Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek toka ellen (4 db)

Félek metrón utazni, mert ha felszállna vmelyik exem tudom, h tökre elvörösödnék és az ciki lenne. Mit tehetnék ez ellen?

Egyszer?en nem akarok velük találkozni, pedig normális kapcsolatok voltak rendes lezárással. Más nincs így ezzel? Eleve vörösöd?s vagyok és ez megkeseríti az életem. Hogyan tudnám legy?zni ezt? Elvileg szép, vékony, jól öltözköd? csaj vagyok, mégis olyan nagy csalódások voltak nekem a kapcsolataim h az önértékelésemnek annyi.Nagyon nyomaszt ez. Más is így van ezzel? Mit tezs ellene?

Legjobb válasz: Ellenõrök a csávóid?

Ellenõrök a csávóid?
A kérdező hozzászólása: nem, de pestiek..tudom, h szánalmasan hangzik, de nagyon rossz érzés...
Ne utazz metrón...
olyan sokan vannak?
Neked ennyi exed van vagy mi?:D
Nekem az önértékelésem már azelõtt tönkrement, hogy barátnõm lett volna valamikor is. Úgyhogy segíteni nem tudok, de szerencsésnek érzem magam, hogyha pesti lennék, legalább a metrón tudnék utazni. Egyébként hogy zavar az, hogy elvörösödsz, pedig tudod, hogy amúgy is egy vörösödõ valaki vagy, az feltételezhet egy enyhe kis szociális fóbiát. Viszont akkor meglepne, ha csakis az egyik exed jelenlétében zavarna, úgyhogy nem tudom.
Budapesten 1 712 210 fõ él.Hacsak nem ment rajtad végig a fél város, akkor nem hiszem, hogy félned kéne.
Gyakorlat teszi a mestert.
Mert izgulsz, kevés az önbizalmad, így nem vagy elég felszabadult hogy magadat add, pedig simán el tudnál velük beszélgeti. Képes vagy rá, te is látod, ha még neten is megy akkor élõbe miért ne? :P Csak nyugi, nézz úgy az illetõre mint egy barátra, vagy egy közömbös valakire, hidd el segít. Csevegj önfeledten, úgy mint a barátnõiddel! Akivel meg nem sikerül jót beszélgetni, ne törõdj vele, nem csak a te hibád lehet. Hidd el lesz olyan, akivel nagyon könnyen megy majd, mert kedves veled, és lesz akivel soha se fogsz tudni két szóbál többet váltani. Legyen benned annyi tartás, hogy ezt nem veszed magadra. Te megpróbáltad az a fontos. 16/f
Fogadd el magadat! úgy nem tudsz valakivel önmagad lenni és felszabadult, ha még még nem fogadtad el azt aki vagy...
mert az internet elront minden kommunikációs készséged
Én fiú vagyok, és pont így voltam, csak a lányokkal. Olyan érzés, mint ha minden szavadra oda kéne figyelned, nehogy véletlenül valami rosszat mondj. Pedig nincs így, mert aki veled beszélget, arra kiváncsi amilyen vagy. Szóval add önmagad. 20F
Talán nem a k urva msn elõtt kéne leélned az életed.
elõször is töröld az msn-t, max. emailt írj. ellustulsz az msn elõtt ülve. iszonyatosan sorvasztja a kommunikációs készségedet. személytelen, nem kell figyelned semmi másra, max, hogy ne üss mellé a billentyûzeten. a személyes találkozás sokkal összetettebb (test beszéd, mimika, hangsúly) de az msn miatt erre képtelen leszel, hacsak nem változtatsz.
Ha már msn-en el tudtok beszélgetni, az már azt jelenti sok közös témátok van és érdekel a másik véleménye is, esetleg még szimpi is a válaszok alapján. Abból kell kiindulnod hogy bizony a másik félnek is csak ezek állnak rendelkezésre. Õ neki is ezek az aggodalmai lehetnek. Egy találka meg nem a világ, ha elszúrtátok akkor ott van a következõ téma amit megbeszélhettek msnen. Amúgymeg általában, ha komolyan terveztek már fényképváltásnak meg kell történnie msnen keresztül is. Sõt ha webcameráztok az már többet is elárul, hogy beszél veled, miket csinál közben, van e valami pótcselekvése amit észreveszel. Ezek után nem kell hogy amiatt aggódj, hogy az alakoddal van baj, mert ha mindezek után találkozni akar akkor neki ezek csak másodlagosak. Most már csak az a kérdés hogy mitõl félsz még? 26 ff
kérekegészalakos képet, nem hiszemh elég vékony vagy
A kérdező hozzászólása: 166 centi 48 kg...szerintem ez viszonylag vékonynak számít, viszont kicsikét lehajtom a fejem már ott fityeg a toka... 17L
Én is ugyanebben szenvedek, mint Te. Sajnos genetika. :( Nem lehet rajta változtatni. Én egy kis bronzosítót, vagy sötétebb alapozót szoktam odakenni, de arra vigyázni kell, hogy szépen legyen eldolgozva, ne üssön el! Ez optikailag csökkenti a tokát.


Mit tehetek a toka ellen?

20 éves vagyok, eddig semmi problémám nem volt az alakommal. Az elmúlt 1 évben nagoyn sokat híztam a hasamra és az arcomra, tokám is van már, igaz nem olyan drasztikusan. De mégis mit tehetnék ez ellen? ezt is le lehet adni? és ha igen akkor hogy?

Legjobb válasz: Egészséges táplálkozással és egy kis testedzéssel! Ahogy már pár fogyókúrázni vágyónak elmondtam semmi zsíros kaja,semmi édesség és semmi rágcsálnivaló!Csak zöldség,gyümölcsös ételek,hal és csirke jöhet szóba! Melette egy kis testmozgás pl.:minden napi futás az utcán,vagy konditerem,esetleg fitness!

Egészséges táplálkozással és egy kis testedzéssel! Ahogy már pár fogyókúrázni vágyónak elmondtam semmi zsíros kaja, semmi édesség és semmi rágcsálnivaló!Csak zöldség, gyümölcsös ételek, hal és csirke jöhet szóba! Melette egy kis testmozgás pl.:minden napi futás az utcán, vagy konditerem, esetleg fitness!
A hasizomgyakorlatok (felülés pl) a tokára is jól hatnak. Én szoktam érezni felülés közben, h a nyakam is erõsödik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!