Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek hogy neki jobb (10 db)

Az egyik barátom poszttraumás stresszben szenved. Mit tehetnék, hogy könnyebb/jobb legyen neki?

Legjobb válasz: Legyél mellette, hallgasd meg, de ne erõltesd, ha õ nem akar beszélni. Mi történt?

Legyél mellette, hallgasd meg, de ne erõltesd, ha õ nem akar beszélni. Mi történt?
beszéljen amennyit csak tud róla. kérdezgesd de ne durván bele a közepébe hanem kezd úgy hogy tud e róla beszélni stb hallottam már olyan esetekrõl amikor tudták kezelni 100% a poszttraumás stresszt úgyhogy sosincs veszve semmi se
kísérd el egy jó kineziológushoz! ha budapesti tudok ajánlani.

Mit tehetnék hogy jobb legyen neki?

Na szóval van egy bn?m aki túlsúlyos kicsit és mindig azzal van hogy ? öngyilkos lesz mert nem bírja elfogadni önmagát..és a barátjával akit szeret és a fiú is ?t szakított mert azt hitte hogy jobb lesz úgy a fiúnak mert nem kell szégyenkeznie miatta...egyszer?en nem tudja elfogadni önmagát mindig a hibát keresi magában meg a negativ dolgokat nem azt hogy jajj de jó már nekem mert ennyi barátom van vagy de jó már nekem mert ilyen okos vagyok( mert tényleg az) és egyszer?en nem tudom mit csináljak vele!Jó én sem tartom magam tökéletesnek de azért nem csak negagtiv dolgaim vannak!:D Na szóval valaki segítene? Ilyenkor mit tegyek? hogyan segíthetnék rajta??

Legjobb válasz: Szerintem aki hangoztatja csak hogy öngyilkos lesz, azzal azt célt akarja elérni, hogy felfigyeljenek rá.. A barátnõd hogy szakított a barátjával, azt fejezte ki,ha én nem szeretem magam..akkor más hogy szeressen. Az önbizalmát csak õ tudja magának felturbózni, felépíteni,lehet õ nem érzi magát attól magabiztosnak hogy okos, vagy hogy sok barátja van. Nekem is van egy ilyen barátnõm.Okos és sok barátja van,de ettõl nincs még annyi önbizalma. Ez valószínû lassan alakult ki..tehát nem lehet hirtelen visszaszerezni.Ezt munka felépíteni. Valószínû ha lefogyna megnõne az önbizalma.De nem kell mindenkinek lefogyni, hogy jól érezze magát a bõrében, neki kell tudni, mi az amiben sikerélményt érne el, és azt érezné hogy értékes.Vagy olyanba belevágni, amit korábban nem mert. Te pedig úgy segíthetsz, hogy mellette vagy,és nem piszkálod folyamatosan..esetleg kipróbálhatod azt is, ha "panaszkodik", hogy nem figyelsz, mert ami nem vált ki reakciót..azt megunják hangoztatni az emberek, és lehet hogy rájön, ha mosolygosabb, pozitívabban áll hozzá,akkor azt is kapja vissza, és rászokik, aztán már jön magától..

Szerintem aki hangoztatja csak hogy öngyilkos lesz, azzal azt célt akarja elérni, hogy felfigyeljenek rá.. A barátnõd hogy szakított a barátjával, azt fejezte ki, ha én nem szeretem magam..akkor más hogy szeressen. Az önbizalmát csak õ tudja magának felturbózni, felépíteni, lehet õ nem érzi magát attól magabiztosnak hogy okos, vagy hogy sok barátja van. Nekem is van egy ilyen barátnõm.Okos és sok barátja van, de ettõl nincs még annyi önbizalma. Ez valószínû lassan alakult ki..tehát nem lehet hirtelen visszaszerezni.Ezt munka felépíteni. Valószínû ha lefogyna megnõne az önbizalma.De nem kell mindenkinek lefogyni, hogy jól érezze magát a bõrében, neki kell tudni, mi az amiben sikerélményt érne el, és azt érezné hogy értékes.Vagy olyanba belevágni, amit korábban nem mert. Te pedig úgy segíthetsz, hogy mellette vagy, és nem piszkálod folyamatosan..esetleg kipróbálhatod azt is, ha "panaszkodik", hogy nem figyelsz, mert ami nem vált ki reakciót..azt megunják hangoztatni az emberek, és lehet hogy rájön, ha mosolygosabb, pozitívabban áll hozzá, akkor azt is kapja vissza, és rászokik, aztán már jön magától..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen megfogadom a tanácsaid!:) :)

Több, mint 2 éve vagyok a barátommal. Nagyon jó a kapcsolatunk, de a szex egy rémálom. Vagy nem áll neki, vagy 1-2 lökés után el is megy. Mit tehetünk hogy jobb legyen?

