Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetnék, a lányom (196 db)

Ez normális? Mit tehetnék? A lányomnak a négerek tetszenek!

A lányom 13 éves. Ha a tévében néger fiúkat mutatnak, mindig mondja, milyen aranyosak, már sok hírességbe volt "szerelmes", de mind néger volt! Most egy néger fiúval chat-el, aki találkozni, és járni szeretne a kislányommal! Érett a lányom, nem csinál butaságot, nem err?l van szó... Csak annyi, a baj, hogy miért a négereket szereti? Ez szerintetek normális? És megengedjem, hogy találkozzon azzal a színes b?r? fiúval? Szerintetek nem lesz bel?le baja? Nagyon szépen köszönök minden választ!

Legjobb válasz: És ha néger, akkor mi van? Megértem, hogy félted a lányod, de ne féltsd jobban, mint ha ez a fiú szõke kék szemû lenne. Az én párom is néger, a gyermekeim is színes bõrûek, és semmivel sem lesznek veszélyesebbek a lányokra nézve, mint bármely más fiú. Megértem, hogy furcsa, az én szüleimnek is az volt (pedig bõven nagykorú voltam már), de mára elfogadták. Ne tévesszen meg a külsõ.

És ha néger, akkor mi van? Megértem, hogy félted a lányod, de ne féltsd jobban, mint ha ez a fiú szõke kék szemû lenne. Az én párom is néger, a gyermekeim is színes bõrûek, és semmivel sem lesznek veszélyesebbek a lányokra nézve, mint bármely más fiú. Megértem, hogy furcsa, az én szüleimnek is az volt (pedig bõven nagykorú voltam már), de mára elfogadták. Ne tévesszen meg a külsõ.
Persze az is kérdés hogy ki ez a néger fiú akivel chat-el. Ha egy 19 éves ugandai menekült, akkor chateljen, de a találkozást ne engedd, ha pedig egy itt élõ pár itt született 13-17 éves fiacskája, akkor csak úgy kezeld, ha egy más hasonló korú magyarral tartaná a kapcsolatot.
Szerintem ez csak egy olyasféle "zsáner". Mint például valakinek a szõke kék szemûek jönnek be.Ez az egyik oldala. A másik viszont az , hogy egy 13 éves lánynak nem hiszem , hogy az interneten kéne ismerkednie vadidegenekkel.. ebbõl nagy baj is lehet.Viszont ha ismeri a fiút akkor engedd meg , hogy találkozzanak.Persze csak , ha nem csinálna semmi Olyat :) remélem tudtam segíteni
én 27 vagyok és anno emlékszem az én barátnõm is odavolt a fekete fiúkért, hát én is kicsit furcsáltam, ma már felnõtt nõ és nem fekete a férje, ill. sosem volt fekete fiúval. nem vagyok rasszista, de azért más kultúra, tiltani valószínûleg nem tudod, de én elmondanám neki az aggályaimat, szerintem 13 évesen nem lehet még érett. Tiltani ne tiltsd, inkább ajánld fel h legyenek nálatok, ha nagyon szeretné......
13 évesen még a szõke kék szemû, fehérbõrû fiúkkal is vigyázzon... Amúgy akkor is ijedt lennél, ha pl. csak és kizárólag a barna hajú, motoros dzsekis fiúk tetszenének neki? Egyébként nekem meg ennyi idõsen Axl Rose és hasonló tetovált rosszfiúk tetszettek, aztán normális férjem lett.
Hát ha ez tetszik neki, akkor ez tetszik, nem tudsz mit tenni. Vagy kinövi majd, vagy nem. A fiút meg kezeld úgy, mint bármilyen másik fehér fiút. Ha megengeded a lányodnak 13 évesen, hogy találkozzon fiúkkal, akkor mindegy, hogy fehérrel vagy feketével találkozik. Persze ez attól függ, hogy milyen a fiú, lehet nagyon rendes, aranyos, de én akkor is azt mondanám, hogy inkább még várjon ezzel. Esetleg ha nagyon el akarod engedni, akkor mondd neki, hogy csak nálatok lehetnek.
az elkísérés kicsit furcsa lenne, inkább hívjátok meg egy ebédre, vacsorára magatokhoz, nem vallatásra csak annyira h lásd milyen ember. szerintem 13 évesen még nem tudja egy lány felmérni úgy a dolgokat, tudom, magamból kiindulva rengeteg hülyeségre voltam képes ennyi idõsen.
Vidd el a gettóba, ha élve kijön akkor többet rá sem fog nézni a négerekre.
"Én nagyon szeretem a négereket!Legjobb barátnõm is az. :) 12/L" Szerintem te valami rühes romáról beszélsz.
szerintem ezzel nincs semmi baj.nekem például a japánok tetszenek :$ 13/L
A kérdező hozzászólása: 14:00-ás válaszoló, hogy értetted, azt, hogyha élve kijön? Annyira nem tudok sokat a négerekrõl, csak az volt eddig a bajom vele, hogy nem fehérek :-S Tényleg ennyire veszélyes lehet az a fiú a lányomra? Mert ez esetben nem engedem, meg neki, hogy találkozzanak!
Én is 13 éves vagyok, nemrég voltam síelni. A szálláson volt egy angol csapat is, annyi idõsek, mint mi. Hát, mit nem mondjak, a 40 gyerekbõl talán 10 volt fehér. A legjobb barátnõmmel sokat lógtunk velük, nagyon rendesek voltak, és tudod mit? A néger srác sokkal rendesebb volt, mint az én osztálytársam:S Ennyit errõl:) 13L
ne legyél már ekkora rasszista manapság a négerek nem rabszolgákvagy ilyesmi.de azt hogy találkozzanak ne engedd meg mert lehet h nem is az akinek mondja magát
14:00 vok. Nem, nem veszélyesek a négerek. Legalábbis ilyen korban biztos nem. Általában normálisak, hálásak.
miért ítéled el a négereket?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És annak is köszönöm, aki belinkelte a lányom kérdését, mindjárt meg is nézem :-)
Én nagyon szeretem a négereket!Legjobb barátnõm is az. :) 12/L
Én az arab férfiakat imádtam világéletemben.Ha tiltod csak még rosszabb lesz.Valószínûleg nem fog 13 évesen hozzámenni.Bocs, nem olvastam végig, de itt él a fiú Magyarországon?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat mindenkinek! :-) Én sem vagyok rasszista, csak annyi a problémám, hogy olyan furcsának érzem, azt, hogy a 13 éves kislányom egy néger fiúval járjon, vagy legyen belé szerelmes. Amúgy arra gondoltam, hogy tiltás csak olaj lenne a tûzre, ezért, ha találkozni szeretne azzal a fiúval elkísérném, hiszen nem tudhatja, hogy ki is õ valójában... Nektek mi a véleményetek errõl? Jó ötlet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :-) A fiú 14 éves, és itt él Magyarországon. Amikor a lányom nem volt a szobájában, láttam, hogy vele chat-elt, és a fiú, olyanokat írt neki, hogy mennyire szép és csinos. Szerintem kedves fiú, de azért még mindig aggódok egy kicsit...
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: köszönöm neked is. Valószínûleg igazad van, és ez a fiú is ugyanolyan, mint az itteni gyerkõcök. Csak egyszerûen furcsa nekem, hogy néger. De neked van igazad! :-)
Néger, nem néger... nem mindegy? Ne legyél ilyen rasszista!
13 évest a mai világban nem engednék el, hogy vad idegennel találkozzon a netrõl, kompromisszumos megoldás, hogy elhívod hozzátok. Szerintem még nagyon fiatal a randizáshoz, ismerkedéshez is, de te tudod. Én is chateltem de volt annyi eszem, hogy eszembe ne jusson onnan bárkivel is találkozni, amíg kisebb voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 13:16 - igazad lehet, megfogadom a tanácsodat. :-) Tudom, hogy milyen veszélyes az internet, a lányom is tudja, de meg van gyõzõdve, arról, hogy ez a fiú kedves, és aranyos, nem tudna ártani senkinek. De én semmiképp nem engedem el elõszõr vele kettesben. Ha azt látom, hogy tényleg kedves az a fiú, akkor utána elmehetnek ketten. Szerintetek így jó lesz? ;-)
ez most nagyon úgy jön le h a kérdezõ egy egész picit rasszista ha a lánynak ez tetszik miért lenne baj? a mai 13 éveseknek már úgyis szinte mindnek van pasija sztem simán engedd a találkozót ha nem idõsebb sokkal a fiú
Mintha anyukámat hallanám! :D Nyáron barátnõm bemutatott a legjobb barátjának, aki szerb. (Ott született, de a háború miatt ideköltöztek.) Teljesen kétségbe volt esve, hogy "úristen, biztos egy vadállat, mert a balkáni temperamentum, stb..." Köztes megoldás: találkoztam a fiúval, utána anyukám is "ellenõrizte", aztán nagy kedvenc lett itthon, a macskám már jobban szereti, mint engem. Nekem kicsit fura néha, hogy a családja felét valószínûleg sosem fogom megismerni, de ebbõl nem szabad gondot csinálni. :D 18L, anyukám 38N, ha ez számít. :)
szia :) na mi volt?? találkozott a lányod a sráccal ??
ne hallgasd a kedvenc együttesed, kapcsolj lámpát a lányt meg felejtsd el. mindenki boldog lesz :)
Miért nem kaphatod meg?
lesz még sok ilyen
megesik
A kérdező hozzászólása: 1.A legjobb lány barátom 2.Egy másik fiút szeret
miért nem kaphatod meg?
Miért nem kaphatod meg? :O Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem kell sajnálni...
jaj te szegény, FIGYELEM FIGYELEM! Ezt az embert sajnálni kell!
Akkor ezt Neked küldöm: https://www.youtube.com/watch?v=nr2Ucum7uoI (Ha nem érted, keress rá a szövegre!)

