Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek huzatot kapott a (2 db)

Mit tehetek ha huzatot kapott a vesém?

Napok óta úgy érzem, hogy fázik a vesém. Milyen természetes gyógymódot tudnátok ajánlani ami segithet?

Legjobb válasz: Olyat még nem hallottam,hogy a vese huzatot kapott.Esetleg megfa´zott. Ami ajánlott ilyenkor,melegvizes fürdö,melegvizes palack,vagy meleg pakolás.

Olyat még nem hallottam, hogy a vese huzatot kapott.Esetleg megfa´zott. Ami ajánlott ilyenkor, melegvizes fürdö, melegvizes palack, vagy meleg pakolás.
legyen mindig melegben éjjszaka is legyen valami ami melegiti ne csak a takaro a melegvizes palack az télleg jo
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. A melegen az mindenképpen jó neki, de ha párnap múlva sem javul, mindenképpen mutasd meg egy dokinak.

Szerintem huzatot kapott a fogam a klima miatt és borzasztóan fáj, mit tehetnék vele? Fájdalomcsillapítót sem akarok mindig szedni

Legjobb válasz: Menj fogorvoshoz: a fogfájás magától nem múlik el, csak rosszabb lesz. Minél elõbb mész, annál több esélyed van hogy csak gyökérkezelni kell és nem húzni. Addig is öblögess antibakteriális szájvízzel (ez a fájdalmat is csillapíthatja). Fájdalomcsillapítót is szedhetsz, bár a fogra valók vénykötelesek - pl. cataflam.

Menj fogorvoshoz: a fogfájás magától nem múlik el, csak rosszabb lesz. Minél elõbb mész, annál több esélyed van hogy csak gyökérkezelni kell és nem húzni. Addig is öblögess antibakteriális szájvízzel (ez a fájdalmat is csillapíthatja). Fájdalomcsillapítót is szedhetsz, bár a fogra valók vénykötelesek - pl. cataflam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!