Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek a baratom nem tudja (22 db)

Nincs orgazmusom és nem tudom mit tehetek a barátomnak ez rosszul esik. Lehet ezzel valamit csinálni?

Legjobb válasz: A türelem és megértés mellett még segíthet egy pszichológus is, aki feltárja az okait, hogy miért nincs orgazmusod, majd rávezet a megoldásra. Létezik párterápia is, ahova a barátoddal együtt mehettek. Sokat segíthet, de ha szeretitek egymást és nem görcsölsz, meg õ sem, akkor lehet hogy az idõ megoldja :)

A türelem és megértés mellett még segíthet egy pszichológus is, aki feltárja az okait, hogy miért nincs orgazmusod, majd rávezet a megoldásra. Létezik párterápia is, ahova a barátoddal együtt mehettek. Sokat segíthet, de ha szeretitek egymást és nem görcsölsz, meg õ sem, akkor lehet hogy az idõ megoldja :)
Az egy fontos kérdés ilyenkor, hogy önkielégíteni szoktál-e, és akkor van-e orgazmusod. Ha olyankor rendben vagy, akkor segíts a barátodnak, hogy vele is sikerüljön. (Elnézve a kategóriát: lefogyni nem fogsz tõle :) )
Nekem kb. 7 évig nem volt orgazmusom, mert túl gátlásos voltam. Elõször a férjemnek is rosszul esett, azt hitte, hogy õ a hibás, de sikerült vele megértetnem, hogy õ mindent jól csinál. Szerintem próbáld te is megértetni vele, már ha nálatok is így van. Ez az elsõ. Utána próbálj meg lazítani, és ne görcsölj azon, hogy legyen orgazmusod. Mondom, nekem 7 évembe került, de ma már minden rendben, remélem neked nem fog ennyi ideig tartani, de kitartás. Azonban ha úgy érzed, hogy a barátod is tehet róla, hogy nincs orgazmusod, akkor beszéljetek róla, te is mondd el bátran, hogy mit és hogy szeretsz.
Lefogyni tényleg nem...:-D Ismerd a saját testedet, tudd, hogy neked mi a jó, és tényleg ne görcsölj rá! Mi 9 éve vagyunk együtt, és kb. 1 év kellett, hogy nekem is legyen közben orgazmusom, egyszerûen össze kellett szoknunk.
Hát ha már a fogyókúra kategóriába tetted csatlakozom az elõttem szólókhoz ezzel ténylegg nem fogsz lefogyni:)
A rendszeres kiadós sex fogyaszt az orgazmus nem:)
Köszönöm a válaszokat:) Tyû hát igen a kategóriát kicsit el néztem:) :) :) Bocsi:$:)
Nekem sincs orgazmuson, 3 éve élek szexuális életet (21 éves vagyok). Nem kell görcsölni rajta, majd megszokod. Én már rég túl vagyok azon hogy ezen parázzak. Ez van, nyugi nem vagy egyedül vele :)
Ha a kérdezõ válaszol, akkor az máshogy néz ki mint ha olvasó válaszolna. Dupla reged van?
Öh aha dupla mert az elsõ az nem jött össze :S De már az is jó:)
Köszönöm a válaszokat:) :)

A barátom nem tudja elviselni, hogy előtte más fiúkkal is volt kapcsolatom (konkrétan 2-vel). Mit tehetnék, hogy ne érezze magát rosszul emiatt?

Tudni kell, hogy Õ az első komoly kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességem is. Féltékeny azokra a fiúkra, akikhez volt valami közöm. Próbáltam megnyugtatni, hogy nekem csak Õ kell, nagyon szeretem, de mintha süket füleknek beszélnék.. Folyamatosan azt hangoztatja, hogy Õ nem elég jó nekem, sokkal jobbat érdemlek. Talán attól is fél, hogy visszamegyek valamelyik exemhez. Mit csináljak, hogy ne ezt érezze? Egyáltalán megváltozhat erről a véleménye? (Ha számít 20L-22F)

