Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek kutyáim és magam (3 db)

Mit tehetek a kutyáim és magam érdekében?

Egy n? úgy sétáltatja a kisbabáját, hogy közben "sípoló hangot ad". Aki hallott már róla, az tudja mire gondolok, de kb.: ez a kis szerkezet olyan frekvenciájú hangot ad ki, amit az ember nem hall, a kutyák fülét pedig annyira sérti, hogy eszük ágában nincs ugatni. A gondom ( többek közt )az, hogy én hallom ezt a sípolást, s mérhetetlen migrént kapok t?le.

Legjobb válasz: Ismét elment a nõ elöttünk, s udvariasan megkértem, hogy ne csinálja, mert pokoli fejfájást okoz ezzel nekem. Volt pofája adni a hülyét, hogy nem õ csinálja, majd arrébb ment a szomszéd elé, s továbbnyomta. Akkor mondtam, hogy ne mondja, hogy nem õ csinálja, akkor abbahagyta, s ment tovább. Mit csináljak? Menjek ki és kiabáljam fel a gyerekét? Normálisan nem ment, érterlmes ötletem pedig nincsen! Ilyen ember ne lakjon kertesd övezetben! ( Persze ettõl nekem nem könnyebb, s baromira fejfájok most :((( )

A kérdező hozzászólása: Ismét elment a nõ elöttünk, s udvariasan megkértem, hogy ne csinálja, mert pokoli fejfájást okoz ezzel nekem. Volt pofája adni a hülyét, hogy nem õ csinálja, majd arrébb ment a szomszéd elé, s továbbnyomta. Akkor mondtam, hogy ne mondja, hogy nem õ csinálja, akkor abbahagyta, s ment tovább. Mit csináljak? Menjek ki és kiabáljam fel a gyerekét? Normálisan nem ment, érterlmes ötletem pedig nincsen! Ilyen ember ne lakjon kertesd övezetben! ( Persze ettõl nekem nem könnyebb, s baromira fejfájok most :((( )
én azt gondolom ha te hellod akkor egy kisbaba is akinek még elvileg tökéletes a füle. mond meg neki hogy azt olvastad a neten hogy ez nem csak a babák fülét rontja de még az idegekre is kihat és akár idegsérülést is okozhat egy kisbabának. ha azt mondja hogy de hogy most is alszik akkor mond neki hogy ez most roncsolja az agyát , idegeit és majd nem tanul meg beszélni, meg hülye lesz. lehet nem ártalmas de nem hinném hogy jót tesz neki.
Bocsi, de a gyerek sipolgat? Meghozza ilyen frekvencian? Amugy, ne ordisd le, mert akkor te leszel a hibas, es meg ki is talalhatjak, hogy te csinalod a hangot, inkabb addig kerd, hogy hagyja abba amig, meg nem unja, hogy bosszant.
Az elõttem szólónak adok igazat, a saját gyerekének már csak nem akar ártani. Amúgy meg ha egyszer nem ért a szép szóból szerintem hiába kérnéd meg többször! Legfeljebb még élvezné, hogy bosszúságot tud okozni másnak. Mondd neki, hogy ártalmasabb mint a mobiltelefonálás! Meg hogy rákot okoz a gyerekének vele. Sok sikert!

Van egy nagyon magát felhergelő kutya, és parázok, hogy kiugrik egyszer a kerítésen. Mit tehetek?

Nem akarok mindig más utcán menni, mert az több perces kerülő. De van egy kutya, aki csöndben van amíg meg nem lát egy embert a kerítés mögűl, és rohan, örjöng, habzik a szája, morog, hörög, ugrál, szét szedné a kerítést. Tisztára felhúzza magát, zihál, meg minden. Pedig sose ingereltem, de minden emberre ezt csinálja. Az út túl oldalá n sétálok, tök lassan, csöndben, de ahogy meglát, meghall, az az első hogy rohanjon, és örjöngjön. Ha esetleg kijutna a kerítésen, tuti széttépne, holott sose ingereltem? Mi a baja egyáltalán? Lehet, hogy idegi bajai vannak? Mert ahogy elmegy az akit látott, tök csönd, mintha mi sem történt volna... Még nem láttam ilyen kutyát.