Kielégít utána másképp, és sokáig beértem vele, de már nagyon hiányzik a szex. Ez így nem olyan sajnos. Õszintén megmondom, hogy nem gondoltam a kapcsolatunk elején, hogy nem tudjuk megoldani. Próbáltam türelmes lenni, egy ideig vártam hogy magától megoldódjon a dolog. Azóta már a szexuálpszichológust is megjártuk, sok dolgot kipróbáltunk, de sajnos 2. -3. alkalommal is ugyanolyan gyorsan elsül. Valami ötlet? Nem bírom már!

Legjobb válasz: én tudok neked segíteni....van valami ami nekem bevált.. és van belõle nekem,ha kell..

én tudok neked segíteni....van valami ami nekem bevált.. és van belõle nekem, ha kell..
tegnap 03:18 :DDD Basszus! Miért álltál össze vele, ha ennyire impotens a csávó??? Heringgel akarsz fát vágni? Mindegy! Együtt érzek veled de segíteni nem tudok. Mármint a barátodon. Egyszer te is meg fogod ezt unni és akkor szétmentek.
1-es megoldás: Szakítasz õ meg keres egy csajt akivel megy neki, vagy öngyilkos lesz bánatában. 2-es megoldás: Elmegy a srác pszichológushoz aki nem kezdõ és megkeresteti hogy van-e valamilyen gyerekkori traumája. Amúgy meg minden együttlétnél az hogy a barátod már elõre fél a kudarctól, vagy hogy nem tudja kiverni a fejébõl hogy õ mekkora egy béna és hogy még téged sem tud kielégíteni, és így el sem tud lazulni, az egy gátló tényezõ amin szintén dolgozni kell!!! 3-as megoldás: A barátodnak mutass leszbipornót, normál pornót majd homokos pornót! Valamint az exgirlfriendmarket.com-ot vagy a nubiles.com-ot is lapozgassa át! Ha arra sem áll fel akkor a barátod talán tartozik magának, neked és a szüleidnek is egy vallomással! :D Ha semmi sem segít és a barátod sem homár akkor csak a szakítás vagy a férrelépés marad, mert elõbb utóbb úgyis szét fogtok menni emiatt!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, akkor nem áll neki , úgyhogy... :(
01:44!!!! azt írtad, hogy szex közben gondoljon vmi kevésbé izgatóra... akkor te meg úgy fogyókúrázz, hogy evés közben gondolj egy tányér kakára..:D
A korai magömlés általában nem testi probléma, felesleges gyógyszerekkel és mindenféle csodaszarral kísérletezni. Sokat segíthet egy szakember, akkor is, ha kellemetlen ezzel elõjönni. Ha nem, akkor próbáljon meg önuralmat tanulni a maszturbáció alatt, izgassa magát minél tovább, de ne menjen el. Aktus elõtt ne maszturbáljon egy napig, aktus közben koncentráljon arra, hogy ne élvezzen el, gondoljon valami másra, kevésbé izgatóra. Hatásos lehet a farok hasi oldala tövének a nyomása is, ez fizikailag akadályozza az ejakulációt. De a barátod leginkább magán segíthet, a korai magömlés majdnem mindig valamilyen régi rossz (általában maszturbációs) beidegzõdés következménye.
nem is kell utána állnia csak amíg be keni és aztán lelankadhat és 2 óra múlva le kell mosni és mehet a dugás.. de, ha gondolod megduglak helyette..:)
A kérdező hozzászólása: hát mi nem állóra kentük. de mi értelme van? hisz míg kivárod a 2 órát, már nem áll...
mindig álló farokra kell rákenni mert csak akkor van hatása... és ezt sehol nem írják... csak egy kínai oldalon..egyébként onnan tudom azt is , hogy kb 3 hét múlva a felbontás után el megy a hatása..
A kérdező hozzászólása: írd...:)
szerintem biztos, hogy nem jön rá senki annyibol, ha valami hozzád közeli helyet írsz le.. de esetleg, ha már ennyire kell egy pasi én önként feláldozom magam..:D egyébként meg elfelejtettem valamit a használati utasításbol.. ami a leg fontosabb..:)
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném megmondani h hol lakok, nem szeretném ha véletlenül is rájönne valaki, hogy kik vagyunk. Nem magam miatt. Egyébként megy mindenkinek a zöld kéz
kérdezõ ..én segítettem volna de nekem nem nagyon válaszolsz úgyhogy én sem írok többet..
Az óvszert is? Az orgazmuskésleltetõs óvszert is?
Hú, ez nagyon brutál helyzet. Ritka kedves és ragaszkodó vagy, de akkor sem fog ez menni. Tudom, hogy ez meg egy brutál kijelentés , de hát ha a szexuálpszichológus meg a kenceficék sem , - mondjuk egy rendes urológust próbáltatok már? Már ugye a felállás ügyben. Mert a hamar elsül, azért egyszer csak megoldódik, csak ahhoz meg sok alkalom kell
A kérdező hozzászólása: Igen, urológusnák is voltunk... :(
Az óvszeres kérdésre még mindig nem reagáltál semmit.