Legjobb válasz: cseréld le, õstulok

cseréld le, õstulok
Vidd el a barátod pszichomókushoz, az talán tud rajta segíteni.
Mondd meg neki, hogy az én barátnõm meg több, mint 20 pasival volt eddig együtt, mégis szeretem.
Ajajjjjj, ha ez a BKV-s dolog komoly, akkor nagy a baj. ismerem a jelenséget, add hozzá, hogy az ilyen gondolatoknak kb 10%-ban mondja is ki. Nem lesz mindig ilyen, sokkal roszabb lesz. Volna persze észérv, hogy épp azért vagy vele, mert jobbnak gondolod az exenkél, - bár nem volak azok olyan komoly dolgok, - de hát itt már rég megállt az ész, nála. Egyszerûen, kedvesen mondd meg neki, hogy ebbõl k*-ára eleged van, nem lehet így tölteni egy életet. Szerintem nem fogja kibírni, de akkor te se nagyon ragaszkodj hozzá, tényleg súlyos most is, és tudom, hogy romlani fog.
A kérdező hozzászólása: Elhagyni nem szeretném, mert tényleg szeretem és ezen kívül nincs semmi probléma, csak ezt a beteges féltékenykedést szeretném valahogy számûzni, mert ez már sok nekem. Az egyik válaszoló felhozta a BKV-s példát.. nevetünk rajta, de sajnos megtörtént, hogy ezzel kapcsolatban is tett már megjegyzést... Okot viszont nem adok rá, hogy ezt csinálja. Mondtam már, hogy csak a jelennel foglalkozzon, hát ez kb. addig is tartott, amíg kimondtam. Ezek szerint ez "bele van kódolva", mindig ilyen lesz? :(
Mondd meg neki, hogy felejtse el ezeket a hülyeségeket és ne azokkal foglalkozzon, akik valaha voltak és semmi közük a közös létetekhez, hanem foglalkozzon inkább a közös jelennel. Azt is mondhatod neki, hogy ezt nem lehet meg nem történtté tenni, saját magát forgatja bele egyre jobban, a múlt nem fog megváltozni. Neked emiatt semmiképpen sem kell térden állva gyõzködnöd, hogy mennyire semmit nem jelentettek számodra. Az is lehet, hogy baromira élvezi hallgatni, hogy Õ mennyire fontos neked és nagyon szereted. De azért fejezze be!
Vágd fejbe a húsklopfolóval, akkor majd nem emiatt érzi rosszul magát. A BKV ellenõrre is féltékeny, aki elkéri a bérletedet? Beteges a csávó...
Nem tudsz változtatni azokon a dolgokon (amúgy mit lehet ezen fennakadni) - szóval, kokrétan mit szeretne? Én azt nem tudom elviselni, hogy Mohácsnál a török gyõzött...
Keress egy másik barátot magadnak, hát ez nem normális!
Ezt el kell fogadni, 22 évesen ne várja hogy a korosztályában majd olyat talál akinek senkije sem volt mert ritka. Kicsit hülye a felfogása.
Ha ilyen betegesen féltékeny, akkor ebbõl jó nem fog kisülni... Hagyd ott amíg nem késõ!

A baratomnak nem tudom mi a baja! Mit tehetek h erezze h szeretem, ugy h ne akarjon otthagyni?

Lassan 2 eve jarunk.20 vagyok. A baratommal minden jo, csak amikor biztos benne h szeretem + vizsgak,ez nagy stress ...akkor folyton tavolodik el tolem. Es eszrevette s azt mondta h ha akarok keressek mast o elenged mert nincs joga "megnyomoritani maga mellett" az eletem. S tudja h a baj vele van, szeretne nagyon maga mellett, de reszben nem tud valtoztatni, h igy erezze magat idonkent.Nem akar szakitani, szeret,de ..folyton helyre kell hozzuk a kapcsinkat.egy ideig megy s utana megbeszelni, mert kihal..olyan idegesito.Az se megoldas, h tegyem magam h nem szeretem...Hogyan segithetek rajta?

Legjobb válasz: Mond meg neki h Neked csak Õ kell, és soha nem akarod Õt elveszíteni,mert abba belehalnál! Lehet azé távolodik, h yol sikerüljön a vizsgád, nem feltétlenül azértm,mert már nem szeret!!! Azért kérdezd meg tõle h ezeket mért is mondta meg h szeret-emég Téged! Meg, sztem vegyél neki vmit, h éreztesd vele, h mennyire szereted meg h vele akarsz maradni!:)Örülni fog neki!:)

Mond meg neki h Neked csak Õ kell, és soha nem akarod Õt elveszíteni, mert abba belehalnál! Lehet azé távolodik, h yol sikerüljön a vizsgád, nem feltétlenül azértm, mert már nem szeret!!! Azért kérdezd meg tõle h ezeket mért is mondta meg h szeret-emég Téged! Meg, sztem vegyél neki vmit, h éreztesd vele, h mennyire szereted meg h vele akarsz maradni!:) Örülni fog neki!:)
A kérdező hozzászólása: de neki is vannak vizsgai..epp ennyire fura a baratom?

