Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek a baratom (263 db)

Mit tehetnék? A barátom egyik osztálytársa rá van kattanva a barátomra. Holnaptól ismét suli, rajta fog csüngeni egész nap, engem meg kicsit zavar a dolog.

Most kapott kocsit a barátom,és mi van akkor,ha a lány is megy velük kocsikázni suli után,vagy kávézni,vagy vmi?Tudom hogy nem kell a barátomnak a lány,de engem zavar a dolog hogy esetleg más lányt furikáz.Én írtam ezt a kérdést:

Legjobb válasz: ha csak barátok akkor semmi gond. akkor se ha a barátodat nem érdekli "úgy". hiába teccik a lánynak, ha a pasid hûséges és csak te teccel neki.

ha csak barátok akkor semmi gond. akkor se ha a barátodat nem érdekli "úgy". hiába teccik a lánynak, ha a pasid hûséges és csak te teccel neki.
A kérdező hozzászólása: igen, ebben én biztos vagyok.csak h egész nap ott lóg rajta a lány, és ha még furikázza is...lehet h féltékenyebb vagyok a kelleténél, de a lány megmutatta hogy odavan a barátomért, engem meg gyûlöl.
és? semmit nem ér el vele.
az a baj, h tenyleg nem mesz sokra azzal h feltekenykedsz. Mutasd meg neki, hogy megbizol benne vagy eseleg picit (de tenyleg csak picit) tedd feltekennye. Aztan majd ugyis kiderül h mi lesz. es teged valasztott, nem öt (:
A kérdező hozzászólása: igen, köszi:) nem vagyok féltékeny, csak senki ne nyúljon ahhoz ami az enyém...

Mit tehetek a barátom érdekében? Hogy segíthetnék neki?

A barátomnak eléggé jól mennek a nyelvek,későbbiekben tolmács/fordító szeretne lenni. Folyton ezt hangoztassa, ha a témába kerül a jövő. A gond az,h szörnyen lusta. Nem akar az egésszel foglalkozni,azt várja h a szájába repüljön a sült galamb. Angolul is csak úgy tanult meg h a szülei Amerikába küldték a rokonokhoz 1 hónapra + fizették neki a drága nyelvórákat. Szeretem őt és szeretnék neki segíteni,mert célja az van,csak akarata nincs hozzá:( Valahogy tudnák neki segíteni? 18/l és 17/f

Legjobb válasz: Nem tudnák, hanem tudnék. Másrészrõl pedig semmi közöd hozzá, hogy Õ mit tanul és mit nem.

Nem tudnák, hanem tudnék. Másrészrõl pedig semmi közöd hozzá, hogy Õ mit tanul és mit nem.
A kérdező hozzászólása: Bocs, h segíteni akarok neki....
Hát ha megtanulja a leckét, kap tõled valami különlegeset, meglepetést... Motiválni kell a drágát. :D
Keress neki valami motivációt! Lehet önkéntes tolmács beteg gyerekek táborában (Bátor Tábor, keress rá, pont tegnap láttam a reklámot), vagy jelentkezhet önkéntesnek cserediákok szabadidejének lekötésében, így ingyen foglalkozhat/beszélgethet/ismerkedhet más anyanyelvû fiatalokkal, így lehet megjönne a kedve az egészhez, és ez jelentene neki egy kis motivációt....

Nincs orgazmusom és nem tudom mit tehetek a barátomnak ez rosszul esik. Lehet ezzel valamit csinálni?

Legjobb válasz: A türelem és megértés mellett még segíthet egy pszichológus is, aki feltárja az okait, hogy miért nincs orgazmusod, majd rávezet a megoldásra. Létezik párterápia is, ahova a barátoddal együtt mehettek. Sokat segíthet, de ha szeretitek egymást és nem görcsölsz, meg õ sem, akkor lehet hogy az idõ megoldja :)