Mit tehetnék a lányommal, hogy könnyebben aludjon el?

8,5 hónapos.Mióta mászik,és fela´ll egyedülre´ma´lom az altatás.Rendszer megvan a napjainkban.akkor viszem be lefeküdni,mikor álmos.Mégis mikor lefektetem,mint akit felhúztak.megy keze lába,forog,mászkál.kb 1óra mire síra´ssal elalszik.Másoknak is ilyen nehezen megy,vagy csak nekem??Mit tehetnék,hogy könnyebben aludjon??Napközben sem alszik,össz vissz 2 óra´t.

Legjobb válasz: Hú, hát két óra szerintem édes kevés egy 8,5 hónapos babának. Az én babám 13 hónapos és sokszor alszik napközben 4-5 órákat. Esetleg, ha pont etetés után vinnéd aludni? Teli pocival jobban elalszanak! Ha másképp nem megy, és tudod, hogy hulla fáradt, teli a pocija, semmi nem zavarja, akkor hagyd magára így, pár nap alatt rájön, hogy ilyenkor aludni kell. Kicsit kegyetlennek hangzik a szó, hogy hagyd magára, de aki ezen már túl van, tudja hogy nincs más megoldás. Egy 8.5 hónapos baba már elég nagy ahoz, hogy ezt megértse! Persze, ha nagyon sír, keservesen, akkor menj be hozzá, nem azt mondom, hogy vörösre sírja magát, és megfájduljon a feje, de addig, amig csak "nyekereg" addig hagyhatod, mert csak a határokat próbálgatja! Szerintem. Én így csináltam. És mára már, ha napközben leteszem aludni (mert csinálta õ is azt, amit a te lányod) már lefekszik magától és elalszik.