Legjobb válasz: A szomszédom kutyája volt ilyen. Nem tudtam az okát, de egyik éjjel rájöttem. Van egy 15-16 éves kis cigány p.icsa az utcában, és az ingerelte mindig a kutyát, kõvel dobálta, ijesztgette. Ez csak pár percig tartott, amíg nem látta, hogy felkapcsolódnak a villanyok és jön ki a gazdi. Végre õ is megértette miért lett ilyen agresszív a kutyája, és megrángatta azt a mocskos kis luvnyát. Még azon a héten elpusztult a kutya patkányméregtõl... Valószínû ez áll a háttérben, valaki piszkálja a kutyát, és ezáltal utálja az idegeneket. De lehet csak szimplán nem szereti az idegeneket. Remélem az utóbbi.

A szomszédom kutyája volt ilyen. Nem tudtam az okát, de egyik éjjel rájöttem. Van egy 15-16 éves kis cigány p.icsa az utcában, és az ingerelte mindig a kutyát, kõvel dobálta, ijesztgette. Ez csak pár percig tartott, amíg nem látta, hogy felkapcsolódnak a villanyok és jön ki a gazdi. Végre õ is megértette miért lett ilyen agresszív a kutyája, és megrángatta azt a mocskos kis luvnyát. Még azon a héten elpusztult a kutya patkányméregtõl... Valószínû ez áll a háttérben, valaki piszkálja a kutyát, és ezáltal utálja az idegeneket. De lehet csak szimplán nem szereti az idegeneket. Remélem az utóbbi.
az is lehet, hogy nem foglalkoznak vele eleget, nincs rendesen mozgatva, tele van energiával és unatkozik. valószínüleg így próbálja meg elfoglalni magát.
Ha jó a kerítés nem fog kijutni.De azért jó ha van nálad gázspray a zsebben , ha mégis valahogy kiszabadul, lefújod vele.Mást nagyon nem tudsz tenni.Errefelé is kutyából van a kerítés , mind õrjöng ha valaki arra jár.

Kutyám (tacskó) füle néha-néha kisebesedik és vérzik is, mikor rázza magát. Mit tehetnék, hogy begyógyuljon a seb?

Legjobb válasz: Ha már kisebesedett, a Neogranormon kenõcs segít, hogy a seb gyorsabban gyógyuljon. Magamon is ezt használom, és volt, hogy már a kutyusomnak is jól jött.