A türelem és megértés mellett még segíthet egy pszichológus is, aki feltárja az okait, hogy miért nincs orgazmusod, majd rávezet a megoldásra. Létezik párterápia is, ahova a barátoddal együtt mehettek. Sokat segíthet, de ha szeretitek egymást és nem görcsölsz, meg õ sem, akkor lehet hogy az idõ megoldja :)
Az egy fontos kérdés ilyenkor, hogy önkielégíteni szoktál-e, és akkor van-e orgazmusod. Ha olyankor rendben vagy, akkor segíts a barátodnak, hogy vele is sikerüljön. (Elnézve a kategóriát: lefogyni nem fogsz tõle :) )
Nekem kb. 7 évig nem volt orgazmusom, mert túl gátlásos voltam. Elõször a férjemnek is rosszul esett, azt hitte, hogy õ a hibás, de sikerült vele megértetnem, hogy õ mindent jól csinál. Szerintem próbáld te is megértetni vele, már ha nálatok is így van. Ez az elsõ. Utána próbálj meg lazítani, és ne görcsölj azon, hogy legyen orgazmusod. Mondom, nekem 7 évembe került, de ma már minden rendben, remélem neked nem fog ennyi ideig tartani, de kitartás. Azonban ha úgy érzed, hogy a barátod is tehet róla, hogy nincs orgazmusod, akkor beszéljetek róla, te is mondd el bátran, hogy mit és hogy szeretsz.
Lefogyni tényleg nem...:-D Ismerd a saját testedet, tudd, hogy neked mi a jó, és tényleg ne görcsölj rá! Mi 9 éve vagyunk együtt, és kb. 1 év kellett, hogy nekem is legyen közben orgazmusom, egyszerûen össze kellett szoknunk.
Hát ha már a fogyókúra kategóriába tetted csatlakozom az elõttem szólókhoz ezzel ténylegg nem fogsz lefogyni:)
A rendszeres kiadós sex fogyaszt az orgazmus nem:)
Köszönöm a válaszokat:) Tyû hát igen a kategóriát kicsit el néztem:) :) :) Bocsi:$:)
Nekem sincs orgazmuson, 3 éve élek szexuális életet (21 éves vagyok). Nem kell görcsölni rajta, majd megszokod. Én már rég túl vagyok azon hogy ezen parázzak. Ez van, nyugi nem vagy egyedül vele :)
Ha a kérdezõ válaszol, akkor az máshogy néz ki mint ha olvasó válaszolna. Dupla reged van?
Öh aha dupla mert az elsõ az nem jött össze :S De már az is jó:)
Köszönöm a válaszokat:) :)

Mit tehetünk? A barátomnak nem áll fel gumiban!

A barátomnak nem áll fel a pénisze óvszerben. Elõtte nagyon merev, de amint felhúzza "lelankad". Ez ellen lehet tenni valamit? 16 vagyok és nem szeretnék még fogamzás gátlót szedni. Viszont, már nagyon szeretnénk lefeküdni! Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: hát segíts ezen izgasd stb