Mit tehetek ha a baratom nem tudja kimutatni az erzelmeit?

Olyan tipus.Es nekem neha szuksegem van h csak oleljen, es uljunk, mikor faradt vagyok, nemh egy rovid oleles, es mehetek.Szeret, ebbe biztos vagyok, de tehetek valamit h ha nem is mondja ki, mutassa ki az erzelmet?

Legjobb válasz: Van egy olyan könyv hogy "Az öt szeretetnyelv a házasságban" ezt mindenképp érdemes lenne mindkettõtöknek elolvasni (most a cím ne zavarjon meg nem a házasságon van a hangsúly hanem a párkapcsolaton), és ez alapján már valószínûleg könnyebben tudnátok tisztázni, hogy ki mit szeretne. A lényege az hogy mindenki másképp éli meg/fejezi ki a szeretetét és ezt valahogy tudatosan össze kell hangolni.

Van egy olyan könyv hogy "Az öt szeretetnyelv a házasságban" ezt mindenképp érdemes lenne mindkettõtöknek elolvasni (most a cím ne zavarjon meg nem a házasságon van a hangsúly hanem a párkapcsolaton), és ez alapján már valószínûleg könnyebben tudnátok tisztázni, hogy ki mit szeretne. A lényege az hogy mindenki másképp éli meg/fejezi ki a szeretetét és ezt valahogy tudatosan össze kell hangolni.
A kérdező hozzászólása: koszi nagyon szepen!!! Ha veletlenul megvan a konyv szamitogepoen, vagy netten megkerlek irj privit
Sajna nincs meg de ha neten rákeresel akkor több helyen is van rövid összefoglaló a lényegérõl, szerintem már az sem rossz. De a legjobb ha megpróbálod megbeszélni vele az egészet, ez csak támpontokat adhat hozzá. Sok sikert :)
Szia!Az én férjem is ilyen, sajnos.Néha, mikor már azt gondolom, nem is szeret, tettekkel, egy pillantással vagy elejtett szavakkal bebizonyítja az ellenkezõjét. Ha annyira vágyom az ölelésére, akkor egyszerûen magamhoz szorítom. Viszonozni szokta, így tudom, hogy szeret.Nem mindenki nyitott könyv.Ha ezt elfogadod és észreveszed a többi jelet, boldog leszel vele. Én az vagyok!!
A kérdező hozzászólása: Es nem zavarja ha megoleled? Vagy ha hosszabban olelnem meg megharagudna? Vagy megijedne? Mert az ilyen emberek felnek az erzelmektol
Szerintem legyen nálad rágó és kínáld meg vele :)
Kezdj el állandóan rágózni, és minden adandó alkalommal illedelmesen kínáld meg. Vagy leesik neki hogy fogat is kellene mosnia, vagy egyértelmûbben kellene "rávezetned" a dologra.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :) (csak az a baj, hogy szerintem rágózik elõtte:S )
Akkor erõsen ajánlott a szájspray használata.
nekem is ilyen problémám volt, mármint én neméreztem magamon, csak más hivta fel rá a figyelmem és kura kellemetlen volt, nekem azért volt mindig mert nem jól zárt a gyomrom és hiába mostam fogat rágoztam, nem onnan jött, és mindenki oltogatott h rohad a pofám ppedig napi 5-6szor mostam fogat kb, aztán elmentem dokiház és segitett azóta nincs il, yen problémám, de h vele mivan azt nemtopm
A kérdező hozzászólása: Majd belefújom a szájába. :S :D
Mondjuk mond el neki, hogy ez a problémád, és kérd meg (SZÉPEN! Ne közöld neki, hogy [email protected] meg büdös a szád, hanem beszéljétek meg.), hogy tegyen ellene. Valószínûleg ez lesz a legjobb megoldás :)
Attól függ, hogy miért szagos a lehellete. Én például fogat szoktam mosni reggel-este, meg odafigyelek magamra, néha rágózok is. Ha tudom, hogy hosszú ideig leszek társaságban, mindig teszek oda, mert nekem is hasonló problémám van, mint a kérdezõ barátjának. Az én esetemben emésztõrendszeri betegség van a dolog hátterében, így a fogmosás nem javít semmit, mert nem az a szagok oka, és a rágó is csak elnyomja egy idõre, nem szünteti meg az szagot sem és az okát sem. Étrendváltás kellett, meg egészségesebb életmód, szóval nem hajnal 4-kor fekszek le aludni... Én azt tanácsolom, hogy beszéld meg vele, de ne bántólag, csak szépen. Kis odafigyelés nem olyan nagy dolog, nem veszi szerintem zokon, fogmosásra figyeljen, hogy étkezések után azért mosson fogat, ha az sem segít, akkor belgyógyászatilag vizsgáltassa ki magát. Azt is hallottam, hogy belsõ gyulladás is elõidézheti, például hasnyálmirigy gyulladás.