Hú, hát két óra szerintem édes kevés egy 8, 5 hónapos babának. Az én babám 13 hónapos és sokszor alszik napközben 4-5 órákat. Esetleg, ha pont etetés után vinnéd aludni? Teli pocival jobban elalszanak! Ha másképp nem megy, és tudod, hogy hulla fáradt, teli a pocija, semmi nem zavarja, akkor hagyd magára így, pár nap alatt rájön, hogy ilyenkor aludni kell. Kicsit kegyetlennek hangzik a szó, hogy hagyd magára, de aki ezen már túl van, tudja hogy nincs más megoldás. Egy 8.5 hónapos baba már elég nagy ahoz, hogy ezt megértse! Persze, ha nagyon sír, keservesen, akkor menj be hozzá, nem azt mondom, hogy vörösre sírja magát, és megfájduljon a feje, de addig, amig csak "nyekereg" addig hagyhatod, mert csak a határokat próbálgatja! Szerintem. Én így csináltam. És mára már, ha napközben leteszem aludni (mert csinálta õ is azt, amit a te lányod) már lefekszik magától és elalszik.
A kérdező hozzászólása: Csak félek, hogy kiesik az ágyból, ha ott hagyjuk..éjjelente még min3x ébred, és ilyenkor csak szopival alszik vissza.Nem fogadja el sem a cumit, sem az üveget.
Miért nem teszitek lentebb az ágyat? A legalsó szintre állítva tuti nem esik ki. Az én lányom 9 hónapos, mióta áll nálunk is kínkeserves az altatás, mert képes félkómásan is felállni. Eljátszuk kb. 10* a -bemegyek, lefektetem, kimegyek a szobából, feláll, majd sír, visszamegyek a szobába, újra lefektetem- játékot:-), de olyan fél óra múlva belefárad és elalszik. Én is mindig teli pocakkal teszem le aludni és csak akkor megyek be hozzá, ha nagyon sír, így 3-4 órát csicsikál egyhuzamban / kivéve, amikor nem...:-) /, de csak egyszer alszik napközben. Szerintem sok mindent nem tehetsz, most folyamatosan gyakorolná a megtanult mozdulatokat, emiatt zaklatottabb, nehezebben alszik el. Az én lányom 3 hónapos kora óta végig aludta az éjszakát, de mostanában 2-3* megébred éjszaka, iszik egy kis teát / sajnos egy hónapja már nincs tejem / és visszaalszik. Túl leszünk rajta:-).
Akkor viszont szerintem sürgõsen szerezzetek be egy matracot, amin alhat, mert nagyon veszélyes sérüléseket szerezhet, ha fejjel kibukik az ágyból. És hidd el, sajnos pillanatok alatt megvan a baj, akármennyire is vigyázol rá. Errõl az esti cicizésrõl én megpróbálnám leszoktatni, ha jól fejlõdik nincs már rá szüksége, ez egy berögzõdött rossz szokás, ami nektek és neki sem jó. Biztos pár éjszakád rámegy, de ez pont az a kor, amikor már nem mindig a gyerek az elsõ, neked is vannak jogaid, és igenis szeretnél végig aludni éjszaka, akkor ezt neki el kell fogadni és ne legyen lelkiismeret furdalásod miatta. Õ már okos "nagylány", nem kell már éjszaka is anya cicijén lógni. Én a helyedben bevezetném estére a vizet v. teát, egy idõ után nem fog felkelni, ha csak ezt kap. És sírás nélkül biztos nem fog menni, de majd meglátod, hamar beletörõdik, hogy este alvás van. Sok sikert!
Így, ahogy mondod. Kegyetlenül hangzik, de általában a szülõ jobban fél az ilyen dolgoktól, mint amennyire kellene és meglepõ módon a gyerkõcök jobban reagálnak, mint várnánk. Velünk is együtt aludt a babám, féltem, hogy mi lesz, ha be akarom szoktatni a kiságyba, húztam halasztottam, aztán egyik este áttettem és minden sírás nélkül elaludt. Azóta is / 5 hónapja / gond nélkül alszik az ágyikójában. Szerintem a lányod már van olyan nagy, hogy cici nélkül cumival, kis teával megnyugodjon. Nem azt mondom, hogy hagyni kell ordítani, mert azt én sem tenném, de cicit nem adnék, megpróbálnám másképp megnyugtatni, aztán majd szépen elhagyja ezt a szokást.
A kérdező hozzászólása: Nekem még sosem aludta át az éjszakát.Az a baj, hogy van olyan éjjel, mikor 5x 6x felébred, és nem lehet a cicit elveni töle, mert sír.na meg ha teljesen lerakjuk a kiságyat nem tudom öt belefektetni, anélkül, hog felébredjen.alacsony vagyok.Nem érek úgy bele a kiságyba.
A kérdező hozzászólása: Akkor éjjel akárhogy sír, ne kapjon cicit csak teát vagy cumit???Mert lényege´ben csak pár kortyot nyel, a többi csak "cumiza´s".
Szia.Az én fiam 7 hónapos.Kb.4, 5hónapos koráig köztünk aludt. Aztán eljött az idõ, hogy megpróbáljuk, tud-e egyedül aludni.Féltünk, de sikerült.Leoltottuk este a villanyt, csak egy kis fény van, és tudta hogy aludni kell.Nem volt hiszti.Boldogok vagyunk, ez azóta igy van.De sokat mocorog, ül, fel akar állni és a kiságya már nem biztonságos, igy bevetettük a Járókát, mint játszó-, ill.alvó ágyat. Remek! Egy kicsit be kell hajolni, de megéri. Ha felébred éjjel, elég ha megsimized, dúdolsz neki, rá kell jönnie, hogy minden oké és ismét aludni kell.Tényleg hagyni kell, ha "nyekereg", ugyis abba hagyja. Kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az elsö éjszakán túl vagyunk.Remélem, hogy gyorsan megszokjaa, és nem lesz rosszabb mint most....:) Nem kapott szopizni csak 5kor, de majd azt is elnyújtom reggelre.