hát segíts ezen izgasd stb
Pedig az nagyon gáz ha valakinek nem áll fel a fasza gumiban egy 16 éves lányra! Egyébként megsúgom, hogy a gumi felgörgetése plusz izgatóan hat.
A kérdező hozzászólása: hahi :D nem váltok pasit.. nekem nem ez az elsõdleges.. lehet, hogy fontos, de lehet nélküle élni. Ezt a gumiban maszturbálást mondom neki.. próbáltam izgatni, az sem ment, de amint levettük, akkor azonnal. köszönöm az értelmes válaszokat! :) )
Ezt akartam irni en is, gyakoroljon egyedül. Meg kell tanulni, szokni.16 evesen ne kezdj el gyogyszert szedni, a gumi ved a betegsegektõl is, a legjobb vedekezes a ti korosztályotoknak!
Nem lehet, hogy kicsi rá?
Veszel neki egy nagy dobozzal. Maszturbáljon abban. Egy férfinak ez nem okoz gondot, tanulja meg.
*bocsi, rosszul értelmeztem! Az elsõ mondatomat hagyd figyelmen kívül!!
A #3-masra ne hallgass! Ne próbáljátok meg megszakítással, mert az nem védekezés. Ha fontos neked a pasi, annyit megtehetsz érte, hogy fogamzásgátlót szedsz. (Mondjuk az se 100% védelem!)
Lehet hogy nem tetszel neki annyira.... Hiába mondja, tudat alattit nem tudja kikapcsolni
Válts pasit!!!
Vannak egyéb módszerek is. Oké, a Pharmatexrõl például nem a legjobbakat hallottam eddig, de annál biztosan sokkal jobb, mintha elvesztenétek a fejeteket, és egyszerûen csak megszakítással próbálnátok védekezni.
A kérdező hozzászólása: szerintem nem gáz... biztos van rá magyarázat. És az hogy rám nem áll fel az nem valószínû, mivel gumi nélkül feláll...
Fogj meg egy szíjat, és szorítsd el neki.
Hány évesek vagytok? Próbáljátok meg, hogy amikor közel van a csúcshoz, lelassít. Vagy, ha mindig be van gerjedve ennyire, akkor menjen el, és a második alkalommal már jobban tud rád figyelni. ld Keresd a nõt!:D
csinálhatjátok ugy is(h ha a lassunál is elmegy) h teljesen leáll 10mp-re addig puszilgatjátok csak egymást, semmi más és akk biztos h nem fog hamar elmenni, csak arra figyeljetek h ne teljesen az utolso pillanatba álljon le, mert akk el fog menni, de nem lesz olyan kellemetlen mintha "végig csinálja" remélem tudtam segíteni:)
ha közel van a célhoz, álljon meg egy kis idõre, váltsatok pózt és hajrá, és ismétlés. legalább változatosság is lesz benne
nekem ez a lassitás nem vált be, ha egyszer elértem egy olyan állapotot hogy közel vagyok, akkor rohadtsokat kéne várnom hogy visszamenjen, és akkoris hamar visszajövök. nekem egy megoldás jött be, a párom kezdi az izgatást (leszop vagy kiveri) utánna én nyalom ki, ezalatt az idõ alatt regenerálodom és kezdhetjük. és minden csodálatos:)

Mit tehetnék? A barátom bulikban drogozik elég keményen, lassan pedig teljesen érzelemmentes lesz. Többi lent.

A fent leírt dolgok mellett pszichiáterhez jár már évek óta,de nem haladnak előre semmit. Mondtam neki,hogy váltson,mert csak gyógyszerekkel nem fog megoldódni a problémája. Nem hallgat rám semmiben. Nem hagyja abba a drogozást,mondván ez neki jó. Én pedig azt látom,hogy romlik az állapota. Nyáron még teljesen normálisan viselkedett,de folyamatosan derültek ki a dolgai. Novemberben addig jutottunk,hogy ő nem érez semmit. Még ekkor is vártam,hogy jobb legyen. Jobb is lett,de csak kevés ideig. Most megint semmit sem érez. Csak ül,és néz maga elé sokszor. Hozzám sem ér,meg sem simogat,csak azután nagy nehezen,ha kérem. Mindig dolgozik és nem siet hozzám,van mikor inkább még órákat beszélget valakivel. Közben kiderült,hogy kényszerbeteg. Könyörgöm 2 éve jár pszichiáterhez,hát ennek most kellett kiderülnie? Sosem mondta,hogy mi baja,csak annyit,hogy depressziós. Egész eddig gondoltam mániás depresszióra,de most már kezdek azt hinni,hogy skizofrén. A drogok miatt előbb utóbb szerintem úgyis az lesz. Elmondása szerint kényszergondolatai és cselekvései vannak. Ezek ellenére sem képes leállni a drogokkal,mondván csak bulikban csinálja. Na igen,de ott meg nagyon... Azon már túlléptem,hogy nem érez semmit,de ezen a kényszer dolgon nem tudok egyenlőre. Mit tudok csinálni? Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Én például a lehetõ leghamarabb megszabadulnék tõle.

