Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék, ne (691 db)

Barátomnak túl nagy a pénisze, mit tehetnék/nénk hogy ne fájjon a szex?

20 cm és elég vastag, nem hinném hogy nincs erre a problémára megoldás, nagyon figyel rám szex közben és óvatos is. A témában érintett nők tanácsára lenne szükségem Köszönöm a (normális) válaszokat!:)

Legjobb válasz: Na ezért kell a csajoknak nagy pénisz, hogy aztán azt mondhassák hogy túl nagy/ne dugd be teljesen.....

Na ezért kell a csajoknak nagy pénisz, hogy aztán azt mondhassák hogy túl nagy/ne dugd be teljesen.....
Nagyon felkell izgatnod magad vagy neki téged de iszonyatosan :) meg más pozban próbáljátok :) velünk is van ilyen néha :)
Elvileg ha rendesen be vagy indulva akkor nem szabadna fájnia... Õ az elsõ? Az is lehet gond, de akkor hozzá fogsz szokni :) Ha nem vagy elég nedves, akkor nyújtsátok tovább az elõjátékot, v nyálazzon be jó alaposan ( én azt szeretem legjobban), ha semmi nem megy, akkor meg próbáljatok ki vm síkosítót..
néger?
A kérdező hozzászólása: pont ez aggaszt, hogy elvileg nem szabadna fajnia, mert a huvely akkorara tagul amekkorara szukseges. nem o az elso
Vannak nõk, akiknek fáj, ha a pénisz eléri a méhszájat... max próbálkozni tudsz más helyzetekkel, hátha más szögbõl jobb... Vagy tényleg az, hogy nem dugja be tövig... Mondjuk én pont erre élvezek... nekem emiatt nem jó a misszionáris póz, viszont jó hátulról, és a lovagló... nálad lehet pont fordítva lenne jó...
Gyere hozzám.Nekem "csak" 18/5-ös.Az biztos nem fáj.:)

Mit tehetnék ne érezzek így?

Próbálok randizni és ismerkedni ,de én mindenkiben az ex barátomat keresem . Még mindig nagyon szeretem , de azt is tudom ,hogy elhagyott .Nem tudom ,hogy tudnám őt innen kitörölni . Semmi nem köt le minden ő rá emlékeztet .

Legjobb válasz: idõvel majd elmúlik, nem tudod rögtön elfelejteni ha szeretted

idõvel majd elmúlik, nem tudod rögtön elfelejteni ha szeretted
Nekem is vannak ilyen érzéseim, ezzel csak együtt lehet élni, mást nem lehet tenni. Szerintem értelemmel kell az ilyen helyzeteket kezelni. Az elmúlt és kész.

Vége 3.5 évnek! Mit tehetek h elfelejtsem? Mit tehetek h ne gondoljak rá? Mit tehetek h ne fájjon? Mi lesz velem?

Szakított velem a barátom de zokogott ? is és azt mondta h nem tudja ezt folytatni velem(sokat veszekedtünk).Mégis zokogott legalább ne tette volna most belehalok.Mi lesz???

Legjobb válasz: Elején rossz, ezt érzed most, utána borzalmas lesz. Idõvel enyhül. Nem tudsz semmit tenni ellene, hisz ember vagy.

Elején rossz, ezt érzed most, utána borzalmas lesz. Idõvel enyhül. Nem tudsz semmit tenni ellene, hisz ember vagy.
Elfelejteni nem fogod, rá nem gondolni nem tudsz. Adj idõt magadnak, és éld az életed. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem bírom ki!:( nem nem nem!!!:( 18vagyok

Ha terhes lennék, s dolgozom 12ór, nehéz fizikai, mit tehetek, hogy el ne menjen a baba, mivel dokihoz ugye csak a + teszt után 1-2 héttel érdemes. Addig nem is akarok szólni, mert mi van ha mégsem jött össze? Se baba, se munkahely:- ( Mit tehetek?

Legjobb válasz: Én is így lennék. Ha van egy pozitív teszted, akk a háziorvos vesz fel táppénzre addig, amíg a nõgyógyász nem vehet fel. És mikor megvan a baba szívhangja(6 hét körül), akk már végleges táppénzre mehetsz. Szia