Mit tehetnék a lányommal? 29 hetes.

Eddíg sem aludt napközben,és éjjel is sokat kelt.´Mára nagyon hisztis,nem akar egyedül játszani.....Ha kézben van,dédelgetve akkor jó,de akkor sem mindíg.már van 2 foga,szerintem semmije sem fáj.Most tanul mászni,de ha hasra vágja magát,csak "cirkuszol".CSak állni akar.A kompba meg nem lehet mindíg,sem e´s nem foghatom egész nap.Ìrjatok minnél többen,hogy mit tehetnék.azt ne írjátok,hogy hagyjam sírni,mert nem segít.Söt még a szomszéd is rosszra gondol.

Legjobb válasz: Valószínûleg születésétõl kezdve rontottál el valamit. Egy egészséges csecsemõ eszik és alszik. Miután megszületik egy gyermek, ki kell alakítani számára egy napirendet. Természetesen hozzá is kell igazodni, mikor éhes, mikor álmos. A nap bizonyos szakaszaiban pedig foglalkozni kell vele. Úgy kell alakítani, hogy neked is jó legyen és az õ szükségletei is kilegyenek egyenlítve. Gondold végig, hogy hol hibáztál és próbáld meg helyrehozni.

Valószínûleg születésétõl kezdve rontottál el valamit. Egy egészséges csecsemõ eszik és alszik. Miután megszületik egy gyermek, ki kell alakítani számára egy napirendet. Természetesen hozzá is kell igazodni, mikor éhes, mikor álmos. A nap bizonyos szakaszaiban pedig foglalkozni kell vele. Úgy kell alakítani, hogy neked is jó legyen és az õ szükségletei is kilegyenek egyenlítve. Gondold végig, hogy hol hibáztál és próbáld meg helyrehozni.
A kérdező hozzászólása: A napi rendünk megvan.reggel ébred, játszik, eszik, megyünk 1-1, 5 órát sétálni.Hazajövünk lerakom a kompba, addíg megcsinálom az ebe´de´t, majd ebe´d után alva´s(volt, amíg akart 2 órát aludni.Mostanra fél egyórára csökkent de azt is nehezen.)Majd uzsi, séta, ja´tszunk, fürdés vacsora és alva´s.Annyi biztos, hogy fáradt, és álmos.ha el alszik, rá max 1 órára felsír.Odamegyek hozzá, e´s alszik tovább.Majd 2 óra múlva ismét, akkor szopizik és úgy alszik tovább.Majd így 1-1, 5 óránként.Annyit elértem, hogy már nem kel minden megébrede´snél cicit adni neki.De a javarészben csak cicivel alszik tovább. cumi nem használ.Sem a tea.Ezért nem tudom, hogy mi tévö legyek....
Hát pedig akkor lehet, hogy a sírás a megoldás. Nem lehet mindig kézben. Elég egy pár nap és megszokja a baba, hogy elkezd sírni és kapnak utána. Ha már úgy érzed, hogy mindent megtettél, akkor ez lehet a gond. Mert, ha a kezedben nem sír, akkor valószínûleg nem fáj semmije. Szerintem kicsit el van kapatva. Ha a szomszédokat nézed, nem hiszem, hogy megoldódik a probléma. Vagyis igen: egész nap foghatod és a szomszéd csak jókat tud mondani rólad, milyen jó gyereked van. Csak hát gondolom jó nehéz már és késõbb csak növekszik a súlya. Próbáld meg plédre a szobába letenni a földre. Sok színes játékot körérakni, hátha segít!

Mit tehetek a lánnyal kapcsolatban? A többi lent

Már egy jó ideje szerelmes belém egy lány de nekem nem igazán tetszik és nem is szeretem, de nem akarom neki elmondani. nem akarom megbántani. Összetörném a szívét és ezt nemszeretném. Mégis mit tegyek? Várjak hogy megszereti ?t a szívem? Igazából az eszem azt mondja hogy bele kéne szeretni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: elsö

elsö
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban inkább lányok válaszát kérném...
próbáld meg megszeretni, de ha nem megy, akkor ezt mond meg neki és kész.
Na szóval! Csak a szívedre hallgass
A legbunkóbb visszautasítás sem fáj úgy, mint a hitegetés.
bevallotta, hogy szeret? szerintem mondd el õszintén neki, hogy sajnos nem tudod viszonozni, ahogy írta is elõttem valaki a hitegetésnél nincs rosszabb, tehát ne játssz az érzéseivel!
Hát, ha jártok és így nem szereted, akkor ne áltasd tovább és szakíts vele.. Ha nem jártok és másnál nem érzel semmit, de õt viszont kedveled, akkor bármi kialakulhat.
Ha kímélni akarod az érzéseit, mondj határozott nemet és tedd hozzá, hogy sajnálod.
Szerintem erre nem eröltheted magad.Majd megoldódik :) 16/L

Mit tehetnék a lányommal? Már teljesen ki vagyok készülve!