Gondolom arra vonatkozott meleg-pornós tanács, hátha az valójában.... Az alkoholra azt mondják, hogy erõsíti a vágyat, de csökkenti a teljesítményt - én már igen régen ittam ilyesmit, de tényleg igaz. Esetleg? (a srác nagyon hálás lehet neked!!!)
A kérdező hozzászólása: Egyébként úgy érzem hogy kíván és szeret. Persze lehet hogy naiv vagyok.
A kérdező hozzászólása: Állítólag mással még ennyire sem ment neki, és mikor összejöttünk, ennél is rosszabb volt a helyzet, még azelõtt elment, h betette volna. Ráadásul sosem volt kedve a szexhez, szégyenlõsködött és szinte sosem állt neki (úgy ment el h nem állt). Verte már ki elõttem... Ez miért volt fontos? Melegpornót nem néztünk még.
tegnapelõtt 20:16 Szerintem a helyzeted olyan mintha egy autót kéne vezetned olyan kormányzással h pl mûzli darabokat dobálnál a mûszerfalon elhelyezett mérleg két serpenyõjébe és amerre lejt arra és úgy fordul a kocsi. Szóval eléggé elcseszett a helyzet! Azt ugye tudod h olyan nem létezik h mindent próbáltunk és nem jó! Mert Minden lehetséges a megfelelõ módon. Ha a fiúdnak te vagy az elsõ akkor kevesebb az esély a jó diagnosztikára, de ha nem akkor adhatna némi támpontot h mással milyen volt. Egyszer volt egy számológépem, ami csúcsszuper volt és szép és jó volt a fogása is, és imádtam, mindenhová azt hurcoltam, de betört a kijelzõje, és bármennyire is fájt nem használhattam többé. Feltettem a polcra és azóta is síratom. A barátodat viszont nem lehet feltenni a polcra és az õ kijelzõje sosem mûködött, így kissé más a helyzet, nameg õ nem is elemes, de azért a tanulság érthetõ. Egy idõ után úgyis meg fogod unni ezt a hiányt. De lehet h élve le leszel temetve mellette és fiatalon fogsz 50 évesnek és öregnek látszani akit meggyötört az élet de te kitartottál mellette. Amúgy a leszbipornót, ill a melegpornót próbáltad már? Kérd meg h verje ki elõtted! Az menne neki? Nekem volt pl hogy a mostani barátnõmre gondolva mindig lelohadt amikor rá gondoltam közben. Azóta is másra verem, de a szex azért megy. Tegnap este pl egész jó volt, igaz álmomból ébredtem félig kómás voltam és el tudtam vonatkoztatni az idegesítõ prûd személyiségétõl és egy nagyon jó menet volt. :) Látod, nem vagy egyedül a problémákkal, bár a tied nagyobbnak tûnik. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon is tudom h milyen, ezért nehéz nélküle.
tegnapelõtt 02:42 Nem azért mondod ezt mert nem tudod milyen a jó szex? :) Szerintem vegyetek be egy csajt 3. -nak. Máskülönben meg tényleg nem mûködhet így egy jó kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: A vibrátor nem ugyanolyan, de egyébként élünk vele... Nem szeretnék vele szakítani, ha ilyen lesz egész életemben a szex, akkor sem. Mással nem lennék ilyen boldog, szerintem semmilyen szex nem tudja ezt kárpótolni.
Esetleg egy vibrátor, segítségként? Tetszik ám, hogy annyira süket vagy a "szakítsatok" jellegû tanácsokra!
kérdezõ! küldesz nekem privátra fb elérhetõséget,
A kérdező hozzászólása: Óvszer nélkül sem jobb. Egyébként volt h eljutottunk 5 percig, aztán megint hatalmas visszaesés, ami hónapok óta tart. Nem stresszesebb, nem rosszabb a kapcsolatunk, egyikünk sem tudja , miért van ez megint.
Épp fordítva mondták az óvszert, én is fordítva mondanám, hogy a nélkül, talán? Lehet, hogy valami kamaszkori rögzülés, de óvszerben nekem is nehezen megy 2 percnél tovább, meg valahogy a merevedést is csökkenti, hát azért üzemképes, de mittom én. Szóval VAN negatív hatása. Hát, ha nincs kezelhetõ testi oka az impotenciájának, meg a szexuálpszichológus sem tud semmit javítani 2 év alatt semmi javulás - én nem tudom, miben bíznék még.. bocs.
A kérdező hozzászólása: De, próbáltuk már óvszerrel is, többször is, de semmi hatás...
A kérdező hozzászólása: Nem vicceskedni akarok...De tényleg mindet kipróbáltuk. :(
Óvszerrel szexeltek? Ha nem, lehet nem ártana bevetni. Sok fiú mondja, hogy kevesebbet érez benne.
http://www.menmax.hu/eletmod/09/04/18/ejakulacio-kesleltetes.. Itt vannak praktikák, hogy egy pasi milyen módszerekkel lehet képes késleltetni az orgazmusát...a párom kíváncsiságból kipróbált ilyen dolgokat(pedig nem voltak ilyen jellegû problémáink, csak kíváncsi volt) és egész jól bevált például az elsõ módszer, amit itt részleteznek.
Ne szexelj vele egy pár hétig és ne is hokizzon!Ezt kipróbáltátok már?
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk az alkoholt, a gyógyszereket, péniszgyûrût, hogy kiveri magának elõtte, h sokáig nem csinálja elõtte, tulajdonképp nem tudom mit hagytunk ki, de remélem hogy van ami kimaradt és segítene...
