Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek ido ellen (14 db)

Kicsit intenzívebb mozgástól el kezd dübögni a szívem és a fejemben is nyomást kezdek el érezni már rövid idõ után is. Mit tehetek ez ellen?

Legjobb válasz: Mozogj többet! Mozgáshiány okán a szervezet mivel nincs hozzászokva,hirtelen megy fel a pulzus,melegednek fel az izmok és megy fel a vérnyomás. Magyarul nem vagy hozzászokva,+ a sok méreganyag is fokozza ezt a reakciót. Mozogj minél többet,egy idõ után meg sem érzed majd.

Mozogj többet! Mozgáshiány okán a szervezet mivel nincs hozzászokva, hirtelen megy fel a pulzus, melegednek fel az izmok és megy fel a vérnyomás. Magyarul nem vagy hozzászokva, + a sok méreganyag is fokozza ezt a reakciót. Mozogj minél többet, egy idõ után meg sem érzed majd.
Azért ilyen kérdésnél több információt kellene közölni. Nem, kor, túlsúly, ilyesmik. Ezeket te biztosan tudod, de mi nem nagyon..
Megemelkedik a vérnyomásod, pontosan meg kellene mérni.
Feküdj le egy idõsebb fiúval akkor.
Mindenki azt mondja? Hát talán ne azzal kezdd az ismerkedést, hogy "csókolom, 22 éves vagyok és szûz".
4-es! xD
A fene én meg kevésbé preferálom a borotváltat.
ez az utolsó csajszi nagyon jól megválaszolt :D Kérdezõ, a kommented alapján ne is próbálkozz, mert nem leszel megnyerõ. Keress egy milf prostit, és ne siránkozz itt nekünk, "kockáknak".
Ja Zenonnak igaza van, tudok is ajánlani egyet aki úgy le.op, hogy behorpad fejed.
Inkább legyél tapasztalatlan, mint, hogy azt se tudd, hány nõvel voltál már. Ha gondolod írj!
nekem a miss rosé szefestékpalettája nagyon bejön, egésznap rajt marad a szememen, csíkosodás nélkül:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Használhatsz szemhéjalapozót is, többféle márkából választhatsz.


Jeges szél=csúnya arc! Mit tehetnék ez ellen? Vki hasonló helyzetben? A viharos erejű jeges szél oly mértékben megcsúnyítja az arcomat h legszívesebben ki sem tenném a lábam ilyen időben.

sok lánynak még ilyen időben is rendkívül szép tiszta arca van,nekem pedig vörös-lilás,de ne úgy képzeljétek el h csak itt-ott egy kis pír, hanem az egész foltokban különböző árnyalatokban ,a szemem mindig könnyezik, rendkívül csúnya az összhatás:(( amúgy egyáltalán nincs problémás bőröm,szinte pattanásmentesnek mondanám,nem is használok így alapozót csak egy kis púdert,ennyi bőven elég is(tavasszal,nyáron ősszel van h még púder sem szükséges).indulás előtt semmi gond sincs a bőrömmel,csak miután kilépek az ajtón ,ilyen hidegben 5 perc elég ahhoz h az előbb említett állapotba kerüljön:(elég hosszú az űt a suliba. majd miután beérek a gimibe,a melegebb hely hatására kb 10-15 perc alatt mérséklődik a a vörös-lilás beteges kinézet. egyszerűen ötletem sincs,gondolkoztam az alapozón,de az sem tűnik jó megoldásnak,nem is tudnám egyenletesen szépen felvinni,meg ahhoz h a bőrömet akkor is eltakarja mikor vöröses-lilás ahhoz valóságos vakolatot kellene magamra kenni. nagyon remélem h kapok használható válaszokat,mivel ez a dolog rendkívül önbizalom hiányossá tesz.:( 18/L

Legjobb válasz: Reggel, mielõtt suliba mész, kendd be az arcod valamilyen gazdagon hidratáló krémmel. Valószínûleg a szél már annyira kiszárítja, hogy amiatt lesz pirosas/lilás. Az alapozó tényleg nem megoldás, mivel csak eltakarná egy kicsit a foltokat, de a kiszáradást nem oldja meg.