17éves vagyok. A barátommal lefeküdtünk. Tudjuk hogy ez nagyon nagy felelősség volt. Nem hiszem hogy terhes vagyok. Az anyukám nem segíthet mert már nincs. Az apukám külföldön van. Egyedül vagyok. Mit tehetnék az ellen hogy ne legyek terhes?

Legjobb válasz: "Az ellen"? Most már vagy terhes vagy, vagy nem. Épp az imént volt itt egy ilyen kérdés. A válasz ugyanaz. Ha még nem telt el 72 óra, akkor sürgõsségi ambulancián kérhetsz esemény utáni tablettát (bár lehet, hogy a szüleid engedélye kell hozzá, nem tudom), ha meg már eltelt annál több idõ, akkor az aktustól számított két hát múlva tesztelhetsz, ha addig meg nem jön...

"Az ellen"? Most már vagy terhes vagy, vagy nem. Épp az imént volt itt egy ilyen kérdés. A válasz ugyanaz. Ha még nem telt el 72 óra, akkor sürgõsségi ambulancián kérhetsz esemény utáni tablettát (bár lehet, hogy a szüleid engedélye kell hozzá, nem tudom), ha meg már eltelt annál több idõ, akkor az aktustól számított két hát múlva tesztelhetsz, ha addig meg nem jön...
Apró fogalomzavar, ez nem "felelõsség" volt, hanem felelõtlenség!!!! A megoldás most: a 72 órás, legközelebb pedig a védekezés valamelyik megbízható formája!
De tényleg nem jobb lenne úgy szexelni, (ha már szexelsz)hogy ne kellemetlen érzések kísérjék, rettegés a következõ menstruációig, stb.Elméletileg a szerelmeskedés, örömforrás, pozitív dolognak kellene lenni(utána is!)Ezt sosem értem meg.....Ha ezt megúszod, menj el nõgyógyászhoz, írass fogamzásgátlót, és majd érzed a különbséget, +nem kell abortuszon átesned!!!A barátod sem okosabb, ne engedj neki(amíg a védekezést nem oldod meg), mert a terhet TE cipeled utána!!!
Ami segít elvetélni, abba jó eséllyel te is belehalsz, vagy maradandó károkat okozol vele magadnak. Koffein és vetélés, hát ha nem vetélsz is el, lesz egy beteg babád, az se sokkal jobb, bár akkor a magzat egészségére tekintettel ingyenes az ab, de erre ne várj. Anno 16voltam, kiszakadt a gumi, elbattyogtam a nõgyógyászatra, elmondtam, hogy kiszakadt a gumi, a doki adta a receptet, lesétáltam a gyogyótárba kiváltottam, slussz. Nem kérdezte senki de senki, hogy a drágajóédesanyja... Tajkártya és te kellesz hozzá, még megvizsgálni se fog, ha ennél több panaszod sincs http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23 parancsolj, a lakóhelyedhez legközelebbit keresd ki, telefonálj, és GONDOLKODJ, ha már dugni tudsz.
...úristen, de ostoba vagy 17 éves korod ellenére, már ne is haragudj. Fogod a telefont, és ahogy az elõttem szóló írta felhívod a sürgõsségi ambulanciát vagy ami még jobb a tinédzser ambulanciát és megkérdezed, hogy mi a teendõ ahhoz hogy egyszeri fogamzásgátló gyógyszert v. ahhoz receptet kapj! Egyébként tudtommal sem kell hozzá semmi, csak bemenni az ügyeletre, elmondani az utolsó mensid idõpontját, plussz TAJ - kártya. Ha csak receptet kapsz, akkor még egész sok pénz is, mert nem olcsó kiváltani...
semmit, hívj fel egy sürgõsségi ambulanciát és kérdezd meg hogy mi kell a 72 órás tabletta kiváltásához.
A kérdező hozzászólása: ez az egész még csak tegnap történt.. de tablettát nem tudok bevenni. Természetesen mit tudnék tenni?
egy vetélést sem biztos hogy megúszol kórház nélkül.... barátnõm elvetélt és utána kórházba kellett mennie mert utána még megkaparták nehogy "valami benn maradjon" mert az rád nézve komoly fenyegetés lenne!Én így tudom..
A kérdező hozzászólása: Akkor mit tehetnék a gyógyszereken kívül?
NEM
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. Olvastam hogy a koffein fogyasztása és a cigizés segíthet hogyha terhes vagyok az elvetélésben. A cigizés nem tenne jót .. a koffeint választottam. Szerintetek beválhat?
Nem tudom nekem is kellett még anno és én sem voltam akkor még 18 mégis kiadták és fel is írták...és nem a nõgyógyász írja fel(gyõrben legalábbis)
Sajnos semmit...vagy terhes vagy, vagy nem, késõ bánat ha igen. Drukkolok, hogy ne legyél. (egyébként mensi után 1 nappal kicsi a valószínûsége h teherbe estél, de sajnos bármi lehet)
A kérdező hozzászólása: A gyámom a 80 éves nagymamám. aki szinte járni sem bír.
A kérdező hozzászólása: Most volt meg.. utána egy nappal történt. A 72 órás gyógyszert szülõvel és vénnyel adják ki. Egyébként is amit vénnyel kell kivenni azt 18éven alul nem adják ki.:( természetesen mit tudnék ellene tenni?
Védekeztetek?ha nem akkor 72 órán belül kell bemenni a kórházba és kérni a tablettát! Amúgy meg menj el nõgyógyászhoz és kérd meg hogy adjon neked fogamzásgátló tablettát, hogy elkerüld a nem kívánt terhességet a jövõben!
Elõször is ki a gyámod ki vigyázz rád? Mivel kiskorú vagy nem élhetsz egyedül. Másodszor a nõgyogyászaton irnak ki esemény utánit. De az sem olcso. Beszélj egy felnõttel valaki csak van aki segíthet.
Nem védekeztetek?? Azt írod, hogy szerinted nem vagy terhes, de akkor miért kérdezed, hogy mit tehetnél ellene? Nem egészen értelek...
Valahogy vedd elõ a 80 éves nagymamádat és oldjátok meg a dolgot ÕSZINTESÉGGEL. Ha nem akarsz nagyobb bajba kerülni...