Én is így lennék. Ha van egy pozitív teszted, akk a háziorvos vesz fel táppénzre addig, amíg a nõgyógyász nem vehet fel. És mikor megvan a baba szívhangja(6 hét körül), akk már végleges táppénzre mehetsz. Szia
Mit dolgozol? Kell emelned? Vagy csak állómunka? Én az 5.hónapomig dolgoztam napi 12 órát heti 1 szabadnappal, állómunka... Nem lett baj, sõt, nagyon fitt kismama voltam és minden rendben volt. Ha emelned kell, az a baj, menj el táppénzre ha nagyon aggódsz, még nem tudsz biztosat.
Én a pozitív teszt után egybõl mentem nõgyogyihoz, megállapította, hogy 5 hetes terhes vagyok, szívhang még nem volt, de egybõl mentem táppénzre.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors és pontos választ. Eddig ezt nem tudtam, hogy házi orvos is felvehet. Mihelyt lesz + teszt, amit remélek, hogy hamarosan lesz, már megyek is táppénzre. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Szia! Állok, emelek. Konyhán dolgozom. Remélem, hogy (eddig ugyan - a teszt, de még nem is lehetne + csak én nem bírok magammal, )nem lett semmi baj a sok emeléstõl, nem éreztem semmit.Nem volt hirtelen nyilalás, szúrás.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is a választ! Most már ezen a téren teljesen nyugodt vagyok. Most már csak egy + teszt kéne, de az nagyon:-))
tegyél oda hatalmas terméskõ darabokat.. szép, természetes, mutatós.
Szerintem áshatsz árkot. Elég mélyet, ki is rakhatod olyan kis kövekkel, belülrõl korlátot, kívülrõl kõoszlop. Szép is lesz és a vizet is elvezeti =) de szerintem ha raknál pár szeget, hogy kilyukassza (persze többszöri kérés után), elmegy a kedve tõle..
Kerítsd be a füves részt kívülrõl. De nagyobbacska köveket is rakhatsz le, azon majd nem megy át.
Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de én SZÓLNÉK neki, hogy ne hajtson rá a fûre.
én a sarokra tennék/ ásnék le egy 10cm átméröjü acélcsövet, v. rudat. ugyhogy csak 25 cm logjon ki. sárga-feketére festve. csak 1x fog átmenni utánna már nem... ja mellé ültetnék tujafákat, h. kicsit takarásban legyen a csö. szép is, és a szomszéd egy életre megtanulja, h. hol autozzon. nekem egy 1x4cm profilcsö ami 7cm re logott ki a talajbol, az leamortizálta az auto alját hutövel együtt, egészen a "b" oszlopig. tudtam, h. ott van át is szoktam menni felette, üres autoval lassan. akkor gyorsan mentem teli autoval. autonak, és a pénztárcámnak felejthetetlen élményük volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Szólni már többször szóltam neki de csak annyit mondott hogy nem tud máshogy bemenni. Az árok ásásra gondoltam csak nem tudom hogy milyen távolságra lehet ásni a kerítésemtõl hogy szabályos legyen.
Érdeklõdd meg a Polgármesteri Hivatalban, hogy mit tehetsz, mert az már közterület.Az árokkal meg is járhatod. Én is egy földes, és elég keskeny utcában lakom.A szembe szomszédom az elõkert szélén ásott egy 15-20 cm mély árkot.Télen betemette a hó.Jött egymással szemben két kocsi, az egyik belement az árokba, és eltört a kocsi tengelye.A szomszédnak kellett kifizetni a javítást.
Utolsóval egyetértek. Meg kell kérdezni az önkormányzatot, hogy nálatok mit szabad. Ha az önkorm. túl szigorú és nem enged pl. árkot vagy oszlopot, stb., akkor is ültethetsz még sövényt vagy simán tuját vagy csak egy szép fát, gondosan, annyira a szélére, hogy a kocsival már ne tudjon a fûre hajtani - ahogy a korábban hozzászólók is írták. Nálunk pl. a kerítéstõl 1 méterre szabad max. bármilyen korlátot, oszlopot, stb. telepíteni, a szomszéd viszont rendszeresen a mi kocsibeállónkon keresztülhajtva parkolt be a saját kapuja elé. Nosza, ültettünk egy szép meggyfát oda (a kocsibeállónk alsó végétõl kb.fél méterre), így már nem tud lendületbõl átgázolni rajtunk :=). Arra kell csak figyelnünk, hogy az úttest felõli oldalon kurtítani kell az alsó ágakat, amíg olyan nagyra nem nõ, hogy már nem zavarja azt a néhány arra járó kocsit (mi is murvás kisutcában lakunk).
Jó nagy szöget tegyél ki a sarokra majdnem teljesen beásva.

Hazban lakom, van 2 kutyam, mit tehetnek, hogy ne piszkoljanak mindenhova? Es mut tehetnek az ellen, hogy ne assanak fel minden?

Az egesz udvar olyan toluk mint a csatater...valami hazi praktika vagy valami? Hallottam klormeszrol, de nem vallt be.mas?

Legjobb válasz: sétáltatni kéne õket, minden nap legalább 1-2 órát nem kell ide semmi házipatika, az unatkozó kutyák ellen mit sem ér, max õk is meszesek lesznek