Igyon meg egy stampedli pálinkát.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltuk, de semmit nem használt. Alig tett rá valamennyit, és nem állt...
http://kiprobalt.blog.hu/2011/02/02/suifan_kwang_szarnyakat_ad én ez kipróbáltam és ez az egyetlen ami mûködik... és, ha érdekel tudok jó áron eredetit
na szóval van egy készítmény amit mindjárt belinkelek és azt olvasd végig..
A kérdező hozzászólása: nagyon érdkel
én tudok segíteni a korai magömlésen... de rajtad is segítek, ha akarod..:D , ha érdekel, hogy hogyan bírná tovább akkor írj...egyébként a potenciazavar a frusztráltságtól van..amiért gyoran el sül..
A kérdező hozzászólása: Én 23, õ 26.
hány éves vagy kérdezõ...és a pasid hány éves?
A kérdező hozzászólása: Ha ennyire jó csaj vagyok, miért van az h néha nem áll?
Szerintem túl jó csaj vagy. Rondítsd el magad egy kicsit.
lehet, hogy nem az eredetit használtátok és lehet, hogy rosszul használtátok.. elõször én is rossz helyre kentem és úgy égett tõle a faszom, hogy könnyeztem de aztán utána olvastam és most már 20-25 perc egy menet...ha érdekel eredeti 3500ft a magyar hivatalos forgalmazótol akkor nekem van..és ez garantáltan jó szerintem próbáljátok ki .., ha kell elmondom, hogy hogy kell rendesen használni mert a legtöbb tájékoztató félreérthetõ..
A kérdező hozzászólása: Ki. Akkor van az, hogy elmegy még mielõtt betenné...
A kérdező hozzászólása: Szerintem eredeti van. Megmondanád a pontos használat módját? Ha nem jön össze, lehet hogy elfogadom az "eredetit".
ja még valami fontosat elfelejtettem a használatához mondani a Suifan´s Kwang-ról
merre felé laksz kérdezõ??
Akkor hatalmas lenne a fasza, de teljesen érzéketlen.
A kérdező hozzászólása: viagra hatása: 3-4 x 1-2 perces menet, aminek a végére majdnem infarktust kap
És ha beszedne egy viagrát?
merre felé laksz kérdezõ?
nem baj az, ha nevetséges, kicsit játssz rá, õt nem ez fogja érdekelni, nem ez lesz neki a lényeg. ja és egyáltalán ne aggódj, én pasim pl nem izgul fel arra, ha csak úgy csupaszon, puszta kézzel fogdosom, simogatom a péniszét. ruhán keresztül, nem az ágyban, sokkal hamarabb feláll a fiúknak, ez tény! próbáld ki hogy még ruhában szanaszét izgatod, cukkolod, és ha már könyörög, hogy had dugja be, még akkor is mondogasd, hogy pl "de hisz be se fog férni" vagy csak egy sima "a-a" szexi hangon is megteszi. aztán megadod magad és mint a filmekben, hirtelen a lényeges ruhák le (nem feltétlen midnen, az is segíti a hosszabb menetet szerintem), és irány az ágy. a lényeg a gyorsaság, semmi magyarázkodás. oké, tudom, hogy ezek gáznak tûnnek elsõre, de eskü nálunk mûködik. sokkal hosszabb meneteket dugunk, sokkal szenvedélyesebb, és nekem is, neki is orgazmusa lesz. remélem tudtam segíteni!!
ja azt el felejtettem mondani, hogy , ha ki nyitottátok az üvegcsét akkor kb 3 hét mulva el megy az ereje..tehát, ha rég óta ki lett nyitva akkor az is oka lehet annak, hogy nem használ.. a helyes használata: hátra kell húzni a fitymát és a makk tõvénél alul bekenni és meg kell várni a 2 órát mindenképp..de várj itt egy kép.. http://www.google.hu/imgres?q=suifan+s+kwang&um=1&hl=hu&safe..
A kérdező hozzászólása: Szerintem stimmel minden, de nincs itt épp.
az az eredeti aminek a dobozán a sas van és az üvegen domboru kínai írás van ja és fa pálcikavan hozzá... ha ez a három dolog stimmel akkor eredeti..
A kérdező hozzászólása: Szoktam neki mondogatni, lehet hogy nem elég kitartóan? Tulajdonképpen nevetségesnek érzem magam olyankor, hiszen alig áll... Vagy ha mégis, és elmegy, hogy mondjam azt hogy milyen jó volt? De azért ha van rá lehetõségem, megragadom az alkalmat és fényezem.
velünk is volt ilyen, ugyan így kipróbáltunk mindent, és az utsó, legegyszerûbb ötletem be is vált! mondogasd neki, hogy milyen kemény a farkad, istenítsd egy kicsit, had szálljon el magától, dicsérd sokat, önbizalomhiánya van, fõleg most, hogy nem tudja kielégíteni 100%-osan soha a szerelmét. nekünk teljesen megjavult a problémánk, és már 1 éve zökkenõmentesen dugunk, szinte alig van olyan póz amit még nem próbáltunk ki :) (elõtte 2 évet bénáztunk, úgy ahogy ti) sok türelem kell, megértés, de azt hiszem nálad is megvan ez, ha jól látom :)
lehet nem illetek össze. ennyi