Én például a lehetõ leghamarabb megszabadulnék tõle.
lehet le kell cserélni a dokit. ez valószínûleg csak kezeli a tüneteket, de meggyógyítani nem akarja, nem érdeke. egy függõ mindig biztos bevételi forrás és sajnos vannak dokik, akik ezzel visszaélnek. próbáljatok ki másik orvost, hátha az segít. ha az sem, akkor menekülj.
Elõttem szólóhoz csatlakozom, próbáljatok meg egy másik dokit, de ha az se megy, akkor csak magadat is tönkreteszed mellette.
Szerintem legyen nálad rágó és kínáld meg vele :)
Kezdj el állandóan rágózni, és minden adandó alkalommal illedelmesen kínáld meg. Vagy leesik neki hogy fogat is kellene mosnia, vagy egyértelmûbben kellene "rávezetned" a dologra.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :) (csak az a baj, hogy szerintem rágózik elõtte:S )
Akkor erõsen ajánlott a szájspray használata.
nekem is ilyen problémám volt, mármint én neméreztem magamon, csak más hivta fel rá a figyelmem és kura kellemetlen volt, nekem azért volt mindig mert nem jól zárt a gyomrom és hiába mostam fogat rágoztam, nem onnan jött, és mindenki oltogatott h rohad a pofám ppedig napi 5-6szor mostam fogat kb, aztán elmentem dokiház és segitett azóta nincs il, yen problémám, de h vele mivan azt nemtopm
A kérdező hozzászólása: Majd belefújom a szájába. :S :D
Mondjuk mond el neki, hogy ez a problémád, és kérd meg (SZÉPEN! Ne közöld neki, hogy [email protected] meg büdös a szád, hanem beszéljétek meg.), hogy tegyen ellene. Valószínûleg ez lesz a legjobb megoldás :)
Attól függ, hogy miért szagos a lehellete. Én például fogat szoktam mosni reggel-este, meg odafigyelek magamra, néha rágózok is. Ha tudom, hogy hosszú ideig leszek társaságban, mindig teszek oda, mert nekem is hasonló problémám van, mint a kérdezõ barátjának. Az én esetemben emésztõrendszeri betegség van a dolog hátterében, így a fogmosás nem javít semmit, mert nem az a szagok oka, és a rágó is csak elnyomja egy idõre, nem szünteti meg az szagot sem és az okát sem. Étrendváltás kellett, meg egészségesebb életmód, szóval nem hajnal 4-kor fekszek le aludni... Én azt tanácsolom, hogy beszéld meg vele, de ne bántólag, csak szépen. Kis odafigyelés nem olyan nagy dolog, nem veszi szerintem zokon, fogmosásra figyeljen, hogy étkezések után azért mosson fogat, ha az sem segít, akkor belgyógyászatilag vizsgáltassa ki magát. Azt is hallottam, hogy belsõ gyulladás is elõidézheti, például hasnyálmirigy gyulladás.

Mit tehetnék a volt barátommal?

5hónapja szakítottam a barátommal, mert már nem éreztem iránta semmit és korrekt akartam lenni, nem pedig hülyíteni. Szóval áthívtam és megmondtam neki, hogy nem szeretném folytatni.. ezután ö kitalálta, hogy beszámol a szüleimnek azokról a dolgokról, amikben az ő érdekében hazudtam nekik. Elkezdett fenyegetni, hogyha nem megyek vissza hozzá, akkor öngyilkos lesz .. meg is akarta tenni, kiszaladt az útra és lefeküdt a kereszteződéshez és lefeküdt az úttestre. Alig bírtam visszarángatni és könyörögnöm kellett neki, hogy ne csináljon semmit. Utána pedig megütött és elment, az apám csak annyit mondott, hogy megérdemeltem, ugyanis nem szeret ki az eyik ember a másikból hirtelen. Utána napokig zaklatott levelekkel..fenyegetett és azt mondta, hogy megöli magát. Nemsokára összejöttem egy sráccal, akit tényleg szeretek és életem legjobb döntése volt, hogy akkor szakítottam ezzel a nem normálissal. Vele azóta már 4 hónapja boldog vagyok viszonylag. A volt barátom azóta is minden áldott nap hívogat rejtett számról, éjjel kb 3-4x. Fbon is mindig csinál új profilt és fenyeget. Pár hete elkezdett követni és titokban figyelgetni minden áldott nap ír egy mailt amiben leirja h az nap milyen ruha volt rajtam és, hogy mennyire megfogom bánni azt, hogy kidobtam. Nincs minden rendben a szívemmel, kimerültem és beteg is vagyok. Folyamatosan irja,hogy milyen jó volt látni a fájdalmat rajtam és reméli hamarosan holtan lát. Minden mozdulatomról tud és ennek hangot is ad. Elkezdett zsarolni az igazi apámmal, akiről sajnos nem lehet tudni, hogy él-e vagy sem. Hogy ő eltud hozzá vinni, stb. Készített is egy kamu profilt.. de rájöttem. Folyamatosan a fenyegetés megy,hogy mit fog velem csinálni, vagy a barátommal. Tegnap, amikor elindultam otthonról ő utánam jött. Odadobott hozzám egy szál tulipánt és elkezdett rángatni, még most is vörös foltos a kezem, szinte majdnem kitörte, elakart vinni és azt mondta, hogy ha tetszik ha nem, akkor most vele jövök. Leköptem, mert már nem tudtam mit csinálni.. erre megfogta a hajam és elkezdte tépni..és rámszórt valami port és azt kiabálta, hogy " nesze itt vannak apád hamvai".. erre nagyon kiborultam, utána pedig magához húzott és erőszakkal próbált megcsókolni és fogdosni. Belefújtam a parfümömet a szemébe, erre előkapott egy kést.. és elkezdtem futni, ő is egy idő után, de nyomonvesztett. Azt kiabálta, hogy " ezért még meghalsz, megdöglesz te kurvx, pont úgy mint az apád." .. teljesen kiborultam. Nem tudom mit tegyek.. Ráadásul sajnos ez a sok probléma közül csak az egyik. De most ez a lényeg.. Mit tehetnék vele? a szüleim azt mondják, hogy majd lenyugszik hagyjam.. a barátomat féltem tőle, és nem is nagyon tud mit csinálni vele.. mert ez egy elmebeteg. Mit tegyek.? 17L Köszönöm előre is !