sétáltatni kéne õket, minden nap legalább 1-2 órát nem kell ide semmi házipatika, az unatkozó kutyák ellen mit sem ér, max õk is meszesek lesznek
Csépelhetjük itt az szánkat, úgy sem fogod érteni a lényeget! Ha eldöntötted, hogy kutya téren mûvelõdni kéne, akkor szólj és ajánlunk könyveket.
más ötlet?? minek ! tök gyökérként viselkedsz :) a kutya nem dönt ! az ember dönt. hideg van ?? hol ??? mert a hideg mínusz 10 foktól indul, a kutyák pedig imádják a 0 fok körüli hõmérsékletet. rendszeres séta, ( hogy beinduljon a bélmûködés !) , homokkal felszort terület az udvaron , séta elõtt kutya odavisz, pisi- jutalmazás, dícséret, stb, és így tovább. bár szerintem te ehhez lusta vagy. inkább szedd a kakit mindenhonnan. neked ez a sorsod.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Más ötlet? Szólj rá a dogra, hogy "figyelj már, ne tanítsd a rosszra a másikat", aztán majd magától megoldódik minden... Azt hiszem mindenki elég kimerítõen leírta mit kell tenned. "probaltam tanitani de sikertelen..." Milyen módszerrel tanítottad? Milyen könyvet olvastál el a kutyák tanításával kapcsolatban? Mivel motiváltad a tanítás során? "jon a hideg es ki se jonnek a melegbol" Inkább csak TE nem akarsz kimozdulni a meleg szobából... A kutyának szükségük van a sétára, új ingerekre, játékra és szaladgálásra a szabadban. Te se éreznéd jól magad, ha életed végéig egy kertben kéne élned. A kutyák sokkal jobban bírják a hideget is, ha meg mozognak is közben, akkor fõleg. "a 7 eves cocokeremetis tanitja a rosszra" Miért nem neveled akkor meg a kicsit? Miért hagyod neki, hogy rosszalkodjon?
A kérdező hozzászólása: Amig egy kutyam volt semmi gond nem volt. Vettem egy nemet dogot 2 honapja, most 5 honapos .probaltam tanitani de sikertelen...setaltatni meg nem tudom minden nap, es jon a hideg es ki se jonnek a melegbol ugyhogy az esett...es a helyzet aznh a 7 eves cocokeremetis tanitja a rosszra...mas otletek?
A klórmész azt felejtsd el!!! Le kéne õket mozgatni napi szinten rendesen! Unatkozó kutya persze, hogy felássa a kertet. Az, hogy nem csak egy helyre kakil, az szinte természetes. A kutya ilyen, ezt remélem azelõtt is tudta mielõtt megvetted!
Nem minden kutya teszi meg, hogy egy helyre piszkol. Tanítani akkor lehet, amikor odakerült. Az ásás unatkozás miatt van elsõsorban. Bár, vannak fajták, amelyek sokkal intenzívebben ásnak. Hiába van két kutyád, nem fogják egymást szórakoztatni. Gödör ellen talán próbáld ki, hogy kutyakakit teszel a gödörbe.
Érdekes, hogy azt írod " ne piszkoljanak mindenhova" A mi tacskónk kiválasztotta magán az udvar legtávolabbi részét a vén-diófa alatt, és még (mint aki szemérmes) hátat is fordított nekünk, ha a dolgát végezte. Talán amikor összeszeded a széthagyott piszkot, és úgy viszed egy általad megfelelõ helyre, hogy a kutyákat is viszed magaddal, megmutatod nekik, hogy annak ott a helye, ... okosak ezek, elõbb-utóbb megértik, mit akarsz nekik mondani!
A klórmész az egy nagyon durván maró szer, ahova leteszed ott egy ideig az életnek semmilyen formája nem jelentkezik, nem véletlen, hogy tömegsírokba a hullákra szokták önteni. Felásás ellen mozgatás a megoldás, meg a foglalkozás. 1-1 kedvenc hûsölõ gödröt meghagyhatsz, de alapvetõen annyit kell mozgatni a kutyát, hogyha hazaér akkor a pihenésen kívül ne nagyon érdekelje más. A sok séta a kertben ürítés gondját is megoldja. Ha ez nem tetszik marad a porcelán kutya verzió. Dekoratív, nem ás, nem piszkol csak idõnként le kell porolni.
Milyen házban laksz ? Kõházban ? Mert a gabièk a kõházban laktak ott bujtatták a joskagyereket de mègis lement a vècès joskához aki nem mellesleg transz-szexuális . A kutyakkal is hasonlo gond lehet , ha kõházban laksz onnan nem fognak kimenni mert itt bujtatod õket ez az igazság , de amugy is ezt mar mondtam neked . Le kell szorni klor mèsszel a küszöböt ès az kiûzi az ártó szellemeket ami miatt a kutyákba nyugtalanság van. El akarnak menekülni ezèr ásnak de mivel alul vasbetont raktunk le nálatok igy nem tudnak ezer mindenhol ásnak mert fèlnek benn a szellemektõl. Ez az igazság

Na ilyenkor mit tehetek? Adjatok már tanácsot mit tehetnék ez ügyben. Bunkók ha lehet akk ne

Barátn?m pár hónapja cikiz engem...azt mondja milyen kicsi...apró..hogy a mit tudom én minek nagyobb van mint nekem el?ször nem vettem figyelembe de már nagyon idegesít azt mondja viszont hogy a sex-az neki jó,akkor ? Hát eléggé sikerült az önbizalmamat összetörni-e.. *Én vagyok az a srác aki nem hodol a divatnak ami van azt hordja,sima haj oldalra fésülve,szerény,vissza húzódóbb típus.Most nagyon szar érzés hogy nem tudom,mért teszi..annyira sikerült "padlóra" küldenie ezzel hogy félek hogy ha oda kerül a sor hogy szeretné hogy használjam hogy megtegyem-e..nagyon rossz:S...(De azt mondta hogy csak vicc de többet nem teszi és sajnálja)

Legjobb válasz: Hát én dobnám a helyedbe ha õ szeret nem aláz meg na mármost ez szerintem férfiként nagyon megalázó dolog.Ne legyél papucs hogy mindenféle sértegetést eltûrj.