Mit tehetek vele, hogy neki jobb legyen?

A barátom régebb elég súlyos depressziós volt, mikor összejöttünk akkor közölte velem h biztos elhagyom majd, ha megfogom tudni ezt róla...dehát persze hogy nem:) több mint fél éve együtt vagyunk és nagyon-nagyon szeretjük egymást...csak újra és újra feltörnek benne a "régi emlékek" , sokszor olyansmiból is problémát csinál amib?l egy "átlag" ember nem csinálna...ebb?l kifolyólag nagyon féltékeny, és minden negativ dologra emlékszik ami a múltban történt...én próbalok neki segiteni, és elmondtam h mindig mellette állok...? beismerte és tudja h néha tényleg ok nélkül akad ki, de ? sem tud szabadulni ilyenkor a gondolataitól...én nagyon szeretem, de néha kiakadok, mert már nem birom...mit tegyek? nem akarom elvesziteni, csak feledtetni vele ami régen volt

Legjobb válasz: Sajnos en is ilyen vagyok, mint a baratod...:( mert rengeteget csalodtam a ferfiakban. Viszont probalom kontorolalni magam mert eszrevettem h azzal ronatenk a kapcsolatomon ha igy viselkedek. Talan azt probald meg elmagyarazni neki, h pont azzal ront, ha igy viselkedik, mert ezzel tavolithat el magatol.Magyarazd el neki, hatha mgerti.

Sajnos en is ilyen vagyok, mint a baratod...:( mert rengeteget csalodtam a ferfiakban. Viszont probalom kontorolalni magam mert eszrevettem h azzal ronatenk a kapcsolatomon ha igy viselkedek. Talan azt probald meg elmagyarazni neki, h pont azzal ront, ha igy viselkedik, mert ezzel tavolithat el magatol.Magyarazd el neki, hatha mgerti.
A kérdező hozzászólása: a barátomnak nem velem van baja, hanem egyfajta félelelem hogy elveszit, vagy hogy egyedül lesz, mint akkor vagy nem tudom...igazából rengeteget beszélünk az akkori érzéseirõl, viszont én még most sem értem egészen, pedig próbálom...
Én is ilyen helyzetben vagyok, de a barátom az "áldozat". Nem tudom magam sem miért van ez. Voltam pszichológusnál, de nem segített, a gyógyszer sem. Rájöttem valahol önzõ vagyok és a barátom 2 év után már úgy viselkedik, ha kiakadok nem figyl rám. És hidd el ez segít. Ha elmondja végre legyek erõs és ne nyavajogjak. Az én érdekemben tette és segített. Légy vele könyörtelen, de azért óvatos!
A kérdező hozzászólása: köszi:) majd igyekszem
Nem fázott fel? Vagy nem ment bele valami a puncijába, húgyúti betegséget okozott?
Itt nézz körül! Nagyon hasznos! http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&.. HÚGYÚTI FERTÕZÉSEK, HÓLYAGHURUT Hideg kõre való leülés, pocsolyában átázott lábak szerepelhetnek elõzményként. Gyakran jelentkezik csípõ, égõ, fájdalmas vizelés. Vannak gyermekek, akik hajlamosak gyakori felfázásra (alkati kezeléssel orvosolható probléma). A vizeletvizsgálat minden esetben kötelezõ, a kínzó panaszok azonban hamar enyhíthetõk a következõ szerekkel: ARSENICUM ALBUM 9 CH napi 3-5x5 golyó a panaszoknak megfelelõen Nagyon égõ, meleg borogatásra javuló alhasi fájdalom, a kis beteg rossz állapotú, elesett. Sápadt, legyengült, szomjas, sûrûn kér kis mennyiségû hideg vizet. Lázas is lehet. CANTHARIS 9 CH napi 3-5x5 golyó a panaszoknak megfelelõen Gyakori, kis mennyiségû vizelet, vizelés elõtt, közben és utána is fájdalmas égõ érzet. A vizelet sötét, néha véres is lehet. A kicsi nagyon fél a pisiléstõl. MERCURIUS CORROSIVUS 9 CH napi 3-5x5 golyó a panaszoknak megfelelõen Hasonló, de markánsabb panaszok, mint az elõzõ szernél. A hólyagban állandóan fájdalmas feszülésérzet, alhasi görcs.
Hogy vagytok?

