Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek bolhacsípés (2 db)

Mit tehetnék hogy gyorsan elmúljon az a sok bolhacsípés rajtam? Az ecettől múlik a csípés?

Nagyon érzékeny b?röm van,és tele vagyok bolhacsípéssel és nem tudom megállni hogy ne vakarjam.Mindenhol van,még a talpamon is.El?z?leg ecetet használtam,felrázó nincs.

Mit tehetek a bolhacsípés ellen?

Már kb 2 hónapja folyamatosan csípnek a bolhák.Volt h 1 nap négyet szedtem ki magamból.El?fordult h 40 csípés volt rajtam.A családba senkit nem csípnek, a páromat se.mit tehetek ellenük?A szobám tiszta, nincs nagyon kapcsolatm állatokkal de ennek ellenére nagyon szeretnek:(

Legjobb válasz: Azokat a dögöket pedig valahol összeszedted, ez nem olyan mint a szúnyog, ezt csak állatokkal kapcsolatban szedheted össze, vagy koszos helyen ahol mondjuk korábban állatokat tartottak. Ajánlom hogy minden ruhádat szépen mosd ki, alaposan fürödj meg, porszívózz ki, minden szemetet vigyél ki a lakásból. Valahol biztos tanyáznak ha így rádkaptak. Végsõ esetben kérdezz meg egy állatorvost, csak tud valamit bolhák ellen gondolom.

Azokat a dögöket pedig valahol összeszedted, ez nem olyan mint a szúnyog, ezt csak állatokkal kapcsolatban szedheted össze, vagy koszos helyen ahol mondjuk korábban állatokat tartottak. Ajánlom hogy minden ruhádat szépen mosd ki, alaposan fürödj meg, porszívózz ki, minden szemetet vigyél ki a lakásból. Valahol biztos tanyáznak ha így rádkaptak. Végsõ esetben kérdezz meg egy állatorvost, csak tud valamit bolhák ellen gondolom.
Szia! Igaza lehet az elõttem szólónak, biztosan hazavitted a bolhákat valahonnan. Egyszer én is jártam így, képzeld az ágyamba fészkeltek bele! Apukám vett valamilyen speciális permetszert, és az egész házat, fõként az ágyamat, és a egész udvart lepermetezte. Hatásos volt, ennek több éve és azóta szerencsére nincs egyetlen bolhánk sem!
Hogy néz ki a bolhacsípés? Biztos, hogy bolha?
egy alapos takarítás, fertõtlenítés, fürdés, mosd kia összes ruhád, valahonnan csak elõjönnek......
Insecticid kiváló a lakásban vagy állatok fekhelyén tenyészõ bolhák ellen és emberekre, emlõsökre veszélytelen. Egy alapos takarítás, porszívózás után alaposan bespriccelni, ez már segít. Makacs esetben több napon át porszívózni, spriccelni, még a petéket is kiirtja.
szia Ismerem a problémádat engem is csípett a bolha a családban mást senkit. A tanácsom: takarítás, fûrdés, új ágynemû és vegyél bolhaírtó ampullát. Bármelyik kisállatboltba bemész és tudsz venni. A neve: Neostomosan Ez egy kis ampulla 4-500 Ft körüli áron van. Veszel hozzá egy kis permetelõt amivel dísznövényeket szoktak lepermetezni stb. vagy kiürült ablaktisztító flakon is jó abban bekevered és lepermetezed a ház környékét meg a szobákat is a házban. Ha rákeresel majd a nevére net-en ott le is írja hogy érdemes majd megismételni a kezelést és ezt ajánlom figyelmedbe télleg meg kell mert sokszor a lárvákat nem pusztítja el azok pedig 1-2 hét múlva ha kikelnek megint baj van. Remélem tudtam segíteni:) hello
" egy alapos takarítás, fertõtlenítés, fürdés, mosd kia összes ruhád, valahonnan csak elõjönnek......" ez hülyeség....semmelyik állat nem múlik ki az alapos porszívózástól vagy az alapos felmosástól
Elõzõ válasz adóhót kérdezném, nem tudja-e megszerezni annak a bolhairtónak a nevét, amivel az apukája bepermetezett. Nagy szükség lenne rá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!