Hát én dobnám a helyedbe ha õ szeret nem aláz meg na mármost ez szerintem férfiként nagyon megalázó dolog.Ne legyél papucs hogy mindenféle sértegetést eltûrj.
Keress mást. Ez nagyon sértõ. Az ilyen, nem barátnõ! Szerintem ezzel nem kéne viccelõdni. 27/N
ja, ez így van. :D
Persze viccelõdnek az emberek. Ha egy csaj kicikizi egy srác méreteit, az ugye poén, mert bocsánatot is kér a végén. Ha egy srác cikizi ki a nõjét, akkor bármi lesz egy hülye érzéketlen tahó.
szerintem mindenki viccelõdik a párjával nagyon sokat, és lehet a csaj kicsit tapintatlan, de attól még nem rossz, és amint a kérdezõ is írta, abszolút megbánta. És meg is értem, ilyen abszurd viccek néha akaratlanul is kijonnek a szankon, tudom milyen, en is egyszer elsutottem ezt a poent, nagyon megbantam mert a baratom orrolt ram, dehat azelott nem volt tapasztaltom ilyeben, hogy a ferfiak ennyire becsben tartjak ezt a dolgot. Es kedves kerdezo! Egyaltalan nem kell kidobnod, szerintem minden no eleteben elofordul ez, sot biztos vagyok benne. A baratnod kicsit tapintatlan volt de nezd el neki, szerintem tuti imadja a szerszamod ha szeret. ;) utolsó elõtti voltam
@#9: elvetettem a sulykot, gondolom a többiekre reagáltál így...bocs!
@#9: pofánbaszkodás helyett gyakorold az értõ olvasást, bogaram. ha egyszer teszi, poén, ha néhányszor, ugratás; ha hónapokig, az megalázó baszogatás. meglehet számodra nehez elképzelhetõ, de az értelmes, empatikus többség nemhogy nem csinál rendszert belõle, de megválogatja kinél süti el egyáltalán. talán ha nem hozzád hasonló türhõkkel vennéd körül magad, nem égne benned a bosszúvágy a rád tett megjegyzésekért, és nem akarnál pofozkodni.
A nõk néha poénkodnak ilyennel, mint a férfiak azzal, hogy milyen kapaszkodónk van a derekunkon meg mekkora a fenekunk. nem hiszem el hogy egyikotok se tett ilyen megjegyzeseket egy nore POENBOL inkabb titeket kene pofan baszni. ferfiak...
A kérdező hozzászólása: nem tudom, lehet
A kérdező hozzászólása: még régen kb 1hónapja beszélgettünk mert nincs megelégedve magával..és a mellei méretével és akartlanul de véletlen kicsuszott hogy melplasztika segíthet majd egy hétig mondtam neki a szöveget hogy csak kicsuszott sajnélom:s..a végén megbocsájtott most ezt mondja hogy ezis ilyen volt..és õ is sajnálja..
És még nem b.sztad pofán? Te vagy a férfi, szedd már össze magad. Te miért nem cikizted ki valamijét? Ez van, ha az ember infantilis, 13 éves kis lányokat kúrogat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-sajnálja többször elnézést kért..nagyon el bizonytalanodtam a sex-terén ennek köszönhetõn bár õ azt mondja hogy neki pont jó tökéletes de sajna ugyan az...szégyen ha nem szégyen de "félek a sextõl" ez mitt.. Biztos tetszik neki? Elég jo neki?..stb..ezek a gondolatok járnak benne szerintem mostanság nem lesz semmi..
Vágd szájon a hüje lotyót! A farkadra meg köss súlyzót, fél év múlva fél méteres lesz!
"szerintem mindenki viccelõdik a párjával nagyon sokat, és lehet a csaj kicsit tapintatlan, de attól még nem rossz, és amint a kérdezõ is írta, abszolút megbánta" Ha valaki beszól valami tahót és megbánja, semmi baj nincs. A kérdésben viszont az szerepel, hogy pár hónapja cikizi. Tehát nem egyszer-kétszer szívatta szerencsétlent, hanem többször. Manapság sok olyan idióta van, aki primitív állat módjára viselkedik a másikkal, aztán bedob egy bocsit és azt hiszi, hogy minden le van tudva. Persze, ha fordítva történik, akkor fel van háborodva. Ez a csaj kb. 16 éves lehet, de ha idõsebb az értelmi színvonala bizonyára nagyon alacsony szinten van. Én már rég kicikiztem volna a mellét, a seggét, az alakját vagy bármi, aztán kétszer is meggondolja, hogy mire tegyen megjegyzést.