SOS Kaki ügyben. Mit tehetnék, hogy jobb legyen neki?

Kb 2 hónapja tettem fel egy kérdést,hogy mit tudnék csinálni mert már most 11 hónapos kis fiam már 2 hónapja szenved a kakitól.

Legjobb válasz: Szia! Javult már a helyzet? Hogy van a kisfiad?

Szia! Javult már a helyzet? Hogy van a kisfiad?
A kérdező hozzászólása: Júj. Szia. El is felejtettem vissza írni. Hát még nem az igazi de már nem olyan veszélyes. Köszönöm szépen érdeklõdésed. Aranyos vagy.
valoszinu serult a vegbel fala es az fajdalmat okoz neki(bar remelem nem)vidd el dokihoz mashoz ha a mostani tanacstalan es igyon sokat h ne legyen kicsit sem kemeny, amugy meg lehet az elmegy miatt is fel, az a jobbik eset.Esetleg kend be kis baba olajjal a vegbelnyilast hogy ne repedjen fel szekeleskor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod. Bekenem neki :) És keresek másik dokit.
Szia! Igaz hogy nem a babámnak, hanem, nekem volt ilyen problémám és hiába mentem a dokihoz nem mondott semmit csak azt hogy végbél repedésem van a kemény széklet miatt. Na most mivel szoptattam nem szedtem gyógyszert, hanem a gyógyszertárban kaptam DUPHALAC oldatot és azt ittam. Hozzáteszem csecsemõk is ihatják, terhesek is, és szoptató anyukák is. Szóval ártani nem árt. És vastagon kentem Neogranormon krémmel. 3 nap alatt helyre hozott. Szerintem neki is fájdalmas a kakilás, és egy próbát megér!
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a segitséget. Veszek és ki próbálom. Köszön még egyszer:)
Én emlékszem rád mikor ezt a kérdést kiírtad és én is ott voltam a válaszolók között!sajnálom a babádat, hogy ilyen nehezen kakil! Én mindenképpen azt javasolnám, hogy keress másik orvost!!Ne hagyd annyiba mert ezt komolyabb következményekkel is beköthetitek és egy életre megmarad benne a rossz érzés! majd írd meg légyszi lett-e változás! Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó aranyos vagy. Minden féle képp jelentkezem, hogy mire jutottam. Aranyosak vagytok.

Nagyon piros a gyerek szeme, mit tehetnék hogy jobb legyen neki? Csak kedden jutunk el dokihoz, gyógyszertárban vény nélkül nem adtak szemcseppet.

3 éves, köhög, most nem lázas, az orra nem folyik, de a szeme...nagyon piros és dagadt, mintha sírt volna, pedig nem. Nurofenünk van itthon, ambroxolt kapott.

