Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek kutyáim és magam érdekében (1 db)

Mit tehetek a kutyáim és magam érdekében?

Egy n? úgy sétáltatja a kisbabáját, hogy közben "sípoló hangot ad". Aki hallott már róla, az tudja mire gondolok, de kb.: ez a kis szerkezet olyan frekvenciájú hangot ad ki, amit az ember nem hall, a kutyák fülét pedig annyira sérti, hogy eszük ágában nincs ugatni. A gondom ( többek közt )az, hogy én hallom ezt a sípolást, s mérhetetlen migrént kapok t?le.

Legjobb válasz: Ismét elment a nõ elöttünk, s udvariasan megkértem, hogy ne csinálja, mert pokoli fejfájást okoz ezzel nekem. Volt pofája adni a hülyét, hogy nem õ csinálja, majd arrébb ment a szomszéd elé, s továbbnyomta. Akkor mondtam, hogy ne mondja, hogy nem õ csinálja, akkor abbahagyta, s ment tovább. Mit csináljak? Menjek ki és kiabáljam fel a gyerekét? Normálisan nem ment, érterlmes ötletem pedig nincsen! Ilyen ember ne lakjon kertesd övezetben! ( Persze ettõl nekem nem könnyebb, s baromira fejfájok most :((( )

A kérdező hozzászólása: Ismét elment a nõ elöttünk, s udvariasan megkértem, hogy ne csinálja, mert pokoli fejfájást okoz ezzel nekem. Volt pofája adni a hülyét, hogy nem õ csinálja, majd arrébb ment a szomszéd elé, s továbbnyomta. Akkor mondtam, hogy ne mondja, hogy nem õ csinálja, akkor abbahagyta, s ment tovább. Mit csináljak? Menjek ki és kiabáljam fel a gyerekét? Normálisan nem ment, érterlmes ötletem pedig nincsen! Ilyen ember ne lakjon kertesd övezetben! ( Persze ettõl nekem nem könnyebb, s baromira fejfájok most :((( )
én azt gondolom ha te hellod akkor egy kisbaba is akinek még elvileg tökéletes a füle. mond meg neki hogy azt olvastad a neten hogy ez nem csak a babák fülét rontja de még az idegekre is kihat és akár idegsérülést is okozhat egy kisbabának. ha azt mondja hogy de hogy most is alszik akkor mond neki hogy ez most roncsolja az agyát , idegeit és majd nem tanul meg beszélni, meg hülye lesz. lehet nem ártalmas de nem hinném hogy jót tesz neki.
Bocsi, de a gyerek sipolgat? Meghozza ilyen frekvencian? Amugy, ne ordisd le, mert akkor te leszel a hibas, es meg ki is talalhatjak, hogy te csinalod a hangot, inkabb addig kerd, hogy hagyja abba amig, meg nem unja, hogy bosszant.
Az elõttem szólónak adok igazat, a saját gyerekének már csak nem akar ártani. Amúgy meg ha egyszer nem ért a szép szóból szerintem hiába kérnéd meg többször! Legfeljebb még élvezné, hogy bosszúságot tud okozni másnak. Mondd neki, hogy ártalmasabb mint a mobiltelefonálás! Meg hogy rákot okoz a gyerekének vele. Sok sikert!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha az állatorvos nem ad számlát, az mire utal? (Normális válaszokat szeretnék, nem indulatiakat. )

a) zsebre dolgozik, ami nekem a1) jó, mert olcsóbban kapom a gyógyszert, kezelést, stb-t; a2) rossz, mert drágábban kapom;
b) hülyének néz és azt ad el nekem, amit akar, meg úgy kezeli az állatot, ahogy akarja (= nekem ugye fogalmam nincs az állatbetegségekről, ...)
Végül: Mennyire lehet/szabad megbízni az ilyenben?
Mielőtt minden hülyeség jönne: nekem korábban volt olyan állatorvosom, aki az ország egyik legjobbja ma és sose adott számlát, viszont, ha nem volt annyi pénzünk, elengedte az árat, volt, hogy féláron kezelte a kutyát, stb. Szóval nem tudom. Ez egy új doki, azért kérdem.

9

Mi a kedvenc állatotok? Nekem a teknős, a kutya, az elefánt, lepke, a hal és a leopárd.

3

Mit tegyek? Kb egy 30 cm hosszú patkány van a szobámban mit tegyek!?

Most láttam meg nem rég. hogy irtsam ki ? (nincs egér csapdám! se mérgem)
Válaszokat gyorsan!!!!!!

17

Milyen állatra szeretnél hasonlítani és miért?

Van olyan állat, amelynek "többet" tulajdonítotok a külsőségeknél, amelynek valamiféle spirituális jelentést hisztek?

Pl. az oroszlánokhoz hasonlítják a nagy harcosokat, vagy Kínában a sárkányokhoz. (Tehát nem csupán létező állatra gondolok.)

Személy szerint én imádom a pókokat, a sólymokat, a farkasokat és az oroszlánokat is. Amit nem kedvelek (spirituális tekintetben, mert egyébként minden állatot szeretek és tisztelek), az a kígyó, a patkány és a hiéna.

12

A rex tengerimalac is fütyül?

2

Mennyibe kerül 1 aranyhörcsög?

4

A 1, 5 éves kínai háromélű teknősömnek adhatok szalámit?

1

Az oroszlán vagy a vaddisznó gyózne egy harcban?

Most néztem a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal c. mesét és ez ihlette a kérdésemet. :D

3

Melyik állattól félsz a legjobban?

8

Kismacskát milyen állat eszi meg?

Ma reggelre a három kismacskát valamilyen állat megölte, egyiknek csak a feje, farka maradt meg, a másik kettőt megölte. Valakinek van javaslata mit lehet tenni? A macska száraz kajához nem nyúlt. Félelmetes volt a látvány, nagyon megrázó.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!