A 14 éves lányom egyszer?en elviselhetetlen lett.Például elmegy valahova csak úgy nem veszi fel a telefont nem jön haza stb.Én nagyon nem tudok mit csinálni mert egyedül nevelem és nagyon sokat dolgozok ezért nem vagyok otthon és el tud menni.Nem tudom mért lett ilyen egyszer?en úgy viselkedig mintha örülnöm kéne annak hogy elt?r.De amit ma csinált az már eviselhetetlen!Kivettem szabadságot hogy együtt lehessünk de ? szó szerint kidobott a saját lakásomból mert valami bulit tart...Amikor tiltakozni akartam kizárt.Eljöttem mert nem tudtam mit tehetnék és most az egyik barátn?mnél vagyok.Mit rontottam el ennyire?Megtudom még nevelni ennyi id?sen?Tudom hogy túl sokat dolgozok és azért lehet ilyen de csak miata csinálom és mindent megkapott és megkap amit csak akar!Akkor mért ilyen?Segítsetek!

Legjobb válasz: Akkora pofont lekevertem volna neki, hogy csak úgy forog. Az a baja, hogy nincs apja, ezen kívül semmi más, de ez már tényleg durva. Simán kihívnám a rendõröket,hogy kizárt a házamból. Majd megtanulja a leckét.

Mindent megkap amit csak akar. Ezzel leírtál mindent. nem kellene mindent megadnod neki. Ne ezzel akard kárpótolni az apját... Sajnálom, el lehetsz nagyon keseredve, de neveld meg õt addig, amíg lehet. Mikor hazamész, olyan büntetést adj neki, amit soha nem felejt el. Hogy képzeli a kis taknyos, hogy a saját anyukáját kizárja otthonról?? Azért álljon meg a menet, te az egész életedet rá szenteled, kidolgozod a beled, hogy mindene meglegyen, és ez a hála??? Ne haragudj, de azért nekem ez már sok lenne, ezt én nem engedném meg neki... Lépj valamit, mert ha így folytatja, a végén már senki sem fogja õt megállítani! Sajnálom, de így van.
Én most azonnal hazamennék a helyedben! Mi az hogy KIDOB a saját házadból, a saját kölköd??? Menj haza talán kinyitotta az ajtót, ha nem, és nem enged be, hívj ki egy lakatost, és cseréltess zárat, õ majd ad az új zárhoz egy kulcsot. A kisasszonynak meg ne legyen. Adj le neki három négy jókora pofont, de úgy hogy a fal adja a másikat!!!! Kiabálj, ordibálj vele, szóhoz se hagyd jutni, küldd fel a szobájába, és ne csinálhasson semmit két hónapig ( bulizás ilyesmi )! Fájni fog ez neked nagyon, hisz eddig rövid pórázon tartottad ( már ahogyan kivettem a szövegbõl ). De hidd el, ha így el hagyod zülleni, akkor már csak egy lépés neki a drog, cigi, pia, szex stb.
20 éves vagyok, de ha anyámmal egyszer is ilyet tettem volna, repülhettem volna a lakásból! Szerintem, nyugodtan adj neki akkora pofont, hogy menet lesz a nyakán, ill. közöld vele, hogy januártól mehet koleszba..szerintem légy hatásos és erélyes
"Tudom hogy túl sokat dolgozok és azért lehet ilyen de csak miata csinálom és mindent megkapott és megkap amit csak akar!" mert elszemtelenedett.. az tuti h én is lekevertem volna neki egy kvanagyot, a barátnõi elõtt hogy megszégyenüljön, aztán mindenkit hazaküldtem volna.. 16/L
Vannak bentlakásos iskolák, ahonnan akkor jöhet ki, amikor te akarod. Tanul szabályokat, amit te nem tanítottál neki. Még nincs késõ, mert a következõ esetben már meg is fog ütni. Állj a sarkadra, mert így a cipõjét fogod pucolni, amíg élsz.
Szerintem is csak el van kényeztetve egy kicsit. Én azt javaslom, hogy próbáld meg visszafogni a dolgait, ha akar valamit akkor már csak azért se kapja meg...
Akkora pofont lekevertem volna neki, hogy csak úgy forog. Az a baja, hogy nincs apja, ezen kívül semmi más, de ez már tényleg durva. Simán kihívnám a rendõröket, hogy kizárt a házamból. Majd megtanulja a leckét.
Pár csattanós pofon lehet elég lenne.
Egyrészt tini, ezért lehet kinövi.Üljetek le és beszéljétek meg, lehet bántja valami.Ezt nem értem, hogy zárhatott ki a saját lányod.:/Nem lehet, hogy el van kényeztetve?
A gyerek mindig meghálálja a szüleinek a kapott nevelést.

Mit tehetek? A feleségem a gyerekelhelyezési tárgyaláson azt mondta, h:"ha nem mondok le a lányom felügyeleti jogáról akkor ugyan úgy nem vagy csak szinte semmit nem láthatom a lányom"sajnos belementem a lányom miatt. Tehetek valamit?

Legjobb válasz: Te èsznèl vagy? Mi az hogy nem láthatod? Azèrt mert õ azt mondja? Ha ìtèlnek neked felügyeleti jogot akkor fejen is állhat de nem tilthat el. Ès mi ebben a lányod èrdeke amúgy? Hogy egy ugyanolyan szemèt hárpiát nevel belõle mint saját maga? A lányodnak ha felnõ nem ez fog lejönni, hanem az hogy ilyen könnyen lemondtál rôla.