Legjobb válasz: ez nem játék! Ügyeletre kéne vinni! Szemcseppet nem adnak ki recept nélkül, fõleg gyereknek valót nem.

ez nem játék! Ügyeletre kéne vinni! Szemcseppet nem adnak ki recept nélkül, fõleg gyereknek valót nem.
Én ugyan már elmúltam 3, több mint 30 évvel, de kimentem az ügyeletre, amikor bevörösödött a szemem. 1 hónapig kaptam antibiotikumos szemcseppet, hetente másfélét, mert nem múlt a pirosság sõt, még fájdalom is társult hozzá. Aztán kiderült, hogy tulajdonképpen mandulagyulladásom volt, ami szépen ráhúzódott a szememre és már közel voltam a tüdõgyulladáshoz is. Véletlenül derült ki az egész, semmi más tünetem nem volt csak a szemem...
Ez tényleg jó ötlet, vidd el az ügyeletre, ott biztos írnak fel valamit a szemére is.
Hát én egy gyerek szemével nem itt kérdezõsködnék, hanem sietnék vele az ügyeletre....
Ügyelet mindenképpen! Az Ambroxol köptetõ, az max a torkára jó (bár nálunk semmit sem ért). A szemére muszáj valamit iratni, mert nem tudhatod, hogy mi baja van. Lehet kötõhártya gyulladása is, ami fertõzõ. És lehet más is.

Mit tehetnek ha zaklatnak, piszkálnak a suliban? (Olyanokat mondanak nekem, hogy "mindenkinek jobb lenne ha meghalék")

Most vagyok gimiben kilencedikes, elég gagyi iskolába és annál is rosszabb osztályba kerültem. Már els? héten piszkáltak de akkor még azt nem vettem komolyan, gondoltam csak barátkozni akarnak.. Folyamatosan jöttek a dúrvábbnál dúrvább beszólások, cukkolások (pedig nem vagyok egy kinézetre feltün? jelenség) akkor kezdtem frusztrált lenni és félévkor komolyan tervezem, hogy kiiratkozok és máshova, egy jobb helyre megyek, talán egyházi sulit is. Ma megkaptam az eddigi legrosszabbat és a többi s*gg hülye gyerek meg csak röhögött rajta órán a tanár meg nem szólt semmit és ami nagyon megijesztett hogy tényleg elgondolkoztam hogy talán megteszem.. :(

Legjobb válasz: Ilyet senki nem mondhat senkinek, és nem cselekedhet senki sem így senkivel,legyen az a másik bármilyen. Ha már ilyen durva dolgokat tesznek, mondanak, az biztossá teszi, h velük van a baj, nem veled. Menj, amint lehet. Én még a félévet sem várnám meg. Komolyan, én amint lehet, holnap bemennék a választott suliba és megkérdezném a titkárságon, hogy jöhetek át minél hamarabb, akár elmesélve az okot az ottani ügyintézõknek. Vannak barátaid? Szüleiddel jóban vagy? Tudsz errõl beszélni valakivel? Mert jó lenne, ha lenne mögötted valaki, akivel mindig beszélgethetsz, akire számíthatsz. Amúgy ajánlom a kek-vonal.hu-t, ha másra nagyon nem számíthatsz. És tényleg keress valaki támaszt, aki színesebbé teheti a napjaidat. Melyik sulik jönnék szóba, amibe átmehetsz? Nézz utána, hogy ott nincs nagyon ilyen, de nem hiszem -vagy legalábbis remélem-, hogy ez nem gyakori dolog az iskolákba. És menj át minél hamarabb. Hajrá! És csináld, mert különben megörülsz. Lehet, hogy most azt hiszed, hogy még hosszabb ideig kibírod, de nem biztos. A kamasz kor amúgy is labilis idõszak, nem kell még rá jó pát lapáttal. És ezt igenis fel kell majd dolgoznod, és ha tovább maradsz, lehet hogy még nehezebb lesz. Ja és ha a szüleid nem engedik, akkor is küzdj, menj be a másik suliba a papírokért, intézd, próbálkozz, akár ifjúságvédõvel, ez nem élet, hogy heti 5 napot ilyen barmokkal töltesz.