Mit tehetnék h ne menjek el ilyen gyorsan? Van rá vmi gyakorlat?

Mikor pár évvel fiatalabb voltam úgy csináltam h gyorsan nehogy szüleim benyissanak! És rosszul rögzült be :S Sokszor nagyon zavaró tud lenni:(

Legjobb válasz: A dolog egyrészt pszihológiai, másrészt fiziológiai. A fokozott psziho-szexuális izgalom, illetve a nem megfelleõen bejáratott idegpályák játéka a korai magömlés. Tekintettel arra, hogy a dolog pszihés terhe hatalmas, nagyon fontos, hogy megbeszéljétek, ez az apró malõr nehogy éket verjen közétek! A megoldás szempontjábó nagyon fontos a hosszabb elõjáték, amely során megtanuljátok egymás testét, reakcióit. Mint másban itt is a gyakorlat teszi a mestert, segítsetek egymásnak a férfi orgazmus késleltetésében és a nõi gyorsításában (haladóknak: késleltetésében). Tanácsok. - Álljatok meg, ha úgy érzi a fiú, hogy mindjárt vége, ilyenkor váltsatok módszert, pozíciót. Ha lecsillapodtak az ágyékot feszítõ hullámok, visszatérhettek újra! - A maszturbálás nagyon jó lecke a saját reakciók megismerésére - Tanuljuk meg a türelem erényét: ha megint így jött össze, ne keseredjetek el, türelemmel biztos jobb lesz a következõ alkalommal! Hol és hogyan beszéljük meg? - nyugodt, semleges helyszín az ideális, összebújva a nappali kanapéján, kéz a kézben sétálva egy parkban, semmiképpen ne az ágyban! - Ne rukkoljunk elõ közvetlenül a kellemetlen élmény után a lesújtó kritikával, ne bántsuk meg, akit szeretünk. Várjunk egy kicsit, elõszõr beszéljünk arról, ami jó volt, azután térjünk rá a problémára. Adjunk új ötleteket, beszéljünk a kívánságainkról. - Ne beszéljünk órákig a problémákról, kevés szóval, tömören! Ha találunk valamelyik újságban egy érdekes cikket, ne habozzunk elõvezetni. - Helyezkedjünk bele a partner szerepébe, próbáljuk megérteni és elfogadni az Õ igényeit is! Gyakorlatok A taoisták szerint a végcél az ejakuláció nélküli orgazmus. A gyakorlatban a párok többségének elégséges a megfelelõ ideig történõ visszatartás. A taoista szexuális alapgyakorlatok közül kettõt ismertetünk, amelyek egy hónapi szorgalmas gyakorlása feljogosít minket a következõ lépcsõ elérésére (decemberi szám). 1. A magömlés megállítása: a taoisták szerint az erekciónak, azaz a férfi nemi szerv harcképes állapotának négy szakasza van: hosszabbodás, keményedés, vastagodás, forróság. A gyakorlás során el kell kerülni, hogy a pénizs az izgalom során túl sokat legyen az utolsó szakaszban, mert akkor elkerülhetetlen az ejakuláció. A taoista gyakorlás során a gátnak mindenben kiemelkedõ szerepe van, így az ejakuláció megállításában is. Gyakoroljuk a gát erõsítését: Minden vizelésnél állítsuk meg a vizeletsugarat legelább 1 másodpercre a gátizmaink összehúzásával. 2. Relaxáció: gyakoroljuk azt, hogy a magömlés elõtt a gát összehúzásával egyidejüleg lassú, hasi kilégzést végezzünk, amely során a többi izmainkat lazítsuk el! Nagyon nehéz lesz.

