Kattints kétszer a "Windows update" sorra, bejön egy ablak, ott elõször válaszd a "Leállitás" gombot, ha leállt, aztán ugyanebben az ablakban van "Inditás tipusa" leengedõ ablak oda válaszd a "Leállitva" értéket (Az "Automatikus inditás" helyett), alkalmazd majd OK gomb. Kép: [link] Ha kész inditsd ujra a gépet, és nézd meg, hogy van-e még probléma az SVCHOST-tal. Ha nem a Win update a hibás vagy vissza akarod állitani a win updatét akkor a fenti módszerrel ujra engedélyezheted (A "Leállitva"-t kell átteni "Automatikus inditásra" a leengedõ ablakban). Sok sikert. Üdv.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia. Elsõ nekifutásra inditsd egy viruskeresést, ehhez megprobálhatod az off-line viruskeresõket is : drweb-cureit : [link] combofix : [link] Bekapcsolás után nyomd meg a CTRL+SHIFT+ESC gombot (Feladatkezelõ). Menj a Folyamatok fülre. Rakd sorrendbe CPU oszlop szerint a futó folyamatokat (katt 2x a CPU oszlop fejlécére a CPU feliratra) Ha megvan nézd, hogy mi az ami eszi-e a processzorodat. Manapság egyes windows xp-s gépeken a windows update (folyamatoknál : svchost.exe ) foglalja le a processzor 80-100%-át. Ha nállad is ez a helyzet (és nem virus) akkor : Futtatás : services.msc A megjelenõ ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni. Kattints kétszer a "Windows update" sorra, bejön egy ablak, ott elõször válaszd a "Leállitás" gombot, ha leállt, aztán ugyanebben az ablakban van "Inditás tipusa" leengedõ ablak oda válaszd a "Leállitva" értéket (Az "Automatikus inditás" helyett), alkalmazd majd OK gomb. Kép: [link] Ha kész inditsd ujra a gépet, és nézd meg, hogy van-e még probléma az SVCHOST-tal. Ha nem a Win update a hibás vagy vissza akarod állitani a win updatét akkor a fenti módszerrel ujra engedélyezheted (A "Leállitva"-t kell átteni "Automatikus inditásra" a leengedõ ablakban). Sok sikert. Üdv.
Hát pedig a manapság, az pontosan azt jelenti a hogy le van irva : manapság, most, mostanában, tegnapelõtt, a múlt héten, a mült hónapban stb, stb. Csak a tapasztalatomat irtam le két windows xp-s gépem is ugyanigy járt, és érdekes módon midkét esetben a win update volt a hibás (Win XP SP3). És a mült hónapban történt mindkét eset, azért irtam hogy manapság. Csak feltételezésként teszem fel : Mi van ha a microsoft készülve a 2014-es évre, nem javitotta ki, egy bedöglött windows update szerverét ? Az ahhoz csatlakzó akaró windows xp-s gépekkel mi történik ? Üdv.
A kérdező hozzászólása: A víruskeresõ nem talált vírust.Letiltottam a svchost-ot és most minden tökélets!Köszi!
Minden egyes 100% processzor terheléses kérdésre nem lesz mérvadó. Elõbb a hibát kell feltárni (a kérdezõnek) és ebben kell segíteni, mert hosszadalmas beszélgetés kezdõdhet el így találgatva! Ne érts félre, ezzel nem azt ecsetelem hogy a válaszod nem jó sõt, mindent számításba kell venni!!! Egyes esetben a windows update újraregisztrálása segít ilyen esetben: Törölni kell a %windir%\SoftwareDistribution -tartalmát! A szolgáltatást beállítani hogy helyi rendszerfiók-ként fusson és NE mûködjön együtt az asztallal! leállítani: net stop WuAuServ újraregisztrálni: REGSVR32 WUAPI.DLL REGSVR32 WUAUENG.DLL REGSVR32 WUAUENG1.DLL REGSVR32 ATL.DLL REGSVR32 WUCLTUI.DLL REGSVR32 WUPS.DLL REGSVR32 WUPS2.DLL REGSVR32 WUWEB.DLL Frissíteni: Windows Installer 4.5 - KB942288 Windows Update Agent 3.0 (ez okoz magas cpu terhelést ha fut az installer) Vagy egyszerüen írd ki *.bat állományba és futtasd: echo off cls @echo svchost.exe 100szazalek CPU hasznalat javitas? @echo - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - @echo Ezzel visszaall az egyszeru Windows Update hasznalatra @echo a Microsoft Update hasznalatarol! pause cls net stop WuAuServ cls @echo A Windows Update visszaallitasa, turelmet... echo off REGSVR32 WUAPI.DLL /s REGSVR32 WUAUENG.DLL /s REGSVR32 WUAUENG1.DLL /s REGSVR32 ATL.DLL /s REGSVR32 WUCLTUI.DLL /s REGSVR32 WUPS.DLL /s REGSVR32 WUPS2.DLL /s REGSVR32 WUWEB.DLL /s @echo OK... cls net stop WuAuServ cls @echo Fajlok torlese... del "%windir%\SoftwareDistribution\*.*" /S/Q/F @echo OK... cls @echo A Windows Update inditasa... net start WuAuServ @echo OK... cls @echo Kesz... pause
A kérdező hozzászólása: újra regisztráltam, és a probléma megint elõjött.Letiltottam a svchost.exe-t, és most megint jó.
Üdv. Én is megcsináltam amit irtál (letöltötem a win instalert illetve az agentet is Microsof 50362 fix-ittel). Kiirtam, majd elinditottam a BAT fájlt. Ujrainditás után az eredmény hasonló lett mint a kerdezõnél közel 100 %-os cpu használat az svchost.exe-nél. Ujra letiltottam a windos update folyamatot. Ugyanis minek megy a folyamat, ha a vezérlõpultban úgy is le van tiltva a winupdate. (legalább is nállam) Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!