Legjobb válasz: Arra még nem gondoltál, hogy szólsz a rendõrségnek?

Arra még nem gondoltál, hogy szólsz a rendõrségnek?
A rendõrségen feljelentést tehetsz de túl sokat nem tudnak tenni, és nem is fognak. Köbö hegyekben áll náluk az ilyen. mondjuk a szüleidet sem értem...ennyivel letudták a dolgot...hogy majd lenyugszik...
A kérdező hozzászólása: de igen, és mondtam is neki.. persze, hogy felmerült bennem. Erre azt volt a válasz, hogy " nekem már nincs vesztenivalóm.." neked viszont van, szval ha jót akarok magamnak, akkor nem fenyegetem õt..
apádnak azért ezeket meséld el , mert erre lépnie kell de felhívhatod az ifjúságvédelmiseket, hogy ilyenkor mi a teendõ http://www.police.hu/megelozes/bunmegelozes/ifjusagvedelem
barátod nem mozog akkora körökben h leállítsa ezt a nyomit ?:) )
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ linket köszönöm ! Talán, de mivel vele is fenyegetett így nem akarom, h valami baja legyen. ( a barátommal)
Ne járj egyedül, lehetõleg fiú társaságában legyél. Önvédelmi dolgokat tarts magadnál. A legnagyobb "bosszú", amit elkövethetsz ellene, ha mindezek ellenére boldog vagy és sikeres. Attól valószínûleg még jobban meg fog õrülni egy ideig, aztán feladja. Amennyire tudod ne mutasd ki, hogy hatással van rád, mégha így is van. Ez táplálja részben. Ettõl függetlenül persze védd meg magad mindazokkal a dolgokkal is, amiket a fentiek írtak. A többi pedig kitartás, kitartás, kitartás. De igazad van, elmebeteg.
Nagyon fontos, hogy a rendõrségen bejelentsd.A szüleidnek segíteni kellene, kiállni melletted, mert veszélyben vagy.Az ilyen addig nem áll le, amíg látja, hogy hatással van rád ill.nem véd meg senki.Nem lehet és nem is érdemes megpróbálni az értelmére hatni, mert neki mindegy hogyan de kapcsolatban akar maradni veled, még ilyen beteg módon is.A húgomat évekig zaklatta így valaki.Nem szabad a telefont felvenni.Nem szabad hozzá szólni.Nem szabad válaszolni.A rendõrségre azért kell elmenned, hogy ha önvédelembõl lefújod vagy egyebek, ne neked kelljen védekezned.Ha kell, ki kell hívni a rendõrséget amikor bántalmaz.Ne válj áldozattá.

Mit tehetek volt barátom ellen, aki képeket tölt fel rólam a netre?