A dolog egyrészt pszihológiai, másrészt fiziológiai. A fokozott psziho-szexuális izgalom, illetve a nem megfelleõen bejáratott idegpályák játéka a korai magömlés. Tekintettel arra, hogy a dolog pszihés terhe hatalmas, nagyon fontos, hogy megbeszéljétek, ez az apró malõr nehogy éket verjen közétek! A megoldás szempontjábó nagyon fontos a hosszabb elõjáték, amely során megtanuljátok egymás testét, reakcióit. Mint másban itt is a gyakorlat teszi a mestert, segítsetek egymásnak a férfi orgazmus késleltetésében és a nõi gyorsításában (haladóknak: késleltetésében). Tanácsok. - Álljatok meg, ha úgy érzi a fiú, hogy mindjárt vége, ilyenkor váltsatok módszert, pozíciót. Ha lecsillapodtak az ágyékot feszítõ hullámok, visszatérhettek újra! - A maszturbálás nagyon jó lecke a saját reakciók megismerésére - Tanuljuk meg a türelem erényét: ha megint így jött össze, ne keseredjetek el, türelemmel biztos jobb lesz a következõ alkalommal! Hol és hogyan beszéljük meg? - nyugodt, semleges helyszín az ideális, összebújva a nappali kanapéján, kéz a kézben sétálva egy parkban, semmiképpen ne az ágyban! - Ne rukkoljunk elõ közvetlenül a kellemetlen élmény után a lesújtó kritikával, ne bántsuk meg, akit szeretünk. Várjunk egy kicsit, elõszõr beszéljünk arról, ami jó volt, azután térjünk rá a problémára. Adjunk új ötleteket, beszéljünk a kívánságainkról. - Ne beszéljünk órákig a problémákról, kevés szóval, tömören! Ha találunk valamelyik újságban egy érdekes cikket, ne habozzunk elõvezetni. - Helyezkedjünk bele a partner szerepébe, próbáljuk megérteni és elfogadni az Õ igényeit is! Gyakorlatok A taoisták szerint a végcél az ejakuláció nélküli orgazmus. A gyakorlatban a párok többségének elégséges a megfelelõ ideig történõ visszatartás. A taoista szexuális alapgyakorlatok közül kettõt ismertetünk, amelyek egy hónapi szorgalmas gyakorlása feljogosít minket a következõ lépcsõ elérésére (decemberi szám). 1. A magömlés megállítása: a taoisták szerint az erekciónak, azaz a férfi nemi szerv harcképes állapotának négy szakasza van: hosszabbodás, keményedés, vastagodás, forróság. A gyakorlás során el kell kerülni, hogy a pénizs az izgalom során túl sokat legyen az utolsó szakaszban, mert akkor elkerülhetetlen az ejakuláció. A taoista gyakorlás során a gátnak mindenben kiemelkedõ szerepe van, így az ejakuláció megállításában is. Gyakoroljuk a gát erõsítését: Minden vizelésnél állítsuk meg a vizeletsugarat legelább 1 másodpercre a gátizmaink összehúzásával. 2. Relaxáció: gyakoroljuk azt, hogy a magömlés elõtt a gát összehúzásával egyidejüleg lassú, hasi kilégzést végezzünk, amely során a többi izmainkat lazítsuk el! Nagyon nehéz lesz.
Hú... Én már mit is mondhatnék. Az én párom a gondolatait szokta elterelni, vagy lassít szex közben.
A kérdező hozzászólása: És mi ez az érzéstelenítõ krém ill. spray ? Tudtok ilyet mondani ?
Nálunk a Rako Long Love gumi vált be, ennek a belsejében lidocain van.Tescoban is lehet kapni.
olyankor az én párom lassit a tempon, vagy poziciot váltunk.de sztem a gondolatotis egy kicsit eltereli!

Mit tehetek? A birosag nekem itelte a gyermeket, es nekem kell vele utaznom 300 km. t hogy az apja läthassa! Mit tehetek hogy az apa utazzon es ne en a gyerekkel?

Legjobb válasz: Mivel az apa anyagi helyzete nem engedi hogy becsig utazzon.Ezert kell nekem minden ket hetente bevinnem a gyermeket.A gyermek viszont nem akarja az apjät.Lelki terroba tartotta.Elvehet a birosag töllem a gyereket,ha nem penteken viszem,hanem szombaton?mert dolgozunk is,es a munka idö miatt ezt csak igy tudom teljesiteni!