Reggel, mielõtt suliba mész, kendd be az arcod valamilyen gazdagon hidratáló krémmel. Valószínûleg a szél már annyira kiszárítja, hogy amiatt lesz pirosas/lilás. Az alapozó tényleg nem megoldás, mivel csak eltakarná egy kicsit a foltokat, de a kiszáradást nem oldja meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megpróbálom hátha beválik. ha esetleg van még vkinek vmilyen ötlete azt is szívesen fogadom.
Lehet, hogy nem kiszárítja a szél, hanem ennyire érzékenyen reagálsz a hidegre. Nem vagy ezzel egyedül egyébként, több embertõl is hallottam. Ha jól emlékszem a La Roche Posay-nak (gyógyszertárakban keresd, de sajnos elég drága) van ilyesmi krémje, ami védi az arcot és attól nem lesz ilyen problémád. Sajnos nem tudom melyik az, mert én is csak olvastam régebben és megjegyeztem, de nem néztem utána mert mindig volt fontosabb teendõm... na mindegy. Lehet a neten megtalálod, vagy ha kleg a patikus tud majd segíteni. A LRP-nek vagy lehet a Vichy-nek is biztos van valami ilyenje.
elírtam. azt akartam mondani, *esetleg* a patikus. bocsi :)

Van-e joga egy Egyházi iskolának ahhoz, hogy szenteste délután 2 órás áhítatot tartson? Mit tehetek ez ellen, ha aláírtuk azt, hogy minden ünnepségen részt veszünk, különben átirányítják a fehér gyerekemet a nem idén barnultak általános iskolájába?

Mégis hogyan gondolhatja azt az egyeduralkodóvá vált falusi iskola, hogy a Szent Estét azzal töltetné a gyerekekkel, hogy KÖTELEZÕ templomi áhítatot tartasson? Én úgy vélem, hogy erre nem 24-én kellene id?t szentelni, hanem pl. a következ? 2 nap valamelyikén. Milyen törvény által teheti ezt meg, mert NEM VAGYOK HAJLANDÓ a karácsony estéjét azzal tölteni, hogy a 3 gyerekb?l az egyiket templomba vigyem! Mit tehetek ez ellen, ha aláírtuk azt, hogy minden ünnepségen részt veszünk, különben átirányítják a fehér gyerekemet a nem idén barnultak általános iskolájába?

Legjobb válasz: Nem értem. Mi ezzel a baj? Gondolom, vallásosak vagytok, a gyerek azért jár egyházi iskolába. Miért nem mentek el vele együtt az áhítatra? Megjegyzem, a karácsony ugyebár Jézus születésérõl szól, igen furcsa, ha a legnagyobb keresztény ünneprõl egy keresztény család így nyilatkozik. Különben tiszta sor: aláírtátok, hogy minden ünnepségen részt vesztek, most cselekedjetek eszerint. Ennyi.