Te èsznèl vagy? Mi az hogy nem láthatod? Azèrt mert õ azt mondja? Ha ìtèlnek neked felügyeleti jogot akkor fejen is állhat de nem tilthat el. Ès mi ebben a lányod èrdeke amúgy? Hogy egy ugyanolyan szemèt hárpiát nevel belõle mint saját maga? A lányodnak ha felnõ nem ez fog lejönni, hanem az hogy ilyen könnyen lemondtál rôla.
ügyvéd elõtt papíron mondtál le róla? A lányod érdekében mondtál le róla? Ezt hogy érted?? Esetleg megtámadhatod, de mivel aláírtad, nagyon kemény menet lesz..
A kérdező hozzászólása: azért mert egyszerûen nevetséges ez az egész. Én csak a lányommal akarok normális kapcsolatot. Nem kérek senkit, hogy higgyen nekem. Bocsi. Arról még nem is írtam, hogy amikor szombatonként hoznia kellett a gyerekjólléti központba a lányomat akkor mindig késett. kb fél órát és minden második alkalommal más hozta a gyereket. Itt nem az igazságot kell eldönteni, hanem csak arra keresem a választ, hogy mit tehetek, mert sajnos nem tudok mindenre egy új ügyvédet megfizetni
"Bocsi". De mégis milyen tanácsot lehetne adni egy olyan embernek, aki maga alatt vágja a fát azon túl, hogy "ne tedd!"? Lemondtál róla, vállald a következményeket! Azt írod, hogy eddig se mûködött közre a volt nejed. Szerinted ezentúl fog? Most, hogy semmi sem kötelezi rá? Hajlamos vagyok anélkül is a feleségednek igazat adni, hogy nem ismerem. Akárhogy vigyorogsz, valahogy nem hiszem, hogy pusztán üres rágalmak miatt jutottatok el odáig, hogy csak felügyelet mellett láthattad a lányodat.
3 éves korig sajnos nem viheted el. Miért nem váltatok el normálisan? Eleve miért váltatok? Elvitted 1-2 napra úgy hogy nem egyezett bele és a tudta nélkül? Ülj le vele és próbálj meg emberi hangnemben beszélni errõl az ex nejeddel. 3 éves korig nem viheted el, azután viszont igen. De ehhez az kell, hogy beszéljetek nyugodtan.
Utolsó talán azért mert kicsi még a gyerek, azért kell a felügyelet. Ne ítélkezünk.
A kérdező hozzászólása: Tudott arról, hogy elviszem az albérletembe. Pont azért akartam elvinni, hogy a nejem "dühkitöréseit" ne lássa a gyerek. Õ akart elválni és én meg belementem. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: A felügyelet azért is kellett, mert Én is kérvényeztem a Bíróságot, hogy nálam helyezze el a gyereket és véleményt készítettek arról, hogy hogy bánok a gyerekkel
A kérdező hozzászólása: A kérdésem csak az, hogy tehetek e valamit a nejem ellen amiért megzsarolt. Lehet, hogy ezzel elvágtam magam, de apaként nehéz érvényesülni és én nem bírom a lányom nélkül. Most örülhetek is, mert legalább láthatom a lányom. De az, hogy a nejem ezt megteheti nehezen felfogható a számomra. köszi mindenkinek aki elmondja a véleményét még akkor is , ha az "érdes". Az is lehet nekem értékes
En ezt nem ertem. Ez torveny, hogy a még hazas felek atmeneti idoszakaban az Anyukanal kell elhelyezni a gyerekeket? Az Apuka nem viheti? Es az Anyuka nem kuncsoroghat 2 hetenkent?
Túl sok a smiley. Nehéz így elhinni, hogy komolyan (és igazat) beszélsz.
A kérdező hozzászólása: A rendõrség nem foglalkozik vele, mert nincs korlátozva (akkor nem volt) a jogaink. Engem úgy tudott feljelenteni, hogy mindent kitalált: el akartam ütni mikor elvittem a lányom meg ilyenek. Az ügyvédemmel (a tárgyalás után tudtam meg), hogy beszéltek. Így a tárgyaláson a Bíró jobban védte az érdekeimet , mint az ügyvédem :D
Kar volt, mert a biróság meg ítélte volna a normalis lathatast.
Tárgyaláson mondta, mit írtál alá, ki elõtt?
A kérdező hozzászólása: Nem. A bíróságon a Bíró elött mondta, ezt. Eddig csak szombatonként láthattam 4 órára egy gyerekjólléti központban , mert azt mondta sosem foglalkoztam a gyerekkel. Amit bebizonyítottam, hogy nem igaz. De annyit hazudozik össze, hogy képtelenség mindent megcáfolni. Csak azt tudom bebizonyítani, hogy a lányom ragaszkodik hozzám és hogy gondoskodóbb szülõ vagyok mint Õ
A kérdező hozzászólása: Eddigi 10 hónap alatt többször jelentett fel, mert elhoztam a lányomat tõle :D (1-2 nap). Azért tûnt jobbnak talán, mert így többet láthatom és nem egy ellenörzõ szervnél játszhatok vele.... És nem kell a nejemnek ott lennie. Egyszerûen megõrülök attól, hogy nem láthatom akkor amikor csak lehet. Eddig a tárgyalásig közös felügyeleti jogunk volt, de volt, hogy 8 hétig eldugta a lányom. Hogy õszinte legyek mindenbe belementem volna már, hogy lással. 2 és fél éves.
Most mégis lemondtál róla, holott a bíró megítélte volna a rendes láthatást...
Amikor eldugta a gyereket 8. hétig na akkor kellett volna gyerekrablás miatt feljelenteni. Ne legyél hülye, ne hagyd magad.
A kérdező hozzászólása: A Bíró normális láthatása a következõ: Fokozatosság elve.... -2 hetente 1 szombat fél nap -majd 2 hetente szombat vasárnap.... és egyszer majd eljutok odáig, hogy egy teljes hétvégére megkapom. Kérdem Én. Mit csináljak a lányom nélkül 2 hét között? Ez az állapot kibírhatatlan. Amikor 8 hétig eldugta nem számít. Legalábbis nálunk a tárgyaláson senkit, még a bírót sem akasztotta ki.
Mert nem jelentetted fel, van ügyvéded?
Mielõbb fordulj ügyvédhez.
Nagyreszt genetika. Menj el vakuumos borfeszesitesre, vagy vegyel kremet.
amint ideális tartományba csökken a testzsír százalék, el fog tûnni a narancsbõr. fiatal nõknél az ideális tzs 16-22% körül van. a tied ezek szerint jóval felette van, vagyis magas a testzsír, testsúlytól függetlenül. a zsírból fogyáshoz a legalkalmasabb a szálásító diéta, vagy a kalória számolással egybekötött paleo.

