Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek pizzára (2 db)

Mit tehetek rá a pizzámra szénhidrát napon?

A pizzakrém tuti. Meg gondoltam uborkára, paprikára, kukoricára... Mit tehetnék még rá, ami feltehet?leg itthon is van és nagyon finom lenne t?le? :) A sajt egy pizzán számomra muszáj, de mivel ma nem ehetem, így nem teszem rá... :( :)

Legjobb válasz: Leginkább semmit! Milyen fogyókúra, ahol lehet pizzát enni? Pff! De neked kell tudni...

Leginkább semmit! Milyen fogyókúra, ahol lehet pizzát enni? Pff! De neked kell tudni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ válaszolónak! Utolsó válaszoló... Neked is köszönöm, h írtál, vmilyen szinten biztos igazad van, csak sajnos nem értünk egyet, így hiába mondom el neked, mirõl szól a diéta...
Az elõttem szólónak annyit, hogy a 90 napos diétában van szénhidrát nap, ahol a pizza nyugodtan fogyasztható.Igaz, hogy én nem fogytam ettõl a diétától, de édesanyám 15 felesleges kilogrammról szabadult meg. És a kérdezõ kérdésére válaszolva: kukoricát, borsót, fokhagymát. .
brokkoli, kukorica sok sok fokhagyma
Természetesen pesto-t használhatsz és némi kechup is engedélyezett. Én nagyon szeretem rajta a zöldségeket, legfõképp mexikói vegyes zöldséget teszek rá, egy kis brokkolit én néhány hagymakarikát. Isteni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! :)

Mit tehetek a pizzára?

Legjobb válasz: A pizzára tehetsz pizzaszószt es zöldséget, pl.; gomba, articsóka, paradicsom, hagymakarikák, stb. csak sajt vagy hús, hal nem lehet rajta, tészta ugyanez.

A pizzára tehetsz pizzaszószt es zöldséget, pl.; gomba, articsóka, paradicsom, hagymakarikák, stb. csak sajt vagy hús, hal nem lehet rajta, tészta ugyanez.
Sajtot nem szabad! Paradicsomszószt tegyél rá, zöldségekkel.
Gombát sem, mert az fehérje meglepõ módon!
követ répát és fingot:Dinspired by:reno911
1. válaszolónak: hal mér nem lehet rajta?? akkor mért van tonhalas pizza? :D amúgy az égvilágon bármit tehetsz :D
pizzaszósz sajt gomba bolonyai szósz bacon
a sajt a lényege az egésznek! + szalámi, kukorica, ananász :) Nyámi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!