Nem értem. Mi ezzel a baj? Gondolom, vallásosak vagytok, a gyerek azért jár egyházi iskolába. Miért nem mentek el vele együtt az áhítatra? Megjegyzem, a karácsony ugyebár Jézus születésérõl szól, igen furcsa, ha a legnagyobb keresztény ünneprõl egy keresztény család így nyilatkozik. Különben tiszta sor: aláírtátok, hogy minden ünnepségen részt vesztek, most cselekedjetek eszerint. Ennyi.
ÚÚÚÚ.... Segíteni nem tudok, de mélyen együtt érzek. Gusztustalan. Betegség esetleg? Utazás? Ezeket csak megértik, nem?
Ki mondta, hogy elengedném egyedül? Nézd, kifogásokat lehet találni mindenre, de engem egyenes embernek neveltek és ennek az is része, hogy ha aláírom, vagy akár "csak" a szavamat adom, hogy a gyereket elviszem az ünnepségre, akkor a gyereket elviszem az ünnepségre, mert nem vagyok szószegõ. Bár tudom, ma az ügyeskedés a divat. Ha a kedves apuka aláírta a papírt, akkor vigye el a gyereket. Egyrészt mert ez a minimális saját magával szembeni igényesség, másrészt milyen példát mutat már a gyerekének, ha kibújik alóla? Pontosan azt, hogy az adott szavunk semmit nem ér. Ennél még az is jobb, ha a gyerek templomba megy.
ezzel én is egyetértek, én is ezt tanácsoltam. Csak hát te az elején kicsit félreértelmezted a problémát.
Tegyük hozzá azt is, hogy újabban egyházak átvesznek iskolákat, úgy hogy az odajárók nem egyházi iskolában kezdték, és más meg nincs. Szóval tetszik nem tetszik egyháziba jár a gyerek, ez nem jelenti azt, hogy vallásos a család.
Nem, én pontosan értettem akkor is a problémát. Csak felbosszantott a kedves apuka stílusa. Fõleg hogy ha egy faluról beszélünk, akkor neki a gyereket templomba vinni max. 10 perc, érte menni ugyanannyi.
Nem, te úgy értetted, hogy a család vallásos és szabad akaratukból jár a gyerek az egyházi iskolába. Igen elvinni 10 perc érte menni 10 perc és egy mondjuk 12 éves gyerek mit csinál szerinted egyedül egy templomban 2 órán keresztül?
Ok, legközelebb jelzem, hogy irónia. A gyerek meg nem lesz egyedül, nem tudom, ma hogy megy, az én idõmben az iskolai ünnepségeken a tanárok vigyáztak a gyerekekre, nem pedig a szülõk. A testvérem egyházi iskolába járt, ott ünnepségek helyett áhítatok voltak, és ott is a tanárok vigyáztak rájuk a templomban.
Igen, meg kell játszatni, hogy beteg, ha annyira nem akarod elvinni. Vagy menjen el az egész család. Nálunk ez van. Bár nem kötelezõ, mi minden évben elmegyünk szenteste a templomba. Azt a másfél-2 órát ki lehet bírni.
Ha te elengednéd a kisiskolás gyereket egy "keleti emberekkel" jól zsúfolt faluban egyededül buszozni, utazgatni hát.....nem lennék a gyereked.
Gondolom, nekem írtad. Nem falun élek, de kisvárosban nõttem fel, és sok falusi gyerek be tudott reggel buszozni az iskolába. Tehát nem igaz, hogy nincs választás.
Utolsó, csak hajtod az okosságot... A kérdezõ falun lakik, van a cigányiskola meg van az egyházi, hogyha nem vállalják az egyházi iskola fenntartásait akkor y gyerek járhat a cigányokkal..... Bár gondolom te nem falun vagy kisvárosban laksz, vagy csak nehéz a felfogásod.
Joga van hozzá. Ha pedig a szankciót is aláírtad, és a nem egyházi iskola is ugyanabban a városban van, akkor az is jogszerû, csak ügyeskedhetsz orvosi igazolással, stb.
Mi a baj a hozzászólásommal? Bocsánat, én nem vagyok keresztény, de úgy gondolom, hogy egy keresztény családnak nem szabadna gondot okozzon az, hogy karácsonykor, érted, a legnagyobb keresztény ünnepen templomba megy. Mégis mi fontosabb dolguk lehet, mint megünnepelni Krisztus születését?? Külön érdekes, hogy a nagybetûs "Szent Estét" úgy gondolja, hogy minélk messzebb kellene eltölteni a templomtól. Csak hogy tisztázzuk: a karácsony alapvetõen nem arról szól, hogy mindenki idegbeteg, égõket rak a házra, telezabálja magát, aztán meg széttépi az ajándékok csomagolását. Hanem pontosan arról, hogy elmegy az ember a templomba, igen, pontosan oda, és áhitatban megnyitja szívét a Megváltónak.
3. válaszoló, mindegy ha hozzá sem szóltál volna :S Kérdezõ, sajnos egy ilyen világban élünk.... Elég gusztustalan, hogy a "monopolhelyzetben lévõ" egyház papírt irat alá, hogy kötelezõ megjelenni az ilyen ünnepségeken magyarul megzsarolja a szülõket. Én a helyedben lenyelném ezt a békát és elvinném a gyereket. Ez van ez Magyarország 2011.
jezusom... mik vannak.... mi az hogy ahitat???
Figyi. Ne vidd el és igazoljátok le. Vagy, ha kicsit jobb fej a házi orvosotok akkor vidd el oda a gyereket vagy most, vagy az ünnepek után és add neki elõ, hogy mi van. Csak megérti és talán akkor õ leigazolja. Ha más nem, akkor szülõi igazolás. Totál igazad van ebben, ez azért már az egyháztól is felháborító.
és mi van ha elutaztok az ünnepek alatt? mondjuk 24.-én reggel. vagy pl a gyerek beteg.én tuti ezt megjátszanám.
Hozzátenném ha egy család nem vallásos akkor nincs miért megünnepelnie a karácsonyt, hiszen mi a fenét ünnepel akkor??????!!!!!!

