Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék, ne legyen büdös (4 db)

Mit tehetnék, hogy ne legyen büdös a szám reggel ébredéskor? Lehet, hogy vmi bajom van?

Ha én együtt szeretnék aludni a barátommal,akkor vmit tennem kell!Mindig rendszeresen mosok fogat,de reggel ha felkelek (nagyon)kellemetlen íz van a számba:S Lehet hogy valami bajom van,vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ezzel nem vagy egyedül. Lehet, hogy a barátodnak is :) Nem lehet mást tenni csak az ágy mellé készítesz rágót vagy tictacot, h reggel is friss legyen a lehelleted.

Ezzel nem vagy egyedül. Lehet, hogy a barátodnak is :) Nem lehet mást tenni csak az ágy mellé készítesz rágót vagy tictacot, h reggel is friss legyen a lehelleted.
A fogínyvérzésre jó a zályatea-öblögetés, vagy citromos vízzel öblögethetsz és szedj sok c-vitamint akár 1000 mg-ot egy nap. Egyébként lehet hogy semmi baja nincs az ínyednek csak nagyon erõsen nyomod rá a fogkefét amikor megmosod. Igazából gyengéden kell, körkörösen inkább dörzsölni mint rányomni.
A kérdező hozzászólása: Szia!De fogmosáskor mindig vérzik az ínyem, milyen gyógynövényt tudnál ajánlani??? Különben nincs savam...És rossz fogam se..tudtommal.
Szia! Három problémára tudok gondolni: 1. Valamelyik fogad rossz, és az ételmaradékot nem tudod rendesen kimosni. Ebben az esetben a pangó ételmaradék okozza a rossz lehelletet. Ez veszélyes is lehet. Ebben az esetben feltétlenül menj el fogorvoshoz. 2. Gyomor probléma is állhat a háttárben. Nincs túl sok savad? Nem fáj a gyomrod rendszeresen? 3. Fogíny sorvadás. Nem érzékeny a fogínyed? Szokott vérezni? Ha ez az eset, tudok ajánlani egy nagyon jó gyógynövény termékcsaládot, aminek van egy balzsama is, ami nem csak a fogínyre jó, de a rossz lehellet problémáját is megoldja.
Nagyon sok embernek, altalaban mindenkinek szajszaga van ebredeskor es kellemetlen izt erez. De ha ez erosebb akkor talan tenyleg lehet valami problema. Esetleg lehet rossz fogad, verzik a foginy es az okozza.
Én ébredés után azonnal fogmosással kezdek, és a félórával késõbbi reggeliig simán kitart
Orbit rágó.
A kérdező hozzászólása: és akinek napközbe is? :S olvastam itt vhol hogy sok folyadék, zöldség, gyümölcs? Inni tényleg elfelejtek vhogy..vtam már párszor kiszáradva..
Tudomásom szerint minden embernek büdös a szája reggel. Legalábbis akivel eddig volt alkalmam együtt aludni, azoknak mindnek.
Szia! Én vagyok a hatodik válasz írója. Ha vérzik a fogínyed, akkor nagy valószínûséggel avval van a baj, az okozza a rossz lehelletet. Érdemes foglalkozni vele, mert hosszú távon nagyobb gondokat is okozhat. A például fogaid hamarabb kihullhatnak. Érdemes fogkrémet váltani. Sajnos az igazán jó minõségû fogkrémek drágák, de erre a problémára azok jók. Én a Sunrider fogkrémet tudom ajánlani, nagyon jó tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban, de persze más fogkrémek is vannak, amik jók, de azok szintén ilyen árban vannak. Ugyan ennek a cégnek van egy gyógyövény olaja. Ezzel érdemes dörzsõlni, masszírozni a fogínyt. Ha nincs mindig idõd masszírozni, akkor olyankor öblögess vele. A rossz lehelletet is el fogja tüntetni.
EXODOR há mi az.????
Nekem nagyon bevált.Én már elég sok mindent próbáltam.Az izzadást nem állítja meg viszont a szagokat nagyon jól megszünteti.Ha hagyod, hogy megszáradjon a bõrödön akkor jobban hat viszont ha csak exodort használsz attól nekem viszket a bõröm.Hintõpor után szerintem nincs értelme izzadás gátlót pluszba rakni.A másik meg, hogy változtathatnál az étrendeden ha csökkenteni szeretnéd a szagodat.
A kérdező hozzászólása: az egy szer izzadás ellen
Ha máskor nincs ennyi folyásod, akkor jobb lenne ha orvoshoz mennél.
A kérdező hozzászólása: mindig sok van :/
Azért érdemes elmenni orvoshoz. Sima folyás lehet gomba is. Ha átázol az nem normális. A sok folyás valaminek az elõjele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!