A barátom nem akar óvszert használni, mert alig tudjuk felhúzni, mivel elég vastag van neki. És azt mondja kényelmetlen. Ilyenkor mit tehetünk? Csak a fogamzásgátló marad?

Én is húztam fel neki, mivel azt hittem szórakozik, és tényleg nehézkes volt.

Legjobb válasz: vagy esetleg kereshetnétek egy nagyobb óvszert :) ha az sem megfelelõ(amit kétlek..)több védekezési mód is van. mint már említetted a fogamzásgátló, hüvelygyûrû - ezek elég biztonságosak, bár semmi sem véd 100%-an.

vagy esetleg kereshetnétek egy nagyobb óvszert :) ha az sem megfelelõ(amit kétlek..)több védekezési mód is van. mint már említetted a fogamzásgátló, hüvelygyûrû - ezek elég biztonságosak, bár semmi sem véd 100%-an.
Vannak XXL óvszerek is ám, próbáljátok olyannal.
ehhh, küldd át hozzám, majd én elbibelõdök vele :P :D :D 27/L
Durex Elite asszem ez a nagy méret 22F

Ma szakítottunk a barátommal. Nagyon kivagyok nem tudom mit tehetnék h jobb legyen . Nem tudom. Csak sirok sirok sirok . Nem tudom mit fogok csinálni h eltudjam felejteni mit csináljak h menjen mit h kell ilyenkor csinálni? :' (

kérlek segítsetek illetve olyanoktól várom a választ akik éltek már át hasonlót/ gondolom sokan vagyunk...és h ti h tettétek magatokat túl ezen?

Legjobb válasz: Azért csókolóztál mással, mert tudtad, hogy mindent elvisel? Hát gratulálok neked, komolyan. Tudod az ilyen nõk, de te inkább lány vagy még szerintem, miatt lesz a pasik többsége bizalmatlan. Ha ennyire fontos volt neked, akkor miért tettél olyat amivel a párodat bántod? Nagyon szurkolok a barátodnak, hogy tartson ki és ne menjen vissza hozzád. Jobbat érdemel tõled. Az ilyen dolgok kiakasztanak nagyon nem tehetek róla. Annyira szeretem, annyira kivagyok, annyira fáj, közben meg csalod ahol tudod. Kapj te is legalább annyi ffájdalmat amit a pasinak okoztál ennyi.