Van fél éves yorki kislány kutyusom. Ha vendégek jönnek mindig pisil ide oda. Mit tehetek ez ellen?

Legjobb válasz: Izgalmában bepisil.Elvileg kinõheti,de ez nem normális. Le kellene szoktatni arról,hogy ennyire elhatalmasodjon rajta az izgalom. Amúgy elsõ,te normális vagy? Egy yorkit kizárni az udvarra? Téged kéne bezárni valahova,te agyba rokkant!

Izgalmában bepisil.Elvileg kinõheti, de ez nem normális. Le kellene szoktatni arról, hogy ennyire elhatalmasodjon rajta az izgalom. Amúgy elsõ, te normális vagy? Egy yorkit kizárni az udvarra? Téged kéne bezárni valahova, te agyba rokkant!
És ha már ennyire okoskodni akarsz, hogy nem kislány, akkor legalább jól javítanád ki...szuka
Itt válaszolok a privátra, akkor viszont dominancia. Az izgatott pisilés simán beleférne ebben a korban, de az, hogy már "lenyugodva" is ide-oda pisil, egyértelmûen jelölés. Azt tudod tenni, hogy keresel egy jó házhoz járó kiképzõt (mondjuk õt: http://problemaskutya.hu/ ), aki segít átvenni az "uralmat" az ebzettõl :)
Nálunk is ugyanez van. Valószínüleg izgatott lesz a vendégektöl azért pisil. Amég vendégek vannak nálatok addig zárd el.
Elõszöris! Az nem kislány, hanem nõstény! Másodszor zárd ki az udvarra!
3as! hogyan lehet például leszoktatni arról hogy elhatalmasodjon rajta az izgalom? köszönöm szépen!
Izgatottan, "pörögve" pisil, vagy "csak úgy"?
Nem kislány, hanem szuka. Mivel nem emberi lény, hanem kutya. Érted. Másodszor nem mindegy, hogy izgatottságból pisil, vagy a területét jelöli, de mindenképpen nevelésbeli gondok vannak. Valószínûleg a kis vakarék azt hiszi hogy övé az egész ház, és ezt igyekszik a vendégek tudtára adni. Micsoda kutyaszakértõk vannak itt amúgy "zárd ki a kertbe", "zárd el", véletlen se neveld meg, áh, az túl bonyolult. :D

14 éves vagyok, dús hajam van, de az utóbbi idõben úgy veszem észre mintha egyre kevesebb lenne, mit tehetnék ez ellen?

Nem hullik, csak mikor összefogom érzem a copfomon hogy vékonyabb. Hetente kétszer mosom, használok balzsamot, és újabban ilyen hajerõsítõt is. Nem vasalom/göndörítem soha. Mitõl van ez? Hogyan tudom "megállítani"? Mitõl lehetne újra dúsabb a hajam?