Csak ? lehet, mivel másnak nem küldtem el a képeket. Mit lehetne tenni ez ellen? Feljelentés után mit tesznek vele? Hogy lehet bizonyítani, hogy ? volt? Lehet?leg valami jogi végzettség? ember írjon.

Legjobb válasz: De valószínûleg felteszik a kérdést Neked, hogy miért küldted el neki...

De valószínûleg felteszik a kérdést Neked, hogy miért küldted el neki...
Ja jelentsd csak fel, az, hogy õ volt-e a tettes, nem neked kell bizonyítanod. Ha magyar tárhelyre tette fel, akkor napok alatt levetetik a szolgáltatóval. Ha a hatóság megpiszkálja nem fogja jól érezni magát, az biztos.
Ügyvédként megerõsítem az elsõ válaszoló leírása helytálló.

A barátom 1 hónapja megcsalt, elnéztem neki. Viszont azóta borzasztóan féltékeny vagyok, ami a megcsalás előtti időszakban elő sem fordult. Hogyan tudnék benne újra teljesen megbízni, és mit tehetek a féltékenység ellen?

Legjobb válasz: semmit nem tehetsz ellene, sajnos ismerem az érzést. egyszerûen minden pillanatban eszemben volt és nem tudtam kiverni a fejembõl. bárhová mentünk, bármit csináltunk kettesben, mindig azon agyaltam, hogy esetleg szeretné-e, ha más feküdne a karjaiban, meg ilyenek. szerintem el kellene neked is felejtened a srácot és ismerkedni!! 27L

semmit nem tehetsz ellene, sajnos ismerem az érzést. egyszerûen minden pillanatban eszemben volt és nem tudtam kiverni a fejembõl. bárhová mentünk, bármit csináltunk kettesben, mindig azon agyaltam, hogy esetleg szeretné-e, ha más feküdne a karjaiban, meg ilyenek. szerintem el kellene neked is felejtened a srácot és ismerkedni!! 27L
Ezért nem fér bele a megcsalás egy kapcsolatba.
Ismerõs a helyzet, nálam szakítás lett a vége, mert egy idõ utén nem bírtam idegegekkel... Szerintem nálad sem fog elmúlni és valószínûleg emiatt másik fiúban is nehezen fogsz tudni megbízni :( Kívánom, hogy ne így legyen...
Ebbõl szakítás lesz, úgy érzem.
Azt mondod, hogy "elnéztem" neki. Ilyet nem lehet elnézni! Meg lehet bocsájtani, de elnézni nem! A megbocsájtás azonban csak úgy lehetséges, ha a másik bocsánatot kér. Amikor a megbocsátásról dönt az ember, akkor többek között azt kell mérlegelnie, hogy mennyire õszinte a bocsánatkérés. (Itt kell megemlitenem, hogy azt is figyelembe kell venned, hogy ennek a kapcsolatnak ezek után milyen jövõje van?) Ha az a meggyõzõdésünk, hogy tényleg õszintén megbánta a másik, amit tett, és elhisszük az igéretét, hogy sohasem fog ilyesmi elõfordulni, és szivbõl megbocsájtunk az ellenünk vétkezõnek, akkor a valódi megbocsájtás eredménye az, hogy minden vétket elfelejtünk, amit ellenünk tettek. Beszámolódból nem érzékelem, hogy történt-e bocsánatkérés és igéret; az "elnézted neki" helyett történt-e valódi megbocsájtás? A probléma ott van, hogy a te szivedben a jelek szerint nem történt valódi megbocsájtás, ami az egész megtörtént dolgot a feledés tengerébe képes vetni! Ha képes vagy valóban megbocsájtani neki, nem leszel utána borzasztóan féltékeny, és újra fogsz tudni bizni benne! Neked kell eldönteni azonban, hogy akarod-e ezek után folytatni vele a kapcsolatotokat! A valódi megbocsájtás egyáltalán nem egyszerû az ilyen esetben. Errõl csak te dönthetsz. De ha úgy döntesz, hogy folytatni akarod vele a kapcsolatotokat, akkor szükséges, hogy valóban megbocsáss, különben a féltékenység meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat, és pokollá teszi mindkettõtök életét, és elõbb-utóbb szakitához fog vezetni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!