Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek ellen 33 hetesen (2 db)

Mit tehetek gyomorrontás ellen 33 hetesen?

Tegnap iszonyatosan elrontottam a gyomrom. Összevissza ettem mindent (megjegyzem disznóvágásban voltam). Az éjjel kihánytam egy jó adagot, és még ma reggel is. Most jobban vagyok, de még fáj a gyomrom. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem ma diétázz egy kicsit. Fõtt krumpli, piritós, háztartási keksz, tea, ásványvíz. Ha jobban vagy, akkor ehetsz könnyû kajákat. Jobbulást és boldog babavárást!

Szerintem ma diétázz egy kicsit. Fõtt krumpli, piritós, háztartási keksz, tea, ásványvíz. Ha jobban vagy, akkor ehetsz könnyû kajákat. Jobbulást és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt teszem, nem is bírnék mást enni.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, annyit még hozzátennék, hogy fokozatosan állj vissza csak a normál kajára. Pár napig diétázzál. A babának nem lesz semmi baja és te is megkönnyebbülsz kicsit.

13 hetes terhes vagyok. Az EKG-m az orvos szerint olyan mintha 62 éves lennék pedig 33 vagyok. Ráadásul a normális vérnyomásomhoz 102-es pulzus kapcsolódik. Mitől lehet olyan szapora a pulzusom nyugalmi állapotban mintha futnék. Mit tehetek ez ellen?

Legjobb válasz: Ezt okozhatja stressz,vagy csak éppen annyi,hogy dokinál voltál. Ha máskor is magas a pulzus számod,e´s rossz az EKG,nem ártana beszélned egy kardiológussal,és ö megmondaná,esetleg mintöl lehet.

Ezt okozhatja stressz, vagy csak éppen annyi, hogy dokinál voltál. Ha máskor is magas a pulzus számod, e´s rossz az EKG, nem ártana beszélned egy kardiológussal, és ö megmondaná, esetleg mintöl lehet.
Szia! Én is így voltam.Nekem is magas a pulzus számom, de nálunk a családban mindenkinek!Nem tudsz tenni ellene semmit, legalábbis én sem tudtam mit kezdeni vele.Viszont az ekg-t mégegyszer megcsináltatták velem. Sok boldogságot a kicsihez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!