Legjobb válasz: Ricinusolaj.!!!!! Az nagyon jó

Ricinusolaj.!!!!! Az nagyon jó

16éves vagyok. Soha az életben nem lennék képes megütni egy lányt inkább hagyom, hogy megverjen. De attól félek, hogy idöről-időre megváltozom. Mit tehetek ez ellen?

engeteg emberröl vettem példát akik hasonlóan jártak és ezért félek ettöl

Legjobb válasz: sztem ne aggodalmaskodj tovább ezen te nem vagy olyan, nem akarsz olyan lenni, de ha ezen rágódsz, akkor nagyobb esélyed van rá, hogy tényleg olyanná válsz verd ki a fejedbõl ezt a hülyeséget, te nem >>õk<< vagy, nem õk irányítják az életedet!!!

sztem ne aggodalmaskodj tovább ezen te nem vagy olyan, nem akarsz olyan lenni, de ha ezen rágódsz, akkor nagyobb esélyed van rá, hogy tényleg olyanná válsz verd ki a fejedbõl ezt a hülyeséget, te nem >>õk<< vagy, nem õk irányítják az életedet!!!
Egészen pontosan mit értesz a "változás" alatt?
A kérdező hozzászólása: úgy értem, hogy ök is olyanok voltam mint én...soha nem bántottak volna lányt soha nem ittak alkohol és soha nem cigarettáztak. ma meg már egy alkoholista tüdöbajos a 90%-a és eljárás folyik miattuk testi bántalmazásért....
hm ha félsz ettõl próbáld ki azt hogy leírod egy lapra hogy milyen szeretnél maradni , elrakod valami olyan helyre ami mindig nálad van mondjuk pénztárca nekem már vagy 8 éve ott van és mindig ha elbizonytalanodom , vagy úgy érzem hogy rossz irányba változom akkor elõveszem , elolvasom és jó érzés persze sok mindenben fogsz változni ezt nem tudod irányítani , de jó tudod magad emlékeztetni néha
Végülis egyetértek a másodikkal (elsõ vagyok, természetesen nem ugyanaz a személy xD), de szerintem amíg tudsz józan paraszti ésszel gondolkozni, és semmiképp sem akarsz olyan lenni, mint az általd leírt emberek, nem is fogsz olyanná válni. Persze lehet, hogy én gondolom rosszul, javítsatok ki, ha nem így van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget. ez jól jött megnyugodtam azaz ötlet jól hangzik :D
A kérdező hozzászólása: 100%-osan igazad van köszönöm a választ

Ha online híradót, vagy valami adást akarok nézni akkor amikor betöltöm elkezdi játszani, majd megáll, de az idő számláló megy tovább. Mit tehetek ez ellen, vagy ez miért van?

Mindig a windows media player-ben nyitja meg, és kb. 5-30 másodpercen belül elmegy a kép, és a számláló megy tovább, de nincs kép. Hang is van!

A fiam 2 hetente láthatáson van az apjánál, ez idő alatt az ő barátnője kérdésekkel zaklatja a gyermekemet a páromról, munkaidejéről, hétköznapjainkról! Mit tehetek ez ellen?

Legjobb válasz: én elvált gyerek vagyok. még 16 éves. Apum bnõje nem szokott zaklatni engem,de sztem ha a gyerek egy keményet visszaszólna a nõnek akkor leállna.