A kérdező hozzászólása: Mivel az apa anyagi helyzete nem engedi hogy becsig utazzon.Ezert kell nekem minden ket hetente bevinnem a gyermeket.A gyermek viszont nem akarja az apjät.Lelki terroba tartotta.Elvehet a birosag töllem a gyereket, ha nem penteken viszem, hanem szombaton?mert dolgozunk is, es a munka idö miatt ezt csak igy tudom teljesiteni!
Szia! Hasonló ügyben én is a saját címemen való átvételt kaptam meg ügyvédi megegyezéskor.De azt is megtudtam, ahogy írtad is, hogy ha külföldre vinném (mert terveztem), már alakulna ez a megegyezés.Én azt szeretném tõled megtudni, hogy tudtad kivinni az apa nélkül a gyermeket.mert én még útlevelet sem tudok nélküle intéztetni.Köszi T.Heni
A kérdező hozzászólása: en meg azert nem fogok el välni hogy az apja läthassa a gyereket.igy is lätja.sött a gyermek jobban szereti a nevelö apjät mint az igazit.es ha valaki lelkileg össze akarja törni a gyereket , az csak utazzon az apjähoz...mint irtam az apja lelki terrorba tartja a gyereket, es nem csodälkozom hogy minidg irdit, hogy anya vedjel meg apätol...
Én meg azt mondom, hogy ha minimális jóérzés lenne az ANYÁBAN, akkor nem vinné el ilyen messzire a gyereket az apától. Itt az anya tehet arról, hogy milyen messzire kell utazni, õmiatta "szenved" a gyerek is. Úgyhogy önvizsgálatot kellene tartani, és végre felfogni, hogy nem csak anyai jogok, hanem apai jogok is léteznek.
23:06-os ne haragudj, de vagy nagyon jo ferjed van, vagy nincs meg csaladod, es foggalmad nincs, micsoda fereg emberek (allatok)vannak a vilagon. Jo, hogy neked ebben nincs meg tapasztalatod. Nagy ur am a bosszu! Egyesek kepesek 1000 Ft-on veszekedni a birosagon, es mindent megtenni, hogy az anyanak keresztbe tegyenek. Csak azt nem birjak felfogni az agyukkal, hogy nemcsak az anyanak, hanem foleg a gyereknek tesznek keresztbe a bunkosagukkal, onzosegukkel. Ugyhogy igenis kotik magukat a joghoz, es mindenre kepesek egyes "beteg" emberek.
Itt nem jogról van szó, hanem emberségrõl. Ha minimális jóérzés lenne abban az apában, akkor rugalmasabban kezelné a láthatást. Az egy dolog, hogy a bíróság milyen határozatot hoz, de végül is a két szülõ dönti el, mikor melyiküknél van a gyerek. Normális férfiban fel sem merülne, hogy betegen is vidd a kicsit, és azt is megértené, ha csak szombaton kapja meg. Arról nem is beszélve, hogy milyen csökevényes hím az, amelyik elvárja, hogy egy nõ utazgasson a gyerekkel. Üljön be az autójába, és vezessen ki Bécsbe! Egy nap alatt meg lehet járni, és a gyerekkel is több órát láthat. Ilyen kicsi gyereknek meg nem is igazán jó, ha nem az otthonában alszik. Ha az a pasi szeretné a gyereket, akkor a kicsi érdeke lenne az elsõ, nem az önzõ szempontjai.
Utolso hozzaszolo, te ugyved vagy? Azt nem ertem, hogy Magyarorszagon belul is lehet tobb szaz km a ket szulo lakhelye kozott, es akkor is az apanak kell utaznia a lathatasra, nem az anya viszi a gyereket el az apahoz, nem? Kerdezo, amikor megallapodtatok a birosagon, hogy mindig hozni fogod a kicsit Magyarorszagra a lathatasra, akkor miert nem mondtad, hogy te ezt nem tudod vallalni. Esetleg havont egyszer, vagy nem tudom. Felesleges volt bevallalni, hogy te hozod azt a nyomorult kisgyereket Ausztriabol haza. Inkabb egye meg a gyerektartast is az apa, de valami mas megoldast keressetek. Ez igy nagyon felhaborito.
Mivel a kérdezõ nem Becs nevû magyar településen, hanem Bécs nevû OSZTRÁK településen él, ezért a bíróság JOGOSAN ítélte azt, hogy az anyának kell a láthatásra vinni a gyermeket. Ez ellen csak közös megegyezéssel tér el a bíróság, a törvény kötelezi az elvált felet arra, hogy a honos országban biztosítsa a láthatást. Mivel te elköltöztél Magyarországról, így a láthatást NEKED kell biztosítani. Senki nem kényszeríthetõ arra, hogy külföldre utazzon (legalábbis a bíróság szerint). Meg kell egyezni az apukával. Mást nem fogsz tudni tenni.
Szerintem nincs kutyakötelesség. Egy 3, 5 éves gyereket kéthetente végig rángatni oda-vissza 600 kilométeren, kész élvezet. Kulturáltan megegyezni nem lehetetlen, viszont nem is általános. Nõkben és férfiakban is vannak, juszt is keresztbe tevõk. Mindig a gyereket kell nézni, neki mi a jó, hol érzi magát biztonságban. Jah, és mondanom sem kell, hogy ezek a minta apák, amellett, hogy az anya részérõl elvárják, hogy mindent betartsanak, míg õk maguk kijátszva a jó kis magyar rendszert, a legkevesebb gyerektartással igyekeznek megúszni, miközben a tényleges keresetük köszönõ viszonyban sincs a megállapítás alapjául szolgáló összegnek. Ha szép szóval nem megy a megegyezés, hogy mi a jó a gyerek szempontjából, még mindig azt mondom, ahhoz kell ragaszkodni, ami a bírósági végzésben van. Vagy kérni kell a felülvizsgálatot.
Ha te költöztél el, akkor kutya kötelességed vinni a gyereket. Tudod, az két emberen múlik, hogy milyen a viszonyotok. Ne csak a férjedet hibáztasd.