Ilyet senki nem mondhat senkinek, és nem cselekedhet senki sem így senkivel, legyen az a másik bármilyen. Ha már ilyen durva dolgokat tesznek, mondanak, az biztossá teszi, h velük van a baj, nem veled. Menj, amint lehet. Én még a félévet sem várnám meg. Komolyan, én amint lehet, holnap bemennék a választott suliba és megkérdezném a titkárságon, hogy jöhetek át minél hamarabb, akár elmesélve az okot az ottani ügyintézõknek. Vannak barátaid? Szüleiddel jóban vagy? Tudsz errõl beszélni valakivel? Mert jó lenne, ha lenne mögötted valaki, akivel mindig beszélgethetsz, akire számíthatsz. Amúgy ajánlom a kek-vonal.hu-t, ha másra nagyon nem számíthatsz. És tényleg keress valaki támaszt, aki színesebbé teheti a napjaidat. Melyik sulik jönnék szóba, amibe átmehetsz? Nézz utána, hogy ott nincs nagyon ilyen, de nem hiszem -vagy legalábbis remélem-, hogy ez nem gyakori dolog az iskolákba. És menj át minél hamarabb. Hajrá! És csináld, mert különben megörülsz. Lehet, hogy most azt hiszed, hogy még hosszabb ideig kibírod, de nem biztos. A kamasz kor amúgy is labilis idõszak, nem kell még rá jó pát lapáttal. És ezt igenis fel kell majd dolgoznod, és ha tovább maradsz, lehet hogy még nehezebb lesz. Ja és ha a szüleid nem engedik, akkor is küzdj, menj be a másik suliba a papírokért, intézd, próbálkozz, akár ifjúságvédõvel, ez nem élet, hogy heti 5 napot ilyen barmokkal töltesz.
Hát igen, úgy tûnik, értelmesebb vagy, mint õk.
Huhh, hát sajnálom. Szerintem tanulj most nagyon, hátha felvesznek egy jobb hírû suliba, ott általánosságban normálisak az emberek.
Tanulj, és tegyél meg mindent, hogy átvegyenek egy másik (jobb!) suliba! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm az aggódást ^^ De igen, Kedden megyek az új suli igazgatójához beszélni anyummal.
komolyan, nem is ismerlek de már aggódom érted:(
Hogyan tanulsz/öltözöl/viselkedsz ? Ha nagyon rossz a helyzet, és tényleg "gagyi" a suli, akkor tényleg váltani kéne.
Úristen.. Ez melyik iskola??
A kérdező hozzászólása: Tanulásom épp, hogy jó, ezért is sokszor strébereznek pedig csak annyi a titka, hogy én tanulok õk meg nem. Öltözködésem átlagos :O nem csak én hordok márkás cuccokat. + még annyi, hogy nem tudok nevetni azon hogy dobálják egymást papírral meg csúnyán beszélnek, idétlenkednek állandóan.. Lehet túlnõttem a korosztályom de így van.
Hat nalam se sokkal jobb a helyzet.Max annyi hogy az osztalytarsaim nem piszkalnak, hanem levegonek neznek, de masok csufolnak.Remelem atmentel egy mas suliba es javult a helyzeted. 14\L

Mit tehetnék érte, hogy jobb legyen neki?

A barátom mostanában gondterhelt, de a gondjairól nem szeret beszélni, meg nemis nagyon akar. Mit tehetnék érte, hogy neki is könnyebb legyen? Hogy vegyem rá hogy találjunk közösen megoldást a gondokra?

Legjobb válasz: Ha a helyedben lennék, rábíznám a dolgot. Megmondanám, figyelj Kedves, látom gondjaid vannak, esetleg szeretnéd Velem megosztani? - ha nem, nem kell erõltetni, elõbb-utóbb, ha látja, nem nyaggatod, el fogja mondani. ;)

Ha a helyedben lennék, rábíznám a dolgot. Megmondanám, figyelj Kedves, látom gondjaid vannak, esetleg szeretnéd Velem megosztani? - ha nem, nem kell erõltetni, elõbb-utóbb, ha látja, nem nyaggatod, el fogja mondani. ;)

Mit tehetek az ellen ha a barátomnak nem "ízlek"? Azt mondja régen "jobb íze" volt, és hogy most nem ízlik neki. Van valami "boszorkányság" erre is, mint a fiuknál pl. ananászlé

ezért nem kényeztet orálisan, de azt szinte elvárja h én kényeztessem.

Legjobb válasz: Nincs vmi betegséged, ami nem produkál feltûnõ tüneteket? Fürcsi után sem jó? Nem kezdtél fogamzásgátlót szedni?

Nincs vmi betegséged, ami nem produkál feltûnõ tüneteket? Fürcsi után sem jó? Nem kezdtél fogamzásgátlót szedni?
Méz, csokikrém (a nyuszis öntet nekünk bevált:) ), ilyesmik.. De az, hogy megváltozott az íze, jelenthet kis fertõzést is, amit te észre sem veszel, mert nem okoz panaszt, mindenesetre csináltatnék egy kenetvizsgálatot a helyedben, biztos ami biztos! Ja és ha dohányzol, akkor tedd le, mert az is érzõdik rajta!
Hát akkor sajnos csak a sexre kellesz neki. Dobd ki, biztos találsz 100x jobbat.
A kérdező hozzászólása: fél év együttlét után kezdtem el szedni...elötte volt orális játék, aztán kimaradt egy idõre.. mert én nem birtam. most kb 2-3hónapja nem szedem. de már lehet h felesleges is lenne. Azt hiszem h kedve sincs ahhoz engem kielégítsen, csak az a fontos h õ megkapja amit akar. ritkán figyel rám, és arra h nekem mi a jó. már szakítottunk egyszer.utána beszélgettünk, újra összejöttünk, és 1 hónapig megint jóvolt. de már szerintem nem szeret és ezért nem érdekli... lehet h ezért mondja?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!