Összevesztem a barátnőmmel! Mit tehetek? Inkább lányok válaszára vagyok kíváncsi mert ők ezt jobban tudhatják!

Néhány napja összevesztem nagyon a barátn?mmel, igazából én bántottam meg ?t, azóta nem akar velem foglalkozni és ha írok neki arra is csak 1-2 szóval reagál, nagyon haragszik rám! Nem akarom ?t elveszíteni, mit tehetnék hogy megbékéljen? Személyesen is bocsánatot kértem t?le már és telefonon is de mégsem akar engedni! :( Nagyon szeretem ?t és nem szeretném elveszíteni! 23F

Legjobb válasz: Legyél õszinte, hogy mit miért csináltál, hogy megbántad (ha megbántad), hogy nem akarod elveszíteni. Küzdj érte!

Legyél õszinte, hogy mit miért csináltál, hogy megbántad (ha megbántad), hogy nem akarod elveszíteni. Küzdj érte!
A kérdező hozzászólása: Hát ne haragudj de ennek csak a felét értettem! :S egy kicsit bõvebben fejezd ki magad ha lehet!
Uh basszus... Nagyon szarul fogalmaztad meg. Ott kezdõdik ez, hogy közben kellett volna kicsikarni belõle, hogy úgy viselkedjen, nem utólag hibáztatni. Nyugodtam mondhatod neki, hogy nem gondoltál bele, hogy mennyire megbántod. Képzeld kicsit magad a helyébe...
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a segítséget! :)
ez szemelyfuggo... nekem is kicsuszott mar a szamon mergemben, vagy valami miatt, megsem gondoltam komolyan..tudod a lanyok gyakran beszelnek olyakat amiket meg sem gondolnak, csak reflexbol, meregbol mondjuk...:D de akkor erre is kerdezz ra, hogy komolyan mondta, vagy csak hirtelen felindulasbol. ha valamit nem tudsz, kerdezd meg nyiltan tole, ne itt kerdezd, h komolyan e gondolta, mert mint irtam, ez szemelyfuggo :) a kapcsolat egyik alapja a komunikacio...beszelgess vele sokat, es ha kerdesed van, neki tedd fel. Ha mar megbizik benned, es elmond neked mindent, akkor ne hasznald ki, ne verd at, mert ez akkora csalodas lehet, hogy meg sem bocsajt. kiveve ha olyan buta mint en :)
A kérdező hozzászólása: Azt is mondta, hogy nem szeret! de nem szakított velem azóta! Mérgében mondhatta vajon? :S
A kérdező hozzászólása: Hát remélem ez segíteni fog, köszönöm! De nem jobb mégis ha hagyom õt egy rövid ideig, hogy megnyugodjon?
akk menj oda hozza, vigyel neki egyharapasokat, vagy valami gustztusos ennivalot, hogy megehezzen(:D) es beszelgess vele...mondd meg, hogy nem megbantani akartad, nemis arrol van szo, hogy nem eleg jo neked, csak gondoltad megoszthatnatok egymassal egy ket dolgot, ami megjobban beinditana. de ha nem szeretne, nem erolteted. es ha barmit szeretne o is, ha tudod megteszed. es hogy nagyon szereted, nem akartad megbantani, es h ezutan nem fogod piszkalni, mert latod rajta h megbantottad igazan, es nem szant szandekkal...sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: nem baj de már válaszoltam rá! :)
jaj bocs h ketszer kuldtem :D
mivel bantottad meg? ez fontos! tudod, azok a lanyok akik szeretnek valakit, megis hallgatnak az eszukre is, konnyu megbantani... ha okkal haragszik ennyire, akk ugy tunik nem ejtettek a fejere, h egybol visszafusson hozzad...mondd el mivel bantottad meg, aztan megprobalok segiteni:)
A kérdező hozzászólása: Sokszor piszkálom szegényt kisebb dolgok miatt! Azért teszem mindezt persze mert nagyon szeretem! Most azzal bántottam meg, hogy sex után azt mondtam neki, hogy örülnék ha csinálna is valamit közben! :S Nagyon morcos most rám emiatt, hozzám se akar szólni! annyira félek hogy elhagy... :(
Tényleg azon múlik minden, h mivel bántottad meg...ha nem olyan nagy dolog, akkor csak duzzog, ki kell engesztelni, és jólesik neki, ha engesztelõ szavakat hall. Ha viszont megcsaltad, megverted stb stb, akkor nem valószínû, h van esély. 22/L
mivel bantottad meg? ez fontos! tudod, azok a lanyok akik szeretnek valakit, megis hallgatnak az eszukre is, konnyu megbantani... ha okkal haragszik ennyire, akk ugy tunik nem ejtettek a fejere, h egybol visszafusson hozzad...mondd el mivel bantottad meg, aztan megprobalok segiteni:)
nincsmit! csak amskor jobban figyelj oda :)