Ha már kisebesedett, a Neogranormon kenõcs segít, hogy a seb gyorsabban gyógyuljon. Magamon is ezt használom, és volt, hogy már a kutyusomnak is jól jött.
A kérdező hozzászólása: Ám, nagyon szépen köszönöm a segítõ szándékú válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Már voltunk orvosnál. Sajnos nem segített a gondjainkon. Pedig volt már minden, kék krém, fülcseppek, krémek, gallér, 2db állatorvos, Budai Kisállatklinika 2 alkalommal. Szóval ne küldjetek újra állatorvoshoz. :)
Vidd orvoshoz! Ha neked fáj a füled, akkor is itt kérdezel? Szerintem orvoshoz mész.
Kedves 16.44-es! Azért gondolja azt mindenki, mert az állatorvosi ellátás sajnos nem két fillér. Ezért gondolom, hogy egy súlyosnak nem tûnõ sérülés esetén nem rohan senki azonnal orvoshoz, hanem megpróbálja otthon kúrálni a kutyust, nehogy aztán a doktor felírjon egy olyan krémet, szert, stb., ami neki is eszébe juthatott volna, és nem kellene kicsengetni pluszba ezreket. A kérdezõ pedig írta, hogy látta már orvos a kutyáját.
vidd el dokihoz! kezd elegem lenni az ilyen kérdésekbõl!!! mért gondolja azt mindenki, hogy otthon meggyógyíthatja a kutyáját anélkül, hogy tudná, mi a baja pontosan? vegyél neki fülmosó folyadékot. ÉS TEPERJ AZ ÁLLATDOKIHOZ!
Mindenképpen ki kell deríteni, hogy mitõl rázza a fejét, ez nagyban megkönnyíti a megfelelõ kezelés megtalálását. Vidd el másik dokihoz is. Ami rengeteget segít és eddig még a legdurvább sérülést is rendbehozta a kutyámon az a Kék Lukács krém. Csak receptre kapható úgy tudom. Majd írd meg, ha kiderül mi a gond.
Mindenképpen vidd el állatorvoshoz!
Mi régen nagyon sokat küzködtünk ilyen problémával. Amíg nem derül ki, hogy miért lesz sebes a füle, miért rázza a fejét addig a fül végén lévõ sebek az ismétlõdõ rázástól sosem fognak végleg begyógyulni. Az én kutyámnál a következõk vetõdtek fel: - fülatka - fülzsír - fülgyulladás - bûzmirigygyulladás (a fülrázás is lehet tünete) - allergia - egyensúlyrendszeri zavarok Minderre kezeltük - hiába. Aztán amikor lett egy második kutyánk szinte egyik napról a másikra megszünt! Azóta kiderült, hogy a kutyám félig süket és az én tippem az hogy a fülét is ezért rázta szegény (lehet nem értette miért nem hall olyan jól). Mostmár a másik kutyánkat figyeli, õ a "füle". Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kutyád süketül, hanem hogy próbálj meg minnél több lehetséges okot kizárni és keress egy hozzáértõ állatorvost akivel tényleg végigrághatjátok a dolgot és nem küld haza egybõl mondván, hogy "ó csak piszkos a füle!" (mert velünk így kezdték...). Sebgyógyításra amit a többiek írtak tökéletes, mi még ezeket használtuk: Tetrán kenõcs, Federol sebolaj. De legfontossbb megtalálni az okot a fejrázás mögött.
A kérdező hozzászólása: Õ szobakutya, igazából semmi nem indokolja a sebet, ami véletlenszerûen hol elõjön, hol eltûnik. Most épp csöpög a vére...
Õ kerti vagy szobakutyus? Ha lakásban tartott, akkor - gondolom - gyakran fürdik. Kintieknél (és néha lakásban tartottnál is) elõfordul, hogy valami idegen anyag, vagy állat kerül a bundájára, amitõl meg akar szabadulni, és a füle látja kárát. Lehet, hogy nem is a füleivel van baj, hanem más testtájon kell keresgélni. Vagy allergia? Emberek is kisebesedhetnek, ha a szervezet nem bír valamilyen anyagot. Ez elsõsorban ételben keresendõ, vagy figyelni kell, mit vesz a szájába. Hirtelen ennyi jutott eszembe.:)
A kérdező hozzászólása: Magam sem tudom, hogy kezdõdött. Gyakran rázza magát, lehet, hogy ez a baj. Cikkcakkos a füle aszegénynek. A betadine és a neogranormon nem segít ezekkel ápolom, de nem javul. Orvos látta már, de csak egy krémet adott, amitõl nem javult a helyzet.
Neogranormon, Bepanthen vagy Betadine. Az elsõ kettõ kenõcs, azt simán rá tudod kenni a fülére, a Betadine folyékony fertõtlenítõszer, rányomsz egy darab vattára vagy gézre, és áttörölgeted neki. Bármelyik szertõl a háromból 2-3 napon belül el kell kezdenie gyógyulni. De hogyan sérül meg? Attól felszakad a füle, hogy rázza a fejét? :O
Felicavet? Szerintem még próbáld meg. Hihetetlen mi mindenre képesek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!