Azért csókolóztál mással, mert tudtad, hogy mindent elvisel? Hát gratulálok neked, komolyan. Tudod az ilyen nõk, de te inkább lány vagy még szerintem, miatt lesz a pasik többsége bizalmatlan. Ha ennyire fontos volt neked, akkor miért tettél olyat amivel a párodat bántod? Nagyon szurkolok a barátodnak, hogy tartson ki és ne menjen vissza hozzád. Jobbat érdemel tõled. Az ilyen dolgok kiakasztanak nagyon nem tehetek róla. Annyira szeretem, annyira kivagyok, annyira fáj, közben meg csalod ahol tudod. Kapj te is legalább annyi ffájdalmat amit a pasinak okoztál ennyi.
lehet tudni ki szakitott kivel és miért:
szerintem adj neki egy kis idõt. ha egy héten belül vagy mésfél héten belül nem jelentkezik lépj túl rajta. 1:ne magadban keress hibát.mert akkor felfedezel olyanokat amik lehet h hatással lesznek rád! 2:ne legyél (próbálj nem)szomorú lenni.akik körülötted vannak és szeretnek pl:család, barátnõk, haverok stb. nekik is szar ha te szomi vagy. 3:legyél minél jobban elfoglalva. menj el sétálni bnõkkel, moziba, bulizni.(hogy eltereld a figyelmedet a fiúról:) most nehéz idõszakban vagy.Én is átestem már ezen. mély depresszió, a világ összeomlott, mindenki ellened van... ez egyáltalán nem igaz... és ne csinálj hülyeségeket. még ne is gondold, h kilépsz az utcára körülnézés nélkül. mert amint hülyeséget csinálsz...:megfogod bánni. tudsz adni egy msn címet? nehéz agy kommunikálni veled:)
A kérdező hozzászólása: és h tetted túl magad rajta? mennnyi ideig voltatok együtt? annyira félek...párna mulva sztem irok neki egy üzenetet h mivan vele stb... psze csak hétvégén v jövöhéten kicsi idõt hagyok neki.... v nem tudom mit csináljak :( ... sajnálom h veled ez történt... és elhiszem gondolom h milyen rossz lehetet... :S sztem h ha egy fiú sir amikor szakítás van v sak ugy alabol egy lány miatt és a lány elõtt az annyira szép és olyan jó érzés v nem érzi cikinek ésh szoval nem az a fiu aki egy bunko stb...
Furcsa dolgok ezek. Amondó vagyok, hogy akkor tudjuk meg igazán mennyire szeretünk valakit, ha elveszítjük azt. Nem értem a fiút, ha szeret, akkor miért szakít? De ne aggódj, ha sírt akkor biztosan érez valamit irántad, szóval visszakaphatod még. Ha egyszer összejött veled, miért ne sikerülhetne mégegyszer, ha mondjuk látja rajtad, hogy te is megváltoztál. Tudod én örültem volna, ha a barátnõm 2008. október 28-án, amikor szakított velem, sírt volna, de nem tette, én sírtam csak. Mai napig nem hajlandó hozzám szólni, tudod milyen rossz ez így?
A kérdező hozzászólása: Azt a csók után gondoltam... ert elég hmar túltette magát azon illetve csak látszólag...és amikor a csók történt szerettem de nem voltam belé szerelmes...de amkor ott volt h lehet h akkor vége és h mit tettem vele is meg a másikkal is de leginkább a tudat h vége lenne vele akkor erõsödtek meg bennem az érzelmek és h igazán fontos nekem...ésmost akármit mondhatsz rám tudom h szenvednem kell és h én vagyok a hibás meg minden de attól még nagyon rossz...de kösi támadj csak tudom az igazat és tudom h meg is érdemlem de nem kérem még másoktól is kést a szívembe...elég volt nekem egynapra egy nagyon nagy...
