Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék alakult ki, (4 db)

Mit tehetek a kicsi, apró pattanósokkal szemben az arcom, illetve a homlokomon? Tudni szeretnem, hogy mitõl alakulnak ezek ki hogy hogyan tudhatom eltüntetni õket?

Legjobb válasz: Sok mindentõl függ... Elsõsorban hogy hány éves vagy, mivel ez lehet a tinikor velejárója is. Az apró pici pattanás szerû kiütések lehetnek melegtõl és tejtermékek túlzott fogyasztásától. Nálam pár éve a sok sajt fogyasztás hozta kis, és az állandó bõrradír használata. Bõrradírt elhagytam, tejterméket nem ---> nincs pattanás az arcomon és a homlokomon!

Sok mindentõl függ... Elsõsorban hogy hány éves vagy, mivel ez lehet a tinikor velejárója is. Az apró pici pattanás szerû kiütések lehetnek melegtõl és tejtermékek túlzott fogyasztásától. Nálam pár éve a sok sajt fogyasztás hozta kis, és az állandó bõrradír használata. Bõrradírt elhagytam, tejterméket nem ---> nincs pattanás az arcomon és a homlokomon!
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok, es nm hasznalok borradirt, raadasul telen-nyaron vannak pici patik az arcomon =D

Ahogy utána olvastam abszolút fitymaszûkületem alakult ki. Nem csúszik vissza a makkomra a bõr. Mit tehetnék?

Rendesen szoktam tisztálkodni mielõtt még valaki arra gondolna, hogy nem. A makk alatt lévõ hús pedig megduzzadt és nagyon fáj. Kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: Segíteni az orvos fog. irány az orvos! ha nagyon fáj, akkor ne késlekedj, hanem menj el az ügyeletre.

Segíteni az orvos fog. irány az orvos! ha nagyon fáj, akkor ne késlekedj, hanem menj el az ügyeletre.
Te ezzel nem tudsz mit csinálni. El kell menned orvoshoz, és õ megnézi, illetve ha szükségesnek találja, akkor felvágja.
Jól mondják a többiek, irány az orvosi! 16 évesen (Barika97) azt már tudhatnád, hogy az itt fórumozók nem tudnak meggyógyítani. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, az orvos azért választotta ezt a hivatást, hogy embereken segítsen és nem azért, hogy a problémájukon nevessen.
1) ez nem az abszolút fitymaszûkület, hanem a „spanyolgallér”, vagy más néven parafimózis. 2) ha azóta se jött helyre és nem voltál orvosnál sem az NAGYON GÁZ, 3) otthon elõrehozni úgy tudod, hogy kézzel nyomást gyakorolsz a makkra, kiszorítva belõle a vért, így az kisebb lesz és a fityma – valószínûleg – újra elõretolható.
Hogy sikerült megoldanod a problémát?
Mondjuk el mehetsz orvoshoz.
2 dolgot csinalj: - Hasznalj intim tusfürdöt (mas a PH erteke, jobb a lenti börnek stb.) Ha nagyon ki van szaradva kenegesd testapoloval - Ne maszturbalj szarazon. A viccben levö "hatulrol, durvan, szarazon, hogy had fájjon" dolog nem annyira vicces az eletben. Bar lehet neked az tetszik, hogy szaraz, mert teny, hogy mas erzes, föleg ha nem vagy nagyon erzekeny odalent, de azert hebe-hoba hasznalj valami sikosito dolgot. Börkemenyedesek elmulnak ha nincsen az adott testresz folyamatosan kiteve munkanak.
Mosd rendszeresen és kenegesd valamilyen krémmel mittomén NIVEA

Mit tehetnék? Szájzáram alakult ki, tehát nem tudom kinyitni a számat mert egyrészről fáj, másrészről valami nem engedi kinyitni

Legjobb válasz: Szia.Menj el a sürgõsségi ambulanciára.Ez nem vicc.Valószínû kiugrott az állkapcsod,vagy valami hasonló.Ne próbálkozz kifeszíteni, mert eltörheted!

Szia.Menj el a sürgõsségi ambulanciára.Ez nem vicc.Valószínû kiugrott az állkapcsod, vagy valami hasonló.Ne próbálkozz kifeszíteni, mert eltörheted!
A bölcsességfog szokott szájzárat okozni. Nem érzed úgy, hogy nõ? Menj el fogorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: a fogdoki nem mondott rá semmi olyasmit ami miatt ez lehet adott öblögetõt, és 2nap múlva vissza kell mennem, az is nagy baj hogy kismama vagyok és ez miatt nemtudok enni sem mert nemtudok rágni...a bõlcsesség fogam kint van, lehet hogy ki kell húzni??
A kérdező hozzászólása: kérlek irjatok, nagyon fáj:((((
Szia! Az a baj, hogy szerintem senki nem tud okosat mondani (max. egy fogorvos) de ha voltál fogorvosnál, nem hiszem, hogy semmit nem tudtak veled csinálni! Tudom, hogy ez nagyon fáj! Lehet, hogy a bölcsességfogad még csak félig jöttki, mert nekem is ez volt, pár éve kinõtt és azt hittem, hogy ennyi, de egy éve megint elkezdett nõni kifelé és majd meghaltam a fájdalomtól, elmentem dokihoz és azt mondta, hogy bárhogy is fáj, muszáj tornáztatni, tehát amennyire csak tudod, nyitogasd a szádat, feszítsd ki! Ezt sokszor kell csinálni egy nap, úgy ér valamit! Másra nem tudok tippelni, de ezt próbáld ki és ne add föl, nyitogasd, nekem 1 HÉT alatt elmúlt, mert "segítettem" kinõni a fogamat. Sok sikert!
Szia! Nekem most mûtötték ki egy oldalról a két bölcsességfogamat, és szájzáram van. Anya lapos rágót ajánlott, ha azt rágom, nem felejtem el tornáztatni az állkapcsomat. Szerintem megpróbálkozhatnál vele te is.
Sziasztok! Nekem tegnap kezdett el fájni az állkapcsom mindkét oldalon. Jó pár éve növöget a bölcsességfogam és ezek szerint most is... Az a baj hogy max 2cm-re tudom kinyitni. Olvastam hogy jó a tornáztatás. Esetleg ha rágóznék az is segítene? Jelen pillanatban 1hetes antibiotikumos kurán vagyok mert sikerült bekapnom ezt a mostani influenzát. Szóval fogorvoshoz sem tudok menni most :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!