A kérdező hozzászólása: februarban elköltztem mert nem birtam a terrorjat, decemberben ferjhez mentem, a gyerek imadja a nevelö apjät, osztrak allampolgär.februar ota a gyerek perfekt nemetül beszel.boldog velünk, az apja is talalt maganak mast..de hät...ha viszem is a gyereket sosem a gyerekkel van hanem mindig mäshol..vagy a gyerek a nagyinäl vagy az uj nevelöanyjaval...nem csodälkozom hogy a gyerek nem akar ott lenni.kerdeztem a gyamügyet.azt mondtak hogy ez van ha az apa ezt csinälja ezt csinälja.nem tudok semmit tenni.de en akkor most ezt nem ertem.azert utazzak a gyerekkel hogy ne az apjaval legyen??amikor raadasul meg nem is akarja?szoval ez nehez!!
és, még az jutott eszembe, hogy valószínû az apja ezt az egészet nem a gyermek láthatása miatt akarja úgy betartatni. Egy szülõ, ha a gyermeke lázas, beteg, nem akarhatja, hogy úgy utazzon. Soha nem kérném, hogy a beteg gyerekemmel utazzon a párom keresztül 300 km-t. Szerintem ez az egész, ragaszkodás a papíron írotthoz részérõl feléd irányul.
Szia! Valószínû, hogy azért kell neked vinned a gyereket, mert te költöztél el 300 km-re. Amikor megállapították a láthatást, akkor kellett volna fellebbezni, hogy pénteken nem tudsz vele 300 km-t utazni úgy, hogy 6-ra ott legyen a gyerek az apjánál. Ettõl szerintem még nem veszik el tõled a gyereket. Viszont ha nem akarod, hogy bíróságra vigye a dolgot, akkor te menj a bíróságra és kérd a láthatás megváltoztatását. Ha viszont úgy gondolod, hogy ez az utazási és látogatási hercehurca árt a gyereknek, akkor vidd pszichológushoz és a szakvéleményével add be a látogatás megváltoztatási kérelmedet.
A kérdező hozzászólása: az apa mär azert is fel van häborodva ha beteg a gyerek es mondom neki hogy a jövö heten viszem mert nem vagyok egy härom eves gyerekel 40.fokos läzzal utazni.meg csak elöször fordult elö.de mär igy is elvärja hogy penteken 18.ra vigyem oda.nem elg hogy a gyerek beteg, munka stb..nem tudom teljesiteni a penteket.felek hogy megtämadja a birosagi vegzest, mivel nem teljesitem a penteket.es ha jol tudom ket evig nem lehet fellebezni. mär gondoltam hogy elmegyek a gyerekkel pschiologushoz hätha tud valamit segiteni,
Sziasztok, Nem értem, miért Te utazol a gyerekkel. Én is elváltam, nekem ítélte a bíróság a fiam. A papíron szerepel, hogy a gyermeket a mindenkori lakhelyérõl viheti el az apja, és az mindegy, hogy hol van, neki kell megoldania, hogy hogyan. Nekem is 250 kilométert jön érte, már ha jön érte. De hadd tegyem hozzá, hogy amíg egy városban is laktunk, sem vitte el azokban az idõpontokban, amit a bíróságon kisírt magának, " mert én nagyon szeretem a gyerekem" címszóval.
A helyedben legalább azt kérném a bíróságtól, hogy az apuka utazzon és ne Te a gyerekkel.Fellebbezd meg a határozatot.A gyereknek nem érdeke az állandó utazgatás, fõleg ha nem is akar találkozni az apjával.A gyerek érdekeit nézik elvileg nem?Az a baj, hogy sokszor csak elvileg.Ha meg olyan korú a gyerek, akkor hallgattasd meg a bírósággal, mondja el Õ ott, hogy nem akar menni láthatásra. Egyébként ezt nem értem, ha az apuka anyagi helyzetére hivatkoznak azért kell neked vinned, akkor Te aki a gyereket neveled miért neked legyen még ez is pluszköltség?Ezt igazságosnak találták? Biztos nem véletlenül nem akar menni az a gyerek láthatásra.
Ez a gyermek korától is függ. 12 év felett a bíróság már meghallgatja a gyermek véleményét is. Ha ennyire nem akar menni az apukájához, én a helyedben ügyvédhez fordulnék és korlátoztatnám a láthatást. Ráadásul úgy, hogy az apa utazzon Hozzátok. Tény, hogy a bíróság mindig a gyermek érdekeit tartja szem elõtt, nem hiszem, hogy kötelezné a 300 km utazásra kéthetente. Véleményem szerint ügyvéd a lelke, és a bíróság által a láthatás feltételeinek megváltoztatása.
Azt kell teljesítened amit a bíró meghagyott.Elvenni csak abban az esetben tudja az apa, ha új elhelyezési pert indít, és akkor neki ítélik a gyereket.De az apa reklamál, hogyha nem viszed a gyereket?
A kérdező hozzászólása: union belül, oda viszed a gyereket ahova akarod, nem kell neki utlevel, es mivel a birosag nekem itelte a gyereket, igy nem kell engedelyt kernem az apjätol, hogy hova költözhetek, es hol lakhatok a fiammal

Mit tehetnék ha mindkét szememben apró vérerek jelentek meg? Szerintem a sok olvasástól és gépezéstől lett ilyen bár ne mvagyok kocka csak filmeket szoktam nézni. Nem szeretnék szemüveges lenni! Mit tehetnék?

Már régóta ilyen az egyik szemem de a másikban tegnap jelent meg

Legjobb válasz: Visine szemcsepp. Megnyugtatja a szemet, leviszi az apróbb gyulladást, összehúzza az ereket.

Visine szemcsepp. Megnyugtatja a szemet, leviszi az apróbb gyulladást, összehúzza az ereket.
ne erõltesd a szemed, és menj el szemészetre, lehet, hogy mégis csak szükséged van szemüvegre.
en is visine-t szoktam hasznalni ha eres a szemem, egy perc alatt kitisztul.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!