A kérdező hozzászólása: kérdeztem tõle h tényleg szeretsz? mondta igen...és akk után meg mondta mert még kérdeztem vmit s akk monda h lehet jbb lett vna h ha kamuzok h már nem szeretlek... nem értem h ha szeret sír ölelget puszilgat akkor mért szakított ma? tesómmal tgnap beszélt telefonon mondta neki h szeret s h nem fog velem szakítani. akkor meg mi ez? am a kapcsolat elején és talán még aok után is h mássla csókoloztam õ jobban szeretet ez látszott rajta... és én sjanos ezt tudtam és emiatt mertem több mindent megtenni mert abban a hitben éltem h úgy sem fog elhagyni...de tessék ... túl messzire mentem :s ...amúgy köszönöm neked a válaszokat :)
figyelj ha tényleg szeret... nem:) De ha csak mondta hogy szeret hogy ne bántson meg akkor... annyi:S
A kérdező hozzászólása: de jó nektek...bárcsak itt is ez történne... annyira jó lenne... :( de félek már késõ...
vissza mert szerettem. ÉS azóta együtt vagyunk, ez két éve volt :D
A kérdező hozzászólása: igen? :O és te vissafogattad? és utána a kapcsolatotok milyen volt? bocsi a sok kérdésért de ost teljesen kivagyok és vmilyen szinten megnyugtat olvasni h kivel mi történt...
hát ha tényleg szeret akkor vissza fog menni hozzád. 1-2 hét és térden állva fog könyörögni:) tapasztalat..
A kérdező hozzászólása: Õ velem... és én voltam leginkább a hibás... de akkor is ha szeret és sír akkor mért szakít velem? elkövettem egy hibát még másfél honapja ezelõtt egy buliban csokoloztam egy fiuval... most meg párnapja elmentem a fiu házibulijába... meg nem mutattam be még otthon nem vittem haza...4hónapja és 1hete voltunk együtt...aput már ismerte de anyut nem...nekem ez a bemutatós dolog nagyon-nagyon nehezen megy...és msot mondta h tudja h egy hülye most de h ezek miatt összezavarodott ...kérdeztem tõle h tényleg szeretsz még mondta h igen... meg õ kezdett el elõször sirni utána énis fõleg amikor kimondta és már múlt idõben beszélt...együtt sírtunk ölelgetett pusilgatta az arocmat fogtuk egymás kezét... egymáshoz bújtunk...de akkor mégis mirt? mitcsináljak h visszakaphassam? elõre is köszönöm a válaszokat
lefoglaltam magam. Nekem a 3D animálás és modellezés jött be anno, úgy néz ki, most ebbõl lesz munkám. lányoknak... legyél társaságban, mást nem tudok :S 18F
2.47-es vagyok. Igazándiból nem tettem túl rajta magam, tegnap is .... 2008. szeptember 10-én 22.15-tõl jártunk október 28-ig. Most is fáj, hogy nem adta meg nekem azt a lehetõséget, amit az elõttem lévõ barátjának. Magyarország 3. legnagyobb városának Hõsök terén sírtam 26-án, ekkor adott egy fél lehetõséget. 27-én egy szál vörös rózsát kapott tõlem. 28-án gyakorlatilag külön váltak útjaink. Utána nagyon sok hibát követtem még el ... Igazságtalannak tartottam a helyzetet, de egy kapcsolat két emberen múlik. Azóta nem valami fényes az életem. Elõtte sem volt az, de azóta nagyon sok negatív dolgot kellett átélnem. Amikor legjobban vágytam a szeretetére, akkor már Õ nem volt. A 2009-es évi elsõ álmom is róla szólt, volt, hogy sírva ébredtem fel egy-egy álom után. Írj nyugodtan privit, és add meg az msn címed, vagy akár a telefonszámod. Nyugodtan kérdezhetsz, én megértelek.