Miért ilyen a kapcsolatunk? Mit tehetnék? (Anya-lánya)

12 éves vagyok, és az anyám egyszerűen elviselhetetlen. Ezt nem tipikus "tiniként" mondom, 6 éve élünk így. Uralkodó típus, sosem fogadja el más véleményét. Ha észre veszi hogy neki nincs igaza, akkor máris kitalál valami kifogást. Magyarul- "csak azért is nekem van igazam!".. Mindenáron szidni akar, a napi feszültségét rajtam vezeti le. Ha valaki "kipakol" neki, az is az én hibám. Magának vesz sört, ruhákat, cipőket, kaját...stb., de ha nekem kell egy torna cipő, akkor elkezd ordibálni velem, hogy nekem minek, ott a régi (ami 3 mérettel kisebb a lábamnál) és úgy sincs rá pénz... Már sokan mondták, hogy ebből depresszió lesz. Az osztályfőnököm is próbált segíteni, de a helyzet még rosszabb lett. Már sokszor ütött is, volt amikor dagadt szájjal/szemmel kellett mennem suliba, és anyám azt mondta, hazudjam azt, hogy elestem. Amikor sírok, egyszerűen ott hagy, és levegőnek néz. Ha valami baj van, a válasz egyszerűen: Így jártál! Ez van! Már haza jönni sincs kedvem, mert tudom hogy belépek az ajtóm, és anyámnak az első dolga az hogy szidjon.. Már megpróbáltam beszélni vele, a tanáraim is, de a helyzet inkább romlott, mint javult volna. Egyedül a testvéremmel és az apukámmal (elváltak) tudom ezt megbeszélni, és ott tényleg vagyok valaki. Õk az egyetlen esélyeim. Miért ilyen a kapcsolatunk anyával? És ha tudnék, mit tehetnék ez ellen, vagy ha nem, akkor valami "költözés", vagy nem tudom.. Kérem valaki segítsen!

Legjobb válasz: Beszélj Édesapáddal, mivel már elmúltál 12 éves, Te döntheted el, hol akarsz élni. Így akár költözhetsz Apudhoz is, ha Vele jobb! 27/L

Beszélj Édesapáddal, mivel már elmúltál 12 éves, Te döntheted el, hol akarsz élni. Így akár költözhetsz Apudhoz is, ha Vele jobb! 27/L
Ha apukádhoz tudsz költözni, akkor beszélj vele.
Egyáltalán miért neki ítéltek? Költözz az apádhoz.
Mindenképp menj apudhoz! Ha õt sem szeretnéd van az ilyesmi esetekre egy segélyvonal amit fel lehet hívni és befogadnak..
Menjetek el apuddal a gyámhatóságra, v bíróság és - ha neki is megfelel - kérvényezzétek, h apudékhoz kerülj. Anyád szimplán idegbeteg, lelkiszakira lenne szüksége, mert valami bekattant nála. Sajnállak, tudom, mit érzel... nekem mostohám ilyen.
20:15! Már miért lenne kamu??? Nem minden 12 éves kamasz hebehurgya, szétszórt hülyegyerek. Én 12 éves koromban verseket, novellákat írtam, amelyekkel versenyeket is nyertem. Vannak még értelmes tinik a világban, még ha kevesen is, mint pl. a Kérdezõnk. 27/L
Próbálj segítséget kérni iskolapszichológustól. Vagy anyukáddal megpróbálhatod megbeszélni hogy menjetek családterápiára.
20:15! Miért ne tudna így fogalmazni? Ne hidd már azt, hogy minden tini gyépés! Jézusom... -.-
Kamu. Egy 12 éves gyerek nem tud ilyen összefogottan, lényegre törõen fogalmazni. Unatkozol?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is szívesen elköltöznék, a tanáraim is ezt mondták, hogy megoldható lenne. De sajnos nem igazán tudom ezt kivel megbeszélni.. Vagy hogy egyáltalán hogyan is kéne.
Egyszer hívd fel az apádat és a testvéredet, hogy jöjjenek érted.
Szia. Persze jogos, amiket írtál, anyukád tényleg durván bánik veled.De lehet azért is, mert te nem tiszteled eléggé vagy rosszul viselkedsz vele(pl.visszafeleselsz, hisztizel tornacipõért).Az anyukád tisztelni kell, hisz õ hozott a világra akkor is ha egy alkoholista. Viszont ahelyett, hogy itt több idegen ember véleményét kikéred, ülj le vele szembe és tisztázd vele.Mi ugysem tudjuk megoldani a problémáidat.Szerintem itt az ideje , hogy tisztázd vele.
A kérdező hozzászólása: Én próbálok rendesen beszélni vele, de sajnos semmit nem érek el vele, mert csak leordibálja a fejem. Még rosszabb esetet el se mernék képzelni, de azt hiszem még megtörténhet... Amúgy nem vagyok szemtelen vele szemben, viszont õ még a kukámat is átnézi, nemhogy a beszélgeéseimet és az elõzményeimet..stb.
Jó megértem, csak szerintem ne idd várd a megváltást , hanem ülj le vele beszélni!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!