én elvált gyerek vagyok. még 16 éves. Apum bnõje nem szokott zaklatni engem, de sztem ha a gyerek egy keményet visszaszólna a nõnek akkor leállna.
Nem írtad, hogy hány éves a fiad. Ha kicsi, akkor jobb lenne, ha nem õt kérnéd meg arra, hogy ne beszéljen errõl, ne válaszoljon ezekre a kérdésekre, mert nem kell az õ lelkét is felzaklatni ezzel. Meg nem is hiszem, hogy sok értelme lenne, mert ha kicsi, akkor úgy is úgy kezdené, hogy "Anyukám azt mondta, hogy ne mondjam meg...", majd egy felnõtt két kérdéssel úgy körbetekerné a tengelye körül a gyereket, hogy így is, úgy is megmondja. Azt sem írtad, hogy beszéltél-e már errõl a gyerek apjával, vagy a barátnõvel, de nekem a legtisztább megoldásnak az tûnik, hogy felhívod, vagy megkeresed és (nem haragosan, nehogy felesleges harcot váltson ki) határozottan megmondod neki, hogy tudsz az érdeklõdésérõl, köszönöd szépen, de nem tudod mire vélni a dolgot és ha bármilyen kérdése van az életetekkel kapcsolatban, akkor azt nyugodtan kérdezze meg tõled. Ha úgy érzed, hogy a dolog rá tartozhat, akkor szívesen megosztod vele, ha indiszkrét, akkor arról ne érdeklõdjön. Szerintem ha egy értelmes felnõtt emberrõl van szó, akkor ebbõl meg kell értenie, hogy semmi köze hozzá, a gyereket meg fõleg nem kell a kíváncsiskodásba belekevernie, esetleg még éghet is a búrája, hogy te tudsz az érdeklõdésérõl.
A kérdező hozzászólása: 7 éves a fiam! Én nem faggatom, hanem õ "panaszkodik" nekem az apja barátnõjérõl! Már lett szólva a nõnek is meg az apjának, de nem értünk el semmit!
A második vagyok. Ha emiatt pontoztál le (ha esetleg te pontoztál le), akkor olvasd át még egyszer figyelmesen, hogy mit írtam, mert én nem azt írtam, hogy te faggatod, hanem azt, hogyha nagyobb lenne a gyereked, akkor megkérhetnéd már, hogy ne beszéljen róla, de ha még kicsi, akkor nem szabad és nem érdemes. Mindegy, próbáltam neked segíteni az elsõ kapott információk alapján annyira, amennyire csak tudtam. Ha az elbeszélgetõs megoldás nem járható, akkor sok mindent nem tudsz tenni, a száját be nem foghatod a barátnõnek.
Szerintem 7 éves gyereknek nyugodtan mondhatod, hogy ha mégegyszer kérdezi a nõ mondja azt, hogy tõled kérdezzen ne tõle.De mindenképpen tisztázd a gyerek apjával a helyzetet.Mondd meg határozottan, hogy nem tûröd, hogy a gyereked zaklassa az, akinek mellesleg semmi köze sem a gyerekedhez, sem a Ti életetekhez.Ha nem változik a helyzet, akkor bírósághoz fordulsz, és korlátoztatod a láthatást, hogy csak hozzátok mehessen az apuka a gyerekhez.Csak értenek belõle ha nem ezt akarja a volt párod.De semmiképpen ne hagyd, hogy a gyerekedet zaklassa egy számotokra idegen nõ.
Ha még új a helyzet (pl. bármelyikõtök párja), akkor lehet, emiatt az érdeklõdés, hogy hogyan is telnek a hétköznapjaitok. Lehet, a barátnõ se tud mit kérdezni :s Ha nincsenek nagy titkaitok, és amúgy rendezett a viszony, akkor legjobb lenne, ha találkoznátok, és megismerkednétek, megbeszélnétek ezeket a dolgokat. Az valóban jó lenne, ha nem a gyerek lenne az "üzenõfal".
Akkor sincsen semmi köze a Ti közös életetekhez.Ahhoz pedig semmi joga, hogy a gyerekedet zaklassa a kérdéseivel.Kérdezzen a párodtól vagy tõled, ha ennyire érdekli az életetek.
Nem tudom, mennyi idõ a gyerek, de ha nagyobb, akkor értelemsen, semmi sértõ szándékkal mondja meg a barátnõnek, hogy nem akar semmit mondani a párodról. Ha valamit akar tudni róla, akkor téged hivjon fel és kérdezze meg. Õ nem fog mondani semmit. Igy hamar le fog szállni róla a csaj. Csak a gyerek ne hagyja magát.
A kérdező hozzászólása: Az a probléma, hogy a barátnõ a mostani párom volt felesége!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!