A barátom szakítani akar velem mert nem tudunk találkozni gyakran emiatt sokat veszekszünk a nagyszüleim nem tudják hogy van barátom mert nem engedik de nagyon szeretem nem szeretném elveszíteni emiatt, mit tehetnék?

Legjobb válasz: szia. Ugyanebben a cipõben járok. Alig találkozok a barátommal,pedig nincs suli,azt hittem nyáron jobb lesz. A szüleim most se engednek nagyon sehova,pedig énis csak a barátommal lennék. Azt mondták inkább nézzen este a tv-t velük,mint máshol legyek 18 évesen. Nem tudom mi a megoldás. Gyerekes lenne egy elköltözés, sajnos,ha konzervatív gondolkodásúak nehéz meggyõzni õket,énsem tudom,sokat hallok is miatta,ami felõröl. És semminek nem tudok igazán örülni,ha a barátommal is vagyok,nem lehetek igazán boldog, mert azon agyalok,mi lesz,ha hazamegyek.

szia. Ugyanebben a cipõben járok. Alig találkozok a barátommal, pedig nincs suli, azt hittem nyáron jobb lesz. A szüleim most se engednek nagyon sehova, pedig énis csak a barátommal lennék. Azt mondták inkább nézzen este a tv-t velük, mint máshol legyek 18 évesen. Nem tudom mi a megoldás. Gyerekes lenne egy elköltözés, sajnos, ha konzervatív gondolkodásúak nehéz meggyõzni õket, énsem tudom, sokat hallok is miatta, ami felõröl. És semminek nem tudok igazán örülni, ha a barátommal is vagyok, nem lehetek igazán boldog, mert azon agyalok, mi lesz, ha hazamegyek.
A kérdező hozzászólása: én is igy vok vele nekem sem engednek semmit jobb ha otthol vok ezt mondják de én 15 vok azért neked van beleszólásod mert már 18 vagy nekem nincs csak akkor lehet majd barátom ha 18 leszek de én nagyon szeretem a barátom és unom már hogy titkolóznom kell de ha megtudják akkor pakolhatok sajnos
Pakolhatsz? Komolyan ilyen drasztikusak? 16 voltam, mikor 1. barátom volt, hááát, heti 1x voltam vele fél délutánt, esetleg suli közben pár lopott órát. A korod még a baj, nem verheted ki a hisztit, nem vagy 18 se, bár nézd a helyzetem, nekem se lett jobb. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: igen pakolhatok akkor azt mondták nem azért költenek rám hogy pasizzak hanem azért hogy szakmám legyen és érettségim szval addig nincs pasizás pedig nekem is õ az elsõ barátom és nagyon szeretem és õ is szeret engem de sajnos nem engedik azt hittem hogy nyáron jobb lesz nekem is de sajna mégrosszabb nem engednek sehova még jóhogy a suli ott volt mert ott mindig vele lehettem mert kolisok voltunk mindketten

Egyfolytába egy fiun jár az eszem és róla álmodok tök hülyeségeket . A barátnõim szerelmesek lettek belé és nem tudom felvenni velük a küzdelmet! (Lent) mit tehetnék?

Én màr tanév elején szerelmes voltam belé csak nem mondtam a baràtnõimnek ... és ha most elmondanàm neki tuti azt mondanàk ,hogy õk elöbb szerelmesek voltak belé ... a multkor is ugy volt h elöbb szerelmes voltam valkibe és kiszerettem belõle a baràtnõim beleszerettek és a nap minden percébe róla pletykàlkodnak ... visszatérve a mostani pasira mit tehetnék ? Van egy kis ötletem : ha làtom õt akkor egy kicsit furcsàbb leszek : nem pletykàlkodok a többiekkel ... de a ti véleményetekre vagyok kivàncsi !

Legjobb válasz: Elõször is hadd tegyek fel egy kérdést? 11, talán 12 évesek vagytok? Mert úgy megértem. Most pedig engedd meg, hogy elmagyarázzak valamit Neked, csillagom: ha "szerelmes" vagy egy srácba, akkor kuuurtabeszettül nem az fog számítani, hogy melyik barátnõcskéd látta meg elõbb, vagy mi, hanem hogy (ez valószínûleg sokkoló hatással lesz Rád) a srác mit érez. Ugyanis erõsen elképzelhetõ még az a döbbenetes verzió is, hogy mindannyian annyira hidegen hagyjátok, hogy az beszarás. De ha mégsem, akkor - drága virágszálam - õ fog dönteni, nem az, hogy ki látta meg elõbb.

Elõször is hadd tegyek fel egy kérdést? 11, talán 12 évesek vagytok? Mert úgy megértem. Most pedig engedd meg, hogy elmagyarázzak valamit Neked, csillagom: ha "szerelmes" vagy egy srácba, akkor kuuurtabeszettül nem az fog számítani, hogy melyik barátnõcskéd látta meg elõbb, vagy mi, hanem hogy (ez valószínûleg sokkoló hatással lesz Rád) a srác mit érez. Ugyanis erõsen elképzelhetõ még az a döbbenetes verzió is, hogy mindannyian annyira hidegen hagyjátok, hogy az beszarás. De ha mégsem, akkor - drága virágszálam - õ fog dönteni, nem az, hogy ki látta meg elõbb.
Elnézést, az elsõ mondatomban az pont akart lenni. Nevermind, amúgy pedig ha meg akarod szerezni õt, (bár korodból adódóan reményeim szerint csak kézenfogva sétálásra) akkor beszélgess vele, az "értelmes" barátnõidtõl mentesen.
Végezz önkielégítést. Ha még mindig kell, "vedd fel a küzdelmet"... Istenem, de röhejes ez... :D Mintha, nem a fiún múlna, kihez közelít majd. Illetve múlhatna rajtad is, de ilyen kis trükközésekkel semmire sem mész..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!